Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Νοε 2014

Μάνος Δερτούζος Δημοτικός Σύμβουλος Σαλαμίνας! ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΓΩΪΣΜΟΣ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Προσπαθώ να βρω ένα λόγο και να αιτιολογήσω την τεράστια αύξηση που έγινε στο Δημοτικό δίκτυο ύδρευσης. Είπα σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο πριν από ένα χρόνο, στα πλαίσια μιας συζήτησης για την ανάληψη της διαχείρισης του δικτύου ύδρευσης από την ΕΥΔΑΠ ότι, «όποιος επιζητεί η διαχείριση του Δημοτικού δικτύου ύδρευσης να παραμείνει στον Δήμο, επιζητεί τον οικονομικό στραγγαλισμό  του Δήμου». 
Η εξωπραγματική αύξηση στο Δημοτικό δίκτυο ύδρευσης με αποκορύφωμα ύψους 57% στις καταναλώσεις από 38 έως 60 κυβικά που βρίσκονται οι περισσότεροι πολίτες,  με υποχρεώνει να ρωτήσω, γιατί άραγε η Δημοτική αρχή προχώρησε σε αυτή τη λύση, δηλαδή της αύξησης, αντί της παράδοσης της διαχείρισης  για ορισμένο χρόνο στην ΕΥΔΑΠ και όχι φυσικά την κτήση του δικτύου όπως εσκεμμένα μερικοί προσπαθούν να περάσουν;
Τι έχει στο μυαλό της άραγε η Δημοτική Αρχή;

Για να θέλεις να συνεχίσεις να έχεις την διαχείριση του νερού που αποδεδειγμένα κάθε μήνα ζημιώνεσαι, θεωρείς ότι μπορείς με τις αυξήσεις αυτές, όχι μόνο θα παύσεις να ζημιώνεσαι, αλλά θα έχεις κάνει τους υπολογισμούς σου, ότι αυτή η επιλογή σου, θα σου φέρει κέρδη μεγαλύτερα από αυτά που θα επιβαρύνεις τους πολίτες. Διότι διαφορετικά δεν θα έχει νόημα. Μπορεί όμως να συμβεί αυτό;
Το Δημοτικό δίκτυο ύδρευσης άρχισε να κατασκευάζεται από αρχές του 80 σχεδόν σε όλη τη Σαλαμίνα πλην Αιαντείου. Μέχρι το 2000 το Δημοτικό δίκτυο ύδρευσης ήταν επικερδές. Ήταν επικερδές  για τον Δήμο διότι ως νέο δίκτυο δεν είχε ζημιές και οι χρεώσεις τότε πολύ μεγαλύτερες από την αγορά του νερού.
Εάν δηλαδή το 1980 το Δημοτικό δίκτυο ύδρευσης ήταν μία ξεχωριστή «επιχείρηση» στον Δήμο, είχε δημιουργηθεί δηλαδή ένα ξεχωριστό νομικό πρόσωπο και είχε την αυτοτελή οικονομική διαχείριση και το δικό του ταμείο, ήταν σίγουρο ότι θα είχε κέρδη τα επόμενα 20 χρόνια. Εάν τα κέρδη αυτά όπως σε κάθε επιχείρηση τα επένδυες στην ίδια επιχείρηση , δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση στο δίκτυο για τον εκσυγχρονισμό του, είναι σίγουρο ότι σήμερα θα μιλούσαμε σε άλλη βάση.
Αντ’ αυτού τα χρήματα τα οποία εισπράτοντο από τον Δήμο, ρευστό χρήμα, πήγαιναν για άλλες ανάγκες του Δήμου. ( θα ήταν εύκολο να πω και εγώ «που πήγαν τα λεφτά;» , αλλά είναι τόσο λαϊκίστικο που δεν τιμά αυτόν που το λέει και ρίχνει λάσπη σε ανθρώπους που δεν πρέπει).
Σε όλα αυτά τα χρόνια που μεσολάβησαν, ποτέ δεν έγινε μία παρέμβαση εκσυγχρονισμού του δικτύου.  Οι παρεμβάσεις πάντοτε ήταν αποκατάσταση ζημιών. Εάν ληφθεί υπ όψη ότι  τα περισσότερα δίκτυα έγιναν με προχειρότητα  κάτω από το άγχος υδροδότησης των περιοχών και με βάση πάντοτε τους υπάρχοντες τότε κατοίκους, χωρίς να υπολογίσει κανείς την μεγάλη αύξηση πληθυσμού και τις μελλοντικές ανάγκες, τότε μπορεί να καταλάβει οποιοσδήποτε, γιατί οι σημερινές ζημιές είναι τακτικές και μεγάλες σε κεντρικούς αγωγούς. Η προχειρότητα δε σε Αμπελάκια και Σελήνια είναι πολύ μεγαλύτερη και τούτο είναι ορατό, κάνοντας μία βόλτα σε αυτές τις οικιστικές περιοχές.
Ένα σημαντικό γεγονός που γίνεται αισθητό στους καλοκαιρινούς μήνες   είναι ότι περιοχές οι οποίες βρίσκονται σε υψόμετρο λίγο ψηλό, αγκομαχούν να πάρουν νερό η δεν παίρνουν καθόλου. Αυτό συμβαίνει όπως πιο πάνω είπαμε διότι στην κατασκευή των δικτύων δεν λήφθηκε μέριμνα ο πληθυσμός των επόμενων χρόνων.
Εάν θέλουμε το Δημοτικό δίκτυο ύδρευσης να είναι βιώσιμο, τότε θα πρέπει να αλλάξει από την αρχή όλο, με προδιαγραφές τον σημερινό πληθυσμό και τις σημερνές ανάγκες. Άρα θα πρέπει να επενδύσεις  πολλά χρήματα κάτι το οποίο δεν μπορεί να γίνει από τον Δήμο.
Οι ζημιές οι οποίες αναφέρθηκαν  επίσημα από την υπηρεσία του Δήμου για το 2013 είναι 957. Αυτό σημαίνει ότι τo συνεργείο του Δήμου το οποίο αποτελείται από 4 άτομα  έκαναν 3 παρεμβάσεις την ημέρα μόνο για τις ζημιές. Και με την ευκαιρία πρέπει να δώσω τα εύσημα σε αυτούς τους εργαζόμενους που δεν ξέρουν Κυριακή, Πάσχα και Χριστούγεννα και βρίσκονται στα χαντάκια καθημερινά για αποκατάσταση των ζημιών και μάλιστα χωρίς να μπορείς να τους δικαιολογήσεις τις πραγματικές τους υπερωρίες, βάσει τον ισχύοντα νόμο.  Υπάρχει πολύ μεγάλη  έλλειψη προσωπικού. Επίσης οι 957 ζημιές δημιούργησαν τουλάχιστον 600 λάκκους στην μέση του δρόμου,  κάτι που ήταν απαραίτητο για να παρέμβει το συνεργείο στον κεντρικό αγωγό.
Έχει άραγε την υποδομή ο Δήμος αυτές τις λακκούβες να τις κλείνει αμέσως; Δυστυχώς όχι δεν έχει αμέσως αλλά ούτε μακροπρόθεσμα πολλές από αυτές.
Εφ όσον η διοίκηση δεν παραχωρεί την διαχείριση του δικτύου, γνωρίζει πολύ καλά ότι θα υποχρεούται πλέον να πληρώνει στην ΕΥΔΑΠ μηνιαίως περίπου 160.000 ευρώ την τρέχουσα κατανάλωση και περίπου 20.000 την μηνιαία δόση από την ρύθμιση που θα κάνει για το υπόλοιπο του χρέους.
Θα μπορέσει άραγε αυτά τα χρήματα να τα εισπράττει παρ όλες τις πελώριες αυξήσεις που έχει κάνει;  Ακόμη και εάν τούτο το πετύχει, προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει αυτήν την μηνιαία υποχρέωση, θα είναι ευχαριστημένη η διοίκηση;
Η Διοίκηση ενός Δήμου πρέπει να είναι ευχαριστημένη μόνο όταν ο πολίτης δεν επιβαρύνεται. Αυτός πρέπει να είναι και ο στόχος της. Στην προκειμένη περίπτωση  ο πολίτης καλείται να  πληρώσει μέχρι 57% αύξηση, ενώ με την παραχώρηση της διαχείρισης του δικτύου ύδρευσης, όχι μόνο θα γλιτώσει αυτά, αλλά θα πλήρωνε και λιγότερα απ’ ότι πλήρωνε αφού το κοστολόγιο ΕΥΔΑΠ είναι φθηνότερο.
Προσπαθώ να βρω ένα λόγο και να αιτιολογήσω την απόφαση της Διοίκησης που προσθέτει ένα επί πλέον χαράτσι πέρα αυτό των Δημοτικών τελών το ύψος των οποίων  είναι 50%, σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, αντί να επιλέξει την παραχώρηση διαχείρισης στην ΕΥΔΑΠ, όπου και καλύτερες παροχές θα είχε ο πολίτης και σε πολύ φθηνότερη τιμή. Για αυτή του την επιλογή ο Δήμος είναι πολιτικά και ηθικά κατηγορούμενος διότι επέλεξε την επιβάρυνση των πολιτών.
Το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι ο Δήμος βάζει ένα νέο χαράτσι στους πολίτες στο νερό για τις οικιστικές περιοχές, με πολύ πρόχειρη σκέψη και μόνο για λόγους πολιτικού εγωισμού.
Μάνος  Δερτούζος
Δημοτικός Σύμβουλος

237 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/11/14 22:14

    Οξω λαμογιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/11/14 23:54

      οξω θα βρεθειτε εσεις λαμογια με τον παιδεραστη που κολοσουρνετε μαζί σας και άμεσα οταν σας παρουμε με τα γιαουρτια και τις πετρες.
      ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/11/14 09:38

      ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ (στο τελευταιο δημ.συμβουλιο)......10000 ρολογια νερου δεν πληρωνουν λογαριασμο......
      ΑΠΟΡΙΑ: Γιατι ρε λεβεντες δεν τα εισπραξατε;;;;γιατι δεν τα κοψατε;;;;; με ποια λογικη να πληρωσουμε ολοι αυτο το λογαριασμο;;;; ανικανοι ή πονηρακηδες λογω προηγουμενων δημ.εκλογων για να ξαναβγειτε λαμογια;;;;;;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος11/11/14 22:16

    ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/11/14 22:19

    ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΛ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ. ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ
    ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΑΤΕ. 6.000.000 € ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΜΑΝΟ, ΘΡΑΣΥΤΑΤΕ ΜΑΝΟ. ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΜΑΝΟ ΑΝΟΗΤΕ ΜΑΝΟ. ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΒΓΩ ΕΠΏΝΥΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΘΑ ΣΤΑ ΠΩ ΚΑΙ ' ΙΔΙΑΝ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/11/14 23:47

      η παραχωρηση ειναι ξεπουλημα ρε μακακες;
      βρε αντε να χαθείτε καθικια.
      πληρωστε 57% την αυξηση ζωα γιατι απο τους περισσοτερους θα παρουν ταρχ@@@@ μου.
      και χρονια πολλα βρε! Να χαιρεστε το δημαρχο το Μηνα σήμερα!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/11/14 08:01

      εχετε χασει την μπαλα μισαλοδοξα ανθρωπάκια του Τσαβαρή

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/11/14 08:59

      Η παραχωρηση για 30 χρόνια χωρίς αντάλλαγμα είναι μια λογική ενέργεια.;Οτι πεις αγαπητέ. Το μαλακα όμως που κολλάει;

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος11/11/14 22:28

    ΜΑΝΟ ΕΚΑΝΕ ΚΙ Η ΜΥΓΑ ΚΩΛΟ ΚΙΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/11/14 22:38

    Αντί να βρίζεις τον Δερτούζο , γιατί δεν απαντάς σε αυτά που ρωτά. Δεν φαίνεται τόσο άσχετος. Απ ότι ξέρω και διαβάζω είναι πολύ ενήμερος . Ο άνθρωπος ρωτά συγκεκριμένα πράγματα. Είναι πολύ λογικός στο σκεπτικό του. Η αδυναμία να παντήσει κάποιος είναι να βρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/11/14 22:46

    Σας τσούζει γιατί λέει την αλήθεια ; Καλά κάνει και τα γράφει στα blogs αφού στο Συμβούλιο δεν τον αφήσατε να μιλήσει. Καλά θα κάνει να τα γράφει και στις εφημερίδες αφού του κλείσατε το στόμα στο Δημοτικό συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/11/14 22:48

    Το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι ο Δήμος βάζει ένα νέο χαράτσι στους πολίτες στο νερό για τις οικιστικές περιοχές, με πολύ πρόχειρη σκέψη και μόνο για λόγους πολιτικού εγωισμού.
    ================================================================================================ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΑΝ
    ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΚΥΡΑ ΡΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/11/14 22:51

    ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΔΑΣΙΚΑ... ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ...ΔΑΣΩΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ...ΣΕ ΔΑΣΙΚΑ;;;;;; ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΣΟΥΡΧΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/11/14 22:54

