Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Οκτ 2014

Γιάννης Τσαβαρής, π. Δήμαρχος Σαλαμίνας, τοπογραφικό και έκθεση εργασιών της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Ι.Ν. Εισοδίων της Θεοτόκου και Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Θεολόγου

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, σας αποστέλλουμε τοπογραφικό και έκθεση εργασιών της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Ι.Ν. Εισοδίων της Θεοτόκου και Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, όπου αποτυπώνεται ΟΜΟΦΩΝΑ το μέγεθος των εργασιών που έγιναν στον αύλειο χώρο, έμπροσθεν του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Θεολόγου.
Νομίζουμε ότι η παρέμβαση αυτή ξεκαθαρίζει πλήρως το μέγεθος των εργασιών και εκθέτει αυτούς που σοφίστηκαν, αλλά και κοστολόγησαν το εύρος των εργασιών με 2.500 ευρώ περίπου, συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ.

121 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/10/14 16:48

    Σκάσε επιτέλους ρε νούμερο βουλοστο ρε κλέφτη αρκετά φύγε από το νησί αληταρα ι στον γερο δια@@@






























    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/10/14 19:29

      ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/10/14 17:20

    Για ακούσετε το Κο τσαβαρη να εξηγεί μέσα από την καρδιά του τα πάντα στους Σαλαμινιουs ΜΟΝΑΔΙΚΟ SIDE https://www.youtube.com/watch?v=sRPKg...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/10/14 19:31

      ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΕΣΥ; ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΣΟΥ..

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος5/10/14 17:33

    Κοιταξτε...ΕΠΙΠΕΔΟ...ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ,,,,,,,ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ.....
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΤΑΠΩΝΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ.......
    ΣΑΝ ΤΟΝ 16.48 ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ........ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΛΙΑ ΚΑΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.....ΑΠ"ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ,...ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/10/14 18:39

      Έχεις δίκο ρε νούμερο, αυτός φταίει που είναι κύριος και εξακολουθεί και σηκώνει τις αναρτήσεις σας
      Ελπίζω μ' αυτά και άλλα να βάλει μυαλό και να σας στείλει οριστικά στο διάολο

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος5/10/14 18:24

    ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ COLINOS. ΑΝΑ ΧΑΘΕΙ Ο ΜΠΟΥΡΔΑΣ ΠΑΛΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/10/14 18:48

      ΕΝΑΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΡΕ ΜΠΙΝ ΔΕΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2500 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΑΜΙΩ Ε

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος5/10/14 18:45

    Το τοπογραφικό βάλτο να το δούμε Τη φάτσα σου τη βαρεθήκαμε και σε ξαποστείλαμε.Τι μας την ξαναδείχνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/10/14 18:52

    ΕΣΥ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ,ΑΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΜΗ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΣ .ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ.ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/10/14 19:21

    ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ SITE SALAMINA NEWS.EU
    Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑΥΤΌ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ....

    ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ
    ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΊΟ
    ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΊΑ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ
    ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ ΤΟΥΣ
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ.
    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ Σ

    ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;; ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/10/14 19:33

    Ως ποτε η δημοτικη αρχη θα ακουει τον γεροντα και ψυχολογικα αρρωστο των σεληνιων που την εκθετει ανεπανορθωτα. Η εκκλησιαστικη επιτροπη σας δινει το πρωτο χαστουκι,θα ακολουθησουν κι αλλα. Ειναι αισχος σας κ ντροπη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/10/14 21:03

      Μ.Τ. απατεωνισσα φαίνεται πως το χεις πάρει απόφαση ότι είναι λίγα τα ψωμιά σου γιαυτό παίζεις με την φωτιά. Με την ευκαιρία στις 17/2/2015 δικάζεσαι για απάτη κατ' εξακολουθηση; θες να συνεχισω;

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος5/10/14 19:34

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/10/14 19:37

    Eίναι ντροπής για την δημοτική αρχή να εγκαλέσει ένα Δήμαρχο που έφερε στο νησί 10 εκατ. ευρώ για να τελειώσει η σταματημένη επί 2 χρόνια αποχέτευση, 10 εκατ. ευρώ για λιξηπρόθεσμα για να ξπφληθούν οι τοπικοί και όχι μόνο προμηθευτές που είχαν χρεώσει προηγούμενοι Δήμαρχοι, ενα Δήμαρχο που έφερε έργα από το ΕΣΠΑ αξίας 80 εκ. ευρώ. Να εγκαλέσει ένα Δήμαρχο με κατασκευασμένα στοιχεία ότι μία πλατεία κόστισε 2.5οο ευρώ μαζί μετο φ.π.α και όχι 25.000 ευρώ. Φανερώνει μία Δημοτική αρχή που θέλει να κατασκευάσει ενόχους. Η ανακοίνωση της Εκκλησιαστικής Επιτροπής είναι χαστούκι στουσ εμπνευστές και εκτελεστές αυτής της άθλιας ιστορίας. Ανπεναόρθωτα εκτίθεται η κ . Νάννου που παρασύρεται από γνωστούς άγνωστους χωρίς να μπορεί μόνη της να ενεργήσει. Η ενέργεια αυτή της καςΝάννου οδηγεί τον δήμοπλέον σε παράλυση. Το μίσος της δεν τηνέχει αφήσερι να καταλάβει τι έχει κάνει. Θα τα βρεί μπροστά της. Το πρώτο χαστούκι το έφαγε. Ακολουθούν και άλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/10/14 20:28

      Ναι ρε γμτ, τον κακομοίρη τον γιαννάκη μας, το άσπρο περιστέρι μας, τον αμόλυντο άνθρωπο, την προσωποποίηση της απατεωνιάς!
      Καλού κακού φορέστε γάντια και μάσκα πριν τον αγγίξετε....η λαμογιά, η απατεωνιά, η κλεψιά, η πουστιά, που έχει επάνω του, είναι ασθένειες που μεταδίδονται εναερίως και με την επαφή!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/10/14 20:54

      Εσυ που ησουνα φιλος του ξερεις καλυτερα. ασε που δεν εχεις κανει απολυμανση

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/10/14 21:07

      Με τετοιες μαλ@@@ πάτε να τα βαλετε με το Τσαβαρη; και αφου ειναι απατεωνας και λαμογιο γιατι δεν ερχονται οι ορκωτοι λογιστες να κανουν ελεγχο? και μη πειτε αργοτερα η τοχει υποψη της.
      Η καραμελα μολις αναλαβαμε δε μας λεει τιποτα. Ο κοσμος πειναει και σεις ξερατε να υποσχεστε και να ταιζετε το κοσμο πριν τις εκλογες. Τωρα που γινατε εξουσία τι θα γίνει; ερχεται χειμωνας η ανεργια εχει πιασει ταβανι. τι θα κανετε? περιθώρια δεν υπαρχουν

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/10/14 22:59

      Τέτοιος μαλ@@@@@ς που είσαι, τέτοιες μαλ@@@@ς λες.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος6/10/14 00:47

      19:37 Παρτούζο, μετά τον Τσαβαρή, σειρά έχει ο Καπετανάκης και μετά έρχεται η σειρά σου, ξέρεις εσύ για ποιό πράγμα. Μην έχεις περιέργεια, όλα τα ξέρουμε και για όλους.Μετά από σένα είναι ο Σταμπουλής και μετά ο.......
      Ονειρα γλυκά μέχρι τότε, γιατί μετά θα χάσεις τον ύπνο σου και θα φταίει πάλι η ....Νάννου που .....παρασύρεται από τη Νομική Υπηρεσία του Δήμου.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος5/10/14 19:41

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ,Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ.;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/10/14 20:11

    Ανώνυμος5/10/14 15:13
    Ρε άσε τις μαλα...... και δώσε μας ένα στοιχείο. Αφού λοιπόν δεν έχεις δεν είσαι αλήτης για αυτά που γράφεις;
    Ούτε η κα Πολύζου γνωρίζει κάτι, ούτε η κα Μπινιάρη,ούτε φυσικά και η Δήμαρχος. Ρωτήθηκε και η διευθύντρια του 5ου Δημοτικού κα Παπανικολάου η οποία δήλωσε ότι δεν γνωρίζει κάτι σχετικό.
    Ρε αλήτες, και εκεί προβοκάτσια; Διαδώσατε ψέματα για να εκθέσετε τη Δημοτική Αρχή. Δεν σκεφθήκατε ούτε την ταλαιπωρία του κόσμου, ούτε την απογοήτευση των παιδιών. Είσαστε απάνθρωποι τσαβαρόσκυλα.
    Κυρία Δήμαρχε, μην δείξετε κανένα έλεος, κλείστε τους όλους μέσα, μόνο έτσι θα ησυχάσει η Σαλαμίνα και θα ξαναβρεί το φιλήσυχο ρυθμό της.


