Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Οκτ 2014

Μια ενότητα, ένας δήμος, μια γιορτή η 28η Οκτωβρίου για το νησί μας, όπως αρμόζει στον ενωτικό χαρακτήρα της ημέρας, παρά τα περί αντιθέτου που πρόσφατα ακούστηκαν.


Είναι αλήθεια ότι προσφάτως ακούστηκε πως φέτος θα έχουμε ξεχωριστές παρελάσεις στο νησί μας και ιδιαιτέρως στην τοπική κοινότητα Αμπελακίων, πράγμα που τελικά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δικαίως μια και η ημέρα απαιτεί ενότητα και ομοψυχία. Άλλωστε από το 2011 το νησί μας είναι ένας και αδιαίρετος Καλλικρατικός Δήμος και ως τέτοιος οφείλει να λειτουργεί.
Τοπικού ενδιαφέροντος γιορτές και εκδηλώσεις μπορούν να γίνονται, όχι όμως η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου δεν μπορεί και δεν πρέπει να μας διαιρέσει.
Σοφά το πρόγραμμα που δημοσίευσε προσφάτως η Δήμαρχος κα Ρούλα Νάννου στοχεύει προς αυτή την κατεύθυνση (βλέπε σχετική ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ και πρόγραμμα εκδηλώσεων ΕΔΩ).
Είναι αλήθεια, πως υπήρξαν και φωνές με τοπικιστικό χαρακτήρα, πλην όμως επεκράτησε τελικά η σωφροσύνη, η ομοψυχία και η ενότητα του τόπου!

78 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/10/14 16:02

    ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ 53

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ

    ΡΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/14 20:57

      Όχι 53 αλλά 153. μπορεί να είναι; Μακάρι όλοι να ήθελαν να προσφέρουν εθελοντικά.
      Αν εννοείς ότι είναι με αμοιβή, κάνεις λάθος μεγάλο διότι αμοιβή μπορεί να υπάρχει μόνο με μαύρα τιμολόγια, σαν κι αυτά που έπαιρνε ο Τσαβαρής.
      Αλήθεια, γιατί όταν ακούτε ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τρελενώσαστε όπως ο διάβολος το λιβάνι;. Γιατί γιαννάκι;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/10/14 21:18

      ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΚΑΘΑΡΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ, Ε, ΡΟΥΛΑ


      ΚΑΘΑΡΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ, ΡΟΥΛΑ ΡΟΥΛΑ ΡΟΥΛΑ
      ε,οχι,ε,οχι

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/10/14 10:47

      ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΙΚΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΧΑΡΙΤΙΝΗΣ ΣΤΟ Α΄ΟΡΟΦΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΤΑΝΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΡΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΑΠΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ Η ΝΑΝΝΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; Η ΚΑΡΟΥΣΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑ; ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ; ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/10/14 01:05

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος20/10/14 08:52

      KANTE TH KATAΓΓΕΛΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ? ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ. ΜΗ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ........

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/10/14 16:27

    ΚΥΡΙΕ ΛΕΝΗ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ;ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΕΧΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΗΚΟ ΤΟΥΣ,ΑΠΟ ΠΟΤΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/14 16:44

      ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ


      1,2,3,4,5,6,7,8,9, Ο,Ο,Ο,Ο,Ο,Ο,Ο,Ο,Ο,

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/10/14 16:32

    καλα αυτο σε πειραξε εσενα,για να μας πει ο κυριος ΛΕΝΗΣ την εργολαβια στη παραλια που βαφουνε ποτε εγινε και τη πηρε ο ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ;με τι κριτιρια,ποτε προλαβανε και κανανε διαγωνισμο χωρις να γινει θεμα στο συμβουλιο;ξεκινησαν τα οργανα με ασχημες διαθεσεις κατα τα αλλα χερια καθαρα....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/14 16:55

      ΕΘΕΛΟΝΤΕΑΣ Ο, ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ,

      ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ 5

      ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ 48

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/10/14 17:21

      ΛΕΝΗΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ

      Ε ΡΟΥΛΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/10/14 18:02

      ΓΙΑΝΝΗ ΛΕΝΗ, ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΡΙ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ.ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/10/14 18:05

      εθελοντεσ
      ο ....Ζ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος17/10/14 16:34