    ΜΑΣΤΡΟ ΛΑΜΠΡΟ ΕΙΠΑΜΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥ ΛΙΓΟ .ΟΤΙ ΜΑ@@@Α ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΔΑΣΟΦΑΓΟΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΕΣΕΙΣ ... Η ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/14 00:17

      ΑΣΕ ΤΗΝ ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΓΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.......ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ..........ΣΤΡΕΨΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 50% ΚΑΙ 50%.........ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ......ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΛΕΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ....
      Τ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/11/14 11:21

      Αν και συ μικρή Λουλού έχεις "γκάτς" που δεν έχεις, στείλε στα μπλόκς την δική σου ενυπόγραφη άποψη για να στην σηκώσουν, που όμως με "πορδές" δεν βάφεις αυγά φίλε Λένιν

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος11/11/14 22:57

    Η Διοίκηση ενός Δήμου πρέπει να είναι ευχαριστημένη μόνο όταν ο πολίτης δεν επιβαρύνεται. Αυτός πρέπει να είναι και ο στόχος της.
    ===============================================================================================

    ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΟ, Η Διοικηση του συγκεκριμενου Δημου ειναι ευχαριστημενη οταν αυτη θα αρχισει να βγαζει ,για ιδιο οφελος,και χεστηκε εαν επιβαρυνετε ο πολιτης Και ο στοχος της ειναι να νοικοκυρεψει το δικο της σπιτι μαζευοντας τα χρηματα που εχει ξοδεψει για τον προεκλογικο αγωνα,και σε πληροφορω οτι ειναι πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/14 00:00

      απο ποτε οι δασοκαταπατητες εγιναν κυριοι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος11/11/14 23:00

    Ρε απαντείστε σε αυτά που ρωτά ο Δερτούζος. Μόλις στρημοχτείτε βρίζετε. Είναι το μόνο που κάνετε. Ο κόσμος όμως καταλαβαίνει. Μπράβο ρε Δερτούζο. Να απαντήσουν γιατί αυξάνουν το νερό. Τους τάπωσες και επειδή δεν ξέρουν να απαντήσουν σε βρίζουν. Αστους αυτοξεφτλίζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/11/14 23:51

      τι ναπαντησουν τα ζωα μωρε;
      ο μηναρουλης πρεπει να ρεφαρει το συντομοτερο για οτι ξοδεψε για τη κυρα του.
      και καλα στεφανα βρε! ο κοσμος τοχει τουμπανο και συ κρυφο καμαρι. Αντε να παρεις τα λεφτα σου απο μας τους ηλιθιους να ζησεις τον ερωτα σου και συ.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος11/11/14 23:07

    Έχει άραγε την υποδομή ο Δήμος αυτές τις λακκούβες να τις κλείνει αμέσως; Δυστυχώς όχι δεν έχει αμέσως αλλά ούτε μακροπρόθεσμα πολλές από αυτές.
    ======================================================================================
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ??????????? ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΩΡΕΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ Ο ΑΓΓΕΛΟΥ. 2011-12 ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΡΟΕΡΑΙΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 4/3 /2013. ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/11/14 23:38

      ΠΟΣΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ;;;;;;;;;;;;;;; ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;;; ΜΠΑΚΑΛΗΔΕΣ!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/11/14 23:42

      ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ !!!! ΑΠΟ ΑΝΑΔΑΣΩΤΕΟ ΚΟΜΑΤΙ ΓΗΣ. ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/11/14 23:45

      ΘΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΜΕ 5,50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΥΒΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ 8,50 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΓΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΑΔΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/11/14 23:48

      Σε αυτα τα πρακτικα λεει οτι οσο αυτος ειναι στη κουλουρη δεν θα βγει δημαρχος η ναννου;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος12/11/14 00:35

      Ποια δωρεά ρε απατεώνες, ο Αγγέλου σας παραμύθιασε για να τον ανακηρύξει ευεργέτη ο φίλος του ο απατεώνας, ο πρώην, και τώρα τα ζητάει πίσω με τόκο.
      Ποια δωρεά ρε βλήματα????
      Ξυπνήστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος11/11/14 23:13

    ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟ.ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΝΕΥ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ.

    ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΑΝ ΕΒΑΖΕ ΚΑΤΙ ΑΝΕΥ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΞΥΠΝΙΟΣ
    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος11/11/14 23:43

    Ανώνυμος11/11/14 23:38
    ΠΟΣΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ;;;;;;;;;;;;;;; ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;;; ΜΠΑΚΑΛΗΔΕΣ!!!!!!

    ΒΡΕ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΙΑ ;;;;;;;;;;;;;;;;; ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΔΩΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑ ΣΤΗ ΔΩΡΕΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/11/14 23:46

      ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΠΟΥ;;;;

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος11/11/14 23:49

    ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ !!!! ΑΠΟ ΑΝΑΔΑΣΩΤΕΟ ΚΟΜΑΤΙ ΓΗΣ. ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ!!!!!!!!!

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ;;;;;;;;; ΧΩΜΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;; ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΔΑΣΩΤΕΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ; ΔΙΚΟ ΣΟΥ;;;;;;;;;;;;;;; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟ ΤΣΑΒΑΡΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/11/14 23:58

      αυτο δεν λεγεται δωρεα αυτο λεγεται μιζα .....για να ψηφιζει να παραμεινει το νταμαρι ετσι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/11/14 00:42

      Δεν υπάρχει δωρεά, ο Αγγέλου τα ζητάει όλα πίσω και με τόκο.
      Ξυπνήστε......

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος11/11/14 23:51

    Fr;afei o 22.19 "ΘΡΑΣΥΤΑΤΕ ΜΑΝΟ. ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ". Πες μας ρε μεγάλε γιατί είναι η θρασύτατος ο Μάνος; Γιατί λέει την άποψη του με το όνομα του και συ ρε ηλίθιε που βρίζεις ανώνυμα χωρίς να απαντάς σε αυτά που ρωτά πως λέγεσαι; Να σου πω εγώ πως λέγεσαι .ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. Βάλε και συ το όνομά σου όπως αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/11/14 23:56

      Οχι γιατι δεν λεει τι εκαναν τα 6000000 ευρω απο το νερο;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/11/14 09:25

      Τσίμπησες Μανο; Αυτό είναι το κουμπί σου; Φαίνεται ότι τελικά είναι κρυφός σου πόθος το Δημαρχιλικη. Και που διαπίστωσες ότι σε βριζω; Και νασε σίγουρος ότι το θέμα το γνωρίζω πολύ καλλίτερα από σένα. Το ερώτημα όμως παραμένει. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ; ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 6.000.000;

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος11/11/14 23:52

    ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΠΟΥ;;;;


    ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;; ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος11/11/14 23:54

    ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ . ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ .ΚΑΙ ΕΔΩ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ .ΠΟΣΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ ΠΑΛΙ ΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/14 18:01

      3.000 eyro gia ta reymata se kathe dasiko spiti stin tsepi

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος11/11/14 23:59

    Φιλε 23.00 να εισαι σιγουρος οτι το κειμενο αυτο δεν θα αρεσει ουτε στον φιλο του τον Τσαβαρη.!!!!!! Δεν μπορεις να λες με τοση ευκολια οτι επερνες τα χρηματα απο ανταπωδοτικο κωδικο και τα εδεινες οπουδηποτε αλλου, με τετοια ευκολια! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ βασει νομου!!Δεν θα σε προκαλεσω λεγοντας οτι τα εχει φαει. Δεν το γνωριζω και αλλωστε για αυτο, ας αποφανθει ο Ρακιντζης.Επειτα δεν μπορει με τοση ευκολια να λεει οτι ουτε το νερο πληρωνε, αλλα ουτε επενδυσεις για το δικτυο εκανε! Και Κε Δερτουζο δεν βρισκω τους λογους που θα επρεπε να ειναι απο μονη της Ν.Π.Δ.Δ !! Αν θες να τα φας- τα τρως! Αν θελετε Κε Δερτουζο να δωσετε συμβουλες περι χρηστης διαχειρησης μπορειτε να μας πειτε για ποιο λογο φαγατε ολα τα ανταπωδοτικα του Δημου και δεν δημιουργησατε τις οικονομικες συνθηκες στον Δημο ωστε να μην χρειαστει να τις φατε??Αραγε εισαστε ανικανοι? Δεν σας ευνοησαν οι συνθηκες?Σας εξυπηρετουσε το χαος(στην αναμπουμπουλα χαιρονται οι λυκοι)!!Αισθανεστε αμοιρος ευθυνων για αυτο το χαλι ωστε να προσπαθητε να περασετε γραμμη στον κοσμο??Δεν θα επρεπε αν μη τι αλλο να ζητησετε συγνωμη απο τον λαο της Σαλαμινας επειδη δεν τα καταφερατε??Δεν τα καταφερατε βρε αδελφε!! Αν τα ειχατε καταφερει θα υπηρχαν αυτα τα χαλια?? Δεν με αφορα αν φταιει ο κακος καιρος -η κακη σας τυχη-η ανικανοτητα σας-το οτι τα κλεψατε! Αν δουλευατε στο ιδιωτικο τομεα θα σας ειχαν βαλει blacklist !!! Δεν θα ξαναβρισκατε δουλεια!!Εκτος αν μου πειτε οτι ολα ειναι καλα -ολα ανθηρα!!Τα λογια σας λοιπον ειναι ανευ περιεχομενου!! Εισαστε τουλαχιστον ΑΝΙΚΑΝΟΙ ! Εισαστε τουλαχιστον ΑΛΛΑΖΩΝΕΣ !Για ολα τα υπολοιπα ας μιλησουν αυτοι που θα ερθουν! Η αποψη μου σαν πολιτης αυτου του νησιου ειναι ,οσο σκληρο και αντιδημοκρατικο αν ακουγετε οτι,ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/14 11:52

      Στον άσχετο και εμπαθή «Ανώνυμο 11/11/14 23:59»

      Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας, δεν γνωρίζω ποιος σε παραμύθιασε λέγοντας σου πως τα Κέρδη του δήμου από το νερό είναι ανταποδοτικά, «ψέμα ΜΕΓΑ» δεν ξέρω αν σωστά τα διαχειρίστηκαν όμως σωστά άλλαξαν κωδικό για να καλύψουν πάγιες ανάγκες του δήμου. Δεν ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ λοιπόν.
      Όσον αφορά τα «φάγατε» έχεις στοιχεία ή από βόθρο στόμα μόνο σκατά θα βγουν; Κάνεις ακριβώς αυτό που σε δίδαξε η δημαρχίνα σου στο τελευταίο συμβούλιο που στην αρχή που είδε κόσμο μαζεμένο φώναζε υστερικά «που πήγαν τα λεφτά»; Για να το μαζέψει αργά το βράδυ, ότι απλά άλλαξαν κωδικούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Για να μην με παρεξηγήσεις, κι εγώ μαζί σου, αν αποδειχτεί πως τα «φάγανε» τότε, «φάλαγγα» και στην μπουζού μαζί του κι η «μπουμπού»

      Όσον αφορά τα υπόλοιπα, λίγο πολύ συμφωνούμε, εκεί όμως που διαφωνώ κάθετα κι α θες και οριζοντίως, είναι στο φασιστικό: «ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ!!!»

      Αυτό το «δόγμα» σας δίδαξε η προεδρίνα σας που μετά την υστερική κρίση της Ρηνούλας, αφαίρεσε από τον πολιτικό της αντίπαλο τον λόγο φασισμός σε όλο του το μεγαλείο με το πονηρό ανθυπομειδίαμα της δημάρχου μας
      Άντε και καλή λευτεριά

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/11/14 17:51

      Φωναζει ο κλεφτης για να φοβηθει ο νοικοκυρης Μανο μου.

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος12/11/14 00:00

    ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ" Η Διοίκηση ενός Δήμου πρέπει να είναι ευχαριστημένη μόνο όταν ο πολίτης δεν επιβαρύνεται." ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΑΥΤΟΙ ΕΊΝΑΙ ΟΛΟ ΧΑΡΟΥΛΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος12/11/14 00:02

    ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ . ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ .ΚΑΙ ΕΔΩ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ .ΠΟΣΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ ΠΑΛΙ ΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.

    Ειδες που σου λεω Δημαρχινα να βαλεις χαρατσια στους ασχετους που εχεις πολλους.
    Αγορακι μου ποιος συμψιφισμος θα γινει .αυτα που χρωσταει ο ΑΓΓΕΛΟΥ τα χρωσταει. τα υλικα ειναι Δ Ω Ρ Ε Α τοσο πολυ ηλιθιοι εισαστε και δεν καταλαβαινετε ,και παρεπιπτοντος ,Γιατι δεν ξαμολιετε η δημαρχινα σου να εισπραξει απο τον καθε φιλο που μας χρωσταει. και τα παιρνει απο εμας. ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/14 00:20

      βαλε για δήμαρχος......εχουνε περισεψει κατι μπαγιατικες κουραδες απο αυτες που δεν προλαβαν να σκασουν στην κεφαλα του γιαννακη σου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/11/14 00:53

      00:02, είσαι βόδι με δίπλωμα, ο Αγγέλου μας πούλησε παραμύθι ότι χαρίζει τα υλικά που μας έδωσε επί θητείας τσαβαρή. Ψευτιές, μπούρδες και απατεωνιές, για να του κάνει τεμενάδες ο Τσαβαρής και να τον φέρνει στο δημοτικό συμβούλιο να βρίζει τη Νάννου, τα ξεχάσαμε??
      Μάθετε βόδια ότι σήμερα τα ζητάει όλα πίσω και μάλιστα με απατεωνιές, αμφισβητεί και τα λατομικά τέλη που χρωστάει..
      Ξυπνήστε όρνια..