    ΡΕ Μ............Α..ΕΣΥ ΑΣΕ ΤΙΣ Μ..............Σ,ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΛΑΜΙΓΚΟ,ΣΤΑ ΨΑΡΑΔΙΚΑ, ΣΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΑΠΕΝΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ,ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ.ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ,ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ,ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΖΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΙΝΙΑΡΗ,ΚΑΙ ΠΕΣΤΟΥΣ ΠΟΣΟ Μ...........Σ ΕΙΝΑΙ. ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΝΣΟΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΠΟΤΑ,
    ΑΜΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙ Α ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ,ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ.
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΛΑΚΟΠΥΤΟΥΡΙΔΗ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ,ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ,ΠΗΓΑΙΝΕ,ΕΓΩ ΗΔΗ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΙΣΑ ΠΟΥ ΞΕΚΟΛΛΗΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ (ΣΚΛΗΡΕΣ).ΠΕΡΙΜΕΝΩ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ,ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ,ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΟΥ ( ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ) ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ .ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΗΣΥΧΟ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/10/14 21:58

      Να σκανάρεις μ......α, την πρόσκληση και την αφίσα που τσαμπουνάς και να τις αναρτήσεις εδώ για να σε πιστέψουμε.
      Κατάλαβες σκουλίκι προβοκάτορα;
      Και πού ΄σαι, το ποιός έχει το φόβο ποιανού, ρώτα το γιαννάκι να σου πει. Αυτός ξέρει πολύ καλά, γιατί αυτός θα φάει το αγγ......ι .

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος5/10/14 20:16

    Ένα καλό λαδωματάκι στις δύσκολες αυτές ημέρες, κάνει θαύματα!
    Με πόσα μπικικίνια άραγε, λάδωσε ο αθεόφοβος απατεώνας την εκκλησιαστική επιτροπή να του γράψει το εγκώμιο;

    Τέτοιες εκθέσεις με ένα κατοσταρικάκι βρίσκεις όσες θέλεις!
    Αλλά μια ζωή απατεώνας ήταν ο γιαννάκης....τώρα θ΄αλλάξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/10/14 20:49

      ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ. ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος5/10/14 20:24

    Πήγα να δω αυτή την πλατεία στον αύλειο χωρο της εκκλησίας στα Εσόδεια στα Αμπελάκια. Ποιος είναι αυτός ο άσχετος που έδωσε εντολή να σπάσουν 2 πλάκες σε αρχαιολογικό χώρο με αυτόν τον βάναυσο τρόπο; Τι μίσος είναι αυτό που έσπασαν 2 πλάκες για να δουν το βάθος του τσιμέντου και να υπολγίσουν το κόστος; Γιατί ακόμη η αρχαιολογιοκή υπηρεσία δεν έχει απαγγείλει κατηγορίες σε αυτούς που ασέλγησαν με αυτόν τον βάναυσο τρόπο; Πότε ξαναγινε στα χρονικά του Δήμου παρόμοια κίνηση; Είναι ντροπής κα Νάννου και εκτεθήκατε με αυτό που κάνατε. Η Εκκλησιαστική επιτροπή και ο κόσμος από τα Αμπελάκια δίνουν την απάντηση στους αρχάριους της πολιτικής. Ντροπής Ένας βέρος Αμπελακιώτης.
    Υ.Γ
    Και μια που αρχίσατε έτσι να ελεχτεί η πλατεία στα Σελήνια που ανακατασκευάσθηκε και κόστισε 500.000 ευρώ επί Τραυλού, να δούμε τι έγινε και φυσικά μη παραλείψετε να ελεξετε με τον ίδιο τρόπο όλα τα έργα του Αναπτυξιακού επί θητείας κας Νάννου . όλα τα έργα του Μακρή, του Σοφρά του αγαπίου . Αυτή η ξευτίλα πρώτη φορά γίνεται στα πολιτικά πράγματα της Σαλαμίνας. Ντροπής.!!!!!!! κα Νάννου!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/10/14 22:01

      Βλέπω ότι με το πρώτο κιόλας χαστούκι ζαλιστήκατε και γράφετε ότι μπούρδα σας έλθει.
      Και που θα δείτε τα επόμενα !!!!
      Εγώ εκείνο που ξέρω είναι ότι τώρα κι ένα μήνα έξω από την ALPHA BANK σπρώχνονται οι προμηθευτές ποιός θα πρωτομπεί για να κάνει πρώτος κατάσχεση του λογαριασμού του Δήμου.
      Γιαυτό βάζετε φωτιές και στέλνετε τον κόσμο και τα παιδάκια έξω από τη Δημαρχία ότι τάχατες θα παίξει καραγκιόζη, επειδή εγκαλείται ο πρώην δήμαρχος;
      Ε, κάψτε τα όλα, κάντε όλα στάχτη, σκασίλα μας. Οι κλέφτες όμως θα πάνε φυλακή.
      Η Σαλαμίνα άλλαξε σελίδα, οι κλέφτες στη μπουζού.
      Η νέα δήμαρχος δεν παρασύρεται από κανέναν.
      Τα παράπονά σας στην Οικονομική , την Τεχνική και την Νομική Υπηρεσία του Δήμου.
      Η δήμαρχος και η Οικονομική Επιτροπή το ΄χουμε πει χίλιες φορές είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει την εισήγησή τους, εκτός κι αν ζητάτε να τα κουκουλώσουνε και μετά να τους στείλετε εσείς οι ίδιοι μέσα. Ρε άντε πνιγείτε, λαμόγια !!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/10/14 22:02

      Φρόντισε να μάθεις τα γεγονότα . Φρόντισε να μάθεις γιατί το Υπουργείο πολιτισμού διέταξε διακοπή εργασιών. Φρόντισε να μάθεις γιατί η αστυνομία μυνησε τον Δήμο. Φρόντισε να μάθεις την αξία των πλακών που ξυλοθηκαν και εξαφανιστηκαν. Φρόντισε να μάθεις τα μέλη της εκκλησιαστικης επιτροπής και γιατί δεν μας λένε όσοι υπέγραψαν τίποτα για τα παραπάνω. Φρόντισε να μάθεις.....
      Φρόντισε να μάθεις....
      Τελικά από ότι φαίνεται θα τα μάθεις από τον εισαγγελέα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/10/14 23:06

      Ε όχι και 500.000 η πλατεία των Σεληνιων ρε Μαρία. Αν θες να μάθεις το ακριβές ποσό ρώτα τον Μιχα τον Νομάρχη ντε.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/10/14 23:08

      Μαρία αντε κάνε κανένα μπάνιο μπας και. .........

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος5/10/14 20:25

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΣΤΟΝ 19;21
    ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΚΥΡΙΕ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΤΟΥ SALAMINA NEWS E.U

    και λετε θαυμαστε την πολιτικη αλητεια οταν ελεγαν οτι δεν υπηρχαν τροφιμα αυτο ηταν το ενδιαφερον τους για τους απορους

    .

    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝ, ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ Κ.ΤΣΑΛΙΚΟΓΛΟΥ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ.ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ. ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΓΑΛΑ,ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΥΣΕ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΜΕΝΟ ΓΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.Κ. ΥΠΕΥΘΥΝΕ.

