Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Νοε 2014

Σάρωσε η παράσταση ΄΄Μ. Θεοδωράκης- Ποιός την ζωή μου΄΄ στα Κορφιάτικα Βραβεία 2013-2014 !



Με αρκετά βραβεία στης αποσκευές της έφυγε από την 33η απονομή τον θεατρικών κορφιάτικων βραβείων η ADaM Productions του Μιχάλη Αδάμ!
Άλλα και συνεργάτες του από τις παράστασης του θεάτρου Badminton, επήραν αρκετά από τα διαγωνιζόμενα βραβεία, αναλυτικά το έργο Μ. Θεοδωράκης- ποιος την ζωή μου, κατέχτησε τα βραβεία για την καλύτερη παράγωγη( Βραβείο Βαγγέλης Λιβαδάς΄΄  ) και το βραβείο καλύτερης παράστασης   ΄΄Μίνωας Βολανάκης΄΄. 

Ο Άρης Λεμπεσόπουλος πήρε για την ερμηνεία του στο ίδιο έργο το βραβείο της Κερκυραϊκής Ένωσης Πειραιά, η χορογράφος Αποστολία Παπαδαμάκη πήρε το βραβείο ΄΄ Γιάννη Φλερύ ΄΄ για της χορογραφίες του  έργου, η ενδυματολόγος  Εύα Νάθενα πήρε το βραβείο ΄΄ Πάνος Αραβαντινός  ΄΄  για τα κοστούμια της μουσικής παράστασης  ΄΄Θα σε πάρω να φύγουμε΄΄, Τα βραβεία για της ερμηνείες απέσπασαν καταχειροκροτούμενοι από τον κόσμο και τους δεκάδες συναδέλφους τους που είχαν γεμίσει το θέατρο του Πειραϊκού Συνδέσμου, οι Βασίλης  Χαραλαμπόπουλος για το έργο ΄΄ Σιρανό ντε Μπερζεράκ΄΄ και Πέτρος Αποστολόπουλος΄΄ για το έργο ‘’ Γιαννούλης Χαλεπάς, η Κοιμωμένη΄΄ με το  βραβείο ΄΄Κατράκης΄΄, η Άννα Βαγενά για το έργο ΄΄ Η ζωή μπροστά σου΄΄ και η Γαλήνη  Χατζηπασχάλη για το έργο ΄΄Δεκαήμερο΄΄ με το Βραβείο ΄΄ Κύρια Κατερίνα΄΄,   ο Ηλίας  Μελέτης για το έργο ΄΄ ΡιχάρδοςΙΙ΄΄  βραβείο ΄΄Θάνος Κωτσόπουλος΄΄και η Εύα Κοταμανίδου για το έργο ΄΄Η ανάκριση΄΄  βραβείο ΄΄ Ελένη Χατζηαργύρη΄΄,  ο Δημήτρης Πιατάς για το έργο ΄΄ La nonna΄΄ βραβείο ΄΄ Νίκος Σταυρίδης΄΄ και Τζόυς Ευείδη  για το έργο ΄΄ Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε΄΄ βραβείο ΄΄ Μαίρη Αρώνη΄΄, η Μαρία  Καβογιάννη επήρε το βραβείο ΄΄ Νίκος Κούρκουλος ΄΄  για το έργο Λυσιστράτη, η παράσταση  ΄΄ Αλεπούδες΄΄    του θεάτρου ΄΄Επί Κολωνό΄΄ απέσπασε το βραβείο για την καλλίτερη παράσταση σε Μίκρο θέατρο, βραβείο  ΄΄ Αντιγόνη Βαλάκου΄΄.
Βραβεία επίσης πήραν, ο Σκηνογράφος Μανώλης Παντελιδάκης για τα σκηνικά του έργου ΄΄ Σιρανό ντε Μπερζεράκ΄΄ βραβείο ΄΄Πάνος Αραβαντινός΄΄, ο Συγγραφέας Γιάννης Καλαβριανος πήρε το βραβείο ΄΄ Νίκος Ζακόπουλος ΄΄ για το έργο ΄΄ Γιοι και κόρες΄΄, ο Σκηνοθετης Γιάννης Μαργαρίτης  για το έργο ΄΄Πέερ Γκυντ΄΄ βραβείο ΄΄Κώστα Μπάκα΄΄, το Θέατρο Θύμελη - Έλλης Βοζικιάδου επήρε το βραβείο παιδικού θεάτρου΄΄ Δημήτρης Ποταμίτης΄΄ για το έργο ΄΄ Το Κοριτσάκι με τα σπίρτα΄΄, Το βραβείο Μουσικής ΄΄Γιαννης Σπαρτακος΄΄ επήρε ο συνθέτης Δημήτρης  Παπαδημητρίου για το έργο ΄΄Τρωάδες΄΄ και τέλος το βραβείο Μονόλογου (Πράξις & Πράξεις) επήρε η Ράνια Σχίζα για το έργο ΄΄ Μια κανονική μέρα΄΄ . Συγκινητικές στιγμές ήταν όταν βραβεύτηκαν η τρείς κύριες του θεάτρου, η Κάτια Δανδουλάκη για την πρόσφορα της στο θέατρο με το έπαθλο΄΄ Μαρία Αλκαίου ΄΄ το βραβείο απένειμε ο χορηγός της εκδήλωσης και πρόεδρος του ομίλου, Πράξις & Πράξεις κ. Βασίλης Αντωνιάδης, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου  για την ερμηνεία της στο έργο ΄΄ Εγώ η Γωγό ΄΄ με το Έπαθλο ΄΄ Ρένα Βλαχόπουλου΄΄ που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρια της και  η Νένα Μεντή με το βραβείο ΄΄ Ελένη Παπαδάκη ΄΄.  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος της βουλής κ. Ιωάννης Τραγακής, ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΝ και π. Υφυπουργός, Ναύαρχος Δημήτρης Ελευσινιώτης, ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Χρήστος Πάλλης, ο Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Σπύρος Σπυρίδων, η Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Ισιδώρα Νάνου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου Πειραιά κ. Γιώργος Δαβάκης, η  Βάσω Λάσκαρη – Κρασοπούλου, Αντιπεριφερειάρχης Έργων και Υποδομών που εκπροσώπησε την Περιφερειάρχη κ. Ρένα Δούρου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ιόνιων Νισών κ. Γιώργος Καλούδης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Περιφερειακοί Σύμβουλοι και π. Δήμαρχοι.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

