Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

18 Δεκ 2014

ΒΟΗΘΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

Η επίλυση του δασικού προβλήματος παραμένει ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα του νησιού. Χιλιάδες ιδιοκτησίες σε οικόπεδα αλλά και χιλιάδες σπίτια παραμένουν όμηροι μέχρι τουλάχιστον ανάρτησης των δασικών χαρτών.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζουν εκείνοι που βρίσκονται  στον Σταυρό του Μαρτυρίου με τα τεράστια πρόστιμα τα οποία τους έρχονται κάθε χρόνο, πρόστιμα τα οποία μπορεί και να έχουν φθάσει σε μερικές περιπτώσεις περισσότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με Νόμο της κας Μπιρμπίλη είχε καταργηθεί η παρ. 15 του άρθρου 21 του Ν. 3208/2003 βάσει της οποίας αναστέλλετο η βεβαίωση και η είσπραξη των προστίμων μέχρι ανάρτησης των δασικών χαρτών. Το τελευταίο δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα αφού τα πρόστιμα τα οποία εκδίδοντο από το 2010 και μετά πήγαιναν στην εφορία.
Έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε τους ανθρώπους αυτούς με κάθε τρόπο και αυτό κάνουμε διαχρονικά από το 1993. Στηρίζουμε αυτούς τους πολίτες που δεν καταπάτησαν, που αγόρασαν νόμιμα συμβόλαια, που αγόρασαν αγροτεμάχια και όχι δασικές εκτάσεις ,που βρίσκονται σε οικισμούς με φως νερό τηλέφωνο και πιθανόν συγκοινωνία και σήμερα πολλοί από αυτούς είναι μόνιμοι κάτοικοι και δημότες του νησιού μας.
Στα πλαίσια αυτά τους 2 τελευταίους μήνες κάναμε ενέργειες τις οποίες είμαστε υποχρεωμένοι να ανακοινώσουμε στους πολίτες της Σαλαμίνας. Μέχρι σήμερα διατηρήσαμε χαμηλούς τόνους, χωρίς ανακοινώσεις , φανφάρες και επιδείξεις με μοναδικό γνόμωνα την βοήθεια προς αυτούς τους πολίτες , οι οποίοι πέρα από τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που περνούμε όλοι μας, αυτοί επιπρόσθετα ταλαιπωρούνται δικαστικά σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Έτσι λοιπόν στις 16 Οκτωβρίου μαζί με τον τ. Δήμαρχο Γιάννη Τσαβαρή , επισκεφθήκαμε με την βοήθεια του Αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Τραγάκη, τον Αναπληρωτή Υπουργό ΥΠΕΚΑ κ. Ταγαρά Νίκο ο οποίος μας δέχτηκε με τους Νομικούς του Συμβούλους και στον οποίο αναφέραμε το μεγάλο δασικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους πολίτες της Σαλαμίνας. Του εκφράσαμε την άποψή μας για τελεσίδικη λύση του προβλήματος , αλλά και την ανακούφιση των πολιτών για αναστολή των προστίμων μέχρι ανάρτησης και κύρωσης των δασικών χαρτών.
Ο κ. Υπουργός γνώστης του προβλήματος αφού έχει διατελέσει επί 8 χρόνια Νομάρχης Κορινθίας , μας καθησύχασε ότι εργάζεται για αυτόν τον σκοπό. Παραδώσαμε στον κο Υπουργό μάλιστα τροπολογία την οποία είχε ετοιμάσει ο αείμνηστος  δικηγόρος και νομικός Σύμβουλος του Συλλόγου μας Παναγιώτης Κορρός.
Στις 18 Νοεμβρίου επισκέπτομαι για δεύτερη φορά τον κο Υπουργό στο γραφείο του στον οποίο παρέδωσα φάκελο με συγκεκριμένα  στοιχεία γύρο από το δασικό πρόβλημα της Σαλαμίνας που αποδεικνύουν το μέγεθος  του προβλήματος , στοιχεία τα οποία είχα συλλέξει μετά από 24 χρόνια που ασχολούμαι με το πρόβλημα. Αναφέρθηκα  για μία ακόμη φορά την επιτακτική ανάγκη ψήφισης τροπολογίας για αναστολή των προστίμων για ανακούφιση των πολιτών.
Την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου παραυρέθηκα μαζί με άλλους φορείς από όλη την Επικράτεια, στη αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου  όπου συζητήθηκε  το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος για τις «ρυμοτομικές απαλλοτριώσεις και τις πράξεις εισφοράς σε γη και χρήμα».
Εκεί είχα την ευκαιρία παρουσία Του Υπουργού και Βουλευτών από όλα τα κόμματα να αναφερθώ στο δασικό πρόβλημα της Σαλαμίνας και την ταλαιπωρία των πολιτών από τα πρόστιμα, αφού το συγκεκριμένο Νομοσχέδιο αναφέρεται και στο δασικό πρόβλημα.
Λεπτομέρειες από αυτή την παρουσία τόσο η ομιλία μου όσο και οι τοποθετήσεις βουλευτών που αφορούν το δασικό πρόβλημα θα αναφερθούν σύντομα.
Αύριο Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου το πιο πάνω Νομοσχέδιο θα συζητηθεί και θα ψηφισθεί στη Βουλή καθώς επίσης θα κατατεθεί για ψήφιση τροπολογία η οποία θα αναστέλλει τα πρόστιμα μέχρι κύρωσης των δασικών χαρτών.
Προσωπικά αύριο το πρωϊ θα βρίσκομαι στα θεωρεία της Βουλής μέχρι ψήφισης του Νομοσχεδίου και της τροπολογίας παρακολουθώντας την εξέλιξη, αλλά και τις τοποθετήσεις των βουλευτών όλων των κομμάτων που θα έχουμε την ευκαιρία σε συγκέντρωση που θα κάνουμε σύντομα να αναφερθούμε.
Εύχομαι οι Βουλευτές όλων των κομμάτων να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καιρών και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να βοηθήσουν στο ελάχιστο αυτούς τους πολίτες που δεν καταπάτησαν, αλλά αγόρασαν νόμιμα οικόπεδα και βρίσκονται όμηροι επί τρεις δεκαετίες.
Μάνος Δερτούζος
Δημοτικός Σύμβουλος

111 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/12/14 22:42

    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΑ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΟΥ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/12/14 18:08

      ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΛΙ ΜΠΑ ΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΡΠΑΧΤΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/12/14 20:41

      ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ............