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΕ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΛΕΓΟΝΤΑΣ .ΤΩΡΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΣΑΛΙΚΟΓΛΟΥ ,ΚΑΙ ΜΠΙΝΙΑΡΗ. ΜΩΡΕ ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ ΕΙΧΕ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΡΙΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΝΙΓΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/10/14 22:55

      Τι έγινε, σε είδε γιατρός, πολύ αργείς και το πρόβλημά σου χειροτερεύει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/10/14 23:33

      ΜΑΡΑΚΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος5/10/14 20:26

    Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΟΠΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ? Α ΡΕ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΦΗΣΑΝΕ ΜΠΟΛΙΚΑ ΠΙΚΙΚΙΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ. ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ ΣΤΗΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος5/10/14 20:33

    Στον 20:16 Δεν ντρέπεσαι , εκεί φθασατε να μιλάτε με αυτόν τον τον τρόπο για τους ανθρώπους της εκκλησίας , ότι εξαγοράσθηκαν για ένα κατοστάρικο. Τα καταφέρατε μια χαρά. Βάλατε απέναντι την κοινωνεία στα Αμπελάκια , βάλατε απέναντι την εκκλησία. Καλά πάτε συνεχείστε. Η αυτοδιάλυση έρχεται..Η Γεροντιώτου τι κάνει; Παρακολουθεί τις εξελίξεις, Ένας λογικός δεν υπάρχει δίπλα στην Δήμαρχο; Ούτε ένας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/10/14 22:47

      Ποιοί είναι οι άνθρωποι της εκκλησίας ρε; Είδες εσύ να υπογράφει κανένας;
      Πλαστό κείμενο είναι κι αυτό από τον Τσαβαρή όπως πλαστή ήταν και η υπογραφή του συχωρεμένου.
      Η κοινωνία των Αμπελακίων φίλε μου έχει γίνει μπαρούτι που ξηλώσατε τις πανάκριβες πανάρχαιες χοντρόπλακες για να βάλετε ψιές πλάκες Καρύστου, λες και θα στρωνόταν η αυλή του σπιτιού σου. Οι χοντρόπλακες αυτές μεγάλης αξίας είχαν μεταφερθεί από την Μάλτα από τους προγόνους της κοινωνίας των Αμπελακίων και σεις τις πετάξατε ή μάλλον τις πήρατε για τα σπίτια σας. Αυτή είναι βεβήλωση του ιερού χώρου, είναι προσβολή στη μνήμη αυτών των ανθρώπων. Εξαιτίας αυτών των πλακών είχε χαρακτηρισθεί με ΦΕΚ ως ιστορικό διατηρητέο μνημείο με ζώνη προστασίας την πλατεία και τις γύρω οδούς.
      Κι όλα αυτά για να μπορέσει να δικαιολογήσει ο γιαννάκις την πλακέτα-επιγραφή με το όνομά του που κόλησε, σαν δεν ντρέπεται, στη φάτσα του ναού. Ούτε ευεργέτης ανέγερσης ολόκληρου του ναού να ήτανε, ο μαλ.....ς.
      Έχεις και το άλλο το βόδι εκεί τον καπετάνιο...., πώς καταντάνε έτσι μερικοί ρε παιδί μου, απίστευτο μου φαίνεται.
      Όσο για λογικούς, έχεις ....δίκιο, δεν έμεινε κανένας λογικός γιατί τους ....λογικούς τους είχε πάρει όλους ο ...τσάβες, διάβασε γκίνη,χατζηνικολάου,παπαθεοχάρη και δε .......συμμαζεύεται.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/10/14 00:27

      20:33 Οι άνθρωποι της Εκκλησίας δεν καταπιέζουν και εξορκίζουν τις γριές να ρίξουν στη κάλπη το ψηφοδέλτιο του Τσαβαρή. Αυτό έκανε ο παπααναστάσης μέρα νύκτα. Είχε καταντήσει εξαπτέρυγο του Τσαβαρή.
      Και πώς επέτρεψε να βάλει στη φάτσα της εκκλησίας την ταμπέλα με το όνομά του Τσαβαρή; Να την βγάλει αμέσως άμα θέλει να λέγεται παπάς. Οι εκκλησίες δεν είναι χώροι πολιτικής διαφήμησης και προπαγάνδας.
      Κανας Μητροπολίτης τα ακούει αυτά;

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος5/10/14 20:45

    ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΝΕΤΕ;;;;;;;; ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ. ΕΡΓΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΧΙ ΦΑΓΩΜΑΡΑ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ; ΟΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ. Ο ΚΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑ. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/10/14 22:49

      Όχι, θα αφήσουμε να αισχρολογούνε τα λαμόγια!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/10/14 23:47

      Παρτε διαλογους απο τα σουργελα του δημου που τα ψηφισαμε και μας διοικούν! και ακόμα δεν εχουμε δει τιποτα. Μηνα τι σκοπευεις να κανεις; στο διαλυσανε το μαγαζι!

      Τέτα Μίχα
      3 Οκτωβρίου στις 6:46 μ.μ. • Τροποποιήθηκε •
      διαβασε να δεις που το πάω ...
      Υπάρχει ένα "hell" στο "hello."
      "Ένα "good" στο "goodbye."
      "Ένα "lie" στο "believe".
      " Ένα "over" στο "lover."...
      Δείτε περισσότερα
      — Μαζί με Stauroula Gerontiotou και με Barbara Spyropoulou.

      Μου αρέσει!Μου αρέσει! • • Κοινοποιήστε
      o
      Αρέσει στους Stauroula Gerontiotou, Yolanda Stylianou, Ioannis Lenis και σε 22 ακόμη.

      Eirini Biniari μη σας παρει το ματι μου σε κανα κρινο και δεν μου πειτε.θα φατε ξυλο και οι 3 σας
      3 Οκτωβρίου στις 6:51 μ.μ. • Μου αρέσει! • 3

      Τέτα Μίχα ετοιμαζομουν να σου κανω tag ... xaxaxax λεω καποια ξεχασα !!!
      3 Οκτωβρίου στις 6:53 μ.μ. • Μου αρέσει! • 2

      Eirini Biniari κανε γιατι θα γινει θεμα!!! χαχαχα!!!
      3 Οκτωβρίου στις 6:53 μ.μ. • Μου αρέσει! • 1


      Τέτα Μίχα στις 9.30 κατωωωω
      3 Οκτωβρίου στις 6:54 μ.μ. • Μου αρέσει!


      Eirini Biniari αληθεια???? ερχομαι
      3 Οκτωβρίου στις 6:54 μ.μ. • Μου αρέσει! • 1


      Τέτα Μίχα αυτο σου έλειπε να μην ερθεις !
      3 Οκτωβρίου στις 6:54 μ.μ. • Μου αρέσει!


      Eirini Biniari γιουπι!!!!!
      3 Οκτωβρίου στις 6:55 μ.μ. • Μου αρέσει! • 1


      Τέτα Μίχα στα blogs μας βλεπω πάλι !! χαχαχαχ αλλά σιγα μην μασήσουμε εμεις !!
      3 Οκτωβρίου στις 6:55 μ.μ. • Μου αρέσει!


