Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Δεκ 2014

To Γραφείο Δημάρχου Σαλαμίνας… … « κύκΛους » κάνει!!!

Αναφορικά με την ανάρτηση που σχετίζεται με τους ….« κύκΛους », έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

1. Η αίθουσα στην οποία αναφέρονται είχε μισθωθεί από το πρ. Δήμο Αμπελακίων για στέγαση του Αθλητικού του Οργανισμού. Με τη συγχώνευση των 2 δήμων του νησιού και την στέγαση του αντίστοιχου νέο-ιδρυθέντος ΝΠΔΔ Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π στο Δημοτικό Κατάστημα Αμπελακίων, ο σκοπός για τον οποίον είχε μισθωθεί η αίθουσα, εξέλιπε. Κατά συνέπεια η μίσθωση θα έπρεπε να είχε λυθεί από το 2011. Παρά ταύτα, η μίσθωση διατηρήθηκε για άγνωστους λόγους, και κατά πως φαίνεται, ελλείψει επίσημου εγγράφου παραχώρησης της χρήσης από το Δήμο, η αίθουσα ‘καταλήφθηκε’ αυθαίρετα και φυσικά παράνομα από μία συμπαθή ομάδα πολιτών για την άσκηση των δραστηριοτήτων της. Το μίσθωμα και τα λειτουργικά έξοδα βάραιναν, φυσικά, το Δήμο.

2. Στα πλαίσια της πολυμέτωπης προσπάθειας για νοικοκύρεμα και συγκράτηση της οικονομικής αιμορραγίας του Δήμου, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ κατ΄ εφαρμογή του άρθ.5 του Συμφωνητικού Μίσθωσης, να ενημερώσει τον εκμισθωτή κ. Ευστρ. Γεωργαντίδη ότι επιθυμεί να λύσει τη μίσθωση και να αποχωρήσει του μισθίου ύστερα από ένα 3μηνο, όπως προέβλεπε το Συμφωνητικό.

3. Μετά την απόφαση του ΔΣ και συγκεκριμένα χθες 4/12/2014 ο εκμισθωτής με έγγραφο αίτημα του, δήλωσε ότι συμφωνεί με την απόφαση του ΔΣ για λύση της μίσθωσης, αιτούμενος μάλιστα την άμεση παράδοση του μισθίου.

Κατόπιν αυτού, η Δήμαρχος Σαλαμίνας σε εφαρμογή της ΟΜΟΦΩΝΗΣ απόφασης του ΔΣ, ενημέρωσε τον επιδείξαντα έντονο ενδιαφέρον για το θέμα κ. Δημ. Κιούκα για την ανάγκη έγκαιρης εκκένωσης του μισθίου, ώστε τούτο να παραδοθεί στον αιτούντα την άμεση παράδοση κ.Ευστρ. Γεωργαντίδη την Δευτέρα 8/12/2014.

4. Για την ομαλή συνέχιση των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων των « κύκΛων »,  η Δήμαρχος κα Ισιδώρα Νάννου προθυμοποιήθηκε να επιτρέψει την άσκηση των σε χώρο του Δημοτικού Καταστήματος Σεληνίων, αλλά τούτο δεν έτυχε θετικής ανταπόκρισης εκ μέρους των.

Σαλαμίνα 5/12/2014

Γραφείο Δημάρχου Σαλαμίνας

87 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/12/14 08:43

    Ψιλή Άμμος Σαλαμίνας
    «Έπεσε ξύλο» στο δήμο Ωραικάστρου τoυ νομού Θεσσαλονίκης! (Video, Mp3)


    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ,ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/14 20:34

      ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΙΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ? Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΧΡΟΝΙΑΡΑ ΜΕΡΑ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ, [ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.] Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ . Η ΓΩΓΑ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΚΛΕΒΑΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣ ΕΞΩ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΠΕΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

      ΕΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/12/14 22:35

      Γειά σου Γιαννάκι καραμπουζουκλή. Τα λεφτά από τιος κλεψιές σας θα γυρίσουν στο Δήμο και τα δημοτικά τέλη του χρόνου θα πέσουν στο μισό.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/12/14 09:32

    ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ? ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΣΚΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ!!!!!!!ΜΙΑ ΠΙΘΑΜΗ ΛΑΣΠΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΟΥΒΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!! ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΞΙΑ!!!!!!(Η ΚΟΥΦΑΛΑ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΕΠΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ!!!!!!)ΤΑ ΣΚΑΤΟΝΕΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΟΥΒΕΣ ΑΦΟΥ Η ΜΠΟΛΤΟΖΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΗΛΩΣΕΙ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ!!!!! ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ( ΩΣΟΝΟΥΠΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ) ΜΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!!!! ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ? ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ? ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ? ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ? ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΤΖΗΠΕΡΕ? ΕΣΥ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ? ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΕΤΕ ΚΡΥΦΤΕΙ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ? Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ? ΠΟΥΘΕΝΑ ΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!!!!! ΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ!!!!! ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/14 17:03

      ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΥΡΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ. ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ. ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΟΛΟΙ ΤΗΣ Λ.ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ...ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ(09.30).ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΆΛΛΑ ΑΥΤΟΙ(ΑΥΤΟΣ) ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΟΘΕΙΣ ΕΔΩ,ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ,ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/12/14 17:05

      ΣΗΜΕΙΩΣΗ : OΠΟΥ ΄΄ΒΑΥΡΟΙ΄΄ ΔΙΑΒΑΖΕ ΄΄ΒΟΘΡΟΙ΄΄

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/12/14 17:46

      ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΤΙΠΙΤΑ!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΤΙΠΙΤΑ!!!! ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΡΕ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ? ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΟ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ? ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΣΠΕΣ!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος6/12/14 10:22

    Ολες οι καταρες πανω σου τσαβαροσκυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/14 18:08

      ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΑΡΩΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΒΑΡΟΣΚΥΛΑ, ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος6/12/14 10:26

    Καλά ρε ο Χατζηπέρος σου πιάνει τον κώ.. το Τσαβαρόσκυλο σου φταίει;
    Μην ξεχνάς η άδικη κατάρα επιστρέφει σε σένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/12/14 10:50