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος12/11/14 00:16

    Στον 23.59 Μάλλον δεν διάβασες καλά το κείμενο του Δερτούζου . Έγραψε ο άνθρωπος ακριβώς "Εάν δηλαδή το 1980 το Δημοτικό δίκτυο ύδρευσης ήταν μία ξεχωριστή «επιχείρηση» στον Δήμο, είχε δημιουργηθεί δηλαδή ένα ξεχωριστό νομικό πρόσωπο και είχε την αυτοτελή οικονομική διαχείριση και το δικό του ταμείο, ήταν σίγουρο ότι θα είχε κέρδη τα επόμενα 20 χρόνια. Εάν τα κέρδη αυτά όπως σε κάθε επιχείρηση τα επένδυες στην ίδια επιχείρηση , δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση στο δίκτυο για τον εκσυγχρονισμό του, είναι σίγουρο ότι σήμερα θα μιλούσαμε σε άλλη βάση.
    Αντ’ αυτού τα χρήματα τα οποία εισπράτοντο από τον Δήμο, ρευστό χρήμα, πήγαιναν για άλλες ανάγκες του Δήμου. ( θα ήταν εύκολο να πω και εγώ «που πήγαν τα λεφτά;» , αλλά είναι τόσο λαϊκίστικο που δεν τιμά αυτόν που το λέει και ρίχνει λάσπη σε ανθρώπους που δεν πρέπει). Ο άνθρωπος μιλά για την εικοσαετία 1980 - 2000 , τότε που το δίκτυο ήταν επικερδές. Μη παραποιείς λοιπόν την πραγματικότητα. Τα γράφει πολύ καλά και είναι πολύ συγκεκριμένος. Η ανάλυσή του φανερώνει ένα άνθρωπο που έχει γνώση του αντικειμένου.Από μένα μπράβο του. Όσον αφορά αυτό που γράφεις "ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ" αυτό είναι πολύ φασιστικό και ταυτίζεσαι ακριβώς με αυτούς που δεν τον άφησαν να μιλήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο και αυτόν και τον Τσαβαρή. Συγαρητήρια για την δημοκρατία που πρεσβεύεις κε γνωστέ σε όλους μας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/14 00:26

      ρε ΠΟΥΦΦΦ.....τσαβαροκλεφτόσκυλο!

      το γεγονός της χρονιάς, εκτός του αποτελέσματος των εκλογών, ήταν το κλείσιμο των μικροφώνων στον αρχιαπατεώνα και του κολαούζου δασοφάγου παρτούζου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/11/14 00:58

      Πού πήγαν τα έξι εκατομμύρια που εισπράξατε από το νερό απατεώνες??
      Θα είχαμε σήμερα περίσσευμα στο λογαρισμό του νερού μετά την κρατική επιχορήσηγη που δόθηκε πέρσι?
      Θα μπορούσαμε να κάνουμε μέχρι και μειώσεις στο νερό αν δεν είχατε φάει τα έξι εκατομμύρια, ζεστό, μετρητό χρήμα?
      Απαντήστες απατεώνες..

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/11/14 10:22

      Φιλε 00.16 δεν θελεις να καταλαβεις! Α-ΠΑ-ΓΟ-ΡΕΥ-ΕΤΑΙ να ακουμπας ανταπωδοτικους κωδικους!Δεν θα μας κανεις την νυχτα-ημερα. Να την κανω τι την Ν.Π.Δ.Δ ?Τα χρηματα αυτα τα προστατευει ο νομος ! Πως γινεται να δεχτω την επιχειρηματολογια του Κου Δερτουζου? Ξεκιναει τις σκεψεις του λεγοντας μου ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ , αλλα ελα να σου πω τι επρεπε να γινει!!!!.4 χρονια ειχες την ευκαιρια να κανεις οτι θελεις. Ποιος δεν σε αφησε? Εγω λοιπον μιλαω για ανικανοτητα και οχι για κλεψια.Το εγραψα και προηγουμενως. Αν κλεψανε ειναι δουλεια αλλων να το βρουνε.Υποθηκευσανε το μελλον ολου του νησιου.Μονο το νερο ειναι?10 μυρια σε προμηθευτες-500.000 σχεδιο Ψιλης αμμου-300.000 απο μεταφορα για μαθητες και αλλα πολλα.Δεν γνωριζω λοιπον αν ειναι ΚΛΕΦΤΕΣ. Ειμαι σιγουρος ομως οτι ειναι Α-ΝΙ-ΚΑ-ΝΟΙ ! Αν λοιπον ειχες μια επιχειρηση θα εβαζες καποιον απο ολους αυτους διαχειριστες?

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος12/11/14 12:02

      Στον καλόκαρδο Ανώνυμο 12/11/14 00:58
      Για τα 6 εκατομμύρια μπορεί να σου εξηγήσει ο Πίπης που πήγαν, ξέρει αυτός από ΕΥΔΑΠ εκεί που πήγε και το ΦΠΑ της ΔΗΚΕΣΑ κα πολλά.
      Θα σου εξηγήσει γιατί φώναζε πως και λίγα είναι τα 50% αύξηση.
      Στρώνει χαλί για τις επόμενες μπίζνες, όμως μην αγωνιάς έχουν γνώση οι φύλακες και θα επανέλθουμε

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος12/11/14 00:20

    Προσπαθώ να βρω ένα λόγο και να αιτιολογήσω την απόφαση της Διοίκησης που προσθέτει ένα επί πλέον χαράτσι πέρα αυτό των Δημοτικών τελών το ύψος των οποίων είναι 50%, σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες,

    ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΜΕ ΥΔΡΩΤΑ Ο ΜΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ
    ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ,ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ,ΝΑ ΚΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ << ΔΗΜΑΡΧΕ>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/14 00:30

      φχαριστώ φχαριστώ.......έλα να σε κεράσω μία φρέσκια φόλα!

      φρέσκια φρέσκια.... από την αραπιά!

      έχω πράμα για όλα τα τσαβαρόσκυλα εδώ μέσα!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/11/14 12:06

      Ναι ρε φίλε, έχεις απόλυτο δίκιο,
      ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΑΡΧΕ
      κι άσε τους ….. να βρίζουν εμείς
      αγαπάμε Δήμαρχο Μηνά

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος12/11/14 00:28

    τι ναπαντησουν τα ζωα μωρε;
    ο μηναρουλης πρεπει να ρεφαρει το συντομοτερο για οτι ξοδεψε για τη κυρα του.
    και καλα στεφανα βρε! ο κοσμος τοχει τουμπανο και συ κρυφο καμαρι. Αντε να παρεις τα λεφτα σου απο μας τους ηλιθιους να ζησεις τον ερωτα σου και συ.


    ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ. ΚΑΝΕΤΟ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ΠΟΙΟΣ , ΠΟΙΑ, ΤΙ;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος12/11/14 00:41

    Χθες είδα όνειρο τον τζαμπαρι ξεβράκωτο γονατιστό, με κόκκινες ζαντιέρες.....τι να σημαίνει άραγε;

    λέτε να βρέξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος12/11/14 00:44

    MANO KAΛΗΣΠΕΡΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΗΣΑΜΕ. ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 745 ΕΥΡΏ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΝΟ. ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ . ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/14 01:02

      ρε βρωμιάρη απ' τα βασιλικά, γιατί φάγανε τα έξι εκατομμύρια του νερού και τώρα πληρώνουμε όλοι τη νύφη?

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος12/11/14 01:13

    Bρωμιάρης είσαι και φαίνεσαι αλλά είσαι και πολύ βρωμιάρης .Τη καραμέλα αυτή την πιπιλάτε 3 μήνες ελιωσε . βαλτε κάτι άλλο στο στομα σας τωρα να πιπιλάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/14 03:25

      Η καραμέλα δεν πρόκειται να λειώσει μέχρι να απαντήσετε.
      Μέχρι τότε θα πιπιλάτε αυτά που ξέρετε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/11/14 03:29

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      Δ
      Μ
      Σ

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος12/11/14 03:35

    prosexte eki sto dimo to noysas min ta fernete sta grafia ...........................idika ston deytero orofo panagiamoy ti matheno po po moi po exei poloys p............... erastes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος12/11/14 07:24

    Απευθύνομαι ΜΟΝΟ στον κ.Δερτούζο: Σας έχω ακούσει και διαβάσει πολλές φορές.Ομολογώ ότι πάντα είχα την τάση να ΄΄άντιπολιτευθώ΄΄,να αντικρούσω τις θέσεις σας.Πολλές φορές μάλιστα έπιανε τον εαυτό μου να κάνει βιαστική και μάλλον άδικη κριτική,κάποιες μάλιστα με όχι και τόσο κόσμιο τρόπο.Σήμερα,αν και διάβασα με τις ίδιες αρχικά διαθέσεις την τοποθέτησή σας,ομολογώ ότι δεν μου δώσατε το δικαίωμα αυτό.Γνωρίζω πολύ καλά και από κοντά τα τεκτενόμενα στο δήμο.Το θέμα που θίγετε ναι,είναι ακριβώς έτσι.Δεν υπεισέρχομαι σε αναλύσεις και επεξηγήσεις. Ναι, σήμερα είστε σχεδόν αλάνθαστος και δεν μου δώσατε το δικαίωμα μιας άλλης ΄΄επίθεσης΄΄(την επόμενη φορά...).Επαναλαμβάνω, η τοποθέτησή μου έχει αποδέκτη μόνο εσάς και με αφήνει παγερά αδιάφορο κάθε σχόλιο από τρίτο, από όπου κι αν προέρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος12/11/14 08:58

    κακως ασχολειστε με τελειωμενους πολιτικα. επειδη δεν πηρε καμμια θεσουλα γραφει συνεχεια εδω. η αδιαφορια ειναι γιαυτον η καλυτερη απαντηση. δεν αξιζει να ασχολειται κανεις μαζι του. ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος12/11/14 09:27

    Ανώνυμος11/11/14 23:59

    Φιλε 23.00 να εισαι σιγουρος οτι το κειμενο αυτο δεν θα αρεσει ουτε στον φιλο του τον Τσαβαρη.!!!!!! Δεν μπορεις να λες με τοση ευκολια οτι επερνες τα χρηματα απο ανταπωδοτικο κωδικο και τα εδεινες οπουδηποτε αλλου, με τετοια ευκολια! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ βασει νομου!!Δεν θα σε προκαλεσω λεγοντας οτι τα εχει φαει. Δεν το γνωριζω και αλλωστε για αυτο, ας αποφανθει ο Ρακιντζης.Επειτα δεν μπορει με τοση ευκολια να λεει οτι ουτε το νερο πληρωνε, αλλα ουτε επενδυσεις για το δικτυο εκανε! Και Κε Δερτουζο δεν βρισκω τους λογους που θα επρεπε να ειναι απο μονη της Ν.Π.Δ.Δ !! Αν θες να τα φας- τα τρως! Αν θελετε Κε Δερτουζο να δωσετε συμβουλες περι χρηστης διαχειρησης μπορειτε να μας πειτε για ποιο λογο φαγατε ολα τα ανταπωδοτικα του Δημου και δεν δημιουργησατε τις οικονομικες συνθηκες στον Δημο ωστε να μην χρειαστει να τις φατε??Αραγε εισαστε ανικανοι? Δεν σας ευνοησαν οι συνθηκες?Σας εξυπηρετουσε το χαος(στην αναμπουμπουλα χαιρονται οι λυκοι)!!Αισθανεστε αμοιρος ευθυνων για αυτο το χαλι ωστε να προσπαθητε να περασετε γραμμη στον κοσμο??Δεν θα επρεπε αν μη τι αλλο να ζητησετε συγνωμη απο τον λαο της Σαλαμινας επειδη δεν τα καταφερατε??Δεν τα καταφερατε βρε αδελφε!! Αν τα ειχατε καταφερει θα υπηρχαν αυτα τα χαλια?? Δεν με αφορα αν φταιει ο κακος καιρος -η κακη σας τυχη-η ανικανοτητα σας-το οτι τα κλεψατε! Αν δουλευατε στο ιδιωτικο τομεα θα σας ειχαν βαλει blacklist !!! Δεν θα ξαναβρισκατε δουλεια!!Εκτος αν μου πειτε οτι ολα ειναι καλα -ολα ανθηρα!!Τα λογια σας λοιπον ειναι ανευ περιεχομενου!! Εισαστε τουλαχιστον ΑΝΙΚΑΝΟΙ ! Εισαστε τουλαχιστον ΑΛΛΑΖΩΝΕΣ !Για ολα τα υπολοιπα ας μιλησουν αυτοι που θα ερθουν! Η αποψη μου σαν πολιτης αυτου του νησιου ειναι ,οσο σκληρο και αντιδημοκρατικο αν ακουγετε οτι,ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος12/11/14 09:59

    Ανώνυμος12/11/14 00:53
    00:02, είσαι βόδι με δίπλωμα, ο Αγγέλου μας πούλησε παραμύθι ότι χαρίζει τα υλικά που μας έδωσε επί θητείας τσαβαρή. Ψευτιές, μπούρδες και απατεωνιές, για να του κάνει τεμενάδες ο Τσαβαρής και να τον φέρνει στο δημοτικό συμβούλιο να βρίζει τη Νάννου, τα ξεχάσαμε??
    Μάθετε βόδια ότι σήμερα τα ζητάει όλα πίσω και μάλιστα με απατεωνιές, αμφισβητεί και τα λατομικά τέλη που χρωστάει..
    Ξυπνήστε όρνια..

