Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Νοε 2014

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ: ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ, ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ

Σαν να μην πέρασε μια μέρα………..
41 χρόνια μετά  τα αιτήματα του Πολυτεχνείου είναι και σήμερα επίκαιρα, διεκδικούμενα και αιτούμενα, την ώρα που η Κυβέρνηση μέσω των αδιέξοδων και αντεργατικών πολιτικών της επιχειρεί να ισοπεδώσει κάθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης και ασφάλειας.
Η εξέγερση του Πολυτεχνείου δεν αποτελεί μόνον μέρα μνήμης και τιμής στα θύματα του Πολυτεχνείου αλλά και ένα μήνυμα ελπίδας για την αποτελεσματικότητα που μπορούν να έχουν οι μαζικοί και ενωτικοί αγώνες.
Όλοι οι εργαζόμενοι, οι  νέοι, οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι θα πρέπει να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής του αγώνα του Πολυτεχνείου, ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα αντίστασης ενάντια στην καταπίεση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο

43 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/11/14 08:32

    O ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ 50 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΙΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ
    Την πλήρη απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για το 2015, των δημοτών με χαμηλό οικογενειακό ετήσιο εισόδημα μέχρι 6.000 ευρώ, αλλά και των ατόμων με αναπηρία άνω του 80% και ατομικό εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ, αποφάσισε στη χθεσινή του συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Πειραιά.
    Ύστερα από πρόταση του δημάρχου Γιάννη Μώραλη, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την πλήρη απαλλαγή των δημοτών από τα δημοτικά τέλη, με οικογενειακό ετήσιο εισόδημά μέχρι 6.000 ευρώ, προσαυξανόμενο κατά 20% για τη σύζυγο και κάθε ανήλικο ή προστατευόμενο παιδί, με τη προϋπόθεση βέβαια ότι αυτό το εισόδημα δεν προέρχεται από επαγγελματική δραστηριότητα τέτοια που να παρέχει δυνατότητα ασφάλισης.
    Επίσης, εγκρίθηκε η εισήγηση της αντιδημάρχου Οικονομικών Α. Γλύκα και αποφασίστηκε η μείωση 50% για πολυτέκνους, όπως η ιδιότητα αυτή ορίζεται ρητά στον νόμο, δηλαδή από 4 παιδιά και άνω με οικογενειακό εισόδημα μέχρι 20.000 ευρώ και η οικία στην οποία κατοικούν να είναι μέχρι 80 τ.μ.
    Ακόμη, απαλλαγή σε άτομα με αναπηρία 80% και άνω με ατομικό εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ και η οικία στην οποία κατοικούν να είναι μέχρι 80 τ.μ..
    Οι συντελεστές των ανταποδοτικών τελών για τους πολίτες θα είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.
    Ο δήμαρχος Πειραιά, παρουσιάζοντας στο δημοτικό συμβούλιο την πρότασή του για απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη, σε πολίτες με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα και αναπηρία άνω του 80%, ανέφερε ότι παρά την τρομερή οικονομική δυσκολία που έχει ο δήμος, θα πρέπει να αναγνωριστεί ότι είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για τους δημότες και ότι ο δήμος συμπαρίσταται και είναι κοντά τους.
    ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΩΡΑΛΗΣ; ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ.: θα πρέπει να αναγνωριστεί ότι είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για τους δημότες και ότι ο δήμος συμπαρίσταται και είναι κοντά τους. ΚΑ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ; ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ BLOGS ΤΑ ΑΚΟΎΝΕ; Ο ΣΟΦΡΑΣ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ "ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΒΑΖΕΤΕ' ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/11/14 22:21

      «Ο Δήμος Πειραιά, βγάζει σε πλειστηριασμό πρώτες κατοικίες μικροεπαγγελματιών,ενώ οι τράπεζες και το ελληνικό δημόσιο, δεν προχωρούν σε τέτοια απάνθρωπα μέτρα», τονίζει δημότης σε επιστολή που έστειλε στην aftodioikisi.gr.

