Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Νοε 2014

Ανοιχτή επιστολή, δημοτικού Συμβούλου κ Μάνου Δερτούζου προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα Λεμονιά Καπετάνιου – Παπαϊσιδώρου, για αντιδημοκρατική εκτροπή στο Δημοτικό Συμβούλιο!!

Κυρία Πρόεδρε
Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014 υπήρξε, για μια ακόμη φορά, προκλητική παραβίαση εκ μέρους σας του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού μας Συμβουλίου, με στόχο να φιμωθούν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας  και την αποφυγή συζήτησης και έκφρασης άποψης των Δημοτικών Συμβούλων, στο πιο μεγάλο θέμα της ημερήσιας διάταξης, που αφορούσε τις αυξήσεις των Δημοτικών Τελών 50%  και την αύξηση το νερού που και αυτό βρίσκεται περίπου στο 50% στη μέση κατανάλωση.
Κυρία Πρόεδρε
Αυτά που συνέβησαν στην συγκεκριμένη Συνεδρίαση δεν τιμούν το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου του οποίου υπεύθυνη είστε εσείς για την εύρυθμη λειτουργία του.
Παραβιάσατε κατ’ επανάληψη τον κανονισμό με αποκορύφωμα την προκλητική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά του κ. Λένη, ο οποίος άνευ λόγου και χωρίς να προκληθεί από τον ομιλούντα εκείνη τη στιγμή Δημοτικό Σύμβουλο Μάνο Δερτούζο,  όχι μόνο τον διέκοψε με φωνασκίες  και ύβρεις,  αλλά δεν τον άφησε να συνεχίσει κάτω από την δική σας ανοχή. Άφωνη παρακολουθούσατε τον κ. Λένη να εκτρέπεται επί ώρα χωρίς να αντιδράσετε, αναγκάζοντας την μείζονα μειοψηφία να αποχωρήσει αφού ο ομιλητής δεν μπορούσε να συνεχίσει.
Με την στάση σας γινήκατε συνένοχη της αντιδημοκρατικής εκτροπής του Δημοτικού Συμβουλίου. Παραβιάσατε τον κανονισμό όταν κατ’ επανάληψη ο κ. Τσαβαρής σας ζήτησε τον λόγο επί της διαδικασίας και δεν εφαρμόσατε τον κανονισμό, όπου στην περίπτωση αυτή «η πρόεδρος διακόπτει υποχρεωτικά τον ομιλητή και δίνει τον λόγο σε αυτόν που επικαλέστηκε το διαδικαστικό ζήτημα». Άρθρο 15 παρ. 6  Παραβιάσατε τον κανονισμό  και μάλιστα με άκρως επικίνδυνο τρόπο για την δημοκρατική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν σας ζήτησε ο κ. Τσαβαρής   «επί προσωπικού»  και του είπατε δεν σας τον δίνω.  Στην περίπτωση αυτή η Πρόεδρος  «μετά την αγόρευση που έδωσε αφορμή για την επίκληση του προσωπικού, δίνει τον λόγο σε αυτόν που το επικαλέστηκε για να διευκρινίσει σε τι συνίσταται το προσωπικό.» Άρθρο 15 παρ. 7  Με ποιο άραγε δικαίωμα δεν δώσατε τον λόγο;  Καταλαβαίνετε το μέγεθος του ατοπήματος που κάνατε;
Ακόμη και εάν έχετε αντίθετη άποψη ότι πιθανόν να μην υπάρχει προσωπικό ζήτημα  από τον ζητούντα, οφείλετε βάσει του κανονισμού να του  δώσετε τον λόγο  να αιτιολογήσει το προσωπικό, όπως ο κανονισμός ορίζει. Η καλή λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου πρωτίστως θέλει τήρηση του Κανονισμού λειτουργίας του και το πρόβλημα δεν είναι εάν ο ομιλητής παραβιάζει κατά τι τον χρόνο.
Εάν αυτό συμβεί και είναι υποχρεωμένοι όλοι να το σεβαστούν, είναι σίγουρο ότι η εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου θα καλυτερεύσει.
Κύρια Πρόεδρε,
Βρισκόμαστε  ακόμη στην αρχή μιας νέας Δημοτικής περιόδου
Σας καλώ, να αντιληφθείτε την ευθύνη σας για την ομαλή και αποδοτική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, με βάση τον Κανονισμό. Αν συνεχιστεί αυτή η αντιδημοκρατική εκτροπή, είναι βέβαιο πως το Δημοτικό Συμβούλιο θα οδηγηθεί σε εκφυλισμό και απαξίωση, με την δική σας ευθύνη.
Μάνος Δερτούζος
Δημοτικός Σύμβουλος

138 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/11/14 19:58

    Ρε καραγκιόζη δασοφαγε τι να μας πεις .Για πες μας πώς έστρωνες του δρόμους στην περιφέρεια πώς έφτιαχνες μάντρες πως έφτιαχνες πλατείες και όλα αυτά χωρίς μελέτες που εύρισκες τα χρήματα .Από τον Άγγελου φυσικά , που του κάνατε ρύθμιση με την πλαστογράφηση της υπογραφής του Περδικουρη και του τα χαρίσατε σχεδόν όλα .Φυσικά ο Άγγελου δεν σε άφησε έτσι πήρες το κάτι τι και εσύ .Αυτά βρε φαιδρέ να μας πεις στο δημοτικό συμβούλιο όχι τις μ……κιες που κάθεσαι και λες για να δούμε πόσο σοβαρός είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/14 20:52

      Μπούλη για τα καταγγελλόμενα έχεις να πεις κάτι που κάνατε τον Τσάβες και τον Δερτούζο μάγκες από την δική σας τρόμπα;
      Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Χαμάδες της Κούλουρης ξευτίλες ε ξευτίλες

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/11/14 21:02

      "Ρε καραγκιόζη δασοφαγε" Πολύ σωστός χαρακτηρισμός για όλους αυτούς που τεμάχισαν και πούλησαν τις δασικές εκτάσεις του νησιού

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/11/14 21:30

      Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ "ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ" ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ......ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ......ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΡΑΠΤΟ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΣΤΙΚΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.............
      Τ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/11/14 22:26

      ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΙΑΛΟΓΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος4/11/14 00:20

      ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ο πρώτος που θα πάει μέσα θα είσαι εσύ Γιαννάκη μαζί με το κορίτσι σου. Καλά ρε Τσαβαρή όλους τους έχεις για μαλάκες.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος4/11/14 13:36

      ΜΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΞΟΦΘΑΛΜΟ; ΕΧΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ. ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΗ. ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΞΟΦΘΑΛΜΗΣ Ο ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΜΑΓΙΑΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ. ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΗ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/11/14 20:11

    Γιατί ο Άγγελου όταν έφευγες από το λατομείο όπου τον επισκεπτόσουν δυο με τρεις φορές την εβδομάδα σε αποκαλούσε μαύρο κοράκι . Παρακαλώ κύριε Μάνο να μου λύσετε την απορία .
    Εργαζόμενος στο λατομείο Άγγελου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/14 21:32

      ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ; ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ; ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟ ΚΟΛΠΟ........
      Τ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/11/14 00:07

      Η παράνοια είναι ένα σύμπτωμα πολύ σοβαρό που δεν συνειδητοποιείται από τον νοσούντα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/11/14 17:55

      ρε Μάνο για μαζέψου φτάσατε τον Δήμο σε χρεωκοπία και εσύ ορίεσαι γιατί σου αφαίρεσαν τον λόγο; ρε παρανοικέ τύπε δεν τα μαζύεται να πάς στην Λέρο για νοσιλία;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/11/14 20:12

    ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ ΣΕ ΑΔΙΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/14 00:03

      ΛΙΓΟ ΧΟΛΕΡΙΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΛΗΞΑΝ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/11/14 00:07

      Η παράνοια είναι ένα σύμπτωμα πολύ σοβαρό που δεν συνειδητοποιείται από τον νοσούντα

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος3/11/14 20:20

    ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ;;;;;;;;;;ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ;;;;; Η ΤΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΡΩΓΕΣ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΙΣΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΨΥΧΡΑ.;;;;;;;;;;;;ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/11/14 20:26