    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ,ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΩΧΗΡΩΣΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ .ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ .ΑΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΕΝΑ ΦΑΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΖΕΣΤΑΜΕΝΟ. ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος12/11/14 10:27

    Ρε ζώο ο Αγγέλου ζητάει πίσω τα λεφτά που υποτίθεται ότι μας χάρισε από τις αρχές του 2014, αλλά ο Τσαβαρής φρόντισε να το καταχωνιάσει γιατί δεν τον συνέφερε να γίνει ρόμπα. Το ίδιο έγινε με το φεκ που ξεπουλάει την κυνόσουρα, το ίδιο έγινε με το έγγραφο του ΙΚΑ που ζήταγε να κάνει γραφείο στη Σαλαμίνα.
    Αν ήθελε πραγματικά να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Σαλαμίνας θα τον έβαζε να υπογράψει δήλωση παραίτησης από τις απαιτήσεις του με συμβόλαιο οπότε τον είχε δεμένο. Δε νομίζω να είναι τόσο χαζός, άλλα πράγματα πρέπει να είχε στο μυαλό του.
    Ξύπνα βόιδ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος12/11/14 11:07

    Αλήθεια κε Δερτούζο, το ερώτημα «που πήγαν τα λεφτά;» το θεωρείτε λαϊκισμο και ριψη λάσπης;
    Εχετε ή δεν εχετε υποχρεωση να απολογηθειτε που πηγαν τα λεφτα;
    Τι σημαινει πηγαν για αλλες αναγκες του δημου;
    Ποιες ειναι αυτες οι αναγκες;
    Αντι λοιπον να λες μπουρδες, έχεις υποχρεωση να μας πεις που πηγανε τα 5 εκατομμ. ευρώ του νερου που εισπραξατε απο τον κοσμο.
    Με τα 5 αυτα εκατομμυρια, οχι μονο το δικτυο θα ειχατε ανανεωσει αλλα και την ιδια την ΕΥΔΑΠ θα ειχατε ....αγοράσει.
    Εμπρος λοιπον πες μας που πηγανε τα λεφτα και μετα συζηταμε για ολα τα υπολοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/14 12:17

      Es gibt eine Sprichwort, “auf Dumme Frage keine Antwort”

      Διαγραφή
  35. Ανώνυμος12/11/14 12:17

    ΔΕΡΤΟΥΖΟ....δεν ειναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ???? Ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.......Τιποτα αλλο......Η αυξηση ειναι το πιο ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ....
    Παρακατω τι θα γινει.....Με τα μεγαλα και πιεστικα προβληματα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος12/11/14 13:02

    Ανώνυμος12/11/14 10:27
    Ρε ζώο ο Αγγέλου ζητάει πίσω τα λεφτά που υποτίθεται ότι μας χάρισε από τις αρχές του 2014, αλλά ο Τσαβαρής φρόντισε να το καταχωνιάσει γιατί δεν τον συνέφερε να γίνει ρόμπα.
    ##############################################################################################
    ΒΡΕ ΖΩΟ ΕΣΥ ΠΟΣΟ ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΖΗΤΑ ΜΩ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 4/3/2013 ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;;;
    ΜΑΣ ΔΩΡΙΖΕΙ ΔΩΡΕΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΟ 2011,2012,ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΣΑΣΤΕΙ ΤΟ 2013. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/14 13:54

      Ρε μαλέα είπε ξείπε ο Αγγέλου, οι δωρεές δε γίνονται διά λόγου όρνιο, γίνονται με χαρτιά. Τι χαρτί υπόγραψε ο φίλος του Τσαβαρή ο νταμαράς? Κανένα. Σου είπα επίσης ότι ο Αγγέλου ζητάει τα χρήματα που υποτίθεται ότι μας χάρισε από τις αρχές του 2014, πού ήταν τότε ο Τσαβαρής να του πιάσει από το αυτί και να τον πιάσει πόνος??
      Ξαναρωτάω βόδι, πού ήταν ο Τσαβαρής στις αρχές του χρόνου όταν ο Αγγέλου ζήταγε τα λεφτά του??????
      Απάντησε ζώο.....

      Διαγραφή
  37. Ανώνυμος12/11/14 13:17

    Στον 23.59 και στον 11.07 Μάλλον δεν διάβασες καλά το κείμενο του Δερτούζου . Έγραψε ο άνθρωπος ακριβώς "Εάν δηλαδή το 1980 το Δημοτικό δίκτυο ύδρευσης ήταν μία ξεχωριστή «επιχείρηση» στον Δήμο, είχε δημιουργηθεί δηλαδή ένα ξεχωριστό νομικό πρόσωπο και είχε την αυτοτελή οικονομική διαχείριση και το δικό του ταμείο, ήταν σίγουρο ότι θα είχε κέρδη τα επόμενα 20 χρόνια. Εάν τα κέρδη αυτά όπως σε κάθε επιχείρηση τα επένδυες στην ίδια επιχείρηση , δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση στο δίκτυο για τον εκσυγχρονισμό του, είναι σίγουρο ότι σήμερα θα μιλούσαμε σε άλλη βάση.
    Αντ’ αυτού τα χρήματα τα οποία εισπράτοντο από τον Δήμο, ρευστό χρήμα, πήγαιναν για άλλες ανάγκες του Δήμου. ( θα ήταν εύκολο να πω και εγώ «που πήγαν τα λεφτά;» , αλλά είναι τόσο λαϊκίστικο που δεν τιμά αυτόν που το λέει και ρίχνει λάσπη σε ανθρώπους που δεν πρέπει). Ο άνθρωπος μιλά για την εικοσαετία 1980 - 2000 , τότε που το δίκτυο ήταν επικερδές. Μη παραποιείς λοιπόν την πραγματικότητα. Τα γράφει πολύ καλά και είναι πολύ συγκεκριμένος. Η ανάλυσή του φανερώνει ένα άνθρωπο που έχει γνώση του αντικειμένου.Από μένα μπράβο του. Όσον αφορά αυτό που γράφεις "ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ" αυτό είναι πολύ φασιστικό και ταυτίζεσαι ακριβώς με αυτούς που δεν τον άφησαν να μιλήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο και αυτόν και τον Τσαβαρή. Πού πήγαν τα λεφτα ρωτάτε και ξαναρωτάτε. Σας απάντησε η κα Νάννου και ο Αγαπίου ο Νίκος " Δεν λέμε ότι τα κλέψατε αλλά αλλάξατε κωδικό και πληρώσατε άλλες ανάγκες" Για να πάρουν και οι την απάντηση από τον Τσαβαρή " Σας ευχαριστώ που διευκρινήσατε που πήγαν τα λεφτά και ότι δεν τα κλέψαμε αλλά πρέπει να γνωρίζετε και εσείς αυτ΄'ο το μήνα πήρατε από ειδικευμένα χρήματα γαι να πληρώσετε την μισθοδοσία" Λοιπόν η καραμέλα που πήγαν τα λεφτά έλιωσε. Κάποι άλλη καραμέλα βρήτε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/14 19:47

      Ρίχνει λάσπη σε ανθρώπους που δεν πρέπει. ...............
      ΝΑΙ ΘΙΞΑΜΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ. ΘΙΞΑΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΡΕ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ.ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 6.000.000 €; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;

      Διαγραφή
  38. Ανώνυμος12/11/14 13:20

    Αντίθετα, την πολιτική των σταθερών μειωμένων τιμών στα δημοτικά τέλη ακολουθεί ο δήμος Μοσχάτου-Ταύρου προκειμένου να στηρίξει τους πολίτες του και τις επιχειρήσεις του Μοσχάτου και του Ταύρου.
    Στο ίδιο πλαίσιο κινούνται ενδεικτικά και:
    Ο δήμος Αγ. Αναργύρων- Καματερού: ( Απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για ευπαθείς ομάδες).
    ο Δήμος Αθηναίων :(Μειώσεις στα δημοτικά τέλη).
    ο Δήμος Πειραιά: (Απόφαση για τα δημοτικά τέλη του 2015).
    και ο δήμος Κηφισίας: (Μείωση δημοτικών τελών).

    Ενώ με αυξήσεις των δημοτικών τελών και φόρων αντιμετωπίζουν την κακοδιαχείριση τους, και εδώ ενδεικτικά αναφέρουμε τους δήμους:
    Αβδήρων : Αύξηση δημοτικών τελών.
    Αργους -Μυκηνών : Αύξηση δημοτικών τελών.
    Δήμος Ρεθύμνου : Αύξηση δημοτικών τελών.
    και του Δήμου Σαλαμίνας : Καμία πρόσληψη και αύξηση δημοτικών τελών.



    Διαβάστε περισσότερα: http://psiliammos.blogspot.gr/2014/11/250.html#ixzz3IqtgQBwG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος12/11/14 13:23

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΣΚΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ;

    ΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ;

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ

    ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΤΑΙΡΕΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΥΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ
    ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΡΤΟΠΗ..................................................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/14 16:58

      ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΤΗΣΚΕΤΕ

      43, 43, 43,..................................................6,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,

      ΡΟΥΛΑ, Ε, ΡΟΥΛΑ,...................//////////////////////////...........

      Διαγραφή
  40. Ανώνυμος12/11/14 13:29

    Ρε γκεμπελίσκο Δερτούζο, τι 57% αύξηση λες; Α, να χαθείς παλιοτόμαρο.
    Η αύξηση για κατανάλωση 60 κυβικών είναι 27% και όχι 57% που γράφεις εσύ βλάκα.
    Και πες μας πού πήγαν τα 5 εκατομμύρια του νερού που εισπράξατε από τον κόσμο.
    Αυτή είναι η ουσία, γιατί αν υπήρχαν στο ταμείο του δήμου, δεν θα γινότανε καμία αύξηση.
    Εμπρός λοιπόν χαραμοφάϊδες, απολογηθείτε, έχετε μούτρα και μιλάτε κι από πάνω.
    Ου, να μου χαθείτε μπουλντόζες που ισοπεδώσατε τα πάντα στο δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος12/11/14 13:36

    Ανώνυμος11/11/14 13:31
    Δημοτική Κοινότητα Αιαντείου
    Μετά τη συνένωση του Δήμου Σαλαμίνος με την κοινότητα Αιαντείου δημιουργήθηκε το Δημοτικό Διαμέρισμα Αιαντείου (Ν. 2539/97).
    Τα γραφεία του Δημοτικού Διαμερίσματος Αιαντείου βρίσκονται στην Λεωφόρο Αιαντείου 10 στο Αιάντειο.
    Πρόεδρος : Τσενόγλου Δέσποινα
    Τηλέφωνα : 210 4663900 – 210 4662400
    Fax : 210 4662310

    ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ,ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΣΧΕΤΗ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ

    ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ


    ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος12/11/14 13:40

    ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ,ΟΛΟΣ Ο ΚΑΛΟΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ.ΤΗΣ ΙΧΘΥΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΑΥΤΑ ΣΕ ΤΙ ΚΩΔΙΚΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος12/11/14 13:48

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΞΑΜΟΛΥΘΗΤΕ ΣΤΟΥΣ:::::

    ΑΓΓΕΛΟΥ,ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟ, ΡΕΒΥΘΟΥΣΑ, ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΠΑΡΑ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΛΑ,ΔΙΝΩ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΠΙΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΚΩ.......ΛΟ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.

    ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ.ΔΙΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/14 14:24

      ρε τσαβαροντόγκ, μήπως ο θεός θέλει να ψοφήσεις από την πείνα για να σε πάρει κοντά του;

      Διαγραφή
  44. Ανώνυμος12/11/14 14:05

    Ανώνυμος12/11/14 13:54
    Ρε μαλέα είπε ξείπε ο Αγγέλου, οι δωρεές δε γίνονται διά λόγου όρνιο, γίνονται με χαρτιά. Τι χαρτί υπόγραψε ο φίλος του Τσαβαρή ο νταμαράς? Κανένα. Σου είπα επίσης ότι ο Αγγέλου ζητάει τα χρήματα που υποτίθεται ότι μας χάρισε από τις αρχές του 2014, πού ήταν τότε ο Τσαβαρής να του πιάσει από το αυτί και να τον πιάσει πόνος??
    Ξαναρωτάω βόδι, πού ήταν ο Τσαβαρής στις αρχές του χρόνου όταν ο Αγγέλου ζήταγε τα λεφτά του??????
    Απάντησε ζώο.....