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος18/12/14 23:22

    Αληταμπουρα πόσα χρόνια κοροϊδεύεις τον κοσμακη; Αντε τώρα, η σπεκουλα τελειωσε. Δες πόσα στρατόπεδα έχεις αλλάξει. ΓΕΛΟΙΕ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙΣ ΕΜΕΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/12/14 23:30

    Δεν μπορώ να καταλάβω αυτός ο τύπος ποιος νομιζει ότι είναι; Ένα κομπλεξικό ανθρωπακι και τιποτ'αλλο.Δερτουζο πάρε θέση για το επεισοδιο του Τραυλου με τον Τσαβαρη. Ξαναπες ότι δεν έκανε την χειρονομία. ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/12/14 23:32

    MANO ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ. ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΙΚΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/12/14 23:36

    Μάνο κοφτο. Μάνο γλυκανάλατε κοφτό .Συμβουλή σου δίνω. Ταχεις βάλει με υπερτατες δυνάμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/12/14 13:27

      υπερτερες βλακα,και τον μανο τον θεο δεν τον ακουμπας παρα μονο με την κωλ....ρα σου τηνκουλουριωτικη

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/12/14 18:54

      Γειά σου ρε Μάνο που μας διορθώνεις κι ολας.Θεος ο Μάνος λοιπόν . Ρε που καταντήσαμε εμείς οι Κουλουριωτες . Να μας την λένε ότι του δίνουμε και κ..ο . Του αντρακλα του Μάνου.Ρε Μάνο αντε και. ............

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/12/14 18:59

      Ρε Μάνο αντε και πηδα του γείτονα την Γίδα.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος18/12/14 23:39

    ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΌΛΑ ΑΝΩΝΥΜΑ. ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕ. ΠΛΕΙΝΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΡΟΜΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΕΡΤΟΥΖΟ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΝΕΙ. ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ , ΣΚΑΤΑ ΠΕΤΑΤΕ.
    ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΡΑΥΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/12/14 23:44

    Μάνο αλήτης είσαι εσύ κι όλοι οι παρέα σου. Εμείς απολαμβανουμε διαχρονικά εκτίμησή. Όμως στην πρόκληση να πάρεις θέση στο επεισόδιο Τσαβαρη, Τραυλου κάνεις την πάπια. Σε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/12/14 00:48

      ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ , ΡΕ ΜΑΝΑΡΙ ΤΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΉ ΕΚΤΊΜΗΣΗ ΑΠΟΛΑΜΒΆΝΕΙΣ; ΚΑΛΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΠΛΕΙΝΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/12/14 08:38

      Λοιπόν εσύ με το επίπεδο μπορείς να μου πεις αν γνωρίζεις ότι ο Λαλιώτης σε Συνεργασία με τον Τραυλο είχαν περάσει στο Δασικό νομ/σχέδιο το άρθρο 21 που παγωνε τα πρόστιμα; Και επίσης ότι με άλλη Διάταξη καθιστουσε της Δασικές εκτάσεις ιδιωτικές;
      Ουσιαστικές νομικές παρεμβάσεις .Αποτελεσματικες. Χωρίς φανφάρες και κραυγές. Χωρίς σκοπό πολιτικής εκμετάλλευση . Αυτά τα ολίγα για όσους ενδιαφέροντα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/12/14 13:57

      Ναι έτσι είναι. Ο Λαλιώτης με τον Μάριο γλύτωσαν τους Σαλαμίνιους από περιπέτειες. Δασικος νομος 2003 Σήμερα 2014. Πολλά χρόνια . Κερδίζουμε χρόνο. Λαλιώτης - Μάριος εξαιρετικά μυαλά. Χωρίς τύμπανοκρουσιες.Σ'αυτους χρωστάμαι.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος18/12/14 23:56

    Μάνο μια απλή ερώτηση σου κάνω. Την αισχρή χειρονομία την έκανε στο Δημοτικό Συμβουλίου ο Τσαβαρης στον Τραυλο η όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/12/14 00:12

    ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΙΚΟ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ. ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΠΕΙΣΜΑ ,ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/12/14 18:09

      ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΛΙ ΜΠΑ ΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΡΠΑΧΤΕΙΣ

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος19/12/14 00:16

    Μένω στα Παλούκια. Το όνομά μου ειναι γνωστό και δεν το γράφω για να μη πεσω σε αυτό το επίπεδο που διαβάζω. Δεν έχω ψηφίσει Τσαβαρή, ούτε φυσικά τον Δερτούζο. Ψήφισα Νάννου γιατι συγγενής είχε βάλει μαζί της.. Έχω ένα σπίτι στο Ρέστη πάνω στη λεωφόρο. Όχι μόνο μου λένε ότι ότι είναι δασικό αλλά το 1999 με έγραψε το Δασαρχείο, ενώ είχα κτίσει από το 1980 , γιατί έκανα μία μάντρα. Από τότε κάθε χρόνο έρχονται πρόστιμα. Τον Δερτούζο τον ξέρω , τον έχω ακούσει πολλές φορές. Δουλεύει, βοηθαει όσο μπορεί. Μπράβο του για όλες του τις προσπάθειες. Δεν το ψήφισα γιατί συγγενής μου είχε βάλει με την Νάννου .Αυτοί που βρίζουν κάνουν κακό στην Νάννου και πρέπει να τους μαζέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος19/12/14 00:22

    Καί μόνο πού τρέχει,γιατί τρέχει γράφει όνοματα ,ημερομηνίες,γεγονότα.νόμους δέν μπορεί νά είναι ψ'εμματα οί προσπαθειες του.

    και πιστεύω καποια μέρα όλα νά τελειώσουνε ευνοικά γιά αυτούς πού ταλαιπωρούνται ,καί πληρώνουν καί πρόστιμα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος19/12/14 01:02

    Δασοφάγε, πόσα οικόπεδα αποχαρακτήρισες με πλαστογραφίες για να πάρουν φως κλπ τα αυθαίρετα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος19/12/14 01:42

    Είκοσι χρόνια λύνεις το δασικό πρόβλημα (μονιμοποίηση των δασοφάγων ) Είκοσι χρόνια τις ίδιες μ&&&&&ες μας λες , οι εκλογές πέρασαν σε πέντε χρόνια θα έχουμε προεκλογικό αγώνα .Δασοφάγε οι θεατρινισμοί τελείωσαν πάρτο χαμπάρι είσαι για γιαούρτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος19/12/14 08:53

    Ακου να πλένουμε το στόμα μας για το μαύρο κοράκι. Το λαμογιο παραμυθάτζης. Πόσες πλαστές βεβαιώσεις έδωσες στην Δ.Ε.Η. για να μπει ρευμα Μάνο σε δασικές εκτάσεις; Πόσο πήγαινε η ταρίφα; Και μας ζητάς να πλένουμε το στόμα μας. Εσύ να πλύνεις τα βρωμισμενα χέρια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος19/12/14 10:11