    Καλά, δεν συμφώνησε ο Εμπορικός Σύλλογος με τον Χατζηπέρο να συνεχιστούν οι εργασίες μέχρι την 14/12 ;
    Εσύ ρε φίλε έχεις δεί ποτέ να γίνεται ένα έργο και να μην υπάρχουν λάσπες και μπάζα;
    Αν δεν γίνει, θα λες οι κερατάδες που δεν κάνουνε τίποτα και πλημυρίζουνε τα σπίτια μας με την πρώτη βροχή.
    Τώρα που κάνουνε μας μιλάς για λάσπη.
    Ε, τότε ας το κάνουνε στα χαρτιά, γιατί μόνο εκεί δεν έχουνε λάσπη. Αμάν πιά !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/12/14 10:55

    Ωραίοι αυτοί !!!
    Βρήκανε την αίθουσα και μπουκάρανε μέσα. Είναι αυτό που λένε ¨είδα φως και μπήκα".
    Και πληρώναμε εμείς τόσα χρόνια για να διασκεδάζουν αυτοί;
    Ρε ξεφτίλα τσαβαρή, γιαυτό κατάντησες το Δήμο μπουρδέλο, τέτοια έκανες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/12/14 11:24

    Ανώνυμος 6/12/14 11:01

    14/12/2014. Υποδεχόμαστε τον Αγγέλου με τιμές ήρωα στο δημοτικό συμβούλιο. Άξιος φωνάζει ο τσέλιγκας, άξιος φωνάζουν τα πρόβατα..
    15/12/2014. ''Ο ληστής με βραχιόλια και τα λησταρχόπουλα με βραχιολάκια''. Θεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους στη πλατεία Κορυδαλλού.
    Γέλια μέχρι δακρύων.
    16/12/2014. ''Χριστουγεννιάτικη φασαρία''. Μαθήματα τραμπουκισμού από τον περιπλανώμενο θίασο "Τσαβαρογιωργία"..
    17-18/12/2014. ''Όλοι μαζί γαυγίζουμε''. Τα απομεινάρια της πρωτοβουλίας ληστών και τα απολιθώματα του στάλιν σε μία πρωτότυπη συναυλία άναρθρων κραυγών.
    19/12/2014. ''Το ποντίκι που βρυχάται''. Η ιστορία ενός μικρού ποντικιού που πίστεψε ότι μπορεί να φάει ένα ολόκληρο νησί.
    20/12/2014. 11: 00 - 14: 00 Παίζουμε πετροπόλεμο με γνήσιες νταμαρόπετρες, κολυμπάμε στα γάργαρα νερά των ναυπηγείων, των ιχθυοτροφείων και της Ψυτάλειας.
    Φτυαράκια, κουβαδάκια, μπρατσάκια και βατραχοπέδιλα θα διατεθούν σε όλους τους μικρούς μας φίλους από την κοινοπραξία Σπανοτσαβαρόπουλος Α.Ε και Αγγελοθεοχάρης Ε.Π.Ε.
    16:30-19:00. '' Ελάτε να βγάλουμε την σκόνη των νταμαριών και των αμμοβολών απ' τα πνευμόνια μας'.
    Όποιος δεν συμμετέχει κερδίζει μία θέση στο αντικαρκινικό.
    21/12/2014. 10:00-12:00 ''Το κοριτσάκι με τα σπίρτα''. Μονόπρακτο που εξιστορεί πώς ένα "μικρό κοριτσάκι", μπόρεσε να βάλει φωτιά στα μπατζάκια του λήσταρχου και της συμμορίας του.
    12:00-14:00 . H φιλαρμονική του Δήμου και η μπάντα των οικονομικών ελεγκτών θα παίζει τον ύμνο της ελευθερίας στον πεζόδρομο της Λ. Φανερωμένης.
    22/12/2014. Εορταστικό τουρνουά πιγκ-πογκ και επίδειξη ακροβατικών και ταχυδακτυλουργίας από τον απελθόντα. Συμβουλεύουμε το κοινό να φυλάει καλά τις τσέπες του.
    23/12/2014. ''Γίνε κι εσύ ληστής''. Φόρεσε μαύρη στολή, γάντια, κουκούλα και έλα να μας βρεις.
    Διεύθυνση Λαδόγιαννη και Δασολοστρόμου γωνία..
    24/12/2014. ''Τι να πούμε... και σε ποιόν;;;''
    Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις..
    (Σώωωωπα Γιαννάκη μου, Σώωωωωπα)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/14 11:40

      Ωραίο, πολύ ωραίο, .......έσπασε το χείλι μου επιτέλους από την κατήφεια που με είχε πιάσει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/12/14 16:24

      ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΑΣ. ΕΙΘΕ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΣΕΤΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΦΕΤΟΣ.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος6/12/14 12:23

    Κυκλοφόρισε η ΕΝΟΤΗΤΑ του Δερτούζου η οποία λέει πολλά αλλά διαβάζω και το αφιέρωμα που έχει στην Δημητριάδου. Καλά αυτοί τα βρήκανε;

    Μαρία Δημητριάδου. τ. Πρόεδρος του Συλλόγου Σκυτάλη, τ. Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου, τ.μέλος του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Μπορεί να διαφωνεί κάποιος μαζί της, μπορεί να είναι εκρηκτική, μπορεί να έχει διαφορετική άποψη και να την στηρίζει μέχρι τέλους, μπορεί να είναι επαναστατική, μπορεί κάποιος να της βρίσκει ελαττώματα, μπορεί να είναι υπερβολική σε αυτά που στηρίζει, σε ένα όμως δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς, ότι έχει μεράκι για τα κοινά και το κάνει με αγάπη. Παρ΄ ολο που δεν μετείχε στις τελευταίες εκλογές , βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, εκφράζει την άποψή της , μάχεται για αυτό, παρακολουθεί τα Συμβούλια μέχρι τις πρωϊνές ώρες. Είναι ενημερωμένη , κρατά ένα πολύ καλό αρχείο και δεν διαπραγματεύεται την γνώμη της. Η Μαρία αντέχει στον χρόνο. Η πολιτική την χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/14 15:12

      Γιαυτό την στείλατε στο δικαστήριο, επειδή την χρειάζεται η .... πολιτική ;;;;

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος6/12/14 12:38

    Καταντησατε αηδια .Μάνος, Μαρία. Μαρία Μάνος. Συνεχώς αλλαξοκωλιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/12/14 14:54

    ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΝΟΤΗΤΑ" Η ΟΠΟΊΑ ΗΤΑΝ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ, ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΗΤΑΝ ΠΥΡΙΝΑ ΤΑ ΑΘΡΑ ΤΗΣ, Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ.ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΞΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ
    " ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/14 15:41

      EAN ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ.
      ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.

