Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Δεκ 2014

Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος. Θεομηνία και καταστροφές στον Πόρο

Τις πλημμυρόπληκτες περιοχές του Πόρου επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος. Διαπίστωσε τις μεγάλης έκτασης ζημιές στο οδικό δίκτυο και στις περιουσίες των κατοίκων ως αποτέλεσμα των ακραίων καιρικών φαινομένων που σημειώθηκαν στις 8 Δεκεμβρίου. Δήλωσε ότι οι ζημιές πρέπει να αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατό. Ζήτησε να ληφθούν μέτρα αποτροπής    επιδείνωσης της κατάστασης σε περίπτωση επανάληψης των κακών καιρικών συνθηκών. Συμμετείχε στον συντονισμό ενεργειών πρόληψης και αποκατάστασης μαζί με την τοπική δημοτική αρχή.
Παράλληλα κλιμάκιο των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Νήσων μετέβη αμέσως επιτόπου για την  αξιολόγηση της κατάστασης και καταγραφή των ζημιών. Στο δύσκολο έργο της αποκατάστασης συμβάλλει και η κεντρική Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Αττικής με την διάθεση μέσων (φορτηγά, μπουλντόζες, κλπ) για την φορτοεκφόρτωση και μεταφορά του μεγάλου όγκου φερτών υλικών που έχουν στην κυριολεξία «πνίξει» τον Πόρο.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος13/12/14 21:01

    ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ,ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΤΑ ΒΑΡΙΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ. ( ΒΛΕΠΕ RΟΜΑ) (ΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΖΗΜΙΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦ. ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΕΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.