Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Ιαν 2015

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΟΥΚΙΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ σας καλεί στην κοπή της πίτας του


29 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/1/15 16:23

    Ψήφισα Ναννου και υποστήριξα τις θεσεις της για να αλλαξουμε το κατεστημενο, οσα αναφέρουν οι Ενεργοι Πολίτες είναι οσα έταζε στα μπαλκόνια και στα σπιτια μας που μας εκλιπαρούσε να πάρει ψηφους. Τη πιστέψαμε τη ψηφίσαμε μας ειπε ότι για όλα οσα αναφέρονται στο ποιο πανο σχόλιο θα τα υλοποιήσει αμεσα γιατι δεν εξαρτάτε από συμφέροντα λχ ναυπηγία , λατομία και γνωριζει ότι ο Δημος δεν εχει χρήματα αλλα με συντονισμένες προσπάθειες θα λαβει χρηματοδοτιση από το Εσπα κτλ κτλ ,

    Όλα αυτά αποδείχτηκαν πολύ γρηγορα μπαρούφες

    Το δημο από ότι διαπιστώνω τον "διοικεί¨ ο Μηνας

    Η Ρουλα είναι από ότι φαινεται δεσμια συμφερόντων απογοητεύοντας φιλουςμκαι υποστηριχτές γιαυτο δεν παιρνει καμια απόφασή με ένα δημοτικο συμβούλιο ανίκανο να προστατεύει και να διεκδικήσει για το συμφέρον του νησιου .

    Δυστυχώς αποδείχτηκαν πολύ μικροι , ξεγέλασαν το κόσμο , χωρις πρόγραμμα , χωρις καμια προτωβουλια συνεχιζουν να απολαμβάνουν το παχυλο μισθο κουτσομπολεύοντας ,ενώ τα προβλήματα του νησιου να διογκώνονται !

    Ολοι εσεις που πηρατε θεσεις στο Δημο δωστε το μισθο σας για τις ανάγκες του Δήμου , εσεις διακυρητατε ότι ο κόσμος πεινάει !!!!! Πληρώνεστε χωρις να πράττετε εργο πειτε μου για ποιο λογο ολοι εσεις να πληρώνεστε ?

    Εάν δε μπορείτε παραιτηθείτε κ Νανου να ερθουν ανθρωποι που ενδιαφέρονται πραγματικά για το νησι ελεύθεροι από εξαρτήσεις με αγαπη στο περβάλλον στη κοινωνια του νησιου , με σεβασμο στη Ιστορια και τον πολιτισμο του , με πραγματική αγάπη στο Σαλαμινιο/Σαλαμινια.

    Δε σας ψηφισαμε για μοστρα

    Θελουμε Δημαρχο που να συγκρουστεί με τα συμφέροντα όχι να τα διαχειριστεί

    Δήμαρχο θέλουμε κ Νανου όχι διαχειριστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/1/15 18:37

      Και μόνο αυτό που λες ότι " το δημο από ότι διαπιστώνω τον "διοικεί¨ ο Μηνας", τα λέει όλα.
      Αποκαλύφθηκες γιαννάκι, ούτε να κρυφτείς δεν ξέρεις.
      Ο Μηνάς λεχρίτη γιαννάκι ούτε πατάει στο Δήμο, ούτε σε γάμους φαίνεται ούτε σε πανηγύρια, μόνο στον ύπνο σου τον έχεις εφιάλτη, κι εύχομαι να τον έχεις πάντα συντροφιά.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/1/15 21:39

      Ναι έχεις δίκιο γιατι όταν πάει η πόρτα του διαδρόμου της δημαρχου κλειδώνει από μέσα χαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/1/15 17:55

    Μηνακο τακους;και πουσαι ακομα!σας πηρανε χαμπαρι και θα γινει τσουναμι το κραξιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/1/15 18:00

