Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

30 Ιαν 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015 στα Αμπελάκια εκδήλωση αφιερωμένη στην συγγραφέα κ. Λένα Μαντά.
Η διοργάνωση έγινε σε συνεργασία της Αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Αμπελακίων κ. Σταυρούλας  Γεροντιώτου με τις εκδόσεις «ΨΥΧΟΓΙΟΣ» και το θέμα που αναπτύχθηκε ήταν
«Το βιβλίο αχτίδα αισιοδοξίας και αντίδοτο στο άγχος
που προκαλούν τα προβλήματα της εποχής μας».
Απηύθυνε χαιρετισμό και καλωσόρισμα η Αντιδήμαρχος και την συγγραφέα προλόγισε η κ. Μαλαματένια Μίχα, Κοινοτική σύμβουλος Σαλαμίνας.
Η συγγραφέας παρουσίασε το βιβλίο της «Τα πέντε κλειδιά» και συνομίλησε με το κοινό.
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από τον νέο τραγουδοποιό Γιάννη Φακίνο, που με την κιθάρα του ταξίδεψε το κοινό σε όμορφα μελωδικά μονοπάτια και στη συνέχεια η Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Ρούλα Νάννου ευχαρίστησε τους συντελεστές της διοργάνωσης αυτής και πρόσφερε μία  ανθοδέσμη στην συγγραφέα.
Η Αντιδήμαρχος, σαν ενθύμιο από την επίσκεψή της στο νησί, της πρόσφερε δύο βιβλία που αφορούν την Σαλαμίνα και την λαογραφία της, καθώς και μία μικρογραφία από το γιορντάνι της κουλουριώτικης στολής.
Επίσης η Αντιδήμαρχος πρόσφερε στον κ. Φακίνο έναν κομψό στυλό και του ευχήθηκε με αυτό να υπογράφει στο μέλλον τα αυτόγραφά του!   
Τέλος η κ. Μαντά υπόγραψε αντίτυπα των βιβλίων της στο πολυάριθμο κοινό που υπομονετικά περίμενε την σειρά του.
Η Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αμπελακίων
Σταυρούλα Γεροντιώτου

178 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/1/15 15:21

    ΜΑΓΚΑΣ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΠΗΡΕ ΑΠΟ wind ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΈΩΣΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΊΟ. ΧΡΕΩΝΑΝ 10 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ. ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΡΡΟΣ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΕΥΘΝΕΣ. ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ; ΕΔΩ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ WIND . ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ Η wind ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΚΟΡΡΕ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟ.....

    Απάντηση

    Ανώνυμος31/1/15 03:31
    ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΚΟΡΡΕ ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ;
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΤΟΥΣΕ .....ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ!!!!ΡΕ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΟΤΙ ΕΣΚΙΖΕ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ!!!

    Απάντηση

    Ανώνυμος31/1/15 09:29
    ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΞΕΚΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΟΡΡΕ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ,ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΟ ΟΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ ΕΠΑΘΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ,ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Η ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΕΚΕΙ .,ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΔΩ ΒΓΑΖΑΤΕ ΤΡΕΛΟ ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ,ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ.. ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΟ ΔΥΚΤΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑΣΕΙ ΛΑΥΡΑΚΙ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΡΙΝΑΚΙ,ΜΗ ΠΩ ΠΑΠΟΥΤΣΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/1/15 21:22

      ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ KΛEΦΤΟΥΖΟ ΝΑ ΓΡΑΦΗΣ ΑΚΟΜΑ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΚΛΕΒΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/2/15 09:07

      ΣΚΑΤΟΥΖΟ φέρε πίσω τα λεφτά που έκλεψες από τα παιδιά μας .Κύριε εισαγγελεύς , βάλτων όσο μπορείς ποιο μέσαααααααααααααααααααααααααααααα

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος31/1/15 15:22

    ΩΡΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΠΟΣΟ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ,ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ! ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΟΣΟ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΕΙΣΑΙ.

    Απάντηση

    Ανώνυμος31/1/15 09:49
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΛΑΜΨΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ ΟΤΙ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΜΑΣ ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ WIHD ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΩΧΗΡΩΣΗ;;;;;;;;;; ΚΑΙ ΣΥΝΧΡΟΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Κ. ΚΟΡΡΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ
    ΤΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ;;;;;;;;ΓΥΙΟΣ ,ΑΔΕΛΦΟΣ,ΟΥΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΔΙΟΡΘΩΣΤΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!

    Απάντηση

    Ανώνυμος31/1/15 10:12
    Κορρε ποσο μας απογοητευεις,ειμαι ενας απο αυτους που σε ειχα πιστεψει αλλα εκανα λαθος μαναρι μου

    Απάντηση

    Ανώνυμος31/1/15 10:54
    ΟΤΑΝ Κ. ΚΟΡΡΕ ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΕΙΠΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ .ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕΣ ΟΤΙ Ο Κ.ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΑΨΟΓΑ,,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΙΧΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ,ΟΧΙ ΟΤΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΥΣΦΗΜΗΖΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ,ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΙΣΩΣ ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΙΣ ΚΑΚΙΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΙΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ (ΣΤΕΛΛΑ) ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΤΕ ΠΙΣΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ Κ.ΜΑΝΟ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑ ; ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕΣ ΟΛΑ ΕΙΠΕΣ ΜΟΛΙΣ Ο Κ. ΜΑΝΟΣ ΕΦΥΓΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΛΑΓΕ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΛΑΚΙΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΣΟΥ ΒΟΗΘΟΙ ΓΕΛΑΓΑΝ ΕΙΡΩΝΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΨΟΓΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. " ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ.¨"ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ,ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΨΕΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/1/15 18:14

      ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΧΡΕΩΝΑΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΘΡΗΝΟΥΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΜΑ ΧΟΛΕΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΠ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΦΤΕΝΕ ΡΕ ΑΛΙΤΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΑΝ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΧΗ ΑΡΠΑΧΤΑ ΝΤΡΟΠΗ ΕΞΩ ΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΧΑΖΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙΟΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/1/15 18:19

      ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ KΛEΦΤΟΥΖΟ ΝΑ ΓΡΑΦΗΣ ΑΚΟΜΑ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΚΛΕΒΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος31/1/15 18:22

      ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΓΙΟΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ, TO ΑΚΟΥΣ ΠΑΡΤΟΥΖΟΓΕΝΙΣΗ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/2/15 09:06

      ΣΚΑΤΟΥΖΟ φέρε πίσω τα λεφτά που έκλεψες από τα παιδιά μας .Κύριε εισαγγελεύς , βάλτων όσο μπορείς ποιο μέσαααααααααααααααααααααααααααααα

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος31/1/15 15:24

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ;;;;;;;;ΕΛΕΓΕ ΕΓΩ ΚΥΡΙΕ,ΔΕΡΤΟΥΖΟ,ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΒΑΡΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΩΣΤΑ ΕΛΕΓΕ , ΟΥΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΕΞΕΘΕΣΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΔΙΚΑ ΣΕ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΕ ΕΚΘΕΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΙΔΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ .ΠΑΡΕ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΜΑΝΟ.ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΒΗΣΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΥΑΙΣΘΥΗΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΟΥΣΗ ,ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΕΚΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙ ΔΙ ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΚΘΕΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;;;;;;;;; Η ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΑΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣΥΡΙΖΕΑ.
    ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ Η ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΕ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ .ΠΡΟΣΕΞΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ??????

    ΝΕΑΡΕ ΜΗ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ Α Θ Ω Ο Σ?????? ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΔΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ . ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΟΧΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΘΕΣ << Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ>>ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ !!!!!

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος31/1/15 13:29
    Ασε μας ρε Μανο.Αφου στο χαρτι που εβγαλες το ονομα του παιδιου φαινεται.Ξερεις τι ταιριαζει να σου πω??ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ!!! αντε μπραβο. Χωρισατε το νησι στην μεση και εχετε το θρασος να μιλατε ακομα!!Ανθρωποφαγοι του κερατα.Μπροστα στην πολιτικη σας επιβιωση περνετε στον λαιμο σας 3 νεους ανθρωπους.

    Απάντηση

    Ανώνυμος31/1/15 11:49
    Νεαρε, ακομη καθεσε;;;;;;;;;;; δεν εχεις παει στον εισαγγελεα να κανεις μυνηση, οχι οπως θα κανει ο κ. δερτουζος κατα παντος υπευθυνου Οχι οπως.Εσυ επωνυμα εχεις το ονομα που σε εβγαλε το αφεντικο σου. και αφου οπως λες εχεις αποδεικτικο οτι τοτε ησουν φανταρος!!!!!!!!!! μη καθεσε τρεχα απο χθες??????? Ο μως για αποκατασταση του ονοματος σου και του οτι τιμας τα παντελονια σου θα πρεπει να ερθεις στο συμβουλιο.και να ενημερωσεις.

    Απάντηση

    Ανώνυμος31/1/15 13:05
    Χθές στο γραμματοκιβώτιο του συμβούλου Φιλιάγγου υπήρχε ένα έγγραφο μπράβο στον συγκεκριμένο σύμβουλο τον όποιο δεν έχω την τύχη να γνωρίζω,Αλλά έτσι πρέπει να γίνεται ενημέρωση διότι δεν μαθένουνε την πραγματική αλήθεια.Καί όταν ενας Σύμβουλος φτάσει στά όρια και φύγει από τον Συνδυασμό του ,αρχίζουν οι κατηγορίες , οι συκοφάντιες και τότε είναι άργα.
    ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ: 1) Δέν ακολουθούμε το παράδειγμα ΑΣΤΡΑΚΟΥ αλλά το παράδειγμα ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ. και πάλι μπράβο σας
    2)Ακούμε αυτούς που έχουν κάποια πείρα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για το καλό του νησιού μας,και από ότι

    φαίνεται από τα γραφόμενα ο κ. Μητρόπουλος εχει πείρα άλλωστε να αποδεικνύει η απάντηση της περιφέρειας.
    ότι ούτε η πρόεδρος της συγκεκριμένης κοινότητας έκανε σωστά την δουλειά της άλλά ούτε και η πρόεδρος του
    δημοτικού συμβουλίου αφού δεν έδωσε τον δικαίωμα ψήφισης στους προέδρους των κοινωτήτων να ψηφίσουν με
    αποτέλεσμα η απόφαση φαινομενικά είναι ΑΚΥΡΗ βασει νομου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/1/15 18:21

      ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ KΛEΦΤΟΥΖΟ ΝΑ ΓΡΑΦΗΣ ΑΚΟΜΑ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΚΛΕΒΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος31/1/15 16:18

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΧΡΕΩΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΕΝΗΤΑ ΔΥΟ (52) ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ .ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕΖΙΛΙΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/1/15 23:30

      EΣΥ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ; ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ 10.000 ΕΥΡΏ; ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕς ΠΟΥΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟς ΌΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ .....ΛΑΘΟΥς ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ; ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑς ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΡΊΧΝΕΤΕ ΛΑΣΠΗ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/2/15 21:45

      Πόσα ρε τσαβαρόσκυλα του σκάσατε για να μην κάνει ανάρτηση την υπόθεση των 70 παράνομων κινητών που είχαν πάρει δερτούζος και τσαβαρής;

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος31/1/15 16:21

    Φαντάζεστε τι πανηγύρι θα γινότανε αν ξανάβγαινε;
    Ο Θεός μας φύλαξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/2/15 19:00

      Δεν είναι βόας δεν είναι κροταλίας

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος31/1/15 17:08

    ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΧΡΕΩΝΑΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΘΡΗΝΟΥΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΜΑ ΧΟΛΕΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΠ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΦΤΕΝΕ ΡΕ ΑΛΙΤΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΑΝ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΧΗ ΑΡΠΑΧΤΑ ΝΤΡΟΠΗ ΕΞΩ ΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΧΑΖΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙΟΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/1/15 17:17

      ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΓΙΟΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ, TO ΑΚΟΥΣ ΠΑΡΤΟΥΖΟΓΕΝΙΣΗ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος31/1/15 17:26

    Τα κινητά που δικαιούται βαση νόμου παντα μια Δημοτική αρχή είναι 9.Τα υπολοιπα απο μόνα τους μαρτυρούν πρόσωπα και πραγματα.Το τρίο Τσαβαρης Καπετανάκης και Δερτουζος έκαναν πάρτυ στον Δήμο και μοίραζαν συσκευές και αριθμούς σε οικογένεια γκομενες γραμματείς και Φαρισαίους. Γι αυτό κι έφυγαν άρον άρον με τα κεφάλια κάτω. Μπράβο στον Κορρο γιατί ηταν μάγκας και τους ξεφτιλισε.Κι έπεται συνέχεια .Στην Λερνεα Ύδρα θα κοπούν όλα τα κεφάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/15 07:08

      Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ. ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ ΚΥΤΤΑΞΤΕ ΤΗ ΕΡΓΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΗΜΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ . ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ . ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ .

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος31/1/15 17:37

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΑ ΧΡΕΩΣΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΕΝΗΤΑ ΔΥΟ (52) ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ .ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕΖΙΛΙΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος31/1/15 17:39

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΑ ΧΡΕΩΣΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΕΝΗΤΑ ΔΥΟ (52) ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ .ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕΖΙΛΙΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος31/1/15 17:44

    ΜΗΝΑΚΟ ΕΧΘΕΣ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΔΥΟ ΠΑΛΙΟΙ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ 2005!!!!!
    ΤΟΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩΣΕΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ
    ΔΗΜΟΤ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ (ΑΠΟ 5.000,ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ),ΚΥΡΙΑ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ(ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ)ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΗΘΕΣΜΙΚΗ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ,ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ Δ.ΝΑΝΝΟ.ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΑΡΧΗΑΠΑ@@@@Α ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΗΚΕΣ ΒΡΩΜΑΕΙ.ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΡΧΗΝΟΝΕ.
    ΑΝΑΜΟΥΝΕ ΡΕ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος31/1/15 17:56

    Α ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΜΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΩΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ:ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2004(ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ)ΠΟΥ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ,Ο ΜΗΝΑΚΟΣ ΕΤΡΕΧΕ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΨΗΘΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ.ΕΛΕΓΕ ΔΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΜΑ ΤΗ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΩ ΒΟΥΛΕΥΤΗΝΑ ΑΦΟΥ ΛΕΦΤΑ ΕΧΩ ΟΣΑ ΘΕΛΩ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος31/1/15 18:00

    Ο ΚΟΡΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΗΝΗ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΟΓΩ ΤΟΝ ΑΧΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑς ΚΑΙ Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΠΑΡΤΟΥΖΟWIND ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ MAΣ ΠΙΣΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος31/1/15 18:11

    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΜ ΜΠΟΧΑ ΤΩΝ ΑΡΠΑΧΤΙΚΩΝΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΩΝ ΤΟΥ ΜΗΝΑΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος31/1/15 18:12

    PARTOYZOWIND TA LEFTA APO TA SXOLIA NA EPISTREPSIS KLEFTARA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος31/1/15 18:26

    Στα δύσκολα ο κ.Μιχάλαρος την κοπανάει. Δεν μπορεί να αναγνωρίσει ότι αυτός που τον διατάζει είναι το μεγαλύτερο λαμόγιο που έχει περάσει.
    Εχθές άκουγε σαν χάνος τις αλήθειες για τα 100 κινητά που είχαν μοιράσει οι κλέφτες. Μήπως είχε και αυτός και ήξερε και φοβήθηκε;
    Ή δεν μπορούσε να αντέξει την ξεφτίλα του αφεντικού του;
    Αυτοί ήταν Μιχάλαρε. Πάρ' το χαμπάρι.
    Σας κορόιδεψε όλους ψιλό γαζί ο αρχικλέφτης.

    Και θα ακούσεις και άλλα. ΠΟΛΛΑ.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει Τραγάκη να κρύβεται ο Τσαβαράκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος31/1/15 18:34

    Ο ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ ΕΦΥΓΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ,ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΝ ΣΤΟΛΙΣΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/1/15 19:21

      ΕΦΥΓΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΛΕΝΗΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΠΩΣ ΔΟΥΛΕΨΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΑΡΟΥ

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος31/1/15 18:37

    Αν αυτα καταλαβαν οσοι εκτος απο τους πορομενους που ηταν εκει και απο αυτους που διαβασαν αυτα που γραφουν και δεν καταλαβαν οτι ολα ηταν οπως λεει ο πιο πανω ΘΕΑΤΡΟ .Τοτε λυπαμε πεινετε και εσεις απο αυτα τα λιγμενα.Το ποιος βρε ηλιθιοι εκθεσε ονοματα και προσωπα ειναι μονο ο κορρος και οι βοηθοι του.ποιος εφερε ο ΑΘΩΟ παιδι ;;;;;;;;;;;Βγαλτε την τσιπλα απο τα ματια σας ξεβουλωσετε τα αυτια σας απο την βρωμα,επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος31/1/15 18:50

    Ο ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ ΕΦΥΓΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ,ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΝ ΣΤΟΛΙΣΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ

    Και ετσι ειναι για τον Μιχαλαρο Το γιατι δεν ηρθε ο ΑΓΑΠΙΟΥ και γιατι εφυγε ο ΧΑΤΖΗΣ θα σας πω αγαπητοι συναδελφοι Αυτο που τον εβαλαν τον Κορρο να περασει ηταν ΚΟΛΠΟ διοτι ολοι εσεις τωρα που λετε οτι δεν εχετε τηλεφωνο ,σε λιγο θα ζητατε , Γιατι ποσο θα πληρωνετε απο τη τσεπη σας καιΤοτε η ρουλιτσα μας ,θα σας λεει δεν γινετε εμεις φωναζαμε στο Δερτουζο και θα κανουμε τα ιδια.!!!! Ολα δουλευουν με συστημα, δεν πληρωνονται που δεν πληρωνοναι απο τη παγια,θα χρεωνονται και απο πανω.Μπραβο ρουλιτσα αρχιζεις να τους δουλευεις και πολυ γρηγορα. Ξυπνηστε πριν ειναι πολυ αργα.
    Βλεπε Σοφρα, Αστρακο, τα κοριστια ιδιαιτερες και ????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/2/15 17:11

      Πόσα ρε τσαβαρόσκυλα του σκάσατε για να μην κάνει ανάρτηση την υπόθεση των 70 παράνομων κινητών που είχαν πάρει δερτούζος και τσαβαρής;

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος31/1/15 18:54

    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΓΙΟΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ, TO ΑΚΟΥΣ ΠΑΡΤΟΥΖΟΓΕΝΙΣΗ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ.


    Βρε ηλιθια παιδια ξερετε να διαβαζετε η οχι Δυστυχως για εσας ντοπιος εκθετει τα παιδια σας Διαβαστε προσεκτικα,και ρωτηστε και το ιδιο το παιδι,που ελεγε με εσας δεν εχω τιποτα κυριε δερτουζο,κυριε τσαβαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος31/1/15 19:08

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΨΕΣ ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ;
    ΘΑ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ.ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΟΠΛΕΞΙΚΟ ΑΤΟΜΟ.
    ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΜΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΡΩΕΙ............ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΑ!!!ΠΑΝΤΟΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος31/1/15 19:21

    ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΚΟΡΡΕ ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ;
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΤΟΥΣΕ .....ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ!!!!ΡΕ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΟΤΙ ΕΣΚΙΖΕ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ!!!

    Ευτυχως και ειχε τον βοηθο αδελφο και το κυνηγαγε απο πισω και μαζευε τα εγγραφα που πεταγε κατω,που αφηνε στα εδρανα.που εδινε για αποδεικτικα .ξυπνιος ο μικρος Α Ξ Ι Ο Σ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ. να δω απο που θα πληρωθει ,αυτος και ο αλλος, και ο αλλος, και η αλλη, και οι αλλες , και οι αλλοι, Κοντος ψαλμος αλληλουια . και τοτε που θα ανοιξουν οι γλωσσες να σας δω!!!! και μερικοι εχουν μεγαλη γλωσσα!!!!!! και το σκυλι εαν δεν το ταισεις γαυγιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/1/15 21:38

      Ξερεις εσυ απο τετοια 19.21!!Ετσι εκανες δουλεια 4 χρονια!! Και για να ανοιξουν οι γλωσσες δεν ειναι απαραιτητο να μην τους ταισεις .Θα ανοιξουν οταν εισαι λαδιαρης.Οπως ανοιξαν για εσενα.Οσο και να το ταισεις το σκυλι θα ερθει η στιγμη που μπορει να σε δαγκωσει.Και σε εσενα πλεον εχουν αρχισει οι δαγκωματιες.Ο λογος ειναι απλος.Δεν τους ταιζεις πια. Δεν εχεις την δυναμη στα χερια σου.Για αυτον τον λογο σε δαγκωνουν.Εισαι τοσο διευθαρμενος και σαπιος που σου ειναι αδιανοητη η εννοια εθελοντισμος.Βλεπεις ειναι μακρυα απο την κουλτουρα σου.Ολα τελειωνουν καποτε και δυστηχως ερχεται και ο λογαριασμος.Τι σκουζεις τωρα.Επειδη ελεγχουν τα πεπραγμενα σου?Τοσο επαρση και αλλαζωνια?Ποτε θα γινεις χρησιμος για αυτο το νησι.Τι πολεματε? Να αποτυχει η Ναννου? Και το νησι? Δεν αφησατε τιποτα σοβαρο πισω σας.Σχεδον πηγαν χαμενα 4 χρονια.Να φυγουν αλλα 5 χρονια για το νησι.Ωραιοι εισαστε! Σταματηστε γιατι πανω απο ολους σας ειναι το νησι. Καταλαβατε?