      Προσθέτει τα εξής: «Ολη η Ελλάδα και τα ΜΜΕ,ασχολούνται με το πως κι άν βρεθούν λύσεις,για να σωθούν τα σπίτια των μικροιδιοκτητών κι ο ΔΠ, βγάζει στο σφυρί τις πρώτες κατοικίες των δημοτών του…

      »Στη συγκεκριμένη περίπτωση,βγάζει στο σφυρί,την Τετέρτη 5/11/2014-μαζί με άλλα ακίνητα-το μοναδικό ακίνητο (δυάρι διαμέρισμα), ανέργου τέως μικροεπαγγελματία,του οποίου η καφετέρια έκλεισε με ζημιά το 2012,χωρίς κάν να υπάρχει απόφαση δημοτικού συμβουλίου.

      »Σε παρέμβαση της μητέρας του ιδιοκτήτη στον ΔΠ, δεδομένου ότι αυτός πέρα απο άνεργος είναι κι άρρωστος,της ανακοινώθηκε ότι έχουν χαθεί τα στοιχεία,που αποδέικνυαν ότι πραγματικά και νομικά γεγονότα,που είχαν οδηγήσει σε διαγραφή του χρέους απο τον Μάϊο του 2014.

      »Η τελική απάντηση δια στόματος του αρμόδιου αντιδημάρχου κου Μελά, ενώπιον μαρτύρων ήταν,ότι ο πλειστηριαμός θα γίνει,έστω κι άν υπάρχει διαγραφή,που δεν λέχει φθάσει στο δημοτικό συμβούλιο και στον νομάρχη,όπως προβλέπει ο νόμος.

      Σημειωτέον ότι ο ΔΠ απ’ αυτόν τον πλειστηριασμό, δεν θα είσπράξει ούτε ένα ευρό,γιατί το διαμέρισμα είναι υποθηκευμένο σε τράπεζα (αγοράστηκε με ενυπόθηκο δάνειο) και το το τυχόν τίμημα του πλειστηριασμού,θα το εισπράξει όλο η τράπεζα. Δηλαδή,ο ΔΠ ανοίγει πλαγίως τον δρόμο να εκπλειστηριάζουν πρώτες κατοικίες οι τράπεζες,ενώ δεν υπάρχει νόμος που να το επιτρέπει.»

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/11/14 09:00

    Πρεπει να πληρωθει ο "ΘΙΑΣΟΣ"""ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ,ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ.......ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ Σ"ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ..ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/11/14 14:46

      Άμα σ΄αρέσει τσαβγαου........αλλιώς..... τον πούλο σου και δρόμο.... η παλιά σου η σκυλοπαράγκα απ΄όπου ξεκίνησες για δω, σε περιμένει!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος15/11/14 15:20

    Το σύνηθες. Μη υπαρχόντων επιχειρημάτων λάσπη και ύβρεις. Αυτό ξέρετε αυτό κάνατε και κάνετε. Τώρα όμως υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Κρίνεστε. Δεν κρίνετε. Και δυστυχώς για εσάς αλλά και την Σαλαμίνα μετά από δυόμιση μόλις μήνες μείνατε μόνοι.
    Το μόνο που σας αξίζει είναι να γραφτείτε στο βιβλίο Γκινες.
    Και σαν λαμόγια αλλά και σαν ανίκανοι και άχρηστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/11/14 15:44

      κρίνεις βρίζοντας δυόμιση μηνών έργο και αδιαφορείς για ατασθαλίες και λαμογιές τεσσάρων ετών!
      για αυτές τις οποίες πληρώνεις τώρα!
      ωραίος είσαι ρε μεγάλε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/11/14 16:04

