Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Ιαν 2015

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 2 ης Τακτικής Συνεδρίασης 30/01/2015 στις 16:00

Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67,  του Ν. 3852/2010  να σας καλέσω σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την  30η Ιανουαρίου  2015,  ημέρα  Παρασκευή και ώρα  16:00.  στο Δημοτικό Κατάστημα, για  συζήτηση και λήψη απόφασης στο  κατωτέρω θέμα:
1.- Ορισμός  εκπροσώπων  παραγωγικών τάξεων  στην Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, σύμφωνα με τις διατάξεις   του άρθρου 50  του Ν. 1566/85..  
2.- Εξουσιοδότηση της Δημάρχου  για την συνυπογραφή ψηφίσματος σχετικά με την απόφαση ακύρωσης του σχεδιασμού  της ΕΥΔΑΠ για μεταφορά λυμάτων  της Βορειοανατολικής  Αττικής  στο ΚΕΛ Ψυτάλλειας.
3.- Έκφραση σύμφωνης γνώμης  στην  5η  Αναμόρφωση του  Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας, οικ. έτους 2014.
4.-   Ανανέωση  άδειας ίδρυσης &  λειτουργίας  κινητής ρυμουλκούμενης  καντίνας  του κ. Χρυσοβέργη  Χαράλαμπου  στην περιοχή Ηλιακτή.
5.-   Έγκριση  πρακτικού εκτίμησης για την προσκύρωση  Δημοτικής έκτασης  στην ιδιοκτησία  της κας Μαρίας Γρηγορίου συζ. Γ. Τσουκάτου  στο Ο.Τ. Γ 295  στην περιοχή Πέρανη  Δ.Κ. Αιαντείου  Δήμου Σαλαμίνας  εντός του εγκεκριμένου  ρυμοτομικού σχεδίου.   
6.-  Έγκριση πρακτικού εκτίμησης για την προσκύρωση  Δημοτικής έκτασης  στην ιδιοκτησία  του κ. Κρίκορ ή Κιρκόρ Μιζρακιάν  στο Ο.Τ. Γ 175 στην περιοχή  Αγ. Αθανάσιος   Δ.Κ. Αιαντείου  Δήμου Σαλαμίνας  εντός του εγκεκριμένου  ρυμοτομικού σχεδίου.  
7.-    Παράταση  κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.
8.-   Έγκριση  παράτασης προθεσμίας  του έργου: «Κατασκευή Εξωτερικών Διακλαδώσεων».
9.-   Έγκριση  υψομετρικής  μελέτης.
Η   ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
Λεμονιά Καπετάνιου

28 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/1/15 01:40

    Θέματα προς συζήτηση που αποφεύγει η Δημοτικη αρχη " καθαρά χέρια "

    - Απόφαση να φύγουν οι ιχθυοκαλλιεργιες

    - Οριστικο κλείσιμο Αγγελου

    - Ανταποδοτικά τέλη απο τη Ρεβυθουσα

    - Φυσικό αέριο δωρεάν για τους κατοίκους του νησιου απο τη Ρεβυθουσα

    - Διεκδικιση της ιστορικότητας της Ψυταλλιας

    - Αλλαγη του ΓΠΣ

    - Εξω ΟΛΠ

    - Εξω τα ναυπηγεία του θανάτου

    - Ενέργειες προστασίας των ιστορικών μας χωρών και όχι να συνεχίζετε η υποβάθμιση.

    - Διεκδικιση της πολιτιστικής πρωτευουσασ της Ευτωπης το 2021 και όχι ο Πειραιάς.


    Οι δεσμεύσεις και οι υποσχέσεις όλων των συμβούλων και της κ Νανου προεκλογικά κατακεραυνοντας και στοχοποιοντας το τέως Δημαρχο αποδείχτηκαν για αλλη μια φορα ψεύτικες , αποσκοπωντας στην ύφαρπαγη του ψήφου , αδιαφορώντας για τα σοβαρα θέματα που καταστρέφουν την εικόνα του νησιου μας καταστρέφουν το μέλλον του νησιου μας και των παιδιών μας.


    Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ θα συνεχίζουν να μάχονται για το νησι κατα όσων θελουν να μας το ξεπουλήσουν στα συμφέροντα και στις παράγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/1/15 01:59

      Eγώ λέω να το ξεπουλήσουνε σε σένα, πόσα δίνεις;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/1/15 07:11

    Αδελφέ μου έχουν ήδη 5 μήνες διοίκηση, έχεις δει έστω κι ένα θέμα σοβαρό να φέρουν στο ΔΣ προς ψήφιση;
    Ε ούτε και θα δεις γιατί έχουν χάσει την μπάλα και το γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/1/15 07:40

    ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ λέγεμε ΤΖΑΒΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/1/15 08:27

      Εσένα ρε Τσιτσάνη αυτό σε μάρανε; Ε και;
      Έκανες το καθήκον σου σωστά; Εισέπραξες τα χρεωστούμενα του Αγγέλου και δεν σου φτάνανε και προχώρησες στις αυξήσεις μωρή νυφίτσα;
      Ο μαλ@κ@ς που σας ψήφισε

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/1/15 07:49

    MA OI ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Ο γιαννακης Aγγέλου είναι , ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑΛΑΞΗ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ, ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΦΙΛΗΣΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ "αν δεν παρανομήσεις έργο δεν κάνεις"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/1/15 09:01

    ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ. ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ Θ.
    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 33 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ.ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ.ΠΡΟΤΟΥ ΦΥΓΕΙ,ΚΑΙ ΚΛΑΙΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΜΕΝΟ ΓΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/1/15 13:25

    Ψήφισα Ναννου και υποστήριξα τις θεσεις της για να αλλαξουμε το κατεστημενο, οσα αναφέρουν οι Ενεργοι Πολίτες είναι οσα έταζε στα μπαλκόνια και στα σπιτια μας που μας εκλιπαρούσε να πάρει ψηφους. Τη πιστέψαμε τη ψηφίσαμε μας ειπε ότι για όλα οσα αναφέρονται στο ποιο πανο σχόλιο θα τα υλοποιήσει αμεσα γιατι δεν εξαρτάτε από συμφέροντα λχ ναυπηγία , λατομία και γνωριζει ότι ο Δημος δεν εχει χρήματα αλλα με συντονισμένες προσπάθειες θα λαβει χρηματοδοτιση από το Εσπα κτλ κτλ ,

    Όλα αυτά αποδείχτηκαν πολύ γρηγορα μπαρούφες

    Το δημο από ότι διαπιστώνω τον "διοικεί¨ ο Μηνας

    Η Ρουλα είναι από ότι φαινεται δεσμια συμφερόντων απογοητεύοντας φιλουςμκαι υποστηριχτές γιαυτο δεν παιρνει καμια απόφασή με ένα δημοτικο συμβούλιο ανίκανο να προστατεύει και να διεκδικήσει για το συμφέρον του νησιου .

    Δυστυχώς αποδείχτηκαν πολύ μικροι , ξεγέλασαν το κόσμο , χωρις πρόγραμμα , χωρις καμια προτωβουλια συνεχιζουν να απολαμβάνουν το παχυλο μισθο κουτσομπολεύοντας ,ενώ τα προβλήματα του νησιου να διογκώνονται !

    Ολοι εσεις που πηρατε θεσεις στο Δημο δωστε το μισθο σας για τις ανάγκες του Δήμου , εσεις διακυρητατε ότι ο κόσμος πεινάει !!!!! Πληρώνεστε χωρις να πράττετε εργο πειτε μου για ποιο λογο ολοι εσεις να πληρώνεστε ?

    Εάν δε μπορείτε παραιτηθείτε κ Νανου να ερθουν ανθρωποι που ενδιαφέρονται πραγματικά για το νησι ελεύθεροι από εξαρτήσεις με αγαπη στο περβάλλον στη κοινωνια του νησιου , με σεβασμο στη Ιστορια και τον πολιτισμο του , με πραγματική αγάπη στο Σαλαμινιο/Σαλαμινια.

    Δε σας ψηφισαμε για μοστρα

    Θελουμε Δημαρχο που να συγκρουστεί με τα συμφέροντα όχι να τα διαχειριστεί

    Δήμαρχο θέλουμε κ Νανου όχι διαχειριστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/1/15 16:09

      Πολλά ντέρτια έχεις ρε Τζαβαρογάου.....να φωνάξω τον Μηνά να πεις τον καημό σου από κοντά;

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος27/1/15 16:23

    Ασε αδελφε τον εχω εδω μπροστα μου μπρουμητα και θα του τον σφυριξω....εγω τον καημο μου,εξαλλου τον εχω οσο πιο κοντα μπορω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/1/15 18:07

