Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Νοε 2014

ΟΛΟΙ ΝΑΙ. Προβιβάζονται συντεταγμένα ! ! !

Δεν θα ασχοληθούμε σήμερα με το προχθεσινό τραγελαφικό δημοτικό συμβούλιο και το επίπεδο αυτού, που έπεσε στα ‘’Τάρταρα’’. Είχαμε πολλά χρόνια να δούμε τέτοιες αντιπαραθέσεις -μάλιστα πολλάκις άνευ λόγου- που μας παρέπεμψαν σε αλήστου μνήμης εποχές. Θέλουμε να πιστεύουμε πως απλά ήταν μια άτυχη στιγμή και όχι η απαρχή μιας νέας εποχής για το νησί μας!
Θα σταθούμε όμως στην υπερψήφιση του 20ου και τελευταίου θέματος από σύσσωμη την πλειοψηφία και την αύξηση κατά 50% των δημοτικών τελών χωρίς ΚΑΝΕΝΑΣ δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας να προβάλει πολιτικό λόγο, χωρίς έστω να αιτιολογήσει το ατόπημα του εγχειρήματος. Τελικά ‘’προβιβάστηκαν’’ όλοι και μάλιστα με άριστα !
Μόνο εκτός αιθούσης κάποιοι ψελλίζουν την αντίθεση τους και την λύπη τους, πλην όμως το θεωρούν ως αναγκαίο κακό και μας ρωτάνε αν έχουμε άλλη πρόταση… να τους την πούμε!
Η πικρή αλήθεια είναι πως λύσεις βεβαίως υπάρχουν, αλλά δυστυχώς, εσάς ψηφίσαμε για να τρέξετε υπεύθυνα, αλλά να τρέξετε, γιατί λύσεις θαυματουργές ΔΕΝ υπάρχουν και το χειρότερο η κατά 50% αύξηση των δημοτικών τελών σήμερα και κυρίως του νερού αύριο που είναι προ των πυλών ΔΕΝ μας λύνουν τα προβλήματα.
Σ’ ένα εξαθλιωμένο λαό που ήδη δεν πληρώνει τα δημοτικά τέλη, μια και οι περισσότεροι κάνουν διακανονισμό και φυσικό τω λόγω η ΔΕΗ κρατάει τα δικά της και δεν αποδίδει τα των δήμων, τι περιμένατε πως θα τρέξει ζωντανό χρήμα στα ταμεία σας; Εξαντλήσατε κάθε άλλο περιθώριο;
Αλήθεια μια κι ήρθαν τα πάνω κάτω, τι θα γίνει με τον εκβιασμό της ΕΥΔΑΠ; Να το εκλάβουμε ως αυριανή πρόταση για αύξηση του νερού στην περιφέρεια;

105 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/11/14 20:47

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ Ο Κος ΧΑΤΖΗΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΓΥΦΤΟΙ. Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΥΡΑΤΣΑ ΑΦΟΥ ΠΛΗΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΤΟ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ. ΑΝ ΕΠΕΦΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΛΗΝΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. ΤΕΛΙΚΑ Κε ΧΑΤΖΗ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΕΞΑΛΟΥ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΛΑΧΕ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟΥΣ ΓΚΕΓΚΕ?????? ΑΡΑ ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.
    ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
    Απάντηση
    Ανώνυμος2/11/14 16:06

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΓΡΑΨΑΤΕ ΠΑΛΙ. ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΜΟΝΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΗΝΕΣ ΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΝΕΙ Η ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ "ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ" ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ. ΠΡΩΤΑ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΣ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ " ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ" ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥ ΤΑ. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΒΟΥΝΕ ΔΗΘΕΝ.
    Απάντηση
    Ανώνυμος2/11/14 16:18

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΠΡΑΒΟ. ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ!!!! Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΠΙΟΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΥΡΑΤΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ(ΑΡΑΓΕ Η ΕΦΟΡΙΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ), ΤΑ ΝΕΡΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ Η ΕΥΔΑΠ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΚΥΡΑΤΣΕΣ ΟΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΝΑ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΘΕΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ?????? ΡΕ ΤΡΕΛΟΙ ΓΚΟΓΚΟΦΛΑΡΟΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/11/14 21:07

    Ανώνυμος2/11/14 15:15
    ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΣΑΒΑΡΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ( ΤΟΥΡΛΑ. ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Κ.Λ.Π . Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ,ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΕΡΝΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΛΕΩ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΑΠΑΞΙΩΣΗ. ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΕΛΩΝ 50% ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ,ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ,ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ.ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ. ΣΑΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.

    ΑΠΟΡΩ ΚΥΡΙΟΙ ,ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ( ΓΛΑΣΤΡΕΣ ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ .ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΕΙΧΑΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΦΥΤΑ ΑΝΕΥ ΓΛΑΣΤΡΩΝ.
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΙΧΑΤΕ ΦΕΡΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΣΑΣ,ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ,ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΑΣ.ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ. ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ. ΜΟΝΟ Ο ΜΠΕΖΟΣ ΕΛΕΙΠΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ .ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ. .ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΒΡΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΑΜΙΛΗΤΑ ΑΚΟΥΝΗΤΑ ΑΓΕΛΑΣΤΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΗΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ. ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ.

    ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ.

    ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ,ΝΑΙ Η ΟΧΙ ( ΝΑΙ )

    ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΕ ΣΑΣ.ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;; ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ. ,ΑΡΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ 2014.
    ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ ΣΥΜΒ. ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΚΑΝΕΙΣ. ΛΥΠΑΜΕ ΔΙΟΤΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΕΡΙΑ. ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΣ ΒΓΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

    ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΓΙΑ ΑΠΛΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΘΙΑΣΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ <<<< ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ >>>>>>>.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/11/14 21:20

    Εσυ απορω γιατί δεν εβαλες για υποψήφιος; Ή εβαλες και είσαι απ τους φτυσμενους; κι έχεις κανει την πικρά κομπολόι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/11/14 22:00

    «'Ήμαρτον παραδούς αίμα αθώον»
    Λυπάμαι που δημιούργησα οικογένεια με τρία παιδιά και τα τρία επιστήμονες και άνεργα !!
    Λυπάμαι που τόσα χρόνια ήμουν δίκαιος και τίμιος ,λυπάμαι που για τα χάλια της Πατρίδος μου που εσείς είστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι και την πληρώνουμε μόνο εμείς .
    Λυπάμαι που με υποχρέωσαν να πληρώνω τα ταμεία σας και δεν μπορώ να εισπράξω τα χρήματα ούτε καν τις εισφορές μου (λόγω αδυναμία πληρωμής
    και δεν μπορώ να βοηθήσω τα παιδιά μου .
    Επειδή κάποιοι τα φάγανε και δεν τιμωρήθηκαν ΠΟΤΕ. Τώρα μου ζητάν πάλι να πληρώσω γιατί κάποιοι, που έχουν ονοματεπώνυμο, άρπαξαν τα χρήματα και κάποιοι άλλοι με υποχρεώνουν να πληρώσω γιά τους κλέφτες, έλεος κ. Νάννου ΕΛΕΟΣ τουλάχιστον κάντε κάτι για να μην ντρέπονται τα παιδιά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/11/14 22:11

    Λαός μου τί εποίησά σοι και τι μοι
    ανταπέδωκας/ Αντί του μάνα χολήν, αντί
    του ύδατος όξος/ Είναι δυνατόν να δώσει κανείς τη συναίνεσή του για να τον κάνουν θύμα;
    Πόσο εκμηδενισμένος πρέπει να νιώθει κανείς ώστε να συναινέσει στη θυματοποίησή του; κ. Νάννου ΚΑΙ εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/11/14 22:15

    Δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος δεν είχε την τύχη να παρακολουθήσει το τι έγινε στο δημοτικό συμβούλιο, κακώς κατά την γνώμη μου, έπρεπε τα πρακτικά να δημοσιεύονται για να ξέρει ο κόσμος με ποιόν έχει να κάνει. Αντίθετα παρακολουθήσαμε το θέατρο του παραλόγου με τους ανώνυμους σχολιαστές που σας υπερασπιζόντουσαν, και μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας, κάποιοι πληρώνονται γι' αυτά που γράφουν. Και αντανακλούν και στο πρόσωπο της αρχηγού τους αυτές οι χυδαιότητες. Την αντιπροσωπεύουν με τα σχόλια τους. Σίγουρα θα είναι πολύ περήφανη. Λέγατε για τσαβαρόσκυλα αλλά καλά θα κάνετε να μαζέψετε την δικιά σας αγέλη γιατί στο τέλος θα μας κάνετε να συμπαθήσουμε τον Τσαβαρή. Και λυπάμαι που χρησιμοποιώ τόσο σκληρή γλώσσα αλλά τελικά φοβάμαι ότι αυτούς συνελάζεσθε και αυτούς χρησιμοποιείτε για να φιμώσετε όποιον δημότη θέλει να διαμαρτυρηθεί. Εμπρός ας έρθουν οι πληρωμένες πένες τώρα να συνεχίσουν το έργο τους. Εμπρός παλικάρια, στ' άρματα στον αγώνα, αρχίστε τα βρισίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 22:17

      Φυσικά το σχόλιο απευθύνεται στην κυρία Νάννου.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος2/11/14 22:16

    Προσπαθείς με πολύ όμορφο τρόπο να δημιουργήσεις κλίμα εναντίων της σημερινής δημοτικής αρχής.
    Δικαίωμα σου και μπράβο σου.
    Το θέμα είναι φίλτατε όμως ότι ο κόσμος ξέρει (και αν δεν ξέρει θα μάθει) ένα ένα όλα τα φαγοπότια που γίναν στις πλάτες του.
    Όλα εκείνα τα όργια που έκλεβαν την τσέπη του και τα δημοτικά του τέλη.
    Όλα όσα οδήγησαν τους δημοτικούς συμβούλους να πάρουν την απόφαση αυτή.

    Ο συνδυασμός Κοντα στον Δημότη πάντα μίλαγε για ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΤΑΞΗ και ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.
    Και αυτό κάνει. Προσπαθεί να σώσει τον Δήμο.

    Ελπίζω πραγματικά κάποιος αξιόλογος επικριτής να έχει το μαγικό ραβδάκι να σώσει τον Δήμο χωρίς αύξηση δημοτικών τελών.
    Αν το έχει τότε δεν νομίζω η Νάννου να μην του στήσει άγαλμα.

    Μέχρι να βρεθεί ο μάγος λοιπόν, δείτε την αλήθεια και στρέψτε τα βέλη σε αυτούς που οδήγησαν την κατάσταση σε τέτοιο σημείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/14 22:29

      Ο άνθρωπος την αλήθεια έγραψε. Τι θέλατε να κάνει; Να σωπάσει και να παριστάνει ότι δεν τρέχει τίποτα; Και τελικά τι θέλετε να μας πείτε, ότι το μαγικό ραβδάκι ήταν ο κόσμος; Σας λύσαμε τα προβλήματα; Το κακό είναι ότι δεν συνειδητοποιείτε την ζημιά που έχετε κάνει στον κόσμο παρά γυρεύετε και δικαίωση. Τι θέλετε ακριβώς; Μήπως να σας ευχαριστήσουμε που δυσχεραίνετε την θέση μας ακόμα περισσότερο; Η θέλετε να λυντσάρουμε τον Τσαβαρή; Να αναλάβετε τις ευθύνες των αποφάσεων σας όπως κάνουν όλοι οι υπεύθυνοι άνθρωποι, πόσο μάλλον οι αιρετοί. Ζητήσατε αυξήσεις, με ποιές παροχές; Την καθαριότητα; Να βγούμε να τα μαζέψουμε μόνοι μας βρε αδελφέ. Αλλά μην μας μιλάτε για δημόσια υγεία και κουραφέξαλα. Χειμώνας είναι.
      Και δεν είμαι ούτε ο ίδιος, ούτε ο Τσαβαρής, ούτε τσαβαρόσκυλο, γι' αυτό προσέξτε τι θα απαντήσετε. Καταλαβαίνετε ότι όλα αυτά τα σχόλια που έγιναν για λογαριασμό της παράταξης σας ΕΣΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/11/14 22:36

      Καλέ μου φίλε (Ανώνυμος2/11/14 22:16) βλέπεις φαντάσματα,
      Φαντάζομαι επί της ουσίας δεν θα διαφωνήσω μαζί σου, το βέβαιο είναι πως κάνεις λάθος και o αρθρογράφος δεν δημιουργεί κλίμα κατά της δημοτικής αρχής αλλά παίρνει σαφέστατη θέση κατά των αυξήσεων που όπως κι αν το κάνεις δεν είναι μονόδρομος.
      Όσον αφορά τα όργια κλεψιάς που αναφέρεις, είναι δική σας ευθύνη που μέχρι σήμερα δεν ενημερώσατε τον κόσμο κι όχι δική μας, κοιμάστε όρθιοι και πληρώνετε τσάμπα ξενοδοχείο.
      Τέλος όσον αφορά τα «καθαρά χέρια» άστο καλύτερα στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό, τον τίτλο τον κερδίζεις από τον λαό που σε ψηφίζει και δεν αυτοχρίζεσαι.
      Ο ασθενής δεν σώζεται ντε και καλά με αφαίρεση των «νεφρών»

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος3/11/14 00:42

    Κύριε Διαχειριστά, θα σας κάνω μία και μόνη ερώτηση και θέλω απάντηση, οπότε και θα επανέλθω.
    Η ερώτηση λοιπόν είναι : Παρακολουθήσατε τη συνεδρίαση; την μαγνητοφωνήσατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/11/14 01:03

    Εντάξει ρε παιδιά, εγώ πες ότι συμφωνώ μαζί σας ότι 50% αύξηση δηλαδή 63 ευρώ το χρόνο για ένα σπίτι 80 τ.μ. δηλαδή ένα πακέτο τσιγάρα το μήνα για να έχουμε την καθαριότητά μας είναι υπέρογκο ποσό και απαράδεκτο.
    Υπάρχει κανείς από σας να μου πει ποιό είναι το παραδεκτό;
    Τι θέλετε δηλαδή να έχουμε καθαριότητα και να μην πληρώνουμε;
    Μακάρι αλλά αυτό ξεχάστε το, δεν γίνεται πουθενά.
    Υπάρχει κανείς να μας δώσει λύση στο πρόβλημα; ΚΑΝΕΙΣ.
    Αρα, τι μπουρδολογία είναι αυτή; τι κατινιές θεέ μου !!!
    Τόση ηλιθιότητα δεν το περίμενα να υπάρχει.
    Αλήθεια δεν σας ενδιαφέρει ποιός τα έφαγε και πού πήγαν τόσα εκατομμύρια που ξαφριστήκανε από το Ταμείο του Δήμου; Δεν καταλαβαίνετε ότι η αρπαχτή αυτή είναι η αιτία που το καράβι βουλιάζει;
    Δεν καταλαβαίνετε ότι οι αρπαχτές αυτές μας έχουν φέρει όλους εμάς στο σημείο αυτό;
    Μήπως απο τα εκατομμύρια αυτά έχετε πάρει κι εσείς μερτικό γιαυτό το αποσιωπείτε;
    Δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν μπορεί να σας δέρνει τόση κουταμάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/14 06:34

      Αγαπητή "Κατίνα"
      Σαφώς και μας ενδιαφέρει ποιός τα φαγε και κυρίως ποιός ευθύνεται.
      Το θέμα είναι να βγεις αν ξέρεις, αλλά δεν ξέρεις, με στοιχεία και κυρίως επώνυμα να μας το πεις και σε μας και φυσικά να τον παραπέμψετε στον εισαγγελέα.
      Την καραμέλα του ληστή τέλος και μέχρι αποδείξεως.
      Το να πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα σαν την τελευταία πουτανίτσα για να αμβλύνεις τις αλγεινές εντυπώσεις από την δική σας ανικανότητα δεν το αποδεχόμαστε.
      Τις δε αστήρικτες ύβρεις σου τις επιστρέφουμε ως απαράδεκτες.
      Σιγά μη και κατάλαβες, κουβά της τέρψης!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/11/14 07:09

      Το ότι το Δημοτικό Συμβούλιο με πρόταση της Δημάρχου πήρε απόφαση να καλέσει τους Οικονομικούς Επιθεωρητές του Υπουργείου Οικονομικών για οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο, δεν σε ικανοποιεί;
      Αυτό θα βρεί και τις λαμογιές και τους κλέφτες.
      Γεγονός όμως είναι ότι 6 εκατομμύρια ευρώ φαγωθήκανε και αυτό δεν αμφισβητείται, είναι με τη βούλα της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/11/14 08:56