    Εάν τόν Δερτούζο,καί τόν κάθε Δερτούζο τόν άποκαλείτε καταπατητή, θά τό δεχθώ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΝΣΟΝ::::::::
    1) Ποιός τούς πούλησε τά οίκόπεδα;;;;;;;;;;;;;;Μήπως έσεις οί ΝΤΌΠΙΟΙ;;;;;;;
    2) Ποιός συμβολαιογράφος έκανε τά συμβόλαια;;;;;;;;;;;;;;;;Μήπως έσεις οί ΝΤΟΠΙΟΙ;;;;;;;;;;;
    3) Ποιός τούς έδωσε Νερό;;;;;;;;;;;; Μήπως ό ΔΗΜΟΣ; μέ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ;;;;;;;;;;;;;;
    4) Ποιός τούς έδωσε Δ,Ε.Η ;;;;;;;Καί εισπράτει τά τέλη Μήπως ό ΔΗΜΟΣ;;;;;με ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ;;;;;;;;;;;;;;
    5) Ποιός άξιοποίησε τίς περιοχές αυτές ΕΣΕΙΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    6) Μέ τά χρήματα πού ΄άναφέρω παραπάνω δέν έργαζονται τά παιδιά σας καί έσεις στό ΔΗΜΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    7) Θά είχατε άνάπτυξη έμπορίου χωρίς αυτούς τούς κατά τήν γνώμη σας καταπατητές;;;;;;;;;;;;;;;;;
    8) Πως θεωρήται ένδυκτικα άναφερω τόν επιχειρηματία κύριο ΚΑΝΑΚΗ στό νά κάνει επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ καί νά έργάζονται τά παιδιά σας καί έσεις ΕΚΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ,μήπως πρέπει νά κοιτάξετε στό Καθρέπτης τόν ευατό σας καί νά άναθεωρήσετε τίς άπόψεις σας;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/12/14 11:43

      Μιλάς σα να κατέβηκες απ' τον Άρη. Το λάδι και η λαμογιά είναι παντού, ειδικά για όσους έχουν σλόγκαν αν δεν παρανομήσεις προκοπή δεν κάνεις.
      Ο δασοφάγος προσπαθεί να μας πείσει ότι αγωνίζεται για τους νόμιμους αλλά όλοι ξέρουμε ότι είναι αρπάχτρα.
      Ενάμισι χιλιάρικο κάθε πλαστή βεβαίωση ότι δεν είναι δασικό ένα οικόπεδο για να πάρει ρεύμα..
      Στο σπίτι του κρεμασμένου.....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/12/14 20:57

      Αγαπητέ κ. Δερτούζο να σου απαντήσω εγώ ο ντόπιος.
      Ο νόμος της αγοράς λέει ότι ο πωλητής είναι άλλο πράγμα και ο αγοραστής άλλο πράγμα. Για παράδειγμα αν εγώ σου πουλήσω ένα κατσαβίδι και εσύ δεν έχεις βίδες οπότε σου είναι άχρηστο, δεν θα σου φταίω εγώ που το αγόρασες. Αλλά εσύ που το αγόρασες. Τα οικόπεδα που ισχυρίζεσαι ότι αγόρασαν οι παραθεριστές από τους ντόπιους δεν είχαν ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΔΕΗ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ. Συνεπώς κανείς ντόπιος δεν σας εξαπάτησε. Αν τα είχατε αφήσει ως οικόπεδα δασικά κανείς δεν θα σας έβαζε πρόστιμα.
      Αν κύριε Δερτούζο μου ένας συμβολαιογράφος δεν έκανε σωστά την δουλειά του και λειτούργησε εις βάρος σας δεν θα κληθούν όλοι οι ντόπιοι να σε αποζημιώσουν ούτε θα υποστούν την ζημία σας όλοι οι ντόπιοι.
      ΕΥΔΑΠ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΤΕ είναι κρατικές εταιρίες και κακώς κατηγορείτε τους ντόπιους ότι έδωσαν νερό και ρεύμα σε παράνομα κτίσματα επί δασικών εκτάσεων. Τα παράπονά σας στις εταιρίες.
      Όσο αφορά τον κο Κανάκη και τους άλλους επιχειρηματίες που αναφέρεις θα πρέπει να γνωρίζεις ότι ο νόμος της αγοράς δεν απαγορεύει σε κανέναν κο Κανάκη να πηγαίνει όπου θέλει και να ανοίγει όποτε θέλει ένα σούπερ μάρκετ. Έτσι λοιπόν όπου κι αν είχατε πάει να κτίσετε μία παράγκα εννοώ σε οποιοδήποτε άλλο νησί, θα είχε έρθει ένας αντίστοιχος κανάκης δίπλα σας. Συνεπώς μην μας κουνάτε το δάκτυλο. Το πιο πιθανόν η Σαλαμίνα να είχε καλύτερο κόσμο και να είχε αναδείξει επιτέλους τους αρχαιολογικούς χώρους και δεν θα έμοιαζε με μία απέραντη παραγκούπολη. Όπως εσείς την καταντήσατε περιφερειακά.
      Τέλος κύριε Δερτούζο γιατί στερείτε από εμάς το δάσος και μας προκαλείτε τέτοια αισθητική υποβάθμιση πέρα από την υποβάθμιση της ζωής μας επειδή εσείς αγοράσατε ένα προϊόν που είναι ελαττωματικό; Γιατί να χρεωθεί η πολιτεία ή οι ντόπιοι την δική σας κακή επιλογή; Αν εγώ αγόραζα ένα αυτοκίνητο που είχε πρόβλημα και όπου περνούσα ντουμάνιαζε ο τόπος, θα έπρεπε να ζητήσω από τους συνδημότες μου τα ρέστα ή να δεχθούν τα καυσαέρια του;
      Έτσι κυβερνήσατε με τον κ. Τσαβαρή; Με τέτοια μυαλά; Έτσι βλέπετε τους ντόπιους;

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος19/12/14 10:16

    Πόσες πλαστές βεβαιώσεις έδωσες στην Δ.Ε.Η. για να μπει ρευμα Μάνο σε δασικές εκτάσεις; Πόσο πήγαινε η ταρίφα;


    ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΟ ΒΡΕ ΞΕΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΞΕΡΟΛΑ Ε ΞΕΡΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/12/14 12:48

      Εσύ Μάνο μου θαποδειξεις στον εισαγγελέα ότι αυτό που ξέρει όλη η Σαλαμίνα είναι συκοφαντια!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/12/14 18:13

      3.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΡΕΥΜΑ 50 ΚΑΙ 50

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος19/12/14 10:35

    Προσωπικά αύριο το πρωϊ θα βρίσκομαι στα θεωρεία της Βουλής μέχρι ψήφισης του Νομοσχεδίου και της τροπολογίας παρακολουθώντας την εξέλιξη, αλλά και τις τοποθετήσεις των βουλευτών....Πρώτο μεγάλη τους τιμή που θια πας στα θεωρία και μετα στο κυλικείο. Τιμή που η Σαλαμίνα έχει έναν τύπο σαν και σένα που πηγαίνει στην Βουλή και μετά για ψώνια στην Ερμού! Μπράβο να πάρεις και κανένα λουράκι ή καπίστρι να το δώσεις στο ξόφθαλμο για να αλλάξει λουκ γιατι στον Τραγάκη ήταν απελπιστικά χάλια με το λαιμοδέτη που είχε κοτσάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/12/14 11:45

      ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/12/14 19:21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος19/12/14 13:59

    Το θέμα του δασικού είναι ένα τεράστιο θέμα που αφορά όλη την επικράτεια και προσκρούει στο σύνταγμα.
    Ο Δερτούζος απλά κάνει σπέκουλα, εκμεταλλεύεται την αγωνία των ανθρώπων και επενδύει πάνω στην άγνοια τους.
    Είναι ότι το χειρότερο να κοροϊδεύεις.
    Τώρα, ας μας πει ο .....Ρομπέν των δασών γιατί ως πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής άλλαξε τον πάροχο της τηλεφωνίας και από ΟΤΕ πήγε στην WIND. Ας μας πει πόσα κινητά είχε πάρει ο ....αμόλυντος και ...άσπιλος Δερτούζος από την wind, ποιός τα χρησιμοποιούσε χρεώνοντας τον προϋπολογισμό της Σχολικής Επιτροπής και αν του έδινε τέτοιο δικαίωμα ο νόμος. Εμπρός λοιπόν, η σειρά σας κε Δερτούζο, σας ακούμε !!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος19/12/14 14:20

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/12/14 19:07

      Φίλε πολύ καλό. Ακόμα γελάω. Ακου παρτουζοδεντρο!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/12/14 19:25

      ΨΗΦΙΣΑ ΡΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/12/14 19:54

      Εσύ θα πας στον παράδεισο . Και θα χάσει η Βενετια βελόνι.