31 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/11/14 00:12

    ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΚΥΡΙΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΙΕΡΩΝΑΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ,ΠΙΟ ΟΥΣΙΩΔΕΣ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/11/14 06:34

      Φιλε εχεις πολυ δικιο ...Κυρια Δημαρχε ταπεινα πιστευω οτι πρωτευον θεμα για τους ερημους πολιτες ειναι η υγεια και μετα η ασφαλεια ολων μας.Για το μεν πρωτο ακουγεται οτι ειμαστε αβοηθητοι γιατι πασις φυσεως κλεφτρονια λημενονται τα σπιτια μας ,με τελευταιο περιστατικο παραβιαση σπιτιων απο ψηλους μελαχροινους τυπους Με ασπρο Βανακι με πιθανο λημερι περιοχη Βασιλικων...καθως και τους αλλους μελαχροινους ...που εχουν εδρα την περιοχη κοντα στην Δημαρχεια ...Παρακαλω ενεργοποιησατε την Αστυνομια μας .
      Για το δευτερο τελειωνοντας θεμα ...κοιταξτε
      μην μας υποβαθμισουν περαιτερω τοΚεντρο
      Υγειας μαςκαι μη μεταφερθουν Υποθυκοφυλακιο ,Κτηματολογιο...
      Ελπιζω στην Ευαισθησια σε ολους τους φορεις υης πολης μας (Μετα την εξασφαληση των ανωτερω ας κανετε βραβευσεις και πολιτιστικα και προπαντως δωστε βημα στο υπεροχο ανθρωπο πουεχει ο Δημος αυτην την περιοδο ,
      Κ.Μαρινάκη γιατί εχει πολλα να δωσει.......)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/11/14 11:31

      Ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς για να γράφετε καμιά μ ....λακία, διαφορετικά η ζωή θα ήταν μονότονη.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/11/14 13:19

      Προβληματισμους δεν εχεις για το νησι.Μονο γραφεις...για μονοτονια.Βρε βλακα σκεψου το μελλων μας και προτεινε κατι...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος27/11/14 18:53

      Τ μ....λακία πολλοί αγάπησαν, τον μ....λακα κανείς.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/11/14 12:15

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ;;;;;;;;; ΑΜ ΔΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/11/14 19:49

      Σιγά μη πάει στην ομοσπονδία. Ούτε ένα ψήφο δεν πήρε απ΄αυτούς, τους πήρε όλους ο ζίκος.
      Ας φωνάξουνε λοιπόν το συναιτεράκι τους το ζίκο.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος27/11/14 15:40