      Eirini Biniari μαθημενα τα βουνα στα χιονια.!!!
      3 Οκτωβρίου στις 6:56 μ.μ. • Μου αρέσει! • 1


      Eirini Biniari δεν μασαμε!!!
      3 Οκτωβρίου στις 6:56 μ.μ. • Μου αρέσει! • 1


      Barbara Spyropoulou παλι θα φαμε??? δεν μπορω αλλο φαγητο. ΕΛΕΟΣ
      3 Οκτωβρίου στις 6:56 μ.μ. • Μου αρέσει! • 2

      η Τέτα Μίχα σηκωσε το τηλεφωνο καλε εσυ
      3 Οκτωβρίου στις 6:56 μ.μ. • Μου αρέσει! • 1


      Eirini Biniari μη μιλας εσυ ομορφουλα.... θα φας με το ζορι... δεν θα χασω εγω εξοδο για να μην παρεις εσυ γραμμαρια
      3 Οκτωβρίου στις 6:58 μ.μ. • Μου αρέσει! • 2


      Barbara Spyropoulou ότι πει το Ειρηνάκι μας!!!!!!!!!
      3 Οκτωβρίου στις 6:59 μ.μ. • Μου αρέσει! • 2

      Τέτα Μίχα ναι βεβαια ..κατα τα αλλα "φτιαχνω ντουλαπες " ...!!!
      3 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ. • Μου αρέσει! • 2

      Barbara Spyropoulou
      3 Οκτωβρίου στις 8:29 μ.μ. • Μου αρέσει! • 1

      Maria Orfanopoulou βρε Βαρβαρα μου ολο με το ζορι σε πανε ..τι κακα κοριτσια..βρε αφηστε την ησυχη θεν θελει σας λεει δεν θελει ....θελει !!!!θελει!!!!κρινο???? πιτσα?σαλατα σεφ? κρεπα? με σοκολατα? με παγωτο?δεν θελει μορε εσεις φταιτε!!που την παρασερνετε ΠΑΛΙΟΚΟΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
      3 Οκτωβρίου στις 9:12 μ.μ. • Μου αρέσει! • 2

      Maria Orfanopoulou ΒΡΕ ΤΕΤΑ ΜΟΥ ΑΣΕ ΤΙς ΝΤΟΥΛΑΠΕς ...ΕΧΟΥΝ ΠΟΡΤΕς ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΟς ΜΕΣΑ.....ΕΚΤΟς ΚΙ ΑΝ ΜΑΓΕΙΡΑΨΕΙς ΣΤΟ ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟς ΑΝΑΓΩΓΟς ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ....ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!
      3 Οκτωβρίου στις 9:13 μ.μ. • Μου αρέσει! • 2

      o
      Αφαίρεση
      Τέτα Μίχα Δεν ηταν σουβλάκι αυτό... Η Οδύσσεια μεταφρασμένη ηταν Ορφανοπουλου παιδι μου !!!
      Χθες στις 2:13 π.μ. • Μου αρέσει! • 2


      Maria Orfanopoulou XAXAXAXAXA
      Χθες στις 7:23 π.μ. • Μου αρέσει!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/10/14 00:08

      Ρε βλάμη εμείς δεν τις ψηφίσαμε; Τώρα τι θες; Δεν κατάλαβες τι έκανες; Θα το καταλαβεις τα επόμενα 5 χρόνια
      ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΜΑς

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/10/14 00:19

      Ε, και λοιπόν, τι το κακό βλέπεις εσύ ;
      Facebook είναι, σαχλαμάρες λένε για να περάσει η ώρα μεταξύ τους, όπως κι εμείς όταν καθώμαστε στο καφενείο λέμε τις μαλ....ς μας. Δεν βαρέθηκες να τα αντιγράψεις, ή μήπως νόμισες ότι έπιασες λαυράκι;


      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος5/10/14 20:49

    OXI..DHMARXIA.....ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΟ-ΝΑΝΝΟ-ΔΗΜΑΡΧΙΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος5/10/14 20:58

    Προς τους Μηχανικούς του Δήμου που υπέγραψαν κατά παραγγελία ότι το κόστος της πλατείας έκανε 2000 ευρώ. Σας καταγγέλω ότι το κόστος είναι λιγότερο, είναι 1000 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!. Σπάσατε τις πλάκες, είδατε τι έχει από κάτω; Δεν κανατε καλά την δουλειά σας!!!!!!!!. Στείλατε στο χημείο του κράτους να ελέξετε ποια είναι ποιότητα του τσιμέντου που χρησιμοποιήθηκε, Έγινε ανάλυση στο τσιμέντο εάν υπήρχε αρκετή ποσότητα ή έβαλαν όχρα σε χρώμα τσιμέντου; Φώναξαν εμειρογνώμονα να μας πει εάν αυτός που έκανε την λάσπη την έκανε σωστά; Διότι εάν δεν την έκανε σωστά και την έκανε γρήγορα ,αυτό σημαίνει ότι είχαμε λιγότερα εργατικά. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι τα εργατικά ήταν λιγότερα και καταγγέλω τους μηχανικούς του Δήμου ότι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τιους.Εγώ όλα αυτά τα εκανα και έχω βγάλει συμπέρασμα. Το κόστος της πλατείας έχει 1000 Ευρώ!!!!!!!!! Είναι ντροπής και για τους μηχανικούς του Δήμου να μπλέκουν σε τέτοια πολιτικάντικα τερτίπια. Δεν επιτρέπεται κε Κριτσίκη. Εκτίθεσαι και σύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/10/14 22:21

      Δεν ντρέπεσαι να λες ρε βλάκα ότι οι 3 Μηχανικοί του Δήμου υπέγραψαν κατά παραγγελία; Α, να χαθείς τούβλο.
      Θα ρισκάρανε ρε την επιστημονική τους υπόσταση με κίνδυνο να απολυθούνε κιόλας σε περίπτωση που αποδεικνυόταν ότι είχαν υπογράψει ψεύτικο πόρισμα, για να εξυπηρετήσουνε τι και ποιόν;
      Τόσο χαζός είσαι ή τόσο ηλίθιους τους περνάς;

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος5/10/14 21:37

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΕ ΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ;;;;;;ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΛΩΝΑ;;;;;;;;ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ;; Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ;;;; .ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΤΑ ΛΑΘΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ. ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/10/14 23:29

      Εσένα βλάκα, σου είπα να αναρτήσεις την πρόσκληση και τις αφίσες, γκαγκάς είσαι, δεν καταλαβαίνεις;

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος5/10/14 21:57

    ΧΑ, ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ EΓΚΟ ΕΧΙ ΦΑΙ ΕΣΥ ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος5/10/14 22:10

    Φρόντισε να μάθεις τα γεγονότα . Φρόντισε να μάθεις γιατί το Υπουργείο πολιτισμού διέταξε διακοπή εργασιών. Φρόντισε να μάθεις γιατί η αστυνομία μυνησε τον Δήμο. Φρόντισε να μάθεις την αξία των πλακών που ξυλοθηκαν και εξαφανιστηκαν. Φρόντισε να μάθεις τα μέλη της εκκλησιαστικης επιτροπής και γιατί δεν μας λένε όσοι υπέγραψαν τίποτα για τα παραπάνω. Φρόντισε να μάθεις.....
    Φρόντισε να μάθεις....
    Τελικά από ότι φαίνεται θα τα μάθεις από τον εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος5/10/14 22:40

    ΚΥΡΙΕ ΑDMIN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ π. ΕΙΝΑΙ τ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/14 00:03

      Μπορείς να μας το εξηγήσεις γιατί;
      Θα χαρώ να πάρω την άποψη σου

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος5/10/14 22:43

    Ρηνουλα μαζεψου γιατι το πας πολυ στραβα. Στο Συμβούλιο είπες ότι κάτι λίγα καθαριστικά υπήρχαν στο παντοπωλειο και ζυμαρικα που ειχαν ληξει και στο εγγραφο που εδωσες στον συνεργατη σου και ανεβασε στο μπλοκ του αλλα λες. Μιλας για μεγαλες ποσοτητες πολλών ειδων. Βουτυρο στο ψωμι του Τζαβαρη ηταν αυτο. Πληροφοριακα σου λεω μαθε τι σημαινει και τι συνεπειες εχει η λεξη υπεξαιρεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/10/14 22:52

      Θα μου κάνεις μία χάρη; Πες στο γιαννάκκι να τη βάλει εκεί που ξέρει και να μας πει τι συνέπειες είχε ο κ...ς του.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/10/14 23:53

      Δεν καταλαβαινει η κοπελιτσα. πολυ στραβα το ξεκινησε.ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ξερει η ρηνουλα και ολος ο κοσμος που τοχει τουμπανο και αυτη κρυφο καμαρι

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος5/10/14 22:56

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!.
    ΠΟΣΟ ΚΡΙΜΑ ,ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΒΛΑΚΙΟΥΛΕΣ ,ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙΣ.
    ΣΕ ΕΜΠΛΕΞΕ ΑΣΧΗΜΑ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΤΑΣΤΑΛΙΕΣ,ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ,ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ. ΔΙΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ.ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ,ΚΑΙ Ο ΣΘΕΝΟΣ ΣΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΗΝΟΥΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/10/14 23:26

      Ο πρώτος που θα πάει μέσα θα είναι ο Τσαβαρής ρε βλάκα σαν υπεύθυνος του Κ.Π., και μετά θα κλαίτε πάλι και θα τα ρίχνετε στη Νάννου, ηλίθιοι.