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος31/1/15 19:48

    Μηνακο πες της δικιασου οτι εστω και τυπικα πρεπει να κανει την δημαρχο οση ωρα βρησκετε στην εδρα,δεν μπορει φιλε μου να δειχνει αυτη την εικονα,σε εκθετει δεν το καταλαβαινεις;κριμα τα σεμιναρια...

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΕΙ ΚΑΡΕΚΛΑ,ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΕΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝΕ,ΚΑΝΕΙ ΝΟΗΜΑΤΑ,ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΣΑΣ , ΣΤΡΙΒΕΙ ΛΑΧΝΟΥΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ,ΚΟΒΕΙ ΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΝ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΟΥΛΑ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΠΙΤΕΣ.
    ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΜΗ ΤΗΝ ΜΑΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!1

    Απάντηση

    Ανώνυμος31/1/15 19:46
    ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΛΕΝΗΣ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ:
    ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΖΙΤΑΚΑΤ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟ ΣΤΗ ΖΙΤΑΚΑΤ
    Α Υ Τ Α. Ε Ι Ν Α Ι. Τ Α. Κ Α. Θ Α Ρ Α. Χ Ε Ρ Ι Α. ΤΗΣ ΜΗΝΑΡΟΥΛΑΣ
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ


    ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΟΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ;;;;;;;;;;; ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΟΥΣΗ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.
    ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΙΟ ,ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΡΕ ΛΙΓΟΥΡΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΟΓ/ΣΜΟΣ;;;;;;;;;ΕΣΥ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΓΕΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ;;;;;;;;;;
    ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ.
    ΡΕ ΑΝΑ ΜΟΥΝΟΥ !!! ΠΡΟΣΚΟΠΑΚΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος31/1/15 19:50

    EYTYXVS KAI EIXAN FYGEI OI TZABARIKOI TOTE UA SOY ELEGA EGV KYRIE LENH POSA APIDIA PIANEI O SAKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος31/1/15 20:18

    ΣΚΑΤΟΥΖΟ φέρε πίσω τα λεφτά που έκλεψες από τα παιδιά μας .Κύριε εισαγγελεύς , βάλτων όσο μπορείς ποιο μέσαααααααααααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος31/1/15 20:29

    Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΑΡΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ ΟΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΩΡΑ Η ΔΟΥΜΕΝΗ, Ο ΤΣΑΒΑΡΑΣ, Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΙ ;;;;;;;;;;;; ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ;;;;;;;;;;;;;;ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΕΑΝ ΕΡΧΟΣΑΣΤΕ ΣΤΟ ΦΛΑΜΙΓΚΟ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ. ΝΑ ΚΛΑΙΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙ0ΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΗ.ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/1/15 23:23

      Μετρα 5 χρόνια φίλε εσύ .Γιατί υπάρχει μια διαφορά. Στην Ρούλα μένουν δίπλα άνθρωποι γιατί είναι άνθρωπος γιατι εχει ευαισθησιες δεν ειναι αναλγητη και μπορει να βαλει ταξη στο χαος που παρελαβε.Στον αλλον εμεναν διπλα του απο φοβο κι επειδη εχωνε μαυρο χρημα με το τσουβαλι.Αυτο δεν μπορειτε να χωνεψετε αλλα φοβαμαι οτι πρεπει να το συνηθισετε.Κσντε του κανα εντατικο μαθημα γθατι και την επομενη πενταετια μεταξιταστεος βλεπω να μενει

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/2/15 09:52

      ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΥΙΟΣ ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ;
      ΕΑΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΞΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ.
      ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΞΙΣΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕΝΗ ΤΟΝ ΤΖΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΔΗΛ. ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΟΥ ΤΖΑΒΑΡΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΑΤΡΟΣ.
      Ο ΠΑΤΗΡ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΞΕΘΕΣΕ;
      ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΓΩΝΕΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙ ΤΕΚΝΑ.

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος31/1/15 20:38

    Διαβάστε αυτούσιο το άρθρο που είχαμε δημοσιεύσει τον Σεπτέμβριο του 2013 για το ίδιο θέμα.

    Παρανομία κατά συρροή;
    Τη στιγμή που οι δημότες κυκλοφορούν με μηχανές και ποδήλατα, τη στιγμή που χιλιάδες πινακίδες αυτοκινήτων παραδίδονται καθημερινά, τη στιγμή που χιλιάδες οικογένειες ζουν καθημερινά το δικό τους αγώνα επιβίωσης, ο δήμαρχος Σαλαμίνας εξακολουθεί να προκαλεί, κυκλοφορώντας μέρα – νύχτα με τζιπ 2000 κυβικών

    πριν αλεκτωρ λαλησει ??????????????
    τι εγινε κυρια δημαρχε που σε εκδηλωση στον αγ, γιωργη κατηγορουσες τον τσαβαρη,και ελεγες εσυ μολισ αναλαβεισ το ΤΖΙΠ θα γινει ασθενοφορο;;;;;;;;;;;;; Και τι ειδα το παρκαρεις πισω .μπροστα ειναι η θεση του .ουτε την θεση του τζιπ.δεν τηρεις οπως και στη αιθουσα εκδηλωσεων δεν σου κρατανε θεση καθεσε οπου μα οπου βρεις,Δειξε επιτελους εστω τυπικα οτι εισαι ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    παρεπιπτοντος που το τρακαρες ;;;;;;;;;;;;;;;;; σε λιγο δεν θα μας το αγοραζουν Εσυ μια κυρια με τοσα ΧΡΗΜΑΤΑ κυκλοφορεις με το τζιπ που κατηγορουσες;;;;;;;;;;;;;;Ντροπη!!!!!!!!!!!!δασκαλε που διδασκες και νομο δεν εκρατεις!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/1/15 21:58

      Πολύ φαντασία έχεις αδελφέ μου !!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/2/15 21:43

      Πόσα ρε τσαβαρόσκυλα του σκάσατε για να μην κάνει ανάρτηση την υπόθεση των 70 παράνομων κινητών που είχαν πάρει δερτούζος και τσαβαρής;

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος31/1/15 20:50

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ.
    ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!.ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΟΥΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ. ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ.
    ΕΔΩ ΝΟΙΚΑΡΗ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ:::::::::::; ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΠΛΟΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΩΝ "" ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΣΟΥ"""" ΤΟ ΙΝΑΝΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ ΟΜΩΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/1/15 22:21

      Για ποιά κυρία Βίκυ μιλάς, δεν πιστεύω να εννοείς την ανατροπέα;

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος31/1/15 21:56

    Το ερώτημα είναι ένα. Θέλουμε την εξυγίανση και την κάθαρση για το δήμο μας ή όχι;
    Όλες οι απαντήσεις ευπρόσδεκτες. Ακούω...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος31/1/15 22:03

    ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑΙ!!!!!!!!!!!! .ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΘΙΓΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ. ΑΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΗ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ;;;;;;;;;;;;;;; ΑΚΟΥΩ.......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/1/15 22:19

      Τώρα, μη γίνεσαι δικαστής. Καμία οικογένεια δεν θίχτηκε. Τα αποδεικτικά στοιχεία υπάρχουν, διαφορετικά δεν θα τολμούσε κανείς να πει το παραμικρό. Χαίρομαι πάντως που είσαι υπέρ της κάθαρσης, αυτό έχει σημασία.

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος31/1/15 22:22

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015 στα Αμπελάκια εκδήλωση αφιερωμένη στην συγγραφέα κ. Λένα Μαντά.
    Η διοργάνωση έγινε σε συνεργασία της Αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Αμπελακίων κ. Σταυρούλας Γεροντιώτου με τις εκδόσεις «ΨΥΧΟΓΙΟΣ» και το θέμα που αναπτύχθηκε ήταν « Το βιβλίο αχτίδα αισιοδοξίας και αντίδοτο στο άγχος που προκαλούν τα προβλήματα της εποχής μας».

    Απηύθυνε χαιρετισμό και καλωσόρισμα η Αντιδήμαρxo και την συγγραφέα προλόγισε η κ. Μαλαματένια Μίχα, Κοινοτική σύμβουλος Σαλαμίνας

    ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΛΟΓΙΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ Η Κ.ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ ΜΙΧΑ ΚΟΝ. ΣΥΜΒ.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΛΟΓΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΤΕΤΑ.Η ΤΕΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΥΡ ΜΗΝΑ.ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/1/15 22:32

      Εσένα κυρά μου η αρώστια είναι αγιάτρευτη, και καλά έκανε και σε σημάδευσε ο Θεός.
      Η κακοήθεια σου δεν έχει όριο. Ντροπή σου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/1/15 23:33

      Το χρήμα πολύ εμισησαν Χρυσούλα την δόξα κανείς. Κάτσε εσύ με την μαμά και βγάλε καμια φώτο κορίτσι μου .Τι τους θες τους προλόγους;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/2/15 00:27

      Minako Teta Ouaouuuuuuuuuuuuuu

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος31/1/15 22:32

    Τώρα, μη γίνεσαι δικαστής. Καμία οικογένεια δεν θίχτηκε. Τα αποδεικτικά στοιχεία υπάρχουν, διαφορετικά δεν θα τολμούσε κανείς να πει το παραμικρό. Χαίρομαι πάντως που είσαι υπέρ της κάθαρσης, αυτό έχει σημασία.