      Κανεις ως τωρα δεν εχει αναρωτηθει γιατι κανει την αυξηση αυτη. Γιατι πολυ απλα οταν ενας δημος τελει υπο το καθεστως διερευνησης των οικονομικων του δεν μπορει να αντλησει πορους απο πουθενα και ετσι ο μονος τροπος οπως παντα ειναι ο πολιτης. Και επειδη τα καθαρα χερια της Κας ΝΑΝΝΟΥ πρεπει να αποδειξουν καποιον ενοχο για τα δηθεν χρηματα που χαθηκαν(που δεν προκειται να αποδειχθει) για να εχει την ευχερεια αυριο μεθαυριο να γλειψει και και ο ΜΗΝΑΣ κανενα κοκαλακι. Τρεις προεκλογικους αγωνες εκανε δεν δικαιουται και αυτος ενα κομματακι;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/11/14 10:23

      Ρε βλάκα, τι μπουρδολογίες είναι αυτές που γράφεις; το μυαλό το έχεις έξω από το κεφάλι;
      Αν ήταν έτσι όπως τα λες, τότε έπρεπε να κάνει ακριβώς το αντίθετο. Να μην θέσει το Δήμο υπό καθεστώς διερεύνησης των οικονομικών του, όπως έκανε ο Τσαβαρής για να μπορεί να τρώει.
      Κατάλαβες, βλάκα;

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος3/11/14 01:31

    Τα πολλά λόγια είναι φτώχια.
    Το ερώτημα της Δημάρχου αν υπάρχει άλλη λύση στο πρόβλημα να της το πουν, θα το απαντήσει κανείς;
    Όσο δεν απαντιέται, τόσο ισχυροποιείται η δήμαρχος.
    Οι γραφιάδες του τέως φαντάζουν αξιολύπητα ανθρωπάκια.
    Βασική Αρχή: Άρνηση χωρίς θέση, είναι σκέτη μπούρδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/14 06:44

      Γιατί να σου δώσουμε εμείς την απάντηση; Εσείς λυσσάξατε να βγείτε αν δεν γνωρίζατε που πάτε -που δεν γνωρίζατε- κακώς κατεβήκατε.
      Αποδεικνύετε για άλλη μια φορά πως και ανίκανοι είσαστε και επικίνδυνοι για τον τόπο.
      Η με περγαμηνές σπουδάσασα οικονομολόγος εμάς ρωτάει;
      Εσύ μωρή βρωμιάρα που το μόνο που ξέρεις είναι το ουάουουου τι μπορείς να προσφέρεις στα κοινά εκτός του γνωστού σου «αθλήματος»
      Το αξιολύπητο ανθρωπάκι που σας ψήφισε την δεύτερη Κυριακή, είναι και στο μόνο που συμφωνώ μαζί σου, είμαι αξιολύπητος γιατί έπραξα το άτοπον και δεν με λυπάμαι

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος3/11/14 01:56

    Πληρώστε κορόιδα τους τζερεμέδες του Τσαβαρή..

    Δάνειο από το Τ.Π. & Δανείων ύψους 4.550.037,86 € (τεσσάρων εκατομμυρίων πεντακοσίων πενήντα χιλιάδων τριανταεπτά ευρώ και ογδόντα έξι λεπτών) για την ισοσκέλιση του προϋπολογισμού έτους 2012.

    ΑΔΑ: Β4ΣΥΩ1Ε-5Χ0


    Πάρτε και μία σύμβαση - επιμήκυνση να στανιάρετε.

    ΑΔΑ: Β4ΣΥΩ1Ε-5Χ0

    "Ο Αντιδήμαρχος κ. Καπετανάκης Γρηγόριος ενημέρωσε το σώμα λέγοντας ότι ο Δήμος
    μας έχει συνάψει την 14120/8-8-2012 σύμβαση δανείου με το Ταμείο Παρακαταθηκών και
    Δανείων, ύψους 9.965.084,10€ ( εννέα εκατομμυρίων εξήντα πέντε χιλιάδων ογδόντα
    τεσσάρων ευρώ και δέκα λεπτών) συνολικού άληκτου κεφαλαίου 31-12-2011".

    Περίοδος χάριτος τρία χρόνια, επιμήκυνση άλλα τρία χρόνια.

    Πληρώστε βόδια.


    Πονάτε τσαβαρόσκυλα??
    Πάρτε και μια κυνική ομολογία του αρχηγού σας ότι πήρε έξι εκατομμύρια άτοκο δάνειο από την ευδαπ και αναστολή κατασχέσεων επειδή υποσχέθηκε να της χαρίσει το δίκτυο

    http://salamis-news.blogspot.com/2012/06/blog-post_10.html#more

    "Συνολικά μέσα από αυτή την διαπραγμάτευση με την ΕΥΔΑΠ εκτός από το πάγωμα των κατασχέσεων που μπορούσαν να ενεργοποιηθούν οποτεδήποτε λόγω των οφειλών μας, εξασφαλίσαμε ένα άτοκο δάνειο συνολικού ύψους 6.000.000 € (3.960.000 + 2.040.000)"

    Διαπραγμάτευση με την ευδαπ σήμαινε την υπόσχεση να της χαρίσει το δημοτικό δίκτυο για είκοσι χρόνια ..

    Πληρώστε ζώα..


    Θέλετε κι άλλα εκατομμύρια?
    Πάρτε νάχετε..

    Το 2011 έμειναν απλήρωτα 20 εκατομμύρια από τα 24 που είχαν δεσμευθεί και ψηφισθεί!
    ΒΟΧΡΩ1Ε-4ΚΚ
    ΒΟΖΙΩ1Ε-8Υ3

    Το 2012 έμειναν απλήρωτα 26 εκατομμύρια από τα 29 που είχαν δεσμευθεί και ψηφισθεί.
    αποφάσεις οικονομικής επιτροπής 9/2013 και 30/2013

    Το 2013 έμειναν απλήρωτα 12 εκατομμύρια
    αποφάσεις 1/2014 και 5/2014 της οικονομικής επιτροπής ΒΙΨ4Ω1Ε-0ΨΓ.

    Πληρώστε ηλίθια κατασκευάσματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/14 02:10

      H δανειακή σύμβαση- επιμήκυνση των 9,965, 084,10 είναι η απόφαση 327/2012 δ/σ, ΑΔΑ: Β4ΣΥΩ1Ε-520.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/11/14 06:50

      Αν (Ανώνυμε 3/11/14 01:56) είναι αυτό το επίπεδο της δημαρχίνας μας να βρίζεις τους πολιτικούς σου αντιπάλους ή καλύτερα τους διαφωνούντες με όλους αυτούς τους αγοραίους χαρακτηρισμούς, ε ΝΑΙ θα μας κάνεις -αν δεν εμφανιστεί κανένας άλλος σοβαρός διεκδικητής του δημαρχιακού θώκου- να πάμε πράγματι στον Τσαβαρή την επόμενη φορά και να αφήσουμε εσένα να κάνεις παρέα με την ανωτέρω πουτανίτσα γιατί αυτό είναι το επίπεδο σας

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/11/14 08:24

      Πουτανίτσα να πεις την αδερφή σου παλιοχαμούρα.
      Και πες μας τη γνώμη σου για τα χαράτσια και τα φέσια του τσαβαρή.
      Ζορίζεσαι ή δροσίζεσαι??

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/11/14 09:12

      Η Κα ΝΑΝΝΟΥ 2 τετραετειες ηταν αντιπολιτευση δεν γνωριζε γι αυτα που λεει τωρα; Και αφου τα γνωριζε και καλεσε και το ΣΔΟΕ προεκλογικα για να καταφερει να βγει δημαρχος γιατι αντι του ΣΔΟΕ δεν καλουσε την οικονομικη επιτροπη και να πει με στοιχεια απο πριν τι συμβαινει για να μην φτασουμε σε αυτες τις αυξησεις τωρα; Αρα η Κα ΝΑΝΝΟΥ ειχε και εχει τον σκοπο της η μηπως κανω λαθος ως προς το προσωπο. Τωρα ΣΑΛΑΜΙΝΙΕ θα την (τον) φας στη μαπα για 5 χρονια για να καταλαβεις τι ψηφηζεις. Και το τελευταιο για να ξερετε οτι τις αυξησεις τις περασε τωρα που ειναι αρχη ουτως ωστε σε 5 χρονια θα εχουν ξεχαστει. Μπραβο σου ΜΗΝΑ πολυ καλα το σκεφτηκες

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος3/11/14 10:06

      Για να καλεσεις τους επιθεωρητες του υπουργείου οικονομικων και τους ορκωτους ελεγκτες χρειαζεται αποφαση δημοτικου συμβουλιου. Ποιος θα την επαιρνε, μήπως ο Τσαβαρής που δεν εδινε στοιχεια ουτε με εισαγγελικη παραγγελια?
      Τώρα που ανοίγει ο βόθρος του δήμου θα φάτε καλά λαμογιάρηδες.