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος5/10/14 23:26

    Εσυ,εχεις θαλασσα κοντα να κανεις,ΜΠΑΝΙΟ.Γιατι σε λιγο δεν θα σε ξεπλενει ουτε ο Νιαγαρας ποταμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος6/10/14 00:01

    Χωρίς καμία πρόθεση να θίξω κανέναν, θέλω να πω ότι η ανακοίνωση της ανώνυμης Εκκλησιαστικής Επιτροπής είναι μία μαρτυρία των όσων έβλεπαν να γινονται στον αύλειο χώρο χωρίς καμία τεχνική άποψη ή στοιχεία που να αντικρούουν το πόρισμα της επιτροπής αυτοψίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
    Επειδή είμαι κι εγώ περιστασιακός μάρτυρας αυτών των εργασιών, θα ήθελα να ρωτήσω ποιός πήρε και πού βρίσκονται αρκετές από τις Μαλτέζικες χοντρόπλακες που βγάλανε για να βάλουνε πλακούλες Καρύστου; Ποιανού την αυλή στολίζουν τώρα ή σε ποιανού την αποθήκη είναι στιβαγμένες; Ενδιαφέρον θα ήταν να μαθαίναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/14 01:38

      << θα ήθελα να ρωτήσω ποιός πήρε και πού βρίσκονται αρκετές από τις Μαλτέζικες χοντρόπλακες που βγάλανε για να βάλουνε πλακούλες Καρύστου;>> Πες στη Ρούλα να ρωτήσει το Φωτη. Αυτός ξέρει που πηγαν! Αιάντειο μεριά. μεζονετα Παπα - χαρη!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/10/14 11:00

      ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΑΧΑΡΩΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΕΙΣ ΑΛΛΟΥ...

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος6/10/14 00:28

    20:33 Οι άνθρωποι της Εκκλησίας δεν καταπιέζουν και εξορκίζουν τις γριές να ρίξουν στη κάλπη το ψηφοδέλτιο του Τσαβαρή. Αυτό έκανε ο παπααναστάσης μέρα νύκτα. Είχε καταντήσει εξαπτέρυγο του Τσαβαρή.
    Και πώς επέτρεψε να βάλει στη φάτσα της εκκλησίας την ταμπέλα με το όνομά του Τσαβαρή; Να την βγάλει αμέσως άμα θέλει να λέγεται παπάς. Οι εκκλησίες δεν είναι χώροι πολιτικής διαφήμησης και προπαγάνδας.
    Κανας Μητροπολίτης τα ακούει αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/14 11:05

      ΜΗΝ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΤΟΣΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΔΕΣ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΜΜΑ ΜΑΖΙ. ΠΙΠΕΡΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος6/10/14 00:53

    Παλιά μου τέχνη κόσκινο!!!
    Χθες τα μεσάνυκτα οι γνωστοί-άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο σορό των κλαδιών που είχαν προσωρινά τοποθετηθεί όπως πάντα στο γνωστό χώρο κοντά στο σκοπευτήριο για μεταφόρτωση, όταν οι νταλίκες θα μπορούσαν να κινηθούν.
    Ευτυχώς που η ποσότητα ήταν μικρή και με την άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής η φωτιά δεν επεκτάθηκε.
    Η περίπτωση αυτή, βγάζει ....μάτι.
    Επτά χρόνια ο Δήμος κάνει την ίδια δουλειά εκεί και ποτέ δεν είχε πιάσει φωτιά.
    Οι αρμόδιοι της Πυροσβεστικής μιλάνε για καθαρό εμπρησμό.
    Και το ερώτημα που γεννιέται είναι:
    Ποιός είχε συμφέρον να βάλει φωτιά;
    Ποιός απειλούσε ότι θα εκδικηθεί το δήμο;
    Ποιός άφησε το στόλο των απορριμματοφόρων να ρημάξει;
    Ποιός είναι υπεύθυνος για την κατάρρευση μέσα σε μία νύκτα όλου του οικοδομήματος της καθαριότητας αμέσως μετά τις εκλογές με συνέπεια να μένουνε αμάζευτα στους δρόμους χιλιάδες τόνοι απορριμμάτων και κλαδιών;
    Γιατί στα προηγούμενα χρόνια δεν ξέσπασε ποτέ φωτιά εκεί και ξέσπασε τώρα, ένα μήνα μετά την ανάληψη της δημαρχίας από την Νάννου;
    Ποιός έβαλε τη φωτιά στα κλαδιά που για να ανάψουνε χρειάζεται προσάναμα και πολύ προσπάθεια;
    Ποιός είναι εκείνος που απείλησε να εκδικηθεί τους Κουλουριώτες;
    Ποιός είναι ο σύγχρονος Νέρωνας;
    Βέβαια το ερώτημα είναι ρητορικό, γιατί όλοι μας καταλαβαίνουμε ποιός είναι.
    Είναι εκείνος που επί Σοφρα είχε κάψει την αρπάγη για να μη λειτουργήσει η καθαριότητα.
    Είναι εκείνος που τα βράδυα αδιάζει τις σακούλες με τα απορρίμματα κατά μήκος των δρόμων για να προξενήσει την αγανάκτιση του κοσμάκη. Ρε μπας και είμαι υπνοβάτης κι έβαλα εγώ τη φωτιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/14 11:11

      ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΜΑΖΕΥΑΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΦΩΤΙΕΣ. ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΙΓΑΝΕ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ.
      ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΓΑΡΓΑΡΑ;;;;ΠΡΟΣΕΧΕ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος6/10/14 07:24

    Αντιπρόεδρε επικεντρωθείτε στην δουλειά σας και αφήστε την σάτυρα γιατί βλέπω να φωνάζουμε την Αντιδήμαρχο να μας οργανώσει την 28η ..είναι ντροπή αυτό που κάνετε.Δήμαρχε ρίξε μια ματιά στο fm ορισμένων συμβούλων και τράβα τους τα αυτιά.. σε εκθέτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος6/10/14 08:06

    Σπάσανε δύο πλάκες στον αύλειο χώρο στα Εισόδεια για να δουν τι έχει από κάτω. Τι ψαχνατε να βρείτε ρε ηλίθιοι τον κλεμένο θησαυρό; Δεν έπρεπε να ανοίξετε 2 έπρεπε να ανοίξετε περιμετρικα 22 τρύπες να βγάλετε 22 πλάκες, για να έχετε σαφή άποψη. Καλά η Νάννου εσύ ρε Κριτσίκη ,εσύ ρε Δημητράκη αυτά σας εμαθαν στο Πολτεχνείο; Να πηγαίνετε σε ένα Αρχαιολογικό χώρο και σαν τους κλέφτες να σπάτε τις πλάκες με κομπρεσέρ για να δείτε τι έχει από κάτω , για να εκτελέσετε εντολές της Δημάρχου; Εσύ Κριτσίκη εάν ερχόταν πολίτης και σου ζητούσε προσφορά για να κάνει δωρεάν αυτό το έργο της πλατείας θα του ζητούσες 1900 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α; Και δεν ντρέπεστε που υπογράφετε τέτοια χαρτιά; Μπορείς να μας πεις τι δουλειές πήρες το 2014 και πόσα πήρες από την κάθε μία; Στη Κούλουρη όλοι γνωριζόμαστε. Σοβαρευτείτε γιατί με τις ενέργειες αυτές θα αναγκάσετε τους πολίτες να γίνουν ρουφιάνοι και ο ένας να ρουφανεύει τον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/14 08:51

      ΜΙΚΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ
      ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΣΕ Χ...ΖΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ (ΠΡΩΗΝ ΤΟ ΛΕΝΕ)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/10/14 09:33

      Ρε ούτε ο Γεωργαλάς (Υπουργός προπαγάνδας επί χούντας) δεν έλεγε τόσα ψέματα.
      Δεν σπάσανε , βγάλανε δύο πλάκες.
      Και αφού ρε μεγάλε ήτανε Αρχαιολογικός χώρος γιατί εσείς βγάλατε τις δεκάδες Μαλτέζικες χοντρόπλακες (πού τις πήγατε;) και στη θέση τους βάλατε φλίδες Καρύστου; Α, να χαθείς ηλίθιε !!!!

