Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Νοε 2014

ΝΟΒΣ Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας 2014



Το Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας 2014, θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 29/30 Νοεμβρίου 2014, στην Σαλαμίνα, στην θαλάσσια περιοχή του κόλπου Σαλαμίνας.
Αρωγός του “Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων” (ΑΣΑΕΔ) για την άρτια διεξαγωγή της αθλητικής εκδήλωσης, που γίνεται για πρώτη φορά στην Σαλαμίνα, είναι ο “Ναυτικός Όμιλος Βουρκαρίου Σαλαμίνας” (ΝΟΒΣ) που έχει αναλάβει την ευθύνη της τοπικής υποστήριξης του πρωταθλήματος σε θέματα οργανωτικά, διοικητικά αλλά και ασφάλειας των αγώνων. Τον ΝΟΒΣ συνδράμουν οι Δυνάμεις Εθελοντών Σαλαμίνας.

Οι ιστιοδρομίες περιλαμβάνουν αγώνες με σκάφη τύπου Laser, που θα γίνουν στον κόλπο της Σαλαμίνας, τα πρωινά του Σαββάτου και της Κυριακής, σε θέση ανάλογη με τις καιρικές συνθήκες, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής θα διεξαχθεί αγώνας επίδειξης match racing στον λιμένα Βουρκαρίου.
Η διοργάνωση θα κλείσει με την τελετή λήξης και τις απονομές των επάθλων, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής.
Στις ιστιοδρομίες θα πάρουν μέρος αθλήτριες και αθλητές από τις αντιπροσωπευτικές ομάδες των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού και του Πυροσβεστικού Σώματος.
Οι συμμετοχές στην διοργάνωση ξεπερνούν ήδη τις 25, ενώ ο καιρός προβλέπεται καλός για την διεξαγωγή των ιστιοδρομιών, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.