    ΛΑΤΟΜΕΙΟ:ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ
    ΤΟΥΡΛΑ:Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ,ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ 20.000.000κυβ.ΠΕΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΠ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ 1.000.000ΔΡΑΧΜΕΣ(3.000ευρω)
    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΠΟΧΕΤ: Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΧΑΣΕ 8.000.000ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΛΟΓΩ ΦΘΟΝΟΥ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΗΝΑΚΟΥ
    ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΤΙΚ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΕΛΗΝΙΩΝ:
    ΧΑΛΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ.ΗΘΕΛΕ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΔΗΜΟΤ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΣΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΕΛΕΤΗ ΚΟΣΤΟΥΣ 2.600.000ΕΥΡΩ!!!!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑΥΤΟΝ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΝΕΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ Ο ΟΣΚ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ
    ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ:Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΕΙΝΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
    ΔΗΜΟΣ ΤΕΛΟΣ:ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΗΝΑΚΟΔΡΑΚΟΥΛΑΚΟ ΥΠΟΜΟΝΗ..
    Ν.Δ-ΤΡΑΓΟΣ ΤΕΛΟΣ:ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/1/15 18:41

      Ωπα, τι ακούω γιαννάκι, ΝΔ-ΤΡΑΓΟΣ ΤΕΛΟΣ;

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/1/15 19:04

    Τσαβαρή τώρα που βγήκε ο ΣΥΡΗΖΑ εγκατέλειψες την ΝουΔουλα και μας βγαίνεις από τα αριστερά, για να σε πιστέψουμε πρέπει να εγκαταλείψεις τον Τραράγακη ,Καπετανάκη , Παπαθεωχάρη κλπ. Για να δούμε τι άλλο θα δούμε από εσένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/1/15 19:49

    Ελπίζω να χάρηκαν τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Ελπίζω να χάρηκαν τις σημαίες με το σφυροδρέπανο, την πολύχρωμη σημαία των γκέι, σημαίες από την Γκάνα, την Ιταλία, την Βενεζουέλα κτλ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ (μετά από καμιά ώρα εμφανίστηκε μια τοσοδούλα πλαστική ελληνική σημαία).

    Ελπίζω να χάρηκαν την επίσκεψή Τσίπρα στην Καισαριανή και τα συνθήματα των οπαδών του: «Λαέ, θυμήσου, το χώμα που πατάς λευτέρωσε ο Άρης και το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ.» «ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ». Κάποιος θα έπρεπε να τους πει πως ο σφαγέας- κίναιδος Βελουχιώτης ήθελε να κάνει την Ελλάδα μας Σοβιετική Λαϊκή Δημοκρατία, να χαρίσει τη Μακεδονία μας στους Βούλγαρους, τη Θράκη στους Τούρκους.

    Ελπίζω να χάρηκαν την πρωτοφανή, για τα έθιμα και τις παραδόσεις μας, πολιτική ορκομωσία του πρώτου άθεου ελληνόφωνου πρωθυπουργού.

    Σεβόμενοι την επιλογή τους θα τον υποστούμε ΟΛΟΙ. Πρέπει να είναι μαρτυρικό όμως να ξέρεις πως αυτός ο πρωθυπουργός βρίσκεται στη θέση του με τη δική σου ψήφο, φίλε δεξιέ ψηφοφόρε, που επέλεξες αυτόν αντί των εθνικιστών. Πρέπει να ντρέπεσαι που έδωσες ψήφο σε αυτούς που σφαγίασαν τους προγόνους σου, πρέπει να ντρέπεσαι που έδωσες ψήφο σε αυτόν που σου είπε πως δε θα πληρώσεις ΕΝΦΙΑ. Μερικές αξίες δεν πουλιούνται και δεν αγοράζονται. Απλά αν σκέφτονταν έτσι οι πρόγονοί μας σήμερα δε θα ονομαζόμασταν ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/1/15 20:01

    Αμβρόσιος: "Προκλητική προβολή της αθεΐας η πολιτική ορκωμοσία Τσίπρα"
    Κείμενο στο προσωπικό του blog ανέβασε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος όπου για την πολιτική ορκωμοσία του Αλέξη Τσίπρα είπε πως είναι προκλητική προβολή της αθεΐας.

    Στο μακροσκελές κείμενο του ο Αμβρόσιος αναφέρει πως «η άλλοτε χριστιανική Ελλάδα και επισήμως πλέον αποβάλλει την χριστιανικήν της ταυτότητα, αποχριστιανίζεται» και συνεχίζει σε άλλο σημείο:

    «Οι Έλληνες εψήφισαν σαν Πρωθυπουργό της Ελλάδος τον κ. Αλέξη Τσίπρα, δηλαδή ένα πολιτικό πρόσωπο, το οποίο α) ζει και συζεί με την "συντροφό του", όπως έλεγαν τα ΜΜΕ, καί όχι με την "σύζυγό του", δηλ. με μια γυναίκα χωρίς να έχει προηγηθεί θρησκευτικός γάμος, β) δεν έχει βαπτίσει τα παιδιά του με το χριστιανικό βάπτισμα καί γ) ως Πρωθυπουργός, με περισσή υπεροψία δε, αρνείται νά δώσει τόν θρησκευτικό Όρκο! Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην νεώτερη ιστορία της Ελλάδος!».

