Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Νοε 2014

Γιάννης Τσαβαρής, υπενθυμίζουμε στους δημότες, ότι πριν ένα χρόνο, όταν εμείς προτείναμε και ψηφίσαμε μηδενική αύξηση στα Δημοτικά Τέλη, αντιπρότεινε την ΜΕΙΩΣΗ αυτών!!!, κατηγορώντας μας τότε για αναλγησία!!!

ΝΟΜΠΕΛ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ!
Διαβάζοντας με προσοχή την αγωνιώδη απολογία της Δημάρχου, η πρώτη εντύπωση που έρχεται στο μυαλό μας είναι ότι, παρά την 12χρονη συνεχή παρουσία της στα Δημοτικά δρώμενα, τώρα δυστυχώς ανακάλυψε, αφ’ ενός μεν τα  πραγματικά προβλήματα  του Δήμου, αφ’ ετέρου δε τις δυσκολίες που υπάρχουν για την επίλυση τους.
Παρά του γεγονότος ότι από τις αρχές του 2011, ήταν γνωστή η τραγική οικονομική κατάσταση του Δήμου (συσσωρευμένα χρέη πάνω από 40,00 εκατ. ευρώ και από τους δύο πρώην Δήμους), η Δήμαρχος την λησμόνησε και την απέκρυψε, γιατί μοναδικός της στόχος ήταν, μέσα από τον λαϊκισμό, την συκοφαντία και την ρουσφετολογία, να υφαρπάξει την ψήφο των Σαλαμινίων και να κατακτήσει την πολυπόθητη γι αυτήν και όχι μόνο Δημοτική Εξουσία.
Δεν χρειάζεται να της υπενθυμίσουμε πόσες ώρες συζητήσεων αναλώθηκαν την περασμένη τετραετία  μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για τα θέματα αυτά. Δεν χρειάζεται να της υπενθυμίσουμε ότι ψηφίσαμε  τα οικονομικά μεγέθη (προϋπολογισμό – απολογισμό – ισολογισμό) για τα έτη 2011,2012 και 2013 και φυσικά να της τονίσουμε ότι δεν δικαιούται να δηλώνει ότι τώρα «ανακάλυψε την πυρίτιδα».
Το μόνο που υποδηλώνει πλέον η στάση και η συμπεριφορά της, μετά το προεκλογικό μπαράζ παροχών και υποσχέσεων του στυλ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, είναι η επιβεβαίωση της πολιτικής της ανεπάρκειας στο να διαχειριστεί τα θέματα και προβλήματα του Δήμου, αλλά κυρίως η ανυπαρξία σχεδίου διεκδίκησης και προγραμματισμού για  να πετύχει τις αναγκαίες λύσεις για τον τόπο.
Ως αποκορύφωμα δε του λαϊκισμού της, υπενθυμίζουμε στους δημότες και κατοίκους της Σαλαμίνας, ότι πριν ένα χρόνο ακριβώς στα πλαίσια της ψήφισης του προϋπολογισμού οικ. έτους 2014 και ενώ φυσικά διεκδικούσε τον Δημαρχιακό Θώκο, όταν εμείς ως Δημοτική Αρχή προτείναμε και ψηφίσαμε μηδενική αύξηση στα Δημοτικά Τέλη, αντιπρότεινε την ΜΕΙΩΣΗ αυτών!!!, κατηγορώντας μας τότε για αναλγησία απέναντι στην φτωχοποιημένη κοινωνία.
Με αυτό και μόνο το γεγονός δικαιούται να της απονεμηθεί το ΝΟΜΠΕΛ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ, αφού μέσα σε 365 ημέρες «η μείωση των Δημοτικών Τελών» μετατράπηκε στην μεγαλύτερη αύξηση (κατά 50% και πάνω στα Δημοτικά Τέλη, δημοτικό τιμολόγιο ύδρευσης στην κλίμακα από 36 κυβ.  έως 60 κυβ., κοινόχρηστους χώρους και λοιπά) στην ιστορία του Δήμου.
Τέλος, η Δήμαρχος  ΟΦΕΙΛΕΙ να κρατήσει  τον Δήμο «ΟΡΘΙΟ» και να εξασφαλίσει την λειτουργικότητα του, διασφαλίζοντας τουλάχιστον την μισθοδοσία των υπαλλήλων.
Επίσης ζητούμε από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και  να επιβάλει τον κανονισμό λειτουργίας του κατά τις συνεδριάσεις.
Σαλαμίνα 1-11-2014
Ο τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας
Γιάννης Τσαβαρής

158 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/11/14 08:16

    ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΜΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΣΑΒΑΡΉ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΕΛΩΝ 50% ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ. ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΞΗΣΗ!!!!!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 08:21

      Καλά ρε ο Πίπης δικαιολογημένος, το προσωπικό του ενδιαφέρον είναι για την "πατρίδα" δεν το καταλαβαίνεις μόνος σου;
      Τι πίστεψες πως είναι ιδιοτελής και το έκανε για την θέση του γραμματέα που θα του δώσουν αν είναι "καλό παιδί"???
      Γεια σου ρε Πίπη ανιδιοτελή

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/11/14 08:34

      SKATOYZO MAZEPSOY GIATI KSEROUME TI EISE

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/11/14 19:43

      Ας δεχτουμε για την οικονομια της συζητησης οτι η Ναννου αρνηθηκε την αυξηση πριν ενα χρονο και ζητουσε μειωση !!Θελεις να μας πεις Γιαννακη οτι εσυ την ακουσες και για αυτο δεν εκανες αυξηση! Εδω σου ζητουσε χαρτια με εισαγγελικες παραγγελιες και την εγραφες !! 3,5 χρονια τους εγραφες ολους στα παλαιοτερα των υποδηματων σου και ειχες κανει το Δημαρχειο ΧΑΛΙΦΑΤΟ και ειχες αναγορευσει εαυτον ως μεγαλο ΧΑΛΙΦΗ !! Καλα για τοσο μ@λ@κες μας περνας? Που τα πουλας αυτα?? Με χαχολους νομιζεις οτι εχεις να κανεις?? Γιατι υποτιμας τοσο την νοημοσυνη μας?? Σταματα να μιλας γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι τοσο δυσκολη η θεση σου που εκτιθεσαι συνεχως!! Κατεβα απο το ποιο γρηγορο οχημα του κοσμου(ΚΑΛΑΜΙ)! Ξερεις τι λεει ενα γνωμικο?? ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ, ΓΔΥΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΟΝ !! Καλη απολαυση!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/11/14 08:29

    Μιά σελίδα παρλαπίπες!
    Χωρίς στοιχεία!
    Χωρίς προτάσεις.
    Μόνο ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ.
    Είναι αυτό που λέει ο λαός "το χούϊ φεύγει τελευταίο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 08:38

      ΔΕΣ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ .ΤΟΥ Δ.Σ. ΡΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕ ΝΑΝΝΟΠΑΠΑΓΑΛΕ...ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ..ΚΑΛΟ ΜΑΣ ...ΑΘΛΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ......

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/11/14 09:58

      Που μπορούμε να δούμε τα πρακτικά;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/11/14 10:07

      8:29 Μια σελίδα γεμάτη αλήθειες. Τι στοιχεία, τι προτάσεις να κάνει; Καταγγελία για τις αυξήσεις είναι. Ξυπνήστε λίγο εσείς τα λαδωμένα παπαγαλάκια.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος2/11/14 08:29

    Να το ΜΟΙΡΑΣΗΣ Σ"ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.....ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝΕ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ....
    ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΜΙΒΑΛΛΩ.....ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ Ο ..ΦΘΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΦΕΙ......
    ΣΟΦΡΑΣ ...ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ο ΠΙΠΗΣ...............ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΡΕ ΤΙ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΕΙΝ"ΑΥΤΗ...?????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/11/14 08:32

    ρε Καπετανακη συγνωμη ΤΣΑΒΑΡΗ τοτε δεν ηξερε οτι ο εγκεφαλος ΚΑΡΕΤΑΝΑΚΗΣ θα εφτανε τον ΔΗΜΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ........ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΤΣΑΒΑΡΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/11/14 08:44

    ΤΗΝ ΦΤΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΤΟ ΑΜΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/11/14 09:21

    Τελικά ο άνθρωπος έχει μεγάλο έλλειμμα προσωπικοτητος. Κάθε λίγο και λιγάκι τσουπ μια ανακοίνωση. Φοβάται μην τον ξεχάσουμε , θέλει ναναι συνεχώς στην επικαιρότητα. Δεν έχει ακόμη εμπεδώσει ότι έχει τελειωσει για την Σαλαμίνα. Δεν μπορεί να προσφέρει σε κανέναν τίποτα. Οι θυλακες εξουσίας άλλαξαν χέρια. Κι όταν τα πράγματα πάρουν τον δρόμο τους....
    ......