    Ε ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΙΚΤΗΚΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΡΕΖΥΛΙ ΤΟΝ ΚΥΡ.ΜΑΝΟ .ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ Ο ΚΥΡ. ΜΑΝΟΣ ΕΙΧΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟ.ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡ, ΚΟΡΡΟ. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΟΜΟΦΩΝΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ, ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΚ,ΤΑ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ,ΘΑ ΑΙΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ,ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ,ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ,ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ,ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΙΧΩΣ ΕΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος31/1/15 23:30

    Αφήστε ήσυχο τον Κορρό ρε μαλάκια. Ξεχνάτε ότι εσείς βγάλατε μεγάλες φάτσες που έγραψαν ιστορία για τις απάτες και τις λαμογιές τους ΜΗΠΩΣ ξεχάσατε τι σημαίνει ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ; Έχετε να πείτε τίποτα γ' αυτόν τον αρχιλαδιάρη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος31/1/15 23:35

    Ρε φίλε γνωστά πράγματα μας λες. Ο Λεωνίδας και ο αδερφός του έχουν στην ασφάλεια από 5 κιλά φάκελο ο καθένας... Στενάζει ρε μάγκες η Πολεοδομία από τις αρπαχτές του Λεωνίδα Χα.Χα.Χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/15 00:31

      Mallon itheles na pis pente kila ar@@@@a kai opou se vroun tha se gam@@@n

      Διαγραφή
  34. Ανώνυμος31/1/15 23:39

    Γνωστά όλα αυτά !.. ξέχασες όμως να γράψεις όμως πως από τα λεφτά που έβγαζε ο Λεωνίδας έδινε μεροκάματο και στον Γιαννάκη !!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος1/2/15 00:57

    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΜΑΣΑ ΤΣΙΧΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος1/2/15 01:03

    Ρε καραγκιοζακο ο τσαβες μια ζωη δουλευε απο το πρωι μεχρι το βραδυ και γιαυτο ηταν παντα φορτωμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος1/2/15 01:04

    Μετρα 5 χρόνια φίλε εσύ .Γιατί υπάρχει μια διαφορά. Στην Ρούλα μένουν δίπλα άνθρωποι γιατί είναι άνθρωπος γιατι εχει ευαισθησιες δεν ειναι αναλγητη και μπορει να βαλει ταξη στο χαος που παρελαβε

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ;;;;Η ΡΟΥΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΕ.ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΛΑΚΗΣΟΥΝ!!!!ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΠΙΑ !!!!.ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΣΤΗ ΚΟΡΗ Η ΤΟΝ ΓΥΙΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος1/2/15 01:17

    ΤΙ έγινε τζαμπα μάγκες; Σας την φορεσε ο Κορρος; Κι όλο κλαίνε τα Τσαβαρακια στου γυαλιού τα βοτσαλακια.Που ηταν ο κουτροΠετρος χτες Γιάννη; η Ευαγγελη; Ηταν στο κομμωτήριο γιατί δεν της είχε πετύχει η βαφή στην ρίζα; Ο Μπουχεσας -σουβλατζης - οικονομολόγος - γιατί καθόταν στα καρφια και μπαινοβγαινε; τον ειχε πιασει η συχνοουρια; Σε εγκαταλείπουν και σου κουνανε μαντηλάκι.Αμα ξυπνήσει ο Σούλης να φοβάσαι έρημε ακόμα αναρωτιέται τι κάνω; που πάω ;ποιος είμαι; δεν έχει μπει σε restart ο εγκεφαλος του


    Ανώνυμος1/2/15 00:28
    Εθεάθη ο Μάνος να κλαίει στοπ. Ικετεύει και παρακαλεί δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας στοπ. Τι φοβάται ο Μανος;Γιατί οδύρεται;Εκείνος δεν μοιράζε τις μυνησεις με τις πλάτες του Τσάβες όταν ηταν στην εξουσία κι εκβίαζε κοσμο να σιωπήσει; ;Κανένα έλεος Μάνο ΚΑΝΕΝΑ

    Απάντηση

    Ανώνυμος1/2/15 01:15
    Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΤΙ έγινε τζαμπα μάγκες; Σας την φορεσε ο Κορρος; Κι όλο κλαίνε τα Τσαβαρακια στου γυαλιού τα βοτσαλακια.

    ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Ο ΚΟΡΡΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/15 08:56

      Ο πατουζοwind δεν κλαίει ποτέ γιατί ξέρει από το περιελθόν ότι κλαίει τόσο άσχημα και είναι σαν κλαμένος κολoς

      Διαγραφή
  39. Ανώνυμος1/2/15 04:03

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΩ........ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ.........ΔΩΡΕΑΝ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????????????????????????ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ -ΜΕΤΑΚΟΜΗΣΕΙΣ ........... ΤΣΑΜΠΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ .Α.Ε ........ΟΔΗΓΟΣ ΑΛΜΠΑΝΟ ΠΑΙΔΙ ....ΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΚΗΣ ΡΟΚΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΜΑΡΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος1/2/15 04:11

    ΚΛΕΝΗ ΕΡΧΕΤΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος1/2/15 08:54

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ" κ ΜΗΝΑΡΟΥΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΗΘΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ:Γ.Λ,Ν.Α,Γ.Δ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ 2005"
    ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.
    ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΙΟΡΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος1/2/15 09:02

    Υ.Γ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜ.ΜΠΟΓΡΗ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΝΗΜΕΙ ΟΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ " ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ" ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΕΡΩΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/15 16:31

      Λυσσάχτε τσαουσες του Τσαβαρή (αρσενικοι & θυληκοί )

      Διαγραφή
  43. Ανώνυμος1/2/15 09:09

    Υ.Γ. ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΒΟΜΕΝΩΝ
    Γ. ΒΛΕΝΗΣ
    ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ Υ.Γ. ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/15 09:53

      Και για να ΄χουμε καλό ερώτημα, πόσο πάει το ....μαλί ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/2/15 10:11

      Θες να πεις ποσο πηγε;
      Εξακρυβομενες πληροφοριες λενε για 5.000 με 10.000ευρω το κεφαλι(συγνωμη το λαμογιο ηθελα να πω)και επειδη και σαυτο ο αρχηνονος τους εριξε γιατι αλλοι πηρανε 10.000ευρω και ενας πηρε τοτε 5000ευρω(βλενης) γιαυτο αν θυμοσαστε τοτε τασπασε με την "φαμιλια" και κατεβενε προεκλογικα ως υποψηφ δημοτικος συμβουλος ΑΠΕΝΑΝΤΙ απο τον συνδιασμο του υποψ δημαρχου μηναρουλη.
      Βεβαια στη συνεχεια τα "βρηκαν"αφου ο .....ηγετης εδωσε το υπολοιπο και ετσι ανεβηκε στο αρμα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/2/15 12:11

      Έλα ρε, τόσο φτηνοί ήντουσαν;

      Διαγραφή
  44. Ανώνυμος1/2/15 09:30

    Ειμαι πολυ θυμομενος με αυτα που διαβαζω και αν ειναι αληθεια τοτε με τι ηθικο αναστημα ο ενας εξ αυτων μας εκανε "κηρυγμα ηθικης" στο καφενειο;αν θελει να μην προσβαλει πλεον την στολη του προσκοπισμου να παραιτηθει "παραυτα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος1/2/15 09:52

    ΚΟΥΙΖ:
    ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ Ο ΓΕΡΩΝ ΝΤΑΙΣΕΜΠΛΟΥΜ
    ΚΑΙ Ο ΓΕΡΩΝ ΜΗΝΑΚΟΔΡΑΚΟΥΛΑΚΟΥΜ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος1/2/15 09:56

    ειναι και οι τρεις "αρπαχτικα της γης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος1/2/15 09:59

    ΚΥΡ ΜΑΝΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΣΕ ΕΣΤΥΨΕ ΣΑΝ ΛΑΜΟΝΙ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΗΝ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/15 10:38

      Ημουνα στο δημοτ συμβουλιο που εγινε για τα κινητα τηλεφωνα καιρωτω τον κ κορρο. Μιχαλη επειδη σε ξερω χρονια εσυ που εφερες αυτο το παληκαρακι (υπαλληλο απολυμενο της εταιρειας)στο δημοτικο συμβουλιο για να σας βοηθησει,εισαι σιγουρος για την αθωοτητα του;και αν ναι πως το τσεκαρησες;δυστυχως μιχαλη δεν με επεισες σαυτο το σημειο.
      Επισης αφου σχεδον ολα τα κινητα Μιχαλη ειχαν χρεωση μονο το παγειο ,τοτε γιατι στο καφενειο λεγατε οτι ειχαν γεμισει τη σαλαμινα με κινητα;ποιο κερδος οικονομικο θα ειχαν;επισης θυμαμε ολους αυτους τους μηνες το λενη που μας ελεγε για τα τηλεφωνα που τους εχει χρεωσει η γουιν και προχθες παραδεχθεικε οτι ηταν πλαστογρφημενη η υπογραφη του κουτσιλεου...τι να πω λοιπον και για το λενη που αντι να ζητησει συγνωμη γιαυτα που ελεγε,αρχησε να μας λεει ο αθεοφοβος για το παιδι του και την εταιρεια του ζαφειρ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/2/15 12:04

      Φιλε10.38 δεν καταλαβες καλα.Δεν ηταν ολα τα τηλ ανενεργα.Φορτωναν τηλ για να περνουν τις επιδοτησεις.Μεσα σε ενα χρονο η αξια των επιδοτησεων ηταν 7000 ευρω.Εγω τουλαχιστον ετσι καταλαβα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/2/15 21:42

      Πόσα ρε τσαβαρόσκυλα του σκάσατε για να μην κάνει ανάρτηση την υπόθεση των 70 παράνομων κινητών που είχαν πάρει δερτούζος και τσαβαρής;

      Διαγραφή
  48. Ανώνυμος1/2/15 10:04

    Μάνο σκατομάνο σκατοαπατεωνοτζαβαροσκυλάκο πες αλεύρι!!!
    Ο εισαγγελέας σε γυρεύει!
    Τα 85 χιλιαρικάκια του λογαριασμού των κινητών που είχες μοιράσει στους κολλητούς σου και που τώρα κάνουν πως δεν σε ξέρουνε, πρέπει να πληρωθούνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/15 10:53

      ΑΔΑΜΟΠΟΥΛ ΚΑΘΗΓΗΤ ΠΑΝΕΠΙΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖ
      Α Ρ Χ Η Λ Α Μ Ο Γ Ι Ο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/2/15 12:08

