Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Δεκ 2014

Κ.Ι.Φ.Α. Σαλαμίνας, καταγγέλλει τον Δήμο Σαλαμίνας για αναλγησία ! ! !

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Αγαπητή κυρία Δήμαρχε,
Συναισθανόμενοι την δεινή οικονομική κατάσταση του Δήμου, αλλά δυστυχώς ευρισκόμενοι καθημερινά μπροστά στα τραγικά αδιέξοδα των περίπου 9.000 συμπολιτών μας που εξυπηρετούμε από το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:
1. Η Ανθρωπιστική Οργάνωση «Στάση Ζωής», που όπως γνωρίζετε ίδρυσε περίπου προ διετίας, το Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας, με την βοήθεια και την στήριξη των τοπικών αρχών, (πληρωμή παγίων εξόδων (ηλεκτρικό, τηλέφωνο και ταχυμεταφορές, (κούριερ), καθαρίστρια κλπ) θα προχωρήσει στην αναζήτηση άλλου, μεγαλύτερου χώρου για την στέγαση του Κ.Ι.Φ.Α.Σ. (Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας), ώστε να αναπτύξει πλήρως τη δυναμική του αλλά και να απαλλάξει τον Δήμο από το δυσβάσταχτο ποσό των 300 ευρώ για την καταβολή του ενοικίου και τα υπόλοιπα έξοδα.
2. Κατανοώντας πλήρως την δυσχερή θέση του Δήμου απέναντι στην τηλεφωνική εταιρεία Wind, εξαιτίας των συσσωρευμένων χρεών, αλλά ΜΗ ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ καθόλου την επιλεκτική επανασύνδεση διαφόρων τηλεφωνικών γραμμών που έγιναν το τελευταίο διάστημα π.χ. ΚΑΠΗ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ κλπ, σας παρακαλούμε θερμά να διακόψετε ΑΜΕΣΑ την λειτουργία των τηλεφωνικών γραμμών 210 4650212 και 211 4110952, τα οποία είναι ήδη “κομμένα” από τον περασμένο Μάρτιο, ώστε να ελαφρυνθεί κι άλλο ο πολύπαθος Δήμος από τις πάγιες χρεώσεις.
3. Παρά τις ρητές εντολές σας προς τις υπηρεσίες του Δήμου, μετά την συνάντησή μας την 3η Οκτωβρίου 2014, η πληρωμή των εταιριών κούριερ για τις παραλαβές των φαρμάκων, είτε δεν γίνεται καθόλου, είτε πραγματοποιήθηκε σε τρείς περιπτώσεις με τόση γραφειοκρατία και τόση καθυστέρηση, που για μεταφορικά έξοδα 18 ευρώ πετάξαμε στα σκουπίδια ινσουλίνες αξίας 4.800 ευρώ, επειδή παρέμειναν εκτός ψυγείου επί δεκαπέντε ημέρες, στην εταιρεία κούριερ, έως ότου πληρωθούν τα μεταφορικά.
Για να απαλλάξουμε τον πολύπαθο Δήμο ακόμη και από αυτή την ελάχιστη επιβάρυνση, προχωρήσαμε σε συνεννόηση με τις εταιρείες ταχυμεταφορών οι οποίες αναγνωρίζοντας το έργο το μας, θα μας χρεώνουν εφεξής λιγότερο την κάθε αποστολή ώστε να μπορούμε ν΄ αντέξουμε εμείς οι ίδιοι την δαπάνη.
4. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα το Κ.Ι.Φ.Α. Σαλαμίνας εδέχθη την δωρεά ενός ακόμη πανάκριβου ιατρικού μηχανήματος (ψηφιακός ακτινογράφος κεφαλής, ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στον χώρο της οδοντιατρικής απεικόνισης, αξίας άνω των 150.000 ευρώ) από το Αλληλέγγυο Δίκτυο που έχουμε αναπτύξει στο εξωτερικό. Έτσι με την βοήθεια των εθελοντών Οδοντιάτρων που ήδη ενισχύουν την Δομή μας, το Οδοντιατρικό Ιατρείο είναι πληρέστατο και έτοιμο να λειτουργήσει.
Παραμένει βεβαίως το πρόβλημα του κόστους των μηνιαίων αναλώσιμων υλικών, χονδρικώς υπολογιζομένων περί τα 800 με 1.000 ευρώ, ποσό που βεβαίως κατανοούμε ότι αδυνατεί να διαθέσει ο πολύπαθος Δήμος και αναζητούμε ήδη από άλλες πηγές (Αντιπεριφέρεια, Ιδρύματα εσωτερικού, εξωτερικού κλπ).
 Η αδυναμία αυτή έγινε ήδη φανερή από πολύ μικρότερα πράγματα, π.χ. ένα ανταλλακτικό toner εκτυπωτή, που χρειάστηκε να σας ζητήσουμε τουλάχιστον δύο φορές, αίτημα που μεταφέραμε καθ΄ υπόδειξή σας στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών, σε άνθρωπο του Γραφείου σας καθώς και στον Δημοτικό Σύμβουλό, τον εντεταλμένο παρά τω Δημάρχω, κ. Αγαπίου.
Κανείς δεν μπήκε στον κόπο μιας απλής απάντησης, έστω και αρνητικής. Αντιθέτως δεχθήκαμε ένα περίεργο τηλεφώνημα από τον ανωτέρω Δημοτικό Σύμβουλο, στις 22 Οκτωβρίου 2014, που μας ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει ο (πολύπαθος) Δήμος το κόστος της εγκατάστασης συναγερμού αξίας 400 ευρώ, εάν αναλάβουμε εμείς να βάλουμε μία τηλεφωνική γραμμή … !!! Προφανώς, ο ανωτέρω είχε ξεχάσει την παρουσία του στην συνάντηση μας και την υπόδειξή σας, ότι έπρεπε να απευθυνθεί εκείνος στο Λιμενικό Ταμείο ώστε να μας βοηθήσει με την εγκατάσταση μιας νέας τηλεφωνικής γραμμής.
Την επομένη ημέρα, σε επικοινωνία μας με τον κ. Αγαπίου, ερωτώντας τον ευθέως εάν αυτά που μας είπε είναι βάσει εντολής Δημάρχου, η απάντηση που πήραμε ήταν πως ήταν εντολή δική σας μέχρι εχθές αλλά από “σήμερα”, δηλαδή από τις 23 Οκτωβρίου 2014 ΔΕΝ ΗΤΑΝ … !!!
Παραβλέπουμε το γεγονός ότι ποτέ δεν ζητήσαμε συναγερμό αφού ο υπάρχων είναι ολοκαίνουργος με μοναδικό πρόβλημα ότι χρειάζεται τηλεφωνική σύνδεση για να λειτουργήσει πλήρως … !!!
