Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Δεκ 2014

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 31 ης Συνεδρίασης (Tακτική) την 17η Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16.00

Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67,  του Ν. 3852/2010  να σας καλέσω σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την  17η Δεκεμβρίου  2014,  ημέρα  Τετάρτη   και ώρα  16.00 στο Δημοτικό Κατάστημα, για  συζήτηση και λήψη απόφασης στα  κατωτέρω θέματα:
1.-  Έγκριση  προμήθειας  προκατασκευασμένων  αιθουσών  για τις ανάγκες  των σχολικών μονάδων  της Πρωτοβάθμιας  & Δευτεροβάθμιας   Εκπαίδευσης του Δήμου Σαλαμίνας.
2.- Έγκριση προμήθειας  γάλακτος  εργατοτεχνικού προσωπικού  χρήσης  2014 – 2015.
3.-΄Εγκριση προμήθειας  αναλωσίμων υλικών  για Η/Υ – Εκτυπωτές-  Φωτοτυπικά  Μηχανήματα-  FAX - Scanner  (χρήση  2014-2015).
4.- Παραχώρηση  στην ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ  Δημοτικών  χώρων  για πλήρη χρήση, εκμετάλλευση  &  διαχείριση  για τα έτη  2014,2015,2016  σύμφωνα με το άρθρο  185 παρ. 2 του Ν. 3463/06.    
5.- Έκφραση  σύμφωνης γνώμης   στην Αναμόρφωση  Προϋπολογισμού  οικ. έτους 2014 του Νομικού  Προσώπου  ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ. 
 6.-Έκφραση  σύμφωνης  γνώμης  των υπ’ αριθμ.  22,23,36 &  47/2014  αποφάσεων που αφορά: Αναμορφώσεις Προϋπολογισμού  του Ν.Π.  Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π,  οικ. έτους 2014.
7.- Τακτική   επιχορήγηση  του Ν.Π.Δ.Δ.  Δήμου Σαλαμίνας με την επωνυμία Βιβλιοθήκη – Μουσείο  Λαϊκής τέχνης  και Ιστορίας.
8.- Τακτική  επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Σαλαμίνας  με την επωνυμία  ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ.
9.- ΄Εγκριση  Προϋπολογισμού  της Βιβλιοθήκης  - Μουσείου  Λαϊκής  Τέχνης  και Ιστορίας  Δήμου Σαλαμίνας  οικ. έτους 2015.
10.- Έγκριση   Προϋπολογισμού  του Νομικού  Προσώπου με την  επωνυμία  ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ  Δήμου Σαλαμίνας  οικ. έτους 2015.
11.- Έγκριση  Τεχνικού  Προγράμματος  &     Προϋπολογισμού   του Νομικού  Προσώπου   με την επωνυμία  Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π. οικ. έτους   2015.
12.- Έγκριση  παράτασης  περαίωσης της μελέτης  « Πράξη Εφαρμογής  Πολεοδομικής Μελέτης  Β’ κατοικίας  περιοχών Αγ. Δημήτριος  - Ζορμπαλά- Περιστέρια – Μαρούδι».
13.- Παράταση συμβατικής  μελέτης  « Αναθεώρηση  εγκεκριμένου  ρυμοτομικού  σχεδίου  περιοχής  ΚΑΝΑΚΙΑ  Δ.Δ. Αιαντείου».
14.-Έγκριση  2ου Ανακεφαλαιωτικού  πίνακα  εργασιών  του έργου : «Κατασκευή  εξωτερικών διακλαδώσεων».
15.- Συγκρότηση  επιτροπής οριστικής παραλαβής  του έργου : «Κατασκευή δευτερεύοντος  δικτύου ακαθάρτων  υδάτων πόλης Σαλαμίνας  και ορισμός μελών τους  με κλήρωση  σε εφαρμογή  του άρθρου 26  του Ν. 4024/2011».
16.-Έγκριση  παράτασης προθεσμίας του έργου : «Εγκατάσταση  υδρομετρητών» .
17.- Έγκριση  1ου  Α.Π.Ε. του έργου  : «Κατασκευή  Διαδημοτικού Παιδικού  Σταθμού».
18.- Έγκριση παράτασης  προθεσμίας του έργου : « Αποκατάσταση  ρυμοτομούμενων  μαντροτοίχων».
19.- Έγκριση  παράτασης προθεσμίας   του έργου :  «Αποκατάσταση  φθορών οδοστρώματος».
20.- Έγκριση  παράτασης προθεσμίας  της μελέτης : « Πολεοδομικός  σχεδιασμός  και οργάνωση χρήσεων και παρεμβάσεων  Δήμου Σαλαμίνας  (Μελέτη  ΣΧΟΟΑΠ  στα όρια  του Νέου Δήμου  και αναθεώρηση  υφιστάμενου  Γ.Π.Σ».
21.-  Έγκριση  παράτασης προθεσμίας  του έργου : «Εγκατάσταση πινακίδων οδοσήμανσης» .
22.- Εκδίκαση  ένστασης  κατά της  υπ’ αριθμ.  375/2013  απόφασης του Δημοτικού  Συμβουλίου που αφορά :  Επικαιροποίηση της  υπ΄ αριθμ. 205/2009 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για πρόταση τροποποίησης ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου Σαλαμίνας στα Ο.Τ.177 & 178 στη Δ.Ε. Αιαντείου με κατάργηση της εγκεκριμένης αδιάνοικτης οδού μεταξύ των και ταυτόχρονη  μετατόπιση του άξονα της οδού.
23.- Ανανέωση  άδειας  ίδρυσης  & λειτουργίας   κινητής ρυμουλκούμενης  καντίνας  του κ. Καλή  Ανδρέα  επί της προβλήτας  στην περιοχή της Φανερωμένης.
24.- Συζήτηση  και λήψη  απόφασης για την  κατάσταση που έχει διαμορφωθεί  στην περιοχή  Μπιζάνι  εξ’ αιτίας  παραβατικής  συμπεριφοράς  ROMA  που διαμένουν  στην περιοχή  , κατόπιν αιτήματος  κατοίκων  περιοχής .
25.-Σύναψη προγραμματικής  σύμβασης  μεταξύ Δήμου Σαλαμίνας   και Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου  για την αποκομιδή, μεταφορά  και διάθεση   των   απορριμμάτων  της χερσαίας ζώνης Λιμένος   και τον  καθορισμό   χώρων  δικαιοδοσίας   του  Δ. Λιμενικού  Ταμείου  στα διοικητικά όρια του Δήμου Σαλαμίνας.   
26.- Διάθεση(ψήφιση ) πίστωσης για την κάλυψη εξόδων της εκδήλωσης για την κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του  Δήμου Σαλαμίνας»
Η   ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
Λεμονιά Καπετάνιου