      Ειθαι και λεβεντηθ ειθαι και μακακαθ

      Διαγραφή
  49. Ανώνυμος1/2/15 10:18

    Ρε αρχηνα(ο)νοι της σαλαμινας αφηστε ρε τα θεματα ηθικης.
    Ρε αποπου και να σας πιασουνε(χρημα η' "ταρανδο")ρε βρωματε ρεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος1/2/15 10:44

    Apoklistiko:Molis i Teta diavase to pio pano sholio eskise ena kaltson giati to theorise adiko!!!!
    Minako Teta Ouaouuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος1/2/15 11:57

    Μαστρο..ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..??????????Δε βλεπω εκεινες τις ωραιες ...ΕΠΙΚΕΦΑΛΛΙΔΕΣ.....ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ......Δουλευουνε ολα καλα στο δημο...εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..?????????????????Φαινεται οτι οι ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠ" ΤΑ ΝΑΝΝΑΚΙΑ ...ΕΠΙΑΣΑΝ......ΚΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΙΑΝΟΥΝ Σ"ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/15 12:16

      Πόσα ρε τσαβαρόσκυλα του σκάσατε για να μην κάνει ανάρτηση την υπόθεση των 70 παράνομων κινητών που είχαν πάρει δερτούζος και τσαβαρής;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/2/15 13:08

      Εθεάθη ο Μάνος να κλαίει στοπ. Ικετεύει και παρακαλεί δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας στοπ. Τι φοβάται ο Μανος;Γιατί οδύρεται;Εκείνος δεν μοιράζε τις μυνησεις με τις πλάτες του Τσάβες όταν ηταν στην εξουσία κι εκβίαζε κοσμο να σιωπήσει; ;Κανένα έλεος Μάνο ΚΑΝΕΝΑ

      Διαγραφή
  52. Ανώνυμος1/2/15 12:19

    Προς τον 31/1 22:32
    Φίλε μου, οικογένειες δεν θιχτήκανε παρά μόνο πρόσωπα. Ο κυρ Μάνος είναι πολιτικό πρόσωπο και οι πράξεις του κρίνονται. Έκανε όμως το μοιραίο λάθος. Παρασύρθηκε από τα ανώνυμα σχόλια και έβγαλε την ανακοίνωση νομίζοντας ότι έτσι θα λήξει το θέμα. Ομολόγησε την ύπαρξη των 50 κινητών και προσπάθησε να ρίξει τις ευθύνες στην εταιρία και η εταιρία με τη σειρά της στον υπάλληλο. Μπορεί να έσβησε από το έγγραφο που ανάρτησε το όνομα του υπαλλήλου αλλά κλειστή κοινωνία είμαστε, από στόμα σε στόμα, όλα μαθαίνονται. Έτσι έγινε γνωστό και το όνομα του υπαλλήλου της εταιρίας που υποτίθεται ότι πλαστογράφησε τις συμβάσεις. Με λίγα λόγια ενοχοποίησε εταιρία και υπάλληλο. Φυσικό ήταν να αντιδράσουν.
    Η δημοσιοποίηση του θέματος από τον ίδιο, έφερε τον κυρ Κορρό σε δύσκολη θέση.
    Δεν ξέρω ο κυρ Κορρός τι είχε σκοπό να κάνει με το θέμα αυτό αφού ήταν γνώστης, αλλά μετά από την ανακοίνωση δύο πράγματα μπορούσε μόνο να κάνει ή να συγκαλύψει την υπόθεση οπότε θα δεχότανε τα πυρά όλου του κόσμου ή να τα έβγαζε όλα στον αέρα. Προτίμησε το δεύτερο και πολύ σωστά έκανε.
    Τώρα ο κυρ Μάνος θα πρέπει να απαντήσει στα αμείλικτα ερωτήματα του Εισαγγελέα και φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσει, οπότε ο πέλεκυς θα είναι βαρύς.
    Κυρ Μάνο μου όλα εδώ πληρώνονται και γιθα σένα και για το αφεντικό σου που την έκανε ¨λούης¨ όταν τον ρώτησε η Δήμαρχος ποιοί είχαν και τα άλλα 24 κινητά που είχε πάρει ο Τσαβαρής ως Δήμος.
    Έχω διαβάσει ότι και το τέλος του AL CAPONE από μια τροχαία κλήση προήλθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος1/2/15 12:26

    Aφου ολοι Τ"ΞΕΡΑΝ......ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ..ΤΟΥΣ ..ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕ..;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Μην ΑΠΟΡΕΙΤΕ λοιπον γιατι καταντησε ετσι η ελλαδα....Εχουν ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΙ ΞΕΝΟΙ......
    ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ..ΠΕΛΑΖΕΙ.....ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΜΜΙΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος1/2/15 12:32

    ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ Ο ΚΟΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΟΛΟΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ. ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΣΑΛΕΠΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/15 12:35

      ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ Ο ΜΑΝΟΣ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΡΟΥ. ΤΩΡΑ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΝΟ ΦΥΛΑΚΗ. ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ !!! ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/2/15 12:39

      ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΡΟΥ ;;;; ΜΟΝΟ ;;;; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΧΕΙ ΤΥΜΠΑΝΟ Κ' ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ... Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/2/15 12:40

      ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΤΣΑΒΑΡΟΣΚΥΛΑ. ΟΣΑ ΔΕΝΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/2/15 13:09

      Εθεάθη ο Μάνος να κλαίει στοπ. Ικετεύει και παρακαλεί δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας στοπ. Τι φοβάται ο Μανος;Γιατί οδύρεται;Εκείνος δεν μοιράζε τις μυνησεις με τις πλάτες του Τσάβες όταν ηταν στην εξουσία κι εκβίαζε κοσμο να σιωπήσει; ;Κανένα έλεος Μάνο ΚΑΝΕΝΑ

      Διαγραφή
  55. Ανώνυμος1/2/15 13:30

    Αμ τοαλλο που ειπε ο λενης;
    Καλα τον λεμε οι κουλουριωτες κουτουνιερι...
    Δεχθηκε ενω μιλουσε απο αμβωνος(καταλοιπο απο την ...κορινθο) οτι εδωσε με απευθειας αναθεση στον εργολαβο αφεντικο του γιου του δυο δουλειες του λιμενικου ταμειου!!!!!
    Καλα κυρια Ρουλα και κυριε Μηνα αυτα ειναι τα καθαρα χερια;
    Δηλαδη εγω που κανω μικροδουλιτσες οικοδομηκα και εχω δυο φοιτητες τι πρεπει να κανω να παω να κλεψω;
    Εσυ ρε νιονιο δε χορτασες αδελφακι μου;ημαρτον ρεεεεεεεεεεεεεε
    Να πουμε και για τη ψαραγορα εκει εβαλες να την βαψει υποψηφιος του συνδιασμου σου...
    Δυστυχως εισαστε εκατο φορες χειροτεροι απολους που εχουν περασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος1/2/15 13:36

    κΔημαρχε δυστυχως παρακολουθοντας τα τεκτενομενα κατι δεν παει καλα.Προσεξτε!δειχνετε αδυναμη να ελεξετε τα γεγονοτα.
    Πιστεψτε με ενας κουλουριωτης που δεν θελει το κακο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος1/2/15 13:40

    Η ΜΑΚΑΚΙΑ-ΚΟΜΠΙΝΙΤΣΑ ΤΟΥ ΒΛΕΝΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΤΟΥ
    ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΟΧΙ Π Ε Ν Τ Α Κ Α Θ Α Ρ Α......,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος1/2/15 13:46

    Μάνο σκατομάνο απατεωνοτζαβαρόσκυλο.....πες αλεύρι!
    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ σε γυρεύει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος1/2/15 13:50

    Χθες περναγα απο ενα στενο της κουλουρης και ειδα μπροσταμου ενα αυτοκινητο του δημου να φορτωνει επιπλα απο σπιτι.Μαλιστα κουμαντο εκανε γνωστος κουλουριωτης που εχει παρει συνταξη απο το δημο,και μεις ρουλα περιμενουμε να βαλεις σε δουλειες που μας εταζες τα παιδια μας.ντροπη και παλι ντροπη δεν τα πιστευα που τα λεγανε και να που ταδα μπρος τα ματια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος1/2/15 13:57

    Αν αυτο ισχυει με το αυτοκινητο τοτε εισαστε εκτος απο ρεμπετ ασκερ και επικινδυνοι....ψιλικατζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/15 14:05

      ισχύει!!! ισχύει!!
      αλλά δεν ήταν έπιπλα.....κιβώτια ήταν..... γεμάτα με φόλες για τζαβαρόσκυλα!!!
      Θα σας δίνει η Ρούλα να τρώτε από μία τον μήνα, μέχρι να ψοφήσετε όλα!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/2/15 14:18

      Φόλες και κωλοδάχτυλα! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Μόλις έδωσε ένά χοντρό στον Χαζοπάρτουζο να το ευχαριστηθεί!!!!!!
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/2/15 16:34

      χαζοπαρτουζος με το βλέμμα το απλανες στο συμβούλιο ! Απο που μου έρχεται ; απο που μου ήρθε; Τωρα το παθαίνω το εγκεφαλικο!