      Ο Νίκος από τα Βασιλικά (γιορτάζω σήμερα αλλά δεν μπορώ να μη μιλήσω με τις αιδίες που γράφετε)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/12/14 15:50

      Στα αρ...... Μας νικο πουθενα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/12/14 18:01

      ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ? ΑΠΟ ΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ?ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ? ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ? Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΕΣ ΜΑΣ ΜE ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ????????????????????? Η ΣΕ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗ ΤΩΡΑ Η ΝΑΝΝΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΣΑΒΑΡΗ ? ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ
      ΤΟ ΑΡΧΗΚΑΡΦΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος6/12/14 15:01

    Ναι πραγματι. Η αλήθεια είναι ότι κάπου την βαριέσαι την τόσο δημοκρατία. Α τώρα ποιος την χρηματοδοτεί; η μικροσύνταξη που έλεγες ότι έπαιρνες; ή απο τις διαφιμήσεις που δεν έχεις ή θέλεις να πιστέψουμε ότι πληρώνεσε απο τον εβραίο της τελευταίας. " ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ" μην απολύσει κανέναν πάλι αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/12/14 15:08

    "ΨΙΘΥΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ"
    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.
    Το μπιζουδάκι της ελληνικής show bizz για μια ακόμα φορά κάνει την διαφορά όπως μόνο εκείνος ξέρει... Οι άνθρωποι της παραγωγής έκριναν ότι το χαμογελαστό αγόρι θα ήταν ο μόνος Ελληνας που θα μπορεί να παρουσιάζει όλο νάζι τα ιταλικά υπερθεάματα... Πότε σαν cartoon και πότε σαν κλοουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/14 15:20

      ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΣ ΕΠΙ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΛΑΜΠΙΡΗ. Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ, ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΤΖΟΒΑΝΝΑΣ ΤΟ ΞΟΦΘΑΛΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΑΝΟΥΣΚΑΣ Ο ΒΕΝΤΟΥΖΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/12/14 16:17

      ME ANΑΓΚΑΖΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΕΛΕΙΩΣ
      ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣ ΕΠΙ ΡΟΥΛΑΣ ΝΑΝΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ (Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ.....) ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΟ ΠΙΛΑΤΟ .....ΝΙΠΤΕΙ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΗΣ....... ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ............... Ο ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΜΗΝΑΣ ΝΑΝΝΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ............ ΑΡΠΑΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ.......... ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ...... ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ...... Ο ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΤΡΑΥΛΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ......... ΟΧΙ ΔΕΞΙΑ, ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΒΡΑΧΙΑ..... ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ........ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΦΡΑΣ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΣΣΑ .....ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ....ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ
      ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΗΜΕΡΑ "ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ" .....ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥΣ .........ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΨΟΓΑ.........

      ΑΛΩΝΙΑ

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος6/12/14 15:23

    Διαβάζοντας το δελτίο τύπου έχω μια απορία.
    Πως είναι δυνατόν αυτή η παρέα να κατείχε μία τέτοια αίθουσα επί χρόνια παράνομα, χωρίς η προηγούμενη δημ αρχή να της έχει δώσει την άδεια; Και πώς πλήρωνε ο Δήμος το νοίκι, τη ΔΕΗ, το νερό χωρίς να διερωτάται πώς γράφουνε τα ρολόγια με μία υποτίθεται άδεια αίθουσα;
    Οι κύκΛοι αν εχουνε λίγη τσίπα πάνω τους πρέπει να απαντήσουν. Είναι αυθαίρετοι και παράνομοι όπως τους αποκαλεί η Δήμαρχος ή όχι; Αν όχι, να αναρτήσουν την άδεια του Δήμου που τους παραχωρεί την αίθουσα.
    Διαφορετικά θα συμφωνήσω κι εγώ ότι ο Κιούκας και η Μαρκαντώνη είναι και οι δύο απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/14 15:49

      Μη μου τους κύκλους τάρατε..

      Δεν υπήρχε περίπτωση ο Τσαβαρής να νοικιάσει αίθουσα για λογαριασμό ιδιωτών. Η επίσημη δικαιολογία ήταν δημοτικό γυμναστήριο. Το κολιτιλίκι των κύκλων με τον απελθόντα είχε σαν αποτέλεσμα να κάνει τα στραβά μάτια.
      Μου κάνει εντύπωση γιατί δε δέχτηκαν να φιλοξενηθούν σε αίθουσα της κοινότητας Σεληνίων.
      Μου κάνει εντύπωση το θράσος των παράνομων να ζητάνε τα ρέστα.

      Δείτε εδώ τις αίθουσες που νοικιάζει ο δήμος, τους σκοπους και τα νοίκια.
      ΒΕΔΘΩ1Ε-ΚΙΚ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/12/14 20:35

      κάποια ποσά είναι εξωφρενικά για τις μέρες που ζούμε

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος6/12/14 15:45

    Α τώρα ποιος την χρηματοδοτεί; η μικροσύνταξη που έλεγες ότι έπαιρνες; ή απο τις διαφιμήσεις που δεν έχεις ή θέλεις να πιστέψουμε ότι πληρώνεσε απο τον εβραίο της τελευταίας.

    EΣΥ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ!!!!!!!! ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΧΟΡΗΓΙΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΣΚΑΣΕΙ
    ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΩΡΑ ΣΚΑΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ !! ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΛΕΙΑ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΟΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/14 15:56

      νταμαροσπανόλαδο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/12/14 18:03

      ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ? ΑΠΟ ΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ?ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ? ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ? Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΕΣ ΜΑΣ ΜE ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ????????????????????? Η ΣΕ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗ ΤΩΡΑ Η ΝΑΝΝΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΣΑΒΑΡΗ ? ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ
      ΤΟ ΑΡΧΗΚΑΡΦΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/12/14 18:05

      ΜΑΝΟΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΡΑΚΙ

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος6/12/14 15:59

    Σήμερα διάβασα και το άρθρο του πρώην Κοινοτάρχου Αμπελακίων κ.Γ.Μαγιάτη στην εφημερίδα Νεα Σαλαμίνα (Ροκίδη) και έμεινα έκπληκτος. Και να φανταστεί κανείς ότι ο κ.Μαγιάτης είναι ή τουλάχιστον ήταν φίλα προσκείμενος στον τσαβαρή.
    Υπερασπίζεται με πάθος την απόφαση της Δημάρχου και του ΔΣ να αυξήσουν τα δημοτικά τέλη, τεκμηριώνοντας με σαφήνεια τη θέση του. Αξίζει να το διαβάσει κανείς.
    150% αύξηση είχε κάνει ο ίδιος όταν ανέλαβε Κοινοτάρχης στα Αμπελάκια, κι αφού τον βρίζανε και τον φτύνανε, μετά τον ξαναψηφίσανε.
    Α, κε Μαγιάτη, δεν κατάλαβες ότι τώρα τους χαλάς τη ... σούπα;
    Ξέρεις όλοι πόσα είχαν πολιτικά επενδύσει σ΄αυτό;
    3 φορές έχει συζητηθεί το θέμα αυτό στο ΔΣ και τώρα ξανάρχεται η ΝΑΥΜΑΧΙΑ (Καρούση) και καλεί τον κόσμο σε συγκέντρωση για να πιέσουν, λένε, τη Δήμαρχο να πάρει πίσω την απόφαση.
    Μα είναι καλά άνθρωποι ; Χωρίς να έχουν τίποτα να αντιπροτείνουν για τη λύση του προβλήματος, νομίζουν ότι θα πετύχουν τίποτα; απολύτως τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/14 16:28

      OTAN EKANENEΣ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΜΑΓΙΑΤΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ. Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ 30 % ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟιΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΑΓΙΑΤΗ ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΘΕ ΥΠΟΛΕΙΨΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ. ΕΓΙΝΕΣ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΛΥΦΤΗ ΣΟΦΡΑ. ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΕΙΣΑΙ.......

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/12/14 17:22

      ετσι ειναι οι π@@@@δες...........το χεις δει το τεκνο που ...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/12/14 22:47

      Είδες πόσο δίκιο είχα κε Μαγιάτη; όσο τους υποστήριζες ήσουν ο πρώτος και καλλίτερος, τώρα που λες την αλήθεια είσαι ο ...χειρότερος. Στο είπα, τους χάλασες τη .... σούπα!!
      Ναι ρε 16:28 έχεις δίκιο, τότε τους τρέχανε τα λεφτά από τα ....μπατζάκια !!
      Αλλά και γι αυτό σου έχει απάντηση. Διάβασε πρώτα το άρθρο του και μετά μίλα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/12/14 08:55

      TO ANEKΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΓΑΙΔΑΡΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος6/12/14 16:16

    ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟΥΣ 12:23 ,12:38 ΚΑΙ 15:12
    ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ;; ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΚΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ!! ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΑΣ .ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ. ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ,ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!
    ΟΥΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ .ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΗ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ,ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΩ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ,ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ.ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΤΑΖΕ ΤΥΡΑΚΙ ΕΦΕΥΓΑΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑΧΑ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΙΓΑΝ. ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΕΙ Η ΑΠΛΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ????????? ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ????????.

    ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος6/12/14 16:28

    ΑΡΕ ΜΑΡΙΑ ΠΑΛΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΣ. ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΛΑ. ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΒΕΝΤΟΥΖΟ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΒΡΙΖΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΒΟΗΘΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος6/12/14 16:44

    Καί επειδή ο πρώην Κοινοτάρχης Αμπελακίων κ.Γ Μαγιάτης έβαλε 150% στα Τέλη και επειδή τον ξαναψηφιζανε, καί επειδή ηταν κολλητός φίλος του Τσαβαρη. ,καί επειδη ,καί επειδή υπερασπίζεται με πάθος τήν ΒΛΑΚΕΙΑ τ'ης Δημάρχου. έγινε καί κάτι;;;
    Συμπέρασμα ήταν μία από τά ίδια μέ τήν σημερινή Δήμαρχο κοίταζαν τήν εύκολη λύση .υπήρχαν ηλίθιοι πού τόν ξαναψήφιζαν καί απορώ πώς ήταν κολλητός τού Τσαβαρή;;;;;;;;;ό οποιος ποτέ δεν σκέφτηκε νά μας χαρατσώσει ,παρά έβρισκε νά λύσει τά προβλήματα από αλλού εκτός από εμάς ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/14 22:53

      Έτσι νομίζεις βλάκα. Τα δικά σου λεφτά έπαιρνε και θα τα πληρώσεις τώρα όλα εσύ και με ....προσαύξηση.
      Αυτός ξάφρισε το ταμείο κι ήλθε η ώρα να πληρώσεις εσύ το ....μάρμαρο.
      Απλά, βρίσκεσαι σε νάρκη και δεν καταλαβαίνεις που βρίσκεσαι.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος6/12/14 17:03

    ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ;;; ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΙΣΩΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΑΝ Η ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ, ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΚΙΑ .ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ .ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΠΝΙΓΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ.!!
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΥΤΣΗ Γ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΑΝΝΟΥ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ;

    ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/14 23:07

      Ρε, κανάς μπόγιας να την μαζέψει δεν υπάρχει;

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος6/12/14 17:16

    Η ΡΟΥΛΑ-ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ, ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.
    ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ, ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ -ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ- ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/14 19:18

      Μαρία για πες άλευρι ο Τσολιγκας σε γυρεύει. Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/12/14 20:17

      Μάρια ο Μάριος ότι ώρα θέλει πάει Ελβετία. Εσύ;;;;;;;

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος6/12/14 17:47

    Τα πρίν από τον τσαβαρή όλοι ξέραμε πού ήντουσαν.
    Επί τσαβαρή κλείσανε το μαγαζί και προσληφθήκανε στο Δήμο με μαύρα.με εντολη Δερτουζου.
    Ο μεν Μέγας Τέκτων Νίκος Ευσταθίου ανέλαβε ΕΙΔΙΚΌΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του Τσαβαρή με έδρα και γραφείο στο δημοτικό κατάστημα Αμπελακίων με 3.000 ευρώ το μήνα, ο δε έτερτος καπαδόκης Τζουραμάνης ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ με εδρα και γραφείο στο Λιμενικό Ταμείο με 1.500 ευρώ το μήνα.
    Εκεί ήντουσαν φίλε μου τα 4 τελευταία χρόνια και τώρα που κόπηκε η μασαμπούκα το ξανανοίξανε και το παίζουνε παράγοντες. Ρε άντε πνιγείτε πουλημένα ηλίθια κορμιά.
    Και μπράβο στη Δήμαρχο που τους έγραψε σ΄αυτά που δεν έχει και δεν πήγε.
    Και τι είσαστε εσείς ρε που θέλετε ιδαίτερη ενημέρωση από τη Δήμαρχο;
    3 φορές έχει έλθει το ίδιο θέμα στο δημοτικό συμβούλιο κι έφαγε 7 ώρες.
    Γιατί δεν πήγατε να ενημερωθείτε εκεί;
    Α, να χαθείτε τσαβαρο-κοπρόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος6/12/14 18:06

    ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ? ΑΠΟ ΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ?ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ? ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ? Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΕΣ ΜΑΣ ΜE ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ????????????????????? Η ΣΕ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗ ΤΩΡΑ Η ΝΑΝΝΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΣΑΒΑΡΗ ? ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ
    ΤΟ ΑΡΧΗΚΑΡΦΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/12/14 00:16

      Επειδή είσαι γνωστός χυδαιολόγος και κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου, επειδή ξεπέρασες κάθε όριο αισχρότητας έχε υπ όψιν σου η μύνηση δεν αργεί για το πρόσωπό σου. Επειδή λοιπόν αισχρε χυδαιολόγε που δεν έχεις τον ανδρισμό και το σθένος να γράψεις το όνομά σου,που νομίζεις ότι έτσι θα κρυφτείς, η λάσπη που ρίχνεις στον ανεμιστήρα εσένα λερώνει.Σε πληροφορώ λοιπόν ότι η εφημερίδα δεν έχει εκτυπωθει ακόμη σε λίγο θα είναι έτοιμη. Άρα ακόμη δεν πληρώθηκε αισχρέ συκοφάντη.
      Με αυτόν τον ελεεινό τρόπο έχεις την εντύπωση ότι πειθεις τον κόσμο; Εγώ Βγάζω μία εφημερίδα 8 σελίδων και αναλάμβάνω την ευθύνη αυτών που γράφω. Εσύ σκουλίκι της κοινωνείας γράφεις τρεις γραμμές και κρύβεσαι πίσω από την δήθεν ανωνυμία σου βρίζοντας. Πλησιάζει η ώρα. Η δικαιοσύνη έχει τον λόγο
      ΜΑΝΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/12/14 00:58

      Σιγά ρε Μάνο, τα κάναμε απάνω μας.
      Ο άνθρωπος 18:06, ρωτάει πού βρήκες τα λεφτά.
      Μπορείς να απαντήσεις ή να μην απαντήσεις.
      Τις απειλές εκεί που σε παίρνει.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/12/14 04:27

      Άφησε τις μηνύσεις και τον εισαγγελέα ο Τσάβες και άρχισε τώρα ο Παρτούζος τις απειλές.. Μόνο που ο Τσαβες ήξερε καλά τι έκανε. Το τράβηξε το θέμα γερά, για δυό χρόνια σχεδόν και μετά, τσούπ! πριν τις εκλογές τα μάζεψε. Ο Παρτούζος τι κάνει; Μπας και πάει για δήμαρχος; Και μην ακούσω γκρίνια για το Παρτούζος γιατί θα μαρτυρήσω ποιος τον λέει έτσι και θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι μετά.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/12/14 10:54

      Μάνο πολύ νταηλικη πουλας τελευταία με επίφαση γλυκαναλατης ευγενειας . άκουσε τώρα προσεκτικά τι θα σου πω. Κάποιος Πολιτικός παράγοντας ισχυρίζεται ότι κατέχει απόδειξη 700.000 δρχ. Που εισέπραξε η γυναίκα σου. Και είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με την συμπεριφορά σου.

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος6/12/14 18:30

    4,500 χιλιάρικα το μήνα εδινε στους 2 αυτούς;
    Για να κάνουν τι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος6/12/14 18:53

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΑΣΧΡΟΛΟΓΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΕΙΣΘΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΓΡΑΦΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος6/12/14 19:36

    Παπαθεοχαρη είχες ψηφίσει η όχι το 2008 να μισθωθει η αίθουσα στην Φλωρα για τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αμπελακιων; Χθες που πήγες στη συγκέντρωση είπες στους γονιούς ότι οι Κύκλοι εξυπυρετουσαν τα συμφέροντα του Τσαβαρη και τα δικά σου; Τους είπες για το έγκλημα που κάνατε να θαψετε την κατασκευή του Δημοτικου Σχολείου όλοι μαζί; Τους είπες ότι ολα στήθηκαν για να αγοράσει ο Δήμος το οικοπεδο σκάνδαλο; Τους είπες ότι ο εισαγγελέας έχει ήδη επιληφθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος6/12/14 19:51

    Με τι λεφτά θ'αγοραζαν το οικόπεδο ρε φιλε; Τους περισευαν φαίνεται . Γιαυτό στον Δήμο δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος6/12/14 20:01

    Η πλάκα είναι ότι η περίπτωση είναι κλασσική περίπτωση καταλογισμου. Δημαρχε προχωρα είναι πολλά τα λεφτά που δόθηκαν παράνομα σε ιδιώτες. Εμείς τα πληρώσαμε και τα πληρώνουμε ακόμη. Δημαρχε από εδώ και πέρα είναι δικό σου το θέμα της αποκοπροποιησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος6/12/14 20:32

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΙΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ? Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΧΡΟΝΙΑΡΑ ΜΕΡΑ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ, [ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.] Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ . Η ΓΩΓΑ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΚΛΕΒΑΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣ ΕΞΩ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΠΕΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

    ΕΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΑΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/14 23:33

      Ανώνυμος6/12/14 21:29

      ψηφοφόρε του τσαβαρή, μη βιάζεσαι να πάει το αφεντικό σου στη φυλακή.
      περίμενε να ερθουν οι επιθεωρητές και να είσαι σίγουρος ότι θα πάει σούμπιτος μέσα.
      είναι δέσμευση.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/12/14 12:28

      Ποιος ειναι αυτος ο ΗΛΙΘΙΟΣ ...που ΔΕΣΜΕΥΤΑΙ καθε λιγο και λιγακι..;;;;;;;;;..Τι ειναι..;;;;;;;;;;.Κατεχει καμμια θεση.;;;;;;;;;;;Και με ποιο δικαιωμα ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      ΤΕΛΙΚΑ ,ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΛΗ Η ...ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος7/12/14 08:19

    Το Μαράκι το Τρουφάκι του Τσολίγκα το παιδάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος7/12/14 11:43

    Στα πλαίσια της πολυμέτωπης προσπάθειας για νοικοκύρεμα και συγκράτηση της οικονομικής αιμορραγίας του Δήμου κατά την Δήμαρχο χτες στα Σελήνια και στην Κοινότητα στήσανε φαγοπότι. Ποιος τα πλήρωσε αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/12/14 11:50

      Αυτοί που φάγανε, αυτοί πληρώσανε από την τσέπη τους, έχεις αντίρρηση; Στοιχεία & αποδείξεις παρακαλώ.
      Αυτά που κάνατε εσείς, δεν τα κάνει η σημερινή δημοτική αρχή. Δεν φεσώνει το Δήμο με τιμολόγια μασαμπούκας.
      Ούτε να το διανοηθείτε μπορείτε εσείς τα λαμόγια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/12/14 14:13

      Όλα τα φαγητά και τα γλυκά ήταν προσφορά ιδιωτών.
      Ούτε ένα ευρώ δεν ξόδεψε ο δήμος.
      Ο τσαβαρισμός ψόφησε..