      είμαι δημότης και κάτοικος Σαλαμίνας και κρίνω χωρίς να βρίζω. Εσείς βρίζατε και βρίζετε μέχρι και τώρα τον Δήμαρχο. Η λάσπη που του ρίξατε τόνοι.... Ο Δήμαρχος δεν αύξησε τα Δημοτικά Τέλη. Δεν αύξησε το δημοτικό νερό. Ο Δήμαρχος έκανε έργο. Έφερε λεφτά στο νησί. Κράτησε τον Δήμο ανοικτό. Εσείς 2,5 μήνες τι κάνατε; Διώχνετε τους εργαζόμενους του Δήμου και δίνετε την καθαριότητα σε ιδιώτη στο δίδυμο Αφροδίτη - Πολιτόπουλος με μπροστάρη τον Καρακώστα. Αυξάνετε όλα τα τέλη πάνω από 50%. Τα σκουπίδια μας έπνιξαν. Κλείσατε το Κοιν. Παντοπωλείο. Πάτε για κλείσιμο το Κοιν. Ιατρείο και Φροντιστήριο. Θέλεις κι άλλα; Δεν σε φτάνουν αυτά; Γιατί σε πείραξε λοιπόν ο χαρακτηρισμός άχρηστοι και ανίκανοι;
      Και συνεχίζετε να βρίζετε τον Δήμαρχο σαν κλέφτη και απατεώνα.
      Αν είναι κλείστε τον φυλακή όπως υποσχόσασταν προεκλογικά. Όλο λόγια είσαστε. Λόγια λόγια λόγια. Το μόνο που καταφέρνατε είναι να μας θυμίζετε ότι τα στερνά τιμούν τα πρώτα.
      Και για να δεις πόσο ψεύτες λασπολόγοι και συκοφάντες είσαστε.
      3 μέρες τώρα βρίσκονται στον Δήμο Οικονομικοί Επιθεωρητές για το νερό.
      Γιατί κάνετε μούγκα; Αν ήταν για τον Δήμαρχο θα το είχατε κάνει σημαία. Τα δάχτυλα σας θα είχαν κολλήσει στο πληκτρολόγιο.
      Τώρα μούγκα. Δεν συμφέρει. Πρόκειται για πολιτικό συνεταίρο βλέπεις.
      Κατ'αλαβες ρε μεγάλε;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/11/14 17:40

      Τι λες ρε βλήτο, πας καλά ή σε έχει κτυπήσει ο έμπολα;
      Βλαξ ω βλαξ !!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/11/14 19:25

      Οταν δεν εχετε τι να πειτε ΝΑΝΝΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΑ ,οταν σας ΤΑΠΩΝΟΥΝ οπως ο παραπανω ...αρχιζετε το βρισιμο....Σας ΜΑΘΑΜΕ....
      Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ..ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟ ,ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΔΕΝ ΑΥΞΗΣΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΠΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ,,,,,ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΗΤΑΝ ..ΜΑΓΚΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΑΥΤΟ ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ ΟΛΗ ..ΝΑΙ ΡΕ ΟΛΗ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ.....ΑΛΛΑ ΤΗ .ΜΕΓΑΛΗ Μ------------- ΤΗΝ ..ΕΚΑΝΕ....

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος15/11/14 20:11

      Πλυσου να φανεί η φάτσα σου

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος15/11/14 20:23

      Ένα μάτσο ηλίθιοι είσαστε, όσες φορές και να τα πούμε, δεν πρόκειται να διορθωθείτε γιατί θα χάσετε το μεροκάματο.
      Το πόσο μάγκας ή δάγκας είναι, άστο να το πούνε οι Επιθεωρητές και ο Εισαγγελέας.
      Όσο για την Κούλουρη μη την πιάνεις στο στόμα σου αλήτη γιατί βρωμάς ολόκληρος.
      Οι Κουλουριώτες δεν είναι σαν τα μούτρα σου.
      Νάννου θα ψηφίζουν μια ζωή, πάρτε το απόφαση. Και ξέρεις γιατί;
      Γιατί εχουνε απόλυτη εμπιστοσύνη στη τιμιότητα της.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος15/11/14 20:26

      Υποτιμας τους μάγκες φίλε όταν λες τον Τσαβαρη μάγκα .

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος15/11/14 20:28

      Ναννου δαγκωτο και λυσσαχτε!