      Διαγραφή
  61. Ανώνυμος1/2/15 14:04

    Λοιπον ακουστε καλα ο μηνακος εκανε μελετη και ερευνα για το πως θα ρεφαρει και του ειπαν θα πρεπει να βαλεις ολο το δημο να δουλει γιαυτο το σκοπο και ο μηνας σαν καλοαρπαχτομπιζνεμαν ξεκινησε με προσωπικο εθελοντες συνταξιουχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/15 14:12

      Ρε τζαβαρόσκυλο, θα βοηθήσεις να μας δώσει κανα κινητό ο φίλος σου ο απατεώνας ο Μάνος;
      Από αυτά τα 80 που είχε στην πάρτη του και που τα πλήρωνε ο κοσμάκης της Κούλουρης συνέχεια επί 4 χρόνια!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/2/15 14:27

      όχι ρε φίλε, δυστυχώς τα μοίρασε όλα
      να σκεφτείς ότι τρία πήρε η λινάτσα λαμογιόβουλος, τρία ο κουτσιλέπρας και τρία η ρόμπα ο σούλης!
      βάλε και τα άλλου είδους τρία που πήρανε στις εκλογές.....
      γενικά όλοι πήρανε από τρία αλλά ΤΡΙΑ θα δώσει κι ο εισαγγελέας στον Μάνο!
      τώρα τελευταία όλα τα τζαβαρόσκυλα όλο από τρία παίρνουν ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/2/15 15:03

      Τελικα εισαστε πολυ μα πολυ κοροιδα ρε νανακια.Ξεκινατε διαδικασιες που οταν θα ξεκαθαριζουν να δω που θα κρυβεστε.Θυμηθειτε θα κανει παρτυ στις επομενες,το μενος ειναι οχειροτερος εχθρος και σεις εχετε πολυ αφου δεν εφθανε το δικο σας πηρατε προικα και αυτο του φρουτου απο τα σεληνια.οσο με αφορα δεν σας ψηφισα αλλα τον τζαβαρη δεν θελω ουτε να τον ακουω

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/2/15 19:08

      Ρε μέχρι ο Ροκίδης η γρια η ξεδοντιαρα είχε τηλεφωνααααααα τζάμπααααααααα κάνω λάθος Μάνο μου μανούλι μου;;

      Διαγραφή
  62. Ανώνυμος1/2/15 14:52

    Ρε νανακι λαμογιο ξεχασες αλλη μια ΤΡΙΑΔΑ αυτη που του τα πηρε πριν δεκα χρονια για να ξαναβγαλει τη φουκαρια τοτε προεδρο του αναπτυξιακου,να σας τα θυμισω παλι:Γ.Λ, Ν.Α, Γ.Δ.
    Επισης ξεχασες αλλη μια "τριαδα"θυμασε εκεινη με τη κασετα της εποχης...θυμασε...ονομα δε λεμε μανιατης ητανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/15 15:12

      ρε Τσαβγάου ξέχασα να πω, ΤΡΙΑ χρονάκια θα φάει ο Μάνος ο Απατεώνας ο Οικοπεδοφάγος!
      και ο Γιάννης που προσκυνάς, Ο ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, δεν ξέρω πόσα!

      Διαγραφή
  63. Ανώνυμος1/2/15 15:09

    Ξέχασες και το μπουμπούκι σου, όνομα δε λέμε, Γ.Τ. τον λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος1/2/15 15:19

    Συμφωνω με μια διορθωση Γ.Κ
    Φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος1/2/15 15:45

    Ο ΚΟΡΡΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΜΕΤΑ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΑΝ ΚΑΤΙ ΒΡΗΚΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΥΜΟΥΝΑ,ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΝΑΔΡΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟΥΣΕ ;;;;;;; ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΦΕΡΘΗΚΕ ΑΝΤΡΙΚΙΑ .ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡ ΜΑΝΟΥ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΩΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ,ΚΡΥΒΟΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΟΠΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!!!!
    ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΣΜΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΦΕΡΑΝΕ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ,
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΝΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ , ΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ. ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Η WIND ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΖΙΡΟ.ΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΜΥΑΛΟ.ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/15 17:02

      μηπως τον ενημερωσε? μηπως του εκανε το κοροιδο ο Μανος και προσπαθουσε να τον βαλει στον υπνο τον Κορρο?μηπως και επι αρκετες ημερες πριν το συμβουλειο του ζητουσε να του πει την αληθεια και αυτος ελεγε τα δικα του? τουλαχιστον εμεις αυτα ακουγαμε στην δημαρχεια γιατι ο Κορρος φωναζε και ακουγοντουσαν ολα και εκεινος του ελεγε σε παρακαλω Μιχαλη μην φωναζεις. Αυτο ηταν το προβλημα του απο οτι φαινεται.Μη τυχον και ακουσει καποιος τις πομπες του.Ενας απο τους δυο εχει δικαιο. Και αυτο ας το πει ο εισαγγελεας.εμεις δεν ειμαστε δικαστες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/2/15 11:26

      ΠΡΟΣ 1/2/15 1545 ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΤΟΝ ΚΥΡ ΜΑΝΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΥΠΟΛΕΙΨΕΙΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΝΤΡΙΚΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΚΟΡΡΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  66. Ανώνυμος1/2/15 15:48

    Εταιρεια Ιδιωτικων Μεταφορων με αυτοκινητα του δημου.
    Πληροφοριες Μακης Ροκος συνταξιουχος εθελοντης του δημου(500ευροπουλα το μηνα)και πατερας μικροδικηγορου της Σαλαμινας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος1/2/15 16:07

    Φίλε μου, οικογένειες δεν θιχτήκανε παρά μόνο πρόσωπα. Ο κυρ Μάνος είναι πολιτικό πρόσωπο και οι πράξεις του κρίνονται. Έκανε όμως το μοιραίο λάθος. Παρασύρθηκε από τα ανώνυμα σχόλια και έβγαλε την ανακοίνωση νομίζοντας ότι έτσι θα λήξει το θέμα. Ομολόγησε την ύπαρξη των 50 κινητών και προσπάθησε να ρίξει τις ευθύνες στην εταιρία και η εταιρία με τη σειρά της στον υπάλληλο. Μπορεί να έσβησε από το έγγραφο που ανάρτησε το όνομα του υπαλλήλου αλλά κλειστή κοινωνία είμαστε, από στόμα σε στόμα, όλα μαθαίνονται. Έτσι έγινε γνωστό και το όνομα του υπαλλήλου της εταιρίας που υποτίθεται ότι πλαστογράφησε τις συμβάσεις. Με λίγα λόγια ενοχοποίησε εταιρία και υπάλληλο. Φυσικό ήταν να αντιδράσουν.
    Η δημοσιοποίηση του θέματος από τον ίδιο, έφερε τον κυρ Κορρό σε δύσκολη θέση.
    Δεν ξέρω ο κυρ Κορρός τι είχε σκοπό να κάνει με το θέμα αυτό αφού ήταν γνώστης, αλλά μετά από την ανακοίνωση δύο πράγματα μπορούσε μόνο να κάνει ή να συγκαλύψει την υπόθεση οπότε θα δεχότανε τα πυρά όλου του κόσμου ή να τα έβγαζε όλα στον αέρα. Προτίμησε το δεύτερο και πολύ σωστά έκανε.
    Τώρα ο κυρ Μάνος θα πρέπει να απαντήσει στα αμείλικτα ερωτήματα του Εισαγγελέα και φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσει, οπότε ο πέλεκυς θα είναι βαρύς.
    Κυρ Μάνο μου όλα εδώ πληρώνονται και γιθα σένα και για το αφεντικό σου που την έκανε ¨λούης¨ όταν τον ρώτησε η Δήμαρχος ποιοί είχαν και τα άλλα 24 κινητά που είχε πάρει ο Τσαβαρής ως Δήμος.
    Έχω διαβάσει ότι και το τέλος του AL CAPONE από μια τροχαία κλήση προήλθε.

    Απάντηση

    Ανώνυμος1/2/15 16:04
    ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ; Η ΣΤΑ ΛΕΝΕ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΑΝΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΟΣΑΠΘΗΣΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ;;;;;;;;;;ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ;;;;;;;;;;;ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ-Α ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ,ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΡΡΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΜΑΤΑ;;;;;;;;;;;;Ο ΚΟΡΡΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΛΟΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ,ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΣΚ.Λ.Π. ΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΜΑΝΟΣ;;;;;;;;;;;;;ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/15 19:44

      μηπως τον ενημερωσε? μηπως του εκανε το κοροιδο ο Μανος και προσπαθουσε να τον βαλει στον υπνο τον Κορρο?μηπως και επι αρκετες ημερες πριν το συμβουλειο του ζητουσε να του πει την αληθεια και αυτος ελεγε τα δικα του? τουλαχιστον εμεις αυτα ακουγαμε στην δημαρχεια γιατι ο Κορρος φωναζε και ακουγοντουσαν ολα και εκεινος του ελεγε σε παρακαλω Μιχαλη μην φωναζεις. Αυτο ηταν το προβλημα του απο οτι φαινεται.Μη τυχον και ακουσει καποιος τις πομπες του.Ενας απο τους δυο εχει δικαιο. Και αυτο ας το πει ο εισαγγελεας.εμεις δεν ειμαστε δικαστες.
      Απάντηση

      Διαγραφή
  68. Ανώνυμος1/2/15 16:20

    ΚΟΥΙΖ: ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ
    -ΓΕΡΩΝ ΝΤΑΙΖΕΜΠΛΟΥΜ
    -ΓΕΡΩΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΟΥΜ
    Απαντηση:
    Ειναι και οι τρεις "αρπαχτικα της γης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος1/2/15 16:25

    Διορθωση στο κουιζ ΜΗΝΑΚΟΔΡΑΚΟΥΛΑΚΟΥΜ
    αντι ΔΡΑΜΟΥΛΑΚΟΥΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος1/2/15 16:27

    ΚΟΥΙΖ:
    ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ
    ΓΕΡΩΝ ΝΤΑΙΖΕΜΠΛΟΥΜ
    ΓΕΡΩΝ ΜΗΝΑΚΟΔΡΑΚΟΥΛΑΚΟΥΜ
    Απαντηση:
    Ειναι και οι τρεις "τα αρπαχτικα της γης"

    Όσο για τον Τσίπρα να σαι σίγουρος ότι δεν θα βγάλει μόνο την λίστα Λαγκάρντ αλλά όλες τις λίστες με όλους τους Ελληναράδες - αρπαχτικά που έβγαλαν τα λεφτά που μας έκλεψαν στο εξωτερικό π.χ. στην Κύπρο, Κουζέϊ Κιμπρίς Τιουρκ Τζουμχούριγιετι κ.λ.π.