    Anonymous17/10/14 16:28
    Ανώνυμος16/10/14 09:08
    Ρε Μητροπουλε κανεις μπαμ ..μωρε ..κρατα τα λιγο τα ρημαδοπροσχηματα , μεγα φωστήρα ...αφου κι ο Ιωακειμίδης από το Ρέντη νύχτα σε εδιωξε .Νομίζεις δεν το ξέρουμε; Πάνσοφε γεροταρνανα;
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Επειδη ,εγω δεν γνωριζω απο κομπιουτερ,και οπως ειπε και ο φιλος , ασχετως αν δεν γνωριζω ποιος ειναι και τον ευχαριστω.για τα καλα του λογια. διοτι φιλος καλος,μονο μπορει να ειναι.Και θα ηθελα καποια στιγμη εαν ηθελε να μου πει εμενα ποιος ειναι.
    Ενημερωθηκα ,απο καποιον,αλλο φιλαρακι,που παρακολουθει τα μπλοκ. τα ως ανω γραφομενα,και επειδη ειναι θεμα προσωπικο. τον παρακαλεσα να γραψει ,για μενα. Το εαν με εδιωξε,νυκτα ο Δημαρχος ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ρωτησε την ΔΗΜΑΡΧΟ μας για να σου λυθει η απορια . Το πως ηταν η σχεση μου,και πριν τις εκλογες,και μετα,και μεχρι αυτη την στιγμη,Και αφου ενημερωθεις θα ηθελα,αν εχεις πολιτικη μπεσα.ασχετως ,τι εισαι ανδρας η γυναικα,να βγεις,και να πεις εστω και ανωνυμα συγνωμη.φιλαρακο.
    Μακαρι τετοια ατομα σαν και εμενα,και στη ηλικια που εχω οπως λες.Να εχουν τετοιο μερακι για να προσφερουν εργο,και οχι λογια στο τοπο τους.Δεν ηθελα,να μπω σε αυτη την διαδικασια,να απολογουμε,για το τι ειμαι,Αλλωστε το εδειξε η εκλογη μου,για δευτερη φορα.αρχιζοντας με την δικη μου μονο ψηφο,διοτι η οικογενεια μου στηριζε την νυφη μου.που ειναι και πιο ΝΕΑ στο ρεντη. και εχει πιο πολλα να δωσει ,Αλλωστε ,δεν ειναι τυχαιο οπως λεει και ο φιλος οτι πηρε τοσους πολλους ψηφους. Βεβαια ευχαριστω,και τους αλλους 174 φιλους που με στηριξαν.και βγηκα.(Εμενα οι πελατεια μου,και οι φιλοι μου ειναι στο ρεντη,εκει που ειναι και η επιχειρηση μου,και το σπιτι μου αυτο προς ενημερωση).Εδω ειναι το εξωχικο μου ,και ελεγα να βοηθησω το ΑΙΑΝΤΕΙΟ και να απολαμβανω και τα πλεονεκτηματα που εχει ,να εισαι μονιμος εδω.Φυση.καθαρος αερας,πιο ελευθερια κινησεων.Αλλα δυστυχως,απο οτι βλεπω απο τα γραφομενα σας,δεν θελετε ανθρωπους ,που μπορουν να σας λενε κατι παρα πανω ,απο αυτα που ξερετε,Διοτι νομιζετε οτι τα ξερετε ολα. Αυτη η αλαζονια ,εφαγε,πολλους,εχουμε παραδειγματα.

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ( ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/10/14 16:37

    Anonymous16/10/14 23:53
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 16/10/2014
    ΜΑΝΑΡΙ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ SITE.Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ,ΜΕ ΑΥΤΑ,ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΕΙ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ,ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ,ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ.
    ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ Η ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΝΟΜΙΖΩ 2500 ΨΗΦΟΥΣ ΤΥΧΑΙΟ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
    ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΡΓΟΣΧΩΛΟΣ
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ.
    ΑΠΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑΜΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ;;;;;;;;;;ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΒΑΛΑΝΕ. Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,Η ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ,ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ.ΘΑ ΤΟ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΩΡΑ.ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΡΑΚΙ,ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ Η ΜΟΝΗ ΠΕΙΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟ ΚΑΛΑΜΙ.
    ΤΟ ΕΑΝ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΝΥΚΤΑ Ο ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ,ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ,ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ,ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ,ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ.
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΛΕΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧ.............ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ;;;;;;;;; ΕΓΩ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΟΥΩ ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ,ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ
    ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΕΚΕΙ ,ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.....κ.ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΕΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/10/14 22:23

      Καλωσορίσατε στην φιλόξενη Σαλαμίνα που θέλει και τουρισμό...
      Να δω τι θα κάνετε αν φύγουν οι "ξένοι" που θα σας κόψει η λόρδα.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος17/10/14 16:41

    Στο Δημοτικό Συμβούλιο παραδέχτηκε για παρέλαση στα Αμπελάκια. Τελικά τι θα γίνει; Εάν ήξερε τι έκανε τι λέει και τι κάνει...... Δυστυχώς κάνει ότι της λένε δεξιά και αριστερά. Τι μία έτσι την άλλη γιουβέτσι.... Πρωτού ανέβει βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/10/14 16:56

    Ωρεεεεε ΓΛΥΨΙΜΟ στη ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ Ο ΜΑΣΤΡΟ........Τι εγινε ......εεεεεε..καλα τωρα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/10/14 17:50

    ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 45% ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΤΗΝ ΝΑΝΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΕΡΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ!!!!! ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ(ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΙΚΑΝΟΣ) ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΟΙΚΕΣ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 10 ΜΠΟΦΩΡ!!!!!!!!! ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΣΤΗΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/14 19:12

      ρε αναμουνου βλακα που εγινες και κριτης
      βλαχο τσαβγαβ.....ΜΠΡΡΡΡΡΡΡ......ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος17/10/14 18:41

    ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΦΑΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΙΛΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΛΕΜΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/10/14 18:48

    Kαλα ρε φίλε εάν δουλεύουν οι 2 οι υπόλοιποι τι κάνουν; Κιμούνται σαν τον Λένη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/10/14 18:48

    ΠΑΤΡΙΩΤΗ,ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ 9 ΜΠΟΦΩΡ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ.ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 10 ΜΠΟΦΩΡ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΛΟΥΣ ΜΟΥΤΣΟΥΣ ,ΟΥΤΕ ΛΟΣΤΡΩΜΟ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ,ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ,ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝΕ,ΟΠΟΙΟΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ,ΟΤΙ ΒΥΘΙΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/14 19:21

      ποιος ήταν ο άξιος καπετάνιος ρε μάγκα;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/10/14 19:28

      O AΛΗ ΤΣΑΒΑΡ ΚΑΙ ΤΑ 40 ΤΣΑΒΑΡΟΚΟΥΤΟΣΚΥΛΑ....
      ΓΑΟΥΟΥΟΥΟΥ......ΤΑΒΓΑΒ ΤΣΑΒΓΑΒ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/10/14 21:16

      Μ΄άρεσε που λες ....ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ.
      Μήπως ήθελες να πεις από την τσέπη του Φώτη, του Μπρούφα, του Κριτσίκη, του Μαρούδη, του Σιδηρόπουλου, του Χριστοδούλου που χάθηκε άδικα ο φουκαράς από την πολή πίεση, και άλλους.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος17/10/14 18:54

    Απευθειας αναθεση ,σωσιβιων για το καραβι,γιατι οπως λεει ο επανω σχολιαστης Το καραβι που ανεβηκε η νεα Δημαρχος,εχει παντου τρυπες,και μπαζει νερα.προμηθευτητε γρηγορα τα σωσιβια,και σωστε το καραβι.η αρχιστε να πηδατε πρωτου ειναι αργα,Και μετα λετε τι εκανα ,και δεν πηδηξα εγκαιρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/14 19:18

      Οτι πεις λοστρόμε τσαβαρογάβ γαβ γαβ!!!!!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος17/10/14 19:05

    Ήθελα να ξερα δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε; Τι είπε και τι δεν είπε στο Συμβούλιο. Σημασία έχει ότι πήρε την σωστή απόφαση. Τα υπόλοιπα τι τα θέλετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος17/10/14 19:13

    Ανώνυμος17/10/14 18:41
    (ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΦΑΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΙΛΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΛΕΜΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ)

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ,ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ .ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ,ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΕΛΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ,ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/14 21:18

      Εχουν εμπειρία οι άνθρωποι, τρισήμισυ χρόνια έτρωγαν είναι δυνατόν να μην ξέρουν;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/10/14 00:46

      19:13 ....ανευ αντιμισθιας ειναι βλεπε πιο πισω και πανε για κανονισμο προκειμενου να σπασουνε τις πελατιακες σχεσεις ωσ κατοθι Παραδειγμα : καθαρισμος οικοπεδου απο τον δημο το ποσο που αντιστοιχει αν το καθαριζε ιδιοτικο συνεργειο συν 50% και μετα αμα θελεις μπαρμπα λαμπρο ξαναπερνα απο το Δημο. ΑΑ!! αμα κανεις τη παπια στα κελευματα κανει τη δουλεια και πανε πακετο στην εφορια και δουλεια στους ιδιωτες και πελατιακη σχεση τελος και μειωση στα τελη πως σου φαίνεται?

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος17/10/14 19:35

    Ναι, το έχουν καταλάβει όλοι ότι καταλαβαίνουμε ότι έχεις μυαλό τσαβγαουντόγκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος17/10/14 19:55