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος15/11/14 23:01

      βρε ουστ τρελλοκομεια

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος16/11/14 07:29

      προς τον "Ανώνυμος15/11/14 20:23" ποιος αμφισβήτησε την τιμιότητα της δημάρχου;
      για την ανικανότητα της λέμε που δεν είναι σε θέση να κυβερνήσει
      κατάλαβετο η γυναίκα είναι επικίνδυνη

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος16/11/14 10:18

      Για τους κλέφτες, τους καταχραστές και τους ληστές, είναι πολύ επικίνδηνη, μπορείτε να τρέμετε.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος15/11/14 19:16

    Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος.

    Βλέπουμε κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες, μικρούς και μεγάλους, «δεξιούς» (ψοφοδεξιούς) κι αριστερούς, πολίτες και πολιτικούς (πολιτικάντηδες), να καταθέτουν στεφάνια και να αφήνουν λουλούδια (κόκκινα γαρύφαλλα, κατά προτίμηση…) σε μια τεράστια ασώματη κεφάλα που «κοσμεί» τον προαύλιο χώρο του Πολυτεχνείου. Τι είναι αυτή η κεφάλα; Και τι συμβολίζει;

    Σίγουρα, όσοι δε γνωρίζουν, καθώς και τα μικρά παιδιά που οδηγούνται εκεί σαν κοπάδι από τους… τσοπαναραίους καθηγητάδες τους-ινστρούχτορες του μ-λ (μαρξισμού-λενινισμού), θα πιστεύουν ότι πρόκειται για κάποιο έργο τέχνης που τοποθετήθηκε εκεί για να συμβολίσει τα κεφάλια που… έπεσαν, ή για απεικόνιση κάποιου εκ των (πολλών χιλιάδων, συμφώνως με την προπαγάνδα) «ηρωικών νεκρών». Δεν είναι ούτε το’ να ούτε τ’ άλλο!

    Είναι η κεφαλή του καθηγητή πανεπιστημίου της αλλοδαπής Νίκου Σβορώνου, ο οποίος ουδεμία σχέση είχε με τα γεγονότα του Νοεμβρίου 1973, μιας και τότε ευρισκόταν εκτός Ελλάδος!
    Ο καθηγητής Νίκος Σβορώνος, γεννηθείς το 1911 και θανών το 1989, ήταν ΕΛΑΣίτης στην κατοχή, κατά τη διάρκεια των σπουδών του. Το 1945, πήρε υποτροφία για την Γαλλία, όπου δίδασκε το μάθημα της φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο των Παρισίων. Μάλιστα, το 1961 πήρε τη γαλλική υπηκοότητα. Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το 1974.

    Δίπλα στην κεφάλα, υπάρχει μια μαρμάρινη πλάκα η οποία αναγράφει δεκαοκτώ ονόματα, τα οποία οι αδαείς πιστεύουν ότι είναι των «νεκρών του Πολυτεχνείου». Αν προσέξουμε καλά την επιγραφή της πλάκας, η οποία σκοπίμως (για προφανείς λόγους…) είναι μισοσβυσμένη, θα διαβάσουμε τα εξής: «Φοιτητές που έδωσαν την ζωή τους για τα ιδανικά της Εθνικής Αντίστασης 1941-1944».

    Δηλαδή, ελλείψει πραγματικών νεκρών του 1973, επιστρατεύθηκαν οι νεκροί του 1941-1944! Δεν είναι… θαύμα;

    (ΥΓ): Κι άλλο… θαύμα: Ο Σβορώνος είναι ο μοναδικός ζων που κατέθεσε στεφάνι στο… μνημείο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/11/14 19:22

    ΝΕΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΦΗΣΕ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ 32.000.000 ΕΥΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/11/14 19:41

      Βρε κοπανε...ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ λενε....Οχι ΝΕΑ ...ουτε αυτο δε ξερετε...ΡΕ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ......
      Aπο 52.000.000 που του αφησανε οι αλλοι ΤΟ ΜΕΙΩΣΕ ΚΑΤΑ 20.000.000.ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ..ΒΛΑΚΕΣ....ΤΑ ΛΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/11/14 20:15