5. Κομβικό σημείο, όπως καταλαβαίνετε, στην περαιτέρω συνεργασία μας με τον Δήμο, θεωρούμε και αναμένουμε, την άμεση εντολή σας προς Δημοτικούς Συμβούλους και άλλους συνεργάτες του Δήμου, αρμόδιους και μη, να πάψουν ν΄ ανακατεύονται, να πάψουν να υπόσχονται εν αγνοία σας διάφορα και να πάψουν να προσπαθούν να παρεμβληθούν, με σαφείς πολιτικάντικες διαθέσεις, στην λειτουργία του Κ.Ι.Φ.Α. Σαλαμίνας, περιστατικά που δυστυχώς ήδη έχουν λάβει χώρα, μας έχουν εκπλήξει δυσάρεστα και αποφεύγουμε να αναπτύξουμε εδώ, φειδόμενοι του πολύτιμου χρόνου σας.
6. Εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για την πλήρη απαξίωση από τον Δήμο, αφού κανείς από τους αρμόδιους δεν μπήκε στον κόπο να μας ενημερώσει και να μας συμπεριλάβει στο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, όταν όλοι γνωρίζουν άριστα ότι εξυπηρετούμε σε μηνιαία βάση πάνω από 3.200 άτομα, των πλέον ευάλωτων ομάδων, και  μια εορταστική εκδήλωση υπέρ τους θα ήταν ότι καλύτερο αυτή την εποχή. (bazaar κλπ)
7. Βρισκόμαστε τέλος στην ευχάριστη θέση, γνωρίζοντας και κατανοώντας τις εγγενείς παθογένειες και αδυναμίες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Σαλαμίνας, να ιδρύσουμε στην Σαλαμίνα «Τράπεζα Τροφίμων» για τους αναξιοπαθούντες και έχοντες άμεσες ανάγκες συμπολίτες μας, η λειτουργία της οποίας θα ξεκινήσει άμεσα και για την οποία σας ζητάμε μόνο την ανθρώπινη υποστήριξή σας, δηλαδή μόνο τον καλό σας λόγο.
Μετά από τα παραπάνω και εμμένοντας στην προσπάθεια μας να στηρίξουμε τους χιλιάδες συμπολίτες μας που χρήζουν συνεχούς Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης από το Κ.Ι.Φ.Α. Σαλαμίνας αλλά πάντα ενθυμούμενοι την αποστροφή του λόγου σας: «εάν δεν μπορείτε, κλείστε το», σας δηλώνουμε ότι επιλέγουμε εφεξής έναν διαφορετικό τρόπο δράσης και λειτουργίας μακριά από αγκυλώσεις και πολιτικαντισμούς, που δυστυχώς επέδειξαν κάποιοι συνεργάτες σας.
Αναγνωρίζοντας ότι ο πολύπαθος Δήμος Σαλαμίνας, ΟΥΔΕΝ πλέον μπορεί να προσφέρει στο Κ.Ι.Φ.Α.Σ και κατανοώντας ότι τα έσοδα του Δήμου κατανέμονται σε αναγκαιότητες διαφορετικές από εκείνες που επιτάσσει η κρίση και η φτωχοποίηση των συμπολιτών μας, θέλοντας να στηρίξουμε τον τόπο που ζούμε, την Σαλαμίνα όλων μας, συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και το έργο μας ώστε να μην μείνει κανείς συνάνθρωπός μας χωρίς γιατρό, χωρίς φάρμακα και στο εξής χωρίς τρόφιμα.
Σας παρακαλούμε την ανθρώπινη συμπαράστασή σας (για την θεσμική κατανοούμε ότι αδυνατείτε …)
Μετά τιμής
«Η Εθελοντική Ομάδα του Κοινωνικού Ιατρείου –
 Φαρμακείου Αλληλεγγύης Σαλαμίνας»