      Για τα δάνεια, τα χαράτσια, τα φέσια και τους τζερεμέδες που άφησε ο τσαβαρής, τι έχεις να πεις.
      Πονάς κάπου και δε μιλάς??

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος3/11/14 07:28

    Μετά την ψηφοδοσία ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Βγάλαμε Δήμαρχο την κ. Νάννου και θα το πληρώσουμε κατ' αρχήν με αυξήσεις στα δημοτικά τέλη. Και έπεται συνέχεια... Μέχρι τις επόμενες εκλογές που θα γίνουν σε πέντε χρόνια, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται στους ψηφοδότες. Και εις άλλα με υγεία σε όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος3/11/14 07:50

    Τα πολλά λόγια είναι φτώχια.
    Το ερώτημα της Δημάρχου αν υπάρχει άλλη λύση στο πρόβλημα να της το πουν, θα το απαντήσει κανείς;
    Όσο δεν απαντιέται, τόσο ισχυροποιείται η δήμαρχος και δυστυχώς ή ευτυχώς αυτή τη στιγμή εμφανίζεται ως η σιδηρά Κυρία, ενώ οι γραφιάδες του τέως φαντάζουν αξιολύπητα ανθρωπάκια.
    Βασική Αρχή 1η : Άρνηση χωρίς θέση, είναι σκέτη μπούρδα.
    Βασική Αρχή 2η : Ο Αρχων δεν πρέπει να είναι αρεστός αλλά χρήσιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/14 16:22

      Ουάουουουουουου έγραψες
      Σήκωσε το και στο f/b σου

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος3/11/14 09:08

    Δεν είμαι υποχρεωμένος να πάρω θέση, τα παράπονα μου εκφράζω. Από εμάς περιμένει να της λύσουμε τα προβλήματα; Τι τις θέλατε τις ευθύνες αν δεν ήσασταν ικανοί να ανταπεξέλθετε; Τι κάνατε τόσο καιρό που είχατε μπροστά σας να προετοιμαστείτε; Να σου πω εγώ, φωτογραφιζόσασταν οι περισσότεροι και καμαρώνατε για την νίκη σας γιατί ξέρατε ότι έχετε τα κορόιδα να σας ξελασπώσουν. Είχατε κάποια λύση απ' όλα όσα τάζατε προεκλογικά ή ήταν όλα φούμαρα για να βγείτε; Μην περιμένετε από τον κοσμάκη να σας συντηρήσει, σηκώστε τα μανίκια και πιάστε δουλειά. Κυνηγήστε χρηματοδοτήσεις, ΕΣΠΑ αλλά κυρίως εκείνα τα λεφτά που λέγατε πως υπάρχουν. Ο κόσμος δεν έχει. Οι αυξήσεις ήταν ότι χειρότερο μπορούσατε να κάνετε και προσπαθείτε να μας πείσετε στρέφοντας την οργή του κόσμου πάνω στον Τσαβαρή επιλεκτικά ξεχνώντας τους προηγούμενους επειδή σας στήριξαν. Τέλος τι προσπαθείτε να βρείτε λύσεις μέσα από τα μπλογκς; Τι τους έχετε τους εγκέφαλους; Μ' αρέσει που σαρκάζαμε τα στελέχη του Τσαβαρή.... Απολαύστε δηματική αρχή παιδική χαρά! Να κολλήσετε και στην πόρτα του δημαρχείου κανένα από τα ωραία εκείνα χαρτιά ότι δεν φέρετε ευθύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/14 09:23

      Τη λύση την έδωσε για να μην έρθει το Παρατηρητήριο και σου βάλει 150% επάνω στα τέλη και 10 φορές επάνω στο ΤΑΠ μέχρι που να ξεχρεώσεις τις βρωμιές, τα μαϊμού τιμολόγια και τα μαϊμού έργα του Τσαβαρή.
      Εάν εσύ έχεις καμία καλλίτερη λύση, εκεί είναι να πας και να την πεις.
      Έχεις; δεν έχεις, άρα βούλωστο και πήγαινε να ρίξεις καμιά κλωτσιά σε αυτόν που έφερε το Δήμο σ΄αυτή την κατάσταση.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/11/14 09:34

      Θέλετε να λυντσάρουμε τον Τσαβαρή; Πιστεύεις ότι θα σας λύσει τα προβλήματα; Το μόνο που καταφέρατε είναι να μας κάνετε να τον συμπαθήσουμε. Να δω τι μαϊμούδες θα βγάλετε για να πληρωθείτε εσείς οι εθελοντές θέλω. Με τις βρισιές και το διαδικτυακό bullying δεν μας πτοείτε πλέον. Αυτοί είσαστε και το αποδείξατε πανηγυρικά. Φασίστες. Αποφασίζετε και διατάζετε.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/11/14 09:42

      Ε, αν είσαι τόσο μακάκας, τι να σου κάνω εγώ;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/11/14 09:53

      Σταμάτα να γράφεις δικτατορίσκε της συμφοράς. Καρφώνεστε.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος3/11/14 10:13

      Όσα δεν φτάνει η αλεπού , τα κάνει ...κρεμαστάρια, έτσι;
      Είσατε πολύ φτωχοί και στη σκέψη και στα γαβγίσματα.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος3/11/14 09:13

    "Ο Αρχων δεν πρέπει να είναι αρεστός αλλά χρήσιμος."

    Και υπεύθυνος. Να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Προς το παρόν το μόνο που έχετε επιτύχει είναι να μας φέρετε σε χειρότερη οικονομική κατάσταση από αυτήν που βιώνουμε. Μην περιμένετε κι' ευχαριστώ. Τέλος αν εσύ έχεις να πληρώσεις επειδή πληρώνεσαι δεν περιμένω να καταλάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/14 09:27

      Αρεστός σημαίνει ανευθυνότητα.
      Χρήσιμος σημαίνει υπευθυνότητα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/11/14 09:35

      Υπευθυνότητα είναι η φροντίδα. Σας ευχαριστούμε πολύ, μας φροντίσατε δεόντως. Το πόπολο σας ευγνωμονεί.λ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/11/14 09:37

      το λ πατήθηκε κατά λάθος, δεν είναι κάποιο σύμβολο, έτσι για να μην ψάχνεστε και χαλάτε την λίγη φαιά ουσία που σας έχει απομείνει

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος3/11/14 09:26

    7:50
    "η σιδηρά Κυρία"
    Κάτι τέτοια της λέτε της γυναίκας εσείς οι εγκέφαλοι και την παίρνετε στον λαιμό σας ότι θα γίνει Θάτσερ. Ξεχνάς ότι ήταν άλλες οι συνθήκες στην Αγγλία κι' ότι άλλες επικρατούν τώρα. Τι στην ευχή, θέλετε να μας εξαθλιώσετε εντελώς για να συντηρήσετε το μαγαζάκι σας; Κατά βάθος σας λυπάμαι, φτάσατε στο βάζο με το μέλι και το βρήκατε άδειο. Και το χειρότερο είναι ότι τώρα κινδυνεύετε να σας το πάρουν κι' απ' τα χέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/14 09:38

      Είδες; ακόμα και το βάζο άδειο ήτανε. Ούτε κολομβηθρόξυλο δεν άφησε πίσω.
      Ακόμα και τη σφραγίδα του Δήμου πήρε σπίτι του για να υπογράφει ψευδείς βεβαιώσεις και να παίρνουν λεφτά με διαταγές πληρωμής οι δικοί του προμηθευτές και εργολάβοι, σίγουρα με το αζημείωτο.
      Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβετε ότι ο στραβοπόδης με την συμμορία του κατέστρεψε το Δήμο;
      Ούτε και το έγγραφο του Παρατηρητηρίου σας πείθει;
      Είσαστε αξιολύπητοι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/11/14 09:43

