Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Νοε 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 13ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 26η Νοεμβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30

Έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν.3852/10, να σας καλέσουμε σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας, την 26η         Νοεμβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30 στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας, επί της Λεωφ. Φανερωμένης 33, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα πιο κάτω θέματα: 

  1. Προέγκριση Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) του κ. ΑΛΑΥΡΟΜΑΓΕΙΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, επί της Λ. Σαλαμίνας αρ.1, Παλούκια Σαλαμίνας.
     
  2. Προέγκριση Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) της κας ΣΙΣΚΑΜΑΝΗ ΗΛΙΑΝΑΣ, επί της Λ. Αιαντείου αρ.162, Σαλαμίνα.
     
  3. Προέγκριση Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) του κ. ΒΙΛΛΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, επί της Ακτής Καραϊσκάκη αρ.24, Σαλαμίνα.
     
  4. Ανανέωση άδειας μουσικής καταστήματος «ΜΠΑΡ» του κ. ΜΠΕΓΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, επί της οδού Ακτή Καραμανλή αρ.4, Σαλαμίνα.
     
  5. Επανεξέταση θέματος περί άδειας χρήσης μουσικών οργάνων καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ», της κας ΣΑΧΠΑΖΟΓΛΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, επί της οδού Σόλωνος και Πέτρου Φουρίκη αρ, 17, Σαλαμίνα.
     
  6. Διεύρυνση και διαμόρφωση του ανατολικού πεζοδρομίου της οδού Γ. Λουκά (παλαιά Σόλωνος), από το ύψος της οδού Άγγελου Σικελιανού μέχρι την οδό Πέτρου Φουρίκη.
     
  7. Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων έτους 2014, Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας.
     
  8. Επαφές με συλλόγους & τοπικούς φορείς για ενημέρωση, καταγραφή και επίλυση προβλημάτων.
     
     
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
    ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    ΜΙΧΑΗΛ ΝΑΝΝΟΣ

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/11/14 14:01

    ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΕΣ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΕΣ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? ΕΞΥΠΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΦΕΙΝΗ ΘΑ ΞΕΣΠΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/11/14 18:00

      ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ....ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ?
      ΜΙΛΑΜΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ....

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/11/14 18:37

    18 Νοε 2014
    Ο/Η Ανώνυμος18/11/14 18:18 άφησε ένα νέο σχόλιο στην ανάρτησή "Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 27η (Ειδικής Συνεδρίασης) ..." μπορεί κάποιος να απαντήσει με την δέουσα σοβαρότητα;

    Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
    Έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76, N. 3852/2010, να σας καλέσουμε σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και διατύπωση γνώμης στο παρακάτω θέμα :
    «Διατύπωση γνώμης επί ενός νέου μοντέλου διαχείρισης απορριμμάτων ύστερα από το υπ΄αριθμ 192429/2-10-2014 έγγραφο της Περιφερειάρχη Αττικής κ. Δούρου Ρένας»

    Ο/Η Ανώνυμος18/11/14 18:18 άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 27η (Ειδικής Συνεδρίασης) ...":
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ;;;;;;;;;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΟΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ, Η ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/11/14 21:29

    https://www.facebook.com/minlogos?fref=ts

    Η μαγκιά μεγάλε είναι να είσαι μπροστάρης και όχι να στρίβεις δια του αρραβώνος πουλώντας πάντα τους κολλητούς σου!
    Το πιασες το υπονοούμενο ψευτόμαγκα;

    Τι θέλει να πει ο ποιητής;

    Ποιον εννοεί ο μάντης;

    Τον γέροντα εξ ανατολών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/11/14 01:06

      Εσύ που δεν είσαι ψευτόμαγκας, για δεν μας λες το ονοματάκι σου γλυκούλη μου;
      Πόσα του έφαγες μωρέ, δεν χόρτασες;
      Αυτό είναι το ευχαριστώ; Με δυό ταληράκια και κωλοτούμπα σαν τη τσίτα;

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος22/11/14 21:39

    Αυτόν εννοεί τον ζόρικο τον άντρα τον πολλά βαρύ

    https://www.facebook.com/minlogos?fref=ts

    Για πάρτε μια πρόγευση και έπεται συνέχεια!
    Από το χθεσινό επεισοδιακό δημοτικό συμβούλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/11/14 01:28

