Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Νοε 2014

Ολόκληρη η «εισήγηση» του τ. Δημάρχου Σαλαμίνας, στην σημερινή του συνέντευξη τύπου

Ολόκληρη η «εισήγηση» του τ. Δημάρχου Σαλαμίνας, στην σημερινή του συνέντευξη τύπου, θα ακολουθήσει και σχετικό «ηχητικό» από τις ερωτήσεις που δέχτηκε από τους δημοσιογράφους και bloggers των τοπικών ΜΜΕ
ΕΙΣΗΓΗΣΗ
Σαλαμίνα 7 Νοεμβρίου 2014
Μετά την ετυμηγορία των δημοτών στις 25-5-2014 μια νέα δημοτική περίοδος ξεκίνησε για το νησί μας, μια δημοτική περίοδος που μπορεί η άσκηση της διοίκησης να έχει ξεκινήσει από την 1-9-2014, όμως η εντολή είχε ήδη δοθεί από την δεύτερη Κυριακή των εκλογών και όφειλε η νέα δημοτική αρχή να είχε προετοιμαστεί. Αυτός είναι εξάλλου ο λόγος που μεσολάβησε ένα τρίμηνο χρονικό διάστημα μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων των νέων δημοτικών αρχών.
Έχουν περάσει ήδη δύο μήνες από την 1-9-2014 και δυστυχώς οι ανησυχίες μας βήμα, βήμα επαληθεύονται αφού σε σημαντικά θέματα (που η άμεση λύση τους δεν επιτρέπει καθυστέρηση) διαπιστώνεται μια ολιγωρία, στασιμότητα και ατολμία…
Είναι γνωστό ότι ο Καλλικρατικός Δήμος του νησιού μας ξεκίνησε την διαδρομή του με σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αφού οι συνολικές οφειλές τον Γενάρη του 2011 ξεπερνούσαν τα 43 εκατομμύρια ευρώ (σύμφωνα με την απογραφή έναρξης και του ισολογισμού του 2010 και των δύο δήμων τα οποία έγιναν από ορκωτούς λογιστές).
Είναι γνωστό ότι αυτό το χρέος στην τετραετία μας μειώθηκε κατά πολύ (περίπου 50%) μετά από δικές μας προσπάθειες, αφενός με την ένταξη του δήμου στην επιχορήγηση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές (9.600.000€) και αφετέρου με την αποτελεσματική διεκδίκηση στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με 10.000.000 εκατομμύρια € στον δήμο μας για την αποπληρωμή του έργου της αποχέτευσης στο κέντρο του νησιού.
Άρα η νέα δημοτική αρχή παρέλαβε έναν δήμο φυσικά με χρέη (πως θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά) αλλά σε πολύ καλύτερη οικονομική κατάσταση (μικρότερο ύψος οφειλών) απ’ ότι τον παραλάβαμε εμείς την 1-1-2011.
Σε αυτήν τη δύσκολη για εμάς εκκίνηση, αλλά και για όλη την  τετράχρονη πορεία μας όλοι γνωρίζουν, ότι παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, που αντιμετωπίζαμε (κατασχέσεις εκατομμυρίων ευρώ, μείωση ΣΑΤΑ πάνω από 70% , επιβολή νέου τέλους ΕΣΔΝΑ 170.000 μηνιαίως, πάνω από 50% μείωση των Κ.Α.Π. κ.α.) δεν αυξήσαμε στους τέσσερεις προϋπολογισμούς που καταθέσαμε ούτε ένα ευρώ τα ανταποδοτικά τέλη, το δημοτικό τιμολόγιο ύδρευσης, τους κοινόχρηστους χώρους και φυσικά δεν αφήσαμε απλήρωτους μισθούς και υπερωρίες των εργαζομένων.
Ιεραρχήσαμε πολιτικά την προστασία της φτωχοποιημένης κοινωνίας μας στήνοντας κοινωνικές δομές που δυστυχώς ως πρώτη εντύπωση βλέπουμε να φυλλορροούν όπως π.χ. κοινωνικό παντοπωλείο.