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΡΥΨΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΑΡΓΗΓΟΣ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ .ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΨΗΦΙΣΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ .Δ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΟΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΣΟΥ .ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ,ΚΑΙ Ο ΜΑΝΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑ............Α ΠΟΥ ΑΜΟΛΗΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/11/14 20:30

    Κε Δερτούζο ένας φίλος μου είπε να σου γράψω "εκεί που ήσουν ήτανε, εδώ που είναι θάρθεις" και αυτός ο φίλος είναι εκτός δημοτικού συμβουλίου μετά τις τελευταίες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/11/14 20:37

    ΑΝΙΚΑΝΗ....ΑΝΙΚΑΝΗ...ΑΝΙΚΑΝΗ..ΜΕ ΕΝΑ ..ΜΑΤΣΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ...ΥΒΡΙΣΤΕΣ ...ΑΝΙΚΑΝΗ Η ..ΚΥΡΙΑ 50%.....%)%\
    Η Κα..ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ 50%...50%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/11/14 20:40

    ΧΑΛΙΦΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ Ή ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ. ΜΑΝΟ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/14 20:56

      Μην κάνετε περίεργες σκέψεις η ομάδα Τσάβες είναι "γροθιά"

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/11/14 21:04

      ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος3/11/14 20:42

    ΕΣΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΟΤΙ Ο ΜΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.
    ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΗΖΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ( ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ) ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΔΗΛ. ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΣΟΥ. ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ Π..............ΕΙ ΑΝΤΙ ΕΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/14 20:58

      Ρε αφήστε την βρωμιά σας εκτός οικογενειών νούμερο ε νούμερο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/11/14 21:00

      Βλέπεις γιατί θα είσαι εκτός, γιατί είσαι μικροπρεπής και αήθης, τι δουλειά έχει η αξιοσέβαστη γυναίκα του φίλου μου, έτσι δίνεις το δικαίωμα να γράψω για τη δική σου τη γυναίκα, κε Δερτούζο πραγματικά έτσι δεν σε ξαναβλέπω σύμβουλο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/11/14 08:43

      ΝΤΡΟΠΗ, , ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (ΣΥΖΗΓΟΣ) ΑΙΣΧΟΣ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΕ ΑΛΗΤΗ !!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/11/14 17:56

      ρε Μάνο για μαζέψου φτάσατε τον Δήμο σε χρεωκοπία και εσύ ορίεσαι γιατί σου αφαίρεσαν τον λόγο; ρε παρανοικέ τύπε δεν τα μαζύεται να πάς στην Λέρο για νοσιλία;

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος3/11/14 20:58

    ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΟ. ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.. ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΟ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΛΕΝΗ ΣΧΕΤΟ ΑΝΕΥ ( Κ) ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ, ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ, ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΜ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ????????????.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΕΙΠΕ Ο ΜΠΕΖΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΑΝΤΕ ΛΕΝΗ ΜΟΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΟΥΣΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/14 00:08

      Η παράνοια είναι ένα σύμπτωμα πολύ σοβαρό που δεν συνειδητοποιείται από τον νοσούντα

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος3/11/14 21:04

    Μάνο,
    Έχεις απόλυτο δίκιο δε λέω, πλην όμως αν κάνεις μια σύυντομη αναδρομή στην δική σας περίοδο δεν είσασταν και οι καλύτεροι, χωρίς αυτό να νομιμοποιεί μια Λεμονιά να προσβάλει βάναυσα την νοημοσύνη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος3/11/14 21:08

    Ρε σεις η ιστέρο τι έπαθε προχθες και έσκουζε; Ρε Πλατσούκα να χεις πάντα τα χάπια της μαζί σου
    Αν και θα μου πεις τα πάρει δεν τα πάρει νούμερο ήταν και νούμερο θα μείνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος3/11/14 21:10

    Μπορεί ο κοινός θνητός δημότης ν'ακούσει τα πρακτικά; Λυπάμαι αλλά δε πιστεύω πλέον κανέναν σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος3/11/14 21:13

    Εγώ θα ήθελα να ήξερα, δεν βρέθηκε ούτε ΕΝΑΣ να σώσει την τιμή και την υπόληψη της παράταξης με τα «καθαρά χέρια»???
    Πούσαι ρε Κορρέ όλα εντάξει? Στο τέλος θα σε βάλει η Ρινούλα να σπάσεις και την μέση λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος3/11/14 21:14

    ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗ ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
    1) ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ,ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ
    2) Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΧΙ Ο ΜΑΝΟΣ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ. ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΑΣΤΙΕΥΤΙΚΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ .ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ,ΚΑΙ ΕΓΩ .ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΝΕΤΕ. ΑΝΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος3/11/14 21:16

    ΡΕ ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΤΟΥΖΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝΑ ΕΣΥ ΚΟΙΤΑ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕΤΗ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΡΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΚΛΩΦΟΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΦΑΣΙΝΑ ΟΠΟΥ ΣΤΕΚΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΕ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣ. ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/14 21:43

      Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙ ΟΛΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.............50% ΚΑΙ 50% ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..................
      Τ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/11/14 22:21

      ΤΟ 50% ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΕΣΕΙΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΝΑΝΝΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ή ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΟΒΙΤΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ.
      ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Η ΝΑΝΝΟΥ ΣΑΣ ΕΞΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΤΕ ΚΑΤΩ.
      ΚΕ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΤΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ή ΟΧΙ Ή ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΕ ΤΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΕΝΩ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΕΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ΜΗΠΩΣ Η ΦΩΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΡΩΜΕΝΗ;
      ΜΑΝΟ ΦΟΒΑΣΑΙ;

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος3/11/14 21:54

    Ο Δερτούζος φάνηκε πολύ καλά ενημερωμένος για τις κινήσεις που κάνει ο Αγγέλου για να ξανανοίξει το λατομείο.
    Μανωλάκη πρέπει να είναι και πολύ φίλος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/14 00:11

      Η παράνοια είναι ένα σύμπτωμα πολύ σοβαρό που δεν συνειδητοποιείται από τον νοσούντα

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος3/11/14 21:56

    ΚΥΡΙΕ ΣΟΦΡΑ ΤΙ ΕΜΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΟΥ 2007;ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΣΟΦΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΗΖΑΤΕ ΣΤΗ ΝΑΝΝΟΥ

    ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΝΑΝΝΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/14 17:58

      ρε Μάνο για μαζέψου φτάσατε τον Δήμο σε χρεωκοπία και εσύ ορίεσαι γιατί σου αφαίρεσαν τον λόγο; ρε παρανοικέ τύπε δεν τα μαζύεται να πάς στην Λέρο για νοσιλία;

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος3/11/14 22:25

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος3/11/14 22:34

    ;ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΟΙ ΙΔΙΟΙ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΙΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ , ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΩΔΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος3/11/14 22:38

    22.45 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΕ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΡΤΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΠΑΨΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΜΑ@@@@ΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/14 13:25

      Και τι περιμένει το νούμερο για να την κάνει;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/11/14 18:00

      ρε Μάνο για μαζέψου φτάσατε τον Δήμο σε χρεωκοπία και εσύ ορίεσαι γιατί σου αφαίρεσαν τον λόγο; ρε παρανοικέ τύπε δεν τα μαζύεται να πάς στην Λέρο για νοσιλία;

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος3/11/14 23:30

    ΣΤΟΝ 22.21 ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ. Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΑΝ Η ΝΑΝΝΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΕΙΠΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΟΦΡΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ. ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΑΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ. ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΑΜΕΣΩς ΝΑΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/14 00:08

      Ο Τσαβαρής είπε ναι στον έλεγχο γιατί έτσι και αλλιώς δε μπορούσε να τον εμποδίσει. Όσο ήταν δήμαρχος δεν έδινε έγγραφα ούτε με εισαγγελική παραγγελία, τυχαίο?
      Αν έλεγε όχι στον έλεγχο θα καρφωνόταν με τη μία.
      Πάντως, και ο Παπαγεωργόπουλος και ο Τσοχατζόπουλος και όλοι οι κλέφτες φώναζαν και φωνάζουν ότι είναι αθώοι.
      Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/11/14 00:25

      Δεν τα λέτε σωστά. Ο Τσαβαρής είπε ΝΑΙ με την προϋπόθεση ο έλεγχος να καλύψει όχι τη θητεία του μόνο αλλά και τη θητεία των προηγούμενων δημάρχων Σοφρά και Τραυλού, για να μη γίνει στην ουσία ποτέ.
      Και καλά του απάντησε η Δήμαρχος ότι εσείς κε Τσαβαρή που αναλάβατε το 2011 δεν ζητήσατε να γίνει έλεγχος διότι προφανώς τα βρήκατε όλα σωστά. Τώρα γιατί το ζητάτε από μας, μήπως για να σταλεί στις καλένδες;
      Αν λοιπόν ήταν καθαρός δεν θα έλεγε αυτά αλλά θα έλεγε ναι ψηφίζω να ελέγξουνε τα πεπραγμένα της δικής μου θητείας. Δεν το είπε όμως. Προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από τους άλλους, όπως πάντοτε κάνει.