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 09:30

      Πάντως οι συμπολίτες μας πρέπει κάποια στιγμή να μάθουν την αλήθεια. Και είναι πολύ εύκολο. Εκείνο που είναι βέβαιο είναι ότι έχουν γίνει διαχειριστικα εγκλήματα. Θα επανέλθω με περισσότερα στοιχεία .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/11/14 09:53

      Δεν χρειάζεται να κάνει καμία προσπάθεια ο ίδιος για να μην τον ξεχάσουμε. Η σύζυγος του Σουλτάνου μας τον θυμίζει καθημερινά με τις πράξεις της

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/11/14 10:03

      Ασε που τον χρησιμοποιεί συνέχεια για να καλύψουν την ανικανότητα τους. Τον χρησιμοποιεί συνέχεια για να κρατάει το νησί διχασμένο. Αυτό το νησί δεν πρέπει επ' ουδενί να ενωθεί, χωρισμένους τους διοικούν καλύτερα. Αυτό το νησί δεν κοιτάει μπροστά, μόνο πίσω. Προσπαθούν να στρέψουν την οργή του κόσμου πάνω του μήπως και γλυτώσουνε το πολιτικό κόστος από τις εγκληματικές αυξήσεις.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος2/11/14 10:08

    ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - Διαύγεια RSS
    «Παραχώρηση δικαιώματος χρήσης χώρου επί της Πλατείας Ηρώων για τοποθέτηση ΚΑΡΟΥΖΕΛ την περίοδο των χριστουγέννων (15-12-14 έως 15-01-15) που θα διατίθεται δωρεάν»


    ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕΣ ΚΑΡΟΥΣΕΛ. ΑΝΕΒΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΕΠΑΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ
    ΜΗΠΩ Σ ΣΑΣ ΦΥΣΙΞΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑ..............ΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ . ΒΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΑΝΔΡΑ ....... ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ;;;;;;;; ΚΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΕΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ Η ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ. ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΙΧΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ .ΑΠΟ ΞΕΝΟ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΤΕ ΠΑΛΙ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΜΗΝΟΤΡΑΥΛΙΣΤΑΝ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΓΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/11/14 10:17

    Λυπάμαι που σε πολέμησα Τσαβαρή. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι μια γυναίκα θα ήταν τόσο σκληρή κι' ότι θα μας πρόδιδε με το καλημέρα. Με ξεγέλασε το προφίλ της αγωνίστριας, της θρησκευόμενης και της στοργικής μάνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 15:45

      Γιαν-ΑΚΗ μιλας μόνος σου, η περίπτωσή σου είναι μη αναστρέψιμη και μετά τον οικονομικό έλεγχο από το σώμα ελεγκτών του Υπουργείου, τι σε περιμένει ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/11/14 16:31

      Δεν είναι ο Γιαννάκης, μήπως θέλεις να γνωριστούμε;

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος2/11/14 10:26

    νομιζετε παλιολαμογια οτι θα σας φαμε στη μουρη 5 χρονια; συντομα πολυ συντομα θα τελειωσει η βασιλεια σας γιατι ειστε ανικανοι και επικυνδυνοι.
    Σοφρα δε περιμενα να εισαι τοσο μεγαλος γλυφτης και καραγιοζης
    ρε ουστ μεσα σε 2 μηνες εχετε κανει το νησι ανω κατω κωλανθρωποι θα λετε τσαβαρη ψωμι και ελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/11/14 10:41

    Ανώνυμος2/11/14 10:17
    Λυπάμαι που σε πολέμησα Τσαβαρή. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι μια γυναίκα θα ήταν τόσο σκληρή κι' ότι θα μας πρόδιδε με το καλημέρα. Με ξεγέλασε το προφίλ της αγωνίστριας, της θρησκευόμενης και της στοργικής μάνας.

    ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ Σ Υ Ζ Υ Γ Ο Υ Ε ΡΟΥΛΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/11/14 10:44

    ΡΕ ΤΣΑΒ ΜΙΑ ΖΩΗ ΛΑΛΑΚΑΣ ΗΣΟΥΝΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΕΙΞΕΣ?
    ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΛΗΤΗΡΑΣ
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/11/14 10:45

    Εδώ κολλάει η παροιμία, εκεί που μας χρώσταγαν μας πήραν και το βόδι!
    Ξάφρισε όλα τα λεφτά από όλους τους κωδικούς, στέγνωσε μέχρι τελευταίας δεκάρας το Ταμείο του Δήμου, κι έχει μούτρα να εμφανίζει τη μούρη του ξανά στο γιαλί, αραδιάζοντας ψέματα και μπούρδες.
    Για τη ταμπακιέρα .... λέξη.
    Πού πήγαν τα τόσα εκατομμύρια ζεστό χρήμα των δημοτών..........λέξη.
    Ποιός έφαγε τα λεφτά (322.000 ευρώ) της μεταφοράς των μαθητών ........... λέξη
    Ποιός έφαγε τα λεφτά (300.000 ευρώ) των συνδέσεων ........... λέξη.
    Ποιός έφαγε τα λεφτά (500.000 ευρώ) της εισφοράς στο σχέδιο ......... λέξη.
    Ποιός έφαγε τα λεφτά (5.000.000 ευρώ) του νερού ........... λέξη.
    Αυτά θέλει ο κόσμος να μάθει κύριε φαταούλα και σε αυτά πρέπει να δώσεις απαντήσεις.
    Αλλά επειδή ούτε τώρα ούτε στο δημοτικό συμβούλιο έδωσες απαντήσεις και τα απέκρυπτες όσο είχες την εξουσία,
    ήλθε η ώρα να τα μάθουμε.
    Η Δήμαρχος τα εντόπισε και πρός τιμή της τα έβγαλε στη φόρα, τώρα είναι η σειρά των Οικονομικών Επιθεωρητών να μας πουν ποιός τα έφαγε για να τα ....ξεράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 11:57

      Αφου τα ξερεις τοσο καλα....ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ...ΤΟΤΕ,ΒΓΑΛΤΑ....ΤΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΦΕΞΑΛΑ ..ΜΑΣ ΛΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΕΙΣΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ.....
      ΚΑΙ ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.....ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.....ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.....ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑΣ, ΕΝΑΣ..ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ....ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ..ΣΗΜΕΡΑ......ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.......""ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΦΙΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΕΝΟΣ ....ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ.::::::::::::::::::::::::::::::::;;??????????????????????????????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/11/14 14:21

      ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΖΙΤΑΚΑΤ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/11/14 22:20

      Αυτό αγόρι μου ψήφισε το ΔΣ. Διαχειρηστίκό έλεγχο.
      Ένας ένας στην ψυρού.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος2/11/14 11:02

    Ο ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΙΟΥ
    ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΙΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΒΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 11:35

      Τον Αγαπίου όμως τον έχει αλά μπρατσέτα η δικιά σας. Τι τους θέλει τους "άχρηστους"; Ψήφοι ήταν να μου πεις....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/11/14 12:43

      ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΘΩΕΣ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΤΑΙΡΙΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΣΜΙΞΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΡΕ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΒΕΤΕ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/11/14 12:57

      Καλά, εσύ μπερδέψεις το σώβρακο με την γραβάτα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/11/14 13:03

      ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΒΑΤΑ ΔΕ Ν ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΓΚΕΓΚΕ?

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος2/11/14 11:10

    Τότε που αντιπροτεινε τη μείωση Γιαννάκη δεν ειχε ακριβη εικονα της αθλιας καταστασης του Δημου που ισως σκοπιμα απεκρυβει... Τωρα που μπηκε στο χορο η Ναννου ειδε οτι αλλιως βαρουσε η μουσικη κι αλλιως χορευατε... Το εργο της ειναι δυσκολο κι αυτο γιατι μαθαινε οτι θελατε ΕΣΕΙΣ να μαθαινει... Θα τα καταφερει ομως...Η βουτια στα βαθια περιοριζεται στην πρωτη εντυπωση και αμηχανια... Μετα θα δειτε ποσα απιδια βαζει ο σακος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 12:45

      ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗ ΜΕΙΟΣΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΙΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος2/11/14 11:21

    ΡΕ ΦΛΥΑΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΡΕ?
    ΒΓΕΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ. ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος2/11/14 11:38

    Ετσι βγαλτε ολο τον θυμο στον τσαβαρη. Οι αλλοι παναγιες αθωες. Δεν ηξεραν τους ξεγελασαν. Τοτε τι τους ειχαμε εκει πανω. Ζητατε απο χορτατους να καταλαβουν τους πεινασμενους. Τοσο νιονιο εχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 11:45

      Εδώ ρε δεν έδινε ο τέως τις πληροφορίες που ζητούσε τότε η κα Νάννου, ούτε με Εισαγγελική Παραγγελία, και συ λες "τις τους είχαμε εκεί πάνω" ; Ξέρεις εσύ άλλο τρόπο για να τις πάρουνε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/11/14 12:27

      τοσο ανικανη ήτανε και μεις τοσο βλακες που σας πιστεψαμε χωρις αποδειξεις φερτε τις και τα ξαναλεμε

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος2/11/14 11:47

    Πιασατε ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΒΑΡΔΕΙΑ....ΝΑΝΝΟ-ΠΑΠΑΓΑΛΙΔΙΑ......ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΑ.ΓΚΕΜΠΕΛΑΚΙΑ γραφετε του κοσμου της ΒΛΑΚΕΙΕΣ προσπαθωντας να κρυψετε την..ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ,κατα λαθος ,ΔΗΜΑΡΧΙΝΑΣ....Καντε μια βολτα στη ΚΟΥΛΟΥΡΗ ,ΣΗΜΕΡΑ,να μαθεις τι λενε....ΟΤΙ ΤΟΥΣ ..ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΑΥΤΟ.ΛΕΝΕ.....ΚΙ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ..Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 14:25

      ΦΛΥΑΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΕ ΤΣΑΒΑΡΗ?
      ΒΓΕΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ. ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ.

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος2/11/14 11:57

    Ξυπνήσανε οι απατεώνες και ζητάνε τα ρέστα.
    Γνωστή η ταχτική σου λήσταρχε, αλλά όσο και να σκούζεις τη φυλακή δεν τη γλυτώνεις.
    Είναι δέσμευση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 12:05

      Mεγαλυτεροι απ"εσας..;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Σε λιγο να δεις ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ..ΦΥΛΑΚΗ.......Παρακαλατε για ΑΛΛΑΓΗ ΚΩΔΙΚΩΝ..εεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος2/11/14 12:03

    Και σταμάτα επιτέλους χωριάτη να λες ψέματα. Η Νάννου σου είχε πει τότε ότι δεν μπορείς να έρχεσαι και να λες προτείνω μηδενική αύξηση στα δημοτικά τέλη ενόψει εκλογών, χωρίς εισήγηση και χωρίς οικονομικά στοιχεία που να δικαιολογούν την πρόταση σου, γιατί μπορεί να μας δίνουν την δυνατότητα και να τα μειώσουμε.
    Τα έδωσες τα στοιχεία; ΠΟΤΈ. Δικαιολόγησες τη μηδενική αύξηση; ΠΟΤΕ.
    Όσο για τα ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αυτό ήταν γραμμένο στο δικό σου προεκλογικό πρόγραμμα, όχι της Νάννου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 12:12

      Τωρα δε μας δινουν ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ...ΠΑΠΑΓΑΛΙΔΙΟ..ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟ..;;;;;;;;;;;;ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ Η ,ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ,ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      Αντε να χαθειτε....Προσπαθειτε να μας πεισετε ....ΣΦΑΞΕΜΕ ,ΑΓΑ,Ν"ΑΓΙΑΣΩ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΜΕ ΠΑΝΗΛΙΘΕΙΕΣ....ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ....;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/11/14 12:31

      12:03 KAI ΣΕΙΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ, ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΙΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΓΙΩΡΓΑΚΙΔΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΩΡΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/11/14 12:40

      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΑΝΤΕ ΣΤΗ ΔΕΦΑ ΣΤΟΥΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΥ ΣΤΡΑΦΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος2/11/14 12:20

    Τα βλέπεις κυρία Καπετάνιου; Εσύ που ήθελες να είσαι και ελαστική. Τώρα τ΄ακούς κι από πάνω. Σου ζητάει να εφαρμόσεις τον κανονισμό και έχει δίκιο στο σημείο αυτό, γιατί τον κανονισμό που αυτοί οι ίδιοι φτιάξανε τον αφαρμόσανε κατά γράμμα όταν διοικούσανε.
    Κι επειδή δεν ξέρεις ρώτα τη Δημαρχο να σου πει τι της κάνανε όταν αυτοί διοικούσανε.
    Μόλις ξέφευγε από το χρόνο της κλείνανε τα μικρόφωνα.
    Μόλις άρχιζε να μιλάει της λέγανε είσαστε εκτός θέματος και της αφαιρούσανε το λόγο, την φιμώνανε για να μην ακούσει ο κόσμος τις λαμογιές τους.
    Γιαυτό λοιπόν τώρα εφάρμοσε τον κανονισμό.
    Ο δημοτικός σύμβουλος έχει δικαίωμα να μιλήσει στην πρωτολογία 5 λεπτά και 3 στην δευτερολογία. Ούτε ένα παραπάνω.
    Με ποιό δικαίωμα εσύ τον αφήνεις να μιλάει όσο θέλει και να παίρνει το λόγο¨"επί προσωπικού" με το πρόσχημα ότι κάποιος τον έθιξε; Λοιπόν τέρμα αυτά. Δεν μπορεί να ταλαιπωρείται ένα ολόκληρο Σώμα από έναν παρανοϊκό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 12:36

      "την φιμώνανε για να μην ακούσει ο κόσμος τις λαμογιές τους"

      ΕΙΧΕ ΕΣΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΕΝΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΟΝΟ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ???

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος2/11/14 12:22

    Φωναζει ο κλεφτης να φοβηθει ο νοικοκυρης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος2/11/14 12:29

    Ρε γκεμπελίσκο, γιατί δεν μιλάς για τα πρώτα 36 κυβ. νερού , και μας λες από 36-60 κυβ. ;
    5.000.000 ευρώ έφαγες και δεν πλήρωσες ούτε ευρώ στην ΕΥΔΑΠ και τώρα έρχονται για κατάσχεση και κλείσιμο της κάνουλας, παλιολαμόγιο του κερατά που κατέστρεψες και ρήμαξες το Δήμο, για να αγοράζεις μεζονέτες τη μία μετά την άλλη.
    Ξεφτίλα έχεις μούτρα και μιλάς; Καλά στο είπε η Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 12:38

      ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/11/14 13:24

      Ωραία απάντηση, πλήρης επιχειρηματων.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/11/14 14:07

      Δεν μας είπες τελικά αν πληρώνεσαι με το γράμμα. Αν είναι να συνεχίσουμε να πάρεις κι' εσύ ένα μεροκάματο της προκοπής.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/11/14 14:41

      ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ Α Π ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ Σ'ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ.
      .

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος2/11/14 12:42

    ΚΥΡΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΣ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΟΤΝ ΕΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΑΝΤΝΗΣΑΤΕ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΣΟΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΞΕΥΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 12:51

      ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/11/14 22:26

      Σπυράκο βγες τώρα να λες γύρω γύρω ότι η γυναίκα σου δεν θα το ψηφίσει.
      Ξεφτίλα.
      Όλο λόγια και μαγκιά.
      Στα αρχίδια μου η Ρούλα έλεγες. Γραμμένους τους έχω όλους τους ηλίθιους του συνδυασμού φώναζες στο Coffee Time.
      Τωρα την έκανες γυριστή.
      Κωλοτούμπα.

      ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΡΕ ΠΕΣ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ.