Επίσης φιλοσοφία μας ήταν η προστασία κατά το δυνατόν των ανέργων, των χαμηλοσυνταξιούχων και άλλων ευπαθών ομάδων της κοινωνίας ,γι’ αυτό δεν αυξήσαμε τα τέλη ούτε ένα ευρώ προτιμώντας από την δική μας ως διοίκηση οικονομική άνεση, τον δύσκολο δρόμο που τέσσερα χρόνια διαβήκαμε (οικονομικά), κάτι που η σημερινή δημοτική αρχή απορρίπτει επιλέγοντας την δική οικονομική διαχειριστική άνεση εις βάρος των πολιτών.
Θέλω σε αυτό το σημείο να σας θυμίσω ότι ακριβώς ένα χρόνο πίσω στην αντίστοιχη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (Νοέμβριο 2013) και ενώ εμείς προτείναμε μηδενική αύξηση στα δημοτικά τέλη , η κ. Νάννου –τότε δημοτική σύμβουλος και υποψήφια δήμαρχος- πρότεινε την μείωση των δημοτικών τελών αποκαλώντας με, μνημονιακό και ανάλγητο δήμαρχο που δεν αφουγκράζομαι την φτώχεια στην κοινωνία και δεν συμβαδίζω με άλλους δήμους που μειώνουν τα δημοτικά τέλη…  Φυσικά αυτό το έκανε για λόγους προεκλογικής εκμετάλλευσης ενόψει των εκλογών που έρχονταν σε λίγους μήνες….
Επιπλέον σας θυμίζω ότι όταν συζητούσαμε την ένταξη του δήμου στις διατάξεις του Ν. 3943/2011 που προέβλεπε την επιμήκυνση της εξυπηρέτησης των δανείων που είχε συνάψει ο δήμος με το Ταμείο Παρακαταθηκών (τελικά πετύχαμε 20ετή επιμήκυνση, 3χρονη περίοδο χάριτος για χρεολύσια και μείωση δόσης από 1,8 εκατομμύρια σε περίπου 700.000 €). Στην ίδια συνεδρίαση η κ. Νάννου είχε προτείνει την ένταξη του δήμου στο άρθρο 262 του Ν.3852/2010 (Καλλικράτης) που αφορά το Πρόγραμμα Εξυγίανσης –Παρατηρητήριο για τους δήμους,  και που τώρα ξορκίζει αυτήν την εξέλιξη ως «ο διάολος το λιβάνι» παρότι τότε για την δική μας διοικητική περίοδο το είχε προτείνει. Την είσοδο δηλαδή του δήμου στο παρατηρητήριο.
Με όλα τα ανωτέρω ως γεγονότα και με δεδομένη την 12χρονη διαδρομή της στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Σαλαμίνας, και ιδιαίτερα την ψήφιση κατά τη διάρκεια της δικής μας τετραετίας (2011-2014) , της απογραφής έναρξης, του προϋπολογισμού 2011, του οικονομικού απολογισμού 2011, του οικονομικού ισολογισμού 2011, του προϋπολογισμού 2012, του οικονομικού απολογισμού 2012, του οικονομικού ισολογισμού 2012, του οικονομικού προϋπολογισμού 2013 ,του οικονομικού απολογισμού 2013 και του οικονομικού προϋπολογισμού 2014 δεν επιτρέπεται μετά από όλα αυτά να δηλώνει ότι δεν γνώριζε την οικονομική κατάσταση του δήμου.
Επειδή η υποκρισία έχει κι αυτή τα όριά της, θέλουμε να καταγγείλουμε την κ. Νάννου ότι προβάλλει άγνοια για να καλύψει την αδυναμία της στην διεκδίκηση πόρων και εξεύρεσης αποτελεσματικών λύσεων και γι’ αυτό καταφεύγει στον εύκολο δρόμο να χαρατσώνει με τον πιο σκληρό τρόπο τους δημότες και παράλληλα να λασπολογεί και να συκοφαντεί την δική μας δημοτική περίοδο. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζει τόσο αυτή όσο και οι συμβουλάτορές της, ότι τέτοιες πρακτικές δεν μας πτοούν και δεν μας φοβίζουν. Αντίθετα μας δυναμώνουν!
Τέλος ελπίζουμε ότι έστω και τώρα, η σημερινή δημοτική αρχή θα αποφασίσει να διοικήσει και θα πάψει να κρύβεται πίσω από τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν!