    Πιο καυστικός ακόμα συνεχίζει: «μια νέα εποχή αρχίζει στην Ελλάδα μας! Η παραδοσιακά θρησκευόμενη αυτή Χώρα αποβάλλει τον θρησκευτικό της, τον Ορθόδοξο χριστιανικό, χαρακτήρα της».

    Ο νέος πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας αρνήθηκε να ορκισθή με τον καθιερωμένο τρόπο, με τον χριστιανικό Όρκο! Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, δυστυχώς, χωρίς να προβάλλει κάποια επιφύλαξη, χωρίς κάποια αντίδραση, αποδέχθηκε την πρωτόγνωρη απαίτηση του νέου Πρωθυπουργού... Η χώρα προβάλλει σαν μία χώρα αθέων»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/1/15 21:11

    Λα`ι`κη Θεοκρατια..ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.....Αν δε ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ..τους αρχιπαππαδες.....Θα θυμωσει ο...ΘΕΟΣ ..Προτιμαει τους αυτοπροσδιοριζομενους...ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ......ΕΛΛΑΔΑ....2014......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/1/15 21:16

    Θα ηθελα μονο να συμπληρωσω ,αν επιτρεπεται οτι
    οι προηγουμενοι δυστυχως πρωθυπουργοι αμαυρωσαν
    βαναυσα την Ελλαδα μας και μας προδωσαν σε πολλους
    τομεις ,και εδειχναν χριστιανοι ...με τις κινησεις εξωτερικα .Αυτοι ειναι λοιπον για την καταντια μας
    βλεποντας αυτα τα προσωπα ,που φαινεται να ειναι
    αντιδραστικοι ,με τα συστηματα.Ακομα φταιει κι το 30%
    του λαου που δεν πηγε να ψηφησει!!!.
    Δυστυχως αν δεν αλλαξουμε σιγα σιγα ολοι μας
    προς το σωστο κι το δικαιο απο τις οικογενειες μελλων δεν εχουμε .Ασ αναλογιστουμε λοιπον τα λαθη μας και αας διωρθωθουμε ο καθενας μας διωχνοντας τον εγωισμο ,απαρχη κακων οιωνων.Οιδωμεν και αναμενωμεν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/1/15 22:57

    Νταμάρι κ ΓΠΣ δυο λέξεις που θα φάνε την ρουλιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/1/15 23:45

      Το νταμάρι το έκλεισε η Ρούλα σαν αντιπολίτευση και επισφραγίστηκε το κλείσιμο με απόφαση δημοτικού συμβουλίου τώρα ως Δήμαρχος.
      Το ΓΠΣ που επί 5 χρόνια ήταν σε χειμερία νάρκη θα ξανα-ενεργοποιηθεί αρκεί να βρεθούνε δυό φράγκα για να πληρωθούν οι μελετητές. Βλέπεις ο πρώην τους άφησε όλους απλήρωτους και ξάφρισε όλα τα ράφια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/1/15 01:45

      ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΙΟΖΗ ΑΣΧΕΤΕ ΤΗ GEOPLAN (ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ Γ.Π.Σ). Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΕ,ΑΦΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΑΝΕΛΑΒΕΙ ( 1-1-2011) ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΟΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ GEOPL ANΑΓΩΓΗ( TΕΛΕΣΗΔΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ )ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010 1.300.000ΕΥΡΩ
      ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος27/1/15 23:55

    Πρόσκληση 4ης Τακτικής Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής (27/1/2015)

    Έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10 να σας καλέσουμε σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Σαλαμίνος την ερχόμενη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30-1-2015 και ώρα 10.00 μ. στο Δημοτικό Κατάστημα για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:


    1. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για να παραστεί ενώπιον του Β΄ τριμελούς πλημμελειοδικείου Πειραιά ως πολιτικώς ενάγων, κατά του τ. δημάρχου κ.Ιωάννη Τσαβαρή για την υπόθεση που εκδικάζεται σχετικά με την αγορά οικοπέδου για την κατασκευή 6/θέσιου Δημοτικού σχολείου Σεληνίων.