    ΛΑΤΟΜΕΙΟ:ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ
    ΤΟΥΡΛΑ:Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ,ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ 20.000.000κυβ.ΠΕΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΠ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ 1.000.000ΔΡΑΧΜΕΣ(3.000ευρω)
    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΠΟΧΕΤ: Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΧΑΣΕ 8.000.000ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΛΟΓΩ ΦΘΟΝΟΥ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΗΝΑΚΟΥ
    ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΤΙΚ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΕΛΗΝΙΩΝ:
    ΧΑΛΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ.ΗΘΕΛΕ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΔΗΜΟΤ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΣΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΕΛΕΤΗ ΚΟΣΤΟΥΣ 2.600.000ΕΥΡΩ!!!!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑΥΤΟΝ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΝΕΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ Ο ΟΣΚ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ
    ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ:Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΕΙΝΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
    ΔΗΜΟΣ ΤΕΛΟΣ:ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΗΝΑΚΟΔΡΑΚΟΥΛΑΚΟ ΥΠΟΜΟΝΗ..
    Ν.Δ-ΤΡΑΓΟΣ ΤΕΛΟΣ:ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/1/15 18:55

    Τσαβαρή τώρα που βγήκε ο ΣΥΡΗΖΑ εγκατέλειψες την ΝουΔουλα και μας βγαίνεις από τα αριστερά, για να σε πιστέψουμε πρέπει να εγκαταλείψεις τον Τραράγακη ,Καπετανάκη , Παπαθεωχάρη κλπ. Για να δούμε τι άλλο θα δούμε από εσένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/1/15 12:28

      Η ομάδα που αγκαλιάζει τον Τζαβαρή στις 21 ή 22 Ιανουαρίου ήταν στα Παλούκια και καλοδέχτηκαν τον Νεράτζη. Αυτά όλοι τα βλέπουν.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος27/1/15 20:20

    Ρε κολοτουμπες ο Τσαβες ειναι απο τους ελαχιστους δημοτικους παραγοντες που στην ιστοσελιδα του αναφερει οτι ειναι μελος του ΠΑΣΟΚ και δεν το εσβησε η' το αλλαξε κατα περιπτωση ολα αυτα τα χρονια.
    Καταλαβατε κωλοτουμπες,πρεπει να φατε πολλα ψωμια για να τον φτασετε κοροιδαρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος27/1/15 21:30

    Τώρα μας έπεισες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/1/15 01:49

      Αμα θα μπεις κοροιδαρα στην ιστοσελιδα του θα το δεις

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος27/1/15 22:36

    δημοτικά τέλη ώρα μηδέν.έρχονται οι λογαριασμοί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος28/1/15 10:15

    Ανώνυμος27/1/15 23:53

    Πρόσκληση 4ης Τακτικής Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής (27/1/2015)

    Έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10 να σας καλέσουμε σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Σαλαμίνος την ερχόμενη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30-1-2015 και ώρα 10.00 μ. στο Δημοτικό Κατάστημα για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:


    1. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για να παραστεί ενώπιον του Β΄ τριμελούς πλημμελειοδικείου Πειραιά ως πολιτικώς ενάγων, κατά του τ. δημάρχου κ.Ιωάννη Τσαβαρή για την υπόθεση που εκδικάζεται σχετικά με την αγορά οικοπέδου για την κατασκευή 6/θέσιου Δημοτικού σχολείου Σεληνίων.

    2. Εξουσιοδότηση Ο.Ε. προς τη Δήμαρχο Σαλαμίνας να υποβάλλει έγκληση κατά του τέως Δημάρχου κ. Ιωάννη Τσαβαρή και παντός συνυπεύθυνου για τον χειρισμό ενέργειες και παραλήψεις στην υπόθεση εκμίσθωσης του Δημοτικού Αναψυκτηρίου (Flamingo) σύμφωνα με την γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας.

    3. Αποδέσμευση – Ανατροπή των απλήρωτων δεσμευμένων πιστώσεων του Δήμου έτους 2014.

    4. Ψήφιση πίστωσης ποσού 10.939,62 € που αφορά: Προμήθεια τυπογραφικού υλικού και εντύπων για τις ανάγκες της υπηρεσίας ύδρευσης.

    5. Ψήφιση πίστωσης ποσού 6.281,50 € βάσει της υπ’ αριθμ. 195/2014 απόφασης του Ειρηνοδικείου Νέας Ιωνίας.



