Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Δεκ 2014

ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΤΜΗΜΑ: ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Ίδρυση Δ.Ι.Ε.Κ (ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ) και Δ.Σ.Ε.Κ (ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ) αντίστοιχα, στο ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Με τις υπ' αριθμ. 10651/11-9-2014(ΑΔΑ: 6ΠΘΞ9-ΡΥΞ)  και 10650/11-9-2014  (ΑΔΑ: 73ΒΝ9-ΗΩΟ) Αποφάσεις των Υπουργών ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, προχώρησαν στην Ίδρυση Δ.Ι.Ε.Κ (ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ) και Δ.Σ.Ε.Κ (ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ) αντίστοιχα, στο ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.
      Σκοπός του Δ.Σ.Ε.Κ και Δ.Ι.Ε.Κ είναι η παροχή υπηρεσιών αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης σε αποφοίτους Γυμνασίου και Λυκείου αντίστοιχα.
Η λειτουργία του είναι ανά εξάμηνα.
Το χειμερινό εξάμηνο κατάρτισης αρχίζει τον Οκτώβριο και τελειώνει το Φεβρουάριο, ενώ το εαρινό εξάμηνο αρχίζει το Φεβρουάριο και τελειώνει τον Ιούνιο. Η κατάρτιση πραγματοποιείται, κυρίως, τις απογευματινές ώρες. Η επιδότηση των διδάκτρων αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης και της πρακτικής άσκησης των αποφοίτων, γίνεται με επιταγή (voucher) και  συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό κοινωνικό ταμείο.
        Κεντρικός στόχος η παροχή υψηλού επιπέδου Δημόσιας Δωρεάν κατάρτισης.
     Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να συμπληρώσουν ειδική αίτηση δήλωσης προτίμησης για εγγραφή  στο ΔΙΕΚ ή ΔΣΕΚ, στο Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Σαλαμίνας, επί της οδού Αναπαύσεως, έναντι Υπεραγοράς ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, από Δευτέρα έως και Πέμπτη και ώρες από 09:00 π.μ έως και 13:00 μ.μ, πριν από την 15η Δεκεμβρίου 2014.
     Οι κάτωθι τομείς αφορούν το Δ.Ι.Ε.Κ και απευθύνονται σε αποφοίτους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ και είναι μονοετούς ή διετούς διάρκειας
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ, ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ και ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ.
     Οι κάτωθι τομείς αφορούν το Δ.Σ.Ε.Κ και απευθύνονται σε αποφοίτους Γυμνασίου και είναι τριετούς διάρκειας
    ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ και  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ.
     Πρέπει να σημειωθεί ότι οι αιτήσεις που θα υποβληθούν, θα διαβιβασθούν μαζί με άλλα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Υπουργείο ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, το οποίο αφού τα αξιολογήσει θα προβεί σε περαιτέρω ανάλογες ενέργειες για την ενεργοποίηση της λειτουργίας των ανωτέρω Σχολών.
Η Διευθύντρια
Κοινωνικής Προστασίας
Παιδείας  & Πολιτισμού
ΛΕΚΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

24 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/12/14 19:47

    Έργο Τσαβαρή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/14 20:37

      ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΙΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ? Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΧΡΟΝΙΑΡΑ ΜΕΡΑ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ, [ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.] Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ . Η ΓΩΓΑ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΚΛΕΒΑΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣ ΕΞΩ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΠΕΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

      ΕΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/12/14 20:46

    ΕΥΓΕ ΤΣΑΒΑΡΗ.ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΚΕΥΤΩ ΕΑΝ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΨΗΦΗΣΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΣ.ΟΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 1000ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ 1 ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΣΟΥ ΠΡΙΝ 4,5ΧΡΟΝΙΑ.χαχαχαχαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/12/14 21:38

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Έργο Ζήκου!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Αντε ρε Τσαβαράκο που είναι η ανακοίνωση για το έργο σου.

    ΕΓΩ ο Γιάννης Τσαβαρής ενημερώνω τον κόσμο μου ότι είναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ έργο.
    ΣΕ ΕΜΕΝΑ πείτε τα μπράβο.
    Την Ρούλα βρίστε την.

    ΕΓΩ είμαι ο ΘΕΟΣ.
    Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
    ΕΓΩ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΕΓΩ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ
    ΕΓΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/12/14 21:45

      Αμα περίμενε εσένα να του το πεις, ...φέξε μου και γλείστρησα.
      Την ανακοίνωσή του πριν 1-2 μήνες δεν την διάβασες;

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος5/12/14 22:11

    Δεν θα βγαλει άλλη;

    Μην μου το κάνει αυτό!!!