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος3/11/14 23:34

    Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΟΠΩς ΕΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤ Α ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΓΓΕΛΟΥ. ΗΛΙΘΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος3/11/14 23:53

    καλη μου κυρία ---καρπούζι με την Βούλα. Α ρε σαχλαμαρα πες σε καμμιά γριά Πόσο όμορφη είναι και ξανα έλα να μας τα πεις ΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος4/11/14 00:05

    Η παράνοια είναι ένα σύμπτωμα πολύ σοβαρό που δεν συνειδητοποιείται από τον νοσούντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/14 00:27

      Έλα, αυτό είναι ...κλεμένο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/11/14 10:08

      Κλεμμένο αλλά του ταιριάζει γάντι

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος4/11/14 00:11

    O οικονομικός έλεγχος διατάχτηκε μετά από καταγγελία ότι ένα καλάθι με δυο κρασιά και μια σοκολάτα που προοριζόταν για επίσκεψη σε ψηφοφόρους του δασοφάγου γινόταν κωλόχαρτο για τα σχόλια. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε την απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/14 10:07

      ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΡΑΣΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ "ΚΑΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ" ΤΑ ΧΡΕΩΝΑΝ ΚΟΛΟΧΑΡΤΑ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΝΕΣ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ; ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΗΚΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ. ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑ. ΝΑ ΨΑΧΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΡΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος4/11/14 00:15

    Ο κ.Δερτούζος δεν δικαιούται για να ομιλεί, όπως έλεγε κάποτε ο αείμνηστος ομοϊοδεάτης του Κουτσόγιωργας.
    Τον κανονισμό που φτιάξατε επί θητείας σας, τον εφαρμόσατε κατά γράμμα στην τότε αντιπολίτευση, ενώ για σας υπήρχε ... ασυλία.
    Μέχρι ξύλο δίνανε τα τσιράκια σας και βάζατε ακριβώς απέναντι αλλά και πίσω από τα έδρανα του κ.Σοφρά και της κας Νάννου νταήδες και τσόκαρα, οι μεν απέναντι να κάνουνε χειρονομίες για να αποσπούν την προσοχή των και να τους εκνευρίζουν, οι δε πίσω από τα έδρανα να παρενοχλούν και να χλευάζουν τον ομιλούντα.
    Δεν μπορεί να μην θυμάσαι κε Δερτούζο την σκηνή που ενώ μιλούσε καθησμένος στο έδρανό του ο κ.Σοφράς κάνοντας κριτική στον τότε Δήμαρχό σου, πετάγεται από την καρέκλα που καθότανε πίσω από τον Σοφρά ο Μάριος Μαρούδης, τον πιάνει από τον γιακά και τον σήκωσε 10 πόντους πάνω από το πάτωμα, λέγοντας του κάτι απειλητικό προφανώς που δεν το άκουσα.
    Δεν μπορεί να μην θυμάσαι ότι μόλις ξεπερνάγανε το χρόνο ομιλίας που όριζε ο κανονισμός, τους κλείνατε τα μικρόφωνα.
    Δεν μπορεί να μην θυμάσαι ότι μόλις αρχίζανε να μιλάνε και δεν σας άρεσαν αυτά που λέγανε, τους αφαιρούσατε το λόγο με το πρόσχημα ότι ήντουσαν εκτός θέματος.
    Ακόμη και στον κ.Βαγγέλη Αστράκο, από τη στιγμή που τα σπάσατε, προσπαθήσατε να του αφαιρούσατε το λόγο ως εκτός θέματος, ενώ όσο ήταν μαζί σας ήταν ¨πάντα εντός θέματος¨.
    Τι να πρωτοθυμηθώ. Ένα συμβούλιο σκέτη ντροπή. Η δικτατορία της πλειοψηφίας ήσασταν, όπως εύστοχα σας είχε αποκαλέσει τότε η σημερινή Δήμαρχος κα Νάννου.
    Όλα αυτά λοιπόν τα έχεις ξεχάσει κε Δερτούζο, κι έχεις το θράσος να μιλάς για προκλητική παραβίαση του κανονισμού και για αντιδημοκρατική συμπεριφορά;
    Πότε πήρες το λόγο να απαιτήσεις την τήρηση του κανονισμού; ΠΟΤΕ.
    Πότε πήρες το λόγο να καυτηριάσεις τα αίσχη και τα έκτρωπα που γινόντουσαν με την ευλογία σας από τους ΣΤΗΜΈΝΟΥς δικούς σας κλακαδόρους; ΠΟΤΕ.
    ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ.
    Αυτό δεν σημαίνει ότι επικροτώ τις ασχήμιες που μπορεί να συμβαίνουν ένθεν κι ένθεν.
    Όμως προκαλείτε με τη στάση και τη συμπεριφορά σας, σαν παράταξη, κι αυτό πυροδοτεί αναπόφευκτα αντιδράσεις γιατί η υπομονή έχει και τα όριά της.
    Καλό ήταν αυτό που έγινε και καλό είναι να ξαναγίνει κανά δυο φορές ακόμα, για να νοιώσετε κι εσείς τώρα εκείνα που κάνατε στους άλλους. Μόνο έτσι μπορεί και να μετανιώσετε για ότι κάνατε.
    Πρώτοι εσείς που φτιάξατε τον κανονισμό πρέπει να τον τηρείτε και δεν μπορείτε να λέτε ότι "το πρόβλημα δεν είναι εάν ο ομιλητής παραβιάζει κατά τι τον χρόνο" γιατί έτσι σας συμφέρει τώρα που είσαστε στην αντιπολίτευση.
    Δεν μπορείτε από τη μία να κατηγορείτε τη Πρόεδρο ότι παραβιάζει τον κανονισμό, και την ίδια στιγμή να της ζητάτε να τον παραβιάσει επιτρέποντας περισσότερο χρόνο. Όχι, κύριε, ο κανονισμός θα τηρηθεί στο σύνολό του και για το χρόνο.
    Να μάθετε και προπάντων το αφεντικό σου να είναι περιεκτικός και να μην μας ζαλίζει τα α..... γκαρίζοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/14 17:31

      Συμφωνώ και επαυξάνω. Είχαν πιστέψει ότι Θα είναι εσ'αει επιβητορες . Τώρα νιώθουν την απώλεια. ΛΕΜΟΝΙΑ είσαι επιεικής μαζί τους μπροστά στα αίσχη που έκαναν αυτοί.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/11/14 17:35

      Έχει ο καιρός γυρίσματα. ΜΑΝΟ ΜΟΥ. Οχια με επίφαση ευγενειας.

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος4/11/14 00:47

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ ΜΑΝΟ ΜΟΥ...
    ΦΤΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ...
    ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
    ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ...

    ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΛΕΝΗΣ.
    ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος4/11/14 06:31

    Συγαρητήρια γιατί επιβραβευετε τον φασισμό. Να το ξανακάνεις κε Λενη.Να κάνεις λίμπα το Δημοτικό Συμβούλιο.Έχεις και ένα θαυμαστή δηλαδή εσ'ενα που τα γράφεις μόνος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/14 18:02

      ΡΕ ΜΜΜΜΜΜΜΑΑΑΑ@@@ΑΑΑΚΑ ΒΟΥΛΟΣΤΟ ΡΕΜΑΛΙ

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος4/11/14 08:12

    Εγώ κύριε Δερτούζο δεν διαφωνώ, όλα αυτά δείγματα πολιτισμού είναι. Θα προτιμούσα όμως μια διαμαρτυρία που θα αφορούσε εξ ολοκλήρου τις αυξήσεις. Τι σας έχουμε εκεί πάνω αν όχι για να μας υποστηρίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος4/11/14 08:57

    Που ακούστηκε αυτό ,τον Παρτούζο να τον αποκαλεί ο Άγγελου μαύρο κοράκι. Ποιον τον δασοφάγο του νησιού ,που σήμερα θυμήθηκε πως πρέπει να τηρείται με σεβασμό ο κανονισμός λειτουργίας του δημοτικού συμβούλιου και να έχει το θράσος να βγάζει ανακοινώσεις όταν η κοινωνία του νησιού μας φλέγεται με τα μεγάλα θέμα του δήμου τον ερχομό οικονομικών επιθεωρητών ,με τα κομμένα τηλεφωνά, με τον κίνδυνο ο δήμος να μπει στην επιτήρηση , την καθαριότητα να μην μπορεί να λειτουργήσει και αυτός βρήκε ένα θεματάκι για να αυτοπροβληθεί στο νησί . Ρε αρχηκαραγκιόζη αυτό σε απασχολεί το πως θα λες μαλακιές στο δημοτικό συμβούλιο, ανά χαθείς κόπανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος4/11/14 09:17

    " προστατέψτε με κυρία προέδρος προστατέψτε με "..Μάνοοοοοοοο μουυυυυυ έτσι φώναζες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/14 09:29

      Δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Την άλλη φορά όλοι με τους μπράβους σας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Πολιτικός πολιτισμός χωρίς βία και μπουνίδι δεν νοείται. Εμάς να λυπάστε που μας γδάρατε, πρώην και νυν, όλοι στο ίδιο καζάνι.

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος4/11/14 09:26

    Τύραννος (αρχ. τύραννος) είναι ο κυβερνήτης του πολιτεύματος της Τυραννίας. Ετυμολογικά η λέξη είναι πιθανότατα Πελασγικής προέλευσης.
    Το πολίτευμα αυτό ίσχυε στην Πόλη-κράτος τον 8ο αιώνα. Οι τύραννοι ανέβαιναν στην εξουσία με την βοήθεια των οπαδών τους χωρίς απαραίτητα αυτό να είναι σύμφωνο με τη βούληση της πλειοψηφίας.
    Σύμφωνα με τον Θουκιδίδη (6.54) για τους τύραννους Πεισιστρατίδες: "(Οι τύραννοι) φρόντιζαν μόνο να καταλαμβάνουν τα ανώτατα αξιώματα μέλη της οικογένειας τους, αλλά κατά τα άλλα η πόλη διοικούνταν σύμφωνα με τους παλαιούς νόμους". Σύμφωνα με τον Αριστοτέλη (Πολιτικά): "Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ' ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ' ετέρου για να είναι απασχολημένοι οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά...."

    Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, γεγονότα ή καταστάσεις είναι εντελώς τυχαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος4/11/14 09:27

    κ. Δερτούζο μιλάτε και εσείς που επί των ημερών σας στα δημοτικά συμβούλια οι πολίτες δεν μπορούσαν να πάρουν ένα λεπτό τον λόγο αν δεν συμφωνούσε ο αρχηγός σου με μόνο κριτήριο το τι ψηφίζει στις δημοτικές εκλογές. Μιλάτε και εσείς που ο αρχηγός σας μίλαγε για 45 λεπτά κάθε φορά και αν κάποιος έλεγε ότι έπρεπε να προχωρήσει η διαδικασία απαντούσατε μα είναι ο δήμαρχος και μπορεί να ομιλεί όσο θέλει και όποτε θέλει;
    Μιλάτε και εσείς που διακόπτατε συνέχεια την αντιπολίτευση και δεν την αφήνατε να αρθρώσει λέξη;
    Μιλάτε και εσείς που εμφανίζατε συνέχεια πίσω από τους συμβούλους τους Μαρούδηδες και άλλους πολλούς με αποτέλεσμα κάθε τρεις και λίγο να είχαμε εντάσεις στο δημοτικό συμβούλιο;
    Μιλάτε και εσείς που μόλις εμφανίστηκε ο νταμαράς στο συμβούλιο η πρόεδρος πέρα από τον κανονισμό του έδωσε τον λόγο πριν καν μιλήσει κανείς αρχηγός από την μειοψηφία;
    Κ. Δερτούζο άστοχος είστε και λόγω ηλικίας προφανώς ξεχνάτε εύκολα. Εδώ θα είμαστε να σας τα υπενθυμίζουμε.
    Μόνο κακό κάνετε με τις παρεμβάσεις σας γιατί αποδεικνύεται εύκολα ότι εσείς ήσασταν οι χειρότεροι όλων και δεν έχετε κανένα δικαιώματα σήμερα να κάνετε μαθήματα.
    ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/14 09:35

      Τι θες να πεις μ' αυτά ρε σαΐνι; Παίρνετε εκδίκηση; Κρίμα και πιστέψαμε ότι ήσασταν πολιτισμένοι. Του ίδιου επιπέδου αποδεικνύεστε, μην σου πω και χειρότεροι. Για τα πρακτικά ακόμα περιμένω απάντηση. Θέλετε να είναι όλα στο σκοτάδι να τα μαγειρεύετε μόνοι σας εκεί μέσα, δεν εξηγείται αλλιώς.

      Διαγραφή
  35. Ανώνυμος4/11/14 10:03

    σταματηστε να γραφετε για τον δερτουζο. δινετε αξια σε σκουπιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος4/11/14 10:14

    Μην τσιμπάτε ρε με τα Πασοκικά των αποτυχημένων....

    Έχει δίκιο απόλυτο ο φίλος, Δίνετε αξία στα σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος4/11/14 10:19

    Ο σουβλατζής είχε γίνει μπατζάρι απ' το θυμό του.
    Θέλω να δω τα μούτρα του όταν έρθουν οι οικονομικοί επιθεωρητές. Σουβλατζή θα τρελλαθείς όταν θα σου γίνει έλεγχος στην φυλακή θα καταλήξεις (ένας καλός σου φίλος που τον εκμεταλλευτηκες και του ρούφιξες το αίμα του και μετά του ξεφτίλησες την αξιοπρέπεια ΑΛΗΤΑΡΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/14 18:14

      Η λυση ειναι μια δερτουζος για δημαρχος!!!

      Διαγραφή
  38. Ανώνυμος4/11/14 10:27

    Εμένα δεν με νοιάζει ο Δερτούζος, αυτούς έχετε θα συνηθίσετε και τις δικές τους "δημοκρατικές" διαδικασίες.
    Εμένα άλλο με έχει εντυπωσιάσει. Η στάση των Συριζαίων και του ΚΚΕ. Κάποιος να τους ειδοποιήσει γιατί όπως φαίνεται δεν θα έχουν πάρει είδηση τι τρέχει.

    “Συνεχίζουμε τον Αγώνα και μέσα από το Δήμο”
    Για ποιόν αγώνα μιλάτε; Εσείς εκεί στο Σύριζα χαμπάρι δεν πήρατε για τις αυξήσεις; Η βρίσκετε το 50% αμελητέο ποσό; Και θέλετε να σας ψηφίσουμε κιόλας στις εκλογές που έρχονται. Μόνο πως θα βγείτε σας νοιάζει; Βρε όλοι στο ίδιο καζάνι. Ενας με λίγο φιλότιμο θα βγει να διαμαρτυρηθεί ή τώρα που μπήκατε στον δήμο ελπίζετε να γλύψετε κι' εσείς κανένα κοκκαλάκι; Δεν πειράζει έρχονται εκλογές, θα πάρετε μην σας πω τι θα πάρετε.
    Τα ίδια φυσικά ισχύουν και για τα υπόλοιπα κόμματα. Η Χρυσή Αυγή Σαλαμίνας θα βγει να πάρει θέση; Σιγά μην βγει.