27 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/12/14 19:04

    ωραιο θεμα το 25 ,άμα λέτε ποιος επιχειρηματιας η εργολαβος θα πάρει τον διαγωνισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/12/14 21:10

      Τέτοιοι είναι όλοι οι τσαβαρογλύφτες. Ούτε να διαβάσουνε δεν ξέρουνε. Τόσο κοθώνια είναι.
      Το νου τους το ΄χουν συνέχεια στους διαγωνισμούς και τη ....μάσα !!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/12/14 20:07

    ρε φιλοι, ρε αγαπητοι Δημότες, καλέ παλικάρια, τι παει να πει ΠΟΠΕΣΑ ΑΚΟΙΠΟΠ.
    ΑΥΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ? ΑΦΕΛΕΙΣ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΟΙΡΙΖΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ -ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗ ΗΔΗ ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΕ ΤΜΗΜΑ ΠΟΠΕΣΑ-ΑΚΟΙΠΟΠ. ΑΡ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΥΞΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΠΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΡΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ Ή ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ? ΧΤΥΠΑΓΑΤΕ ΤΑ ΤΣΑΒΑΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΖΕΤΑΙ ΡΕ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΡΕ? ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ.
    ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/12/14 21:04

      Ρε βλαχομήτρο πας καλά;
      θέλεις να καταργήσουνε τα ΝΠΔΔ;
      Ε, τότε να καταργήσουνε και το Δήμο και να τελειώνουμε, εντάξει;
      Αντε κοιμήσου ρε, όλοι οι χαζοβιόλοι εδώ μαζευτήκατε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/12/14 22:04

      ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΠΔΔ ΜΑΚΑΚΙΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ . Ο ΚΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ Η/Υ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ ΦΑΧ, Ο ΣΤΕΛΑΚΗΣ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΣΤΥΛΟ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ Η ΛΟΥΛΟΥΔΟΥ ΚΑΙ Η ΖΙΝΑ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ, ΣΤΟΝ ΜΠΑΛΑΛΑΙΚΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΝΑ ΑΡΓΙΛΕ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ. ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΚΙ ΜΕΣΑ? ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΡΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ 21:04 ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΒΛΑΧΙΚΟ ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟΙ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος13/12/14 21:00

    ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ,ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΤΑ ΒΑΡΙΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ. ( ΒΛΕΠΕ RΟΜΑ) (ΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΖΗΜΙΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦ. ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΕΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/12/14 22:05

    ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΠΔΔ ΜΑΚΑΚΙΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ . Ο ΚΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ Η/Υ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ ΦΑΧ, Ο ΣΤΕΛΑΚΗΣ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΣΤΥΛΟ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ Η ΛΟΥΛΟΥΔΟΥ ΚΑΙ Η ΖΙΝΑ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ, ΣΤΟΝ ΜΠΑΛΑΛΑΙΚΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΝΑ ΑΡΓΙΛΕ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ. ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΚΙ ΜΕΣΑ? ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΡΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ 21:04 ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΒΛΑΧΙΚΟ ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟΙ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/12/14 12:24

      Αυτά να τα πείτε στον Τσαβαρή.
      Πιό καθαρά χέρια από της Νάννου, δεν υπάρχουν. Τελεία και παύλα.
      Πάρτε το χαμπάρι, θα σας τινάξει όλους εσας τους κλέφτες στον αέρα. Είναι δέσμευση.
      Η προμήθεια των μελανιών βγαίνει με διαγωνισμό και με κλειστούς φακέλους που ανοίγονται την ίδια στιγμή μπροστά σε όλους τους συμμετέχοντες. Άρα δεν υπάρχει περίπτωση νόθευσης. Όποιος δώσει τη χαμηλότερη τιμή, αυτός θα πάρει τη δουλειά. Όλοι έχουν το δικαίωμα της συμμετοχής, δεν μπορείς από το νόμο να αποκλείσεις κανέναν. Έτσι δουλεύουν τα καθαρά χέρια, με πλήρη διαφάνεια.
      Σας χάλασε τη ...σούπα ε, γιαυτό έχετε λυσάξει λαμόγια. Μια ζωή στη βρωμιά είσασταν.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/12/14 14:26

      Και βέβαια τους χάλασε τη σούπα γιατί ο Τσαβαρής έδινε με απ' ευθείας αναθέσεις σε ημέτερους.
      Τώρα τσιρίζουν γιατί χάσανε τη μασαμπούκα.
      Τέρμα οι βρωμιές ληστοσυμμορίτες..

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/12/14 10:51

      η δημαρχεσα τα δινει παλι στο στελακι και το νικολακι με πλαγιες αναθεσεις

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος14/12/14 15:28

    μα καλα μονο δυο γραφουνε εδω μεσα? τι γίνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/12/14 17:09

    ρε σεις, ποιος κλαίει το αυτοκίνητο που με αυτό κυκλοφορεί τώρα ο κουτσιλέπρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/12/14 09:56

      Που χάθηκε ο τ. αιρετός με την κοιλιά σούζα; Έχω καιρό να τον δω στους δρόμους. Όταν ήταν τσάμπα το όχημα και η βενζίνη το έπαιζε κοσμοπολίτης. Ευτυχώς το νησί απελευθερώθηκε από αυτούς.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος15/12/14 09:54

    Τα νερά στο κατάστημα εδώ και μέρες είναι ποτάμια που καταλήγουν στην θάλασσα. Δεν τα έχετε πάρει χαμπάρι; Το ένα σημείο στο Ζαχαρία μπροστά και το άλλο λίγο πριν φτάσεις στην ταβέρνα του βάγγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/12/14 11:22

    Καλά τόσα κτίρια δεν φτάνουν για τα παιδιά της Σαλαμίνας? πρέπει να έρθουν και άλλες αίθουσες? Τι γίνεται ? Φαίνεται πως κάποιοι σύμβουλοι δεν βλέπουν γύρω τους, ακούνε συγγενείς ,που τυγχάνει να είναι τεμπέληδες εδώ και χρονια που δεν ξέρουν τι πάει να πεί μεροκάματο, που έχουν βρει την αγελάδα που βγάζει γάλα, κάτι μπαρμπάδες (τέλος πάντων να το πω έτσι) από το πουθενά και παίζουν και νομίζουν ότι ο κόσμος είναι κουτός . Μα τόσα παιδιά το νησί, τί γίνεται έπεσαν τα σχολεία? Τρέχα ειδικέ και φτιάχνε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/12/14 02:01

      Και σένα τι σε μέλλει ρε φίλε, μήπως θα τα πληρώσουν; τζάμπα είναι.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος15/12/14 11:41