      Ο κλέψας του κλεψαντος ....ουστ αρχικλεφταραδες που ΤΟΛΜΑΤΕ να έχετε το θρασσος να μας το παίζεται και Φυτρακης - Τεγόπουλος. Αλλά μ οποίον δάσκαλο καθησεις τέτοια γράμματα θα μαθεις.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος15/11/14 20:01

    ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΦΗΣΕ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ 32.000.000 ΕΥΡΩ
    ΕΙΜΑΙ ΚΟΠΑΝΟΣ
    Ο ΤΖΑΜΠΑΡΗΣ ΣΟΥΦΡΩΣΕ 2000000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/11/14 22:31

    O ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ 50 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΙΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ
    Την πλήρη απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για το 2015, των δημοτών με χαμηλό οικογενειακό ετήσιο εισόδημα μέχρι 6.000 ευρώ, αλλά και των ατόμων με αναπηρία άνω του 80% και ατομικό εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ, αποφάσισε στη χθεσινή του συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Πειραιά.
    Ύστερα από πρόταση του δημάρχου Γιάννη Μώραλη, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την πλήρη απαλλαγή των δημοτών από τα δημοτικά τέλη, με οικογενειακό ετήσιο εισόδημά μέχρι 6.000 ευρώ, προσαυξανόμενο κατά 20% για τη σύζυγο και κάθε ανήλικο ή προστατευόμενο παιδί, με τη προϋπόθεση βέβαια ότι αυτό το εισόδημα δεν προέρχεται από επαγγελματική δραστηριότητα τέτοια που να παρέχει δυνατότητα ασφάλισης.
    Επίσης, εγκρίθηκε η εισήγηση της αντιδημάρχου Οικονομικών Α. Γλύκα και αποφασίστηκε η μείωση 50% για πολυτέκνους, όπως η ιδιότητα αυτή ορίζεται ρητά στον νόμο, δηλαδή από 4 παιδιά και άνω με οικογενειακό εισόδημα μέχρι 20.000 ευρώ και η οικία στην οποία κατοικούν να είναι μέχρι 80 τ.μ.
    Ακόμη, απαλλαγή σε άτομα με αναπηρία 80% και άνω με ατομικό εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ και η οικία στην οποία κατοικούν να είναι μέχρι 80 τ.μ..
    Οι συντελεστές των ανταποδοτικών τελών για τους πολίτες θα είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.
    Ο δήμαρχος Πειραιά, παρουσιάζοντας στο δημοτικό συμβούλιο την πρότασή του για απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη, σε πολίτες με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα και αναπηρία άνω του 80%, ανέφερε ότι παρά την τρομερή οικονομική δυσκολία που έχει ο δήμος, θα πρέπει να αναγνωριστεί ότι είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για τους δημότες και ότι ο δήμος συμπαρίσταται και είναι κοντά τους.
    ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΩΡΑΛΗΣ; ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ.: θα πρέπει να αναγνωριστεί ότι είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για τους δημότες και ότι ο δήμος συμπαρίσταται και είναι κοντά τους. ΚΑ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ; ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ BLOGS ΤΑ ΑΚΟΎΝΕ; Ο ΣΟΦΡΑΣ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ που ειπε "ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΒΑΖΕΤΕ' ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/11/14 03:37

      O ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ 50 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΙΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ.