    Κανεις οτι δεν ξερεις ποιος ηταν ο αξιος ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ;;;;;;;;;;;; Το ονομα του Τσαβαρης.εχεις αντιρηση;;;;;;οχι;; μπραβο.Εχασε γιατι το πουλημενο πληρωμα του μυριστηκαν αρωμα ΓΥΝΑΙΚΑΣ ,καπετανιου,και με πολυ χρημα,εδω που τα λεμε ,και εγω θα πηγαινα.Σκεφτηκανε χρημα εχει,το παιρνουμε,και αν δουμε πως δεν μας κανει,η κατεβαινουμε,η στην εσχατη πηδαμε απο το καραβι.παντως την μπαζα τους την εχουνε κανει.Βλεπε:Αστρακο,Σοφρα,Τραυλο,Μπιλια,Κουτσουκο,Βενετσανο,Κ.Λ.Π Και πολλοι αλλοι,που το χειριστηκαν κρυφα την δευτερη κυριακη,που δεν βγηκαν. και σιγουρα πηραν το κατι τι τους. Και ετσι μπορεσαν και τον πεταξαν στη θαλασσα σπρωχνοντας τον απο πισω, Ειδαλλως θα ηταν Καπετανιος ,για παντα.Βεβαια ,εκανε και εκεινος τις στραβοτιμονιες του. δεν εβλεπε οταν του ελεγαν οι καλοι του συναδελφοι,προσεξε υφαλος,βραχια,καρχαριες,πυραχνας.εκεινος τιποτα. Το μονο,που θελω να πιστευω ειναι ,να βγει ανωδυνα ,στη στερια.Και να μην το φαει,τιποτα ,απο τα παραπανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/14 20:29

      Ρε γελοιε εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/10/14 20:34

      οι καλοί του συνάδελφοι όπως λες, (κοινώς τσαβαρόσκυλα), το μόνο που ήθελαν ήταν μερίδιο από τα κλεμμένα!
      εσύ δεν τα πήρες γιατί ο καπετάνιος σου σε θεώρησε ηλίθιο και δεν σου έδωσε...
      ΜΠΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/10/14 21:32

      Φίλε 17/10/14 19:55, δεν σου κρύβω πως με εντυπωσίασες, με πέντε αράδες περιέγραψες μια ολόκληρη Οδύσσεια μιας τριετίας με αναμενόμενο τέλος για πολλούς από ‘μας που παρακολουθήσαμε αποστασιοποιημένοι.
      Σε πληροφορώ πως αν ο Τσαβαρής είχε αντιδράσει νωρίτερα στην ‘’διορθωτική’’ πορεία του που προσπάθησε να κάνει τελευταία στιγμή, ως κι αν δεν είχε ‘’επέμβει’’ στην σταυροδοσία που πλήγωσε πολλούς, παλιούς αγωνιστές σήμερα θα ‘ταν δήμαρχος και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή, ή στην χειρότερη στην δεύτερη Κυριακή.
      Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα, όση πιθανότητα έχει να έρθει το “METRO” στο Βουρκάρι, άλλη τόση πιθανότητα έχει κι αυτός να επανεκλεγεί

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος18/10/14 01:29

      Ότι και να έκανε την τελευταία στιγμή, το τέλος του ήταν προδιαγεγραμμένο.
      Τα πολιτικά χαρακτηριστικά της θητείας του ήταν όπως του Βαγγέλη του Αγαπίου.
      Δημιούργησε πολύ γρήγορα κι από το πουθενά εχθρούς.
      Εφτιαξε μιά κλίκα γύρω του που μάσαγαν τα πάντα κι έπεσε κι ο ίδιος με τα μούτρα στη μάσα, σαν να μην υπήρχε αύριο. Ήθελε να κάνει τη μπάζα μία κι έξω.
      Και το σημαντικότερο είναι ότι αυτή τη φορά είχε σαν κύριο αντίπαλο τη σημερινή Δήμαρχο η οποία σαν προσωπικότητα υπερτερούσε κατά πολύ σε δημοτικότητα, κι αυτό αποδείχθηκε την 2η Κυριακή.
      Η ήττα ήταν προσωπική του Τσαβαρή, κι αυτό το ήξερε πολύ καλά από τα γκάλοπ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος18/10/14 07:49

      Ο λόγος όχι μόνον που δεν θα ξαναβγεί αλλά θα κάνει "μάγκα" και τον Τσαβαρή, είναι που ακόμα δεν καταλάβατε ότι έχασε ο Τσαβαρής αλλά δεν κέρδισε η Νάννου.
      Η κα Νάννου εξελέγει μια και δεν υπήρξε άλλος να πάρει την εκλογή δεδομένου ότι ο κ Σοφράς "λειτούργησε" επικουρικά, με τέτοιο συνδυασμό δεν αποτελούσε κίνδυνο για κανέναν.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος17/10/14 20:16

    ο Καπετάνιος ξέρεις πόσα χρήμα έχωσε στους Καπετανάκη,Παπαθεοχαρη,Σπιλιοπουλο,Σπιλιοπουλου,Παπασαββα,Κουτσουλεο,Τινα,Δερτουζο,Σταμπουλη,κλπ τον μισό προϋπολογισμό του Δήμου . Σε λίγο καιρό θα μάθεις πολλά ερχεται μεγάλη μπόρα για τον καπετάνιο της αρπαχτής και της ρεμούλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος17/10/14 20:37

    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΞΙΟ ΚΑΠΕΤΕΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΕΤΑΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ. ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΝΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΥΨΙΛΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΣΕ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/14 21:10

      ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ


      ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΡΟΥΛΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/10/14 21:21

      Και είμαι σίγουρος ότι αυτός θα σας γαμ..........