33 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/12/14 19:49

    Να και το κερασάκι στην τούρτα. Εγώ σας τα είπα, μην περιμένετε τίποτα από την δημοτική αρχή. Οτι κάνουμε μόνοι μας. Δεν θα μας σώσει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/12/14 19:57

    ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ .ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ,

    ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΣΑΣ .ΕΙΘΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΥΧΕΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/12/14 20:12

    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΙΝΕΤΕ; Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 70 ΧΡΟΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ. ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ. ΨΕΥΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΔΙΚΑ Η ΖΗΖΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ; ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ Ε; ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/12/14 20:20

      Άμα θες απάντηση, ρίξε την κουκούλα ανώνυμε λασπολόγε κι έλα να τα πούμε. Μήπως είσαι από αυτούς που έχουν και σύνταξη και ασφάλεια αλλά θέλουν να παίρνουν τζάμπα φάρμακα; Πρόσεχε τι θα απαντήσεις γιατί λάσπη πετάς εύκολα. Στοιχεία όμως για να αποδείξεις ότι λες αλήθεια που θα βρεις αρχιψεύταρε;

      Κι αν η Ζήση αποδείξει ότι ζει από δικά της ΝΟΜΙΜΑ εισοδήματα τι θα πείς μετά αρχιψεύταρε; Μήπως να αποδείξεις εσύ ότι ΝΟΜΙΜΑ πήγες να ζητήσεις το δήθεν φάρμακο της δήθεν μανούλας σου από το Κοινωνικό Ιατρείο; Εεεεεε; Άνα μούνου !!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/12/14 21:52

      Για τον 8/12/14 20:12.
      Ρε καλώς τα νανάκια. Αφήστε ρε μ@λ@κες το Κοινωνικό Ιατρείο ήσυχο και μην προσπαθείτε να ρίξετε λάσπη. Το θέμα είναι πολύ μεγάλο για τα μέτρα σας και πολύ σοβαρό για τα μυαλά σας που μόνο μ@λ@@ίες ξερνάνε. Άμα κλείσει το Ιατρείο να δω τι θα λέτε στον κόσμο που έχει βρει καταφύγιο εκεί και μετά θα έρχονται στο δήμο να ζητάνε φάρμακα και γιατρούς. Τι θα τους δίνετε; Υποσχέσεις; Καλά λέει ο από πάνω άνα μούνου

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/12/14 22:17

      OΙ ΑΙΣΧΡΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΗς ΝΑΝΝΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΖΩΗΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ.. ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΒΟΥΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/12/14 01:50

      Ρε βλήτο, πως ξέρεις εσύ ότι αυτοί που τα γράφουν είναι της Νάννου; αναμούνου βλάκα.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος9/12/14 09:04

      Ξέρουμε ποιός είναι, είναι γνωστός, η μάνα του είναι περίπου 55 χρονών.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος9/12/14 10:07

      Και ο .........παπούς του πόσο;
      Αρε σαχλαμάρα.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος8/12/14 20:56

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.......ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ .....ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/12/14 21:13

    ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΞΗΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΠΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΜΑΘΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΟΥ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ?ΠΟΣΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΑΣΙΜΑ ΒΡΟΧΙΝΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΖΗΜΙΑ-ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ-?ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/12/14 21:14

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΝΤΙ!!!! ΑΝΤΕ ΕΠΙ ΤΣΑΒΑΡΗ ΗΤΑΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ!!!!!!!!!!ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΥΘΕΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ:::::::::ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΠΛΑ ,ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΧΩΡΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ .ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΕΠΑΝΩ .ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΦΗΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙΣ ΠΕΦΤΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ!!!!!ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/12/14 22:15

    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΝΤΕ ΖΩΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/12/14 22:20

    OΙ ΑΙΣΧΡΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΗς ΝΑΝΝΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΖΩΗΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ.. ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΒΟΥΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/12/14 01:11

    ρε αθλιοι δε καταλαβαινετε οτι με το να τα βαζετε με το κοινωνικο ιατρειο που εχει σωσει κοσμο και κοσμακη τα βαζετε με ολη τη κουλουρη.
    βρεθηκατε εσεις κουκουλοφοροι του κερατα να ριξετε μομφη στο κοινωνικο ιατρειο; δε καταλαβαινετε ρε ζωα οτι ετσι θα γινει ο ξεσηκωμος; αντι να το βουλωσετε και να στηριξετε εχετε γλωσα και μιλατε λαμογια; ουστ υπανθρωποι θα μας βρειτε ολους απεναντι σας πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/12/14 02:11