      Ρε φίλε εγώ διαβάζοντας αυτό αγωνιούσα να δω τι έκανε ο Πειραιάς και ισοσκέλισε δαπάνες και έσοδα, για να τρέξω να το πω στην Δήμαρχο να το κάνει κι αυτή, μήπως και γλυτώσω το 5ευρω που μου έβαλε, κι εσύ μας αραδιάζεις παραμύθια;
      Για πες στον Μώραλη να μας πει, όταν έχεις έλλειμμα 3 εκατομμύρια σε ανταποδοτικού χαρακτήρα τομέα και το ταμείο είναι άδειο, πως θα καθαρίσεις;
      Περιμένω απάντηση.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/11/14 17:19

      Θα καθαρίσεις τις τσέπες των δημοτών σου. Απλό.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/11/14 09:19

      Ο ΜΩΡΑΛΗΣ ΑΝΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ
      Η ΝΑΝΝΟΥ ΑΝΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ
      ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ
      ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΣΕ (Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ)
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΕ ΤΣΑΒΑΡΟΣΚΥΛΟ?
      ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΙΣΩ

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος15/11/14 23:29

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
    Δεν θα αυξήσουν τα δημοτικά τέλη οι δήμαρχοι
    ΤΑΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ
    Η συνδικαλιστική οργάνωση ζητεί τη σύμπραξη της ΚΕΔΕ (Κεντρικής Ενωσης Δήμων) και συγκεκριμένα του νυν προέδρου Κώστα Ασκούνη, για να μη γίνει ο έλεγχος των συμβάσεων των δημοτικών υπαλλήλων.
    Η συνδικαλιστική οργάνωση ζητεί τη σύμπραξη της ΚΕΔΕ (Κεντρικής Ενωσης Δήμων) και συγκεκριμένα του νυν προέδρου Κώστα Ασκούνη, για να μη γίνει ο έλεγχος των συμβάσεων των δημοτικών υπαλλήλων.

    Οι δήμαρχοι τονίζουν ότι δεν θα προχωρήσουν σε αύξηση των δημοτικών τελών, ανεξάρτητα από το πώς θα κλείσουν οι προϋπολογισμοί τους.

    Στην απόφαση επισημαίνεται ότι πρέπει να εξεταστεί το κόστος των ανταποδοτικών υπηρεσιών των δήμων όπως η συλλογή των απορριμμάτων. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι «οι εγγραφές στο σκέλος των δαπανών που αφορούν τις ανταποδοτικές υπηρεσίες (όπως υπηρεσία ύδρευσης, υπηρεσία καθαριότητας και φωτισμού) θα πρέπει να γίνονται με γνώμονα το κόστος παροχής της υπηρεσίας, σε συνδυασμό με το ύψος των εσόδων που αναμένεται να εισπραχθούν εντός του 2014».
    Παρά το γεγονός ότι η αύξηση δημοτικών τελών μοιάζει μονόδρομος σε πολλούς δήμους που βρίσκονται στο «κόκκινο», οι δήμαρχοι αντιδρούν. Μάλιστα, ορισμένοι νεοεκλεγέντες της περιφέρειας εξηγούν ότι κληρονόμησαν χρέη για τα οποία δεν ευθύνονται. Δεν μπορούν λοιπόν, άμα τη αναλήψει του δημαρχιακού θώκου, να αυξήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις των πολιτών οι οποίοι υποφέρουν από την οικονομική κρίση.

    Ο δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, που εξελέγη στις πρόσφατες εκλογές για πέμπτη τετραετία, τονίζει χαρακτηριστικά:
    «Κληρονομήσαμε χρέη από τη Νίκαια 87 εκατομμύρια και καταφέραμε να τα μειώσουμε στα 37. Αυτό σημαίνει ότι πληρώνουμε 180.000 ευρώ κάθε μήνα δόση. Οι ΚΑΠ (σ.σ.: επιχορήγηση από το κράτος) έχουν φτάσει από 1,5 εκατομμύριο στις 650.000. Πώς μπορούμε λοιπόν να τα βγάλουμε πέρα και να συντηρήσουμε τον δήμο; Η κεντρική διοίκηση επιβάλλει μια πολιτική πολύ αυστηρής λιτότητας και η νέα διοίκηση της ΚΕΔΕ θα πρέπει να θέσει αυτό το ζήτημα στην κυβέρνηση. Εμείς έχουμε στην περιοχή 35% ανεργία, πρέπει να δούμε πώς θα ταΐσουμε τους ανθρώπους και όχι πώς θα τους επιβαρύνουμε οικονομικά. ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΑΝΝΟΥ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΑΡΑΤΣΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/11/14 03:28