    Γι αυτο ψηφισα εσενα για να προβληματιζεσαι ,και να βρισκεις και την λυση. ειδαλλως θα εβαζα εγω ,για να κανω αυτη την δουλεια.
    εσυ τι θελεις να προβληματιζομαι εγω ,να βρισκω τις λυσεις,σκεπτομενος το μελλον μας .και εσυ τι ακριβως θα κανεις;;;;;;;;;
    θα ξυνεσε;;;;;;;;;; η μηπως θες και να σε ξυνω;;;;κιολας; σε εχω ικανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/11/14 18:52

      Επειδή είσαι ανίκανος και άχρηστος, γιαυτό και δεν έβαλες.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/11/14 15:43

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ.
    ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΗΣΑΝΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΘΕΩΡΗΣΑ ΣΚΟΠΙΜΟ,ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΚΟΙΝ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ.
    ΘΑ ΟΡΙΖΑΜΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΜΕΛΗ . ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ,ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.,ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ,ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ,ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΜΕΛΗ.
    ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΘΑΜΟΙΡΑΖΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΧΕ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ. ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ,ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,
    ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ,ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΚΑΙΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ,ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ,ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝ.ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ,ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΓΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΠΑΘΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ,ΠΑΡ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΟΤΙ ΚΑΠΕΛΩΝΩ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ,ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ..

    Απάντηση

    Ανώνυμος27/11/14 15:26
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ;
    1)ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:: ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ,ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ.
    2)ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ;; ΞΕΧΩΡΙΣΑ ΜΑΥΡΟΥΣ -ΑΣΠΡΟΥΣ;
    3)ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΩΜΑ;;;; ΕΦΟΝΣΟΝ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ.ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΣΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ;
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ; ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΒΑΡΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ;;
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑ << ΦΡΟΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ>> ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ,ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ
    ΕΙΝΑΙ: << ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ>> ΕΓΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ: <>
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.ΜΑΖΙ ΜΑΣ. Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΜΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΨΗΦΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ..ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ,ΕΓΙΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΘΕΜΑ; ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ; ΚΑΠΕΛΩΝΩ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ( ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗ) ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ,ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΠΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.


    Ο ΕΝΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΛΕΓΕ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΦΕΡΕΙ ΑΔΙΚΑ ΣΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ,ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΙΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ:
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΤΑΦΗΣ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΜΑΣ,ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ.ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΦΕΡΕΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ.
    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ .ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ.

    ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    Απάντηση

    Ανώνυμος27/11/14 15:34
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΗ ΦΡΑΣΗ ΕΓΩ ΣΥΜΠΗΡΩΣΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ
    ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ << ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ>>

    ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΝΩΝΥΜΑ.ΞΕΧΝΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ .ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ,ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΥΘΕΩΣ ΣΕ ΜΕΝΑ Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΡΕΖΥΛΙ.
    ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/11/14 17:57

    Αγαπητέ κ. Μητρόπουλε, ο τρόπος με τον οποίο εκφράζετε τις απόψεις σας ειλικρινά με εντυπωσίασε.Απλά,όπως θα μιλούσατε με κάποιον φίλο σας,μας δίνετε να καταλάβουμε ακριβώς πως έχουν τα πράγματα.Δεν έχω λόγους να αντιπαρατεθώ μαζί σας,δεν βρίσκω κάτι το επιλήψιμο εξ άλλου.΄Ηθελα όμως να πληροφορηθώ -αν φυσικά είναι δυνατόν- την αντίδραση της κ.δημάρχου όταν την πληροφορήσατε για την απόρριψη της πρότασή σας,για την οποία ήταν ενήμερη και συνεπώς συμφωνούσε. ΄Οπως και να έχει,θεωρώ ότι η ευρύτερη περιοχή έχει ανάγκη φωνές σαν την δική σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/11/14 19:57

      Έλα Γιώργο, εδώ ο αρχηγός σου Τσάβες, μ΄ ακούς;
      Πολύ ωραία τα γράφεις αλλά περίμενα να εκθέσεις και λίγο τη δήμαρχο ρε αδελφέ.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος27/11/14 19:36