    Εντάξει ρε μάγκες, άρα είσαστε όλοι πολύ καλά βολεμένοι και δεν σας άγγιξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/14 10:37

      δεν ειδες τι ψηφισαν ρε φιλε το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ? τυφλος εισαι? ενα μεγαλο ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ. αντε καραγκιοζη απο δω.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/11/14 11:04

      Ρε γκεμπελίσκο, γιατί δεν λέτε την αλήθεια, γιατί αποκρύβετε ότι ξαφρίσατε όλους τους κωδικούς, ότι φάγατε όλα τα λεφτά του κοσμάκη και τώρα δεν υπάρχει φράγκο για να καλυφθεί το έλλειμμα των 3.000.000 ευρώ στην καθαριότητα;
      Δεν σου λέω από που θα πληρωθούνε αυτοί που τους πήρατε την περιουσία τους γιατί αυτοί, πάει πέταξε το πουλάκι, δεν θα πληρωθούνε ποτέ.
      Σου λέω από που θα βρεθούνε τα λεφτά για να καλυφθεί το έλλειμμα της καθαριότητας. Πως θα πληρωθούνε τα πετρέλαια, τα τέλη στο ΧΥΤΑ, η συντήρηση των απορριμματοφόρων, τα κόμιστρα, οι εργαζόμενοι; Αν μπορείς εσύ να δώσεις τη λύση, δώς την.
      Η Δήμαρχος είπε ότι δεν υπάρχει μαγική λύση, αλλά αν υπάρχει είναι χαρά της να την ακούσει. Εμπρός λοιπόν πες μας από που θα βρεθούν τα λεφτά.
      Με το να αρνείσαι μόνο, χωρις να προτείνεις λύση είναι μπουρδολογία.
      Και γιατί συνεχώς μιλάτε για ποσοστό αύξησης και όχι για πραγματικούς αριθμούς;
      Η επιβάρυνση είναι της τάξεως των 5 ευρώ το μήνα.
      Σιγά ρε το ποσό παλιομασκαρά. Προκειμένου να έχουμε την καθαριότητα όχι 5 αλλά και 25 αν χρειαζόντουσαν θα τα δίναμε, βρωμιάρη. Δεν θέλουμε να παρουσιασθούν πάλι τα κρούσματα ιπατίτηδας του καλοκαιριού.
      Και μιά που ανέφερα το καλοκαίρι, για πες μου γιατί κάθησε τότε η καθαριότητα και ψοφήσαμε στη βρώμα;
      Γιατί δεν είχατε ούτε ένα ευρώ στον κωδικό για να αγοράζατε ελαστικά στα αυτοκίνητα;
      Τα φάγατε όλα, ε;
      Να σου πω εγώ ποιός είναι ο σκοπός σας, είναι να μην έχει ούτε ευρώ η Νάννου, να καθήσουν όλα και να αναγκαστεί να παραιτηθεί, όπως διαλαλεί ο Τσαβαρής από την ημέρα που πήρε πόδι από το Δήμο.
      Δεν σας βγήκε όμως, γιαυτό έχετε σκυλιάσει. Το καλό το παληκάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι.
      Κοιτάτε τώρα πως θα ξεμπερδέψετε με τους Οικονομικούς Επιθεωρητές και μετά τα ξαναλέμε, ξεφτίλες που καταστρέψατε το Δήμο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/11/14 11:49

      Μπράβο πέρνα τώρα να πληρωθείς που όποιος τολμήσει να διαμαρτυρηθεί βγαίνετε και γαυγίζετε για να μας τρομάξετε. Πόσα κρούσματα ηπατίτιδας είχαμε το καλοκαίρι, μπορώ να μάθω;
      Οσο για την κατάρρευση της καθαριότητας, εσείς δεν λέγατε ότι το έκανε επίτηδες ο Τσαβαρής για να μας εκδικηθεί επειδή δεν το ψηφίσαμε; Τι έγινε τώρα, θέλει να μας εκδικηθεί η δικιά σου επειδή δεν την ψηφίζαμε τόσα χρόνια;
      Δεν παίζω εγώ τον περισπούδαστο για να σας βρω λύσεις. Εχει εσάς τους εγκέφαλους, αν και πολύ αμφιβάλλω ότι έχετε αλλιώς δεν θα γράφατε τέτοιες ανοησίες. Να τα δώσεις εσύ ρε καραγκιόζη που πληρώνεσαι τα 25 μια και είσαι τόσο άνετος. Εμείς δεν έχουμε.
      Και να σου πω εξυπνάκια, επειδή εμείς μνήμη έχουμε και δεν είναι επιλεκτική, η δικιά σου έλεγε έναν χρόνο πριν όλο πέφτει ο Τσαβαρής, όλο έρχονται να τον βάλουν φυλακή. Ενας χρόνος πέρασε, πόσα ακόμα νομίζετε ότι θα πιπιλάμε καραμελίτσες;
      Σας ψηφίσαμε για λύσεις, να τις βρείτε και να μην μας καταδυναστεύετε τύραννοι! Καλά σας είπανε. Τύραννοι είσαστε χωρίς λίγη τσίπα πάνω σας. Τώρα το ποιός έχει σκυλιάσει το βλέπουμε μπουλντόγκ της πλουτοκρατίας πουλημένε.
      Να βγουν η Καρούση και ο Βλάχος και να πάρουν θέση δημόσια, δεν μας φτάνει το όχι. Το αμίλητο νερό ήπιανε; Μπράβο σύντροφοι μαζί στον αγώνα εναντίον του κοσμάκη και της φτωχολογιάς. Πουλημένοι όλοι σας ρε.

      Και για να μην δουλεύετε τον κοσμάκη ας μάθει πως μεταδίδεται η ηπατίτιδα. Να μας φέρετε ιατρικές γνωματεύσεις ρε. Τρομοκρατείτε τον κόσμο ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.

      http://www.keelpno.gr/el-gr/%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82/%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CF%8E%CE%B4%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%B7%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%82/%CE%B7%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CE%B1.aspx

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/11/14 11:59

      αυτα παθαινουν οσοι ταζουν σε χρυσαυγιτες 11:49 .
      πΚα νανου τωρα δεν εχει γυρισμο.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος4/11/14 12:04

      που ειναι τα παληκαρια μας ρε φιλε να βγουν να μιλησουν

      Διαγραφή
  39. Ανώνυμος4/11/14 11:51

    Τύραννος (αρχ. τύραννος) είναι ο κυβερνήτης του πολιτεύματος της Τυραννίας. Ετυμολογικά η λέξη είναι πιθανότατα Πελασγικής προέλευσης.
    Το πολίτευμα αυτό ίσχυε στην Πόλη-κράτος τον 8ο αιώνα. Οι τύραννοι ανέβαιναν στην εξουσία με την βοήθεια των οπαδών τους χωρίς απαραίτητα αυτό να είναι σύμφωνο με τη βούληση της πλειοψηφίας.
    Σύμφωνα με τον Θουκιδίδη (6.54) για τους τύραννους Πεισιστρατίδες: "(Οι τύραννοι) φρόντιζαν μόνο να καταλαμβάνουν τα ανώτατα αξιώματα μέλη της οικογένειας τους, αλλά κατά τα άλλα η πόλη διοικούνταν σύμφωνα με τους παλαιούς νόμους". Σύμφωνα με τον Αριστοτέλη (Πολιτικά): "Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ' ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ' ετέρου για να είναι απασχολημένοι οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος4/11/14 11:52

    Tι λες ΡΕ...ΚΟΥΒΑΡΝΤΑ ..ΓΛΥΦΤΡΟΝΙ.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ειναι απ"αυτα που σου δινει Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ.....;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Γιαυτο τα κουβαρνταλικια...ΒΓΕΙΤΕ ΡΕ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/14 15:46

      O κόσμος γελάει με τις σαχλαμάρες σας ρε ηλίθιοι.
      10 ευρώ το δίμηνο για να έχουμε καθαριότητα και κάνετε έτσι;
      Ουσρ ξεφτίλες ψωμολυσάδες.