45 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/11/14 20:55

    ολα τα ...καλα παιδια..ρε ο ροκιδης που ειναι;;;ξεχασα ειναι παρασκευη σημερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/11/14 21:02

      ΜΑΣΤΡΟ ΤΕΤΟΙΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥ ΛΙΓΟ. ΠΑΛΙ ΓΙΝΑΤΕ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ. ΟΥΤΕ ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ. ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟ-ΟΤΕΤΖΗ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΟΥΔΕΙΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΥΤΙΘΕΝΤΟΣ. ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ....ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/11/14 22:20

      Το μαύρο κοράκι πως βρέθηκε εκεί

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/11/14 22:30

      ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΑΣΙΝΕΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΙΜΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος7/11/14 20:57

    ΤΣΑΒΑΡΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ...... ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ. ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ...ΛΑΟ ΠΟΥ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/11/14 21:36

    ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΤΕΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΣΠΑΣΑΤΕ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ. ΚΑΤΑΡΕΥΣΑΤΕΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ. Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/11/14 21:42

    ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΣΤΡΟ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ; ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ BLOGS ΑΛΛΑΞΑΝ ΓΝΩΜΗ; ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝEΙΑ ΆΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ; ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ. TO MONO ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑ ΣΑς ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/11/14 22:22

      ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο ΤΣΑΒΕΣ;;;;ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΣΟΦΡΑ;;;ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ (ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ) ΤΟΥΜΠΑ ΤΑ ΣΑΚΑΚΙΑ. ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/11/14 22:25

      αντε ρε παρτε δρομο ....τα νεα του μπατσι!!! ενας ειναι δημοσιογραφος ο δερτουζος της λιμνιωνας χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/11/14 22:28

      ρε ανατροπεα πως καθεσαι μαζι τους;;;;ο ενας ....δημοσιογραφος της λιμνιωνας, ο αλλος του μπατσι, και ο τριτος ο καλυτερος απο την ηλιακτη. εγκυροτητα στην ενημερωση!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/11/14 22:40

      Ανατροπέας ο μοναδικός Κουλουργιώτης της φωτογραφίας. Ρε που καταντήσαμε ,είμαστε για κλάματα.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος7/11/14 23:37

      ΛΑΘΟΣ ! ΓΙΑΤΙ ΄΄ΞΕΧΝΑΤΕ ΄΄ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙΤΗ; (λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;) Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΕΝΝΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ...ΑΖΗΤΗΤΑ;;;;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος7/11/14 23:38

      ΛΑΘΟΣ ! ΓΙΑΤΙ ΄΄ΞΕΧΝΑΤΕ ΄΄ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙΤΗ; (λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;) Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΕΝΝΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ...ΑΖΗΤΗΤΑ;;;;

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος7/11/14 22:07

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/11/14 22:13


    Να κάνω και γω μια αφελή ερώτηση
    Τι πρωτινής για την έρρυθμη λειτουργία του δήμου; Για να αποφύγουμε την επιτήρηση και την πτώχευση τι πρέπει να κάνουμε ;Συγκεκριμένα πράγματα όχι αυτά που μας λες. Εδώ η Ρόδος εδώ και το πήδημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/11/14 22:46

    λάμπρο προσβάλεις τη νοημοσύνη των πολιτών ενός τόπου με το να λανσάρεις το γιαννάκη τον μπαμπόνηρο. καταλαβαίνεις είναι ντροπή.














    \

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/11/14 23:30

    Μόρι παλιολινατσα γαβριηλη άλλαξε και κανένα ρούχα 3 μήνες τα ίδια φοράς
    Με χειρουργείο θα στα βγάλουν βρωμιάρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννης Γαβρίλης10/11/14 16:45

      Μάθε πρώτα πως με λένε κι ύστερα πες τα υπόλοιπα ... κουκουλοφόρε με όνομα κι επώνυμο.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος7/11/14 23:34

    Γιατί σας πονάει ρε παιδιά επειδή ένας ένας εγκαταλείπει τη Νάννου; Αυτό δεν το περιμένατε; Θα μου πείτετ ο περιμέναμε αλλά αργότερα. Είπε ένας φίλοσ πιο πάνω ότι σπάτε ρεκορ γκίνες. Θα τα σπάσετε όλα τα ρεκόρ. Πρωταθλητές στην αποτυχία θα γίνετε. Πως λέμε το πιο γρήγορο γκολ που μπορεί να μπει και στο πρώτο λεπτό ; Έτσι και σεις σε 2 μήνες τα διαλύσατε όλα. Σπασατε ρεκορ αυξήσεων ρεκορ γκινες που λέει και ο φίλος. Βάλατε την μεγαλύτερη αύξηση τελών από καταβολής ίδρυσης του Δήμου μας 50%. Κανατε την μεγαλύτερη αύξηση στο νερό 50% επίσης από ίδρυσης Δήμου.Ένα ένα σπάτε τα ρεκορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος7/11/14 23:46

    Tiι πάθατε ξαφνικά με τον Γαβρίλη , τον Μαστρο και όλους τους άλλους που λέτε ξένους. Μέχρι χθες σας στήριζαν. Τώρα που κατάλαβαν τι συμβαίνει δεν θέλουν να σας στηρίζουν; Αυτό είναι κακό; τώρα γινήκανε βρωμιάρηδες; Ένας ένας σας εγκαταλείπει και ακόμη είμαστε στο πρώτο δίμηνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/11/14 00:02

    Πίσω- Μπρός, Μπρός -Πίσω.