    Καλά θα κάνει ο κ.Μητρόπουλος να μη κρύβεται πίσω από τη Δήμαρχο.
    Γνωρίζει πολύ καλά, όπως και όλοι μας γνωρίζουμε ότι η Δήμαρχος σέβεται τόσο το θεσμό των Δημοτικών Κοινοτήτων όσο και την ελευθερία έκφρασης όλων μας. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν παρευρίσκεται στις συνεδριάσεις μας για να μη μας καπελώνει, όπως μας καπέλωνε ο προηγούμενος δήμαρχος.
    Εγώ ούτε διάβασα ούτε άκουσα τη Δήμαρχο να δεσμεύεται ή να επιθυμεί κάτι τέτοιο.
    Το να αποφασίζετε εσύ και η κολητή σου από τη Σκυτάλη που έχετε γίνει πακέτο, και απλά να κοινοποιείς το έγγραφο που κατέθεσες στη δημ κοινότητα, ε αυτό δεν σημαίνει ότι η Δήμαρχος ενημερώθηκε ή συμφώνησε.
    Απλά σας αφήνει να βγάλετε τα μάτια μόνοι σας, αφού 3 είσαστε άντε και 5 μαζί με τη μειοψηφία, και δεν μπορείτε να συνεργασθείτε, γιατί φθονείτε ο ένας τον άλλον και θέλετε να την ανατρέψετε για να πάρετε εσείς την καρέκλα της Προέδρου. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια την οποία κε Μητρόπουλε πολλές φορές την έχετε εκφράσει μέσα από τα blogs αποκαλώντας την άνικανη, άπειρη, άχρηστη.
    Καλά, την κυρία από τη Σκυτάλη τι την θέλετε; Μήπως επειδή έχετε μείνει μόνος μεσ΄στον .....κάμπο με τη συμπεριφορά σας απέναντι στους συναδέλφους σας ή για να σας πλένει κανά σώβρακο;
    Πολύ φοβάμαι ότι είναι το πρώτο, και δεν έχετε καταλάβει ότι η γυναίκα δεν είναι καλά και σκαρφίζεται τρόπους να σας κάνει να τσακωνόσαστε. Ούτε ιερό έχει ούτε όσιο.Πέφτετε στην παγίδα της σαν αρχάριος.
    Και έχουνε δίκιο οι συνάδελφοί σας που σας είπανε ότι σας είπανε και φυσικά απορίψανε τη πρότασή σου.
    Καιρός να κάνεις πέρα την ...εθελόντρια τσαβαρική συμβουλάτορα σου και να κοιτάξεις να συνεργαστείς με τους άλλους συμβούλους για το καλό της κοινότητας. Ο κάυε ένας μπορεί να προσφέρει αν θέλει, από όποα θέση κι αν τον έχει βάλει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/11/14 21:19

    Παιδιά να πούμε μια αλήθεια . Χωρίς Δερτούζο η ηλεκτρονική ενημέρωση είναι φαγητό χωρίς αλάτι .Α ρε Μάνο που είσαι , έπεσε η επισκεψημότητα στα blogs , κάνε κάτι ,γράψε κάτι ,σώσε μας ,δώσε μας να ποιούμε το δηλητήριο γιατί η ζωή μας είναι ένα μαρτύριο αφού ποια δεν μας αγαπάς. Αχ Μάνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/11/14 21:29

    μω μαναρα παλι το ασπρο πουκαμισο φορας?νισαφι πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/11/14 21:30

    ΚΥΡΙΕ ΛΕΝΗ ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ;ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΗΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΥΠΩΣΑΤΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ ΚΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/11/14 21:40

      ΛΕΝΗ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ ΛΣ.....................................

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/11/14 21:48

      ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, Ο,

      ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ ΚΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ,ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/11/14 22:38

      O k.Λενης δεν χρησιμοποιει μπλοκακια για να γραφει,δεν του χρειάζονται αφου σας γραφει στ΄ αρ...ια του!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος28/11/14 00:05

      ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΕΝΗ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος28/11/14 08:00

      ΟΟ.Ο5 ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ,ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΕΙ.ΑΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΕΚΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ,ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ,ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος27/11/14 22:11

    http://salamikonos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_23.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος27/11/14 23:13