    Από το Μάρτιο, λένε, είναι κομένα τα τηλέφωνα και τώρα το θυμηθήκανε;
    Ποιός τους τα έκοψε, η σημερινή Δήμαρχος ή ο προηγούμενος;
    Γιατί δεν βγήκαν να τα πουν τόσο καιρό;
    Ενοίκιο τζάμπα, ρεύμα τζάμπα, νερό τζάμπα, τηλέφωνο τζάμπα, κουριερ τζάμπα, βενζίνες τζάμπα, όλα τζάμπα, από πού θα τα βρεί ο δήμος μωρέ; Να γιατί ξάφρισε όλα τα λεφτά του κοσμάκη ο Τσαβαρής και τώρα κλαίνε και απειλούν οι άνθρωποι που τους φάγανε την ιδιοκτησία τους. Γιατί όλοι τα θέλουν τζάμπα. Ακόμα και το ΙΚΑ και η Εφορία τζάμπα γραφεία θέλουνε για να λειτουργήσουν. Υπάρχει ρε παιδιά κανένας που να μην θέλει τζάμπα για να κάνει κάτι;
    Η μόνη λύση είναι να πάρει ο δήμος μια μηχανή και να κόβει ....χαρτονομίσματα. Μόνο έτσι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι.
    Πάντως η ανακοίνωση αυτή ...μυρίζει. Είναι σαν του Βλουτή.
    Εκτός και να μη καταλαβαίνουν πραγματικά σε ποιά κατάσταση βρίσκονται τα οικονομικά του δήμου, γιαυτό και ειρωνεύονται τα 300 ευρω, τα τηλέφωνα, τα κουριερ και όλα τα άλλα.
    Σαν κάτι ενορχηστρωμένο να υπάρχει, μου φαίνεται. Έχω άδικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/12/14 03:56

      Στο άλλο μπλόγκ έγραψες λιγότερα, εδώ πήρες φόρα. Ας είναι. Να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά;

      Τόσο τυφλωμένος είσαι ή δεν ξέρεις ελληνικά; Διάβασε ξανά τι γράφει ΟΛΗ η επιστολή και θα σου περάσουν τα περί ενορχήστρωσης. Από όλη την επιστολή το περί τηλεφώνων σε πείραξε μόνο; Τα υπόλοιπα δεν σε ενοχλούν; Τα ανακατέματα, τα μπερδέματα και οι πολιτικαντισμοί σε άφησαν ανενόχλητο; Μπας και ζεις σε άλλο νησί;

      Λες: "Ενοίκιο τζάμπα, ρεύμα τζάμπα, νερό τζάμπα, τηλέφωνο τζάμπα, κουριερ τζάμπα, βενζίνες τζάμπα, όλα τζάμπα, από πού θα τα βρεί ο δήμος μωρέ; Να γιατί ξάφρισε όλα τα λεφτά του κοσμάκη ο Τσαβαρής και τώρα κλαίνε και απειλούν οι άνθρωποι που τους φάγανε την ιδιοκτησία τους. Γιατί όλοι τα θέλουν τζάμπα. Ακόμα και το ΙΚΑ και η Εφορία τζάμπα γραφεία θέλουνε για να λειτουργήσουν. Υπάρχει ρε παιδιά κανένας που να μην θέλει τζάμπα για να κάνει κάτι;"

      Βασικά έχεις δίκιο, όλοι τζάμπα θέλουν, αλλά μην παραβλέπεις το πιο σοβαρό: Το ΙΚΑ και η εφορία εισπράττουν. Οι υπηρεσίες τους έφυγαν από την Σαλαμίνα για να μειωθούν τα έξοδα τους αφενός και γιατί η Σαλαμίνα δεν έχει αρκετούς δημότες για να δικαιολογείται η λειτουργία των υπηρεσιών αυτών τοπικά, αφετέρου. (Ενώ κατοίκους έχει, όλοι ξέρουμε την διαφορά των 32.000 δημοτών με τους 50 ή 70.000 κατοίκους). Από την άλλη το κοινωνικό ιατρείο όχι μόνο δεν εισπράττει αλλά δίνει συνεχώς ΔΩΡΕΑΝ φάρμακα, εξετάσεις και περίθαλψη κατ΄αρχήν σε όσους την έχουν ανάγκη -ανασφάλιστοι, άποροι κλπ- και κατά δεύτερον σε όσους δεν αντέχουν οικονομικά. Δυστυχώς φτάσαμε και εκεί με τα κόλπα του υπουργείου υγείας. Υπάρχουν πλέον και ασφαλισμένοι που δεν αντέχουν να πληρώσουν την συμμετοχή τους σε φάρμακα και εξετάσεις. Τι θέλεις; Να τους αφήσουμε να πεθάνουν; Κάποιος πρέπει να πληρώσει το λειτουργικό κόστος. Ποιος άλλος από τον δήμο θα μπορούσε να είναι αυτός που καλύπτει ενοίκιο, φως, νερό και τηλέφωνο και κούριερ; Μήπως ο Γκρούεζας από την γνωστή ταινία;

