Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Οκτ 2014

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ

Μεγαλοπρεπώς υποδέχθηκε η μεγαλώνυμος ενορία της Αναλήψεως του Δεσπότου Κυρίου στον Βόλο, την ιστορημένη εικόνα της Παναγίας της Παραμυθίας, που ευγενώς προσέφερε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιο, ο Σαλαμίνιος Αναγνώστης και Ιεροψάλτης κ.Νικόλαος Νάννος, ο οποίος συνόδευσε την ιερά εικόνα, από το νησί της Σαλαμίνος στην εκκλησία της Δημητριάδος, μαζί με εκατοντάδες Σαλαμινίους προσκυνητές.
Το απόγευμα της Τετάρτης 22 Οκτωβρίου 2014 υποδέχθηκαν την ιερά εικόνα της Παναγίας της Παραμυθίας στα προπύλαια του Ιερού Ναού, οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Λαρίσης κ.Ιγνάτιος και Δημητριάδος κ.Ιγνάτιος, ο ιερός κλήρος, η νεότητα της ενορίας και η πληθύς των προσκυνητών.Στην συνέχεια τελέσθηκε Δοξολογία προς τιμήν της Υπερμάχου Στρατηγού του γένους μας, Υπεραγίας Θεοτόκου και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ.Ιγνάτιος με τον Ευλαβέστατο κ.Νάννο, αντήλαξαν προσφωνήσεις δια θερμών λόγων, αναφερόμενοι τόσο  στην μητέρα των Χριστιανών, Υπεραγία Θεοτόκο, όσο και στο γεγονός της αφίξεως της ιεράς εικόνος της Παναγίας, στον Βόλο, από την γη του Αίαντα, την Σαλαμίνα.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/10/14 21:26

    ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.
    Σήμερα, ενώ καθόμουνα με τον αδελφό μου κανά δυό ώρες και συζητούσαμε έχοντας τα κινητά μας επάνω στο τραπέζι, ακούω ένα μπιπ-μπιπ (ήχος λήψης μηνύματος), πατάω να διαβάσω το μήνυμα και τι βλέπω; το μήνυμα που ήταν κάπως παράξενο είχε αποστολέα το νούμερο του κινητού του αδελφού μου που είμαστε μαζί αυτή την ώρα. Περιττό να σας πω ότι πάθαμε σοκ και οι δύο.
    Επικοινώνησα με ειδικό και με διαβεβαίωσε ότι αυτό μπορεί να γίνει μέσω εκτροπής με μία διαδικασία, κι έτσι μπορεί κάποιος να στέλνει μηνύματα ή και να τηλεφωνεί σε κάποιον και να εμφανίζεται στο καντράν του τηλεφώνου σου, όχι το πραγματικό νούμερο από το οποίο σου στέλνει το μήνυμα, αλλά ένα οποιοδήποτε νούμερο που αυτός έχει επιλέξει.
    Καταλαβαίνετε λοιπόν τι πρόβλημα μπορεί αυτό να δημιουργήσει, έτσι;
    Για σκεφθείτε να λάβετε ένα μήνυμα υποτίθεται από τη κόρη σας που να σας λέει πχ "μπαμπά τρέξε κι έλα δω στο τάδε μέρος, έχω πρόβλημα".
    Τα υπόλοιπα τα αφήνω να το σκεφθείτε μόνοι σας.
    ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν, μην έχετε εμπιστοσύνη στα sms του κινητού σας και όταν μιλάτε βεβαιωθείτε για την πραγματική ταυτότητα αυτού που σας καλεί και μιλάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/10/14 15:02

    αυτοί εκεί στη φωτογραφία, σίγουρα θα πάνε στον παράδεισο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.