    Τον Τσάβες γεροντολεβεντόπαιδα δεν θα τον δείτε να φιγουράρει σε καμιά απ αυτές.
    Στην μόνη λίστα που θα δείτε το όνομα του είναι στην λίστα των ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,με ότι αυτό συνεπάγεται για σας ΝΑΝΟΔΡΑΚΟΥΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/15 17:29

      ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ θες να πεις!
      Αυτό είναι το σιγουρότερο που ξέρουμε τσαβγάου

      Διαγραφή
  71. Ανώνυμος1/2/15 17:10

    ΚΑΙΤΟΥΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ,Η ΦΑΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ "ΓΕΡΟΝΤΟΕΡΩΤΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/15 17:13

      Σ Ε Λ Η Ν Ι Ω Τ Η Σ(ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩ)

      Διαγραφή
  72. Ανώνυμος1/2/15 18:07

    Τι κοινό έχουν οι

    Μάνος ο ''Κινητοφάγος'' ή ''Δεντροφάγος'' ή ''Οικοπεδοφάγος'' ή κοινώς ''Κάμπιας''
    Γιώργος ο ''ΚουτσιΚοπρο λέρας'' ή ΄΄Κλασομπανιέρας''
    Γιώργος ο ''Αινστάιν'' ή ''Γιάτσης'' ή ''Ραταπλάν'' ή ''Ούζος''
    Νίκος ο ''Σάλιας'' ή ''Λινάτσας'' ή ''Λαμογιόβουλος'' ή ''Πεντοχίλιαρος'' ή ''Κατιμάς'' ή 'Φερετζές'' ή ''Μεζές'' ή ''Ζες''
    Σούλης ο ''Τορπίλας'' 'η ''Πιπίλας''
    Γιώργος ο ''Μαγειροκουμάντος''' ή ''Μουσικοσυνθέτης''
    Ομηρος ο ''Κουτοσαύρας'' ή ''Σαλέπις'' ή ''Σκλεπού''

    Απάντηση:
    Είναι όλοι υπάλληλοι του Γιάννη του ''Κομπίνα'' ή ''Απατεώνα'' ή ''Λέρα'' ή ''Παπατζή'' ή του..... ''ΟλαΜαζί''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος1/2/15 18:31

    παρτουζογουιντδασοφαγορευματοαρπαχτασκερατοχαχασκολοτριπιδοσχαοσξεφτιλασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος1/2/15 19:03

    μάνος ο κινητοφάγος χαχαχα καλόοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ανώνυμος1/2/15 19:17

    Κουιζ:
    Τι κοινο εχουν
    Ο ΓΕΡΩΝ ΝΤΑΙΣΕΜΠΛΟΥΜ
    Ο ΓΕΡΩΝ ΜΗΝΑΚΟΔΡΑΚΟΥΛΑΚΟΥΜ
    "Ειναι και οι τρεις αρπακτικα της γης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμος1/2/15 19:19

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΧΡΕΩΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΕΝΗΤΑ ΔΥΟ (52) ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ .ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕΖΙΛΙΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/15 21:30

      ΠΟΣΟ ΑΙΣΧΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ. ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΗΣ wind ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ , ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ. ΠΟΣΟ ΤΟΜΑΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/2/15 21:32

      ΠΟΣΟ ΑΙΣΧΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ. ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΗΣ wind ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ , ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ. ΠΟΣΟ ΤΟΜΑΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/2/15 21:40

      Εθεάθη ο Μάνος να κλαίει στοπ. Ικετεύει και παρακαλεί δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας στοπ. Τι φοβάται ο Μανος;Γιατί οδύρεται;Εκείνος δεν μοιράζε τις μυνησεις με τις πλάτες του Τσάβες όταν ηταν στην εξουσία κι εκβίαζε κοσμο να σιωπήσει; ;Κανένα έλεος Μάνο ΚΑΝΕΝΑ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/2/15 21:48

      Ποιός πλήρωσε λέει η wind; αυτά σας λένε και σας κοιμίζουν;
      Αν είσασταν στο δημ συμβούλιο θα ακούγατε τον κ. Κορρό που είπε ότι τίποτα δεν πλήρωσε η wind, η χρέωση ήλθε κανονικά στην Επιτροπή και πληρώθηκε από τον Δερτούζο.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος1/2/15 22:03

      Ρ ε ξευτίλα σκατούζο εδώ που μαζεύτηκες έχεις καταλάβει ρε φασίνα τι έχεις κάνει ; Με τα λεφτά των παιδειών ρε μασκαρά πολιτικάντη προσπαθούσες να πάρεις ψήφους .Ρε καραγκιοζοπαίχτη της κακιάς ώρας τσίπα δεν έχεις. Άντε κρύψου ρε λαμογιάρη που θεωρείς εσύ και ο ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ τον λαό της Σαλαμίνας αφελή και βλάκα . Έξω λιγούργια από εδώ που μαζευτήκατε.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος1/2/15 22:18

      οχι φιλαρακο 21.48 πληρωσε η Wind και δεν ειπε τιποτα τετοιο ο κ Κορρος.Κανεις λαθος.Αλλα δεν μου λεει και κατι αυτο.Πληρωσε το χρεος των 12000 ευρω, αλλα ο κ Δερτουζος πληρωνε με τα χρηματα των παιδιων μας επι 1,5 χρονο(13,5-20000) ευρω.Πιστευω πως αυτο ηταν το προβλημα για τον κ Κορρο και οχι το χρεος.Αν καταλαβα καλα απο αυτα που ειπε.Δηλαδη εδω που τα λεμε το συνολικο ποσο για 15 μηνες ηταν τουλαχιστον 30.000 ευρω.Και αυτο το γραφω για αυτους που λενε οτι ηταν ολα ανενεργα.Φαντασου οτι οι επιδοτησεις ηταν 7000 ευρω σε ειδη.Τωρα ολα τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε.Ειναι σαν να σε πιανουν με την κατσικα στον ωμο και εσυ να λες οτι επεσες θυμα απαγωγης απο την κατσικα.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος1/2/15 23:08

      ΠΟΣΟ ΑΙΣΧΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ. ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΗΣ wind ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ , ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ. ΠΟΣΟ ΤΟΜΑΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος1/2/15 23:33

      εσυ ανεγκεφαλε αυτα καταλαβες(23.08) ? Αυτα λεει ο 22.18? Τι δεν καταλαβαινεις να στο συλλαβησουμε. λο ΛΟ-λα ΛΑ ολο μαζι? ΛΟΛΑ .Που θα μας πεις και τομαρια, καθηκι του κερατα.Τζαβαροσκατο.

      Διαγραφή
  77. Ανώνυμος1/2/15 19:45

    Τι κοινό έχουν οι

    Μάνος ο ''Κινητοφάγος'' ή ''Δεντροφάγος'' ή ''Οικοπεδοφάγος'' ή κοινώς ''Κάμπιας''
    Γιώργος ο ''ΚουτσιΚοπρο λέρας'' ή ΄΄Κλασομπανιέρας''
    Πέτρος ο καπετατρουμπίνας ή τοκογλυφοδημοαρπαχτρας ή καπετανομανάρης
    Γιώργος ο ''Αινστάιν'' ή ''Γιάτσης'' ή ''Ραταπλάν'' ή ''Ούζος''
    Νίκος ο ''Σάλιας'' ή ''Λινάτσας'' ή ''Λαμογιόβουλος'' ή ''Πεντοχίλιαρος'' ή ''Κατιμάς'' ή 'Φερετζές'' ή ''Μεζές'' ή ''Ζες''
    Σούλης ο ''Τορπίλας'' 'η ''Πιπίλας''
    Γιώργος ο ''Μαγειροκουμάντος''' ή ''Μουσικοσυνθέτης''
    Ομηρος ο ''Κουτοσαύρας'' ή ''Σαλέπις'' ή ''Σκλεπού''
    Γρηγόρης ο κουτοφασίνας ή σουβλατζοοικονομολόγος ή φασινοκλεφτάρας
    Απάντηση:η

    Είναι όλοι υπάλληλοι του Γιάννη του ''Κομπίνα'' ή ''Απατεώνα'' ή ''Λέρα'' ή ''Παπατζή'' ή του..... ''ΟλαΜαζί''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος1/2/15 22:07

    Καπετανομανάρης, Καπετανοτρουμπίνας;Κουτοφασίνας;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανώνυμος1/2/15 22:18

    Τα εικοσιπέντε(25) κινητά που πήρε να τα φέρει πίσω και να τα πληρώσει από τα κλεμμένα τους λογαριασμούς .Εδώ και τώρα. Κανένα έλεος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ανώνυμος1/2/15 22:31

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ,ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ !!!! ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΠΑΙΝΟ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ;;;;;;;;;;ΚΑΛΑ
    ΕΜΑΘΑ;;;;;; ΟΤΙ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ;;;;;;;;;;;;ΠΟΙΟΣ;;;;;;;;;;;ΛΕΤΕ;;;;;;;;;;;;; Ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΙΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ;;;;;;;;;;;;;
    ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΕΓΙΝΑΝ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ;;;;;;;;;; ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΡΥΨΕΙ;;;;;;;ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ,Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΥ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΕ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΕΒΡΙΖΕ;;;;;;;;;;;;ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ,ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΛΗΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ;;;;;;;ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΑΝΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ, ΡΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ;;;;;;;;;;ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΓΓΑΛΙΑΖΕΙ Ο ΕΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ;;;;;;;;;Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/15 23:12

      Γιαννάκη άσε το Στράτο και πες του Καπετανάκη να πληρώσει από τα κλεμμένα τα τηλεφωνά.

      Διαγραφή
  81. Ανώνυμος1/2/15 23:31

    ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΒΗΣΑΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ;;;;;;;;;;;;;ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ανώνυμος2/2/15 00:07

    Ο σουβλατζοοικονομολόγος (καπετανάκης ο μέγας ) είναι πολύ στενοχωρημένος έπεσε η Ν.Δ και δεν μπορεί να σώσει τον Δήμο από την οικονομική κατάρρευση που προκάλεσε η σημερινή δημοτική αρχή, έχει ηθικά διλλήματα . Ο φασινοκλεφτάρας ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΕΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ έκτος και εάν του πει ο Κυριάκος τότε αλλάζουν τα πράγματα. Θα πάρει τον καπετανοτρουμπίνα και θα πάει .Τότε θα γίνει το θαύμα ο δήμος θα αναστηθεί και η σωτηρία του δεδομένη . Αμήν και πότε , έτσι για να σκάσει από την ζήλια του ο Άλος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ανώνυμος2/2/15 00:13

    ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΠΕΤΡΑΙΛΕΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΤΟ .ΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΞΩ ΡΕ ΕΞΩ ΠΑΛΙΟ ΧΑΒΟΥΖΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ανώνυμος2/2/15 00:25

    Θα συνεχίσετε να προκαλείτε;



    Όταν ακόμα και οι νέοι υπουργοί της νέας κυβέρνησης δείχνουν στην πράξη ότι αντιλαμβάνονται και συμπάσχουν με την φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού και πηγαίνουν στα υπουργεία τους με τα δικά τους αυτοκίνητα, εσείς κα Νάννου θα συνεχίσετε να κυκλοφορείτε όλο το εικοσιτετράωρο με το πολυτελές τζιπ του δήμου;
    Εσείς κα Νάννου δεν είσαστε αυτή που κατέκρινε τον τέως δήμαρχο για αυτή του την συμπεριφορά; Έχετε καταλάβει κα Νάννου ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει εντελώς;
    Σταματήστε αμέσως λοιπόν να προκαλείτε το κοινό αίσθημα γιατί η περίοδος χάριτος τελείωσε και πλέον αρχίζει η εποχή του σκληρού ροκ.
    Εμείς θα συνεχίσουμε να ασκούμε κριτική, την ίδια κριτική που ασκούσαμε σε όλες της προηγούμενες δημοτικές αρχές. Τους κολοτούμπες ψάχτε να τους βρείτε αλλού! Οι ανατροπές στηρίζονται και θα συνεχίσουν να στηρίζονται αποκλειστικά και μόνο στους χιλιάδες αναγνώστες τους και τους επαγγελματίες της Σαλαμίνας, παλεύοντας με όσες δυνάμεις διαθέτουν για ένα καλύτερο αύριο του νησιού που αγαπάμε!