      Διαγραφή
  41. Ανώνυμος4/11/14 12:14

    ΄Οποιος ενδιαφέρετε να έρθει σε επαφή με το κίνημα να βρεθούν λύσεις. Ευχαριστώ.

    http://epitropesdiodiastop.blogspot.gr/p/blog-page_3491.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος4/11/14 13:18

    Τσαβαρή, Καπετανάκη, Δερτούζο, και λοιποί θλιμένοι συγγενείς,
    Είναι αλήθεια ή ψέματα ότι μας φορτώσατε δεκάδες εκατομμύρια δάνεια, φέσια και απλήρωτες υποχρεώσεις?
    Είναι αλήθεια ή ψέματα ότι ξαφρίσατε όλους τους κωδικούς των ανταποδοτικών, νερού, καθαριότητας, λιμενικού, τεντάξεων, συνδέσεων και τα συναφή?
    Με ποιο δικαίωμα τα κάνατε όλα αυτά?
    Ποιος θα πληρώσει τις λαθροχειρίες κύριοι της απάτης??

    1. Δάνειο από το Τ.Π. & Δανείων ύψους 4.550.037,86 € (τεσσάρων εκατομμυρίων πεντακοσίων πενήντα χιλιάδων τριανταεπτά ευρώ και ογδόντα έξι λεπτών) για την ισοσκέλιση του προϋπολογισμού έτους 2012.
    ΑΔΑ: Β4ΣΥΩ1Ε-5Χ0
    Βάλε πράμα, τα κορόιδα πληρώνουν.

    2. Δανειακή σύμβαση - επιμήκυνση. ΑΔΑ: Β4ΣΥΩ1Ε-520.
    "Ο Αντιδήμαρχος κ. Καπετανάκης Γρηγόριος ενημέρωσε το σώμα λέγοντας ότι ο Δήμος
    μας έχει συνάψει την 14120/8-8-2012 σύμβαση δανείου με το Ταμείο Παρακαταθηκών και
    Δανείων, ύψους 9.965.084,10€ ( εννέα εκατομμυρίων εξήντα πέντε χιλιάδων ογδόντα
    τεσσάρων ευρώ και δέκα λεπτών) συνολικού άληκτου κεφαλαίου 31-12-2011".
    Περίοδος χάριτος τρία χρόνια, επιμήκυνση άλλα τρία χρόνια.
    Κάνε τον κουβαρντά σήμερα, ας γίνουν ρημαδιό αύριο....

    3. Κυνική ομολογία του Τσαβαρή ότι πήρε έξι εκατομμύρια άτοκο δάνειο από την ευδαπ και πέτυχε αναστολή κατασχέσεων "μετά από διαπραγματεύσεις".

    "Συνολικά μέσα από αυτή την διαπραγμάτευση με την ΕΥΔΑΠ εκτός από το πάγωμα των κατασχέσεων που μπορούσαν να ενεργοποιηθούν οποτεδήποτε λόγω των οφειλών μας, εξασφαλίσαμε ένα άτοκο δάνειο συνολικού ύψους 6.000.000 € (3.960.000 + 2.040.000)"

    "Διαπραγματεύσεις" ήταν η υπόσχεση να της χαρίσει το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης για είκοσι χρόνια .
    http://salamis-news.blogspot.com/2012/06/blog-post_10.html#more

    4. Απλήρωτες υποχρεώσεις
    Το 2011 έμειναν απλήρωτα 20 εκατομμύρια από τα 24 που είχαν δεσμευθεί και ψηφισθεί!
    ΒΟΧΡΩ1Ε-4ΚΚ
    ΒΟΖΙΩ1Ε-8Υ3
    Ψιλοπράματα....!!!

    5. Απλήρωτες υποχρεώσεις
    Το 2012 έμειναν απλήρωτα 26 εκατομμύρια από τα 29 που είχαν δεσμευθεί και ψηφισθεί.
    αποφάσεις οικονομικής επιτροπής 9/2013 και 30/2013
    Ψίχουλα..!!

    6. Απλήρωτες υποχρεώσεις
    Το 2013 έμειναν απλήρωτα 12 εκατομμύρια
    αποφάσεις 1/2014 και 5/2014 της οικονομικής επιτροπής ΒΙΨ4Ω1Ε-0ΨΓ.
    Φραγκοδίφραγκα..!!!

    7. Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2012 ΑΔΑ: Β4Γ7Ω1Ε-4ΟΖ
    K.A. 0521.005 εισφορά λόγω επέκτασης σχεδίου πόλεως,
    κύρωση πράξης εφαρμογής στην περιοχή Ψιλή Άμμος .....................................Ποσό 2.211.175,28 €
    Κ.Α. 3217.003 εισπρακτέα υπόλοιπα από επέκταση σχεδίου
    πόλεως κύρωση πράξης εφαρμογής στην περιοχή Ψιλή Άμμος.........................Ποσό 1.096.842,51 €

    Τα λεφτά μας ρεεεεεεεεε...!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/14 14:32

      Να πας να τα πάρεις από τους Σπανόπουλους και την ΔΕΣΦΑ. Αυτοί δεν χρωστάνε υποτίθεται; Αντε μπράβο πατ πατ τράβα τώρα να πάρεις το μπισκοτάκι σου γουφ γουφ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/11/14 16:40

      Αν παραδέχεσαι ότι μπορούμε να εισπράξουμε εκατομμύρια από Σπανόπουλους και ΔΕΣΦΑ, σημαίναι ότι εγκληματίσατε άλλη μία φορά γιατί δεν εισπράξατε ούτε δεκάρα.

      Φάγατε τα λεφτά του Δήμου, φάγατε τα λεφτά που πληρώσαμε σαν πούστηδες για νερό, εντάξεις στο σχέδιο, συνδέσεις με την αποχέτευση, τα λεφτά του λιμενικού ταμειου, τα λεφτά των έργων, της καθαριότητας,
      ....τα λεφτά μας ρεεεεεε...!!!!!!!!
      Μας βάλατε και ένα περίδρομο εκατομμύρια φέσι, αφήσατε και απλήρωτους τους προμηθευτές,στάχτη και μπούρμπερη.

      Κρυφτείτε ληστές..

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/11/14 18:00

      σιγά καλέ και θα πάθεις τίποτα, έλα πατ πατ πάρε μπισκοτάκι

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/11/14 22:38

      εσύ θα πάθεις από τα φέσια που σου άφησε ο τσαβαρής.
      νομίζεις ότι σου χαρίσανε εκατομμύρια??
      ξύπνα βόιδι....!!!!!!

      Διαγραφή
  43. Ανώνυμος4/11/14 13:32

    ΜΑΝΩΛΗ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΛΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΩΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΝΑΥΑΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΤΥΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑΥΑΓΗΣΕΣ ΚΑΙ ΠΝΙΓΗΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΜΙΩΝΑ. Α ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ 800 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΥΡΙΖΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ. ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΙΓΛΗ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗ.(ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΡΗΣ ΡΩΤΑ ΤΟΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/14 18:04

      ρε Μάνο για μαζέψου φτάσατε τον Δήμο σε χρεωκοπία και εσύ ορίεσαι γιατί σου αφαίρεσαν τον λόγο; ρε παρανοικέ τύπε δεν τα μαζύεται να πάς στην Λέρο για νοσιλία;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/11/14 18:13

      Η λυση ειναι μια δερτουζος για δημαρχος!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/11/14 22:39

      για κορυδαλό τον βλέπω πιο σίγουρο

      Διαγραφή
  44. Ανώνυμος4/11/14 17:10

    Ειστε αδιόρθωτοι γκεμπελίστες συκοφάντεσ. Ο Δερτουζος εγραψε ενα κειμενο έβαλε την υπογραφη του και πηρε την ευθύνη αυτών που γράφει.Όλη η άλλη ανώνυμη αλητεία και μιλάμε για αυτούς που βρίζουν, γιατί δεν βάζουν την υπογραφή τους; Ο άνθρωπος είπε την γνώμη του. Δηλαδή δεν παραδέχεστε οτι στο τελευταίο Συμβούλιο έγινε χαμός από 2 . Από τον Λένη και προπάντων από την Πρόεδρο την Λεμονιά που ανέχτηκε τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/14 18:05

      ρε Μάνο για μαζέψου φτάσατε τον Δήμο σε χρεωκοπία και εσύ ορίεσαι γιατί σου αφαίρεσαν τον λόγο; ρε παρανοικέ τύπε δεν τα μαζύεται να πάς στην Λέρο για νοσιλία;

      Διαγραφή
  45. Ανώνυμος4/11/14 17:13

    Κακαβας για δημαρχος χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/14 18:13

      Η λυση ειναι μια δερτουζος για δημαρχος!!!