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος19/12/14 14:39

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος19/12/14 15:06

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος19/12/14 18:58

    MANO ΟΣΟ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ. ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ. ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . Η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/12/14 21:10

      ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ?ΧΑΧΑΧΑ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?
      ΡΕΕΕΕ ΑΙΝΤΕΕΕ ΓΕΙΑ ..........ΓΕΙΑ.............. ΓΕΙΑ ......................Α , ΡΕ ΜΠΙΧΛΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΟΝΟ ΜΠΙΧΛΑ ΕΧΕΤΕ ...

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος19/12/14 19:13

    Καλά μαρτυρα. Εσένα φαίνεται ότι αντί για λεφτά σου πήρε την παρθενιά . Καλά την έβγαλες με τον αντρακλα τον Μάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος19/12/14 19:15

    Καλά μαρτυρα. Εσένα φαίνεται ότι αντί για λεφτά σου πήρε την παρθενιά . Καλά την έβγαλες με τον αντρακλα τον Μάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος19/12/14 19:16

    Συνεχίζουμε ανώνυμε μαρτυρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος19/12/14 19:38

    Το θέμα του δασικού είναι ένα τεράστιο θέμα που αφορά όλη την επικράτεια και προσκρούει στο σύνταγμα.
    Ο Δερτούζος απλά κάνει σπέκουλα, εκμεταλλεύεται την αγωνία των ανθρώπων και επενδύει πάνω στην άγνοια τους.
    Είναι ότι το χειρότερο να κοροϊδεύεις.
    Τώρα, ας μας πει ο .....Ρομπέν των δασών γιατί ως πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής άλλαξε τον πάροχο της τηλεφωνίας και από ΟΤΕ πήγε στην WIND. Ας μας πει πόσα κινητά είχε πάρει ο ....αμόλυντος και ...άσπιλος Δερτούζος από την wind, ποιός τα χρησιμοποιούσε χρεώνοντας τον προϋπολογισμό της Σχολικής Επιτροπής και αν του έδινε τέτοιο δικαίωμα ο νόμος. Εμπρός λοιπόν, η σειρά σας κε Δερτούζο, σας ακούμε !!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/12/14 18:15

      ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΛΙ ΜΠΑ ΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΡΠΑΧΤΕΙΣ

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος19/12/14 19:45

    ΨΗΦΙΣΑ ΡΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/12/14 19:56

      Δηλαδή θέλεις να πεις ότι το 55% που ψήφισε Ρούλα είναι υπόκοσμος;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/12/14 19:56

      Η ΤΡΟΥΜΠΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.,....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/12/14 23:18

      Eγώ βλέπω ότι ο ο κ. Δερτούζος αναφέρθηκε επώνυμα και κόσμια και δεν είναι ντόπιος, εσείς που τον βρίζετε είστε ντόποιοι, άρα τη συμπεριφορά τρούμπας σεις την έχετε και ευτυχώς είσαστε λίγοι.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/12/14 23:24

      ΤΗΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΔΑΞΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΕΙΡΑΙΩΤΑΚΙΑ...

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος19/12/14 20:39

    Τι να περιμένεις από την παράταξη που είναι υπέρ του βιασμού της φύσης! Βλέπε παράνομο νταμάρι Μπατσί. Αυτοί είναι ικανοί να πήγαν στον υπουργό και να τον παρακάλεσαν για το νταμάρι. Δεν το αποκλείω διόλου.

    Αναφέρει ο κος Μάνος: "Έτσι λοιπόν στις 16 Οκτωβρίου μαζί με τον τ. Δήμαρχο Γιάννη Τσαβαρή , επισκεφθήκαμε με την βοήθεια του Αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Τραγάκη, τον Αναπληρωτή Υπουργό ΥΠΕΚΑ κ. Ταγαρά Νίκο ο οποίος μας δέχτηκε με τους Νομικούς του Συμβούλους και στον οποίο αναφέραμε το μεγάλο δασικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους πολίτες της Σαλαμίνας. Του εκφράσαμε την άποψή μας για τελεσίδικη λύση του προβλήματος , αλλά και την ανακούφιση των πολιτών για αναστολή των προστίμων μέχρι ανάρτησης και κύρωσης των δασικών χαρτών".
    1η ερώτηση: Αφού ήταν θέμα που αφορά όλη την Σαλαμίνα γιατί δεν το έφερες προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο και να πας στον υπουργό με την σημερινή εκλεγμένη ΔΗΜΑΡΧΟ Κα ΝΑΝΟΥ; Τι πιο θεσμικό και πιο σωστό;
    2η ερώτηση: Ο κος Τζαβαρής είναι δήμαρχος ή μήπως έχει καμία αρμοδιότητα ή εξουσία που θα μπορούσε να συνεργαστεί με τον κο Ταγαρά;
    Συμπέρασμα: Πήγατε για τα ψηφαλάκια γράφοντας στα παλιά σας τα υποδήματα όλους τους Σαλαμινιώτες. Κακώς λοιπόν μας ενημερώνεις για τις ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ σας συναντήσεις και για τις σκοπιμότητες σας.

    Λέει παρακάτω ο αγαπητός Μάνος. "Ο κ. Υπουργός γνώστης του προβλήματος αφού έχει διατελέσει επί 8 χρόνια Νομάρχης Κορινθίας , μας καθησύχασε ότι εργάζεται για αυτόν τον σκοπό. Παραδώσαμε στον κο Υπουργό μάλιστα τροπολογία την οποία είχε ετοιμάσει ο αείμνηστος δικηγόρος και νομικός Σύμβουλος του Συλλόγου μας Παναγιώτης Κορρός.
    Στις 18 Νοεμβρίου επισκέπτομαι για δεύτερη φορά τον κο Υπουργό στο γραφείο του στον οποίο παρέδωσα φάκελο με συγκεκριμένα στοιχεία γύρο από το δασικό πρόβλημα της Σαλαμίνας ..."
    3η ερώτηση: Πως γίνεται να είναι γνώστη του θέματος, να εργάζεται πάνω σε αυτό αλλά εσύ να επιμένεις και να προσκομίζεις μετά από μέρες ένα κάρο έγγραφα;
    Συμπέρασμα: Μην εκτίθεσαι άλλο. Αρκετά σας εκθέτει η δήμαρχος εσένα και τον πρώην στα δημοτικά συμβούλια. Κάνετε παιχνίδι μεταξύ σας και με τον Τραγάκη.
    Τζαβαρή Τραγάκης εε γιαννάκη εεεεε Τραγάκης εεεεεε Τζαβαρής εεεεεεεε γιαννάκη εεεεεεεεεε Τραγάκης εεεεεε Τζαβαρής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος19/12/14 21:35