    Κάποτε σας στήριξαν και αυτοί που εγαταλείπετε τόσο γρήγορα και μάλιστα σε προσωπικά δύσκολα προβλήματά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/11/14 17:18

      ΝΑΙ ΡΕ! ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ Η ΓΚΟΜΕΝΑ, ΒΑΛΑΜΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ!
      ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘ@@@@!
      ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΝΟΥΜΕΡΑ

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος8/11/14 00:13

    Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουν οι δημοσιογράφοι και τα μπλογκς; Ετσι μπράβο, πολιτισμένα πράγματα, ξέρετε εσείς... μίσος για οποιονδήποτε έχει διαφορετική γνώμη. Μίσος και γι' αυτούς που του δίνουν βήμα να εκφραστεί. Τόσο μικρό είναι το μυαλό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος8/11/14 01:42

    βρε αστοδια@λο που θα μιλησεις για το γαβριλη. οταν σας στηριζε ηταν καλα;
    ενας ενας σας παιρνουν χαμπαρι λαμογια
    ρουλα μαζεψε τους κηφηνες σου και βγειτε να μαζεψετε λεφτα.
    ακους;
    αρκετα το κολοβαρεσατε παρλαπιπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος8/11/14 07:26

    ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ , ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΣΕ Δ Υ Ο ΜΗΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος8/11/14 10:06

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΓΑΒΡΙΛΗ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ. ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΒΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΖΕΤΕ ΚΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ.
    ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος8/11/14 12:14

    Ρε καλα τους κανουνε...κι αλλα να τους πουνε ..Που πηγανε ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗ ..ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ.....
    Παρτε ναχετε ...τωρα.....
    Καταλαβες Μαστρο...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος8/11/14 14:51

    φυσικά και την κοπανάνε!
    όλοι όσοι υποστήριξαν τη ρουλα, με μόνο σκοπό το ατομικό τους συμφέρον, να πάνε στο καλό!
    η ρουλα δεν θελει άτομα τύπου Σούλη (ο αμάρτησα για το παιδί μου), ούτε χαζόβουλους ( ο πεντοχίλιαρο η εξυπηρέτηση)!
    θέλει σωστούς, που να εργάζονται για το κοινό συμφέρον όλων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/11/14 15:01

      Δε μου λες μωρή λινάτσα, ποιοί είναι οι σοβαροί της Ρούλας; Ο Λένης; ο Κορρός; ή μήπως η "Τέτα"; Α ναι ξέχασα έχετε και την Κάρλα τον κωλοτούμπα τον Χρήστο τον Μαριδάκη

      Έχει συμπαραστάτες την Σοφία, τον Κώστα και τον αδελφό της, επικουρικά την στηρίζουν δε οι γιοί και τα εγγόνια πολύ δε περισσότερο ο Μηνάς που χει και τον οικονομικό τομέα

      Μπούλη μην ξεχνάς, το χταπόδι όσο το χτυπάς απλώνει

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/11/14 20:32

      ενω εσεις που ειχατε τις μεγαλες προσωπικοτητες της κουλουρης, το κομματοσκυλο του οτε κουτσιλεπρα και τον χαζοβουλο τον πεντοχιλιαρο, είχατε πιασει το πρωτο λαχνο του λαχειου!

      ρε αναμουνου τσαβαροντογκ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/11/14 21:21

      και παιδεραστες για να μη ξεχνιομαστε.
      οπου ναναι σκαει το νεο κρουσμα

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/11/14 17:21

      ΘΕΛΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΛΛΑ!
      ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ!
      Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΑΝΑΡΙΑ ΜΟΥ!
      ΟΥΣΤ ΚΩΛΟΛΑΜΟΓΙΑ.
      ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΚΙΑΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ.
      ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΡΟΙΚΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος11/11/14 14:13

      .....ΡΕ Νανακια μη βριζετε τον Χαζοβουλο γιατι σε λιγο θα τον παρετε πακετο με τον Ροκιδη
      αυτή είναι η αξία σας