    ΘΕΕ σε παρακαλώ βγάλε κι άλλη ανακοίνωση. Δεν μπορώ αν δεν διαβάζω τα όμορφα λόγια σου κάθε μέρα.
    Ευαγγέλιο έχω τις ανακοινώσεις σου.

    Κατά Ιωάννη το ανάγνωσμα.

    Σε παρακαλώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/12/14 09:27

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Ευχαριστούμε θερμά το ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκρισή στο αίτημά μας για την μεταφορά ασθενούς μας με ψυχική διαταραχή στο αρμόδιο νοσοκομείο για νοσηλεία.

    Παρακαλουμε το ΕΚΑΒ γιατην αμεση ανταποκριση μας στο αιτημα μας για να παρεβρισκεται εξω απο καθε ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ διοτι μπορει να χρειαστει να ξαναμεταφερει ασθενη με ψυχικη διαταραχη??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/12/14 09:34

    Απορία!

    Θα ήθελα να απευθύνω μια ερώτηση αν και δεν περιμένω απάντηση, προς τους σοφούς που διοικούν αυτή την εποχή τον Δήμο Σαλαμίνας.
    Η ερώτηση μου έχει να κάνει για ποιον λόγο σήμερα αλα και κάθε βράδυ και ενώ το Δημαρχείο είναι κλειστό, λειτουργεί η κεντρική κλιματιστική μονάδα
    καταναλώνοντας έτσι πολύ ηλεκτρικό ρεύμα χωρίς κανένα λόγο, που φυσικά το πληρώνουμε όλοι εμείς.
    Θα πρωτοτυπήσετε να μου απαντήσετε κυρία Δήμαρχε;

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ;;;;;;;;;;ΤΟ ΚΑΘΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΚΑΚΟΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/14 11:19

      Και γιατί λανσάρεσαι σαν άγνωστος ενώ είσαι ο Ανατροπέας; Γιατί φοβάσαι να το πεις;
      Όπως και να ΄χει όμως, τα ψέματα τέλειωσαν. Σε ξέρουνε και οι πέτρες τι καπνό φουμάρεις κι όσα και να πεις ψέματα είναι. Απλά η εμπάθεια κατά της Νάννου σε έχει τυφλώσει γιατί δεν ανοίγει το ...πουγγί της.
      Αν το ανοίξει΄, όπως στο άνοιξε ο άλλος προεκολογικά, θα είναι όλα μέλι-γάλα. Έτσι δεν είναι;

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος6/12/14 11:52

    Δεν πατε καλα ρε.
    Ανατροπεας γραφει...αντι-ανατροπεας απαντάει.
    Ρε μάγκες αφού είστε κύριοι και άντρες γραφτε τα ονόματα σαςγια να γνωρίζουν όλοι ποιοι ειστε/ειμαστε.
    Ο Ανατροπεας που δεν τον γουστάρω καθόλου, τουλάχιστον βγαίνει και γραφει τις αηδίες του επώνυμα στο Facebook.
    Τα ανώνυμα σχόλια πρεπει να τελειώσουν.

    Κανω πρόταση σε όλα τα blogs να βάλουν υποχρεωτική συνδεση με facebook.
    Να σταματήσει το ξεκατινισμα που ντροπιάζει το νησί.

    Το έφερε ο Τσαβαρης αλλά δυστυχώς έχει μολύνει πολλούς ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/12/14 12:15

    AN KAI KAΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
    Σαλαμίνα 27 Νοεμβρίου 2014.