    Επιστρέφοντας στο σπίτι μου πριν από λίγο, διαπίστωσα αυτά που μου έλεγαν στο τηλέφωνο, ότι μετά από την ανακοίνωση την οποία έκανα για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για την επίλυση του δασικού προβλήματος, ελάχιστοι ανώνυμοι αισχρολόγοι κουκουλοφόροι με βρίζουν ασύστολα στο συγκεκριμένο blog. Για μια ακόμη φορά θα τους αποκαλέσω ελεεινούς και τρισάθλιους συκοφάντες, που μολύνουν την πολιτική ατμόσφαιρα του νησιού. Είναι αυτοί οι οποίοι πίσω από την ανωνυμία τους μπορούν φορώντας την κουκούλα να βρίζουν και να θίγουν υπολείψεις, αξίες και προσφορές. Τους ενημερώνω ότι έχω προσφύγει στην δικαιοσύνη και σύντομα θα αποκαλυφθούν. Κλείνοντας επαναλαμβάνω για μία ακόμη φορά , ότι όσοι συκοφαντούν χωρίς να γράφουν επώνυμα, είναι ελεεινοί και αισχροί συκοφάντες αποβράσματα της κοινωνίας της Σαλαμίνας.

    Μάνος Δερτούζος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/12/14 21:51

      Ανώνυμος19/12/14 19:38

      Το θέμα του δασικού είναι ένα τεράστιο θέμα που αφορά όλη την επικράτεια και προσκρούει στο σύνταγμα.
      Ο Δερτούζος απλά κάνει σπέκουλα, εκμεταλλεύεται την αγωνία των ανθρώπων και επενδύει πάνω στην άγνοια τους.
      Είναι ότι το χειρότερο να κοροϊδεύεις.
      Τώρα, ας μας πει ο .....Ρομπέν των δασών γιατί ως πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής άλλαξε τον πάροχο της τηλεφωνίας και από ΟΤΕ πήγε στην WIND. Ας μας πει πόσα κινητά είχε πάρει ο ....αμόλυντος και ...άσπιλος Δερτούζος από την wind, ποιός τα χρησιμοποιούσε χρεώνοντας τον προϋπολογισμό της Σχολικής Επιτροπής και αν του έδινε τέτοιο δικαίωμα ο νόμος.
      Εμπρός λοιπόν, η σειρά σας κε Δερτούζο, σας ακούμε !!.

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος19/12/14 22:12

    Tί μπορεί νά επενδύσει πάνω στήν άγνοια τους ακριβως;;;;;;;;;;άφου συνεχώς τούς ένημερωνει γιά τις εξελίξεις
    Πού εκμεταλλευεται τήν άγωνία τών ανθρώπων άκριβώς;;;;;; άφου συνεχώς τούς ενημερώνει γιά τίς έξελίξεις
    Αλλωστε αυτός τρέχει συνέχεια μέ δικά του έξοδα,χάσιμο πολύτιμου χρόνου,άγωνίας Που λοιποόν βλέπεις τήν εκμευτάλεση καί τήν έπένδυση;;;;;;;Μπας ηθελες να χρεωνει το δικο του τηλέφωνο γιά τήν σχολική έπιτροπή.Προσεξετε τί λέτε γιατί ειναι άκόμη νωρίς μετά θά δώ εγώ εσείς τί θά χρεώνετε;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος19/12/14 22:31

    Κ είχαμε μια σκασίλα!! Φαίνεται ότι προέρχεσαι από παρθεναγωγειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/12/14 23:39

      Ρε καλά σας κάνει και πάει στον Εισαγγελέα. Το παρακάνατε . δεν είσαστε πάνω από 3 άτομα και έχετε την εντύπωση ότι μπορείτε να ξεφτιλίζετε οικογένειες. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη θα τρέχετε και δεν θα πρλαβένετε και καλά θα σας κάνει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/12/14 01:42

      Μιας και πήγε στον εισαγγελέα για να μην κάνει διπλό κόπο, δεν του λέτε να τον ενημερώσει και για τις πλαστές βεβαιώσεις για το ρεύμα στα αυθαίρετα στο Δάσος;

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος19/12/14 22:37

    Οι από πάνω είναι ηλίθιοι.
    Ωρίστε κε Δερτούζο, σας ακούμε !!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος20/12/14 00:08

    ο μεγαλύτερος δασοφάγος του αιώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος20/12/14 01:52

    Γιατί ρε Μάνο θυμώνεις; Αφού έδωσες δικαιώματα με τις πλαστές βεβαιώσεις. Γέμισε η ΔΕΗ από δαύτες. Τι θα πας να πεις στον εισαγγελέα οτι σε συκοφαντούν άδικα; Κοίτα μην πας για μαλλί και βγεις κουρεμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος20/12/14 07:13

    Επιστρέφοντας στο σπίτι μου πριν από λίγο, διαπίστωσα αυτά που μου έλεγαν στο τηλέφωνο, ότι μετά από την ανακοίνωση την οποία έκανα για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για την επίλυση του δασικού προβλήματος, ελάχιστοι ανώνυμοι αισχρολόγοι κουκουλοφόροι με βρίζουν ασύστολα στο συγκεκριμένο blog. Για μια ακόμη φορά θα τους αποκαλέσω ελεεινούς και τρισάθλιους συκοφάντες, που μολύνουν την πολιτική ατμόσφαιρα του νησιού. Είναι αυτοί οι οποίοι πίσω από την ανωνυμία τους μπορούν φορώντας την κουκούλα να βρίζουν και να θίγουν υπολείψεις, αξίες και προσφορές. Τους ενημερώνω ότι έχω προσφύγει στην δικαιοσύνη και σύντομα θα αποκαλυφθούν. Κλείνοντας επαναλαμβάνω για μία ακόμη φορά , ότι όσοι συκοφαντούν χωρίς να γράφουν επώνυμα, είναι ελεεινοί και αισχροί συκοφάντες αποβράσματα της κοινωνίας της Σαλαμίνας.

    Μάνος Δερτούζος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/12/14 09:45

      Δερτούζο πήγαινε στον εισαγγελέα μαζί με τον Τσαβαρή και κάντε μήνυση σε όσους σας κράζουν για πλαστές βεβαιώσεις αποχαρακτηρισμού δασικών και για πλαστές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς.
      Άντε να σας δω λεβέντες μου..