      Ακου Θάτσερ! Τι άλλο θ' ακούσουμε! Την έχετε ψωνίσει εντελώς, καλά σας τα έγραψα Κονκισταδόρες. Ηρθατε να κατασφάξετε τους ιθαγενείς. Μόνο που εμείς χρυσό δεν έχουμε. Εχει όμως το νησί, κοιτάξτε να το αναπτύξετε εγκέφαλοι χωρίς να το καταστρέψετε και χωρίς να πληρώσουμε εμείς τον λογαριασμό.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/11/14 09:46

      09:38

      Αυτά τα λες εσύ κι' ανώνυμα. Να βγείτε να κάνετε καταγγελίες επωνύμως. Να φέρετε αποδείξεις. Μέχρι τότε είναι απλά λάσπη.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/11/14 09:47

      Αλήθεια τα δικά σου τα ποδαράκια πως είναι. Ανέβασε μας φωτό να σε θαυμάσουμε. Σίγουρα θα είσαι καλλονός εκτός από πανέξυπνος.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος3/11/14 09:55

      νας πας να γαμ....ς και εσυ και το παρατηρητηριο,μου μαθατε κανετε ολοι μαζί τον μπαμπούλα και το ΔΝΤ ,καθ υπαγόρευση ειναι το έγγραφο σου λεω εγω,σιγα το εγγραφο. τι λεει; αν δεν συμμαζευτείτε θα θα θα ,εσείς συμμαζευτηκατε?οχι,φορτώσατε τον λογαριασμό στα χαϊβάνια .
      Ρωτατε και αν υπάρχει λύση ;ναι υπάρχει, τερμα οι εθελοντές,τέρμα οι αγορές για ανακαίνιση, τέρμα τα αυτοκίνητα, τα τηλεφωνα, τα ενοικια απο δω κι απο κει τερμα ολα ,αλλαγή θεσεις στους υπεύθυνους υπαλλήλους της κατάστασης μεχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο,ορκωτοί και τελος εισαγγελεας ,αυτη ειναι η λύση.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος3/11/14 10:41

      Αυτήν ακριβώς τη λύση υλοποιεί η Δήμαρχος αγαπητέ μου, αλλά αυτά δεν φτάνουν για να καλύψουν το τεράστιο έλλειμμα που δημιούργησαν οι προηγούμενοι. Είναι σταγόνα στον ωκεανό. Γιαυτό και δεν κάλεσε ορκωτούς που είναι ιδιώτες και μπορεί να τους αμφισβητούσανε ορισμένοι, αλλά το ίδιο το Υπουργείο Οικονομικών με τους Επιθεωρητές του για να κάνουν οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο.
      Τώρα μπορείς άνετα να πας να γαμ....ς.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος3/11/14 11:17

      ξενοίκιασε κάνα κτίριο και δεν το έμαθα ρε βλάκα?μπας και δεν πήρε εθελοντές και δεν το έμαθα ?μπας και δεν έκανε ανακαίνιση και έμαθα τα αντιθετα ?μπας και αλλαξε θέσεις μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα σε αυτούς που ήταν στα κουμαντα επι τσαβαρη;
      Απο αυτα αρχιζεις για να σε πιστεύει ο λαος ,απο την διαφάνεια και την οικονομία στο δημο,οχι απο την αύξηση φορολογιας, καταλαβες; αντε πλυνε τωρα τη σελα σου μαλ,,,α.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος3/11/14 15:42

      Εσύ είσαι πολύ βλάκας και εμπαθής.
      Και βέβαια δεν έχει πάρει έμμισθους εθελοντές. Αν μου βρείς έναν, γράψε μου.
      Το ότι μπήκανε στόρια σκιάσεως στα παράθυρα των γραφείων που τα έλουζε ο ήλιος και δεν μπορούσες να σταθείς, είναι ανακαίνιση;
      Εσύ όταν γίνεις δήμαρχος με την πρώτη μέρα που θα πατήσεις να τους πετάξεις όλους μονομιάς.
      Ρε ας το διάλο που θα μιλήσεις εσύ για διαφάνεια, κοπρόσκυλο.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος3/11/14 10:27

    Τσαβαρή, Καπετανάκη, Δερτούζο, και λοιποί θλιμένοι συγγενείς,
    τι εχετε να πειτε για τα δάνεια, τα χαράτσια και τα φέσια που μας φορτώσατε?
    Είναι αλήθεια ή ψέμματα?
    Ποιος θα τα πληρώσει?

    1. Δάνειο από το Τ.Π. & Δανείων ύψους 4.550.037,86 € (τεσσάρων εκατομμυρίων πεντακοσίων πενήντα χιλιάδων τριανταεπτά ευρώ και ογδόντα έξι λεπτών) για την ισοσκέλιση του προϋπολογισμού έτους 2012.
    ΑΔΑ: Β4ΣΥΩ1Ε-5Χ0

    2. Δανειακή σύμβαση - επιμήκυνση.
    "Ο Αντιδήμαρχος κ. Καπετανάκης Γρηγόριος ενημέρωσε το σώμα λέγοντας ότι ο Δήμος
    μας έχει συνάψει την 14120/8-8-2012 σύμβαση δανείου με το Ταμείο Παρακαταθηκών και
    Δανείων, ύψους 9.965.084,10€ ( εννέα εκατομμυρίων εξήντα πέντε χιλιάδων ογδόντα
    τεσσάρων ευρώ και δέκα λεπτών) συνολικού άληκτου κεφαλαίου 31-12-2011".

    Περίοδος χάριτος τρία χρόνια, επιμήκυνση άλλα τρία χρόνια.
    ΑΔΑ: Β4ΣΥΩ1Ε-520.

    3. Κυνική ομολογία του Τσαβαρή ότι πήρε έξι εκατομμύρια άτοκο δάνειο από την ευδαπ και πέτυχε αναστολή κατασχέσεων "μετά από διαπραγματεύσεις".
    "Διαπραγματεύσεις" ήταν η υπόσχεση να της χαρίσει το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης για είκοσι χρόνια .

    "Συνολικά μέσα από αυτή την διαπραγμάτευση με την ΕΥΔΑΠ εκτός από το πάγωμα των κατασχέσεων που μπορούσαν να ενεργοποιηθούν οποτεδήποτε λόγω των οφειλών μας, εξασφαλίσαμε ένα άτοκο δάνειο συνολικού ύψους 6.000.000 € (3.960.000 + 2.040.000)"

    http://salamis-news.blogspot.com/2012/06/blog-post_10.html#more

    4. Απλήρωτες υποχρεώσεις
    Το 2011 έμειναν απλήρωτα 20 εκατομμύρια από τα 24 που είχαν δεσμευθεί και ψηφισθεί!
    ΒΟΧΡΩ1Ε-4ΚΚ
    ΒΟΖΙΩ1Ε-8Υ3

    5. Απλήρωτες υποχρεώσεις
    Το 2012 έμειναν απλήρωτα 26 εκατομμύρια από τα 29 που είχαν δεσμευθεί και ψηφισθεί.
    αποφάσεις οικονομικής επιτροπής 9/2013 και 30/2013

    6. Απλήρωτες υποχρεώσεις
    Το 2013 έμειναν απλήρωτα 12 εκατομμύρια
    αποφάσεις 1/2014 και 5/2014 της οικονομικής επιτροπής ΒΙΨ4Ω1Ε-0ΨΓ.

    Πληρώστε κορόιδα τους τζερεμέδες του Τσαβαρή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος3/11/14 11:02

    Αυτό το κατεβατό δεν μου λέει τίποτα. Αποδείξεις ότι τα τσέπωσε ο Τσαβαρής έχεις; Αυτό να μου φέρεις και να σου πω μπράβο. Γι' αυτό σας ψηφίσαμε, όχι για να μας λέτε τα ίδια και τα ίδια. Που πήγανε τα λεφτά ξέρεις; Αντε στρωθείτε στην δουλειά τώρα και βρείτε αποδείξεις. Τότε θα σας ευγνωμονεί ο κόσμος. Δικαιολογίες για να κατευνάσετε τον θυμό του κόσμου δεν υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/14 11:29

      Δε σου λένε τίποτα τα δεκάδες εκατομμύρια δάνεια και φέσια που μας άφησε ο Τσαβαρής?
      Ο Τσαβαρής είσαι??