    ΒΡΕ ΖΩΟ ,ΠΟΥ ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΟΥ Η ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Η ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΚΑΚΑΣ. ΒΡΕ ΒΟΔΙ ΤΙ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ;;;;;;;;;;;ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ
    Δ Ω Ρ Ε Α 2011 2012 ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ 2013 ΤΙ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ 33 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΗΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ.



    ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/14 20:48

      θελεις να σου στειλω τα πρακτικα του δημ. συμβουλιου το τι ελεγε ο τσαβ για το λατομειο κλπ. και καλα εισαι ασχετος ρωτα κανενα δικηγορο να σου πει πως γινονται οι δωρεες και μη μας ζαλιζεις κοροιδο .......

      Διαγραφή
  45. Ανώνυμος12/11/14 14:15

    Στον 13.29 ΛΕΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ: "Ρε γκεμπελίσκο Δερτούζο, τι 57% αύξηση λες; Α, να χαθείς παλιοτόμαρο.
    Η αύξηση για κατανάλωση 60 κυβικών είναι 27% και όχι 57% που γράφεις εσύ βλάκα.
    ΑΝΩΝΥΜΕ ΥΒΡΙΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ , ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ. Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ. ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ. Η ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΌ 16 ΈΩς 60 ΚΥΒΙΚΑ ΗΤΑΝ Ο.70 ΕΥΡΩ ΑΝΑΚΥΒΙΚΟ. Η ΤΩΡΙΝΗ ΧΡΕΩΣΗ ΤΗς Κας ΝΑΝΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΌ ΤΑ 37 ΚΥΒΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 60 ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ 1,10 ΕΥΡΏ ΤΟ ΚΥΒΙΚΟ. ΑΡΑ Η ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ 57%. ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ, Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ Ή Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/14 14:25

      ο παρτούζος... ο παρτούζος είναι....

      Διαγραφή
  46. Ανώνυμος12/11/14 14:26

    ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΤΑΠΩΣΕΙ . ΜΕ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ . ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ, ΛΕΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΝ . ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/14 14:35

      να βάλει για δήμαρχος ο παρτούζος, να τον ψηφίσετε τζαβαρόσκυλα!
      Τέτοιο υπόδειγμα τιμιότητας που θα το ξαναβρούμε;
      ρε αναμουνου ο κοπρίτης...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/11/14 14:57

      Nα μας πει ο παρτούζος πού πήγαν τα έξι εκατομμύρια που εισπράξανε από το νερό.
      Να μας πει ο παρούζος γιατί δεν τα δώσανε στην ευδαπ.
      Να μας πει ο παρτούζος αν θα είχαμε περίσευμα στο λογαριασμό του νερού και αν θα αναγκαζόμαστε να κάνουμε αυξήσεις αν δεν τρώγανε τα λεφτά.
      Τα λεφτά μας ρε...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/11/14 15:04

      Μαυρο κορακι..αγγελου..δερτουζος..

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος12/11/14 15:05

      Πόσους μαϊμού αποχαρακτηρισμούς οικοπέδων από δασικά σε μη δασικά έκανε ο παρτούζος για να πάρουν ρεύμα?
      Πόσα τσέπωνε για κάθε αποχαρακτηρισμό?
      Ετοιμάσου να τα ξεράσεις όλα.
      Έχουμε οικόπεδα που τη μία μέρα ήταν δασικά και την άλλη έσβηνες τα βελάκια του δασαρχείου και τα έκανες μη δασικά.
      Δε γλυτώνείς λαμόγιο.
      Είναι δέσμευση..

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος12/11/14 15:06

      Βρίζουν όσοι δεν έχουν να απαντήσουν. Εκτοξεύουν κατηγορίες για να γυρνάνε αλλού την κουβέντα. Μην ξεχνάμε ότι πληρώνονται γι' αυτό. Η πρωτοφανής αδικία που γίνεται στο νησί με τις αυξήσεις είναι ήσσονος σημασίας για εκείνους. Σημασία έχει το τι θα βάλουν εκείνοι στην τσέπη τους. Μισθοφόροι που πάντα θα πηγαίνουν σε όποιον δίνει τα περισσότερα. Το ποιός έχει τα περισσότερα όλοι το γνωρίζουμε. Τον κόσμο λυπάμαι που δεν έχει ελπίδα. Βρίζουν τον Δερτούζο όπως θα έκαναν με τον οποιονδήποτε θα τολμούσε να εκφράσει την άποψη του επώνυμα. Βρίζουν και τα μπλογκς που τους προσφέρουν βήμα. Μόνο εκείνοι έχουν δικαίωμα να ομιλούν ανώνυμα πίσω από τις μάσκες τους. Βρίζουν για να σταματήσουμε να σχολιάζουμε όσοι διαφωνούμε. Βρίζουν γιατί είναι "λίγοι" και δεν έχουν επιχειρήματα. Απολαύστε τους ανώνυμους υβριστές που θέλουν να χειραγωγούν την πολιτική της Σαλαμίνας για το ίδιον όφελος.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος12/11/14 15:12

      Πού πήγαν τα λεφτά του νερού λαμόγια?
      Απαντήστε λήσταρχοι.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος12/11/14 15:16

      Ρε βλάκα, αφού στα 60 κυβικά βρίσκονται οι περισσότεροι καταναλωτές πρέπει να δεις πόσο είναι η συνολική και τελική χρέωση για 60 κυβικά κατανάλωση. Σε αυτή λοιπόν την κατανάλωση των 60 κυβικών η αύξηση είναι 27% και όχι 57 που γράφει ο τύπος. Αν η κατανάλωση είναι μικρότερη τότε η αύξηση δεν είναι 27 αλλά μικρότερη.
      Γιαυτό τον λέω γκεμπελίσκο, διότι δεν αναφέρεται στην πραγματική αύξηση όλης της κατανάλωσης, αλλά περιορίζεται σε μία μόνο κλίμακα, δίνοντας την εντύπωση στο κόσμο ότι η αύξηση είναι 57%.
      Αν αυτή δεν είναι παραπληροφόρηση, τότε τι είναι;
      Θα μας πεις ρε Δερτούζο τι τα κάνατε τα 5 εκατομμύρια ή όχι;
      Πού τα φάγατε;
      Θα τα ξεράσετε όμως όλα στους Οικονομικούς Επιθεωρητές, θέλετε δεν θέλετε, παλιολαμόγια.

      Διαγραφή
  47. Ανώνυμος12/11/14 16:01

    Για να γίνει νόμιμη μια δωρεά πρέπει να γίνει ονομαστική ψηφοφορία μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και να αποφασίσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι εάν γίνει αποδεκτή η όχι .Ποια ψηφοφορία έχει γίνει για την δωρεά του Άγγελου και ποιοι ψήφησαν υπέρ της (δωροδοκίας ) και ποιοι κατά .Ποιος θα μας πληροφορήσει ,πότε , που και ποιοι. Μαύρο κοράκι περιμένω απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/14 16:23

      Kάνεις λάθος φίλε 16:01, οι δωρεές στο δήμο δε γίνονται με ψηφοφορίες, ούτε διά λόγου, γίνονται με χαρτιά. Τι χαρτί υπόγραψε ο αγγέλου, πώς μπορείς να τον δέσεις μόνο με μία δήλωση; Είπε, ξείπε. Από την άλλη όταν ο αγγέλου άλλαξε γνώμη στις αρχές του χρόνου και ζήταγε τα λεφτά του με δικαστικό έγγραφο, ο τσαβαρής πού ήταν? Γιατί δεν τον πήγε γα...ώντας με βάση τη περιβόητη δήλωση?
      Η "δωρεά" ήταν ένα τίποτα, ήταν η ευκαιρία να φωνάξει το φίλο του στο δημοτικό συμβούλιο να βρίζει τη Νάννου. Και ο βρωμιάρης καμάρωνε σα γύφτικο σκερπάνι.
      Αυτός ήταν ο Τσαβαρής και από κοντά το κοράκι και ο σύντεκνος.
      Κανείς δε γλυτώνει, είναι δέσμευση..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/11/14 17:41

      Για του λόγου το αληθές, οποιαδήποτε δωρεά πρέπει να γίνεται εγγράφως και να γίνει αποδεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο ή την Οικονομική Επιτροπή, κάτι που ποτέ δεν έγινε.
      Είναι αλήθεια ότι αμέσως μετά τις εκλογές ο Αγγέλου με δικαστικό έγγραφο ζητούσε τα λεφτά του για τις προμήθειες ??????? που έκανε επί θητείας Τσαβαρή.
      Συνεπώς, η δωρεά είναι 'άνθρακας'.

      Διαγραφή
  48. Ανώνυμος12/11/14 17:04

    ΠΟΛΥ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΧΡΕΩΝΕΣΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ. ΚΟΙΤΑ ΜΗ ΜΠΟΥΡΔΟΚΛΩΘΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος12/11/14 17:10

    ΝΕΑ ΚΟΥΛΟΥΡΓΙΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΦΗΣΕ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ 32.000.000 ΕΥΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος12/11/14 17:17

    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 32.000.000
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ - ΔΥΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος12/11/14 17:24

    32.000.000 ΕΥΡΩ ΖΗΤΑΝΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΡΙΑ-ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος12/11/14 17:36

    ΡΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ; ΜΟΥΓΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕΝΑ ΠΙΤΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΑΠΌ ΒΡΙΣΙΜΟ ΚΑΛΑ ΠΑΤΕ ΕΙΣΘΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. ΚΑΙ 32 ΕΚΑΤΟΜΥΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕ ΧΡΕΟΣ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ 43 ΕΚΑΤ.ΧΡΕΟΣ .ΑΡΑ ΜΙΩΣΕ ΚΑΤΑ 11 ΕΚΑΤ. ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΙΩΣΕ 20 ΕΚΑΤ. . 10 ΕΚΑΤ ΤΑ ΛΙΞΗΠΡΟΘΕΣΜΑ ΚΑΙ 1Ο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΟΤΑΝ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος12/11/14 17:40

    Λίγοι πολύ λίγοι, και ποιοτικά και ποσοτικά όσοι υπερασπίζονται τις αυξήσεις εναντίον του κόσμου. Δεν πείθουν κανένα ότι παλεύουν για το καλό του νησιού. Διαδικτυακό bullying και ανώνυμοι μπράβοι της εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος12/11/14 17:40

    NEA KOYΛΟΥΡΙΑ Ο ΛΕΝΗΣ ΧΡΕΩΣΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΒΑΨΙΜΟ ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΑΓΟΡΆ (3 ΜΈΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ) 2.500 ΕΥΡΏ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ 1000 ΕΥΡΏ ΣΕΛΙΓΟΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/14 17:43

      Δεν περιμέναμε διαφορετικά κουλούρια, ίδια με τα παλιά θα είναι κι' αυτά. Να ευχόμαστε να μην είναι χειρότερα γιατί η αρχή άλλα έδειξε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/11/14 18:38

      Tους βαφουμε και τα ΨΑΡΑΔΙΚΑ κιολας....Απο ποτε εχουνε να πληρωσουνε ,νοικια ,νερα,ρευμα,,,ΛΕΝΗ...ΑΣΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ...ΑΥΤΑ ΠΟΥΛΕΓΕΣ ΣΤΟ COFFEE TIME...Aντε..μπραβο.....
      Αντε ..ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ...λογω βαψιματος....ΑΥΞΗΣΗ ΤΕΛΩΝ 80%.....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/11/14 21:26

      ΝΕΑ ΚΟΥΛΟΥΡΓΙΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΦΗΣΕ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ 32.000.000 ΕΥΡΩ. ΚΥΡΙΕ ΝΔΕΡΤΟΥΖΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠ΄ ΑΥΤΟΥ?

      Διαγραφή
  55. Ανώνυμος12/11/14 17:44

    Ρε Δερτούζο, θα μας πεις τελικά που τα φάγατε τα 5 εκατομμύρια ευρώ;
    Τα λεφτά μας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος12/11/14 17:57

    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΥ Ο Τ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ 25,000;;;;;;
    ΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ. ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙΑ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΗΤΑΝ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Σ Χ Ε Τ Α.

    ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΖΗΤΑΓΑΝΕ 600000000 ΤΩΡΑ 500000000 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΤΕ ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ 10000000;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος12/11/14 18:10

    2.500 EΥΡΏ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΈΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ; ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ 1 ΜΗΝΑ 390 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΆ ΜΈΤΡΑ ΠΛΆΚΕΣ ΚΌΣΤΙΣΕ 2000 ΕΥΡΏ; ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ . ΑΣ ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΕΤΡΉΣΕΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΆΛΕΙ ΠΟΡΙΣΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος12/11/14 18:21

    Ναννοπουλα...λετε ΠΑΠΑΡΙΕΣ ως συνηθως...Και σωστα ,γιατι η ΙΣΙΔΩΡΑ τακανε ..ΜΟΥΤΙ.....
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ.::Μειωση 10% των επικουρικων συνταξεων...