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος9/11/14 01:37

    Μπορεί να μου πει κάποιος πόσα είχε το κάθε ντοσιέ μέσα του;
    Φαντάζομαι όχι περισσότερα από όσο πλήρωσε την τηλεόραση του ART για τον δείξει στην οθόνη.
    Άλλο τώρα αν του έγινε βατερλό, όπως βατερλό του έγινε και η συνέντευξη.
    Σκέτη απογοήτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος9/11/14 01:41

    Γιαυτό είναι όλοι τους και όλες τους ........φωστήρες.
    Βλέπεις πως έχουν πέσει με τα μούτρα στην ....μάθηση;
    Ποιός Μπόμπολας και ποιός Ψυχάρης μου λες εμένα !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος9/11/14 13:12

    τι ωραίο το ξοφθαλμο !!!!!!!!!!!! ήταν η χαρά του τραπεζιού!!!!!!! ο χρίστάκης ηταν ο ζόγκ και αυτή η κουρτίνα; ΑΝΑ ΜΟΥΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος9/11/14 13:22

    Ευτυχώς σταμάτησε να μεταδίδεται η συνέντευξη σε δόσεις. Έπρεπε να σας είχα αφήσει να ειχαμε να λέμε.. Γιαυτό μην λέτε για μας.. Εσείς κάνετε χειρότερες γκάφες... Οσον αφορα τα δελτία τύπου ..θα επανελθω και δεν είμαι ρομπότ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος9/11/14 16:09

    Για πιο βατερλώ μιλάς ρε άσχετε; Μπορείς εσύ να ξεχωρίσεις το βατερλώ από το ναυάγιο; Εάν μπορουσες τότε θα έβλεπες ,αλλά δστυχώς δεν βλέπεις, ότι το καράβει 'καθαρα χερια' πήρε νερά βουλιάζει προτού ξεκινήσει το ταξίδι του. Μόλις βγήκατε από το Λιμάνι το σκάφος γέρνει. γιατί ο Καπετάνιος είναι άσχετος, ειπε ο Τσαβαρής και εχει δίκαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/11/14 18:56

      ΤΣΑΒΓΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος10/11/14 01:13

    Ανώνυμος10/11/14 01:07
    Όριζε δε ως καταληκτική ημερομηνία που οι δημοτικές αρχές όφειλαν να προσαρμόσουν τις παιδικές χαρές που λειτουργούν ήδη στην περιφέρειά τους στις ως άνω διατάξεις, την 31.12.2012 η οποία παρατάθηκε μέχρι την 30.06.2014 με νεότερη Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 1096 Β’/2014).
    Ούτως εχόντων των πραγμάτων και με δεδομένο ότι όλες οι παιδικές χαρές είχαν κυριολεκτικά εγκαταληφθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή, φυσικό ήταν να μην μπορούσαν να τύχουν της πιστοποίησης καταλληλότητας, κι ως εκ τούτου έπρεπε να κλείσουν την 30.06.2014.


    ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ;;;;;;;;;;;;;; ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ;;;;;;;;;;;;; ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;
    ΤΟ Φ.Ε.Κ 1096/Β/2.5.2013 ΚΑΙ ΟΧΙ 2014
    ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31/12/2014 ΚΑΙ ΟΧΙ 30/6/2014



    15693/2013, Φ.Ε.Κ.-1096/Β/2.5.2013

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΤΕ????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος10/11/14 13:36

    Ανώνυμος10/11/14 13:28
    Ανώνυμος10/11/14 10:30
    Για να μην απαντήσει ο Τσαβαρής που και για ψύλλου πήδημα απαντάει, στο δημοσίευμα της κας Νάννου, για μένα σημαίνει ότι είσαι βλάκας και άσχετος.
    Εκείνο που εγώ έχω διαχρονικά παρατηρήσει είναι ότι η κα Νάννου είναι πολύ προσεκτική και πάντα τεκμηριωμένη.
    Πες του λοιπόν του αρχηγού σου να απαντήσει αφού νομίζεις ότι επιασες λαβράκι, και σίγουρα θα πάρει την ανταπάντηση από την Δήμαρχο. Άντε, άδειασέ μας τη γωνιά τώρα, άσχετε.


    ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;;ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΙΑ Ο ΝΟΜΟΣ.
    15693/2013 Φ.Ε.Κ -1096 /Β/2.5.2013 ΛΗΞΗ 31/12/2014 ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΞΑΝΑ.