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/10/14 22:22

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος17/10/14 22:42

    καλα αυτο σε πειραξε εσενα,για να μας πει ο κυριος ΛΕΝΗΣ την εργολαβια στη παραλια που βαφουνε ποτε εγινε και τη πηρε ο ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ;με τι κριτιρια,ποτε προλαβανε και κανανε διαγωνισμο χωρις να γινει θεμα στο συμβουλιο;ξεκινησαν τα οργανα με ασχημες διαθεσεις κατα τα αλλα χερια καθαρα....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος17/10/14 23:03

    4. Οι δράσεις αλληλεγγύης θα κορυφωθούν το Σάββατο 25-10-2014 και ώρες 10:00 - 13:00, όπου ο Δήμος με το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πεντέλης, θα βρίσκονται έξω από κεντρικά Σούπερ Μάρκετ (Σκλαβενίτης, Βασιλοπουλος, My Market), για να δεχθεί προσφορές σε τυποποιημένα τρόφιμα τα οποία θα διανεμηθούν στις οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.
    Εσυ Ρηνακι πια μερα εχεις κανονισει ,με το εθελοντικο σου Κλιμακιο ,να πας εξω απο τα κεντρικα Σουπερ Μαρκετ(Κανακης,Μαρινοπουλος,Μy Market,Lidl) για να δεχθητε προσφορες σε τυποποιημενα τροφιμα τα οποια θα διανεμηθουν στις Οικογενειες ,που εχουν αναγκη;;;;;;;;;;;;; Η αυτο ηταν μια φουρια ξαφνικης ευαισθησιας;;; που σας αγγιξε ολους,ακομη και την αρχηγο σας.και γρηγορα θα εξαφανιστει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Γιατι ,τα μεταξωτα βρακια,θελουν και επιδεξειους Κω......ς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος17/10/14 23:09

    Ο Δήμος Πεντέλης, με αφορμή την 17η Οκτωβρίου, «Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας», διοργανώνει Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης (17-25 Οκτωβρίου), με στόχο τη συμπαράσταση και αρωγή στους συμπολίτες μας, που δοκιμάζονται κοινωνικά και οικονομικά.
    Την εβδομάδα αυτή θα υλοποιηθούν οι παρακάτω δράσεις:...

    ΕΣΕΙΣ, ΚΥΡΙΑ ,ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΡΑΣΗ. Η ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΤΗΚΕ.;;;;;;;;;;;ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/14 23:34

      Γιατι κατι μου λεει οτι αυτα τα σχολια ειναι εκ των εσω?
      Ανοιχτηκε καινουριο μετωπο?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/10/14 11:02

      κοιμούνται όλοι ορθιοι γιατί πολλυ απλά είναι γεματο το ψυγείο τους και δεν τους νοιάζει τίποτα για εμας. ΝΤΡΟΠΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος17/10/14 23:41