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος6/10/14 08:39

    Ρε ανθρωπε τι λες? Ο Κριτσικης απο τοτε που εγινε προισταμενος εσωσε τον Δημο απο 6 με 7 εκατομμυρια που θα ετρωγε ο Τσαβαρης σε μαιμου μελετες ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/14 11:15

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ. ΝΑΙ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΡΙΤΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΣΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ. ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ

      Διαγραφή
  34. Ανώνυμος6/10/14 08:52

    20:33 Οι άνθρωποι της Εκκλησίας δεν καταπιέζουν και εξορκίζουν τις γριές να ρίξουν στη κάλπη το ψηφοδέλτιο του Τσαβαρή. Αυτό έκανε ο παπααναστάσης μέρα νύκτα. Είχε καταντήσει εξαπτέρυγο του Τσαβαρή.
    Και πώς επέτρεψε να βάλει στη φάτσα της εκκλησίας την ταμπέλα με το όνομά του Τσαβαρή; Να την βγάλει αμέσως άμα θέλει να λέγεται παπάς. Οι εκκλησίες δεν είναι χώροι πολιτικής διαφήμησης και προπαγάνδας.
    Κανας Μητροπολίτης τα ακούει αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος6/10/14 09:19


    Σύντροφε Γιάννη Τσαβαρή,

    σε ευχαριστώ από καρδιάς που με το έγγραφό σου αυτό της εκκλησιαστικής επιτροπής με βοηθάς να επιλύσω επιτέλους το πρόβλημα της μοναξιάς μου στο κελί της φυλακης. Αντιλαμβάνομαι ότι περνάς μέρες αγωνίας τρέμοντας τι άλλο μπορεί να σκάσει, αλλά μην φοβάσε σύντροφε, όλοι τα περάσαμε αυτά και τωρα ηρεμούμε στο φιλόξενο κελί μας στο Κορυδαλός Spa and Resort.
    Σε περιμένω με λαχτάρα να ανταλλάξουμε εμπειρίες στο πως τα φάγαμε.

    Σε φιλώ

    Ο σύντροφος Ακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/14 11:24

      και εγω σε φιλω...Νικολάκι μια δωδεκαχρονη θαυμαστρια σου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/10/14 15:45

      Χαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος6/10/14 10:22

    ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ !!!!!!!!!!! ΠΛΑΣΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.
    Τα μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής διαψεύδουν ότι έχουν υπογράψει αυτή την ανακοίνωση και ότι το πιθανότερο είναι να την έχει φτιάξει μόνος του, εκτός κι αν την έχει φτιάξει κάποιος άλλος, εκτός Εκκλησιαστικής Επιτροπής.
    Παπα-Αναστάση είσαι ιερωμένος και πρέπει να πεις την αλήθεια.
    Βγες τώρα αμέσως και κάνε δήλωση επώνυμη, Εσυ την έχεις φτιάξει ή όχι;
    Και να ΄χεις υθπόψη σου ότι εκτός από το Θεό, θα λογοδοτήσεις στον Μητροπολίτη και στον Εισαγγελέα.
    Ενας πιστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/14 10:24

      ΔΙΌΡΘΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: .....να την έχει φτιάξει μόνος του ο Παπα-Αναστάσης, εκτός κι αν ......

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/10/14 11:21

      ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ Η ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ; ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/10/14 11:24

      Μη σκας, του τα ΄χουνε μεταφέρει κιόλας, γιαυτό του ΄χει ανέβει η πίεση 22.
      Κάνει την πάπια όμως. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

      Διαγραφή
  37. Ανώνυμος6/10/14 11:04

    Τελικά, ποιός είναι ο απατεώνας, ο παπάς ή ο τσάβες ή και οι δύο μαζί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος6/10/14 12:31

    O παπα τζαβαροτράγος καλά θα κάνει να ασχολείται με τι θα πρωτοβάλλει στη τσέπη του από τις γριούλες και να αφήσει κατα μέρος τα πολιτικά σε άλλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος6/10/14 12:41

    ΚΟΥΙΖ:
    Με τι λεφτά αγόρασε ο απατεώνας την βίλλα του Χάρη;
    με το μισθό του δημάρχου;
    με την λίστα Λαγκάρντ;
    με τα κλεμένα από το Δήμο και του λτ;
    με τη βοήθεια του θεού και του νταμαρά;

    Όποιος κερδίσει, αποκτά το δικαίωμα να ρίξει δυο ροχάλες στη μούρη του απατεώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/14 13:20

      Εσυ μ"αυτο το λεξιλογιο .που δειχνει ΑΝΑΓΛΥΦΑ,το ΠΟΙΟΝ σου...Προσφερεις τεραστιες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗ ΠΕΛΑΓΩΜΕΝΗ...ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ........

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/10/14 13:30

      το λεξιλόγιο σε πόνεσε τζαμπροντόγκ ή οι αλήθειες που γράφονται για τον αρχικλέφταρό σου;

      Διαγραφή
  40. Ανώνυμος6/10/14 13:03

    με υπερτιμολογησεις από ανύπαρκτα εργα μαζί με τον μανιάτη απατεώνα του ΟΤΕ
    κερδίζω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος6/10/14 13:14

    Aπο το βρισιμο που ριχνετε ...καταλαβαινουμε ποιος εχει ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ.....ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ...ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ....!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...
    ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ..ΤΕΤΟΙΟΥΣ....ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΛΗΘΕΙΑ.....ΓΙΑΤΙ ΣΤ"ΑΜΠΕΛΑΚΙ ..ΛΕΝΕ......ΤΙ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ......ΟΛΟΙ......ΝΑΙ ΟΛΟΙ..................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/14 13:18

      τζαμπαρόσκυλο ράψε κανα κουρτινάκι να ομορφήνει το κελί του αφεντικού σου και άσε εμάς να φοβόμαστε

      Διαγραφή
  42. Ανώνυμος6/10/14 13:35

    μαθαίνω οτι η εκλησιαστικη επιτροπη θα παει στη βιλα του ακατονομαστου να φερει πισω τις μαλτεζικες πλακες που τις εκλεψε απο την εκκλησια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος6/10/14 16:47

    Κουτσιλέπρα βγάλε ρε στα γρήγορα μια βυθομέτρηση να βγάλει τα έξοδα του δικηγόρου ο φίλος σου ο γιαννάκης.....τώρα τελευταία έχει πολύ αδυνατίσει, έχει μείνει ο μισός
    Από τη ληστεία τόριξε στη νηστεία;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος6/10/14 16:49

    πάσανε δύο πλάκες στον αύλειο χώρο στα Εισόδεια για να δουν τι έχει από κάτω. Τι ψαχνατε να βρείτε ρε ηλίθιοι τον κλεμένο θησαυρό; Δεν έπρεπε να ανοίξετε 2 έπρεπε να ανοίξετε περιμετρικα 22 τρύπες να βγάλετε 22 πλάκες, για να έχετε σαφή άποψη. Καλά η Νάννου εσύ ρε Κριτσίκη ,εσύ ρε Δημητράκη αυτά σας εμαθαν στο Πολτεχνείο; Να πηγαίνετε σε ένα Αρχαιολογικό χώρο και σαν τους κλέφτες να σπάτε τις πλάκες με κομπρεσέρ για να δείτε τι έχει από κάτω , για να εκτελέσετε εντολές της Δημάρχου; Εσύ Κριτσίκη εάν ερχόταν πολίτης και σου ζητούσε προσφορά για να κάνει δωρεάν αυτό το έργο της πλατείας θα του ζητούσες 1900 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α; Και δεν ντρέπεστε που υπογράφετε τέτοια χαρτιά; Μπορείς να μας πεις τι δουλειές πήρες το 2014 και πόσα πήρες από την κάθε μία; Στη Κούλουρη όλοι γνωριζόμαστε. Σοβαρευτείτε γιατί με τις ενέργειες αυτές θα αναγκάσετε τους πολίτες να γίνουν ρουφιάνοι και ο ένας να ρουφανεύει τον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/14 17:00

      οι πολίτες που τώρα θυμήθηκες ν΄ανησυχήσεις, σας κάνανε ποιο μαύρους απο τους Μαο Μαο !
      γι αυτό λοιπόν τώρα τζαμπαρόσκυλο, τράβα να δεις τι καιρό κάνει στη βίλα του αρχιαπατεώνα σου του γιάννη και μην σ΄ανησυχείς για πολυτεχνεία και πολίτες!