    2. Εξουσιοδότηση Ο.Ε. προς τη Δήμαρχο Σαλαμίνας να υποβάλλει έγκληση κατά του τέως Δημάρχου κ. Ιωάννη Τσαβαρή και παντός συνυπεύθυνου για τον χειρισμό ενέργειες και παραλήψεις στην υπόθεση εκμίσθωσης του Δημοτικού Αναψυκτηρίου (Flamingo) σύμφωνα με την γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας.

    3. Αποδέσμευση – Ανατροπή των απλήρωτων δεσμευμένων πιστώσεων του Δήμου έτους 2014.

    4. Ψήφιση πίστωσης ποσού 10.939,62 € που αφορά: Προμήθεια τυπογραφικού υλικού και εντύπων για τις ανάγκες της υπηρεσίας ύδρευσης.

    5. Ψήφιση πίστωσης ποσού 6.281,50 € βάσει της υπ’ αριθμ. 195/2014 απόφασης του Ειρηνοδικείου Νέας Ιωνίας.



    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


    ΙΣΙΔΩΡΑ ΝΑΝΝΟΥ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/1/15 07:49

      Καλά ρε ανεγκέφαλε και προβληματικέ, μπορείς να μας πεις και το γιατί ανέβασες ως σχόλιο την πρόσκληση της ΟΕ και δεν την έβγαλες ΔΤ με ένα μικρό σημείωμα; Αυτό θα είναι από δω και πέρα το γραφείο τύπου τις δημάρχου με κουκούλα σαν τους δωσίλογους;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/1/15 08:43

      Ποιός να την βγάλει ΔΤ ρε βλάκα;
      Αυτή είναι αναρτημένη στο site του Δήμου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/1/15 13:14

      Ρε δωσίλογε εφ' όσον δεν το κρίνεις σκόπημο να βγει σε ΔΤ, τότε γιατί το ανέβασες σε κουκουλοσχόλιο;
      Ο βλάκας

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος28/1/15 10:13

    Ώπα, τι βλέπω Θέμα Νο.2 ;
    Πάλι στον Εισαγγελέα σε στέλνει η Οικονομική Επιτροπή ρε γιαννάκι;
    Πάλι μούτι τα έκανες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/1/15 13:17

    2. Εξουσιοδότηση Ο.Ε. προς τη Δήμαρχο Σαλαμίνας να υποβάλλει έγκληση κατά του τέως Δημάρχου κ. Ιωάννη Τσαβαρή και παντός συνυπεύθυνου για τον χειρισμό ενέργειες και παραλήψεις στην υπόθεση εκμίσθωσης του Δημοτικού Αναψυκτηρίου (Flamingo) σύμφωνα με την γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας.

    Ρε δωσίλογε, με τι στοιχεία; Δεν κάνει εμείς να μάθουμε για να τον φτύσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος28/1/15 15:00

    Μηνακο και να σας το ζηταγε ο Τσαβες τετοιες μακακιες δεν θα κανατε,θατο καταλαβεις στις 11-2-2015 που θα εχουμε την πρωτη αποφαση για την αγορα του οικοπεδου για την κατασκευη του νεου δημοτ σχολειου στα Σεληνια(τη μυνηση την εκανε ο δρακουλας επειδη ο Τσαβες του χαλασε την κομπινα των 2.600.000ευρω)
    Μετα θα ακολουθησει η πλακοστρωση του αυλειου χωρου του Αη Γιαννη του Θεολογου(εκει να δεις γελοιο μηνακο με τα χαλια σας)και μετα θα εχουμε το παλιο flamingo oπου θα γελασει μηνακο ο καθε πολραμενος....Φυσικα μετα απο καθε αθωωση θα ακολουθει συγκεκριμενη διαδικασια για την αποκατασταση του εκδιοχθεντος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/1/15 15:24