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος20/12/14 10:38

    Δερτουζο πολύ σίγουρο σε βρίσκω. Δεν σε βλέπω ν'ανησυχεις καθόλου. Μήπως πρέπει να ψαχτεις; Μη πάνε τζάμπα οι λεονταρισμοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/12/14 10:43

      Τελικά έκανε ο Τσαβαρης την χυδαία χειρονομία στον Τραυλο; Εσύ Δερτουζο τι λες; Εσύ Παπαθεοχαρη τι λες; Επιμένετε πως όχι;

      Διαγραφή
  37. Ανώνυμος20/12/14 13:07

    Ανώνυμος20/12/14 09:45
    Δερτούζο πήγαινε στον εισαγγελέα μαζί με τον Τσαβαρή και κάντε μήνυση σε όσους σας κράζουν για πλαστές βεβαιώσεις αποχαρακτηρισμού δασικών και για πλαστές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς.
    Άντε να σας δω λεβέντες μου..

    O ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ !!!ΟΧΙ ΜΕ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/12/14 15:40

      Σου φαίνεται λίγο ότι τον κατηγορούν για πλαστές βεβαιώσεις αποχαρακτηρισμού δασικών?
      Οι πλαστές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς σου φαίνονται λίγες.?
      Δεν κατάλαβα ποιον απειλεί με προσφυγή στη δικαιοσύνη και για ποιο λόγο.
      Κρατάτε με να μην τον δείρω, έτσι λεβέντη μου?
      Κρύψου Μάνο..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/12/14 21:15

      ΡΕΕ ΦΤΑΙΤΕ ΡΕ ΠΕΡΑΙΩΤΕΣ ΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ..........
      ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ! ΡΕ ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΡΕΕΕ ....

      Διαγραφή
  38. Ανώνυμος20/12/14 13:10

    Ανώνυμος20/12/14 10:43
    Τελικά έκανε ο Τσαβαρης την χυδαία χειρονομία στον Τραυλο; Εσύ Δερτουζο τι λες; Εσύ Παπαθεοχαρη τι λες; Επιμένετε πως όχι;

    ΕΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΣΕ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΔΩ?????????? ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ!!!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΛΟΓΟΥ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙ!!!!! Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΩΡΑ ΗΣΥΧΑΣΕΣ !!!!!!!!!!! ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΞΕΧΝΙΑΣΤΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/12/14 15:11

      ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ
      ΛΟΓΟΥ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ
      ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙ.
      Επομενως για τεχνικούς λόγους λέτε ότι δεν την έκανε. ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ.
      Επειδή ο Τραυλος είναι αναξιολογος!!! Όμως το ερώτημα παραμένει προς Μάνο και Πέτρο. Την χειρονομία προς τον αναξιολογο (!!!) Τραυλο την έκανε η όχι;


      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/12/14 16:54

      Ρε μας τα έπρηξες ΝΑΙ ΡΕ την έκανε γιατί σε έχει γραμμένο στα π@π@ρια του αι σιχτιρ μας να ζάλισες κόπανε.
      Εντάξει ρε κόπανε ικανοποιήθηκες τώρα;
      Αι στο διάλο πια

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/12/14 18:28

      Ναι αλλά δεν μας λες αν είσαι ο Μανος η ο Πέτρος . Γιατί σας έχω κι άλλη ερώτηση στην συνέχεια. Είδες πόσο ευγενικά σου μιλάω. Αυτό θαπρεπε να σε προβληματιζει.

      Διαγραφή
  39. Ανώνυμος20/12/14 13:20

    Ανώνυμος20/12/14 01:52
    Γιατί ρε Μάνο θυμώνεις; Αφού έδωσες δικαιώματα με τις πλαστές βεβαιώσεις. Γέμισε η ΔΕΗ από δαύτες. Τι θα πας να πεις στον εισαγγελέα οτι σε συκοφαντούν άδικα; Κοίτα μην πας για μαλλί και βγεις κουρεμένος.
    ΓΙΑΤΙ ΑΓΝΩΣΤΕ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΟΤΙ Π&&&&&&......Ε ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;;;ΓΕΜΙΣΕ ΑΦΙΣΕΣ ΟΛΗ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ,ΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΚΟΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΑΔΙΚΑ;ΚΟΙΤΑ ΜΗ ΠΑΣ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΕΙΣ ΕΣΥ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ!!!!! ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΝΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΞΕΙΣ????????????ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος20/12/14 13:28

    Ανώνυμος20/12/14 10:38
    Δερτουζο πολύ σίγουρο σε βρίσκω. Δεν σε βλέπω ν'ανησυχεις καθόλου. Μήπως πρέπει να ψαχτεις; Μη πάνε τζάμπα οι λεονταρισμοι

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ,ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ.ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙΣ ΕΣΥ;;;;;;;;;;;; ΜΗ ΠΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΑΔΙΚΑ.????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/12/14 15:15

      Τι μαλακιες θεέ μου είναι αυτές; Σέ λίγο θα δείτε τι εννοώ . Όλα στον χρόνο τους.

      Διαγραφή
  41. Ανώνυμος20/12/14 13:33

    Ανώνυμος20/12/14 00:08
    ο μεγαλύτερος δασοφάγος του αιώνα

    ΑΝ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΟΦΑΓΟΣ ;;;;;;;ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!!!!!!!!!ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ!!! ΤΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ;;;;;;;;;;;;ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ( ΕΓΓΡΑΦΩΝ) ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος20/12/14 14:24

    Κύριε Δερτούζο (είμαι ευγενής )πρέπει επιτέλους να μάθεις ότι τα δάση τις Σαλαμίνας έκτος τριών είναι ιδιωτικά γιατί οι κάτοικοι τα εκμεταλλευόντουσαν για την ξυλιά τους και για το ρετσίνι .Η εκμετάλλευση αιώνες τώρα ήταν με πλήρη περιβαλλοντική συνείδηση .Οι αγορές αγροτεμαχίων δεν γινόταν για κόψιμο δέρνων και κτίσιμο σπιτιών που εσείς ερχόμενοι στο νησί μας καθιερώσατε με αποτέλεσμα να το καταστρέψετε .Κανένας δεν σας πούλησε αγροτεμάχιο για να κτίσετε εξοχική κατοικία .Κανένας δεν σας υποσχέθηκε φως, νερό και τηλέφωνο .Κανένας δεν σας έδωσε αγροτεμάχια με ασφαλτόδρομο .Όλα αυτά τα διεκδικήσατε σε βάρος του τοπικού στοιχείου από το οποίο αφαιρέσατε χρηματοδοτήσεις από την πολιτεία και σήμερα ένας δήμος να ασχολείται αποκλειστικά για την επίλυση των προβλημάτων σας παραμερίζοντας τους μόνιμους κατοίκους αυτού του τόπου με την θρασύτητα που σας διακρίνει να κυβερνήσετε εσείς αυτόν τον τόπο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/12/14 22:53

      ΓΡΆΦΕΙ Ο ΠΙΟ ΠΑΝΩ " .Κανένας δεν σας πούλησε αγροτεμάχιο για να κτίσετε εξοχική κατοικία ...." ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΑΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Η ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΔΥΣΤΥΧΩς Η ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΔΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΓΡΆΦΕΙ "ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ" ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΤΟ 99% ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ. ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΑΛ@@@ΚΕΣ ΝΑ ΑΓΟΑΡΑΣΟΥΜΕ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ; ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ.