    Απαντηση στον THEODOROS 19:44 17/10
    Εαν οι Πειραιωτες δεν ερχοντουσαν εδω,Θα εισαστε ακομη,με τα Καρα,με τα Μπακαλικα, με κανενα μικρο ταβερνακι,κανενα καφενεδακιΑντε και κανενα Αγροτικο Ιατρο.
    Συμφωνω, μαζι σου οτι εαν ο συγκεκριμενος κυριος ειχε εκλεγει στο Δημο Ρεντη. θα ηταν πιο ΧΡΗΣΙΜΟΣ,διοτι εκει θα αναγνωριζαν την αξια ,που εχει.Ενω εσεις δεν την καταλαβαινετε η θελετε ,να κανετε οτι δεν την καταλαβαινετε,
    Και βεβαια γνωριζουμε ολοι πως λειτουργει αυτο το νησι,( με δωροδοκιες,για να κερδισουν την ψηφο μας,να γινουμε ψηφοφοροι τους,για να κανουμε τα στραβα ματια,σε πολλα,να κανουμε τους μουγκους,τυφλους,χαζους,)Διοτι αυτοι νομιζουν οτι τα ξερουν ολα.
    Και βεβαια γνωριζουμε τους Ντοπιους (ειναι ζηλιαριδες,γιατι αποκτεισαμε σπιτια μονιμα στις ωραιοιτερες περιοχες τους,αφου οταν μας τα πουλουσαν γελαγαν ,και νομιζαν οτι μας κοροιδευανε.Και τωρα ζηλευουν αυτα που εχουμε κανει.στις Εξοχες τους.Και εκεινοι ειναι μεσα στη Πολη ,να κανουν παρεα με τα Σκατα τους,που τρεχουν μερα νυκτα στο δρομο.) Πρεπει να σταματησουμε να εδιαφερομαστε για εσας,Να ψωνιζουμε απο τον Πειραια, Να αρχισει να σας κοψει η λορδα,οπως λεει και ο συναδελφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχήν ως Πειραιώτες είσασταν και είσαστε πάμπτωχοι οι πιο πολλοί από εσάς , μετανάστες από χωριά οι περισσότεροι και οι υπόλοιποι πρόσφυγες από την Μικράσία και γιαυτό ήρθατε άλλωστε στην Σαλαμίνα γατί αλλιώς υπάρχει και η Μύκονος και άλλα κοσμοπολίτικα νησιά στα όποια ούτε ξέρετε κατά που πέφτουν...λοιπόν άσε οτι θα ειχαμε ταβερνάκια γιατί οι περισσότεροι από εσάς ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΜΠΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΘΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ έχεται πρόσβαση σε θάλασσα και σε πράσινο αλλιώς θα σας είχε φάει το μπετό και το καυσαέριο και η μπίχλα της Νίκαιας και του Κορυδάλλου,επίσης μένεται σε λυόμενα ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ και τρέμετε την απόφαση του κάθε δασαρχείου και της πολεοδομίας.Αλήθεια πως την βγάζεται τώρα με τους ημυπαίθριους και λοιπές παραβάσεις που έχουν τουλάχιστον το 90% από τα σπίτια σας?εεεε?
      Γιαυτό άσε ότι μας βοηθήσατε οικονομικά γιατί εσείς είχατε περισσότερο ανάγκη για πρόσβαση σε θάλασσα και πράσινο από ότι εμείς χρήματα εμείς και γιαυτό ουσιαστικά σας τα χαρίσαμε τα οικόπεδα (200δρχ γραμάτεια δίνατε δόσεις για να μου λες ότι μας δώσατε και λεφτά τρομάρα σου) εμείς θα την βγάζαμε όμως και χωρίς εσάς όπως την βγάζαμε και πριν από εσάς άσε που πιστεύω ότι εάν η Σαλαμίνα εάν δεν είχε εσάς και το σκουπιδαριό και ΑΛΗΤΕΙΑ που μας φέρατε θα ήταν σιγουρα ένα πολυ ακριβό θέρετρο και στο οποίο ούτε από μακριά δεν θα περνούσατε.Τώρα για τις σπιταρόνες που λες για πήγαινε στην λεγόμενη Νέα Σαλαμίνα και ρώτα ποιοι είναι οι κάτοικοι της με τις σπιταρόνες αυτές που έχουν χτιστεί? Οι περισσότεροι είναι ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ (κυρίως νέα ζευγάρια) και όχι "ξένοι" όπως σας αποκαλούμε άσε που οι Κουλουριώτες εεε όλο και κάποιο εξοχικάκι θα έχουμε στις όμορφες παραλίες του νησιού μας γιαυτό μη στεναχωριέσαι οι Κουλουριώτες έχουν δυνατές φαμίλιες που αλληλουποστηρίζονται μεταξύ τους και έχουν κάνει τα κουμάντα τους.Τώρα για τα σκατά που λες έχεις δίκιο με το έργο της αποχέτευσης έχουμε τεράστιο πρόβλημα και δεν πρέπει να είχε γίνει στο νησί τέτοιο έργο πρέπει η Σαλαμίνα να έχει όσο το δυνατόν μικρότερη σχέση εως και κάμμια σχέση με τον Πειραιά διοικητικά και πρέπει να απεμπλακούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα από εσάς και όλη την Β΄Πειραιώς γιατί μαζί σας έχουμε καταστραφεί βλ Ψυττάλεια Ναυπηγεπισκευαστική ζώνη Περάματος Ρεβυθούσα παλιόκοσμος που μας έχει έρθει από Νίκαια κορυδαλλό ναρκωτικά κλεψιές τροχαία ατυχήματα ( οι περισσότεροι από εσάς είναι μαστουρωμένοι )και το κακό δεν συμμαζεύεται Ζείτε στην πιο Βρώμικη Πόλη της Ευρώπης τον Πειραιά και για εσάς η Σαλαμίνα είναι κήπος σας και γιαυτό ήρθατε άλλωστε όχι γιατί αγαπούσατε τους κατοίκους του νησιού και το νησί το ίδιο αλλά για την ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.....και γιαυτό το λόγο ψωνίζεται από τα μαγαζιά μας γιατί σας ΣΥΜΦΕΡΕΙ και όχι μας κάνετε χάρη
      Εύχομαι πραγματικά μέσα από τν καρδιά μου ο κ.Μητρόπουλος να βοηθήσει το δημό του Ρέντη γιατί τη Σαλαμίνα δεν την ξέρει και δεν την αγαπάει....θυμάμαι κάποτε στις απόκριες που μας έφερε κάτι"άρματα" για καρναβάλι πωρε φίλε τέτοια κακογουστιά δεν περιγράφεται ....έτσι λοιπόν τέτοιες πολιτιστικές παρεμβάσεις στο νησί να μας λείπουν γιαυτό καλή επιιστροφή στον κ.Μητρόπουλο στο δήμο του Ρέντη.....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/10/14 09:07

      απολαύστε την χολή ενός συμπλεγματικού ρατσιστή, με τέτοια μυαλά σίγουρα θα πάει μπροστά ο τόπος
      αυτό δεν είναι τοπικισμός, μισανθρωπισμός είναι

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/10/14 09:38

      Οι Κουλουριώτες είναι φιλόξενοι και ντόμπροι άνθρωποι και είναι λάθος να μιλάμε στο όνομα όλων ..