    Δελτίο Τύπου.
    Η Ομοσπονδία Εξωραϊστικών Εκπολιτιστικών Συλλόγων Σαλαμίνας, στην έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της, την 26η Νοεμβρίου 2014, ομόφωνα:
    Καταγγέλλει και Καταδικάζει την αιφνιδιαστική και αδικαιολόγητη απόφαση της Δημάρχου Σαλαμίνας κυρίας Ισιδώρας Παπαθανασίου – Νάννου να ακυρώσει την τελευταία στιγμή την ενημέρωση των μελών του διοικητικού συμβουλίου και των προέδρων των συλλόγων μελών της ΟΕΕΣΣ, για την οποία είχε δεσμευτεί προφορικά στο προεδρείο της Ομοσπονδίας, παρουσία του αντιδημάρχου κυρίου Νικολάου Αγαπίου.
    Θεωρούμε ότι η ενέργειά της αυτή δεν συμβάλει καθόλου στην ανάπτυξη συνεργασίας μεταξύ δημοτικής αρχής και συλλόγων, θέση που επανειλημμένως έχει διατυπώσει.
    Καταγγέλλει και Καταδικάζει την δημοτική αρχή της κυρίας Ισιδώρας Παπαθανασίου – Νάννου:
    1. Γιατί επέλεξε την εύκολη και κοινωνικά ανάλγητη λύση της υπέρογκης αύξησης των δημοτικών τελών, επιβάρυνση η οποία θα επιδεινώσει την ήδη άθλια οικονομική κατάσταση των κατοίκων της Σαλαμίνας, όταν μάλιστα όπως φαίνεται στην απόφαση 200/2014, περιορίζει στο έπακρο τις προσφερόμενες παροχές (ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας) προς τους κατοίκους. Αντίθετα αφήνει ανέγγιχτες τις εταιρείες των ναυπηγιών, την ΟΛΠ ΑΕ, τα ιχθυοτροφεία και Ρεβυθούσα.
    2. Γιατί εγκατέλειψε το σενάριο συνεργασίας με την ΕΥΔΑΠ που προέβλεπε μεταξύ άλλων και την εφαρμογή ενιαίου τιμολογίου ύδρευσης και στους καταναλωτές του δημοτικού δικτύου ύδρευσης που θα ήταν, αφενός σημαντική ελάφρυνση των κατοίκων της περιφέρειας και αφετέρου του Δήμου. Απεναντίας επέλεξε την αύξηση του δημοτικού τιμολογίου ύδρευσης επιβαρύνοντας του καταναλωτές με το ποσόν του των 875 χιλιάδων ευρώ ετησίως το οποίο ισοδυναμεί με την αξία 1.784.000 κυβικών μέτρων νερού που χάνονται λόγο της ανύπαρκτης συντήρησης του δημοτικού δικτύου. Σημειώνουμε μάλιστα, ότι στο τεχνικό πρόγραμμα δεν προβλέπεται καμία συντήρηση του δικτύου.
    Καλεί την Δήμαρχο Σαλαμίνας κυρίας Ισιδώρας Παπαθανασίου – Νάννου, να επανεξετάσει τις αποφάσεις της σε ρεαλιστικότερη βάση συνεκτιμώντας την άθλια οικονομική κατάσταση της μεγάλης πλειοψηφίας των κατοίκων της Σαλαμίνας και παράλληλα να αναπτύξει πρωτοβουλίες διεκδίκησης χρηματοδότησης από άλλες οικονομικές πηγές.


    Από το Γραφείο Τύπου
    Αναρτήθηκε από O.E.E.S.S. στις 4:17 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/14 15:25

      "Αντίθετα αφήνει ανέγγιχτες τις εταιρείες των ναυπηγιών, την ΟΛΠ ΑΕ, τα ιχθυοτροφεία και Ρεβυθούσα".

      Να μας πουν οι "φωστήρες" της ΟΕΕΣΣ τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια όταν οι Σπανόπουλοι μπάζωναν τη θάλασσα και έφτιαχναν μώλους και γλύστρες και έχτιζαν στην αδόμητη ζώνη.
      Να μας πούν οι "αστέρες" του ΟΕΕΣΣ τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια όταν τα ναυπηγεία Κυνόσουρας δούλευαν και δουλεύουν παράνομα.
      Να μας πουν οι "ξύπνιοι" του ΟΕΕΣΣ τι έκαναν όταν ο Τσαβαρής πήγε να εξαφανίσει το μνημείο από τον Τύμβο των Σαλαμινομάχων.
      Να μας που οι "άμεμπτοι" του ΟΕΕΣΣ πώς κατάγγειλαν την απόπειρα ξεπουλήματος της Κυνόσουρας και μετατροπή της σε ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη.
      Να μας πουν οι "αδέκαστοι" του ΟΕΕΣΣ τι έκαναν για τα σαπιοκάραβα, τον ΟΛΠ, την τούρλα, τη ρεβυθουσα, το Μπατσι, το ΓΠΣ, τους σκουπιδότοπους, τα σλοπ το ξεπούλημα του δικτυου υδρευσης, τα οικονομικά και περιβαλλοντικά εγκλήματα..
      Να μας πουν πού ήταν και τι εκαναν όλα αυτά τα χρόνια..