      Το τσέπωμα και τις αρπαχτές θα τις βρούνε οι επιθεωρητές του υπουργείου οικονομικών.
      Ο Τσαβαρής δεν έδινε έγγραφα ούτε με εισαγγελική παραγγελία.
      Βιάζεσαι να πας μέσα?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/11/14 11:38

      Tα λαμόγια στη στενή, είναι δέσμευση..

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/11/14 12:16

      Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ Τ"ΑΦΗΣΕ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ...ΛΑΜΟΓΙΟ...ΑΡΧΙΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.....ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ .....ΠΛΗΡΩΜΕΝΕ....ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ..ΧΡΥΣΩΜΕΝΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ..;;;;;;;;;;;;;;;;Η ΑΥΞΗΣΗ ..ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....11:29

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/11/14 14:35

      O τσαβαρής μας φέσωσε άγρια με δεκάδες εκατομμύρια δάνεια και απλήρωτες υποχρεώσεις.
      Πόσα φάγανε τα κοπριτολαμόγια θα το βρούνε οι επιθεωρητές.
      Το μέσα δεν το γλυτώνουν.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος3/11/14 11:30

    οι μονοι με αξιπρεπεια που ψηφισαν ΟΧΙ
    ΚΑΡΟΥΣΗ-ΒΛΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/14 11:36

      Να μας πουν από πού θα πληρωθούν τα δάνεια και τα φέσια που μας άφησε ο Τσαβαρής.
      Μέχρι τότε, να μας πούν από πού θα πληρώνονται οι μισθοί των υπαλλήλων του δήμου και οι κατασχέσεις που σκάνε κάθε μέρα.
      Μήπως απ' την Κουμουνδούρου και τον Περισσό??

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/11/14 11:42

      να παει να τα παρει απο τον νταμαρα η απο τον σπανοπουλο( τελη περιβαλοντικα).αλλα εισαι τοσο ασχετος και νανοσκυλο που κακως σου απανταω.η μηπως νομιζεις οτι θα τα παρει απο τα τελη?και η ιδια παραδεχτηκε οτι ειναι μονο για λογιστικους λογους.προσκυνα και εσυ με την κυρα σου λοιπον την τροικα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/11/14 11:49

      Aπό το Νταμαρά θα τα πάρει με αναγκαστική είσπραξη γιατί δεν πληρώνει, αλλά αυτή η διαδικασία παίρνει χρόνο. Στο μεταξύ οι υπάλληλοι θέλουν να φάνε και να ζήσουν τις οικογένειές τους, ποιος θα τους πληρώσει?
      Από το Σπανόπουλο και τους άλλους τζαμπατζήδες θα τα πάρει, αλλά και αυτή η διαδικασία θέλει το χρόνο της.
      Στο μεταξύ το ερώτημα παραμένει, ποιος θα πληρώσει τους εργαζόμενους?
      Τι θα πεις στο παρατηρητήριο αν σου βγάλει κόκκινη κάρτα?

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/11/14 12:07

      Ααααα τωρα θελει χρονο εεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΑ ....ειχατε λυσσαξει ,πριν τις εκλογες.....ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ....Γιατι δε ν τα παιρνει ,απ'τον ΝΤΑΜΑΡΑ ,,ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟ..ΕΝΑ ΙΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ...ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΑ ...ΑΝΙΚΑΝΟΙ....ΚΑΙ ..ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ....ΝΑ ΔΕΙΤΕ ..ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ...ΒΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ..ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.....
      ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ....ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ..ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ...ΜΑΥΡΟ.....

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος3/11/14 12:08

      αν εχει τοσο μεγαλη ευαισθησια για τους μισθους,να μη πληρωσει τους αντιδημαρχους και να πληρωσει τους υπαλληλους της.οσον αφορα για τα ανεισπραχτα τελη, μη κοροιδευετε τους δημοτες.δεν προκειται να εισπραξει τιποτα.οσον αφορα το παρατηρητηριο, γονατιστε στον φουχτελ.αυτο σας αρμοζει.
      ΥΓ και μιας και εισαι νανοσκυλο, διαβασε το προγραμμα σας να δειτε τι γραφατε προεκλογικα.δεν ξερατε απο τι απατεωνες θα παραλαμβανατε? κοροιδεψατε τον λαο της σαλαμινας. ντροπη σας.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος3/11/14 12:11

      Να τα παρει απο κει που τα πηρε ο τσαβαρης ,για τα χρεη του τραυλου και του ΠΙΠΗ.....ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ρεεεεεεεεεεεεεεεεε..

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος3/11/14 12:11

      ποια κουμουνδουρου και περισσο,απο το λαο να πληρωθουν τα φεσια ,αφου φαγατε τα λεφτα καλα καλα, ξοδευατε χρημα στη παρτη σας ,τωρα να έρθετε να σας το ξαναπληρωσουμε εμεις οι κουλουριωτες να μην σας λένε και μπαταξηδες ,να παρω καμια βρεμενη σανιδα να σου το κανω κώλο χαλια ,ντενεκε

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος3/11/14 12:33

      Θα έρθει ο Τσίπρας και θα βγάλει απόφαση να πληρώνουν οι δήμαρχοι (που δεν είναι του κόμματος) απ' την τσέπη τους.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος3/11/14 12:50

      ο σαμαρας ειναι καλος που βάζει και πληρώνει ο λαός τα γλέντια του παπαγεωργοπουλου ,τα δανεια της ΝΔ,του πασοκ,γενικα αυτος και ο βενιζελος ειναι καλοί,άμα έρθει ο τσιπρας θα βρέξει βατραχια

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος3/11/14 13:01

      πάντα o λαός πληρώνει τη νύφη
      πρέπει όμως να ξέρει όμως ποιος τον φέσωσε και να μην το παίζουν παρθένες οι καραπούτανοι.
      γκέγκε??

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος3/11/14 13:09

      Οχι πάντα ,επι πασοκονεοδημοκρατιας ναι ,όταν έρθει ο τσιπρας και αν κάνει τα ίδια τα ξαναλέμε,προς το παρόν δεν ειμαστε όλοι ίδιοι,εσεις οι πασοκνδ εισαστε κλέφτες αποδεδειγμενα.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος3/11/14 13:24

      Μακάρι να έρθει ο τσίπρας, να πλακώσει στο ξύλο τη μέρκελ και να της πάρει τα λεφτά.
      Επειδή όμως υπάρχει το παράδειγμα της Κύπρου και επειδή έχουν σκύψει τόσο η Ιταλία, όσο και η Γαλλία και όλοι, δεν πιστεύω σε θαύματα, ας κρατάμε μικρό καλάθι. Άλλωστε υπάρχουν και χειρότερα.
      Το θέμα μου όμως δεν είναι ο τσίπρας αλλά ποιος μας έβαλε το αγγουρι που καλούμαστε τώρα να πληρώσουμε με τα δημοτικά τέλη.
      Αντί να βαράμε γάϊδαρο, βαράμε το σαμάρι.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος3/11/14 14:17

      το να σταυρωνεις τα χερια και να φερνεις σαν παραδειγμα τον αναστασιαδη, δεξιο φιλελευθερο κοπροσκυλο σαν τα δικα μας η τον γελοιο ολαντ που μπορει να λεει βεβαια η μερκελ αλλα αυτος κανει τα δικα του ειδες την υπερβαση στον προυπολογισμο του(αρα δεν εχει σχεση με σενα που σε εχουν πηδήξει ) η τον ρετζι που μόλις τέλειωσε απο τα συνδικατα ο πολιτικος του χρονος αλλα και που ο ιδιος δεν εχει μπει πραγματικα σε μνημονιο,ειναι τουλαχιστον αστειο,για ολους εσας που θελετε να ψηφίσεται συριζα και οι καναλαρχες σας μπερδευουν με το τι θα κανει ο συριζα υπεύθυνα σας λεω οτι θα διαπραγματευτη και οταν σηκωθει απο το τραπεζι θα εχει αναλαβει ο καθενας τι9ς ευθηνες του οπως κι αν λεγεται δντ γερμανος ελληνας ,ολοι,και ο λογος ειναι ενας ο τσιπρας δεν ειναι σαμαρας δεν ειναι βενιζελος ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ δεν μπορει να τον εκβιασει κανεις ,εσας μπορουν ολοι

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος3/11/14 14:28

      Ευκαιρία να κλεψει και ο συριζα όπως έκλεβαν όλα τα συριζολαμόγια δήμαρχοι και συνδικαλησταράδες όταν είχαν την κουτάλα στα χέρια τους.
      Κάνω λάθος?

