Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Νοε 2014

Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ενόπλων Δυνάμεων – Σωμάτων Ασφαλείας 2014

Ο ΝΟΒΣ έχει την τιμή να συνδράμει στην διοργάνωση από το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) για πρώτη φορά στην Σαλαμίνα του Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας Ε. Δ. – Σ. Α. για το 2014. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 29 και 2 Νοεμβρίου στον κόλπο της Σαλαμίνας 
Αθλητική Δραστηριότητα
Ο ΝΟΒΣ συμμετείχε στους διασυλλογικούς αγώνες ιστιοπλοΐας τριγώνου:
 Το Σαββατοκύριακο 11, 12 Οκτωβρίου στον αγώνα «εις μνήμη Kων/νου Πασσίση» που διοργάνωσε ο Ν. Ο. Δελφινάριο στον Φαληρικό όρμο με 6 αθλητές optimist.
Το Σαββατοκύριακου 24, 25 Οκτωβρίου στον αγώνα «LAGONISI GRAND RESORT CUP» που διοργάνωσε ο Ν. Ο. Λαγονησίου στο Λαγονήσι με 7 αθλητές Optimist
Το Σαββατοκύριακο 1, 2 Νοεμβρίου στους πρώτους διασυλλογικούς αγώνες που διοργάνωσε ο Ν. Ο. Ελευσίνας στην Ελευσίνα με 9 αθλητές Optimist. Ο ΝΟΒΣ αναδείχθηκε πολυνίκης κατακτώντας την 1η θέση Γενικής κατάταξης με τον Ιωάννη Παπαδόπουλο, την 2η θέση Γενικής κατάταξης με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και 3η θέση Γενικής κατάταξης με τον Χρήστο Πετρόπουλο. Επίσης την 1η θέση στους παίδες με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου την 2η θέση στους παίδες με τον Χρήστο Πετρόπουλο και την 2η θέση στις κορασίδες με την Βάλια Συρίγου.
Το Σαββατοκύριακο 8, 9 Νοεμβρίου στον αγώνα Κύπελλο Βουλιαγμένης 2014 “Medal Race που διοργάνωσε ο Ν. Ο. Βουλιαγμένης στην Βουλιαγμένη με έναν αθλητή optimist

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/11/14 22:39

    O ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ 50 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΙΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ
    Την πλήρη απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για το 2015, των δημοτών με χαμηλό οικογενειακό ετήσιο εισόδημα μέχρι 6.000 ευρώ, αλλά και των ατόμων με αναπηρία άνω του 80% και ατομικό εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ, αποφάσισε στη χθεσινή του συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Πειραιά.
    Ύστερα από πρόταση του δημάρχου Γιάννη Μώραλη, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την πλήρη απαλλαγή των δημοτών από τα δημοτικά τέλη, με οικογενειακό ετήσιο εισόδημά μέχρι 6.000 ευρώ, προσαυξανόμενο κατά 20% για τη σύζυγο και κάθε ανήλικο ή προστατευόμενο παιδί, με τη προϋπόθεση βέβαια ότι αυτό το εισόδημα δεν προέρχεται από επαγγελματική δραστηριότητα τέτοια που να παρέχει δυνατότητα ασφάλισης.
    Επίσης, εγκρίθηκε η εισήγηση της αντιδημάρχου Οικονομικών Α. Γλύκα και αποφασίστηκε η μείωση 50% για πολυτέκνους, όπως η ιδιότητα αυτή ορίζεται ρητά στον νόμο, δηλαδή από 4 παιδιά και άνω με οικογενειακό εισόδημα μέχρι 20.000 ευρώ και η οικία στην οποία κατοικούν να είναι μέχρι 80 τ.μ.
    Ακόμη, απαλλαγή σε άτομα με αναπηρία 80% και άνω με ατομικό εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ και η οικία στην οποία κατοικούν να είναι μέχρι 80 τ.μ..
    Οι συντελεστές των ανταποδοτικών τελών για τους πολίτες θα είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.
    Ο δήμαρχος Πειραιά, παρουσιάζοντας στο δημοτικό συμβούλιο την πρότασή του για απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη, σε πολίτες με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα και αναπηρία άνω του 80%, ανέφερε ότι παρά την τρομερή οικονομική δυσκολία που έχει ο δήμος, θα πρέπει να αναγνωριστεί ότι είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για τους δημότες και ότι ο δήμος συμπαρίσταται και είναι κοντά τους.
    ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΩΡΑΛΗΣ; ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ.: θα πρέπει να αναγνωριστεί ότι είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για τους δημότες και ότι ο δήμος συμπαρίσταται και είναι κοντά τους. ΚΑ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ; ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ BLOGS ΤΑ ΑΚΟΎΝΕ; Ο ΣΟΦΡΑΣ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ που ειπε "ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΒΑΖΕΤΕ' ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/11/14 22:06

      Ακούει δεν ακούει, εγώ ψηφίζω Ρούλα που τώρα είναι η δήμαρχός μας!
      Ξέρει πολύ καλά τι κάνει και της έχω αμέριστη εμπιστοσύνη!
      Επίσης μαρέσει που έχει κάνει κάτι λαμόγια του τσαβες σαν και σένα, να παραμιλάνε!

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.