      Τι λες ρε μεγάλε !!
      Για ρώτησε τον Ιωακειμίδη να μας πει, όταν έχεις έλλειμμα 3 εκατομμύρια σε ανταποδοτικού χαρακτήρα τομέα και το ταμείο είναι άδειο, πως θα καθαρίσεις;
      Περιμένω απάντηση.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/11/14 17:20

      από τις τσέπες αυτών που υποφέρουν, τόσο απλό

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος15/11/14 23:47

    Ανώνυμος15/11/14 23:45
    ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ. ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ;;;;;;;;;;; ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΗΡΘΑ ΑΠΟΨΕ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ,ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ .ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ .ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ;;;;;;;;; ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ;;;;;;;;;;;;;; ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ
    ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΝΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ .ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ;;;;;;;;;;
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/11/14 09:50

      MΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΒΕΒΕΑΙΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ, ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΜΑΣ ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΙΣΤΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/11/14 09:53

      ΝΑΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΄΄ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ΄΄ ΤΑ ΧΑΛΑΕΙ ΟΛΑ. ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ( πχ.ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ). ΟΜΩΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ...ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ,ΟΤΑΝ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΚΑ, Ε, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΥΚΟΛΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ,ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΥΣΤΑΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΝΟΜΩΝ,ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΓΝΟΩ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/11/14 12:31

      ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ. Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 364 ΜΕΡΕΣ .ΕΛΕΟΣ!!!!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος16/11/14 03:57

    Ανώνυμος14/11/14 01:37

    Με τα τόσα εκατομμύρια του νερού που φάγανε και την τραγική κατάσταση του δικτύου που αφήσανε, η Δήμαρχος δεν έπρεπε να κάνει αύξηση 27% μόνο, αλλά 1.000% όπως έκανε ο Δήμος Αριστοτέλη που από 0,45 ευρώ το κυβικό το πήγε 4,5 και η αύξηση των Δημοτικών τελών δεν έπρεπε να ήταν 50% δηλ. 5 ευρώ το μήνα, αλλά 100 και 170% όπως στο Δήμο Αριστοτέλη.
    Διαβάστε μπας και καταλάβετε ότι τα ψέματα τελείωσαν.
    http://antigoldgr.org/blog/2011/11/07/dim-teli/
    Απάντηση
    Ανώνυμος14/11/14 02:06

    Και στο Δήμο ΜΩΛΟΥ-ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ που είναι ο Γκλέτσος η άυξηση των δημοτικών τελών ήταν 50%. Μάλιστα αρνήθηκε να στέλνει απορριμματοφόρο σε μοναστήρι γιατί δεν πληρώνει τέλη.
    http://altpressfthiotida.com/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AC/%CE%B7-%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%80%CE%B5%CE%AF%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%8D%CE%BE%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B4/
    Απάντηση
    Ανώνυμος14/11/14 02:11

    Και στην ΠΑΡΓΑ τα δημοτικά τέλη αυξήθηκαν τα δύο τελευταία χρόνια 400%.
    http://www.newsbomb.gr/politikh/aytodioikhsh/story/277222/parga-diamartyria-gia-ekriktiki-ayxisi-dimotikon-telon

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 70% ΣΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    http://voria-tis-athinas.blogspot.gr/2011/12/70.html
    Μόνο σε αυτούς;
    Ηράκλειο 300% αύξηση
    Καστοριά 300% στα τέλη, 300% και στο νερό.
    Δήμοι Πελοποννήσου 100%
    Δήμοι Εδεσσας, Ρεθύμνου, Τρίπολις, Ζαχάρως, Αβδηρών, Σερρών, Παλήνης,Κομοτινής, Χαλκηδόνας, Λευκάδος, Αργους-Μυκηνών κλπ κλπ αύξηση από 15 έως 100%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/11/14 17:25