      Διαγραφή
    15. Ανώνυμος3/11/14 17:21

      ρε αλητη δεν ντρεπεσαι να τα βαζεις με τον συριζα?αυτοι σου εφτεξαν ρε λαμογιο ?μαυτους που ψηφιζες τοσα χρονια και μας ξεσκισαν στη κλεψια?γιατι δεν λες γιαυτους? ου να μου χαθεις καραγκιοζη.

      Διαγραφή
    16. Ανώνυμος3/11/14 18:10

      Μεγαλο λαθος κανεις,ως χθες ο συριζα δεν ειχε ουτε εναν δημαρχο, αντιθετα ειχαν και εχουν πολλους οι σαμαροβενιζελοι, αποδειξη οτι πατουλης και Αποστόλης Κοιμήσης πηραν 400 περιπου ψηφους στην κεδε μαζι με τον ιωακειμιδη ,οσο αφορα τωρα τους συνδικαλιστες απο ποτε ειναι μπροστα το Μετα του συριζα και δεν το ξερουμε; μηπως ειναι η δακε ,η πασκε και τελος ολοι οι αλλοι ;δεν σας φταίει κανένας εσας της συγκυβερνησεις, κλέψατε ,καταστρέψατε και τωρα θα τιμωρηθείτε ,η αριστερα ερχεται, ολα τα κλεφτρονια και οι καναλαρχες εκδοτες προστατες σας θα φατε καλα,οσο πιο γρηγορα το παρετε αποφαση τοσο καλυτερα για σας

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος3/11/14 11:36

    Ειναι αλήθεια οτι συνιστά κακούργημα η μεταφορα των εισπραχθέντψν ανταποδοτικών τελών σε άλλους κωδικούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/14 11:43

      Σίγουρα είναι σοβαρή παράβαση καθήκοντος. Επιτρέπεται να πάει μόνο ένα μικρό ποσοστό από ειδικούς κωδικούς, σε μισθούς και ανελαστικές δαπάνες και μόνο με απόφαση δημοτικού συμβουλίου.
      Εδώ γιάννης κέρναγε, γιάννης έπινε, γιάννης αποφάσιζε, γιάννης έπρατε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/11/14 12:18

      διαβασε μια ιδια περιπτωση και προσεξε την παραγραφω που εχω ξεχωρισει

      Στη φυλακή οδηγείται πρώην δήμαρχος της Ημαθίας που καταδικάστηκε από το Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης σε κάθειρξη 18 ετών για υπεξαίρεση στα ταμεία του δήμου, μεταξύ αυτών και χρήματα από χορηγία του ΟΠΑΠ, στην μνήμη των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα των Τεμπών. Πρόκειται για τον Ελευθέριο Βαλαβάνη, που διετέλεσε δήμαρχος από το 2003 έως το 2006 στον άλλοτε δήμο Αποστόλου Παύλου.

      Μαζί του καταδικάστηκε ο πρώην ταμίας του ίδιου δήμου -κατά το παραπάνω διάστημα- στον οποίο το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης 10 ετών. Σε αντίθεση όμως με τον πρώην δήμαρχο, ο ταμίας αφέθηκε ελεύθερος εν όψει του Εφετείου.

      Οι δύο άνδρες, που κρίθηκαν ένοχοι για υπεξαίρεση σε βάρος ΟΤΑ, κατηγορούνταν ότι άφησαν «τρύπα» ύψους 1,3 εκατ. ευρώ χωρίς να μπορούν να δικαιολογήσουν την απώλειά τους. Η υπόθεση άρχισε να ερευνάται έπειτα από καταγγελία του δημάρχου που διαδέχθηκε τον Ελ. Βαλαβάνη. Ακολούθησε διαχειριστικός έλεγχος των οικονομικών επιθεωρητών, που ολοκληρώθηκε στο τέλος του 2009, από τον οποίο διαπιστώθηκαν σωρεία περιπτώσεων κακοδιαχείρησης.

      Ανάμεσα στα χρήματα που χάθηκαν περιλαμβάνεται επιχορήγηση που έλαβε ο δήμος Αποστόλου Παύλου από τον ΟΠΑΠ, ύψους 400.000 ευρώ, με αφορμή το πολύνεκρο δυστύχημα των μαθητών από το Μακροχώρι Ημαθίας. Τα χρήματα αυτά είχαν δοθεί για τη βελτίωση αθλητικών υποδομών στην Κουλούρα Ημαθίας (100.000 ευρώ) και την κατασκευή νέου αθλητικού κέντρου στο Μακροχώρι (300.000 ευρώ).

      Όπως διαπιστώθηκε από τους ελεγκτές, το δεύτερο έργο δεν έγινε ποτέ και το ποσό δεν βρέθηκε στα δημοτικά ταμεία, ενώ τα χρήματα για το πρώτο δεν δόθηκαν στον εργολήπτη. Εξάλλου, «φτερά» από τα δημοτικά ταμεία, έκαναν -κατά τους ελεγκτές - χρήματα από τον δημοτικό παιδικό σταθμό κι από τη δημοτική επιχείρηση ύδρευσης.
      ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      Στην απολογία του, ο Ελ. Βαλαβάνης αρνήθηκε την υπεξαίρεση, υποστηρίζοντας ότι έγιναν εξωλογιστικές πληρωμές που αφορούσαν μισθοδοσίες υπαλλήλων και πληρωμές εργολάβων. «Δεν υπεξαίρεσα ούτε ένα ευρώ» είπε, ενώ έκανε λόγο για «βαρβαρότητα» και «κοινωνική στοχοποίηση» την οποία βιώνει.

      Από την πλευρά του, ο πρώην δημοτικός ταμίας παραδέχθηκε ότι δεν είχε τις στοιχειώδεις γνώσεις για να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του, τονίζοντας ότι είχε ζητήσει κατ' επανάληψη από τον τότε δήμαρχο να τον απαλλάξει από τα καθήκοντά του, αίτημα όμως που ουδέποτε έγινε δεκτό.



      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/11/14 12:30

      Tα λαμόγια στη στενή.
      Είναι δέσμευση.

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος3/11/14 12:26

    Πάρτε κι άλλα εκατομμύρια στην κεφάλα για να μάθετε.

    Απόφαση 198/12 δ/σ
    ΑΔΑ: Β4Γ7Ω1Ε-4ΟΖ
    Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2012

    K.A. 0521.005 νεοδημιουργούμενος με τίτλο εισφορά λόγω επέκτασης σχεδίου πόλεως, κύρωση
    πράξης εφαρμογής στην περιοχή Ψιλή Άμμος Ποσό 2.211.175,28 €
    Κ.Α. 3217.003 νεοδημιουργούμενος με τίτλο εισπρακτέα υπόλοιπα από επέκταση σχεδίου πόλεως
    κύρωση πράξης εφαρμογής στην περιοχή Ψιλή Άμμος Ποσό 1.096.842,51 €

    Τα λεφτά μας ρεεεεεεεεε...!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος3/11/14 12:46

    ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ; ΑΥΤΟΊ ΕΊΝΑΙ OI ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΉ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ. ΤΟ ΣΟΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΝΗ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΚΡΙΣΗ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΓΕ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΘΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ. ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙς ΠΡΩΤΟΑΦΑΝΕΙς ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ 50%ΤΟΝ ΛΕΝΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ. ΝΤΡΟΠΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/14 13:03

      οι καραπούτανοι το παίζουν καταπάρθενες.
      ουστ μπουργάνες..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/11/14 18:08

      Ι ΓΑ@@ΙΣΟΥ Μ...... Δ

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος3/11/14 12:50

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΟΑΓΑΠΙΟΥ.ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΗς ΔΕΚΑΡΑΣ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/14 12:57

      Με ποιο δικαίωμα ρε πανηλίθιε πήγαν σε άλλους κωδικούς χωρίς απόφαση δημοτικού συμβουλίου?
      Ποιος θα πληρώσει τώρα τους ιδιοκτήτες που τους κόψανε τα οικόπεδα και περιμένουν να πληρωθούν?
      Ο Τσαβαρής ή εσύ?
      Στο δημοτικό συμβούλιο ακούστηκε κάτι για 500 χιλιάδες. Τα υπόλοιπα μέχρι τα τρία εκατομμύρια πού πήγαν?
      Απαντήστε κοπρόσκυλα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/11/14 13:03