      Ο Νίκος από Τα Βασιλικά...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/12/14 21:20

      Eρώτηση τότε, (ας μη μιλήσουμε για τα κατεξοχήν αυθαίρετα που εν γνώση σας καταπατήσατε τους νόμουσ του ελληνικού κράτους και ακόμα υφίσταται οι κατοικίες σας και είναι πάρα πολλές μα παρά πολλές αυτό δεν το συζητάω καν) πήρατε όπως λες αγροτεμάχια είχατε το δικαίωμα να κτίσετε ναι ή όχι ? για απαντήσατε ντεεεε....

      Διαγραφή
  43. Ανώνυμος20/12/14 14:40

    Οι αγορές αγροτεμαχίων δεν γινόταν για κόψιμο δέρνων και κτίσιμο σπιτιών που εσείς ερχόμενοι στο νησί μας καθιερώσατε με αποτέλεσμα να το καταστρέψετε .

    ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΟΥΛΟΥΣΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΝΕ ;;;ΤΙ ΠΟΥΛΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ::::::::: Η ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΣΚΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ;;;;;;Η ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΡΕΤΣΙΝΙ; ΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΣΑΣΤΑΝ.ΟΧΙ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/12/14 17:16

      Από πότε τα κοτέτσια και οι παράγκες λέγονται σπίτια;

      Διαγραφή
  44. Ανώνυμος20/12/14 14:55

    Ανώνυμος19/12/14 21:51
    Το θέμα του δασικού είναι ένα τεράστιο θέμα που αφορά όλη την επικράτεια και προσκρούει στο σύνταγμα.
    Ο Δερτούζος απλά κάνει σπέκουλα, εκμεταλλεύεται την αγωνία των ανθρώπων και επενδύει πάνω στην άγνοια τους.
    Είναι ότι το χειρότερο να κοροϊδεύεις κάποιον.
    Τώρα, ας μας πει ο .....Ρομπέν των δασών γιατί ως πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής άλλαξε τον πάροχο της τηλεφωνίας και από ΟΤΕ πήγε στην WIND. Ας μας πει πόσα κινητά είχε πάρει ο ....αμόλυντος και ...άσπιλος Δερτούζος από την wind, ποιός τα χρησιμοποιούσε χρεώνοντας τον προϋπολογισμό της Σχολικής Επιτροπής και αν του έδινε τέτοιο δικαίωμα ο νόμος.
    Εμπρός λοιπόν, η σειρά σας κε Δερτούζο, σας ακούμε !!.
    Γιατί αργείτε τόσο πολύ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος20/12/14 17:16

    OI ΞΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΣΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΡΕΣ Π.Χ. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΛΚΙ ΑΔΕΙΟ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΓΕΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος20/12/14 17:23

    Δερτούζο πότε θα πας στον εισαγγελέα να μηνήσεις αυτούς που σε κατηγορούν για πλαστές βεβαιώσεις αποχαρακτηρισμού δασικών?
    Τσαβαρή πότε θα πας στον εισαγγελέα να μηνήσεις αυτούς που σε κατηγορούν για πλαστές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος20/12/14 17:52

    Ανώνυμος20/12/14 17:16
    OI ΞΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΣΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΡΕΣ Π.Χ. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΛΚΙ ΑΔΕΙΟ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΓΕΣ,

    Δέν έχεις ούτε τό εισητηριό σου ,γιατι γιά αυτοκιννητο δ΄εν το συζητω.νά κάνεις μιά βόλτα έκει πού εχουν κανει ξένοι τις πολυτελεστατες παραγκες!!!!!!!!!!!!!!!φαντασου ποσα χρονια εχεις να κανεις το γυρω του νησιου!!!!!!!!!!!
    Το μουλκι φιλε μου η φιλη μου το ονομαζουν το κολωνακι της ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/12/14 18:21

      ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΛΙ ΜΠΑ ΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΡΠΑΧΤΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/12/14 20:19

      ΕΧΕΙΣ ΔΗΚΙΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΤΙΣΑΝ ΣΠΙΤΑΡΩΝΕΣ ΣΤΟ ΜΟΥΛΚΙ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΚΟΚΚΙΝΙΑ ΚΤΛ ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΔΩ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΑΣ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΕΡΝΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΖΗΡΑΤΕ ΕΔΩ? ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/12/14 21:22

      ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΞΙΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΠΙΤΙΑ....ΑΙΝΤΑ ΝΙΚΑΙΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ !

      Διαγραφή
  48. Ανώνυμος20/12/14 22:35

    Συγχαρητήρια στον κ. διαχειριστή για την ωραία φωτογραφία που ανάρτησε.
    Ο κύριος Δερτούζος αγορεύει με φόντο τα αυθαίρετα μέσα στο δάσος!
    Κάποιοι χτίσανε στα δάση και τώρα ζητάνε τα ρέστα.
    Κάποιοι τους πούλησαν οικόπεδα εν γνώσει τους ότι θα χτίσουν παράνομα.
    Κάποιοι έκαναν τα στραβά μάτια όταν έχτιζαν ή καταπατούσαν.
    Κάποιοι τους πούλησαν εκδούλευση με το αζημίωτο, για να πάρουν φως, νερό τηλέφωνο.
    Τώρα τους πουλάνε παραμύθι για νομιμοποίηση ενώ η δασική νομοθεσία και το σύνταγμα το απαγορεύουν..
    Βάρτους Μάνο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος20/12/14 23:01

    ΓΡΆΦΕΙ Ο ΠΙΟ ΠΑΝΩ " .Κανένας δεν σας πούλησε αγροτεμάχιο για να κτίσετε εξοχική κατοικία ...." ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΑΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Η ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΔΥΣΤΥΧΩς Η ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΔΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΓΡΆΦΕΙ "ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ" ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΤΟ 99% ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ. ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΑΛ@@@ΚΕΣ ΝΑ ΑΓΟΑΡΑΣΟΥΜΕ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ; ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ.

    Ο Νίκος από Τα Βασιλικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/12/14 23:16

      Aγροτεμάχιο μέσα στο δάσος λίγο δύσκολο.
      Όχι μόνο δασικό αλλά και εκτός σχεδίου και μη άρτιο, και μη οικοδομήσιμο γιαυτό και όλα είναι αυθαίρετα.
      Η λαμογιά και η κουτοπονηριά δεν είναι επιχείρημα κύριε Νίκο απ' τα Βασιλικά.

      Διαγραφή
  50. Ανώνυμος21/12/14 01:12

    Τώρα, ας μας πει ο .....Ρομπέν των δασών γιατί ως πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής άλλαξε τον πάροχο της τηλεφωνίας και από ΟΤΕ πήγε στην WIND. Ας μας πει πόσα κινητά είχε πάρει ο ....αμόλυντος και ...άσπιλος Δερτούζος από την wind, ποιός τα χρησιμοποιούσε χρεώνοντας τον προϋπολογισμό της Σχολικής Επιτροπής και αν του έδινε τέτοιο δικαίωμα ο νόμος.
    Εμπρός λοιπόν, η σειρά σας κε Δερτούζο, σας ακούμε !!.