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος2/11/14 12:51

    '' Τέλος, η Δήμαρχος ΟΦΕΙΛΕΙ να κρατήσει τον Δήμο «ΟΡΘΙΟ» και να εξασφαλίσει την λειτουργικότητα του, διασφαλίζοντας τουλάχιστον την μισθοδοσία των υπαλλήλων.''
    Αυτή η φράση είναι όλα τα λεφτά.
    Γλώσα λανθάνουσα την αλήθεια λέει.
    Χωρίς να καταλαβαίνει τι γράφει, συγχαίρει τη Δήμαρχο που προσπαθεί να κρατήσει ΟΡΘΙΟ το Δήμο και συμφωνεί με την αύξηση των δημοτικών τελών για να διασφαλιστεί τουλάχιστον η μισθοδοσία των υπαλλήλων.
    Τι μεγαλύτερη ομολογία απ' αυτήν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 12:53

      ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΕΝΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΗΣ ΤΟΝ ΕΑΦΤΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΕΣ?

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος2/11/14 12:56

    ΜΙΛΑΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ,ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΙ ,ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΗΝΗ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ Ο ΨΕΥΔΟ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΑΓΕΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑ@ΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΑΣΧΗΜΟ ΤΣΑΒΑΡΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 12:59

      ΕΝΩ ΕΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΑΠΙ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΥΣ ΝΑΝΝΑΚΙΑ Μ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/11/14 13:02

      ΕΞΩ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΑΣΠΡΟΔΟΝΤΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ. ΣΙΧΑΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΔΡΟΜΟ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/11/14 13:05

      ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ Ο ΚΟΛΟΣ ΣΟΥ? ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΗΣ ΜΙΑ ΦΟΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΟΠΕΔΟ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/11/14 13:07

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος2/11/14 13:10

      ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΞΕΦΥΓΕΣ ΉΡΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…. ΑΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος2/11/14 13:10

      Ζηλεύει γιατί δεν έχει λεφτά να βάλει μασέλα.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος2/11/14 13:18

      13:10 ΔΕΝ ΕΙΜΕ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΑΦΤΟ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΗ ΝΑ ΛΕΣ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΦΙ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος2/11/14 12:58

    12:03
    "Και σταμάτα επιτέλους χωριάτη να λες ψέματα."

    Καλά που ήρθανε οι πρωτευουσιάνοι να μας ξεστραβώσουν εμάς τους χωριάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος2/11/14 13:09

    Να το ΜΟΙΡΑΣΗΣ Σ"ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.....ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝΕ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ....
    ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΜΙΒΑΛΛΩ.....ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ Ο ..ΦΘΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΦΕΙ......
    ΣΟΦΡΑΣ ...ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ο ΠΙΠΗΣ...............ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΡΕ ΤΙ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΕΙΝ"ΑΥΤΗ...?????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος2/11/14 13:13

    Η Δήμαρχος του προσάπτει ένα κατεβατό σοβαρές κατηγορίες με πρώτη αυτή του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ για την ολοκληρωτική οικονομική κατάρρευση του Δήμου και αυτός το μόνο που κάνει είναι να μπουρδολογεί χωρίς να μπορεί να απαντήσει σε καμία.
    Απολογήσου ξοφλημένε τώρα στους Οικονομικούς Επιθεωρητές και μετά τα ....ξαναλέμε.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 13:24

      Αν είναι ένοχος να πληρώσει, αλλά άσε να το κρίνουν οι επιθεωρητές. Να πάνε όμως και οι υπάλληλοι που τα μαγειρεύανε μαζί. Και θα το δεις ότι δεν θα γίνει τίποτα. Τόση κονόμα στο Πασοκ μόνο ο Ακης πήγε μέσα και όλοι οι άλλοι έξω και συγκυβέρνηση. Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει; Ολα για να πάρουνε τις εκλογές ήτανε και μια από τα ίδια. Λυπάμαι αλλά χάσατε την εμπιστοσύνη μας πολύ γρήγορα. Αυτό που κάνατε ήταν ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/11/14 13:39

      Όσο και να γαυγίζετε, τη φυλακή δεν την γλυτώνετε, είναι δέσμευση.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/11/14 14:04

      Δεν μας είπες τελικά αν πληρώνεσαι με το γράμμα. Αν είναι να συνεχίσουμε να πάρεις κι' εσύ ένα μεροκάματο της προκοπής.

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος2/11/14 13:17

    Γυναίκα του Σουλτάνου και όλα τα γιουσουφάκια καταλάβετε ότι πλέον διοικείτε με αποτέλεσμα να κρίνεστε και να συγκρίνεστε. Η λάσπη στον Τσαβαρή δεν σας γλυτώνει πλέον. Αποφασίσατε ομόφωνα να έρθουν επιθεωρητές και να γίνει έλεγχος στον Τσαβαρή. Και πολύ καλά κάνατε. Να γίνει ο έλεγχος κι αν έχει κλέψει να υποστεί τις συνέπειες. Εσείς όμως νομίζετε ότι μέχρι να έρθουν οι επιθεωρητές,να γίνει ο έλεγχος και να βγει το πόρισμα θα μας ζαλίζετε τα ούμπαλα με τον Τσαβαρή, θα μας χαρατσώνετε,θα ιδιωτικοποιήσετε την καθαριότητα για να πάρει πίσω ο Σουλτάνος την ζημιά την προεκλογική και θα βολευτείτε μεταξύ σας. Είστε βαθιά νυχτωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 13:40

      Όσο και να σκούζετε, τη φυλακή δε τη γλυτώνετε..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/11/14 14:05

      Δεν μας είπες τελικά αν πληρώνεσαι με το γράμμα. Αν είναι να συνεχίσουμε να πάρεις κι' εσύ ένα μεροκάματο της προκοπής.

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος2/11/14 13:22

    Γιατί δεν πάτε να πάρετε τα λεφτά που χρωστάει ο Αγγέλου, ο Σπανόπουλος, τα μαγαζιά,η ΔΕΣΦΑ και τόσοι άλλοι? που δεν πήρε ο προηγούμενος? Αυτά δεν μας λέγατε προεκλογικά?
    Από μας δεν έχει μείνει τίποτα να πάρετε. Τα πήρε όλα το κόμμα σας.
    Μόνο τον πούλο έχουμε να σας δώσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 13:43

      Αυτό θα πάρει χρόνο, οι υπάλληλοι πρέπει να πληρώνονται στην ώρα τους.
      Κατάλαβες λήσταρχε??

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/11/14 14:03

      Εμείς θα τους πληρώνουμε επειδή είσαστε ανίκανοι να φέρετε έσοδα στον Δήμο χωρίς να θυσιάσετε εμάς; Πως θα γινόταν ανάπτυξη χωρίς χρήμα; Φούμαρα μας λέγατε και αποδείξατε πολύ σύντομα ότι δεν διαφέρετε σε τίποτα από τους άλλους εκτός ίσως από το γεγονός ότι είσαστε άψυχοι. 50% αύξηση από τον κοσμάκη που δεινοπαθεί μωρέ; Ντροπή σας σύγχρονοι Εφιάλτες!

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος2/11/14 13:40

    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ...................................................
    ΛΑΕ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ. Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΥΞΗΣΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΤΑ 50%.
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΟΜΟΙΔΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ. ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΕΠΙΜΠΟΝΤΟΣ ΤΟ ΤΕΧΝ,ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 2014.

    ΑΡΕ ΜΗΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΧΘΕΣ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΟΦΡΑ.ΑΣΕΛΓΗΣΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ. ΕΡΩΤΩ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ;
    Κ Ο Ν Τ Α Σ Τ Ο Δ Η Μ Ο Τ Η

    ΜΕ

    Κ Α Θ Α Ρ Α - Χ Ε Ρ Ι Α

    ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΤΕ ΟΛΟΥΣ( ΕΚΤΟΣ κ. ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΙΑ,ΚΑΙ κ. ΚΑΡΟΥΣΗ,ΚΑΙ κ. ΒΛΑΧΟ)
    ΛΑΕ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΡΥΖΙ,ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΥΜΕΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ.

    ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΙΓΟ;;;;ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΧΑΛΑΣΕΣ ΧΡΗΜΑ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ << Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο>>
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΩΤΙΚΑ. ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ.
    Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΒΑΛΕ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ 50% ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ;
    Π Ρ Ε Π Ε Ι Ν Α Ν Τ Ρ Ε Π Ε Σ Τ Ε????????????????????

    ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;;;;,ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΝΕΙΡΑ. ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΙΣΑΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΚΑΙ ΦΕΡΑΜΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ( ΟΠΩΣ ΤΡΑΥΛΟΣ) ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΞΕΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΟΤΑΝ ΣΤΗ ΞΕΠΟΥΛΑ ΝΤΟΠΙΟΣ ΠΑΡΑ ΞΕΝΟΣ. ΦΕΡΑΝΕ ΘΕΜΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΣΤΑ ΦΕΡΥ ΜΠΩΤ ΣΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΑΛΑΤΕ 50% ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΚΟΣΜΑΚΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ;;;;;;;; ΑΓΑΠΙΟΥ,ΧΑΤΖΗΣ,ΛΕΝΗΣ,ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ,ΜΠΙΝΙΑΡΗ,ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ,ΣΟΦΡΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΜΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΗΝΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ;;;;;;;;; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ,ΠΑΕΙ Η ΜΠΕΣΑ ;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος2/11/14 13:59

    Φωναζουν οι κλεφτες;;;εκει φτασαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος2/11/14 13:59

    Ρούλα ρίξε λίγο TSAVAROPSOFF στο ποιο πάνω τσαβαρόσκυλο να ψοφήσει, γιατί αρκετά μας τα ζάλισε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 14:15

      ασε τα σχολια και ελα να φας παγωνει το φαγητο στο τραπεζι

      Διαγραφή
  34. Ανώνυμος2/11/14 14:12

    Οι Στρατιωτικοί δεν είναι δημοσιουπαλληλάκια της μίζας. Έχουν υψηλό αίσθημα ευθύνης κι έχουν μάθει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Ο πρώην Δήμαρχος κύριος Σοφράς αναγνώρισε δημόσια μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι επί θητείας του ήταν και δικό του λάθος η μη αύξηση των δημοτικών τελών που συνεχίστηκε και επί θητείας του επόμενου απ΄αυτόν δημάρχου κυρίου Τσαβαρή. Ζητούμε συγγνώμη, είπε, από τον λαό της Σαλαμίνας και από την σημερινή Δήμαρχο που εξαιτίας μας φέραμε το Δήμο σε αυτή την τραγική οικονομική κατάσταση και τώρα η κυρία Νάννου αναγκάζεται να πάρει δυσάρεστες αποφάσεις για να κρατήσει ΟΡΘΙΟ το Δήμο.
    Συγχαίρω τον πρ. Δήμαρχο για την γενναιότητα ψυχής που διαθέτει, σε αντίθεση με τον τέως δήμαρχο που το μόνο που έκανε ήταν να απειλήσει τη Δήμαρχο ότι κι αυτή αυτούς τους 2 μήνες που είναι στην εξουσία συνεχίζει την ίδια δική του παρανομία, λες και μπορούσε να κάνει κάτι και δεν το έκανε. Τόσο αφελής είναι που παραδέχτηκε δημόσια την παρανομία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος2/11/14 14:13

    Ρε ότι και να πείτε, ότι και να κάνετε, για πέντε χρονάκια θα παίρνετε άδεια από την Ρούλα να μιλάτε και θα κάθεστε ν΄ακούτε τον εξάψαλμο του λένη, με την μέγιστη προσοχή και σεβασμό!
    Και για χέσιμο ακόμα θα ζητάτε άδεια αλλιώς θα τα κάνετε απάνω σας!

    Άντε για ύπνο τώρα τσαβαροβλαχάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 14:16

      κοιτα πως βγαινουν τα κομπλεξ μολις καποιος αποκτησει λιγη εξουσια κατευθειαν καβαλαει καλαμι

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/11/14 14:18

      κι επειδη εδω θα εισαι κι εδω θα ειμαι εισαι ο πρωτος που θα φαει κλωτσια και θα το δεις ολοι σιχαινονται τις πληρωμενες πενες τι νομιζεις οτι σε εχουν σε εκτιμηση αντε γλυψε λιγο ακομα πληρωνεσαι

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/11/14 14:24

      O 14:13 είναι από το Κολωνάκι, τα βόρεια προάστια ή το Παρίσι μήπως;

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος2/11/14 14:21

    Αχ τώρα που είμαστε όλοι μαζί να βγάλουμε και μια φωτογραφία. Με τ' αυτάκια μου το άκουσα. Χαιρετίσματα στα ψωνάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος2/11/14 14:37

    ΓΙΑ ΤΟ 14:12
    Ο ΣΟΦΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΤΑΝ ΠΙΟ ΠΡΙΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΤΕ ΤΩΡΑ;;; ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΗ;;;;;;;;;;;;; ΑΡΕ ΡΕ ΒΟΥΡΛΑ Ε ΒΟΥΡΛΑ.ΠΟΥ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ,Δ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΥΨΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΛΕΓΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΟΦΡΑΣ <<<<<< ΓΛΥΨΙΜΟ>>>>>. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Γ.Γ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΕ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΓΕΛΙΑ.???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος2/11/14 14:41

    O ASTRAKOS POY EINAI KYRIE SOFRA;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; SAS POYLHSE. PHRE AYTA POY PHRE APO THN DHMARXO KAI TVRA;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος2/11/14 14:57

    Ρε τσαβαροσκυλοκλεφτόπουλα, πριν πάτε για ύπνο, πλύντε καλά τα αφράτα κωλαράκια σας, να είναι διαθέσιμα για οποιαδήποτε χρήση, όποτε χρειαστεί!
    Εσο έτοιμοι λένε οι πρόσκοποι, το ίδιο λέει και σε σας η Ρούλα!

    Και ο λένης που κατά βάθος αγαπά τα ζώα, θέλει να σας βοηθήσει! Απλά εσείς ζητείστε το κι αυτός ξέρει πως θα σας.... ταχτοποιήσει!

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 15:22

      "το ίδιο λέει και σε σας η Ρούλα"

      Ωραίο επίπεδο. Η κυρία Νάννου τα λέει αυτά; Συγχαρητήρια να της πείτε.

      Διαγραφή
  40. Ανώνυμος2/11/14 15:11

    Για δες που θα μου γίνει συμπαθής στο τέλος.
    Λέτε να είναι η μόνη ειλικρινής στο χαρέμι του Σουλτάνου;

    Τέτα Μίχα Αμα το πει κι αυτο ...θα φυγουν οι ρακες στον αερα ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ...
    20 ώρες · Μου αρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 15:42

      Εντάξει κάποιοι χθες έκλαιγαν για τις αυξήσεις κι' άλλοι το είχαν ρίξει έξω. Ελπίζω να καταλάβουν κάποια στιγμή είναι ότι πλέον δημόσια πρόσωπα και δεν πρέπει να προκαλούν. Δεν γεννήθηκαν όλοι πολιτικοί. Ομως το θα έπαιρνε τις φιλενάδες της στον δήμο ήταν αναμενόμενο. Οσο για την συγκεκριμένη, είναι η προσωπική της ζωή κι' αυτό λίγο με απασχολεί, το τι κάνει είναι δικός της λογαριασμός, όχι δικός μας. Απλά ελπίζω στις υποχρεώσεις της να είναι σοβαρή. Θα δείξει.

      Διαγραφή
  41. Ανώνυμος2/11/14 15:15

    ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΣΑΒΑΡΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ( ΤΟΥΡΛΑ. ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Κ.Λ.Π . Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ,ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΕΡΝΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΛΕΩ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΑΠΑΞΙΩΣΗ. ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΕΛΩΝ 50% ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ,ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ,ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ.ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ. ΣΑΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.

    ΑΠΟΡΩ ΚΥΡΙΟΙ ,ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ( ΓΛΑΣΤΡΕΣ ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ .ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΕΙΧΑΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΦΥΤΑ ΑΝΕΥ ΓΛΑΣΤΡΩΝ.
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΙΧΑΤΕ ΦΕΡΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΣΑΣ,ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ,ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΑΣ.ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ. ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ. ΜΟΝΟ Ο ΜΠΕΖΟΣ ΕΛΕΙΠΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ .ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ. .ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΒΡΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΑΜΙΛΗΤΑ ΑΚΟΥΝΗΤΑ ΑΓΕΛΑΣΤΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΗΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ. ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ.

    ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ.

    ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ,ΝΑΙ Η ΟΧΙ ( ΝΑΙ )

    ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΕ ΣΑΣ.ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;; ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ. ,ΑΡΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ 2014.
    ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ ΣΥΜΒ. ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΚΑΝΕΙΣ. ΛΥΠΑΜΕ ΔΙΟΤΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΕΡΙΑ. ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΣ ΒΓΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

    ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΓΙΑ ΑΠΛΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΘΙΑΣΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ <<<< ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ >>>>>>>.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 16:36

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  42. Ανώνυμος2/11/14 15:26

    Δεν είμαι ο Τσαβαρής ούτε καν φιλοτσαβαρικός αλλά βαρέθηκα να υποτιμούν την νοημοσύνη μου. Τον πολέμησα τον Τσαβαρή και το μετάνοιωσα γιατί δεν πιστεύω ότι είναι καλύτεροι. Οι αυξήσεις ήταν απάνθρωπες και πάνε να βγούνε και από πάνω ρίχνοντας τα παπαλαγαλάκια να κατηγορούν τον Τσαβαρή για να στραφεί ο θυμός του κόσμου πάνω του. Ε όχι, εκείνοι αποφάσισαν, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και το πολιτικό κόστος. Tόσες φορές θεατές στο ίδιο έργο, αλλά τόσο βλάκες μας περνάνε. Παρακολουθήσαμε το θέατρο "λεφτά υπάρχουν κι' εμείς θα τα εισπράξουμε" και τελικά ήταν τα δικά μας. Από το υστέρημα μας. Πόσοι έχουν να πληρώσουν τις αυξήσεις; Αναρωτήθηκε κανείς; Και αριστερός δεν είμαι, αλλά στην ουσία ζητάμε από τους βολεμένους να καταλάβουν τις ανάγκες του κοσμάκη. Είναι δυνατόν ποτέ να καταλάβει κάποιος που δεν πείνασε ποτέ;
    Από χθες ρωτάω αν υπάρχει τρόπος να δούμε τα πρακτικά. Δεν έχει βρεθεί ένας άνθρωπος να μου πει. Πρέπει να γίνονται όλα εν κρυπτώ και παραβύστω σ' αυτό το νησί;
    Δεν υπάρχει μόνο έλλειμμα ευαισθησίας προς τον πολίτη αλλά και δημοκρατίας. Δεν έχουμε δικαίωμα εμείς που τους ψηφίζουμε να ξέρουμε ποιός λέει τι, ποιός μας υποστηρίζει και ποιός λειτουργεί εναντίον μας;
    Ολη αυτή η ομίχλη και το μυστήριο που παρακολουθούμε τόσο καιρό δεν με καθησυχάζει καθόλου. Αυτό δυο τινά μπορεί να σημαίνει. Η ότι οι άνθρωποι είναι άσχετοι, έχουν χάσει τ' αυγά και τα πασχάλια και δεν ξέρουν τι τους γίνεται, ή γίνεται σκόπιμα. Είχαν όλο τον καιρό να προετοιμαστούνε, πότε θα πάρουν μπρος; Τι σόι σχεδιασμό κάνανε; Πάμε στα κουτουρού;
    Κι' αυτές οι απειλές περί δημόσιας υγείας τι είναι; Αμερικανάκια μας περάσανε; Ούτε άνθρακας μας απειλεί, ούτε γρίπη των πτηνών, ούτε γρίπη των χοίρων, ούτε Εμπολα. Ακολουθούν τις στρατηγικές της Νέας Τάξης Πραγμάτων και προσπαθούν να μας έχουν μόνιμα υπό καθεστώς τρόμου. Ε όχι δεν θα κάτσω αμέτοχος. Θα μιλάω όσο μπορώ. Ο κόσμος υποφέρει!
    Εχουμε κάθε δικαίωμα να μαθαίνουμε τι γίνεται.
    Εχουμε κάθε δικαίωμα να μαθαίνουμε που πάνε τα χρήματα μας.
    Βαρεθήκαμε να ενημερωνόμαστε απο τα κουτσομπολιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 16:23

      Να μας πεις ρε βρωμιάρη τσαβαρόσκυλε έστω ένα ευρώ σπατάλη που έκανε η Νάννου.
      Αν δεν μπορείς ρούφα το τσαβαρόλαδο και μη μιλάς.

      Να μας πεις επίσης πού πήγαν τα εκατομμύρια που ρουφήξανε τα αρπακτικά από το νερό, τις εντάξεις στο σχειδιο, το λιμενικό, τα ανταποδοτικά, τα δάνεια, τα φέσια και τις απλήρωτες πιστώσεις.
      Αν δε μπορείς σάλτα και ....
      Τρόμπα, έ τρόμπα..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/11/14 16:38

      ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΕΝΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/11/14 16:40

      ΑΡΧΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ 16:23

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/11/14 09:08

      Ωραία, δεν είσαι ο Τσαβαρής, απάντησε λοιπόν, μπορείς;

      Διαγραφή
  43. Ανώνυμος2/11/14 15:53

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος2/11/14 15:55

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ Ο Κος ΧΑΤΖΗΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΓΥΦΤΟΙ. Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΥΡΑΤΣΑ ΑΦΟΥ ΠΛΗΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΤΟ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ. ΑΝ ΕΠΕΦΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΛΗΝΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. ΤΕΛΙΚΑ Κε ΧΑΤΖΗ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΕΞΑΛΟΥ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΛΑΧΕ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟΥΣ ΓΚΕΓΚΕ?????? ΑΡΑ ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.
    ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος2/11/14 16:06

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΓΡΑΨΑΤΕ ΠΑΛΙ. ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΜΟΝΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΗΝΕΣ ΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΝΕΙ Η ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ "ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ" ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ. ΠΡΩΤΑ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΣ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ " ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ" ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥ ΤΑ. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΒΟΥΝΕ ΔΗΘΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος2/11/14 16:18

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΠΡΑΒΟ. ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ!!!! Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΠΙΟΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΥΡΑΤΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ(ΑΡΑΓΕ Η ΕΦΟΡΙΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ), ΤΑ ΝΕΡΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ Η ΕΥΔΑΠ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΚΥΡΑΤΣΕΣ ΟΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΝΑ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΘΕΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ?????? ΡΕ ΤΡΕΛΟΙ ΓΚΟΓΚΟΦΛΑΡΟΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος2/11/14 16:26

    Σκυλιάστε τσαβαρόσκυλα
    Όσο και να φωνάζετε, ο κόσμος ξέρει ποιοι κατασπαράξανε στο δήμο και ποιοι θα πάνε φυλακή.
    Στη φυλακή αλητήριοι, όλοι μέσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 16:35

      ΚΑΛΩΣΤΟΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ??? ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΧΑΜΕΝΟ ΡΟΥΧΟ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΒΑΡΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ??? ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΕΝΕΕΕΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/11/14 16:41

      Απάντησε ρε τρόμπα, πού πήγαν τα εκατομμύρια που ρουφήξατε από το νερό, τις εντάξεις στο σχειδιο, το λιμενικό, τα ανταποδοτικά, τα δάνεια, τα φέσια και τις απλήρωτες πιστώσεις.
      Αν δε μπορείς σάλτα και ....

      Και πες μας ένα ευρώ σπατάλη που έκανε η Ρούλα.
      Αν δε μπορείς, βάλε τσαβαρόλαδο για να μην πονάς..

      Διαγραφή
  48. Ανώνυμος2/11/14 16:32

    Φέρτε πίσω τα κλεμένα.
    Όλα θα τα ξεράσετε λαμόγια του κερατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 16:35

      ΚΑΛΩΣΤΟΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ??? ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΧΑΜΕΝΟ ΡΟΥΧΟ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΒΑΡΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ??? ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΕΝΕΕΕΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/11/14 16:44

      Ήρθα γιατί έμαθα ότι αλοίφθηκες με τσαβαρόλαδο και σκύβεις να πιάσεις το σαπούνι.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/11/14 16:55

      ΕΦΑΓΕΣ ΣΤΥΛΩΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΙ Η ΜΟΝΟ ΑΔΕΛΦΗ???