      Λες: "Πάντως η ανακοίνωση αυτή ...μυρίζει. Είναι σαν του Βλουτή."

      Μόλις βγει κάποιος και πει κάτι που δεν αρέσει, αρχίζει η λάσπη (έστω και με την μορφή των αμφιβολιών). Επί της ουσίας απάντηση σε τίποτα. Μήπως θυμίζει κάποιον το παιχνίδι αυτό; (Σειρά μου να ρωτάω!). Όσο για την συνέντευξη στον Βλουτή (αν εννοούμε την ίδια, στην εφημερίδα Νίκη), την μια μέρα στο συμβούλιο ο Μηνάς ρώταγε από μικροφώνου τον Τσαβαρή αν γνωρίζει ποιος πλήρωσε για το δημοσίευμα αυτό και την άλλη μέρα βγήκε ανακοίνωση από τη Ρούλα που έλεγε ότι έδωσε την συνέντευξη και απλώς δεν μεταφέρθηκαν σωστά όσα είπε. Τελικά ποιος πλήρωσε το δημοσίευμα; Εκεί δεν σου ... μυρίζει τίποτα;

      Λες: "Εκτός και να μη καταλαβαίνουν πραγματικά σε ποιά κατάσταση βρίσκονται τα οικονομικά του δήμου, γιαυτό και ειρωνεύονται τα 300 ευρω, τα τηλέφωνα, τα κουριερ και όλα τα άλλα."

      Ή δεν ξέρεις ελληνικά ή πέρασε πολύς καιρός από το σχολείο και τα ξέχασες. Ξαναδιάβασε προσεκτικά την επιστολή. Μήπως επειδή καταλαβαίνουν τα άθλια οικονομικά του δήμου, αλλά όπως λένε οι ίδιοι καταλαβαίνουν και τις ανάγκες των εξυπηρετουμένων από το κοινωνικό ιατρείο, προσπαθούν να ελαφρύνουν τον δήμο από τα έξοδα αυτά;

      Ναι, έχεις άδικο.

      Φαίνεσαι σκεπτόμενος. Ξαναδιάβασε και σκέψου: Τι θα κάνουν οι συμπολίτες μας αν κλείσει το κοινωνικό ιατρείο;

      Για να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι εθελοντής του Κοινωνικού Ιατρείου. Όμως, πολύ θα ήθελα να είμαι γιατί ξέρω ότι αυτοί οι άνθρωποι ανέλαβαν την πρωτοβουλία να καλύψουν αυτούς που τα μνημόνια και οι τρόικες, τους άφησαν ακάλυπτους. Και τους καλύπτουν στο πιο βασικό δημόσιο αγαθό. ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. Το ξέρω, γιατί βρέθηκα στην κατάσταση να ζητήσω ο ίδιος την βοήθειά τους σε φάρμακα, που ο γιατρός του νοσοκομείου μου έγραψε να πάρω αλλά το φαρμακείο του ίδιου νοσοκομείου μου σφράγισε την συνταγή μ΄ένα τεράστιο ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ (δηλαδή δεν έχει).

