Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Νοε 2014

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΗΣΩΝ Συνάντηση με Αστυνομικό Διευθυντή Πειραιώς και Νήσων

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον Διευθυντή Αστυνομικό Πειραιώς και Νήσων κο Τσαρδινάκη Κωνσταντίνο στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων.
Συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως η μεθόδευση και συντονισμός κοινών δράσεων. Τέθηκε το πρόβλημα υποστελέχωσης των αστυνομικών τμημάτων σε κάποια νησιά και την Τροιζηνία , καθώς και η στέγαση τους σε κάποια άλλα όπως είναι η Αίγινα . Επίσης συζητήθηκε το πρόβλημα των μη νομίμων αλλοδαπών εργαζομένων στην Π.Ε. Νήσων και Τροιζηνίας, εγκληματικότητα, παραβατικότητα, τροχαία κλπ . Για το θέμα προετοιμασίας για την αντιμετώπιση και συντονισμό τυχόν θεμάτων έκτακτων καταστάσεων (ακραία καιρικά φαινόμενα κλπ.) θα επακολουθήσουν περαιτέρω ενέργεια συντονισμού των αρμόδιων φορέων (Περιφέρεια, Αστυνομία, Λιμενικό).

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/11/14 13:46

    Ο ΑΝΤΙΠΕΡΕΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ;;;;;;;;;;;;; Η ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΙΝΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΕΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΛΟΓΟΥΣ . ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΚΑΤΙ;;;;;;;;;;;;; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΙΕΔΙΚΟΥΣΕ ,ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ,ΕΠΕΜΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙ. ΘΕΛΕΙ ΜΑΓΚΙΑ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΠΡΟ ΓΑΝΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/11/14 20:22

    Ανώνυμος5/11/14 20:19
    ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡ ΚΟΡΡΟΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡ ΓΕΡΑΣΙΜΟ.ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ .ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ; ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΗΚΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ .ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ;;;;;;;;;
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ;;;;;;;;;;;;;
    Η ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ
    ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
    ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ, ΑΝΤΙ ΤΙΣ ΠΟ...........ΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.