Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Δεκ 2014

Επιστολή διαμαρτυρίας για τα έργα της ΕΥΔΑΠ επί της Λεωφόρο Φανερωμένης

Με την παρούσα θέλουμε να σας ενημερώσουμε καταρχήν ότι το έργο της ΕΥΔΑΠ αποτελεί μέρος του ευρύτερου έργου του αγωγού όμβριων στην περιοχή της Λεωφόρου Φανερωμένης και δεν αποτελεί αυτοτελές έργο της ΕΥΔΑΠ.
Το έργο κρίθηκε απαραίτητο για την οριστική επίλυση των πλημμυρικών φαινομένων που επί χρόνια ταλανίζουν την περιοχή. Γραφειοκρατικές διαδικασίες και διατυπώσεις, που δεν αφορούν την παρούσα Περιφερειακή Αρχή, επέβαλλαν το έργο να ξεκινήσει σε μια περίοδο που δεν ευνοεί την απρόσκοπτη εκτέλεση των επιμέρους εργασιών.
Παρόλα αυτά και με προσωπική μου παρέμβαση ο εργολάβος της εταιρείας ΕΡΓ.ΗΛ.ΑΤΕ., κ.Γκιώνης Παναγιώτης, δέχτηκε να διακόψει τις εργασίες, αποκαθιστώντας το οδικό δίκτυο μέχρι το σημείο που θα έχει ολοκληρώσει το έργο και να το επαναλάβει μετά τις 9 Ιανουαρίου 2015.
Πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι, σύμφωνα με τις διαδικασίες της ΕΥΔΑΠ, η σύμβαση της εργολαβίας τελειώνει στις 31 Δεκεμβρίου 2014 και έχει γίνει πρόταση στην ΕΥΔΑΠ να παραταθεί κατ’ εξαίρεση για ένα μικρό χρονικό διάστημα μέσα στο 2015 έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το έργο.
Οι χαρακτηρισμοί «απαράδεκτοι» και «χωρίς ίχνος φερεγγυότητας» πιστεύουμε ότι είναι καθ’ υπερβολή και θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι απότοκοι της κακής οικονομικής κατάστασης που παρουσιάζει η χώρα.
Επίσης πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη ότι τέτοιου είδους έργα επηρεάζονται δυσμενώς και από τις καιρικές συνθήκες που δυστυχώς, στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είναι καθόλου ευνοϊκές.
Με εκτίμηση,
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΗΣΩΝ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΣ

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/12/14 14:06

    Αυτά να τα δει η Καρούση που το μόνο μέλημά της είναι οι γύφτοι.
    copypaste
    Ανώνυμος10/12/14 02:16

    Και πως προεξοφλείτε ότι είναι τραμπούκοι κα Καρούση, και όχι αγανακτισμένοι πολίτες που έχουν σιχαθεί την αηδία σας και τους τραμπουκισμούς σας;
    Πάρτε το χαμπάρι. Ζούμε σε μία κοινωνία με νόμους και κανόνες και είσαστε υποχρεωμένοι να τους τηρήσετε. Στο Δημ Συμβούλιο είπατε ότι είπατε και η απόφαση πάρθηκε.Τελεία και παύλα.
    Εσύ μπορεί να χαϊδεύεις αυτιά γιατί δεν ασκείς διοίκηση και δεν έχεις ευθύνες.
    Η Δήμαρχος όμως ως Διοίκηση είναι αναγκασμένη να κάνει την αύξηση των 5 ευρώ, διαφορετικά δεν θα υπάρχει ούτε καθαριότητα ούτε φωτισμός στους δρόμους.
    Κι αν εσύ έχεις λύση που δεν έχεις γιατι αν είχες θα την έλεγες στο Δημ Συμβούλιο που σε προκάλεσε η Δήμαρχος, να την πεις.
    Κατάλαβε το επιτέλους και σταμάτα να κοροϊδεύεις τον κόσμο και να καπηλεύεσαι τη οικονομική ανέχεια του κοσμάκη.
    Αντί να οικτήρεις τον τσαβαρή που δεν έκανε τις αναγκαίες αυξήσεις αλλά έπαιρνε τα λεφτά του κοσμάκη και να του ρίξεις κλωτσιά που κατάντησε το Δήμο επαίτη, σμίξατε σαν 2 παλιοί καλοί φίλοι και συνομοτείτε εναντίον της Δημάρχου που δεν φταίει σε τίποτα για την κατάσταση τη σημερινή.
    Γίνατε φιλαράκια με αυτόν που στήριζε το κεφάλαιο, το νταμάρι, τα ναυπηγεία, τα ιχθυοτροφεία και τους φεριμποτατζήδες και στρέφεστε εναντίον της Νάννου που πολέμησε αυτούς.
    Τελικά κα Καρούση με ποιόν είσαστε, με το κεφάλαιο ή το λαό;
    Λειτουργείτε σαν εκπρόσωπος του λαού της Σαλαμίνας ή του ΣΥΡΙΖΑ;
    Ωραία τα πανό, ωραία τα δακρύβρεχτα λόγια και οι δήθεν ευαισθησίες, αλλά τι κάνατε εσείς σαν εφοριακός με τα χαράτσια και τα ΕΝΦΙΑ που μας βάλανε;
    Όταν σε ρώτησε η Δήμαρχος στο Δημ Συμβούλιο εσύ απάντησες ότι είσαι υπάλληλος και είσαι υποχρεωμένη να τηρείς τους νόμους. Η Δήμαρχος τι είναι, υπεράνω του νόμου;
    Και πού ΄σαι; Μη ξεχάσεις να πεις στον κόσμο πού θα βρεθούνε τα λεφτά για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, να επισκευασθούν και να κινηθούν τα απορριματοφόρα, οι τσάπες, τα οχήματα και πώς θα πληρώσει το φως που καίνε οι λάμπες στους δρόμους.
    Αμα δεν έχεις λύση γι αυτά, κάτσε σπιτάκι σου και μη μιλάς, που έχεις το θράσος να κάνεις και συγκέντρωση !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/12/14 14:54

      καφράκι και χίλιες φορές να το κάνεις κόπυ πέηστ, έχουμε βαρεθεί την πλύση εγκεφάλου σας
      δεν πείθετε κανέναν

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/12/14 20:32

      ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΟΠΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/12/14 08:32

      καλα δεν νρεπεσαι14.06 να μιλας για λατομειο, ναυπηγεια, ιχθυοτροφεια και φερυμποουτ, μηπως τα εβαλε η Κυρα σου ολα αυτα στο Δ.Σ.? μιλας για τραμπουκισμο εσεις που φερνετε καθε τοσο την αστυνομεια στο Δ.Σ. και δεν ντρεπεστε? ρε αντε παγαινε απο δω.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος12/12/14 15:28

      H αστυνομία ήρθε για να μην τα κάνουν μπάχαλο οι τραμπούκοι της τσαβαρογιωργίας..

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/12/14 21:01

    ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ,ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΤΑ ΒΑΡΙΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ. ( ΒΛΕΠΕ RΟΜΑ) (ΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΖΗΜΙΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦ. ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΕΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.