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος18/10/14 17:15

      μπραβο ρε θοδωρα..τα πες ολα!!

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος18/10/14 00:07

    Τα χωρισματα παιδια που τα πηγατε; διοτι πολυ γρηγορα θα χρειαστουν στον προθαλαμο της Δημαρχου,ειδαλως η καποιοι θα τρελαθουν. γινετε ενα μπαχαλο. ιδιαιτερες,γραμματεις,φαρισαιει,αδελφια,ξαδελφια,φιλοι φιλες,αιρετοι,μη αιρετοι,ιδιωτες,δημοτες,μη δημοτες, επιχειρηματιες,καθε καρυδιας καρυδι. και μεσα σε ολους αυτους,και ο ΜΗΝΑΣ.Τον ειχατε,για Μα............κα τον αλλο που ειχε τα χωρισματα;;;;;;;;;;Ο Καθενας ακουει τι λεει ο αλλος,και οταν θα αρχισουν να φαγονονται,ο ενας θα βγαζει τα απλυτα στη φορα του αλλου. Κοιταξετε τι ωρα το γραφω,θα εισαι ΕΚΕΙ,θα ειμαι ΕΚΕΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΩ ΑΛΗΘΙΝΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/10/14 01:43

      Τσαβαράκο, πες αλεύρι;
      Ο Μηνάς σε γυρεύει.
      Α, ρε φουκαρά μου, εγώ στα έλεγα αλλά εσύ με έγραφες.
      Τον φοβόσουνα δεν λέω, αλλά έγινες κουραστικός με το να αναφέρεις συνεχώς το όνομα του.
      Ίσως να νόμιζες ότι διαθέτεις περισσότερο μυαλό από τον Μηνά, αλλά δυστυχώς αποδείχθηκε το αντίθετο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/10/14 02:34

      Ρε 00:07 έχεις εμπειρία από το γιαννάκι φαίνεται, γι αυτό τα λες αυτά.
      Η Δήμαρχος δεν έχει να κρύψει τίποτα, οπότε όσο και να περιμένεις, δεν θα βγείς ποτέ αληθινός.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/10/14 02:36

      Τα χωρισματα παιδια που τα πηγατε; Ρωτάει ο 0007.
      Δεν τα πήγανε, τα πήρε ο γιαννάκης για να φτιάξει το κελί του.

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος18/10/14 07:38

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΛΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος18/10/14 10:43

    καλα πως να μην δωσει την εργολαβια ο ΛΕΝΗΣ στον ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ αφου δουλευει ο γιος του,δεν χρειαστηκε καν το θεμα να φτασει στο συμβουλιο .

    ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος18/10/14 12:54

    Οι μπλογκεραδες δεν εχουν παρει χαμπαρι τι γινεται στο ΔΗΜΟ....Τι εγινε με την ταμια ...τιποτα....Τι διαολο ..κουφαθηκανε και τυφλωθηκανε.......ΠΟΙΟΣ ΕΝΑΙ ..ΔΗΜΑΡΧΟΣ.....;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος18/10/14 12:55

    Οι μπλογκεραδες δεν εχουν παρει χαμπαρι τι γινεται στο ΔΗΜΟ....Τι εγινε με την ταμια ...τιποτα....Τι διαολο ..κουφαθηκανε και τυφλωθηκανε.......ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ..ΔΗΜΑΡΧΟΣ.....;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/10/14 14:15

      ΔΗΜΑΡΧΟΣ........ο, μηνασ..........................
      ........
      ........
      ο μηνασ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/10/14 15:35

      στον ........ειχε φερμαρει για καλα......... φαινεται ............ο μηνασ................χαχαχα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/10/14 19:27


      ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ

      Ε, ΡΟΥΛΑ

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος18/10/14 21:14

    ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΡΕ ΤΣΙΡΚΑ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/10/14 22:58

      Έλα ρε φίλε μη γίνεσαι μικροπρεπής, το ρεύμα θα το πληρώσει η Τέτα.
      Μάλιστα μάθαμε πως η Τέτα το νούμερο της δεν θα το πληρωθεί.
      Το ποσόν για όλες τις ημέρες που θα κάνει το νούμερο της, το κάνει προσφορά στον δήμο για την μισθοδοσία των υπαλλήλων στις δύσκολες μέρες που θα ακολουθήσουν.