    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


    ΙΣΙΔΩΡΑ ΝΑΝΝΟΥ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/1/15 12:26

    Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για να παραστεί ενώπιον του Β΄ τριμελούς πλημμελειοδικείου Πειραιά ως πολιτικώς ενάγων, κατά του τ. δημάρχου κ.Ιωάννη Τσαβαρή για την υπόθεση που εκδικάζεται σχετικά με την αγορά οικοπέδου για την κατασκευή 6/θέσιου Δημοτικού σχολείου Σεληνίων.
    Ο δήμος δεν έχει νομική υπηρεσία; Γιατί χρειάζεται να γίνει ορισμός δικηγόρου; Εκτός αν κάτι δεν κατάλαβα καλά. Γιατί αν είναι να πληρώνουμε κι άλλους δικηγόρους τότε οι αυξήσεις στα τέλη δεν μας φτάνουν πουθενά. Αν πάλι θεωρείται ότι δεν μας κάνουν ας προσλάβει νέους υπαλλήλους να μας έρχονται φθηνότερα. Για διευκρινίστε το να καταλάβουμε και εμείς οι αδαής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/1/15 13:25

    Μας εχετε ζαλησει μηνες τωρα για τη δικαιοσύνη και το τεως εσεις ρε θα μας πειτε γιατι σας ψηφίσαμε ? Σκουπίδια παντού , δρομοι καρμανιόλες , γούβες , ηλεκροφοτισμος στα χαλια του , ο Σπανοπουλος κοβει πλοια , ο ΟΛΠ διοικεί το μισο νησι , τα νταμάρι δουλευει νυχτα και εσεις μαλλί , συνολακια και κουτσομπολιό μεχρι να χασουμε το Δημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος28/1/15 15:47

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΒΓΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΕΣΤΕΜΑΣ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΕΚΤΟΣ:
    ΑΥΞΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ 50 ΤΑ ΕΚΑΤΟ
    ΑΥΞΗΣΗ ΔΗΜΟΤ ΤΙΜΟΛΟΓ ΥΔΡΕΥΣ 57 ΤΑ ΕΚΑΤΟ
    ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ
    ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡ-ΦΑΡΜΑΚ
    ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ(ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ)
    ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΛΑΤΟΜΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ
    ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΚΑΤΑ 700.000ΕΥΡΩ
    ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ,ΠΡΟΧΕΙΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος28/1/15 19:05

    Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΓΑΠΗΤΟ ΑΜΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ.ΡΕ ΠΟΣΟ ΚΟΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος30/1/15 14:22

    απαράδεκτο ο εναγόμενος να φέρεται ως ενάγων. ο τόπος αναδεικνύει άρχοντες και αυτός τους καταδικάζει, όπως και όταν τους βρίζει και καλά κανει το κάνει απο αγανάκτηση γιατί άλλα έλεγε και άλλα (μασαχουσέτη) έπραξε ο απαράδεκτος που θέλει να πάρει και το πάνω χέρι. ΜΑΘΕ ΚΑΤΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ( στον πολιτικό πολιτισμό που σου λείπει δεν καλείς τους πολίτες ενός τόπου ρεεεεεεε ) ΠΑΛΙΟ ΑΛΟΓΟ ΝΕΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, ΗΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΞΕΝΟΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/1/15 04:23

      ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΕ ΜΙΛΑΜΕ ΕΓΡΑΨΕΣ
      ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ Μ@@@ΑΣ (ΜΑΓΚΑΣ) ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΛΟΣ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!!!!!

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος30/1/15 18:09

    Καλά τώρα εσύ (Ανώνυμε 30/1/15 14:22) έχεις πολιτικό πολιτισμός μη χέσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος31/1/15 00:01

    νέα κουλούρια και φρέσκα πουλάει ο κουλουράς. οι παλιοί για πάστωμα και γρήγορα, κοινώς σπίτι για τσάι και λογια για να πενεύονται. ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΕΙ Ο ΛΕΓΑΜΕΝΟΣ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος31/1/15 10:11

    TELIKA MIXALH KOPPE OUTE PANTELONIA FORAS OUTE EXEIS IDEA APO POLITIKI. PE ASXETE POU AKOUSTIKE NA BRIZEIS SALAMINIOUS POLITES GIA THLEFONA THS WIND MESA STO DHMOTIKO SYMBOULIO. TELIKA ME TIS BLAKEIES SOU KAI TA SKANDALA SOU EXEIS KATASTREPSEI TON SYNDIASMO THS ROYLAS NANNOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος1/2/15 10:59

    προς 31/1/15 1011 ΜΕΓΑΛΕ ΣΠΟΥΔΑΙΕ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΩ Ο ΚΟΡΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ. ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ. Ο ΚΟΡΡΟΣ ΑΝ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ. ΕΣΥ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΗ ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΡΟΥ. ΣΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΣΟΥ Η ΦΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ Η ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ? ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΤΡΙΩΔΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΗΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.