    μπράβο δημαρχαίσα εισαι η πρώτη! εκανε για τους υπολογιστες διαγωνισμό που ο προηγούμενος τόκανε γαργάρα με τον νικολάκη το λαούτο τον κολλητό και προσφιλή φίλο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/12/14 10:45

      χαχαχαχαααααααααααααααα...αμα δε τα παρει το νικολακι πες το να βαρεσουνε τα κανονια του ναυσταθμου ρε μακακαααααααααααααααααααααααααααααααααα

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος16/12/14 20:20

    ΣΤΟΝ 16/12/2014 02¨01 ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΟΡΑΣΟΥΝΕ ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ Η ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΣ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/12/14 10:23

    Έχω μια απορία. Τι συνδέει τον Τσαβαρη με την Τοκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος17/12/14 11:23

    ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!! ΚΕΡΔΙΣΑ!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΞΟΦΘΑΛΜΗ (ρε πως κυκλοφορει λυτή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος18/12/14 10:22

    ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ.ΧΤΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΙΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΦΡΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΓΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΔΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑ ΠΙΑΣΕΙ ΕΠΙ ΣΟΦΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΣ ΑΠΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΤΟ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ Η ΝΑΝΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΑΚΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΕΙ.
    ΛΥΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΕ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΟΦΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΠΡΟΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος18/12/14 10:33

    Μας επεισες. Εφτά χρόνια με ασφαλιστικά μέτρα!! Ήμαρτον Θεέ μου. Και μετά φταίει η Τροικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/12/14 10:39

      ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ.ΧΤΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΙΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΦΡΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΓΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
      ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΔΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑ ΠΙΑΣΕΙ ΕΠΙ ΣΟΦΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΣ ΑΠΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΤΟ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ Η ΝΑΝΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΑΚΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΕΙ.
      ΛΥΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΕ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΟΦΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΠΡΟΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/12/14 11:40

      Φίλε εργαζόμενε κατάλαβες λάθος, τον Τζαβαρή τον κατηγόρησε η κυρία Νάννου γιατί κράτησε με ασφαλιστικά περισσότερους από ότι άντεχε οικονομικά ο δήμος και έτσι αναγκάστηκαν να σας απολύσουν όλους . Ο κύριος Σοφράς τον κατηγόρησε γιατί έδωσε βεβαίωση πάγιων αναγκών σε ανθρώπους που προσληφθήκανε για ένα πεντάμηνο και πέταξε εξω εσας που έχετε μια μακρά παρουσία με οκτάμηνα και έχετε προσφέρει πραγματικά στο δήμο.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος18/12/14 10:36

    Χτες το τσιρκο ΜΕΝΤΡ-ΝΑΝΟ ε'ιχε παρασταση. Ειχε φερει μια καιννουρια ακροβατισα που εκανε κολοτουμπα στο θεμα του απολογισμου τακα τακα.
    Ενω εισηγηθηκε η κ. Μεντρ-Νανο με λεονταρισμους ότιδε 8θα ψηφισει τον απολογισμο μετα απο δυο ωρες συζητηση ειπε χωρις να ντρεπεται για την ανικανοτητα της οτι το αποσυρει!!!! αφου δυο υπαλληλοι της οικονομικης γιααλλη μια φορα ειπανε τα αυτονοητα , οτι δηλαδη ο δημοε εισπρατει 300.000ευρω το μηνα απο ολα τα δεδομενα και η μισθοδοσια ειναι 500.000 ευρω.
    καλα ρε δήμαρχεσα δε το χεισ μαθει ακομα αυτο μετα απο δωδεκα χρονια δημοτικη συμβουλος και πεντε μηνες δημαρχεσα;
    Συνεχισε το ξεφτιλικι σου παει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος18/12/14 20:35

    ΔΡΌΜΟ ΌΛΟΙ ΝΑ ΔΟΎΛΕΨΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΆΚΟΥ ΕΠΤΆ ΧΡΟΝΙΆ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΆ ΓΙΑΥΤΌ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΑΝΕ 8 ΜΗΝΆ ? ??? ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΜΌΝΙΜΟΙ ΚΑΙ ΒΓΆΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΟΥΛΑ ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΟΥΤΑΡΑΝΕ?? ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΈΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΆΘΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΜΕΡΟΚΆΜΑΤΟ ΟΥΣΤ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.