    Ανώνυμος είπε...
    Νομίζω ότι ο Μητρόπουλος πρέπει να βγάλει στη φόρα τα προεκλογικά συζητημένα και τα υπησχημένα για να καταλάβουμε όλοι τι ακριβώς συμβαίνει στο Αιάντειο.
    Επιπλέον αυτή που βρίζετε ως τσαβαρική από την Σκυτάλη έχει αποδείξει πολλές φορές ότι ενδιαφέρεται μόνο για την Σαλαμίνα.
    Όσο για τους υπόλοιπους συμβούλους της κοινότητας Αιαντείου, έδειξαν το πόσο μυαλό κουβαλάνε όταν αντί να υπερθεματίσουν την πρόταση Μητρόπουλου για την μεταφορά των γραφείων της κοινότητας στο παλιό σχολείο, που είναι και προεκλογική εξαγγελία και δέσμευση της Δημάρχου, ψήφισαν την δημιουργία πολυχώρου που θα στεγάσει όλες τικςκοινοτικές υπηρεσίες (πρόταση του Γαλανάκη που την περιγέλασε μέχρι και ο Σοφράς). Και την ψήφισαν μόνο και μόνο για να κοντράρουν τον Μητρόπουλο. Είχαν κουβαλήσει μέχρι και τον Μιχαλάκη εκεί (με ποια ιδιότητα άραγε;) για να μεταφέρει στη μανούλα τις "αταξίες" του Μητρόπουλου.
    Όταν δεν ξέρετε καλό είναι να ρωτάτε. Διαφορετικά γινόσαστε απλώς ρεζίλι!!
    Κρίμα, γιατί περιμέναμε άλλα και βλέπουμε μία από τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος27/11/14 23:41

    Σιγα την καρεκλα,μαναρακι μου,απο οτι διαβασαμε ο ανθρωπος εχει κατσει σε πιο σπουδαιες καρεκλες που ηθελαν κοτσια. εξι χρονια αντιδημαρχος στο Δημο ρεντη;;;;;;;;;;;; προεδρος Δημοτικου συμβουλιου;;;;;;;;;;;;;; που εκει και αν θελει κοτσια ρωτηστε την Δικηγορο σας την κυρια Λεμονια;;;;;;;;;; τι να ζηλευψει απο μια κοινοτικη καρεκλα,που ειναι για πλακα μονο. ,και θα το δειτε πολυ γρηγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος27/11/14 23:47

    Ανώνυμος είπε...
    Τμήμα Ογκωδών Αντικειμένων

    Ο Μάριος Τραύλος

    στο φεισμπουκ

    θέλει η πουτάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει
    27 Νοεμβρίου 2014 - 12:48 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/11/14 11:51

    ΑΠΕΥΘΗΝΟΜΕ ΣΤΟΝ 19:36 27/11/2014
    ΚΑΛΑ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ;.ΕΣΕΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΟΥ,ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ.ΑΚΟΜΗ!!
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ!!!! Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΚΑΦΗ.;;;;;;;;;;;;;
    ΑΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ! ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΣΑΒΑΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΠΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ.ΠΟΥ Η ΚΥΡΙΑ!!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΕΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ Η ΚΥΡΙΑ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ!!! ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΣ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ???????
    ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ.ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ,ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ. ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΝΤΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ .ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ.
    .ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.

    Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΜΑΡΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/11/14 12:33

    Eνωμενα Αραβικα Εμιρατα...........Καταρ....Ομαν...κι αμαν αμαν........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος28/11/14 12:35

    Ρατσισμός

    Ρατσισμός είναι να θεωρούμε κάποια άλλη ομάδα ανθρώπων ως κατώτερη ή ακόμη και άξια περιφρόνησης, λόγω της φυλετικής ή εθνικής τους καταγωγής.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος28/11/14 13:27

    ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΗ ΓΝΩΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΩΣ ΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΜΥΑΛΟΥ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΧΟΛΙΑ,ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΤΡΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος28/11/14 22:27

    Ανώνυμος28/11/14 22:17
    KΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!!

    Ανώνυμος28/11/14 22:25
    ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΗΝΑ ΜΕ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!!!!
    ΑΝΕΒΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΡΩΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/11/14 23:46

      Η αλήθεια είναι ότι τέτοιοι τραμπούκοι που είσαστε ένα ΜΗΝΑ θέλετε εσείς για να τον βλέπετε - να τον ακούτε και να κλάνετε...μαλλί. Να γινόσαστε ....κότες.
      Τον είδες σήμερα τον Τσαβαρή; Σαν ροφός είχε γίνει όταν του ΄κανε την ερώτηση ο Μηνάς.
      Κοκκίνησε σαν παντζάρι και η πίεση του πρέπει να ΄χε πιάσει ...ταβάνι.
      Ποιός είσαι εσύ , δεν σε ξέρω του ΄λεγε, ο τσαβαράκος.
      Καλά ρε τσαβαράκι, εσύ δεν μιλάς συνεχώς για το Μηνά, τώρα που τον είδες μπροστά σου κάνεις ότι δεν τον ξέρεις ή μήπως τόσο καιρό που κοιμάσαι και ξυπνάς με το όνομά του, εννοούσες άλλον Μηνά;
      Τελικά ποιός από όλους είναι ο εφιάλτης σου;

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.