Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Ιαν 2015

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σαλαμίνας (Σαρωνίς - Βουρκάρι).
Από κοινού με "Το Θέατρο της Κούλουρης" και το "Θεατρικό Εργαστήρι Σαλαμίνας".
Θα σας διασκεδάσουμε και με μουσική και τραγούδια, με την Μαρία Μπεγνή, τους Δημήτρη Παγάραλη και Γιάννη Σαρρή, και με την Θεώνη Μούλτου. Και άλλα πολλά...
Είσοδος, φυσικά, ελεύθερη

29 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/1/15 17:37

    ΟΤΑΝ Ο ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ,,,,WIND,,,, ΕΙΧΑΤΕ ΔΟΣΗ ΔΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΣΑΒΑΡΑΚΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΗΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΕΡΓΑ ΟΠΟΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ. Η¨ ΤΗΝ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ .


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/1/15 17:44

      Δυστυχως δεν χρειαζεται να φυγει κανεις για Αργεντινη ,μιας κι ετοιμαζεται να γινει ως δειχνουν τα πραγματα κι ολοι αυτοι ισως ο Θεος τους τιμωρησει απο ανθρωπους τετοιας "παστας"που εχουμε γινει ..αποκλειεται!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/1/15 17:53

      ΝΑΝΝΑΚΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΜΕΣΑ.
      ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΤΕ.
      ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ!ΕΜΠΡΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος24/1/15 17:52

    ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Η """WIND ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ ΠΟΣΑ 150 ,,,,,200 ΠΟΣΑ¨?ΠΟΣΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/1/15 20:06

      Δεν φοβάται , θα τον σώσει το συνεταιράκι του από το Αμπελάκι .

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος24/1/15 19:01

    Κυρια Ναννου ειμαι απο αυτους(συνταξιουχοςΟΓΑ)που η ΔΕΗ μας εκλεψε για δυο μηνες τα χρηματα αφου μας τα χρεωσε παρανομα ΝΟΕΜΒΡΗ και ΔΕΚΕΜΒΡΗ.Κυρια Ναννου ποια η αντιδραση σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/1/15 19:08

    Eίσαι για δέσιμο γιαννάκι....πάρτο απόφαση Λιλίκα γιατί η τρέλλα δεν έχει γυρισμό, κακομοίρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/1/15 19:20

      ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ ΟΤΙ Η ΤΡΕΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ. Ο ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος24/1/15 19:32

    ΡΕ ΜΗΝΑΚΟ ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ.ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΟΙ ΒΑΡΚΕΣ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΑΡΙ.ΡΕ ΑΝΑ ΜΟΥΝΕ ΜΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/1/15 19:49

    Κυρια Ναννου η σιωπη σας στη παρανομη εισπραξη απο την ΔΕΗ της αυξησης στα δημοτ τελη για τους μηνες ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΚΕΜΒΡΗ,ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/1/15 20:00

    Μιχάλη , άσε την νομική υπηρεσία του δήμου είναι γνωστή σε όλους μας πως λειτουργεί και ποια συμφέροντα εκπροσωπεί . Ο Δερτούζος την στιγμή που χρέωνε την σχολική επιτροπή με 52 κινητά τηλεφωνά και αφαιρούσε από τα παιδιά την θέρμανση και την ομαλή λειτουργία τον σχολικών μονάδων διέπραττε κακούργημα . Να πάει στο εισαγγελέα και αυτός θα αποφασίσει .Μην ακούτε τα κλαψουρίσματα του έχει φάει πολύ χρήμα και πρέπει να τιμωρηθεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/1/15 20:05

    ΜΙΧΑΛΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟ ΘΥΜΑΣΑΙ;ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ... ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/1/15 20:15

      Απατεώνες άδω που μαζευτήκατε στο νησί μας που σας φιλοξένησε και σας έδωσε αξιώματα και εσείς το λεηλατήσατε ,πάρτε δρόμο και πηγαίνετε εκεί που γεννηθήκατε και μεγαλώσατε εκεί που μάθατε να ζείτε με την βρομιά και την απατεωνιά πολύ σας ανεχτήκαμε.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος24/1/15 20:59

    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ 20.15 ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΜΗΝΑΡΟΥΛΑΣ.
    ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος24/1/15 21:26