    ΑΥΞΗΣΗ 50%ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ απο την ΙΣΙΔΩΡΑ.......
    Ολα 'τ'αλλα ειναι..ΤΡΙΧΕΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος12/11/14 18:31

    Eκεινος ο ΚΟΠΑΝΟΣ που ""ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ""καθε λιγο και λιγακι ...ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;;;;;ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ..""ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ"";;;;;;;;;;;

    ΘΙΑΣΟΣ ,ΕΝΑΣ ..ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ..ΘΙΑΣΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος12/11/14 20:07

    ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΣ + ΑΦΡΟΔΙΤΗ = ΣΚΟΥΠΙΔΙ WITH LOVE

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΙΠΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ

    http://www.youtube.com/watch?v=n7h_u-kbLco

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος12/11/14 21:34

    Ρε τζαβαρόσκυλα εδώ μέσα, που και πότε θα γίνει η τελετή του μεγαλύτερου απατεώνα δημάρχου της Κούλουρης και ολόκληρων των Βαλκανίων. Τσαβες;
    Θα γίνει πριν ή μετά την φυλακή;
    Του έχουμε έτοιμο τον κότινο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος12/11/14 21:36

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΧΕΣΤΙΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος12/11/14 21:40

    Παπαθεοχάρης Καπετανάκης Δερτούζος Τσαβαρής οι αστέρες της αρπαχτής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος12/11/14 21:46

    ΑΠΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ. ΣΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΙΛΙΑ. ΣΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΕΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΆΣΕΙ. ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΑΚΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/14 22:48

      ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΓΚΕΜΠΕΛΣ
      ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ
      ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ Ω ΛΑΜΟΓΙΑ

      Διαγραφή
  65. Ανώνυμος12/11/14 22:02

    Δήμος Σαλαμίνας αριθμός πρωτοκόλλου 1674 ημερομηνία 21-1-2014

    Προσφυγή της εταιρίας "Αγγέλου Λατομεία Σαλαμίνας Α.Ε".
    ενώπιον του Διοικητικού εφετείου Πειραιά
    με αίτημα τον συμβιβασμό ενώπιον της επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών

    κατά του Δήμου Σαλαμίνας νομίμως εκπροσωπούμενο από τον κ. Δήμαρχο,
    κλπ, κλπ, κλπ..
    Επιδόθηκε από δικαστικό επιμελητή Αθανασία Κόκκιζα στις 21-1-2014 ώρα 12:00

    Ο Αγγέλου όχι μόνο δεν μας χαρίζει φράγκο από όσα έταζε αλλά ζητάει και τα ρέστα.
    Τι έγινε Τσαβαρή, τί γίνανε οι δωρεές του φίλου σου του εθνικού ευεργέτη?
    Δερτούζο, Καπετανάκη, γιατί το πνίξατε?

    Όλοι μέσα, είναι δέσμευση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος12/11/14 22:06

    21.36 H ΦΟΡΑΔΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΧΕΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΑΓΚΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΤΑΠΩΣΕ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΛΆ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΡΑΤΣΩΣΕ Η ΝΑΝΟΥ, ΤΟ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΒΡΙΣΙΜΟ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΒΡΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/14 22:38

      τι να ταπωσει και μονο το παρατσουκλι του δηλωνει τι μπορει να ταπωσει << ΠΑΡΤΟΥΖΟΣ>> τον π.....νο του και μονο και αυτο ΑΝ θελουμε το πιστευουμε γιατι νομιζω το παει το γραμμα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/11/14 22:39

      τι λες ρε τζαμπαρόσκυλο απατεώνα;
      5 χρόνια θα σας βρίζουμε κοπρίτεςτε, που τολμάτε να κατηγορείτε 2 μηνών δήμαρχο και υπερασπίζετε έναν φαταούλα τυχοδιώκτη κλεφταρά του αιώνα!

      Διαγραφή
  67. Ανώνυμος12/11/14 22:53

    ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΨΗΦΩΝ ΚΟΙΝ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΥΤΣΗ Ν. ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΤΑΝ ΕΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΕΙΠΕ ΕΓΩ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΟΥΤΣΗ ,ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΙΘΟΥΜΕ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΑ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ .
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΓΩ ΑΛΛΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ .ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΑΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΞΑΤΕ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΑΥΤΟΝΟΜΑ;;;;;;;;;;; ΒΡΩΜΑΜΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΛΑΜΠΕΣ, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος12/11/14 22:57

    Ανώνυμος12/11/14 22:38
    τι να ταπωσει και μονο το παρατσουκλι του δηλωνει τι μπορει να ταπωσει << ΠΑΡΤΟΥΖΟΣ>> τον π.....νο του και μονο και αυτο ΑΝ θελουμε το πιστευουμε γιατι νομιζω το παει το γραμμα
    ########################################################################


    Ο ,Μανος βρε ελεηνε παει το γραμμα η οι περισσοτεροι συμβουλοι σας εκτος τον παιδ,,,,,,,,,,,,,,,,,η ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.
    Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/14 23:30

      ΚΛΕΦΤΑΡΑ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΣΚΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΟΥΝΕ ΜΕ ΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΜΑΚΑΚΑ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ

      Διαγραφή
  69. Ανώνυμος12/11/14 23:20

    Εκτακτα ,νεα του συμβουλιου της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ
    Σημερα μου θυμησε συμβουλιο επι τσαβαρη. μονο αλλαξανε τα ατομα,και τα ονοματα φυσικα.
    τοτε ειχαμε Γαρυφαλλακη, Λαιος.Μαρουδηςκ.λ.π Και σημερα ειχαμε Σπλακουνια,Μπουνταλη αδελφη Προεδρου και πολλους αλλους που δεν γνωριζω. Τα εβαλαν με τον Κοινοτικο Συμβουλο κυριο Μητροπουλο ο οποιος σημερα ειδικα φανηκε η πραγματικη του αξια (ΤΡΙΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ) Και αντι να του δωσουν συνχαρητηρια ,που η Προεδρος αποδειχθηκε αναξια. του επετεθηκαν φραστικα.
    Η μεν Αδελφη της προεδρου φωναζε στο κυριο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ γιατι δεν ερχετε στην Κ οινοτητα της καθημερινες.Τι να ερθω να κανω της απαντησε εχω καμμια Αρμοδιοτητα,εχω πιο σημαντικα πραγματα να κανω στην επιχειρηση του γυιου μου .Αλλωστε δεν χρειαζετε να ειμαι καθε μερα εγω εφερα οπως ειδατε θεματα προεκλογικων μας δεσμευσεων προς θυμηση για υλοποιηση αμεση
    και ας μη ερχομαι στη κοινοτητα .Διοτι οσες φορες ηρθα βρηκα εσας κυρια αδελφη της προεδρου να καθεστε στο γραφειο ,χωρις να μας ενημερωσει κανεις τι αρμοδιοτητα εχετε;;;;;;;; εκει .καθημερινα.και τωρα να παιρνετε το λογο να μου κανετε εμενα παρατηρηση. κατοπιν του επετεθηκε φραστικα ,και λιγο με χειρονομιες απλες ο κυριος Σπλακουνιας λεγοντας του οτι να παει στο ρεντη ,αλλα που να πας του ειπε αφου σε εχει διωξει ο δημαρχος ΙΩΑΚΙΜΕΙΔΗΣ. Καταλαβαινετε τι εγινε ευτυχως που ηταν ο Γυιος της ΔΗΜΑΡΧΟΥ ηρεμο παλικαρι και τα πραγματα δεν πηραν ασχημη τροπη. ΔΗΜΑΡΧΕ αφησες πολυ γρηγορα ανεξελεκτη την κατασταση. Κανε κατι πρωτου ειναι αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/14 00:14

      ΣΠΛΑΚΟΥΝΙΑ ΓΙΓΑΝΤΑ ΜΗ ΚΟΛΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΣΤΑΣΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΞΗΦΙΣΑΜΕ. ΕΙΣΑΙ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΣΠΛΑΚΟΥΝΙΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΑΝΤΙΟ ΘΑ ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/11/14 06:03

      Αφού πληρώσει αυτά που χρωστάει θα γίνει δήμαρχος του χωριού του .δώσε αυτά που χρωστάς ξέρεις εσυ.που.

      Διαγραφή
  70. Ανώνυμος12/11/14 23:29

    NEA KOYΛΟΥΡΙΑ Ο ΛΕΝΗΣ ΧΡΕΩΣΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΒΑΨΙΜΟ ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΑΓΟΡΆ (3 ΜΈΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ) 2.500 ΕΥΡΏ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ 1000 ΕΥΡΏ ΣΕΛΙΓΟΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/14 00:16

      Γιάννης κερνάει,Γιάννης πίνει.-

      Διαγραφή
  71. Ανώνυμος12/11/14 23:32

    ΚΛΕΦΤΑΡΑ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΣΚΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΟΥΝΕ ΜΕ ΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΜΑΚΑΚΑ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος12/11/14 23:34

    Kα ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΧΥΔΑΙΑ. ΕΝΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΟΛΟΥΣ. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος12/11/14 23:38

    ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ μαύρο κοράκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος12/11/14 23:43

    21.36 H ΦΟΡΑΔΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΧΕΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΑΓΚΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΤΑΠΩΣΕ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΛΆ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΡΑΤΣΩΣΕ Η ΝΑΝΟΥ, ΤΟ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΒΡΙΣΙΜΟ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΒΡΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ανώνυμος12/11/14 23:48

    ΦΙΛΕ ,ΦΙΛΗ ,ΔΕΝ ΕΓΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΙΣΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΑΒΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ.. ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΙΧΑΛΗ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ .ΡΩΤΑ ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΑΚΟΜΑ ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ 5ΟΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΑΣ. ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ΗΜΟΥΝ ΑΝΑΞΙΟΣ Η ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ;;;;;;;;

    ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΒΓΗΚΑ ΜΕ ΤΗ ΑΞΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΟΓΙΑ ΕΝΩ ΕΣΥ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ. Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΑΚΟΜΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΣΑΒΑΡΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΡΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

    ΕΛΕΙΠΕ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΖΟΡΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑΝΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ????

    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ ΟΤΑΝ ΕΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΦΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΤΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ.
    ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΘΕΜΑ. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΒΛΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμος13/11/14 00:19

    Bρωμιάρη παρτούζο πού πήγαν τα λεφτά του νερού?
    Απαπτεώνα παρτούζο πόσα σούφρωσες από μαϊμού αποχαρακτιρισμους οικοπεδων απο δασικά?
    Θα τα ξεράσης αρχηκλέφτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ανώνυμος13/11/14 00:20

    Το πιο σπουδαιο δεν το ειπε κανεις ισως δεν το καταλαβατε μεσα στη φασαρια ,που γινοτανε
    Τριτο θεμα εισηγησης και παλι του Κυριου ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ. μεταφορα της Κοινοτητας μας στο Παλαιο Δημοτικο Σχολειο Δεσμευση της Δημαρχου προεκλογικα ,και μεσα στο φυλαδιο μας που μοιραζαμε στους ψηφοφορους μας.Απαντηση Προεδρου κυριε ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕ στο προσυμβουλιο σας ειπε η ΔΗΜΑΡΧΟΣ οτι ειναι στα σχεδια της αμεσα να γινει αυτο αλλα αυτη την στιγμη δεν εχουμε χρηματα,και τον ερωτησε γιατι το εφερε θεμα;
    Απαντηση ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ εγω το ειχα φερει πριν το προσυμβουλιο ,αλλα δεν ειναι κακο να το ψηφισουμε και τωρα,Αλλωστε κυρια προεδρε πριν σας το στειλωτο εγγραφο μου για πρωτοκκολο ειχα ηδη ενημερωσει την ΔΗΜΑΡΧΟ. για τα θεματα που θα εβαζα και συμφωνησε.



    Οι προτασεις ηταν δυο τελικα η εισηγηση του κυριου Μητροπουλου οσο πιο γρηγορα μεταφορα της Κοινοτητας ωστε να δει ο Κοσμος οτι κρατα η ΔΗΜΑΡΧΟΣ τις προεκλογικες της δεσμευσεις,Και η προταση του κυριου ΜΑΡΙΝΟΥ να βρουμε ενα ΚΤΗΡΙΟ να στεγασουμε ολες τις Υπηρεσιες μεσα.

    ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ. (ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ)

    ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ
    1) Ειπατε του κ.Μητροπουλου γιατι το εφερε θεμα αφου η Δημαρχος σας ειπε στο προσυμβουλιο οτι το εχει στα σχεδια της τα αμεσ
    αρα ηταν συμφωνη η ΔΗΜΑΡΧΟΣ με την προταση του Συμβουλου Μ ητροπουλου. και πως μπορουσε αλλωστε να ειναι αντιθετη αφου ηταν στα προεκλογικα της σχεδια.