      Διαγραφή
  45. Ανώνυμος6/10/14 17:16

    Ρε βλάκα 17:00 ο Τσαβαρής την πρώτη Κυριακή πήρε 43% και η δικά σου 37. Αυτό το 43% είναι μαζί του μη το ξεχνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/14 17:56

      Οταν λες ότι αυτό το 43% είναι μαζί του εννοείς ότι θα είναι μαζί του και στο κελί;;;;;

      Διαγραφή
  46. Ανώνυμος6/10/14 17:22

    Ρε ραδίκι, αφού πήρατε 43 πως έγινε και μετά μείνατε με 3;
    ακριβώς αυτά που καθόσαστε επάνω τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος6/10/14 17:56

    Ρε Μαρούλι το 43% είναι Τσαβαρικό ενώ το δικό ασς του δεύτερου γύρου είναι πλασματικό!!! Ρε ξυπνείστε κάντε κάτι που κοιμόσαστε όρθιοι.και το μόνο που κοιτάτε είναι να εκθέσετε τον Τσαβαρή... Ρε αδιάβαστο το Τσαβαρή δεν θα τον πιάσετε κάθε μέρα θα είστε εκτεθειμένοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος6/10/14 18:54

    άρα το πλασματικό νίκησε το τσαβαρικό
    ρε τζαβαρόσκυλα το πολύ μαύρισμα σας πείραξε τη κούτουλα και έχετε λαλήσει
    άντε ρε να σας διαβάσει λίγο ο τσαβαροπαπάς!

    όσο για τον λεχρίτη σου, θα τον τακτοποιήσει για τα καλά ο εισαγγελέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος6/10/14 20:10

    ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΩ ΕΓΩ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος6/10/14 21:07

    Φιλε τα λες μαλλον για να τα εμπεδωσεις εσυ ο ιδιος. η ΔΗΜΑΡΧΟΣ αλλαξε κατα στηριξει ,των ολων ξωφλημενων,και με τα ταξιματα που τους ειχε,Καθειστε,και να δειτε.οταν δεν μπουν σε ποστα που τους εταξε. τοτε θα δεις,και θα καταλαβεις πως βγηκε,ΦΗΜΑΡΧΟΣ η ΔΗΜΑΡΧΟΣ.μη παιζουμε θεατρο,και μεταξυ μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/14 21:36

      ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΓΚΙΛΕ Ο ΑΣΡΑΚΟΣ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΤΕ ΟΤΖΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ Η ΕΚΛΗΣΙΑΣΤΗΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
      ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑ ΟΦΩΤΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ
      ΤΖΑΒΑΡΟΣΚΗΛΑ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

      Διαγραφή
  51. Ανώνυμος6/10/14 22:18

    εισαι που εισαι αγραμματος κουναει και η βαρκα και τα εκανες σκ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος7/10/14 09:30

    ΠΑΣΟΚΟΒΡΩΜΙΑΡΗ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΟΝΟ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΣ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΑΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος7/10/14 10:44

    Επειδή είσαστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ,ΑΣΧΕΤΟΙ και συνάμα ΗΛΙΘΙΟΙ καλά περάσατε ένα μήνα και μια βδομάδα ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ. Άντε να την βγάλετε καθαρή μέχρι και το τέλος του Οκτώβρη. Μετά βρείτε τρύπα να κρυφτείτε. Τα ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ και οι ΜΠΟΜΠΕΣ ΤΕΛΟΣ. Η περίοδος χάριτος τελειώνει. Οριστικά. Περιμένουμε να δούμε το έργο σας και να υλοποιήσετε τα μύρια όσα έχετε τάξει στον κόσμο για να σας ψηφίσει.
    Η λάσπη στον Τσαβαρή δεν θα σας σώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος7/10/14 13:10

    ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Σήμερα στο δικαστήριο που συζητιόνταν τα ασφαλιστικά μέτρα του Δήμου για την ανακοπή της Διαταγής Πληρωμής των 26.000 ευρώ, η πλευρά Τσαβαρή-Φώτη τρομαγμένη από τα αδιάσειστα στοιχεία και τεκμηρίωση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, παραιτήθηκε από την εκτέλεση της επιταγής που είχε υποβάλλει απαιτώντας το ποσό των 26.000 μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στο Δικαστήριο το 2016.
    Τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει στα δικαστικά χρονικά.
    Απ΄ αυτό καταλαβαίνει κανείς πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος7/10/14 19:01

    ΚΡΙΜΑ ΦΩΤΑΚΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ,ΟΛΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΒΑΨΙΜΑΤΑ. ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2016 ΠΟΙΟΣ ΖΕΙ,ΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ..ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ, ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος7/10/14 19:10


    ΕΔΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ !!! OVER !!!!
    --------------------------------------------------
    Σήμερα λοιπόν ήταν το δικαστήριο στο οποίο ο εργολάβος Φώτης (ο σχεδόν μοναδικός προμηθευτής μαρμάρων του Δήμου επί θητείας Τσαβαρή...) ζητούσε να πληρωθεί τα 25.000 ευρώ από τον Δήμο για την πλακόστρωση στο παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, και όχι για την πλακόστρωση του μεγάλου ναού των Εισοδίων της Θεοτόκου, όπως αρχικά πολλοί νόμιζαν, και όπως παρουσίαζε η έκθεση της εκκλησιαστικής επιτροπής. Αρκεί να κάνει κανείς μία αναζήτηση στο www.diavgeia.gov.gr και να δει την σχετική απόφαση του Δημοτ. Συμβουλίου για το συγκεκριμένο έργο. Η πλακόστρωση του μεγάλου ναού είχε γίνει ένα χρόνο πριν όπως ξέρουμε όλοι στη γειτονειά.

    Ο Δήμος σήμερα υπό την δημαρχία της κυρίας Νάννου έκρινε με βάση τις υπηρεσίες του ότι ο εργολάβος έπρεπε να πάρει κάπου 2.500 ευρώ (από τα 25.000 !!!) και πολλά του ήτανε. O Τσαβαρής όλες αυτές τις μέρες έσκιζε τα ιμάτιά του υπέρ του εργολάβου..., έλεγε ότι αυτά είναι ρεβανσισμός... και θα βάλει βρόχους στο λαιμό των συκοφαντών του κλπ φαιδρότητες.

    Σήμερα λοιπόν στο Δικαστήριο δινόταν η χρυσή ευκαιρία στον κύριο Τσαβαρή να αποδείξει ότι ο εργολάβος αδικείται από τον Δήμο. Και ω του θαύματος... ο εργολάβος με τους δικηγόρους του δήλωσαν ότι δεν θέλουν να γίνει η δίκη... δεν θέλουν τα λεφτά... και από ότι βλέπω ζήτησαν για το θέμα να γίνει κάποιο άλλο δικαστήριο μετά από 2 χρόνια!!! Εφήρμοσαν την τακτική "ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΟΣ"...

