Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Νοε 2014

ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 17ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ


8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/11/14 18:32

    Ανικανη,,,,Ανικανη....Ανικανη....Μ"ενα ματσο...πληρωμενους ΓΛΥΦΤΕΣ διπλα της ...Η.κουλουρη ΒΡΑΖΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/11/14 21:18

    Εντάξει τον βρήκατε κάποιον να σας διορθώνει τα γραπτά. Εναν άνθρωπο να πληκτρολογεί σωστά θα βρείτε; Δεν σας λέω τα λάθη, να πάτε σε σχολή να μάθετε. Συγχαρητήρια για την καθαρεύουσα, άντε μετά τον πόνο μας δώσατε και λίγο γέλιο. Καλά από γούστο δε μας εντυπωσιάσατε πάλι. Πάντως για έκθεση του 70 καλή είναι. Εύγε για ακόμα μια φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/14 01:17

      του δημοτικού θες να πεις

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/11/14 08:03

      Μέσα καθαρεύουσα της συμφοράς πετάνε και ένα 17 Νοέμβρη καθαρευουσιάνικο οι τελετάρχες. Στην επόμενη να υπογράφετε με το όνομα αυτουνού που το έγραψε για να ξέρουμε με ποιόν γελάμε.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/11/14 21:48

    Ρε μαναρι 3 σχολια μόνος σου...πως σε πληρώνουν με την μέρα ; με την έμπνευση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/11/14 12:07

    Τύραννος (αρχ. τύραννος) είναι ο κυβερνήτης του πολιτεύματος της Τυραννίας. Ετυμολογικά η λέξη είναι πιθανότατα Πελασγικής προέλευσης.
    Το πολίτευμα αυτό ίσχυε στην Πόλη-κράτος τον 8ο αιώνα. Οι τύραννοι ανέβαιναν στην εξουσία με την βοήθεια των οπαδών τους χωρίς απαραίτητα αυτό να είναι σύμφωνο με τη βούληση της πλειοψηφίας.
    Σύμφωνα με τον Θουκιδίδη (6.54) για τους τύραννους Πεισιστρατίδες: "(Οι τύραννοι) φρόντιζαν μόνο να καταλαμβάνουν τα ανώτατα αξιώματα μέλη της οικογένειας τους, αλλά κατά τα άλλα η πόλη διοικούνταν σύμφωνα με τους παλαιούς νόμους". Σύμφωνα με τον Αριστοτέλη (Πολιτικά): "Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ' ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ' ετέρου για να είναι απασχολημένοι οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.