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/11/14 16:59

      Aκριβώς στυλώθηκα!! και έμαθα ότι κάνεις ωραίες επικήψεις.
      Βάζε μπόλικο τσαβαρόλαδο για να το φχαριστιθείς.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος2/11/14 17:08

      Φάε λάδι κι' έλα βράδυ, από το άλλο το καλό, το φετινό, ξέρεις εσύ.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος2/11/14 17:12

      Tη ρούφηξες απ' όλες τις μπάντες, ρούφα μία και από πίσω και είσαι κούκλος..

      Διαγραφή
  49. Ανώνυμος2/11/14 16:39

    Τελη νοεμβρη κυκλοφορει το πρωτο βιβλιο του τεως δημαρχου ιωαννη τσαβες "για παντα κλεφτης"!!!η παρουσιαση θα γινει στη στοα πεσματζογλου οπου θα δωσουν το παρων κ η λαμογιοπαρεα του..εξοφθαλμη.καραγιαννη..μιχα κ το κακο συναπαντημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 16:44

      ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΣ ΦΟΡΤΣΑΤΟΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΟΥΤΕ ΤΣΑΒΑΡΟΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΓΕΛΑΩ ΑΝΟΗΤΕ ΓΡΑΦΕ ΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΝΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΩΣ ΣΗΝΗΘΩΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/11/14 16:49

      ΤΣΑΒΓΑΒΒ....ΤΣΑΒΓΑΒΒΒ ....ΤΣΑΒΓΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/11/14 16:53

      Πληρώνεσαι και για τα φωνήεντα; Για τα σημεία στίξης;

      Διαγραφή
  50. Ανώνυμος2/11/14 16:44

    ΡΕ ΟΥΣΤ ΤΣΑΒΑΡΟΑΠΑΤΕΩΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ! ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΤΕ ΤΣΑΝΑΚΟΚΛΕΦΤΕΣ!
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ !
    ΑΦΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΛΥΣΣΑΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΜΑΖΕΥΤΑ!
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΛΑΔΩΣΕΙ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΧΤΗΣ!
    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΟΥΛΑ!
    ΟΥΚΣΟΥ ΨΩΜΟΛΥΣΣΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 16:50

      "ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΛΑΔΩΣΕΙ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΧΤΗΣ"

      Λέτε για τσαβαρόλυσσα αλλά η δικιά σας είναι δέκα φορές χειρότερη. Εχετε πάθει ντελίριο και δεν ξέρετε τι λέτε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/11/14 16:52

      "ΟΥΚΣΟΥ ΨΩΜΟΛΥΣΣΕΣ"

      Ασε με να μαντέψω. Εχεις τζιπ και λεφτά.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/11/14 17:00

      Και ψηφίζει Χρυσή Αυγή στις εθνικές και Νάννου στις τοπικές. Χαρακτηριστικό δείγμα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/11/14 17:01

      δυο τζιπ παρακαλώ, ένα σκάφος, δίπλωμα ψαρά και δίπλωμα πιστού αγωνιστικού τζαβαρόσκυλου τέως λινατσοναύαρχος

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος2/11/14 17:04

      γουφ γουφ τα σκυλάκια του καναπέ, τελείωσε το τσάι κυριών, άντε να φας κανένα μπισκοτάκι

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος2/11/14 17:05

      .......και εφορία στη τσέπη μου!

      Διαγραφή
  51. Ανώνυμος2/11/14 16:56

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΙΣ 12.42 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΠΕΤΕΝΙΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΕΓΑΨΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Η ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος2/11/14 16:56

    Δεν είναι τίποτα παιδιά.......Είναι οι παρενέργειες από το απογευματινό κλύσμα TSABAROΨΟΦ που έκανε στα τσαβαροσκυλάκια η Ειρήνη!
    Γι αυτό και ουρλιάζουν όλα μαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 17:02

      Ποιά Ειρήνη; Λες για την επόμενη δήμαρχο; Αλλά ξέχασα, δεν γίνεται, κατέστρεψε τη πολιτική της καριέρα ψηφίζοντας αυξήσεις.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/11/14 17:08

      κάτσε ένα λεπτό...... σούρχεται η σύριγγα

      Διαγραφή
  53. Ανώνυμος2/11/14 17:10

    ΑΔΑ: Β4ΣΥΩ1Ε-5Χ0

    ΄Ενα "ψιλοδάνειο" μερικά εκατομυριάκια για τη "φιλολαϊκή" πολιτική του Τσαβαρή....
    Με δανεικά κάνω και εγώ το μάγκα κύριοι της απάτης.
    Πληρώστε κορόιδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 17:13

      εσύ θα κάνεις τον μάγκα και τον σωτήρα με το δικό μας υστέρημα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/11/14 17:14

      μη γράφεις τέτοια φίλε.....συγχίζονται τα τσαβαρογάβ και δεν θα τα πιάσει το φάρμακο

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/11/14 17:17

      γράψε γράψε πως θα βγει το μεροκάματο;

      Διαγραφή
  54. Ανώνυμος2/11/14 17:21

    Πάρτε και μία επιμήκυνση να στανιάρετε.

    ΑΔΑ: Β4ΣΥΩ1Ε-5Χ0

    "Ο Αντιδήμαρχος κ. Καπετανάκης Γρηγόριος ενημέρωσε το σώμα λέγοντας ότι ο Δήμος
    μας έχει συνάψει την 14120/8-8-2012 σύμβαση δανείου με το Ταμείο Παρακαταθηκών και
    Δανείων, ύψους 9.965.084,10€ ( εννέα εκατομμυρίων εξήντα πέντε χιλιάδων ογδόντα
    τεσσάρων ευρώ και δέκα λεπτών) συνολικού άληκτου κεφαλαίου 31-12-2011".

    Περίοδος χάριτος τρία χρόνια, επιμήκυνση άλλα τρία χρόνια.

    Πληρώστε βόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 17:30

      μακάρι να ήταν βόδια!
      τζαμπαρόσκυλα πορωμένα είναι και ακούνε μόνο στη λέξη απάτη!

      Διαγραφή
  55. Ανώνυμος2/11/14 17:24

    TZABAROΨΟΦ!!!!! Το νέο οικολογικό κλύσμα για τα αδέσποτα τζαμπαρόσκυλα!
    Το εισάγετε και ησυχάζετε!!
    Made ROYLA cor. Η εταιρεία των καλών αντιλυσσιακών τζαμπαροσκυλοορών!

    Σε όλα τα καλά φαρμακεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος2/11/14 17:30

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ Ο Κος ΧΑΤΖΗΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΓΥΦΤΟΙ. Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΥΡΑΤΣΑ ΑΦΟΥ ΠΛΗΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΤΟ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ. ΑΝ ΕΠΕΦΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΛΗΝΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. ΤΕΛΙΚΑ Κε ΧΑΤΖΗ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΕΞΑΛΟΥ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΛΑΧΕ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟΥΣ ΓΚΕΓΚΕ?????? ΑΡΑ ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.
    ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
    Απάντηση
    Ανώνυμος2/11/14 16:06

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΓΡΑΨΑΤΕ ΠΑΛΙ. ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΜΟΝΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΗΝΕΣ ΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΝΕΙ Η ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ "ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ" ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ. ΠΡΩΤΑ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΣ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ " ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ" ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥ ΤΑ. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΒΟΥΝΕ ΔΗΘΕΝ.
    Απάντηση
    Ανώνυμος2/11/14 16:18

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΠΡΑΒΟ. ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ!!!! Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΠΙΟΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΥΡΑΤΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ(ΑΡΑΓΕ Η ΕΦΟΡΙΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ), ΤΑ ΝΕΡΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ Η ΕΥΔΑΠ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΚΥΡΑΤΣΕΣ ΟΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΝΑ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΘΕΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ?????? ΡΕ ΤΡΕΛΟΙ ΓΚΟΓΚΟΦΛΑΡΟΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος2/11/14 17:33

    Πονάτε τσαβαρόσκυλα??
    Πάρτε και μια κυνική ομολογία του αρχηγού σας ότι πήρε έξι εκατομμύρια άτοκο δάνειο από την ευδαπ και αναστολή κατασχέσεων επειδή υποσχέθηκε να της χαρίσει το δίκτυο

    http://salamis-news.blogspot.com/2012/06/blog-post_10.html#more

    "Συνολικά μέσα από αυτή την διαπραγμάτευση με την ΕΥΔΑΠ εκτός από το πάγωμα των κατασχέσεων που μπορούσαν να ενεργοποιηθούν οποτεδήποτε λόγω των οφειλών μας, εξασφαλίσαμε ένα άτοκο δάνειο συνολικού ύψους 6.000.000 € (3.960.000 + 2.040.000)"

    Διαπραγμάτευση με την ευδαπ σημαίνει την υπόσχεση να της χαρίσει για είκοσι χρόνια το δημοτικό δίκτυο..