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/12/14 14:15

      ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΗΝ ΟΡΚΙΖΕΣΕ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/12/14 14:42

      ρε ξεφτίλα 14:13 εγώ δεν είπα ότι ήταν προσφορά ιδιωτών.
      Εγώ είπα ότι τα πληρώσανε οι ίδιοι από τυη τσέπη τους.
      Αν έχεις αντίρρηση απόδειξέ το, φασίνα.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος7/12/14 14:49

      Ρε αντε γελοιε/γελοία Μαρία, που μιλάς κι εσύ για νοικοκυριό. Που δεν καθεσε στ'αυγα σου.Που νοιάζεσαι λαμογιο για τον Δήμο. Να ξέρεις ότι ΟΛΟΙ στα Σεληνια βάζουμε το χέρι στην τσέπη. Οχι σαν τον ξαδελφο σου που με την παγια και τα λουλούδια που χρεώσε θαπρεπε να είχαμε σήμερα τους κρεμαστους κήπους της Βαβυλωνος.

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος7/12/14 11:56

    Για τον 6/12/14 16:44
    copypaste
    Ανώνυμος7/12/14 11:35

    Άκου κακόμοιρε ανθρωπάκο γιατί φαίνεται ότι δεν έχεις καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Η αύξηση των τελών δεν είναι θέμα μνημονίου, είναι θέμα κακοδιαχείρισης. Και πριν από το μνημόνιο όταν τα λεφτά έτρεχαν από τα ...μπατζάκια, πάλι πληρώναμε και πάλι είχαμε αυξήσεις. Η καθαριότητα είναι ανταποδοτική από συστάσεως κράτους, όχι μόνο δικού μας αλλά παγκοσμίως.
    Σε όλα τα πλάτη και τα μήκη του κόσμου ισχύει η αρχή "ο ρυπαίνων πληρώνει" Βάσει λοιπόν αυτής της αρχής, από καμία πηγή χρηματοδότησης δεν μπορείς να πάρεις λεφτά για να πληρωθεί η ρύπανση που εσύ προκαλείς.
    Άρα τα λεφτά που χρειάζονται για να έχεις καθαριότητα και φωτισμό πρέπει να βγουν από την τσέπη μας, γιαυτό και υπάρχουν τα δημοτικά τέλη, διαφορετικά ο κάθε δήμαρχος θα τα είχε καταργήσει.
    Μέλημα του κάθε δήμου είναι να επιβάλλει στους δημότες τέτοια τέλη ώστε τα έσοδα να είναι ίσα με τα έξοδα. Αν δεν είναι ίσα τότε πρέπει ή να μειώσεις τα έξοδα ή να αυξήσεις τα έσοδα. Άλλος λύση δεν υπάρχει.
    Ακου τώρα τι συνέβαινε στο δικό μας δήμο που οι αυξήσεις των τελών είχαν παγώσει από το 2007.
    Επειδή τα έσοδα από τα τέλη ήταν 4,5 εκατομμ. ενώ τα έξοδα ήταν 7, τα υπόλοιπα 2,5 εκατομμ. που λείπανε έπρεπε να καλυφθούν για να λειτουργήσει το σύστημα. Επειδή όπως σου είπα από πουθενά δεν μπορείς να χρηματοδοτήσεις το έλλειμμα αυτό, τι έκανε ο Τσαβαρής για να το καλύψει;
    Έπαιρνε τα λεφτά του ταμείου από άλλους κωδικούς που προορίζονταν να αποζημειωθούν οι άνθρωποι που τους είχαν πάρει τα οικόπεδα για να τα κάνουν δρόμους και πλατείες, το ΚΤΕΛ για τη μεταφορά των μαθητών, τον εργολάβο για τη σύνδεση των σπιτιών με την αποχέτευση, την ΕΥΔΑΠ για την ύδρευση του δημ δικτύου και άλλα πολλά, και έτσι κάλυπτε το έλλειμμα από τα έσοδα των τελών.
    Αυτά τα λεφτά όμως τελειώσανε το περασμένο καλοκαίρι, γιαυτό και η καθαριότητα κατέρρευσε σε μία νύκτα, διότι δεν υπήρχε ούτε ευρώ για να αλλάξουν τα σκασμένα λάστιχα των απορριματοφόρων, χώρια ότι χάσανε και τα λεφτά τους οι άνθρωποι.
    Η νέα Δήμαρχος παρέλαβε ένα ταμείο άδειο και χωρίς φράγκο στους κωδικούς από τους οποίους ξάφριζε τα λεφτά ο Τσαβαρής.
    Αυτή τη στιγμή λοιπόν δεν υπάρχει κανένας κωδικός με λεφτά στον προϋπολογισμό για να πάρει έστω και παράνομα λεφτά για να καλύψει το έλλειμμα όπως έκανε ο Τσαβαρής.
    Αυτό σημαίνει ότι αν παραμείνουν τα τέλη όπως έχουν, δεν θα υπάρχουν λεφτά για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, δεν θα μπορείς να πληρώσεις το πετρέλαιο και θα σταματήσουν τα απορριμματοφόρα, δεν θα μπορείς να πληρώσεις τη ΔΕΗ και οι δρόμοι θα είναι θεοσκότινοι.
    Αυτή θα είναι η κατάσταση, αν δεν αυξηθούνε τα τέλη.
    Με ταμείο άδειο και κωδικούς μηδέν, ούτε φαράσι δεν μπορείς να αγοράσεις.
    Γιαυτό με βαριά καρδιά η Δήμαρχος και το ΔΣ αποφάσισαν την αύξηση η οποία δεν θα λύσει οριστικά το πρόβλημα αλλά θα μπορέσει τουλάχιστον να λειτουργήσει οριακά το σύστημα.
    Όλες οι δημοτικές παρατάξεις το ξέρουνε αυτό γιαυτό και δεν έχουν να προτείνουν λύση, παρά μόνο κραϋγές για δήθεν χαράτσωμα του κόσμου.
    Βγάζουν τα απωθημένα τους. Δεν μπορούν να βαρύσουν το μουλάρι και βαράνε τη σέλα. Αντί να αρχίσουν να ρίχνουν κλωτσιές στον κύριο υπεύθυνο των αναγκαστικών αυξήσεων που είναι ο Τσαβαρής, η κα Καρούση και ο κ.Βλάχος του κλείνουνε το ματάκι και τον έχουν συνοδοιπόρο στον εμπαιγμό του κόσμου.
    Πιστεύω τώρα να κατάλαβες γιατί είναι αναγκαστική η αύξηση.
    Αν συνεχίσεις να μην καταλαβαίνεις, τότε είναι πρόβλημα δικό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/12/14 16:06