    Ακόμη να απαντήσει ο λαλίστατος κ.Δερτούζος, γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/12/14 21:38

      δερτουζος ο ρομπεν των δασων της Σαλαμίνας χαχαχα...πολύ καλό...

      Διαγραφή
  51. Ανώνυμος21/12/14 11:13

    Ο λαλίστατος επί παντός θέματος κ.Δερτούζος, τι έπαθε τώρα και δεν απαντάει, γλωσσοδέτη;
    Εκτός κι αν θεωρεί ότι κι αυτό είναι υβριστικό και χυδαίο. Ας μας το πει για να το ξέρουμε.
    Ωρίστε λοιπόν ...άσπιλε και ....αμόλυντε κε Δερτούζο, σας ακούμε, πόσα κινητά πήρατε 20, 30, 40, 50 ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/12/14 13:00

      Ρε Μάνο πες τους 100 τα κινητά να ησυχάσουν. Λάσπη έχουν λάσπη ρίχνουν και φυσικά ανώνυμα.

      Ο Νίκος από τα Βασιλικά

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/12/14 14:49

      Ρε Μάνο πες τους πόσες άδειες αποχαρακτηρισμού έδωσες για να ησυχάσουν
      Πέτρος από τα Περιστέρια.

      Διαγραφή
  52. Ανώνυμος21/12/14 12:56

    ΓΡΆΦΕΙ Ο ΠΙΟ ΠΑΝΩ " .Κανένας δεν σας πούλησε αγροτεμάχιο για να κτίσετε εξοχική κατοικία ...." ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΑΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Η ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΔΥΣΤΥΧΩς Η ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΔΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΓΡΆΦΕΙ "ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ" ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΤΟ 99% ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ. ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΑΛ@@@ΚΕΣ ΝΑ ΑΓΟΑΡΑΣΟΥΜΕ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ; ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ.

    Ο Νίκος από Τα Βασιλικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/12/14 14:59

      Aγροτεμάχιο μέσα στο δάσος λίγο δύσκολο.
      Όχι μόνο δασικό αλλά και εκτός σχεδίου και μη άρτιο, και μη οικοδομήσιμο γιαυτό και όλα είναι αυθαίρετα.
      Όλα τα λαμόγια αγοράσατε εν γνώσει σας ότι θα χτίσετε παράνομα.
      Η λαμογιά και η κουτοπονηριά δεν είναι επιχείρημα κύριε Νίκο απ' τα Βασιλικά.

      Ο Νίκος από τα Βασιλικά είναι λαμόγιο με δίπλωμα ή καθυστερημένο που του πούλησαν γουρούνι στο σακί και τον παραμύθιασαν ότι μπορεί να χτίσει σε δασικό, εκτός σχεδίου και σε μία χεσιά τόπο.
      Μάλλον για το πρώτο σε κόβω κύριε Νίκο απ' τα Βασιλικά.
      Τσούνας από το Μούλκι..

      Διαγραφή
    2. ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ "ΤΑΠΩΝΟΥΝ" ΤΑ ΠΕΙΡΑΙΩΤΑΚΙΑ...ΧΑΧΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...

      Διαγραφή
  53. Ανώνυμος21/12/14 14:43

    ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ''ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΟ ΣΑΚΚΙ'', Ε ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΓΙΟΤΙ ΕΙΣΑΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ , (ΑΝ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΜΟΥ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΩ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΡΧΕΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος21/12/14 21:46

    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΗΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ( ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΤΟΣΟ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ) ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΡΩΤΑΓΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ...ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ...ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΣΠΙΤΑΡΟΝΕΣ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΩΤΟΝ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΦΗΜΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ (ΜΑΘΕ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΚΟΣ) ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΣ ΓΙΑ ΣΠΙΤΑΡΟΝΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ (ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΟΛΟΥΡΙΩΤΩΝ) ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΝΑ ΤΡΙΒΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ,...ΚΑΙ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΟΥ ΚΤΙΣΑΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ .....Σημείωση: ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΡΩΓΛΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.....ΕΧΟΥΜΕ ΡΙΖΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΡΕΕΕΕ
    ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΚΙΑ ΣΑΣ!
    Υ.Γ. ΤΙΣ ΕΥΠΝΑΔΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΑΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος21/12/14 23:41

    EYTYΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΙΣΘΕ ΛΙΓΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ. ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ. ΕΛΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙς ΤΗΝ ΤΡΩΓΛΗ . ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΡΕ

    Ο Νίκος από τα Βασιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/12/14 00:07

      Αντε χάσου ρε...
      Ατράνταχτο επιχείρημα Νικολάκη-Παρτουζάκη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/12/14 23:21

      ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΑΣ ΚΑΛΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΑΤΕ ΠΑΛΙΟΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ! ΤΙ ΝΑ ΡΘΩ ΝΑ ΔΩ ΡΕ ΤΟ ΛΥΟΜΕΝΟ ΑΙΝΤΕ ΓΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΟΝΙΚΑΙΑ ΑΙΝΤΕ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ...ΑΝΤΕ ΧΑΘΗΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ...

      Διαγραφή
  56. Ανώνυμος21/12/14 23:44

    ΣΤΟΝ 14.29 ΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ; ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!!

    Ο Νίκος από τα Βασιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/12/14 00:03

      Ο δασάρχης αποχαρακτηρίζει νόμιμα, ο παρτούζος παράνομα, αυτή είναι η διαφορά.
      Το οικόπεδο παραμένει δασικό αλλά με κομπίνες και απάτες έπαιρνε ρεύμα.
      Κατάλαβες Νικολάκη?
      Δημήτρης απ' το Δημήτρανι.

      Διαγραφή
  57. Ανώνυμος22/12/14 02:48

    Ο λαλίστατος επί παντός θέματος κ.Δερτούζος, τι έπαθε τώρα και δεν απαντάει, γλωσσοδέτη;
    Εκτός κι αν θεωρεί ότι κι αυτό είναι υβριστικό και χυδαίο. Ας μας το πει για να το ξέρουμε.
    Ωρίστε λοιπόν ...άσπιλε και ....αμόλυντε κε Δερτούζο, σας ακούμε, πόσα κινητά πήρατε 20, 30, 40, 50 ;;;
    Θα το γράφω μέχρι που να μου δώσεις κάποια απάντηση, όποια εσύ θέλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος22/12/14 21:49

    Μάνο πες τους 100 να ησυχάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος22/12/14 23:22

    Από ότι ξέρω ο κ.Δερτούζος άλλαξε τον ΟΤΕ με την WIND για να πάρει 40 κινητά που τα χρέωνε στο Δήμο και τα χρησιμοποιούσαν φίλοι και ψηφοφόροι του.
    Γιαυτό το ΄κανε μόκο ο άνθρωπος, τι να βγεί να πεί;
    Καταλαβαίνει ότι είναι στριμωγμένος και ακολουθεί το ρητό που λέει ' Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ".
    Η σιωπή κε Δερτούζο μπορεί να είναι χρυσός, ο σιωπών όμως είναι υπόλογος, ένοχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος23/12/14 14:23

    ΕΝΟΧΟΣ - ΕΝΟΧΟΣ ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΑΥΤΟΝ !!!!! ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ.ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ; ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.