    Τι έγινε κύριε Τσαβαρή;;; Γιατί τέτοια ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ;;; Αληθεύει ότι ούτε καν εμφανίστηκες στο δικαστήριο;;; Γιατί δεν πήγες να υπερασπιστείς το "έργο" σου;;; Σε τόση εκτίμηση το έχεις;;; Εστειλες χτες το μήνυμα στον εργολάβο να κάνει την πάπια ;;; Γιατί;;; Μήπως διότι το πράγμα είχε αρχίσει να βγάζει ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ και ΜΠΟΧΑ... οπότε κινδυνεύατε να πάτε για μαλλί και να βγείτε κουρεμένοι γουλί στο κουρείον "Ο ωραίος Κορυδαλλός";;;

    Σήμερα ξέροντας τι ΡΟΜΠΑ είχες να γίνεις μετά από τέτοια ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ, προσπάθησες στην συνεδρίαση της Οικον. Επιτροπής με τον γνωστό ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ να φέρεις στα όρια την κ. Δήμαρχο, μη σεβόμενος ότι είναι γυναίκα και μάλιστα με ευαισθησίες και αυτό είναι προς τιμήν της. Το έκανες προκειμένου να σκεπάσεις επικοινωνιακά το σημερινό σου ΞΕΦΤΥΛΙΚΙ !!! Τελικά ΞΥΝΕΣΑΙ ΣΤΗ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΗ... και μάλλον πρέπει να αρχίσεις να ετοιμάζεις τις βαλίτσες σου... ξέρεις εσύ για που...
    Με την ευκαιρία, μια που θα πας μέχρι εκεί, δώσε χαιρετισμούς στον σύντροφο Ακη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος7/10/14 19:25

    ΦΙΛΤΑΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ
    ΞΥΝΕΣΑΙ ΣΤΗ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΗ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ
    ΒΡΕΣ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος8/10/14 00:39

    Μήνυμα της Ρούλας σε όλους τους κλέφτες-συνεργάτες του Τσαβαρή.
    Μην τολμήσετε να φέρετε τιμολόγια μαιμού στον Δήμο γιατί θα πάτε όλοι μέσα.
    Ήδη την αρχή την έκανε ο Λάμπρου.

    Μπράβο Ρούλα.
    Έσωσες τον Δήμο από απέραντη λεηλασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/10/14 13:58

      Τι λες ρε ΓΛΥΦΤΗ...................Ρε δε ξερετε που παν τα τεσσερα.......Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ....ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.......ΚΑΙ ΣΕΙΣ ...ΕΞΥΜΝΕΙΤΕ ΤΗ ΡΟΥΛΑ.....
      ΡΩΤΑΩ.....ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝΕ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ......

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/10/14 19:46

      ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΟΥΛΑ!!!!!! ΜΑΡΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΤΖΑΜΠΑΡΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥΣ ΑΠ΄ΤΗ ΛΥΣΣΑ!
      ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  59. Ανώνυμος8/10/14 22:46

    Τσαβαρής ότι ποιο νόμιμο έβγαλε η Σαλαμίνα τα τελευταία 100 χρόνια , Με......λο Λα......γιο Χα , Χα , Χα , Χα .................. με συνεργάτες κααααααλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος8/10/14 23:20

    Ανώνυμος8/10/14 23:13
    Και οχι μονο( ,Σοφροσκυλα, καρουσοσκυλα, μακροσκυλα, τραυλοσκυλα,αστρακοσκυλα,) = ΝΑΝΝΟΓΟΥΡΟΥΝΑ=ΝΑΝΝΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος8/10/14 23:29

    Νομοθετική ρύθμιση για την πρόσβαση των κατοικίδιων ζώων σε παραλίες προωθείται με πρωτοβουλία του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

    Ειδικότερα, προβλέπεται η δημιουργία ορισμένων ειδικά διαμορφωμένων παραλιών, μετά από υπόδειξη των Λιμενικών Αρχών της χώρας, στις οποίες θα επιτρέπεται στο εξής η πρόσβαση και η επαφή με το νερό για τα κατοικίδια ζώα συντροφιάς (pet friendly areas).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος9/10/14 09:52

    ΒΑΛΕ ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.ΕΔΩ ΒΑΖΕΙ ,ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΤΥΛ,ΜΑΡΙΔΑΚΗ;;;;;;;;;;;;;;;; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΤΑ Η ΚΥΡΙΑ. Ο ΑΛΛΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος9/10/14 19:02

    Μεγάλη επιτυχία του Δημήτρη Στεργίου στις εκλογές της ΠΕΔΑ όπου κατάφερε να ξεπερασει τις 110 ψήφους στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΔΑ. Τα τελικά
    αποτελέσματα έχουν ως εξής:
    Ψήφισαν 293 από τους 300 που είχαν δικαίωμα.
    Έλαβαν:....
    ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΣΤΕΡΓΙΟΥ – ΝΔ) 113 ΨΗΦΟΥΣ — 9 ΕΔΡΕΣ

    η δημαρχος Ναννου ποσους ψηφους πηρε;;;;;;;;;;;;;; θα μας πει κανεις,κριμα που ηταν ,και γυναικα,και νομοιζα οτι κατι θα εκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος9/10/14 19:06

    Από την παράταξη ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ του Στεργίου εκλέγονται:
    ΔΗΜΑΡΧΟΙ
    ΣΤΕΡΓΙΟΥ
    ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ
    ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ
    ΣΟΦΡΩΝΗΣ

    Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;;;;;;ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΕ;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος9/10/14 23:49

    ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ .ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος10/10/14 09:02

    TZAVARIS - NANOY XESTIKAME OKOSMOS PINAEI OLA TA SIMENONTA PROSOPA POY NIAZONTAI KAI EPITELOYN KINONIKO ERGO KAI TAXA VOITHOYN ME TO KOINONIKO PANTOPOLEIO TOY DIMOY THA EPREPE NA NTREPONTE I KSEFTILA SE OLOTIS TO MEGALIO O KOSMOS RE ZOA DEN EXI ANAGI APO 10 PATATES KAI 3 AGOYRIA GIATI AYTA AKRIVOS DOSATE STON KOSMO KAI TO THEORITE VOITHIA POLI OREA KAI MIA PATATA TIN MERA NA MAGIREYOYN DEN VGAZOYN TON MINA KSEXASA YPARXOYN KAI I FLOYDES APO TIS PATATES AS FANE KAI AYTES . OXI RE LAMOGIA POY THELETE NA LEGESTE FILANTHROPI AYTA NA TA PARETE KAI NA TAISETE TA DIKA SAS PEDIA AYTO DEN INE VOITHIA AYTO INE I IPERTATI KSEFTILA KAI GIA ESAS KAI GIA TON KOSMO POY TON KOYVALATE KAI KALA NA PAREI TROFIMA KAI TOY DINETE SKOYPIDIA KAI PREPI NA PEI KAI EYXARISTO. ENA MEGALO MPRAVO SE OLOYS TOYS YPEFTHINOYS GIA AYTO TO KSEFTILIKI POSO AKOMA THA PATATE PANO SE ANTHROPOYS ADINAMOYS KAI APELPISMENOYS ANTHROPOYS POY DEN KSEROYN AN SIMERA THA EXOYN ENA PIATO FAI GIA TA PEDIATOYS POY THA GIRISOYN APO TO SXOLIO PINASMENA ALA KSEXASA YPARXOYN KAI EKINES I FLOYDES APO TIS 10 PATATES !! ENA MEGALO MPRAVO SE OLOYS ESAS POY VOITHATE OLON AYTO TON KOSMO
    ENA MEGALO MPRAVO STOYS SOTIRES TON FTOXON
    ENA MEGALO MRAVO SE OLOYS ESAS KSEFTILES !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος10/10/14 16:45

    Ο ΑΝΤΙΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΗΣΩΝ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ;
    Σχετικά με τις ελλείψεις σε απορριμματοφόρα και μηχανήματα για την αποκομιδή των απορριμματοφόρων δήλωσε πως θα φροντίσει να μετακινηθούν οχήματα και μηχανήματα από όμορους Δήμους που διαθέτουν.


    ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ,ΔΕΝ ΘΥΜΑΝΕ ΠΙΑ .,ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΟ,ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΛΕΙΠΕ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΗΚΕ. ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ .ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ. ΑΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ. ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΙΓΟΥΡΑ ΣΑΣ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.