    Πληρώστε ζώα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος2/11/14 17:47

    ρε φίλε 17:33, μ΄αυτά που γράφεις πληγώνεις τον αρχιαπατεώνα σκύλαρχο γιάννη και το συνάφι του εδώ μέσα!
    δε λυπάσαι ζώα σαν τον 17:30;
    γίνονται ευαίσθητα όταν τα ξεβρακώνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος2/11/14 17:49

    Θέλετε κι άλλα εκατομμύρια?
    Πολλά εκατομμύρια.
    Πάρτε νάχετε..

    Το 2011 έμειναν απλήρωτα 20 εκατομμύρια από τα 24 που είχαν δεσμευθεί και ψηφισθεί!
    ΒΟΧΡΩ1Ε-4ΚΚ
    ΒΟΖΙΩ1Ε-8Υ3

    Το 2012 έμειναν απλήρωτα 26 εκατομμύρια από τα 29 που είχαν δεσμευθεί και ψηφισθεί.
    αποφάσεις οικονομικής επιτροπής 9/2013 και 30/2013

    Το 2013 έμειναν απλήρωτα 12 εκατομμύρια
    αποφάσεις 1/2014 και 5/2014 της οικονομικής επιτροπής ΒΙΨ4Ω1Ε-0ΨΓ.

    Να συνεχίσω τσαβαρόσκυλα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 17:57


      ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΛΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΖΑΜΠΑΡΟΣΚΥΛΑ!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/11/14 18:07

      Σκέτη σαπίλα! Απορώ πως υπάρχουμε ακόμα σαν χώρα!

      Διαγραφή
  60. Ανώνυμος2/11/14 18:01

    O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα. Ούτε ιερός ήτανε. Τους εαυτούς σας κυρία Νάννου και αυτούς που έχετε στην δούλεψη σας θέλατε να εξασφαλίσετε όχι εμάς. Στο όνομα των ιερών σκοπών γίνανε τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ιστορία. Λέγατε για καθαρά χέρια; Ποιά καθαρά χέρια μωρέ; Ματωμένα απ' την αρχή κιόλας. Με το αίμα το δικό μας, όλων εμάς που σας πιστέψαμε και θα στερηθούμε το ψωμί απ' το τραπέζι και το γάλα των παιδιών μας για να συνεχίσει το καρκίνωμα του Δήμου. Τον καρκίνο τον αφαιρούν, δεν του δίνουν ζαχαρίτσα να τρέφεται.
    Δεν ξέρω τι στην ευχή την είδατε και αποφασίσατε τέτοιες αυξήσεις, Στουρνάρας και Σαμαράδες που λειτουργούσαν υπό την γερμανική μπότα κατοχής; Εκείνοι τουλάχιστον δεν γνωρίζουν τα πρόσωπα των ψηφοφόρων τους, είναι απλά αριθμοί, τόσο και τόσο μας κάνει τόσο. Εσείς όμως είχατε απέναντι τους συμπολίτες σας, τα φτωχαδάκια και τα γεροντάκια, τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας που ξέρετε τι αγώνα κάνουν όλοι για να τα φέρουν πέρα. Απορώ με τι μούτρα θα βγαίνετε έξω. Αλλά αν είχατε λίγη συνείδηση δεν θα είχατε τέτοιες αποφάσεις. Συγχαρητήρια μας δώσατε άλλη μια να πάμε παρακάτω για να μας σώσετε.
    Αυτά και παύω να σχολιάζω γιατί σιχάθηκα τόση βρωμιά, θ' αφήσω τις πληρωμένες πένες να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους. Εμπρός λοιπόν, πείστε μας ότι ο Τσαβαρής φταίει για όλα και πως θα πρέπει να πάρουμε εκείνον με τις λεμονόκουπες κι' όχι εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 18:14

      ρε αρχιπαπάρα 18:01 τι δεν καταλαβαίνεις; ο άνθρωπος γράφει αδιάσειστα στοιχεία με ημερομηνίες ονόματα και υπογραφές!
      τι αρλούμπες γράφεις;
      στα τόσα που διάβασες ρε βλάκα, ακόμα να καταλάβεις ότι οι αυξήσεις είναι αποτέλεσμα των ενεργειών του τσαβες;
      Αι σιχτίρ λινάτσα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/11/14 18:22

      na sapisei sti fulaki o poustis

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/11/14 18:23

      Ναννοι,Ναννοι....αλλα με κατι ..αυξησεις...νααααααααααααααααα..?????????????????????

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/11/14 18:40

      Τσαβγαββββββββ??????????????

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος2/11/14 19:34

      Αυτο που μ"αρεσει στα Ναννακια ειναι τα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ πουχουνε...Απλα ..ΒΡΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝΕ......
      ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΟΙ ΑΣΧΗΜΑ....ΑΥΞΗΣΗ 50% ????????????????????????????????ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΣΑΣΤΕ.....ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ..ΟΙ ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  61. Ανώνυμος2/11/14 19:09

    ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΑΝΤΑ ΉΣΟΥΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑΛΟΜΠΟΥΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΙΟ ΠΟΥ ΣΚΟΥΠΙΖΕ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΣΑΛΑΜΙΝΙΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΘΥΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΚΛΕΦΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος2/11/14 19:19

    ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΒΑ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΗΤΑΝ ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΖΑΛΙΖΑΝ ΤΑ ΑΡΧ....................Α ΤΟΥ ΤΑ ΕΠΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΩΝΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ. ΓΚΕ ΓΚΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΜΑ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΣΚΙΖΕΙ, ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣΑΛΑΜΙΝΙΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 19:37

      ΩΡΑΙΑ ..ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..ΕΠΙΠΕΔΟ...ΝΑΝΝΩΝ.....ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ...ΦΘΟΝΕΡΟΙ ....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/11/14 21:29

      O GANNAKIS O KARPAZO ISPRAKTORAS XAXAXAXAXA

      Διαγραφή
  63. Ανώνυμος2/11/14 19:47

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ..ΤΟΥΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΑΔΕΣ, ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ...ΤΗ ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ...ΦΑΤΕ 50% ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 20:54

      αν δεν μπορείς να τα πληρώσεις, πάρε το τρίκυκλο που έχεις, βάλε πάνω το σκυλολόι σου, χαιρέτα μας τον πούλο και στα τσακίδια από την κούλουρη γύφτο!

      Διαγραφή
  64. Ανώνυμος2/11/14 21:03

    ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΓΥΦΤΟ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ.
    ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ Γ.....................ΕΙ ΑΠΟ ΓΥΦΤΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΤΟΥΣ Κ........... ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 21:47

      μπραβο ρουλα! βαλε 100% αυξηση να φύγουνε οι γυφτοι απο την κουλουρη...
      θα γλυτωσουμε απο ψειρες και τσιμπουρια

      Διαγραφή
  65. Ανώνυμος2/11/14 23:42

    Ας μην έκανες τον δικηγόρο του νταμαρά στα δημοτικά συμβούλια και να φρόντιζες να εισπράξεις τα χρέη του. Επειδή όμως τον ευεργέτη δεν θέλησες να τον στεναχωρήσεις, αφού είναι γνωστό ότι μόνο εισπράττει και δεν αποδίδει τα τέλη στον δήμο, φτάσαμε στο σημείο όπου το ταμείο κυρ γιαννάκη μου είναι μείον. Κι ως γνωστό ο φτωχός λαός την πληρώνει την νύφη. Για αυτό λοιπόν να λείπουν τα υποκριτικά σου δάκρυα πάνω από το χυμένο γάλα. Είσαι συνυπεύθυνος για όσα συμβαίνουν στον δήμο μας. Δεν δικαιούσαι να ομιλείς κυρ γιαννάκη μου. Οι Κουλουριώτες έχουμε φιλότιμο, φρόντισε να το μάθεις και εσύ και μαζί με τον νταμαρά να μας αδειάσετε τον χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.