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος18/10/14 22:29

    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος18/10/14 23:56

    Για 5 χρόνια, που όλα τα τζαμπαρόσκυλα θα είναι μακρυά από την εξουσία και μακρυά από την μάσα, θ΄αφρίζουνε με κάθε είδους μαλακία εδώ μέσα!

    Τσαβαροτσόκαρα, δεν μας είπατε τις εντυπώσεις σας, τώρα που βλέπετε την δημαρχία με το κιάλι!
    Παρακαλώ, βάλτε τον Φάνη Κλάνη να γράψει σε μαλακό χαρτί τα παράπονά σας, να δούμε με ποιον άλλο καλύτερο τρόπο να σας γράφουμε στ΄ αρχ.....α μας!

    Φχαριστώ εκ των προτέρων για τα καλά σας λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος19/10/14 02:28

    Το περασμενο Σαββατο μπροστα απο το φουρνο της Μελινας .Η προεδρος της κοινοτητας,ειχε εντονη συζυτηση με τους ανθρωπους που εχουν παγκους μπροστα απο τον φουρνο.Σαν περιεργος ρωτοντας εμαθα οτι ειχαν περασει αιτημα ,της φουρναρισας να απομακρινουν τους παγκους απο εκει.Κυρια προεδερε τι δουλεια ειχες εσυ εκει;; εσυ εχεις μονο γνωμοδοτικο χαρακτηρα.στελνεις τις αποφασεις κατοπιν στο Δημο ,και χρεωνονται αναλογα.Υπαρχει υπευθυνη υπηρεσια ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ,με υπευθυνο τον, κυριο Αδαμαντιδη.ναι η οχι;;;; Γιατι λοιπον φυτρωνεται εκει που δεν σας σπερνουν.αφηστε τους ανθρωπους να δουλεψουν σε τετοιες δυσκολες εποχες,Οποιος θελει να παει στο φουρνο θα παει,αλλωστε δεν πουλανε οι ανθρωποι το ιδιο ειδος με τον φουρνο,για να του κανουν ζημια.Κυρια προεδρε ,με αυτα σου τα καμωματα ,θα γινεις κακια με πολλους.και πιστεψεμε ,δεν σε συμφερει. Θα εχετε επιπτωσεις στις εργασιες σας. Δεν αξιζει ,για προεκλογικες δεσμευσεις ,και μη μου πεις δεν ειναι ετσι;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/10/14 10:16

      ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΦΟΡΙΑ,ΕΝΟΙΚΙΑ,ΦΩΤΑ,ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,ΙΚΑ,ΟΑΕΕ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/10/14 03:06

      ο φουρνος ειναι της χρυσουλας και οχι της μελινας
      η μελινα ποτε δεν ειχε προβλημα μαζι μας ουτε μας ενοχλησε

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος19/10/14 02:51

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ??????????? ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΕΥΓΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
    ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΓΑΛΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ,ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΩΝ,.ΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΣΕΩΣ,.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ.ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ. ΑΠΛΟΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΕΙΠΕ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΗΣ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/10/14 11:05

      Ρε βλάκα παντογνώστη που τα ΄χεις βάλει με την Πρόεδρο, πως θα γνωμοδοτήσει αν δεν πάει να δει και να συζητήσει το πρόβλημα; Α, να χαθείς ηλίθιε.

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος19/10/14 15:50

    ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΤΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.ΔΙΟΤΙ 29/9/14 ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕ,ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ .ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;; ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΕ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΞΕΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙΣ ΣΩΣΤΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ . .ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
    29/9 ΕΦΕΡΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΡΕΖΥΛΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ( ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΗΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤ/Η ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ,ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΙΚΑΡΕΩΝ,ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ.ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ,ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ 25 ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ,ΓΙΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ,ΠΑΡ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΙΣΑ Ε ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ;;;;;;ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΕΣΚΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΤΑΞΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ Ο ΤΑΧΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ .ΕΚΑΝΑ ΕΙΠΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΜΙΛΗΣΑΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ.
    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΕΣΥ ΗΛΙΘΙΕ. Ε ΗΛΙΘΙΕ. ΤΕΛΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ,ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ. ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΗ ΨΗΦΗΣΗ, ΓΚΕ- ΓΚΕ Η ΝΟ ΓΚΕ- ΓΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος19/10/14 15:59

    Ανώνυμος19/10/14 10:16
    ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΦΟΡΙΑ,ΕΝΟΙΚΙΑ,ΦΩΤΑ,ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,ΙΚΑ,ΟΑΕΕ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ?
    ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΤΟΥΚΟΥ ,ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ,ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ,ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ,ΤΗ ΒΡΟΧΗ,ΤΟ ΧΙΟΝΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ;;; ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΑΓΑΖΙ ,ΚΑΘΕ ΠΑΓΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΕΙ,ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΕΙ,ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.