      Διαγραφή
  46. Ανώνυμος4/11/14 17:20

    Ρε ακόμη για κλεψιες λέτε; Κόλησε η βελόνα σας. Στο Δημοτικό Συμβούλιο Νάννου και Αγαπόυ Νίκος είπαν ¨Δεν είπαμε ότι σπαταλήσατε χρήματα (δηλαδή δεν είπαμε ότι κλέψατε κ. Τσαβαρή) . Μεταφέρατε χρήματα από τον ένα κωδικό στον άλλον για άλλες ανάγκες του Δήμου.Για να πάρει την απάντηση από τον Τσαβαή "και σεις το ίδιονκάνατε στους 2 πρώτους μήνες. Ρε δεν περνάει η λάσπη πια σε λίγο θα ξεφτιλιστείτε τελειως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/14 18:12

      Η λυση ειναι μια δερτουζος για δημαρχος!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/11/14 18:28

      ΑΣΤΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΡΟΥΛΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ;
      ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΘΑ ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ, ΣΕ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΙΣΕΙΣ (ΔΗΛ. ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ), ΣΕ ΜΑΙΜΟΥ ΕΡΓΑ (ΔΗΛ. ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ), ΣΕ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΑΝΕ (ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ). ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΟΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ

      Διαγραφή
  47. Ανώνυμος4/11/14 22:27

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος4/11/14 22:41

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος5/11/14 09:06

    ΕΠΟΠΤΗΣ ΤΩΡΑ...........ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ............ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΑΡΔΕΛΗ(Α ΡΕ ΜΑΚΡΗ ΕΧΩΝΕΣ ΤΟΤΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΡΓΑ).................ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΜΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ.ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΗΑ ΓΟΡΑ ΕΞΩ.ΑΕΙ ΣΥΓΧΤΗΡΙ ΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΑΓΕΛΑΔΑ....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος5/11/14 19:55

    Κ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ για γράψε μας να μάθουμε και εμείς τι σας έκανε ο Παρτούζος στο τοπικό Αιαντείου .Μπορούσατε και εκφράζατε ελευθέρα την γνώμη σας η το ακροατήριο που αποτελείτο από τραμπούκους του Μανωλάκη ήταν έτοιμο να σαs λυντσάρει εάν δεν προσκινάγατε τον μαϊμού αντιδήμαρχο Παρτούζο. Για να δουμε ποσο εντιμη εισαι ,περημενω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος5/11/14 20:51

    Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝΟΗΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΤΟΗΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΚΑΙ ΟΙ Κ.Κ ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Μ. ΔΕΡΤΟΥΖΟ. ΧΑΙΡΟΜΕ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ. ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΧΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ.
    ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος5/11/14 21:31


    Δεν σε είπα ανόητο , εγώ κάλεσα την πρώην τοπική σύμβουλο να απαντήσει όχι εσένα. Xαίραμε που αναγνωρίζεις ότι ο Παρτούζος απειλούσε τους πάντες μέσα στην κοινότητα κατά την διάρκεια τον κοινοτικών συμβουλίων . Σήμερα φωνασκεί ότι του αφαίρεσαν τον λόγο στο δημοτικό συμβούλιο .Ε δεν είναι για γέλια αλλά και για κλάματα έτσι που καταντήσαμε το νησί μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος6/11/14 07:50

    Ρε ανόητε ανώνυμε του Δερούζου δεν έγινε μύνηση γιατι φώναζε και απειλούσε που ως γνωστοί γκεμπελίστες παραποιείτε την πραγματικότητα.Μιλάτε και από πάνω. Μέσα σε 2 μήνες διαλύσατε το Δημοτικό Συμβούλιο με τον φασισμό μερικών. Εάν συνεχίσετε έτσι θα το κλείσετε το μαγαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/14 09:29

      Παρτούζο να απαντήσεις στο κ Δημητριάδη για την μηνυτήρια αναφορά όχι σε μένα .Το τι έκανες στο Αιαντειο ας μας πει η Δημητριαδου ο Μπουτσης και ο Μητροπουλος .

      Διαγραφή
  54. Ανώνυμος6/11/14 07:54

    MΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΒΛΑΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟ Κ.Κ.Ε ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΚΑΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ. Κα ΚΑΡΟΥΣΗ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑς ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑς ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙς ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος6/11/14 07:55

    MΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΒΛΑΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟ Κ.Κ.Ε ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΚΑΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ. Κα ΚΑΡΟΥΣΗ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑς ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑς ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙς ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ
    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος6/11/14 08:01

    ΤΟ Κ.Κ.Ε ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ. ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΊΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΤΕΤΙ ΘΑ ΨΗΦΗΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΚΑΡΟΥΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΝΑΝΝΟΥ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/14 11:17

      δεν σας φτανει ρε συντροφοι οτι η εκπροσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ψηφισε ενα μεγαλο ΟΧΙ? δεν σας φτανει που ηταν η μονη που εβαλε θεμα μειωση των εισητηριων? που εβαλε θεμα εξω ο ΟΛΠ απο την Κυνοσουρα? κλεισιμο του λατομειου? αν αυτα δεν ειναι πολιτικη θεση τι ειναι ? να ξεκατινιαζεται στα μπλογκς? οχι φιλοι, αυτο το αφηνουμε σε σας.

      Διαγραφή
  57. Ανώνυμος6/11/14 08:09

    ΣΤΟΝ 0750 ΠΟΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ; ΕΑΝ ΔΙΑΛΟΥΣΑΝΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ. ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΙΔΗΞΑΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος6/11/14 09:39

    ΡΕ ΠΟΥΦ! ΜΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος6/11/14 10:23

    Ανώνυμος6/11/14 09:29
    Παρτούζο να απαντήσεις στο κ Δημητριάδη για την μηνυτήρια αναφορά όχι σε μένα .Το τι έκανες στο Αιαντειο ας μας πει η Δημητριαδου ο Μπουτσης και ο Μητροπουλος .
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    ΠΡΩΤΟΝ ΠΑΡΑΞΗΓΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΝΟΗΤΟΣ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΠΑΡΤΟΥΖΟ....
    ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΑΝΟ .ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΠΡΕΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΑΣ .ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΕΥ ΜΕΛΕΤΩΝ.
    ΑΠΟΔΕΙΚΤΗΚΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΑ. ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ .ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ .ΔΙΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΜΗΠΩΣ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΕΝΗ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΑΜΕ ΕΠΙ ΤΣΑΒΑΡΗ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΜΕ;;;;;;;;;;;..ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ,ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ,ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΕΥΘΥΝΗ. ΑΦΟΥ ΤΟΤΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ. ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ.
    ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΠΑΡ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Ε Σ Δ Ι Α Μ Α Χ Ε Σ Μ Α Σ Ο ΕΝΑΣ ΣΕΒΕΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.
    ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/14 13:44

      Τι λες ρε νούμερο τρία χρόνια τον κυνηγάγατε να τον λύντσαρε, τι μ…….ες μας λες .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/11/14 15:26

      Μαρία πως ξέρεις ότι θα απαντήσει επώνυμα ο κ Μάνος όταν αυτός απαντά μετά από μια ώρα .Έγινες και μέντιουμ μπράβο Μαρία και στα ανώτερα.