    2) Εδω δεν εχουμε φαει να φαμε ,ραπανακια για την ορεξη;;;;;;; που θα βρειτε να χρηματα για αγορα κτηριου για να στεγασει ολες τις Κοινοτητες υπηρεσιες;;;;;;;;; εσεις το ειπατε στο κυριο Μητροπουλο οτι θα αργησει λιγο η μεταφορα γιατι δεν υπαρχουν χρηματα.
    3) Και το σοβαροτερο λαθος πηγατε εναντια στη δεσμευση σας την Προεκλογικη ,διοτι πιστευω το ιδιο βιβλιαρακι μοιραζατε και εσεις προεκλογικα στους ψηφοφορους σας.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΧΕΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ
    ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΕΡΑΣΕΙ ΟΥΙΣΚΑΚΙ. ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΡΑΤΣΩΣΑΝ ΕΜΑΣ. ΟΛΑ ΣΤΑ ΥΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος13/11/14 00:33

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΠΑΝΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ. Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ,ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ. ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.

    ΟΤΑΝ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΕΜΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΜΑ ΑΥΤΩΝ.
    ΕΙ[ΠΕ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ 1800 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΕΛΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΤΟ 2012 ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΠΟΥΤΣΗ Ι. Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ , ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΗΓΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΟ 2013 ( ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ.)
    ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ 381 ΕΥΡΩ + 290; ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΣΥΝΟΛΟ 700ΕΥΡΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 600 ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ,ΟΡΑΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανώνυμος13/11/14 00:34

    Παρτούζο πήγες για μαλί και βγηκες κουρεμένος.
    Παρτούζο ετοιμασου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ανώνυμος13/11/14 00:50

    Το οτι εχει οραματα και εμπειρια το ειπε και ενα παλλικαρι στον ιδιο τον ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΩΝ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ. ημουν διπλα και το ακουσα και απο οτι εμαθα ηταν ο γυιος της δημαρχου. και μπραβο του,
    Θα πρεπει αυτον τον συμβουλο να τον αξιοποιησετε σωστα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανώνυμος13/11/14 01:43

    Σε αντίθεση με τον κύριο Τσαβαρή, εγώ συγχαίρω την κυρία Δήμαρχο η οποία απέχει των συνεδριάσεων των δημοτικών κοινοτήτων, κι έτσι δίνεται η δυνατότητα στους συμβούλους να εκφράσουν ελεύθερα τη βούλησή τους χωρίς να καπελώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ανώνυμος13/11/14 08:31

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
    ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ????????????????? Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΗΣΗ ΟΥΤΕ ΓΝΩΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΠΕΛΟΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΗΣ .ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ Η ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΑΓΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ανώνυμος13/11/14 09:07

    Ti κουρεμένος βγήκε ρε βλάκα ο Δερτούζος; Μίληε πολύ κλά ενημέρωσε τους Συλλόγους με τον καλύτερο τρόπο. Ούτε στο δαχτυλάκι του δεν μπορείτε να τον φτάσετε γιαυτό και βρίζετε. Τον Δερτούζο στο Αιάντειο όλοι τον αγαπάνε , γιατί έχει δουλέψει και έχει προσφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/14 09:27

      Δεν απάντησε ο παρτούζος πού πήγαν τα εκατομμύρια που σουφρώσανε από το νερό.
      Δεν απαντησε αν θα κάναμε αυξήσεις ή μειώσεις αν δεν τρώγανε τα λεφτά του νερού.

      Διαγραφή
  84. Ανώνυμος13/11/14 09:56

    ΜΑΝΟ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ανώνυμος13/11/14 10:32

    ΕΠΕΙΔΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ, Ο ΜΑΝΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ, ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ . Ο ΜΑΝΟΣ ΕΧΕΙ 2 ΚΟΡΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ 2 ΕΓΓΟΝΙΑ. ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/14 12:33

      ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΝΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΔΙΑΦΙΜΗΣΗ. ΤΙ ΕΜΑΘΑ ΘΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ; ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ. ΒΡΕ ΑΝΑΜΟΥΝΟΥ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/11/14 13:56

      πού πήγανε τα λεφτά του νερού δασοφάγε?
      πού πήγανε τα λεφτά του νερού λαμόγιο?
      πού πήγανε τα λεφτά του νερού κλέφταρε?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/11/14 17:06

      ΜΑΝΟΣ Ο ΦΑΝΑΡΑΚΙΑΣ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος13/11/14 20:11

      ΑΝΩΝΥΜΕ 13/11/14 10:32

      ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ....Ο ΜΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!!!!!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ........ΜΟΝΟ Η ΓΥΦΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΑΠΙΑ ΤΗΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΓΑΝΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Τ.

      Διαγραφή
  86. Ανώνυμος13/11/14 10:43

    NAI ΡΕ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ. ΡΩΤΗΣΕ ΤΗ ΤΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ

    Μία φίλη του Μάνου από το ΝΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ανώνυμος13/11/14 10:53

    ΤΗ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Ο ΑΝΙΨΙΟΣ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ανώνυμος13/11/14 11:17

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/14 12:30

      ΔΗΛ. Η ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΑΤΟΙΚΈΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/11/14 17:31

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Φίλε "Ανώνυμε 13/11/14 17:31"
      Ξεπέρασες κάθε ανεκτό όρο και να 'σαι βέβαιος πως εάν μου ζητηθεί θα βοηθήσω στον εντοπισμό σου γιατί μερικοί τελικά δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο

      Διαγραφή
  89. Ανώνυμος13/11/14 11:26

    Γεια σου βρε Ελλάδα του 2014 γεια σου βρε Σαλαμίνα του 2014.
    Μπράβο στον κύριο Δερτούζο για τις παρατηρήσεις του αλλα 4 σχεδόν χρόννια που ηταν απο τους πρώτους Δημοτικούς συμβούλους του Τσαβαρή δεν εισηγήθηκε μια φορα τα χρηματα του νερού να γίνουν επενδύσεις.ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΣΗ ........δεν μπορώ να το καταλάβω.Μάλλον 4 χροννια ήταν στην αντιπολίτευση στο μυαλό του.Δεν εξηγείτε αλλίως. ΕΝΤΑΞΕΙ το θέα με τα δασικά έχει καταντήσει παρωδία.Μόνο στην Ελλάδα έχει διακίομα ο καταπατητης ο απατεώνας ο βιαστής το λαμόγιο εν γενει .Γι αυτο Ελληνες φατε σκατα.............αυτοί μας αξίζουν.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ανώνυμος13/11/14 12:28

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛ. ΓΑΜΩΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ανώνυμος13/11/14 13:00

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΥΖΕΤΕ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟ ΠΩΣ ΒΑΛΑΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΘΑΡΑ;ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/14 13:16

      Β.............
      Γ..............

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/11/14 13:59

      skata sta moutra soy jereis vromopartoyze.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/11/14 15:48

      ΡΟΥΛΑ, Ε, ΡΟΥΛΑ, ΒΑΛΑΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ


      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΘΑΡΑ, Ε, ΡΟΥΛΑ,..........................................ΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος13/11/14 16:34

      ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, Ε, ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ..............

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος13/11/14 20:21

      Όνομα δεν έχει ρε παιδιά, τι είναι χωρίς ταυτότητα;
      Α, να χαθείτε βρωμόσκυλα.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος14/11/14 00:42

      το μονο που ξερουν οι αλητες του τζαμπατζη είναι να ρουφανε τσαβαρολαδο και να πετανε λασπη..

      Διαγραφή
  92. Ανώνυμος13/11/14 15:29

    δερτουζε εισαι παρελθον και το γνωριζεις πολυ καλα. δεν ειμαστε ξενοι να τρεχουμε απο πισω σου. η κουλουρη εβγαλε δικιά της δημαρχο. τραβα τωρα μεχρι το δασαρχειο να δεις τι θα κανεις με τα αναδασωτεα και ασε το νησι με τους ντοπιους ησυχο. σας ειδαμε ποσο ικανοι εισασταν την προηγουμενη δημοτικη περιοδο. δεν θελουμε αλλο τσαβαρη φανελα δερτουζο κλπ. πες αλευρι ο αστρακος σας γυρευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ανώνυμος13/11/14 15:58

    ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ, ΡΟΥΛΑ,

    ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ
    ΔΟΥΜΕΝΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΖΟΒΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,............
    ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,....///////////////////,.................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/14 20:29

      Έχεις καταντήσει σαχλός ρε με τις επαναλαμβανόμενες αϊδίες, δεν το καταλαβαίνεις;
      Η Ρούλα ποτέ δεν υποσχέθηκε σε κανέναν και σε καμία, γιατί ήξερε ότι οι προσλήψεις απαγορεύονται δια νόμου.
      Όσο γι αυτούς που αναφέρεις, αυτοί ήταν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και είναι προς τιμή τους που ο καθένας βοηθάει με το τρόπο του και τις δυνάμεις του, χωρίς ούτε 1 ευρώ αντάλλαγμα. Αυτό σημαίνει εθελοντισμός.

      Διαγραφή
  94. Ανώνυμος13/11/14 17:01

    ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΚΟ ΤΟΝ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΙΟΥΔΑ Ε ΙΟΥΔΑ
    ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΚΙ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΝΟΜΟΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΩΣΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ .ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/14 17:15

      Αλήθεια κε Δερτούζο, το ερώτημα «που πήγαν τα λεφτά;» το θεωρείτε λαϊκισμο και ριψη λάσπης;
      Εχετε ή δεν εχετε υποχρεωση να απολογηθειτε που πηγαν τα λεφτα;
      Τι σημαινει πηγαν για αλλες αναγκες του δημου;
      Ποιες ειναι αυτες οι αναγκες;
      Αντι λοιπον να λες μπουρδες, έχεις υποχρεωση να μας πεις που πηγανε τα 5 εκατομμ. ευρώ του νερου που εισπραξατε απο τον κοσμο.
      Με τα 5 αυτα εκατομμυρια, οχι μονο το δικτυο θα ειχατε ανανεωσει αλλα και την ιδια την ΕΥΔΑΠ θα ειχατε ....αγοράσει.
      Εμπρος λοιπον πες μας που πηγανε τα λεφτα και μετα συζηταμε για ολα τα υπολοιπα.

      Διαγραφή
  95. Ανώνυμος13/11/14 17:37

    Ανώνυμος13/11/14 08:31
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
    ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ????????????????? Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΗΣΗ ΟΥΤΕ ΓΝΩΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΠΕΛΟΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΗΣ .ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ Η ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΑΓΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗΣ ΔΙΟΤΙ:
    1) ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΕΦΕΡΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

    2) ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΩ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ
    ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ
    3) ΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΡΙΤΟ ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ
    4) ΧΘΕΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΤΕΣ ,ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ,ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ. ΑΜ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΛΗ ΚΥΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕ. ΕΡΓΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ,ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ
    ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΕΦΟΝΣΟΝ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΕΣΥ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗ .,ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΣΜΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΗ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΛΑ.,ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΔΙΠΛΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΚΟΠΑΝΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΙΣΑ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ Χ <<<<<<<<<>>>>>>>>>> Ο ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Ανώνυμος13/11/14 17:41

    ΟΔΗΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΡΑΜΜΑ ΜΗΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΙΕΡ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΝΟ. ΤΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ανώνυμος13/11/14 17:49

    Γιατι δεν την γραφεις ολη την παροιμια ρε φιλαρακο, Τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξειους Κ************ Σ .Και παρ οτι
    η συγκεκριμενη Προεδρος εχει Κ*************** Ι δεν της μπαινουν τα μεταξωτα βρακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ανώνυμος13/11/14 18:20

    ΜΟ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ Κ.............Σ ΞΕΡΕΙ.

    ΕΔΩ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΓΚΑΦΑ ΧΘΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ

    ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΠΕ ΑΝ ΔΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΛΟΓΩ ΦΩΝΩΝ

    ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΠΛΗΞΕΙ ΣΤΟΝ Κ.ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΘΕΜΑ;;;;;;;
    ΑΦΟΥ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ( ΠΡΟΦΑΣΗΣ) Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ.
    ΜΕΤΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΚΕΙ .ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
    ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ .ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ,Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΒΑΛΕ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ .ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΑΦΟΥ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ .ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΚΤΗΡΙΟ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ,ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΝΑΝΝΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΠΗΓΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥΣ.

    ΑΥΤΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΜ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/14 00:52

      Σιγά μωρέ που θα μας διοικούν. Ξεκαβαλείστε λίγο γιατί σας βλέπω να ....γκρεμίζεστε.
      Τι νομόζετε ότι είσαστε όλοι σας; Έχετε καμιά δικαιοδοσία; τίποτα. Μόνο εισηγήσεις κάνετε κι από κει και πέρα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Τις δημοτικές κοινότητες τις έχει ο Καλλικράτης για να παίζουν τα ....παιδία και να βαυκαλίζονται ότι τάχατες είναι κάτι. Άντε ξυπνήστε και ξεκαβαλικεύστε.