    Μου ειπαν οτι επειδη ο πρωην συμφωνησε να συψηφισθουν τα εξοδα για την κατασκευη τουαλετας για ΑΜΕΑ,τρεις επιλεον τουαλετες και αποδητυρια στο παλαιο flamingo(απαιτηση της αρμοδιας υπηρεσιας της περιφερειας για να δωθει αδεια λειτουργιας)με τρεχοντα ενοικια τον πανε στα δικαστηρια.
    Ο σημερινος καταστηματαρχης πηρε με ανοιχτο διαγωνισμο το μαγαζι
    Δινει 3.000ευρω το μηνα
    Ειναι Κουλουριωτης
    Ειναι πολυτεκνος
    Εχει τεσσερα παιδια ανεργα
    Εχει καταθεση εγγυητικη επιστολη 36000ευρω
    Δυστυχως δεν παει καλα(μπαινει μεσα)
    Και γιαυτη την περιπτωση κυνηγατε τον Τσαβαρη!
    Καλα ρε μηνακο ξεμηνες αποσα ελεγες;
    Εσυ μιλαγες για κομπινες,υπερκοστολογησεις,μαιμου εργα και ξεπεσες σαυτα που θα σας παει καροτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/1/15 15:41

    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΟΧΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΠΗΔ.............Σ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος28/1/15 18:43

    Μηνακο γιατι δεν βγαζετε στον αερα την τεχνικη εκθεση της Τεχνικης Υπηρεσιας για την εκταση των ζημιων που αφησε ο κολητος σου ο Ραφαηλιδης(πρωην ιδιοκτητης);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος28/1/15 18:53

    Μηνακο γιατι δεν λετε οτι τις επιλεον εγκαταστασεις της ζητησε η διευθυνση υγιεινης ως προυποθεση για την αδειοδοτηση;
    Δηλαδη εγκαταστασεις που ηταν ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟ να διαθετει το κτιριο και τις οποιες τις εφτιαξε ο μαγαζατορας θα τις πληρωσει απο την τσεπη του;ρε δε πατε να ...ξυστητε,παλι δημαρχο θα τον κανετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος28/1/15 19:01

    ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΑ ΝΟΜΙΚΑ:
    ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΗΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΣΕ ΟΛΕΣ) ΙΕΡΑΡΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. Ο ΝΟΩΝ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος1/2/15 12:56

    Φίλε μου, οικογένειες δεν θιχτήκανε παρά μόνο πρόσωπα. Ο κυρ Μάνος είναι πολιτικό πρόσωπο και οι πράξεις του κρίνονται. Έκανε όμως το μοιραίο λάθος. Παρασύρθηκε από τα ανώνυμα σχόλια και έβγαλε την ανακοίνωση νομίζοντας ότι έτσι θα λήξει το θέμα. Ομολόγησε την ύπαρξη των 50 κινητών και προσπάθησε να ρίξει τις ευθύνες στην εταιρία και η εταιρία με τη σειρά της στον υπάλληλο. Μπορεί να έσβησε από το έγγραφο που ανάρτησε το όνομα του υπαλλήλου αλλά κλειστή κοινωνία είμαστε, από στόμα σε στόμα, όλα μαθαίνονται. Έτσι έγινε γνωστό και το όνομα του υπαλλήλου της εταιρίας που υποτίθεται ότι πλαστογράφησε τις συμβάσεις. Με λίγα λόγια ενοχοποίησε εταιρία και υπάλληλο. Φυσικό ήταν να αντιδράσουν.
    Η δημοσιοποίηση του θέματος από τον ίδιο, έφερε τον κυρ Κορρό σε δύσκολη θέση.
    Δεν ξέρω ο κυρ Κορρός τι είχε σκοπό να κάνει με το θέμα αυτό αφού ήταν γνώστης, αλλά μετά από την ανακοίνωση δύο πράγματα μπορούσε μόνο να κάνει ή να συγκαλύψει την υπόθεση οπότε θα δεχότανε τα πυρά όλου του κόσμου ή να τα έβγαζε όλα στον αέρα. Προτίμησε το δεύτερο και πολύ σωστά έκανε.
    Τώρα ο κυρ Μάνος θα πρέπει να απαντήσει στα αμείλικτα ερωτήματα του Εισαγγελέα και φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσει, οπότε ο πέλεκυς θα είναι βαρύς.
    Κυρ Μάνο μου όλα εδώ πληρώνονται και γιθα σένα και για το αφεντικό σου που την έκανε ¨λούης¨ όταν τον ρώτησε η Δήμαρχος ποιοί είχαν και τα άλλα 24 κινητά που είχε πάρει ο Τσαβαρής ως Δήμος.
    Έχω διαβάσει ότι και το τέλος του AL CAPONE από μια τροχαία κλήση προήλθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/15 18:30

      ο κυρ Μάνος πέθανε ο κυρ Μάνος πάει
      το λέι και το τραγούδι!

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.