      Κύριοι του ΟΕΕΣΣ, έχετε το λόγο..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/12/14 16:20

      Τα πρίν από τον τσαβαρή όλοι ξλέραμε πού ήντουσαν.
      Επί τσαβαρή κλείσανε το μαγαζί και προσληφθήκανε στο Δήμο με μαύρα.
      Ο μεν Μέγας Τέκτων Νίκος Ευσταθίου ανέλαβε ΕΙΔΙΚΌΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του Τσαβαρή με έδρα και γραφείο στο δημοτικό κατάστημα Αμπελακίων με 3.000 ευρώ το μήνα, ο δε έτερτος καπαδόκης Τζουραμάνης ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ με εδρα και γραφείο στο Λιμενικό Ταμείο με 1.500 ευρώ το μήνα.
      Εκεί ήντουσαν φίλε μου τα 4 τελευταία χρόνια και τώρα που κόπηκε η μασαμπούκα το ξανανοίξανε και το παίζουνε παράγοντες. Ρε άντε πνιγείτε πουλημένα ηλίθια κορμιά.
      Και μπράβο στη Δήμαρχο που τους έγραψε σ΄αυτά που δεν έχει και δεν πήγε.
      Και τι είσαστε εσείς ρε που θέλετε ιδαίτερη ενημέρωση από τη Δήμαρχο;
      3 φορές έχει έλθει το ίδιο θέμα στο δημοτικό συμβούλιο κι έφαγε 7 ώρες.
      Γιατί δεν πήγατε να ενημερωθείτε εκεί;
      Α, να χαθείτε τσαβαρο-κοπρόσκυλα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/12/14 20:35

      ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΙΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ? Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΧΡΟΝΙΑΡΑ ΜΕΡΑ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ, [ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.] Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ . Η ΓΩΓΑ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΚΛΕΒΑΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣ ΕΞΩ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΠΕΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

      ΕΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/12/14 23:35

      Ανώνυμος6/12/14 21:29

      ψηφοφόρε του τσαβαρή, μη βιάζεσαι να πάει το αφεντικό σου στη φυλακή.
      περίμενε να ερθουν οι επιθεωρητές και να είσαι σίγουρος ότι θα πάει σούμπιτος μέσα.
      είναι δέσμευση.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος7/12/14 09:37

      Τελικά δεν ξέρω ποιος ματάκας είσαι, αυτό που ξέρω και σε διαβεβαιώνω όλοι εσείς οι ματάκες που βγαίνετε και καλά να υπερασπιστείτε την δήμαρχο και τις "αξίες" της κάνετε τεράστια ζημία.
      Προχωρήστε έτι πάτε καλά κι αν δεν εμφανιστεί άλλος σε 5 χρόνια, είναι βέβαιο ο Τσαβαρής θα ξαναγίνει δήμαρχος
      Το τραγικό; Εσείς μας απωθείτε με το λεξιλόγιο σας και την λάσπη που δεν διστάζετε να πετάξετε σε όποιον έχει μια άλλη άποψη από το συφιλιδικό μυαλό σας

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος8/12/14 12:53

      ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΝΙΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος6/12/14 18:21

    4500 χιλιαρικα το μήνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος7/12/14 07:40

    Παιδια πως εγινε επιλογη και τοποθετηση ως προεδρου
    στο Κεντρο Υγειας του Κουρζη Σταματη.Με τι κριτιρια
    γινανε ολα τοσο γρηγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/12/14 14:03

    Η αναρηχηση σιγα σιγα εγινε αρχης γενομενης απο.προεδρια σε συλλογους ,οπως φαινεται ο ανθρωπος
    πετυχε σε αυτο το τομεα τουλαχιστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος7/12/14 17:10

    Ρε αχρηστοι Ναννοι βάλατε τον Κουρζή στο Κέντρο Υγείας.
    Αφήσατε την Δημητριάδη έξω;
    Μαρία ζεις εσύ μας οδηγείς.