      Διαγραφή
  99. Ανώνυμος13/11/14 18:31

    ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ. ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΙΘΕΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ,ΑΦΟΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ.ΠΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΑΣ ΛΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ., ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΟΥΙΣΚΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ,ΕΝΩ Ο Κ.ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΑΝ ,ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΜΟΝΟ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ;;;;;;;;;

    ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΠΩΣ ΤΟ ΗΞΕΡΕ;;;;;;;;;;

    ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΧΑΜΗΛΟΒΛΕΠΟΥΣΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/14 00:53

      Από ....φαντασία ....σκίζεις....αδελφέ μου !!!

      Διαγραφή
  100. Ανώνυμος13/11/14 21:34

    Στον 15.29 ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ. Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ. ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ. ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΔΕΝ ΥΞΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΑΣ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΣΕ ΜΑΣ. ΩΡΑΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ.
    ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ Ο ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/14 01:02

      Με τα τόσα εκατομμύρια του νερού που φάγανε και την τραγική κατάσταση του δικτύου που αφήσανε, η Δήμαρχος δεν έπρεπε να κάνει αύξηση 27% μόνο, αλλά 1.000% όπως έκανε ο Δήμος Αριστοτέλη που από 0,45 ευρώ το κυβικό το πήγε 4,5.
      Διαβάστε μπας και καταλάβετε ότι τα ψέματα τελείωσαν.
      http://antigoldgr.org/blog/2011/11/07/dim-teli/

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/11/14 01:09

      ....και η αύξηση των Δημοτικών τελών δεν έπρεπε να ήταν 50% δηλ. 5 ευρώ το μήνα, αλλά 100 και 170% όπως στο Δήμο Αριστοτέλη.
      http://antigoldgr.org/blog/2011/11/07/dim-teli/

      Διαγραφή
  101. Ανώνυμος13/11/14 21:46

    ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ,ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ανώνυμος13/11/14 21:49

    ΣΤΟΝ 15.29 ξεχασα κατι. να ρωτήσω. Αυτό το βρίσιμο που βγαζετε στα σχόλια , εχετε περάσει από ειδικό .........Πανεπιστήμιο; Παναεπιστήμιο Τρούμπας; Νομίζετε ότι με αυτό τον τρόπο στηρίζετε την Νάννου; της κάνετε κακό Ο κόσμος έχει καταλάβει.
    Ο Νίκος από ταΒασιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/14 22:45

      γεια σου νικολάκη!....καθαρόαιμο τζαβαροντογ!
      Τι νέα από τα αυθαίρετα εκεί; σε βόλεψε και σένα ο παρτούζος;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/11/14 23:39

      γεια σου ανώνυμε με τους ωραίους σου τρόπους τελειόφητε απο το Πανεπιστήμιο.....τρούμπας. Τον κ. Δερτούζο τον ξέρουμε πολλά χρόνια. Εργάτης προσφοράς για όλους. πρέπει να πλένετε το στόμα σας και μετά να μιλάτε για το ονομά του.
      Ο Νίκος από τα Βασιλικά

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/11/14 00:43

      Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ....Α ΕΣΥ ΝΙΚΟΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕ ΑΙΝΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ .....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/11/14 01:57

      Γεια σου Νικολακη με την αυθαίρετη μπαράγκα σου στα Βασιλικά!
      Κάποτε ήταν ωραίο μέρος αλλά αφότου ήρθατε εσείς και το γεμίσατε σκουπίδια, στο τέλος το καταντήσατε σαν τα γυφτόμουτρά σας ....σαν τα δικά σου και του οικοπεδοφάγου του παρτούζου που στο νομιμοποίησε!

      Ρε ουστ τσαβαρογυφτοκοπρόσκυλο νικολάκη τσαβγαοουυυυυυυυυυ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος14/11/14 07:20

      Ναι μωρή χαμούρα (Ανώνυμος14/11/14 00:43) τα δικά σας όλα είναι νόμιμα σαν το μέγαρο της δημάρχου σας όπου η πρώην "ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ" στο κέντρο, νομιμότατο.
      Χρωστάει χάρη στον Μακρή
      ανα μούνου σκατο τρόμπα πια που έχεις και άποψη μαλάκιο του Βουρκαρίου

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος14/11/14 12:57

      ΒΛΑΜΕΝΕ ΞΕΝΕ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΡΙΖΕΣ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΠΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΞΕΝΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΑΙΝΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚΟΜΟΥΤΡΑ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟ ΒΛΑΚΑ Ω ΒΛΑΚΑ

      Διαγραφή
  103. Ανώνυμος13/11/14 23:29

    ΣΤΟΝ 13/11 ΚΑΙ 21:26
    ΕΣΥ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΕΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ,ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ;ΚΑΙ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ,ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑΙ .ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΩ.ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ
    ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΝΑ ΕΒΑΖΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΑΝΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΜΕΤΑ.ΕΙΔΑΛΩΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ανώνυμος14/11/14 00:05

    Φιλαρακο ακομη εκει εισαι;;;;;; ο νομος αλλαξε Διαβασε το φ.εκ. 4257/14/4/2014 αρ, φυλλου 93
    Άρθρο 2
    1. Οι παράγραφοι 1 και 2 του άρθρου 79 του ν. 3852/2010,
    όπως αντικαταστάθηκαν µε την παρ. 16 του άρθρου 6
    του ν. 4071/2012, αντικαθίστανται ως εξής:
    «1. Πρόεδρος του συµβουλίου δηµοτικής κοινότητας εί−
    ναι ο σύµβουλος του συνδυασµού της πλειοψηφίας που
    έχει λάβει τους περισσότερους σταυρούς προτίµησης
    και σε περίπτωση ισοψηφίας αυτός που είναι γραµµένος
    πρώτος στην απόφαση της ανακήρυξης. Όταν ο Πρόε−
    δρος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ασκεί
    µέλος του συµβουλίου της δηµοτικής κοινότητας, που
    ορίζεται από αυτόν, ως αναπληρωτής του.
    ΑΡΑ ΑΜΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΩΛΥΕΤΑΙ ΟΛΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟ;;;;;
    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ
    ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ. ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ .ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ,ΤΟΛΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ,ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ. ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .ΠΑΝΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/14 01:21

      Ρε Μητρόπουλε, ότι θέλεις λες; Πού κολάει η Δήμαρχος με αυτό που λέει ο νόμος; Πας καλά;
      Θα πει η Δήμαρχος ότι η Πρόεδρος κωλύεται ; Αυτό λες; Στο τέλος θα τρελαθούμε.

      Διαγραφή
  105. Ανώνυμος14/11/14 02:48

    Ανώνυμος14/11/14 01:37

    Με τα τόσα εκατομμύρια του νερού που φάγανε και την τραγική κατάσταση του δικτύου που αφήσανε, η Δήμαρχος δεν έπρεπε να κάνει αύξηση 27% μόνο, αλλά 1.000% όπως έκανε ο Δήμος Αριστοτέλη που από 0,45 ευρώ το κυβικό το πήγε 4,5 και η αύξηση των Δημοτικών τελών δεν έπρεπε να ήταν 50% δηλ. 5 ευρώ το μήνα, αλλά 100 και 170% όπως στο Δήμο Αριστοτέλη.
    Διαβάστε μπας και καταλάβετε ότι τα ψέματα τελείωσαν.
    http://antigoldgr.org/blog/2011/11/07/dim-teli/
    Απάντηση
    Ανώνυμος14/11/14 02:06

    Και στο Δήμο ΜΩΛΟΥ-ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ που είναι ο Γκλέτσος η άυξηση των δημοτικών τελών ήταν 50%. Μάλιστα αρνήθηκε να στέλνει απορριμματοφόρο σε μοναστήρι γιατί δεν πληρώνει τέλη.
    http://altpressfthiotida.com/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AC/%CE%B7-%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%80%CE%B5%CE%AF%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%8D%CE%BE%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B4/
    Απάντηση
    Ανώνυμος14/11/14 02:11

    Και στην ΠΑΡΓΑ τα δημοτικά τέλη αυξήθηκαν τα δύο τελευταία χρόνια 400%.
    http://www.newsbomb.gr/politikh/aytodioikhsh/story/277222/parga-diamartyria-gia-ekriktiki-ayxisi-dimotikon-telon

    Απάντηση
    Ανώνυμος14/11/14 02:20

    Μόνο σε αυτούς;
    Μαρούσι 70% αύξηση
    Ηράκλειο 300%
    Καστοριά 300% στα τέλη, 300% και στο νερό.
    Δήμοι Πελοποννήσου 100%
    Δήμοι Εδεσσας, Ρεθύμνου, Τρίπολις, Ζαχάρως, Αβδηρών, Σερρών, Παλήνης,Κομοτινής, Χαλκηδόνας, Λευκάδος, Αργους-Μυκηνών κλπ κλπ αύξηση από 15 έως 100%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Ανώνυμος14/11/14 11:49

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΓΚΕΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΌΤΙ ΤΑΧΑ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΜΑΛΊΣΤΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Η ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ , ΘΑ ΣΑς ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΗΜΟΥΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ.
    ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ:
    Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αμαρουσίου ο Προϋπολογισμός και το Τεχνικό .
    Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στην εισήγηση του υπογράμμισε ότι στον Προϋπολογισμό του 2015 αλλά και στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου, αποτυπώνεται με σαφήνεια η στρατηγική και οι προτεραιότητες της Διοίκησης για την επόμενη χρονιά.
    Λιγότερα έσοδα για τον Δήμο Αμαρουσίου το 2015
    Ο προϋπολογισμός του 2015 καταρτίστηκε λαμβάνοντας υπόψη:
    • Τη μείωση κατά 60% περίπου της κρατικής χρηματοδότησης προς τους Ο.Τ.Α τα προηγούμενα χρόνια, η οποία θα εξακολουθήσει να ισχύει και την επόμενη χρονιά.
    • Τη διαρκή μείωση, χρόνο με το χρόνο, των χρημάτων που εισπράττει ο Δήμος μέσω των ανταποδοτικών τελών. Το 2009, τα έσοδα του Δήμου από τα ανταποδοτικά ανήλθαν στα 28.191.998 ευρώ. Τα ίδια έσοδα, το πρώτο 10μηνο του 2014 ανήλθαν μόλις στα 15.870.000 ευρώ και θα κλείσουν στο τέλος του χρόνου περίπου στα 17.500.000. Μεταξύ 2009 και 2014 η μείωση των εσόδων μόνον από ανταποδοτικά τέλη ξεπερνά τα 10.000.000 ευρώ.
    • Την απόφαση της Διοίκησης να μην προχωρήσει για το 2015 σε αύξηση των ανταποδοτικών τελών, μετά τη μείωση κατά 20% που έγινε τα προηγούμενα τρία χρόνια.
    • Την απόφαση της Διοίκησης να διατηρήσει τις απαλλαγές και μειώσεις που ισχύουν για μια σειρά από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.




    ΕΤΣΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΗΞΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ
    ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΙΑ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙς ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΣΑΤΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Ανώνυμος14/11/14 11:57

    ΦΙΛΕ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ . ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΠΟΣΟ ΑΙΣΧΡΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΑΝΝΟΥ. ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΆ ΠΑΒΩ ΑΠΟ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΏ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΊ ΛΕΦΤΑΔΕΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΕΛΩΝ. ΤΟ ΕΚΝΕ Η ΝΑΝΝΟΥ ΣΤΗΝ ΦΤΟΧΩΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΝΤΡΟΠΗΣ , ΑΙΣΧΟΣ ΑΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Ανώνυμος14/11/14 11:59

    ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΞΗΣΗ ΤΕΛΩΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ Ο.Κ ΤΟ 5Ο% ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ 50% ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΓΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Ανώνυμος14/11/14 12:12

    Ρε βλάκα 11:49 αυτά που γράφει ο από πάνω δεν είναι αποκλειστικά για το 2015. Είναι οι αυξήσεις που οι σοβαροί δήμοι κάνανε τα τελευταία 3 χρόνια για να προλάβουνε τις τραγικές εξελίξεις του σήμερα. Ενώ οι δικοί μας βαράγανε το βιολί τους.
    Το Μαρούσι παρόλο που είναι πλούσιος δήμος, έκανε την αύξηση του 70% τώρα και 2 χρόνια.
    Διάβασε για να ξεστραβωθείς γκεμπελίσκο.
    ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 70% ΣΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    http://voria-tis-athinas.blogspot.gr/2011/12/70.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/14 12:17

      Μου ΄φαγε το l στο τέλος. Το σωστό site είναι:
      http://voria-tis-athinas.blogspot.gr/2011/12/70.html

      Διαγραφή
  110. Ανώνυμος14/11/14 12:15

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ. ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ , ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/14 12:23

      γΙΑ ΚΆΘΕ ΈΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΊΤΕ ΘΑ ΠΑΊΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΆΝΤΗΣΗ, ΟΠΩς ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ. ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ SITE ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ.
      Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
      ΠΑΤΑΕΙ ΤΑ SITE ΜΠΑΙΝΕΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ.

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.