    Και εσείς οι κουλουργιώτες να βάλατε μυαλό και άλλη φορά να μην τρέχετε με τον αρχιαπατεώνα γίνατε ρεζίλη των σκυλιών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/1/15 21:58

      Ειμαι Κουλουριωτισα ηταν τιμη μου που ημουνα υποψηφια με τον Γιαννη Τσαβαρη και απο τωρα δηλωνω θα ειμαι υποψηφια μαζι του και παλι

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/1/15 21:40

      ante kai kala gam...ia

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος24/1/15 21:39

    ειμαι υπάλληλος του δήμου να ξέρετε οτι γνωρίζω πολύ καλά οτι η προσφορά του ΟΤΕ σε σχέση με την WIND ήταν διπλασία για αυτό επιλέξαμε τηνWIND που ειναι και τοπική επιχείρηση για να στηρίξουμε την τοπική αγορά και οχι όπως εσεις που μέσω της πρόεδρο σας επιλέξατε επιχειρηματιες από την Αθήνα για να πάρουν τις δουλείες (αναλώσιμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/1/15 22:32

      Είμαι υπάλληλος της WIND και γνωρίζω πολύ καλά το τι γινότανε. Κάθε μέρα ερχόντουσαν Δερτούζος και Καπετανάκης και ξαφρίζανε τα ράφια και φεύγανε σαν κύριοι. Ποτέ δεν δώσαμε αναλυτική κατάσταση χρέωσης για κάθε τηλέφωνο χωριστά γιατί θα φαινόντουσαν και ο αριθμός των κινητών τηλεφώνων που ήταν περίπου 50 κινητά και οι αριθμοί τους. Απλά, βγάζαμε ένα τιμολόγιο με το συνολικό κόστος στο ΑΦΜ της Επιτροπής κι έσκαγε τα λεφτά ο Δερτούζος. Το ίδιο συνέβαινε και με το Δήμο, βγάζαμε ένα τιμολόγιο στο ΑΦΜ του Δήμου με το συνολικό κόστος και τα έσκαγε ο Καπετανάκης. Η υπόθεση έχει πολύ μπόχα τυέτοια που θα τους πνίξει αν κινηθούνε σωστά και προσεκτικά.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος24/1/15 22:38

    Νανακια κιοτηδες αν εχετε α@@@@@α στον εισαγγελεα τωρα συκοφαντες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος24/1/15 22:40

    Mηνακο σιγα θα σκισεις το καλτσον σου μην βιαζεσαι τοσο πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος24/1/15 23:19

    ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΗΣ WIND ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ;;;Η ΟΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ;;;;;;ΞΕΡΕΙΣ Η WIND ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ;;;;;ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΑΣ. ΤΥΠΟΣΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΔΩΣΤΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.????
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΑΛΛΩΝ.ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤ/ΣΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος24/1/15 23:24

    ΕΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΥΡΙΕ ΚΟΡΡΕ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΣΑΣ . ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΗΤΕ ΑΜΕΣΑ. ΜΗ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος24/1/15 23:38

    Ανώνυμος24/1/15 23:37
    Ανώνυμος24/1/15 19:20
    ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΤΟΥΖΟΜΑΝΩΛΑΚΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΏ

    ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΙΣΗΣ ΟΤΑΝ Ο ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ.ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος24/1/15 23:44

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ 24/1/15 20:00, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΤΟΥΖΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΝΟΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΡΑ".ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΡΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ . ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΡΡΟ, ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΑΝ. ΚΑΝΤΕ ΚΡΗΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΑΪΟ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ "ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ WIND" ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ή ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΔΙΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ Ή ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ WIND.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος25/1/15 08:38

    Νανακια τι τσαπου φαγατε παλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος26/1/15 09:56

    ΣΤΟΝ 24/1/15 2344 ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΝΟΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ WIND?ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ? ΤΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΡΓΑΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΚΟΡΡΟΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΟΡΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ Η ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΟΥ Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΡΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΓΑΡΓΑΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕ. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΣΟΥ. ΑΥΤΑ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος26/1/15 15:02

    Θα τον παραδεχθω τον Κορρο να το φερει θεμα στο δημοτ συμβουλιο και οχι να συμπεριφερθει οπως στην περιπτωση του αιγυπτιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος27/1/15 09:52

    ΣΤΟΝ 26/1/15 1502 ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.