      Tι λεσ ρε βλακα και θελεις να σε πιστεψει ο κόσμος. Δεν μπορούσε να βάλει αυξήσεις ο Τσαβαρής 4 χρόνια στα Δημοτικά τέλη; Γιατί δεν έβαλε ρε βλάκα;Γιατί προτίμησε να τρέξει . Ασε τις βλακειες ότι αναγκαστικά και κουραφέξαλα ότι έπρεπε να μπουν αυξήσεις. Το τσουνάμι του κόσμου για τις αυξήσεις που βάλατε θα σας πνίξει σε λίγο. Δηλαδή απ ότι κατάλαβα έπρεπεο Τσαβαρής να είχε βάλει αυξήσεις. Εάν είχε βάλει , όλα καλά. Αυτη είναι η διαφορά τον Τσαβαρή δεν τον λένε Νάννου. Ο σεισμός με τα λάθη που κάνετε συνέχεια έγινε αισθητός σε όλη τη Σαλαμίνα. Το Τσουνάμι που θα σας πνίξει πρόωρα να περιμένετε. ΑΧΡΗΣΤΟΙ - ΑΝΙΚΑΝΟΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/12/14 17:29

      ME AYTO ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΖΕΙΣ γιανΑΚΗ. ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ.

      ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥΦΡΩΣΕΣ ΘΑ ΤΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ. ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΜΕΙΣ-- Λ Α Μ Ο Γ Ι Ο ΕΣΥ ΑΡΧΙΜΑΦΟΖΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/12/14 19:01

      Πανεξυπνε 16.06 ο Κος Τσαβαρης δεν εκανε αυξησεις γιατι ηταν λιγος και :1) Υπολογιζε το πολιτικο κοστος. 2) Δεν ειχε το παρατηρητηριο να του κοιταει τον προυπολογισμο καθε 3μηνο ( με επιτρεπομενη αποκλειση μονο 10%). 3) Δεν σου κανουν εντυπωση οι μηδενικοι αναταποδωτικοι κωδικοι,την στιγμη που η καθαριοτητα κατερευσε και το χρεος στην Ε.Υ.Δ.Α.Π εχει φτασει τα 2.500.000 ευρω???Λες σε μια αποστροφη του λογου σου οτι ετρεξε.Αν ετρεχε θα χρωστουσε ο Δημος πανω απο 10.000.000 ευρω σε προμηθευτες και προς τριτους???Δεν γνωριζω τι θα κανει η παρουσα Δημοτικη αρχη, αλλα και εσυ πρεπει να παραδεχτεις οτι η περιοδος του Κου Τσαβαρη ειναι ΜΝΗΜΙΟ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ !!!

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος7/12/14 12:23

    Και για να συμπληρωσω τον 7/12/2014 11.35 θα πρεπει να λαβουμε υπ'οψην το οτι δωθηκαν 1.5 με 2.000.000 ευρω για επισκευες των οχηματων ( οχι σε επαγγελματιες του νησιου) απο την παρεα του Κου Τσαβαρη, ενω με αυτα τα χρηματα θα μπορουσαν να αγοραστουν πανω απο 20 απορρυματοφορα !!! Για αυτες τις επιλογες, πολιτικα και μονο, δεν θα πρεπει να κατηγορησουμε τον Κο Τσαβαρη για κακοδιαχειρηση?? Ασχετα αν λεγεται οτι χρεωναν επισκευες σε οχηματα που ηταν παροπλεισμενα!!!!!!Αυτα ας τα βρουν οι υπευθυνοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/12/14 14:23

      Oι επισκευές είναι μέγα σκάνδαλο γιατί δόθηκαν δύο εκατομμύρια ευρώ για επισκευές αυτοκινήτων που η αξία τους δεν ξεπερνάει τις 900.000.
      Μέγιστο σκάνδαλο.
      Τσαβαροκαπενάκηδες, η θηλειά σφίγγει..

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος7/12/14 14:35

    ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕς ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΑΝ ΤΑ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΑΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΟΛΟΙ ΕΒΑΖΑΝ ΒΕΝΖΙΝΑΗΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΜΑΓΙΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΤΟΝ ΡΙΜΑΞΑΝ, ΤΟΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος7/12/14 18:08

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕΣ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΕΤΑΞΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος7/12/14 18:40

    ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΟΥ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΝΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΖΗΤΗΣΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/12/14 18:56

      ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, 1,2,3,4, ΚΟΡΙΤΣΙΑ, 4,

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος7/12/14 20:06

    ΛΑΘΟΣ ΠΤΥΧΙΑ ΔΩΣΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΠΤΥΧΙΑ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΧΟΛΩΝ. ΗΘΕΛΕ ΠΤΥΧΙΑ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ. ΓΙΑ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕΤΕ;;;;;;;;; ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ,.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ .!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝ ΟΧΙ ΛΥΠΑΜΕ ????????ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ????????????.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/12/14 20:47

      λαθοσ πτυχια δωσατε κοριτσια

      Ε ΡΟΥΛΑ, 1,2,3,4,ΚΟΡΙΤΣΙΑ 4, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄

      Διαγραφή
  37. Ανώνυμος7/12/14 21:15

    Αν και Τσαβαρόσκυλο όπως μας αποκαλείτε θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.
    Αν τα πιστεύεις πραγματικά αυτά που γράφεις ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ αγόρι μου.

    Michael Nannos

    Η βλακεία σε όλο της το μεγαλείο.