      Διαγραφή
  60. Ανώνυμος6/11/14 11:49

    Μπράβο Μαρία. Σε ευχαριστώ που παίρνεις θέση και ανφέρεις τα τα γεγονότα όπως έχουν Επιβεβαιώνεις ότι ποτέ δεν έγινε μηνυτήρια αναφορά σε μένα για την συμπεριφορά μου. Αυτά που έγιναν χωρίς μελέτες στο Αιάντειο το έχωγράψει όπως λες και στην εφημερίδα μου. Τα έργα έμειναν όπως λες. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία ότι εμείς μιλάμε επώνυμα και βάζουμε την υπογραφή μας. Είναι τιμή για σένα που βάζεις το ονομά σου σε συνδυαμό με αυτούς που βρίζουν και κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους. Αυτή είναι η ποιοτική μας πολιτική διαφορά. Και πάλι σε ευχαριστώ Μαρία
    Μάνος Δερτούζος Δημοτικός Σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/14 17:14

      ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
      ΤΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ
      ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΑΝΙΑ
      ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΜΕΣΑ ΠΑΡΕΑ
      ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΜΠΛΑΚΕΙΚΑΝΕ ΣΤΗ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ

      Διαγραφή
  61. Ανώνυμος6/11/14 13:53

    Ποια ήταν η συμπεριφορά του Παρτούζο όταν έγραφε τις αποφάσεις του τοπικού συμβουλίου και έκανε παράνομα έργα .Για πες και σε μας τι έλεγες τότε για τον κύριο Μάνο και πως τον αποκαλούσες μέσα στο συμβούλιο . Ante kai kala krasia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος6/11/14 18:22

    ΑΙΑΝΤΕΙΑΡΧΗ.. ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ;;;;;;;; ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΤΟΥΖΟ ΤΟΝ Κ. ΔΕΡΤΟΥΖΟ .ΠΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ,ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ..
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ Ο Τ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΚΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ,ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ,
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΔΕ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ.ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ. ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/14 21:14

      Θες να τον αποκαλέσω όπως ο ευεργέτης του νησιού μας Αγγέλλου μαύρο κοράκι και δεν μου λες που έγινε η δωρεά του Άγγελου και ποιοι ψήφησαν υπέρ .Για πες μας ρε βούρλο για να μαθουμε και εμείς .

      Διαγραφή
  63. Ανώνυμος6/11/14 19:25

    ΤΖΑΒΑΡΗ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΚΛΑΝΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος6/11/14 21:21

    Ανώνυμος6/11/14 15:26
    Μαρία πως ξέρεις ότι θα απαντήσει επώνυμα ο κ Μάνος όταν αυτός απαντά μετά από μια ώρα .Έγινες και μέντιουμ μπράβο Μαρία και στα ανώτερα.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



    ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΡΘΡΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΑΡΧΗ ΕΠΩΝΥΜΟ ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΜΕΤΑ.
    .ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΧΕΙΣ ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ
    ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΙΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΡΑΣΑΚΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΠΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΑΣΤΟΧΗΣΑΝ.ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ,ΘΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ. ΣΟΥ ΘΥΜΗΖΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΟΥ. ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ.ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
    ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ

    .








    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος6/11/14 21:25

    19;25
    Ανώνυμος6/11/14 17:41
    ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ,.ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΕΣ...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος6/11/14 21:38

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΕΟΨΗΦΙΑ ΡΕ ΒΟΥΡΛΟ. ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΑΝ ΕΝΑ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΓΑΜΕ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ;;;;;;;;;;;;
    ΕΔΩ ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/14 21:55

      Τελικά δεν ξέρεις που ψηφίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο η στο τοπικό , να σου πω εγώ πουθενά. Ρώτα το μαύρο κοράκι μήπως ξέρει εάν όχι ξέρεις εσύ έχεις μαντικές ικανότητες θα βρεις άκρη . ANTE KAI KALA KRASIA

      Διαγραφή
  67. Ανώνυμος7/11/14 00:08

    EXETE MIA ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ , ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ...ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ . ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΙΟΥ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ. "Κ. τΣΑΒΑΡΉ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΌΤΙ ΚΛΕΨΑΤΕ ......ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΒΡΗΚΕ ΧΡΕΟΣ 43 ΕΚΑΤ. ΑΦΉΝΕΙ 23 . ΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ 20 ΕΚΑΤ. ΒΡΗΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣΑΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑ 20 ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ. ΌΤΑΝ ΒΡΗΚΕ 43 ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΆΛΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ 50 %. ΕΣΕΙΣ ΒΡΗΚΑΤΕ 23 ΕΚΑΤ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΚΑΙ ΜΕ 23 ΕΚΑΤ. ΧΡΕΟΣ ΕΣΕΙς ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΓΕΜΑΤΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΞΕΡΕΙς ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΓΕΜΑΤΗ; ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/11/14 00:20

      Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΩΝ 43 ΕΚΑΤ. ΔΕΝ ΕΛΙΩΣΕ ΑΚΟΜΗ ΤΑ 43 ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΝΗΡΟΥ ΤΖΑΒΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
      ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΗΤΑΝ 21 ΕΚΑΤ. ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ 32 ΕΚΑΤ. ΣΤΗΝ ΚΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΕΡΩΣΗ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ
      ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΡΙΑ?
      ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΝΑΜΕ ΕΡΓΑ

      Διαγραφή
  68. Ανώνυμος7/11/14 00:14

    ΑΣΤΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΡΟΥΛΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ;
    ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΘΑ ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ, ΣΕ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΙΣΕΙΣ (ΔΗΛ. ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ), ΣΕ ΜΑΙΜΟΥ ΕΡΓΑ (ΔΗΛ. ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ), ΣΕ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΑΝΕ (ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ). ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΟΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος7/11/14 07:30

    ΤΑ 43 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΛΕΓΧΕΣΑΙ ΠΛΕΟΝ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ. Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΠΕ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ. ΑΜΕΣΩς ΕΛΕΓΧΟΣ. ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΓΙΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΣΟΦΡΑΣ. ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙς 50% ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ. ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/11/14 08:00

      ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ Ή ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΟΥ.
      ΤΑ 43 ΜΥΡ. ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΙΚΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ (ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΟΝ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ).
      ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2011 ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ 2010 ΤΑ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ 17 ΜΥΡ ΣΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΠΑ 21 ΜΥΡ.
      ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΟΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΜΕ ΧΡΕΟΣ 32 ΜΥΡ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 43 ΠΟΥ ΞΕΥΔΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΥΤΑ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Η ΤΡΟΙΚΑΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΚΤΕΛΕΣΤΟ ΕΡΓΟ 15 ΜΥΡ. ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ 5 ΜΥΡ.
      ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 9.5 ΜΥΡ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ.
      ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.

      Διαγραφή
  70. Ανώνυμος7/11/14 08:20

    ΝΕΑ ΚΟΥΛΟΥΡΓΙΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΦΗΣΕ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ 32.000.000 ΕΥΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος7/11/14 17:26

    Βρε βλακα και 32 να άφησε που δεν είναι τόσα και το ξέρεις πάλι μπραβο του γιατί παρέλαβε 43. Ας το μειώσει και ηΝάννου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος7/11/14 17:30

    ΜΟΝΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΤΑΝ ΕΚΟΓΕΣ Ο ΤΣΑΒΑΡΉΣ ΕΧΕΙ ΤΟ 60% ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΛΟΙΠΟΛΥ ΚΑΛΆ.. Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗς ΝΑΝΝΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/11/14 20:28

      δεν ξέρω για ψήφους, αλλά 60 οκάδες κουράδες σίγουρα!

      Διαγραφή
  73. Ανώνυμος7/11/14 21:04

    KATΑΡΕΥΣΑΤΕ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΕΔΩ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΠΕΣΑ ΜΕ ΕΞΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος9/11/14 00:14

    τη χρονια δε θα τη βγαλετε αλητηριοι.
    να γυρισετε στην αραπια κοπροσκυλα. το σπορ το ξερετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ανώνυμος10/11/14 10:36

    ΝΕΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ.!!!!!! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΤΑΡΡΕΙ Η ΝΑΝΝΟΥ. ΑΡΠΑΧΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΔΥΟ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.