      Ευτυχώς το κοινωνικό ιατρείο με κάλυψε. Κατάλαβες τώρα γιατί έχεις άδικο;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/12/14 08:13

      ΕΓΩ γιατι δεν κτάλαβα τι τους έκανε ο Δήμος, τόσο κακό που κατηγορούν τόσο πολύ, το ενοίκιο τους το πληρώνει, το ρεύμα, τα κούριερ, βενζίνα γίνεται προσπάθεια για τα κομμένα τηλέφωνα, ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΕΚΕΊ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ, . κανείς δεν τους ενόχλησε........εκτός εάν κάποιος τους επιχορήγησε (βλέπε) ) ΒΛΟΥΤΗ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/12/14 09:08

      Επειδή δεν καταλαβαίνεις και μόλις σου μιλούν με επιχειρήματα, πιάνεις την καράφλα και κάνεις τον βλάκα, το θέμα είναι ότι ό ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Κατάλαβες?

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/12/14 10:21

      Εντάξει ρε γιαννάκι, σε καταλάβαμε και μείνε ήσυχος μας έπεισες με τα ....δεν ξέρεις, ....δεν καταλαβαίνεις,... δεν ξέρεις Ελληνικά, .... είσαι τυφλωμένος και ...δεν ..... συμμαζεύεται.
      Σε όλα έδωσες απάντηση, παρέκαμψες όμως μία που λέει " Να γιατί ξάφρισε όλα τα λεφτά του κοσμάκη ο Τσαβαρής και τώρα κλαίνε και απειλούν οι άνθρωποι που τους φάγανε την ιδιοκτησία τους".
      Εκεί τι έχεις να πεις; άντε μπας και βγάλουμε καμιά ....... είδηση.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος10/12/14 02:40

      Γιατί το κάνεις μόκο, γιαννάκι;
      Πες μας γιατί ξάφρισες όλα τα λεφτά του κοσμάκη και τώρα κλαίνε και απειλούν οι άνθρωποι που τους φάγατε την ιδιοκτησία τους;

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος9/12/14 06:58

    ΚΙΦΑΣ Κ ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ?ΝΕΑ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9/12/14 10:00

    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΡΑΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙ ΓΕΛΟΙΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΗΛΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ. ΟΛΗ ΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΙΑ? ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ Η ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΑΣ. ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΣΚΙΖΟΣΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΤΕ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΥΣ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙ. ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΑ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙ. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος9/12/14 10:12

    Τέτοια εθελοντική δράση τέτοια προσφορά που επί Τσαβαρή είχατε κάθε τρεις και λίγο μία καλή κουβέντα να πείτε και τώρα βγάζετε τόσο φαρμάκι για την νέα δημοτική αρχή; Λυπάμαι για τις πολιτικές σκοπιμότητες των δράσεων σας βάζοντας μπροστά ως κάλυψη την ανθρώπινη δυστυχία. Τέτοιο ξεπεσμό δεν το περίμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος9/12/14 10:27

    " Να γιατί ξάφρισε όλα τα λεφτά του κοσμάκη ο Τσαβαρής και τώρα κλαίνε και απειλούν οι άνθρωποι που τους φάγανε την ιδιοκτησία τους".

    ????????????????????????????????????????
    Αν ξαφρισε ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ολα τα λεφτα για τετοιες ενεργειες οπως το κοιν, ιατρειο. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ???/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/12/14 10:33

      Αυτό λέω κι εγώ, μπράβο του !!
      Μ΄ αρέσει, μ΄αρέσει που βάζει το χέρι στην τσέπη των φουκαριάρηδων που τους πήρε την ιδιοκτησία τους, και τα .... δίνει στο κοιν, ιατρείο. Ε, ρε πούστη μου θα τρελαθώ !!!!!