    Έχει παραγίνει η κατάσταση με τις ύβρεις και την σπίλωση οικογενειών και καταστάσεων σε όλα τα blogs της Σαλαμίνας.
    Σε κάθε θέμα είτε αφορά τον Δήμο είτε όχι, εμφανίζονται μηνύματα από αγνώστους που σκοπό έχουν ΜΟΝΟ να αμαυρώσουν ανθρώπους και υπολήψεις.

    Η κατάσταση όμως επανειλημμένως έχει ξεφύγει με προβοκατόρικες ενέργειες σε σοβαρές καταστάσεις.

    Με μεγάλο σεβασμό στους bloggers η κατάσταση αυτή δεν πρέπει να συνεχιστεί.
    Σε αυτούς που γράφουν και θα συνεχίσουν να γράφουν υβριστικά σχόλια δεν έχω καμία εκτίμηση.

    Τόσο μίσος και κακομοιριά δεν ταιριάζει στην Σαλαμίνα.

    Η λογοκρισία στα ανώνυμα υβριστικά σχόλια πρέπει να γίνει πράξη.
    Η Ελευθερία του ενός ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου.

    Βοηθήστε να μπει ένα τέλος στην ασυδοσία και οδηγήστε και εσείς με τον τρόπο σας το νησί μας σε μια καινούρια σελίδα.

    Ξεφτιλίστηκε και η αγωνιστική έννοια του ΑΝΩΝΥΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/12/14 21:21

      ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΠ ΌΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ; ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΕΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΑΣ;

      Διαγραφή
  38. Ανώνυμος7/12/14 21:18

    AN KAI KAΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
    Σαλαμίνα 27 Νοεμβρίου 2014.

    Δελτίο Τύπου.
    Η Ομοσπονδία Εξωραϊστικών Εκπολιτιστικών Συλλόγων Σαλαμίνας, στην έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της, την 26η Νοεμβρίου 2014, ομόφωνα:
    Καταγγέλλει και Καταδικάζει την αιφνιδιαστική και αδικαιολόγητη απόφαση της Δημάρχου Σαλαμίνας κυρίας Ισιδώρας Παπαθανασίου – Νάννου να ακυρώσει την τελευταία στιγμή την ενημέρωση των μελών του διοικητικού συμβουλίου και των προέδρων των συλλόγων μελών της ΟΕΕΣΣ, για την οποία είχε δεσμευτεί προφορικά στο προεδρείο της Ομοσπονδίας, παρουσία του αντιδημάρχου κυρίου Νικολάου Αγαπίου.
    Θεωρούμε ότι η ενέργειά της αυτή δεν συμβάλει καθόλου στην ανάπτυξη συνεργασίας μεταξύ δημοτικής αρχής και συλλόγων, θέση που επανειλημμένως έχει διατυπώσει.
    Καταγγέλλει και Καταδικάζει την δημοτική αρχή της κυρίας Ισιδώρας Παπαθανασίου – Νάννου:
    1. Γιατί επέλεξε την εύκολη και κοινωνικά ανάλγητη λύση της υπέρογκης αύξησης των δημοτικών τελών, επιβάρυνση η οποία θα επιδεινώσει την ήδη άθλια οικονομική κατάσταση των κατοίκων της Σαλαμίνας, όταν μάλιστα όπως φαίνεται στην απόφαση 200/2014, περιορίζει στο έπακρο τις προσφερόμενες παροχές (ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας) προς τους κατοίκους. Αντίθετα αφήνει ανέγγιχτες τις εταιρείες των ναυπηγιών, την ΟΛΠ ΑΕ, τα ιχθυοτροφεία και Ρεβυθούσα.
    2. Γιατί εγκατέλειψε το σενάριο συνεργασίας με την ΕΥΔΑΠ που προέβλεπε μεταξύ άλλων και την εφαρμογή ενιαίου τιμολογίου ύδρευσης και στους καταναλωτές του δημοτικού δικτύου ύδρευσης που θα ήταν, αφενός σημαντική ελάφρυνση των κατοίκων της περιφέρειας και αφετέρου του Δήμου. Απεναντίας επέλεξε την αύξηση του δημοτικού τιμολογίου ύδρευσης επιβαρύνοντας του καταναλωτές με το ποσόν του των 875 χιλιάδων ευρώ ετησίως το οποίο ισοδυναμεί με την αξία 1.784.000 κυβικών μέτρων νερού που χάνονται λόγο της ανύπαρκτης συντήρησης του δημοτικού δικτύου. Σημειώνουμε μάλιστα, ότι στο τεχνικό πρόγραμμα δεν προβλέπεται καμία συντήρηση του δικτύου.
    Καλεί την Δήμαρχο Σαλαμίνας κυρίας Ισιδώρας Παπαθανασίου – Νάννου, να επανεξετάσει τις αποφάσεις της σε ρεαλιστικότερη βάση συνεκτιμώντας την άθλια οικονομική κατάσταση της μεγάλης πλειοψηφίας των κατοίκων της Σαλαμίνας και παράλληλα να αναπτύξει πρωτοβουλίες διεκδίκησης χρηματοδότησης από άλλες οικονομικές πηγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/12/14 12:19

      η πιο μεγάλη πλάκα τελικά είναι αυτή. Ποιά ομοσπονδία κύριοι; Αυτή που καταστρέψατε; Πόσους ενεργούς συλλόγους έχετε στο δυναμικό σας πλέον;αυτοί οι σύλλογοι που σας έχουν απομείνει μήπως είναι οι περισσότεροι κατ' εξακολούθηση παρανομούντες σε μικρά αλλά και σε μεγάλα θέματα ; Και τελευταία κάτι που έμαθα. Αληθεύει ότι ένας σύλλογος κάπου κατά αλυκή μεριά είχε σηκώσει πρόσφατα πειρατική σημαία;

      Διαγραφή
  39. Ανώνυμος8/12/14 09:50

    ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΞΗΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΠΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΜΑΘΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΟΥ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ?ΠΟΣΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΑΣΙΜΑ ΒΡΟΧΙΝΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΖΗΜΙΑ-ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ-?ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος8/12/14 11:32

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΝΤΙ!!!! ΑΝΤΕ ΕΠΙ ΤΣΑΒΑΡΗ ΗΤΑΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ!!!!!!!!!!ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΥΘΕΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ:::::::::ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΠΛΑ ,ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΧΩΡΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ .ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΕΠΑΝΩ .ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΦΗΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙΣ ΠΕΦΤΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ!!!!!ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.