      Δεν γινεσαι πιστευτός, απαγορευεται αυτο απο τον νομο ,να παρεις λεφτα απο αλλους λογαριασμους του δημου για να πληρώσεις οτι γουστάρεις εσυ,εγώ λέω οτι τα κανατε πλακάκια με τους πιστωτες και φαγατε τα λεφτα,αφου δεν βρηκατε λεφτα στους νομιμους λογαριασμους ανοιξατε τους αλλους λογαριασμους που ειχαν χρηματα μεσα,πχ τα λεφτα της ευδαπ και τα τραμπαρατε για να πληρωθείτε ,δες παραπάνω τι ειπε η δικαιοσύνη στον δημαρχο ημαθιας τα ιδια εκανε και αυτος ,18 χρονια του εδωσε

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/11/14 13:06

      αν έκαναν συμβούλιο θα το μάθαιναν όλοι και θα τους σταματούσαν από την περιφερεια ,αν παλι εχουν κανει τιποτα στα μουλωχτα, για ολα τους εχω ικανους ,θα πανε βολτα ολοι μαζι

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος3/11/14 13:29

    Εν τω μεταξύ τα πρακτικά από το δημοτικό συμβούλιο δεν τα έχει κανείς. Εμ βέβαια πως θα βγαίνουν επιλεκτικές "ειδήσεις" υπό μορφή κουτσομπολιού από ανώνυμους! Ειλικρινά όσο σας διαβάζει κανείς τόσο πιο πολύ σας σιχαίνεται. Τύφλα να έχει ο Μακιαβέλι! Δεν σας πιστεύουμε ρε όσα νούμερα και να πετάξετε. Δεν πείθετε κανέναν πια. Τι κάνατε τόσα χρόνια; Ποιός είναι που τους είπε γλάστρες να του στείλω μια ανθοδέσμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/14 13:40

      ΑΥΞΗΣΕΙΣ 50% ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/11/14 13:46

      αμα δεν σαρεσουνε, τον πουλο σου και δρομο για το Ζαφειρη που ειναι ποιο φτηνα, γυφτουλα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/11/14 14:08

      ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΔΩ ΟΛΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΓΡΟΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΕΡΝΙΩΝΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΛΟΝΑΚΙΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/11/14 18:13

      Οχι 50 αλλά 150% έπρεπε να κάνει.
      Να ΄σαστε τυχεροί να μην μπει ο Δήμος σε Πρόγραμμα Εξυγίανσης γιατί δεν σου λέω τίποτα !!!!
      250% αύξηση σε όλα θα είναι, και θα λες τον δεσπότη Παναγιώτη.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος3/11/14 21:27

      Καλέ γιατί μόνο 150, 200 να κάνει, άλλωστε λεφτά έχουμε. Κι' όπως διάβασα σε κάποιο σχόλιο θα μας κάνουν μειώσεις μετά. Ναι υπάρχουν κι' αυτοί και κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Αγριο πράγμα ε;

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος3/11/14 13:48

    Μαζευτε τον ΝΤΟΥΤΣΕ ΤΟΥ Λ.Τ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος3/11/14 13:58

    ΜΟ ΠΟΠΩ! ΠΟΠΩ! ΠΟΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
    ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ.........ΑΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!
    ΤΙ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕΕΕΕΕ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΙ ΣΟΥΚΑΝΕ Η ΡΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΔΕΝ Σ΄ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.................ΜΠΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΚΑΝΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥΥΥΥ....ΤΩΡΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥΥΥΥΥ.........ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...............ΜΠΟΥΧΟΥΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος3/11/14 15:53

    Φρεσκο σημερινο..αυτεπαγγελτα παρενεβη ο οικονομικος εισαγγελεας κ ερχονται αμεσα στο δημο..θα ξεσκονισουν τα παντα..κλιμακιο απο 5 ατομα..καποιοι θα χασουν τον υπνο τους..αυτοι δεν παιζουν θα τα βρουν ολα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/14 16:35

      Σιγά ρε μας κατατρόμαξες, τα κάναμε απάνω μας ρε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/11/14 16:52

      Σκουπιστηκες τουλαχιστον;;;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/11/14 21:23

      15:53
      Να τους πείτε να πάρουν καλά και τις γωνίες. Ιχνος σκόνης να μην βρω!

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος3/11/14 15:54

    ΕΓΩ ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ (ΡΟΥΛΑ ΤΖΑΒΑΡΗΣ) Η ΜΕΝ ΡΟΥΛΑ (ΜΗΝΑΣ) ΓΙΑΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΕ ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΗΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΙΑ ΠΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/14 16:37

      xaxaxaxaxaxaxa καλόοοοοοοοοοοοοοο
      κάτσε και να δεις, οι κατηγορίες της Ρούλας είναι στα πρακτικά
      έχουν να παίσουν κάτι μυνήσειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
      αναμείνατε στο ακουστικό σας

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/11/14 18:15

      Θα της κλ......τα .......που δεν έχει.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/11/14 21:33

      να πέσουν μανδάμ με Ε, είναι από το ρήμα πέφτω όχι από το παίζω

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος3/11/14 16:43

    Καλή μου ανώνυμη 3/11/14 07:09
    Για πες μας ρε σαπιοκέφαλη, από πού κι ως που γνωρίζεις για 6 εκατομμύρια που φαγώθηκαν και μάλιστα δεν το αμφισβητείς κάνατε μήνυση; Υπάρχει δίωξη;
    Ξυπνάτε ρε ξεσαμάρωτες γαϊδούρες, αφιονισμένες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/14 17:26

      Ποια έξι εκατομμύρια ρε βλήμα, εδώ σου μιλάνε για δεκάδες εκατομμύρια που κανείς δεν ξέρει πού πήγαν.

      Ξαναδιάβασε το σχόλιο 3/11/14 10:27 και πες μας σε ποιες μαύρες τρύπες ή μαύρες τσέπες πήγαν. Πάντως για μισθούς αποκλείεται.
      Και δεν είναι μόνο αυτά, είναι άλλα τόσα από τις εντάξεις στο σχέδιο, το λιμενικό ταμείο, τις μετατροπες επενδυτικών σε λειτουργικές και δε συμμαζεύεται.

      Ο κλέφτης και ο ψεύτης..
      Θα τα ξεράσετε.
      Είναι δέσμευση.

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος4/11/14 18:50

    ΑΣΤΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΡΟΥΛΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ;
    ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΘΑ ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ, ΣΕ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΙΣΕΙΣ (ΔΗΛ. ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ), ΣΕ ΜΑΙΜΟΥ ΕΡΓΑ (ΔΗΛ. ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ), ΣΕ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΑΝΕ (ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ). ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΟΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος4/11/14 18:53

    ΝΕΟ ΗΘΟΣ
    Η «Νέα Πορεία Σαλαμίνας» και ο Σπύρος ΣΟΦΡΑΣ, στηρίζουν την υποψήφια δήμαρχο Ρούλα Νάννου

    SALAMIS-BEST
    Η «Νέα Πορεία Σαλαμίνας» και ο Σπύρος ΣΟΦΡΑΣ, στηρίζουν την υποψήφια δήμαρχο Ρούλα Νάννου

    KALIGOYLAS
    Απίστευτη η σημερινή προεκλογική συγκέντρωση της κας Ρούλας Νάννου, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο στα δημοτικά μας πράγματα

    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΣΟΦΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΗΞΗ ΣΑΣ . ΤΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΣΕΙΡΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/14 21:10

      ΠΟΝΑΣ ΜΑΝΟ ΜΟΥ;
      ΠΟΝΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΟΥ;

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος4/11/14 19:03

    Δασοφαγος για δημαρχος!!!χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος5/11/14 20:30

    Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ Ο ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΑΠΟ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΚΛΗΤΗΡΑΣ
    ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Τ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος6/11/14 09:20

    To K.K.KΕ έβγαλε ανακοίνωση. για το χαράτσι της Νάννου. Το Σύριζα και η Καρούση που είναι ρε παιδιά; Ακόμη στηρίζουν τα καθαρά χερια; Ο λαός της Σαλαμίνας περιμένει δημόσια να πάρετε θέση κα Καρούση, εκτός εάν υπάρχουν συμφωνίες άλλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.