      Βγήκανε πάλι οι προπαγανδιστές να μας πείσουν για τις αυξήσεις. Είσαστε απάνθρωποι ρε, κριθήκατε και βγήκατε πολύ λίγοι. Προδότες του κόσμου.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος16/11/14 10:03

    Ανώνυμος16/11/14 09:53
    ΝΑΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΄΄ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ΄΄ ΤΑ ΧΑΛΑΕΙ ΟΛΑ. ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ( πχ.ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ). ΟΜΩΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ...ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ,ΟΤΑΝ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΚΑ, Ε, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΥΚΟΛΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ,ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΥΣΤΑΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΝΟΜΩΝ,ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΓΝΟΩ.
    ______________________________________________________
    ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ ΦΙΛΕ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΤΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ .ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ Ανώνυμος16/11/14 09:53
    ΝΑΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΄΄ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ΄΄ ΤΑ ΧΑΛΑΕΙ ΟΛΑ. ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ( πχ.ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ). ΟΜΩΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ...ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ,ΟΤΑΝ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΚΑ, Ε, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΥΚΟΛΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ,ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΥΣΤΑΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΝΟΜΩΝ,ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΓΝΟΩ.
    ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΡΔΙΕΣ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ,ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ. ΕΙΔΑΛΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΘΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ.
    ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΠΑΛΟΥΚΙΑ.

    ΑΜ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΑΝΑΓΩΓΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΘΗΝΑ.ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ
    ΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος16/11/14 10:11

    Ανώνυμος16/11/14 09:53
    ΝΑΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΄΄ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ΄΄ ΤΑ ΧΑΛΑΕΙ ΟΛΑ. ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ( πχ.ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ). ΟΜΩΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ...ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ,ΟΤΑΝ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΚΑ, Ε, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΥΚΟΛΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ,ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΥΣΤΑΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΝΟΜΩΝ,ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΓΝΟΩ.
    ______________________________________________________
    ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ ΦΙΛΕ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΤΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ .ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ.
    ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΡΔΙΕΣ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ,ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ. ΕΙΔΑΛΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΘΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ.
    ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΠΑΛΟΥΚΙΑ.

    ΑΜ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΑΝΑΓΩΓΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΘΗΝΑ.ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ
    ΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.ΚΟΙΤΑΜΕΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/11/14 15:25

      ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ''COPY PASTE'' ΣΤΗΝ 11Η ΚΑΙΓΕΣΑΙ

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος16/11/14 11:27

    Λάθος ο τρόπος που διεκδικείται το δίκιο σας
    Με διάλογο όλα λύνονται..
    Ο τόπος αυτός μας χρειάζεται όλους ..
    Είναι λογικό επειδή οι αποστάσεις είναι μεγάλες
    να υπάρχει εφημερευον φαρμακείο
    Ανοικτό κοντά όσο το δυνατόν πιο κοντά στις περιοχές
    που είναι μακρια από το κεντρο.
    Και οι πολίτες να μην θυμούνται το χάπι της πίεσης
    στις 10 το βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος16/11/14 18:31

    στον 12:31
    ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ .ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΧΘΕΣ ΕΓΙΝΕ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 364 ΜΕΡΕΣ;;;;;;ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΤΕΙΟΣ .ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/11/14 18:54

      Σιγά μωρέ. Με τα 5 ευρώ το μήνα θα κάνεις εξλεγερση;
      Πιό πολλά θα κάψεις στη βενζίνη για να έλθεις εδώ ρε, το ξέρεις;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/11/14 20:59

      ρε χλιμίτσουρα τσαβαρογκεκα θες και εξέγερση;.......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.......

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος16/11/14 22:21

    ρε χλιμιτσουρα ναννοσκυλο πληρωνε τωρα,αλλα εγω τι φταιω;;;;;;;;; ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος16/11/14 22:27

    Και οι πολίτες να μην θυμούνται το χάπι της πίεσης
    στις 10 το βράδυ.
    &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

    ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΧΑΠΙ ΠΙΕΣΕΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ .ΗΘΕΛΕ ΧΑΠΙ ΒΙΑΓΚΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΞΑΦΝΙΚΟ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.