    Απάντηση

    Ανώνυμος10/11/14 13:30
    Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΟΥ.
    ΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/11/14 17:22

      ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗ@@@@@ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΙΔΙΕΣ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος10/11/14 17:10

    ΝΕΑ ΚΟΥΛΟΥΡΓΙΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΦΗΣΕ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ 32.000.000 ΕΥΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος10/11/14 20:13

    Ανώνυμος10/11/14 16:14
    15693/2013, ΦΕΚ-1096/Β/2.5.2013 1
    Αριθ. 15693/2013, ΦΕΚ-1096/Β/2.5.2013
    Τροποποίηση της αριθ. 28492/11−5−2009 (ΦΕΚ Β΄ 931) απόφασης του Υπουργού
    Εσωτερικών «Καθορισμός των προϋποθέσεων και των τεχνικών προδιαγραφών για την
    κατασκευή και τη λειτουργία των παιδικών χαρών των Δήμων και των Κοινοτήτων, τα
    όργανα και η διαδικασία αδειοδότησης και ελέγχου τους, τη διαδικασία συντήρησης
    αυτών, καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια».
    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
    Έχοντας υπόψη:
    1.Τις διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 21 του Ν. 3731/2008 (ΦΕΚ Α΄ 263)
    «Αναδιοργάνωση της δημοτικής αστυνομίας και ρυθμίσεις λοιπών θεμάτων αρμοδιότητας του
    Υπουργείου Εσωτερικών».
    2.Τις διατάξεις της παρ. 8 του άρθρου 3 του Ν. 372/1976 «Περί Συστάσεως και Λειτουργίας
    Ελληνικού Οργανισμού Τυποποιήσεως» (ΦΕΚ Α΄ 166), όπως ισχύουν.
    3.Τις διατάξεις του άρθρου 90 του Κώδικα Νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα
    Κυβερνητικά Όργανα, που κυρώθηκε με το πρώτο άρθρο του Π. Δ/τος 63/2005 (ΦΕΚ Α΄
    98/22.4.2005) «Κωδικοποίηση της νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα κυβερνητικά
    όργανα».
    4.Το Π.Δ. 86/2012 (ΦΕΚ Α΄ 141/21.6.2012) «Διορισμός Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών
    και Υφυπουργών».
    5.Την αριθ. 28492/11−5−2009 (ΦΕΚ Β΄ 931) απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών
    «Καθορισμός των προϋποθέσεων και των τεχνικών προδιαγραφών για την κατασκευή και τη
    λειτουργία των παιδικών χαρών των Δήμων και των Κοινοτήτων, τα όργανα και η διαδικασία
    αδειοδότησης και ελέγχου τους, τη διαδικασία συντήρησης αυτών, καθώς και κάθε άλλη
    αναγκαία λεπτομέρεια».
    6.Το γεγονός ότι από τις διατάξεις της παρούσης δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του
    κρατικού προϋπολογισμού και του προϋπολογισμού των ΟΤΑ, αποφασίζουμε:
    Τροποποιούμε το πρώτο εδάφιο της παρ. 1 του άρθρου 12 της αριθ. 28492/11−5−2009 (ΦΕΚ
    Β΄ 931) απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών «Καθορισμός των προϋποθέσεων και των
    τεχνικών προδιαγραφών γχα την κατασκευή και τη λειτουργία των παιδικών χαρών των Δήμων
    και των Κοινοτήτων, τα όργανα και η διαδικασία αδειοδότησης και ελέγχου τους, τη
    διαδικασία συντήρησης αυτών, καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια», ως εξής:
    Μέχρι τις 31.12.2014 οι δημοτικές αρχές οφείλουν να προσαρμόσουν τις παιδικές χαρές που
    λειτουργούν ήδη στην περιφέρειά τους, στις διατάξεις της παρούσας. Η απόφαση αυτή να
    δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
    Αθήνα, 18 Απριλίου 2013


    ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΖΕΣΕ ΣΤΟ ΒΡΗΚΑ ΕΓΩ. ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΑΜΗ..................Ε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

    ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΗΠΩΣ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΑΡΧΙΔΙΕΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ. ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΕΡΕΙΣΤΕ ΑΥΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος13/11/14 07:32

    NEA KOYΛΟΥΡΙΑ Ο ΛΕΝΗΣ ΧΡΕΩΣΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΒΑΨΙΜΟ ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΑΓΟΡΆ (3 ΜΈΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ) 2.500 ΕΥΡΏ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ 1000 ΕΥΡΏ ΣΕ ΛΙΓΟΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.