    Καλά κάνεις μανάρα μου και τους γράφεις κάθε μέρα στα blogs τις αηδίες που γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/12/14 17:49

    Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΝΑΡΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ .ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ!!!!.ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΟ ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΕΒΓΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ !!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος7/12/14 19:57

    Δ'εν γνωρίζω τόν άνθρωπο τόν κύριο Κουρζή .καλή δύναμη όπου καί νά άνέλαβε Άλλα τήν Δημητριάδου τήν γνωρίζω,επειδή άνήκω στόν Σύλλογο της ΄΄Οταν ήταν Πρόεδρος στό σύλλογο μας τά πάντα δούλευαν ρολόι. ,όλα έλαμπαν.Τωρα πού έγινε Επίτιμος Πρόεδρος ,καί άνάλαβαν άλλοι τό Σύλλογο μας ,ή διάφορά είναι ΑΙΣΘΗΤΉ .Τό ίδιο καί στό ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ από ΄΄οπου αποχωρεί ρημάζει.μία βόλτα θά σέ πεισει.Καί από ότι έχω συζητήσει μαζί της ήταν έπιλογή της.<< ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ.>>

    ΄΄Αλλα ξέρεις τί βλέπω;;;;;;;;;; σου λειπει καί έσένα γί αύτό καί καθημερινά όλο καί κάτι θά γράψεις ,γιά έκείνη.
    Κ..Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος7/12/14 21:29

    AN KAI KAΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
    Σαλαμίνα 27 Νοεμβρίου 2014.

    Δελτίο Τύπου.
    Η Ομοσπονδία Εξωραϊστικών Εκπολιτιστικών Συλλόγων Σαλαμίνας, στην έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της, την 26η Νοεμβρίου 2014, ομόφωνα:
    Καταγγέλλει και Καταδικάζει την αιφνιδιαστική και αδικαιολόγητη απόφαση της Δημάρχου Σαλαμίνας κυρίας Ισιδώρας Παπαθανασίου – Νάννου να ακυρώσει την τελευταία στιγμή την ενημέρωση των μελών του διοικητικού συμβουλίου και των προέδρων των συλλόγων μελών της ΟΕΕΣΣ, για την οποία είχε δεσμευτεί προφορικά στο προεδρείο της Ομοσπονδίας, παρουσία του αντιδημάρχου κυρίου Νικολάου Αγαπίου.
    Θεωρούμε ότι η ενέργειά της αυτή δεν συμβάλει καθόλου στην ανάπτυξη συνεργασίας μεταξύ δημοτικής αρχής και συλλόγων, θέση που επανειλημμένως έχει διατυπώσει.
    Καταγγέλλει και Καταδικάζει την δημοτική αρχή της κυρίας Ισιδώρας Παπαθανασίου – Νάννου:
    1. Γιατί επέλεξε την εύκολη και κοινωνικά ανάλγητη λύση της υπέρογκης αύξησης των δημοτικών τελών, επιβάρυνση η οποία θα επιδεινώσει την ήδη άθλια οικονομική κατάσταση των κατοίκων της Σαλαμίνας, όταν μάλιστα όπως φαίνεται στην απόφαση 200/2014, περιορίζει στο έπακρο τις προσφερόμενες παροχές (ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας) προς τους κατοίκους. Αντίθετα αφήνει ανέγγιχτες τις εταιρείες των ναυπηγιών, την ΟΛΠ ΑΕ, τα ιχθυοτροφεία και Ρεβυθούσα.
    2. Γιατί εγκατέλειψε το σενάριο συνεργασίας με την ΕΥΔΑΠ που προέβλεπε μεταξύ άλλων και την εφαρμογή ενιαίου τιμολογίου ύδρευσης και στους καταναλωτές του δημοτικού δικτύου ύδρευσης που θα ήταν, αφενός σημαντική ελάφρυνση των κατοίκων της περιφέρειας και αφετέρου του Δήμου. Απεναντίας επέλεξε την αύξηση του δημοτικού τιμολογίου ύδρευσης επιβαρύνοντας του καταναλωτές με το ποσόν του των 875 χιλιάδων ευρώ ετησίως το οποίο ισοδυναμεί με την αξία 1.784.000 κυβικών μέτρων νερού που χάνονται λόγο της ανύπαρκτης συντήρησης του δημοτικού δικτύου. Σημειώνουμε μάλιστα, ότι στο τεχνικό πρόγραμμα δεν προβλέπεται καμία συντήρηση του δικτύου.
    Καλεί την Δήμαρχο Σαλαμίνας κυρίας Ισιδώρας Παπαθανασίου – Νάννου, να επανεξετάσει τις αποφάσεις της σε ρεαλιστικότερη βάση συνεκτιμώντας την άθλια οικονομική κατάσταση της μεγάλης πλειοψηφίας των κατοίκων της Σαλαμίνας και παράλληλα να αναπτύξει πρωτοβουλίες διεκδίκησης χρηματοδότησης από άλλες οικονομικές πηγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.