      Τι ξεφτίλα ήταν αυτή χθες στο δημοτικό συμβούλιο; Τσαβαρής εναντίον Τραυλού, Τραυλός εναντίον Τσαβαρή.
      Μετά τις αισχρές χειρονομίες του πρώτου προς τον δεύτερο, τα πράγματα αγρίεψαν και μόνο μπουνιές δεν πέσανε με την παρέμβαση άλλων.
      Κυρία Πρόεδρε, η διακοπή της συνεδρίασης σωστή ήταν αλλά έπρεπε να τους πετάξετε και τους δύο έξω από την αίθουσα, είναι ντροπή για όλους μας.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος22/11/14 21:39

    Ενωμενα Αραβικα Εμιρατα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/11/14 00:41

    ΤΗΝ ΤΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/11/14 01:13

    Σήμερα το πρωϊ στη λαϊκή του Μουλκίου, τα υποζύγια του τσάβες Δερτούζος και Μπάμπης Γαβριήλ μοίραζαν χαρτιά στο κόσμο προτάσοντας τη λέξη ΑΙΣΧΟΣ.
    Ακούστε λαμόγια και πάρτε το χαμπάρι. Ο λαός σας έβαλε στην μπάντα και εκεί θα μείνετε για πάντα.
    Η Σαλαμίνα σας έχει σιχαθεί. Φάγατε όλα τα λεφτά του Δήμου ξεφτιλησμένοι κι ερχόσαστε τώρα να γίνετε και προστάτες αυτών που τους ληστέψατε;
    Στις δημοκρατίες κυβερνά η πλειοψηφία. Τα τέλη και ο προϋπολογισμός ψηφίστηκαν από την πλειοψηφία και μάλιστα με αυξημένη πλειοψηφία και είτε το θέλετε είτε όχι αυτή είναι η απόφαση και δεν αλλάζει, τον κώλο να χτυπάτε κάτω.
    Κι ο άλλος ο ζίκος, έκανε προσφυγή λέει για να ακυρώσει τα τέλη. Τι να ξέρεις εσύ αγοράκι μου από προσφυγές;
    Τι νομίζεις ότι είναι ...μίζα;
    Ο κόσμος γνωρίζει ότι τα ξαφρίσατε όλα μέχρι τελευταίου ευρώ κι αν δεν γίνει αύξηση η Σαλαμίνα θα λουστεί στο σκοτάδι και θα πεθάνουμε από τη βρώμα των σκουπιδιών.
    Εσάς βέβαια κε Δερτούζο δεν σας ενδιαφέρουν αυτά. Εσείς δεν δίνετε δεκάρα για τους συμπολίτες μας, σκασίλα σας αν πληρώσουνε ή δεν πληρώσουνε. Εσας το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να μην εισπράξει ο Δήμος δεκάρα, να παραμείνει ελλειμματικό το ισοζύγιο της καθαριότητας, να κυρήξει πτώχευση ο Δήμος και να απελπιστεί η καινούργια Δήμαρχος για να παραιτηθεί. Αυτό θέλετε αλλά δεν είσαστε άντρες να το πείτε καθαρά. Είσαστε τσουτσέκια τελευταίας φουρνιάς.
    Το μίσος που έχει φωλιάσει μέσα σας για την αναπάντεχη για σας, αλλά αναμενόμενη από τον κόσμο, βαριά εκλογική σας ήττα, σας έχει τυφλώσει και δεν δίνετε δεκάρα για το καλό της Σαλαμίνας.
    Το μόνο που θέλετε είναι να τιμωρήσετε το λαό της Σαλαμίνας, και για να πετύχετε αυτό, ο μόνος τρόπος είναι να δημιουργήσετε εμπόδια ώστε να αποτύχει η σημερινή δημοτική Αρχή, για να ΄χετε να λέτε, Ωρίστε τι ψηφίσατε !!
    Ε, και αυτό που στοχεύετε δεν πρόκειτα να γίνει, και οι Οικονομικοί Επιθεωρητές θα έλθουν για να σας τινάξουν και να βρούν πού πήγαν τα 7 εκατομμύρια ευρώ ζεστό χρήμα που εισπράξατε από τον κόσμο και τα φάγατε, και η Δήμαρχος θα σας στείλει έναν έναν σας εκεί που πρέπει να σας στείλει.
    Κε Δερτούζο ο Κορυδαλλός έχει πολλά κελιά, διαλέξτε από τώρα αν θέλετε μονό ή ζυγό αριθμό για τις επισκέψεις.
    Και μη νομίζεις ότι δεν ξέρουμε τι κομπίνες έχεις κάνει κι εσύ προσωπικά όσο ήσουνα στα πράγματα.
    Σε λίγο που θα βγουν στη φόρα, θα φρίξει ο κόσμος, ψεύτη και παλιολαμόγιο του κερατά που παριστάνεις την αθώα περιστερά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/11/14 08:51

    ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΠΟΛΥ...ΑΝΔΡΑΣ ΤΩΡΑ, Ε; ETΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ; ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ,ΠΑΝΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ,ΕΝΩ ΕΣΥ; OI ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ.ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ,ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΑΝ. ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΤΕ; ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ,ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΕΣ; OXI BEBAIA,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ. ΔΕΙΛΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ,ΚΡΥΨΟΥ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΟΥ. Σημείωση. Και τους δύοπου αναφέρεις δεν τους εκτιμώ και τουσ το δείχνω με τον τρόπο μου.Εσύ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/11/14 13:58

    Ανώνυμος23/11/14 13:56
    ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΝΙΚΗ (ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΙΚΑΙΑ)

    ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΩΤΗ Επιβαλλονται μετρα............Μνημονιου για να μην παραδοθει στο παρατηρητηριο ο Δημος αναφερει η κυρια Ναννου. για να δικαιολογησει τα αδικαιολογιτα.,που μας εβαλε τα χαρατσια. Δεν τα γνωριζε αυτα απο πριν οτι ηταν δυσκολα τα πραγματα;;;;;;;;;;; ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΗ;;;;;;;;;;;

    Τσαβαρης σελιδα 3 αναφερει;
    Πριν ενα χρονο ακριβως,στα πλαισια της ψηφισης του προυπολογισμου,οικονομικου ετους 2014 και ενω φυσικα διεκδικουσε τον Δημαρχιακο Θωκο ( η κα Ναννου),οταν εμεις,ως Δημοτικη αρχη προτειναμε και ψηφισαμε μηδενικη αυξηση στα Δημοτικα Τελη,αντιπροτεινε την ΜΕΙΩΣΗ αυτων(!!!) κατηγορωντας μας τοτε για αναγλησια απεναντι στην φτωχοποιημενη κοινωνια.
    Με αυτο και μονο το γεγονος ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ,αφου μεσα σε 365 ημερες" η μειωση των Δημοτικων Τελων"μετατραπηκε στην μεγαλυτερη αύξηση( κατα 50%και πανω στα Δημοτικα Τελη ,δημοτικο τιμολογιο υδρευσης στην κλιμακα απο 36 κυβ.εως 60 κυβ,κοινοχρηστουςχωρους και λοιπα) << ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.>>

    ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ. ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/11/14 18:44

    Ανώνυμος23/11/14 18:36
    Ανώνυμος23/11/14 17:29
    Τα ιδια λαμογια πρεπει να εισαστε εκει στο κουτοχωριο..απο την τσεπη του τα εκανε ο δασοφαγος η απο αυτα που επαιρνε απι το κοσμακη για να συνδεσει παρανομα ρευμα..η απο τα μαιμου τιμολογια της δευτεροβαθμιας..ο εισαγγελεας θα ασχοληθει ιδιαιτερα μαζι σου ουζακι του λιμνιωνα..

    ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΩΡΙΟ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ,ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ;;;;;;;; ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ;;;;;;;; ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΕΞΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ;;;;;; ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΕΡΤΟΥΖΟΥ.ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ; ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ;;;;;;; ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ; ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ;;;;;;;;; Η ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΗΣΤΕΨΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ;;;;;;;;;;;Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΤΟ ΕΓΓΡΑΨΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚ ΚΑΠΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΣΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ .ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΕ Δ Ω Ρ Ε Α ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ.ΤΟΝ ΚΥΡ.ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;;;;; ΒΡΕ ΑΝ ΕΒΓΑΖΕ ΜΙΖΕΣ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ. .ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΝΗΦΟΡΑ,ΛΕΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ. ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΚΑΚΙΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ,ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.