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος9/12/14 10:38

    Tι δεν περίμενες ρε βλκα 10:12; Τα ισοπεδώσατε όλα σε τρεις μήνες. Διαλύσατε τα Κοινωνικό Παντοπωλείο, ισοπεδώνετε το Κοινωνικο Ιατρείο, ξεσκιζετε τον κόσμο στις αυξήσεις και έχετε το θράσσος και μιλάτε για πολιτικές σκοπιμότητες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος9/12/14 11:21

    Αυτά που γίνονται στα δυό κοινωνικά έργα να κλείσουν και να ρίμάξουν από την αδιαφορία και ανικανότητα της Μπινιάρη και κατ΄επέκταση της Δημάρχου θα ήθελα ο Θέμις Αντωνιάδης να κάνει ένα σχόλιο και ας είναι ανορθόγραφο. Κ. Νάννου αρχίστε να πετάτε έξω τους ανίκανους, με αυτόν τον ρυθμό μάλλον εσεις θα είστε η χαμένη Ατλαντίδα και η ιστορία θα γραφτεί με μαυρο μελάνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος9/12/14 11:53

    Είσαστε απάνθρωποι. Μας εξαθλιώνετε μέρα με την μέρα. Χτυπάτε το κοινωνικό ιατρείο και του λέτε να κλείσει χωρίς να έχετε βρει εναλλακτικές. Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα; Σοβαρευτείτε επιτέλους, διανύουμε τον 4 μήνα και το νησί βρίσκεται σε πρωτοφανή αναστάτωση με τους ερασιτεχνισμούς σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος9/12/14 12:13

    Μαστρο......προς τι τα ...θαυμαστικα.....:;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ANΑΛΓΗΤΟΙ ΚΙ "ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.....;;;;;;;;;;;;;;;;;;.Εσυ ,μαλλον ,ξεχνασες τη ΛΑΣΠΗ ,πουφαγες πριν λιγες μερες.......η..ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ........η ..φοβασαι...ΤΙ ΟΜΩΣ....;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;..ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ..ΟΡΡΩΔΕΙΣ ΠΑΡ"ΟΥΔΕΝΟΣ......ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ....ΚΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΛΙΣΕΙΣ.........ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ,ΑΞΙΖΕΙ...ΒΕΒΑΙΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος9/12/14 15:18

    ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΚΕΡΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος10/12/14 20:04

    Ανώνυμος12/10/2014 8:03 μ.μ.

    Ούτε τις μισές αλήθειες δεν γράφετε κυρία μου και η ειρωνία σας στο έπακρο.
    Από το ΜΆΡΤΙΟ σας έχει κοπεί το τηλέφωνο από την WIND και δεν βγάλατε μιλιά, τώρα το θυμηθήκατε; Είσαι κι εσύ ένα από τα πλοκάμια του χταποδιού, μέλος της συμμορίας τσαβαρή, αλλά είστε τόσο ηλίθιοι όλοι σας που νομίζετε ότι με την ενορχηστρωμένη επίθεση που κάνετε στην κα Δήμαρχο, κάνετε κάτι. Μιά τρύπα στο νερό. Ο πολύπαθος δήμος που λέτε κι εσείς όντως είναι πολύπαθος και σταγγισμένος από χρήμα που το ξάφρισε ο αρχηγός της συμμορίας. Αν εσείς θέλετε να γίνετε το παλιό ΙΚΑ ε, τότε κάντε το αλλά ο Δήμος δεν αντέχει το κόστος. Ούτε ΄και για 2 toner. Αν δεν το πιστεύετε, τότε δεν έχετε παρά να περιμένετε τους οικονομικούς επιθεωρητές που έρχονται σε λίγο. Η σοβαρότητα δεν έβλαψε ποτέ και κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος10/12/14 22:34

    ΓΙΑ ΠΙΟΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝ. ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ ΗΛΙΘΙΕ; ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣ@@ ΡΕ ΤΣΟΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΡΕ ΚΑΡΙΟ@@. ΓΙΑ ΠΙΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΝΑΝΟΣΚΥΛΟ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ; ΟΥΣΤ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΦΤΗΚΑΜΕ ΤΗ ΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΜΗΝΑΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟΥΣ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΣΤΑ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΑΣ; ΟΤΑΝ ΜΗΝΑΡΑ ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΗΞΕΡΕς ΤΩΡΑ ΔΕ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ΑΛΗΤΑΜΠΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΗ ΨΗΦΟ
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΠΡΟΣΤΥΧΕ ΚΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.