    Διαβάστε αυτούσιο το άρθρο που είχαμε δημοσιεύσει τον Σεπτέμβριο του 2013 για το ίδιο θέμα.

    Παρανομία κατά συρροή;
    Τη στιγμή που οι δημότες κυκλοφορούν με μηχανές και ποδήλατα, τη στιγμή που χιλιάδες πινακίδες αυτοκινήτων παραδίδονται καθημερινά, τη στιγμή που χιλιάδες οικογένειες ζουν καθημερινά το δικό τους αγώνα επιβίωσης, ο δήμαρχος Σαλαμίνας εξακολουθεί να προκαλεί, κυκλοφορώντας μέρα – νύχτα με τζιπ 2000 κυβικών !

    Όλοι γνωρίζουμε τη δριμεία κριτική που είχε ασκηθεί πριν λίγα χρόνια στον προηγούμενο δήμαρχο Σαλαμίνας για την αγορά τζιπ 2000cc. Ένα αυτοκίνητο που και ο σημερινός δήμαρχος κυκλοφορεί ανελλιπώς όλο το 24ωρο!
    Τι ορίζει όμως η νομοθεσία για τα κρατικά αυτοκίνητα και δη για τα αυτοκίνητα των δημάρχων; Με το ΦΕΚ Β108/4.2.2010, άρθρο 5, καθορίζεται ρητά ότι το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο κυβισμού για τα αυτοκίνητα δημάρχων πόλεων με πληθυσμό άνω των 10.000 κατοίκων είναι 1.400cc! Τα αυτοκίνητα αυτά υποχρεούνται να φέρουν εκτός από πορτοκαλί πινακίδες, λωρίδα κίτρινου χρώματος πλάτους δέκα εκατοστών στη μέση περίπου του αμαξώματος παράλληλα προς το έδαφος και ένδειξη και στις 2 πλευρές τους ολόκληρου του τίτλου της υπηρεσίας στην οποία ανήκει (δηλ. Δήμος Σαλαμίνας). Ακόμη και ανάρτηση εθνικής σημαίας προβλέπεται στο μπροστινό δεξιό μέρος σε επίσημες τελετές και δεξιώσεις. Συνιστάται μάλιστα για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας τα αυτοκίνητα αυτά να είναι χρώματος ανοιχτού (λευκό ή ασημί).

    Όσον αφορά την κίνηση των συγκεκριμένων οχημάτων ξεκαθαρίζεται πως πρέπει:
    α. Να είναι εφοδιασμένα κατά την κυκλοφορία τους με διαταγή πορείας και δελτίο κίνησης.
    β. Να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών.
    γ. Να μην κινούνται τις μη εργάσιμες ημέρες και ώρες, εκτός εάν υφίστανται επιτακτικές υπηρεσιακές ανάγκες που επιβάλλουν την εξαίρεσή τους από τον περιορισμό αυτό και πάντοτε με έγκριση της αρμόδιας αρχής.
    δ. Να μην κινούνται εκτός των ορίων της διοικητικής περιφέρειας ή της ζώνης ευθύνης στην οποία ασκεί τα καθήκοντά του το εξυπηρετούμενο πρόσωπο ή η υπηρεσία.
    ε. Να μην μεταφέρουν πρόσωπα ή πράγματα άσχετα προς την υπηρεσιακή αποστολή ή μέλη οποιωνδήποτε οργανώσεων ή συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα των εξυπηρετούμενων προσώπων ή των ίδιων των οδηγών.
    Ο παραπάνω ΦΕΚ καλεί όλες τις υπηρεσίες του δημοσίου τομέα μέχρι 31- 12- 2010 να αποσύρουν από την κυκλοφορία και να παραδώσουν στον ΟΔΔΥ τα αυτοκίνητα άνω των 1.400 κυβικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ανώνυμος2/2/15 00:30

    Με το αυτοκίνητο – τζιπ του δημάρχου Σαλαμίνας αυτό δεν έγινε. Μάλιστα ο σημερινός δήμαρχος, ο οποίος είχε επίσης ασκήσει πολλές φορές προεκλογικά κριτική στην απόφαση για αγορά πολυτελούς αυτοκινήτου, από τη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του εδώ και τρία χρόνια κυκλοφορεί ανελλιπώς μέρα – νύχτα με το ίδιο αυτό αυτοκίνητο του Δήμου, αναπτύσσοντας μάλιστα ενίοτε υψηλές ταχύτητες. Το μαύρο τζιπ δε φέρει τα προβλεπόμενα διακριτικά πέραν της πορτοκαλί πινακίδας και κινείται και πέραν των ορίων του δήμου. Δηλαδή, απ΄ ό,τι λαμβάνουμε εμείς, μιλάμε για μια σειρά παρανομιών, αφού το αυτοκίνητο όχι μόνο δεν αποσύρθηκε, αλλά χρησιμοποιείται και αντίθετα από τις επιταγές του νόμου.
    Το βασικότερο όμως είναι άλλο: Σε μια εποχή, όπου οι δημότες καλούνται να δώσουν έναν υπεράνθρωπο αγώνα για την επιβίωσή τους, σε μια εποχή όπου έχουμε ξαναγυρίσει στο ποδήλατο, σε μια εποχή που μιλάμε για Κοινωνικά Παντοπωλεία, Ιατρεία, Φαρμακεία και Φροντιστήρια, αποτελεί τουλάχιστον πρόκληση να βλέπεις ένα δήμαρχο, και μάλιστα ένα δήμαρχο που ο ίδιος δηλώνει συνδικαλιστής και προστάτης των εργαζομένων, να κυκλοφορεί επί 24ώρου βάσεως με τζιπ του Δήμου! Όταν άλλοι δήμαρχοι άλλων πόλεων προτιμούν, από επιλογή, να κυκλοφορούν με δικά τους αυτοκίνητα χαμηλού κυβισμού για να μην επιβαρύνουν το Δήμο, συναισθανόμενοι την κατάσταση που βιώνουν οι δημότες τους.
    Κι ας μη βιαστεί ο δήμαρχος να μας απαντήσει ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι απαραίτητο γιατί το νησί μας έχει δύσβατα και ορεινά σημεία (είναι η εξαίρεση που προβλέπει ο ΦΕΚ για κάποιες περιοχές), γιατί δε βρισκόμαστε στον Όλυμπο! Όλοι γνωρίζουμε ότι η Σαλαμίνα, ακόμη και σε περιοχές όπου δεν έχει πέσει δρόμος, είναι βατή. Και στο φινάλε, σεις είστε υπεύθυνοι αν υπάρχουν ακόμη κατσικόδρομοι στο νησί! Τζιπ όμως δεν δικαιολογούν.
    Επίσης ας μη βιαστεί ο δήμαρχος να μας απαντήσει ότι το τζιπ αγοράστηκε και δεν αποσύρθηκε επί δημαρχίας Σοφρά. Είχε όλη την ευχέρεια να το κάνει στη συνέχεια. Στο κάτω – κάτω ο προηγούμενος δήμαρχος ήταν περισσότερο προσεκτικός και απέφευγε να το χρησιμοποιεί κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες – που συνήθως το βλέπαμε παρκαρισμένο έξω από το δημαρχείο. Κι ας μη μιλήσουμε για τον τ. δήμαρχο Αμπελακίων Μ. Τραυλό, ο οποίος σ΄ όλη την 24ετή θητεία του κυκλοφορούσε με δικό του όχημα και όχι με αυτοκίνητο του δήμου!
    Ο συνδικαλισμός και η κοινωνική ευαισθησία δεν μπορούν να εξαντλούνται, φίλοι μου, σε λόγια. Αποδεικνύονται καθημερινά με τη στάση ζωής του καθενός μας, τη συνέπεια λόγων και πράξεων που έχουμε, τον τρόπο που αντιδρούμε σαν άνθρωποι και σαν λειτουργοί της τοπικής αυτοδιοίκησης απέναντι στο σκληρά δοκιμαζόμενο συνάνθρωπό μας. Το να καμαρώνουμε σε πολυτελή τζιπ όταν οι άλλοι στενάζουν, σημαίνει ότι έχουμε απομακρυνθεί από τον πολίτη τον οποίο υποτίθεται εκπροσωπούμε, σημαίνει ότι υποτιμούμε την κατάσταση που περνά αυτός ο πολίτης, σημαίνει ότι τελικά αδιαφορούμε για το τι γίνεται γύρω μας. Εξάλλου, αυτές οι συμπεριφορές δεν έφεραν τη χώρα εκεί που έφτασε;
    Ο δήμαρχος Σαλαμίνας παρακάμπτει το νόμο και στο θέμα του αυτοκινήτου. Αφού δεν λειτουργούν οι κρατικοί μηχανισμοί (βλ. Τροχαία, Περιφέρεια, κλπ), καλά κάνει. Την ηθική όμως διάσταση του θέματος δεν μπορεί να την παρακάμψει!
    Αναρτήθηκε από ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ στις Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 11, 2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ανώνυμος2/2/15 08:13

    Άστα αυτά Τσαβαρή τα λεφτά για τα κινητά θα τα φέρεις πίσω για να πάρουμε πετρέλαιο για τα παιδιά , ναι η όχι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ανώνυμος2/2/15 08:47

    Ανώνυμος1/2/15 23:31
    ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΒΗΣΑΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ;;;;;;;;;;;;;ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ανώνυμος2/2/15 14:25

    ΗΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΠΤΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΑΤΕ ΟΤΙ"Ο ΛΥΚΟΣ ΚΙΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ... ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/2/15 16:30

      ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΠΤΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

      Διαγραφή
  89. Ανώνυμος2/2/15 14:34

    Minako Teta atima pitsounakia mou
    Ouaouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/2/15 16:20

      Δεσποινάκι, η απόρριψη σου έχει στοιχίσει πολύ βλέπω και σε έχει τρελάνει.
      Ψάξε να βρείς κανά πεινασμένο να σε .... στανιάρει μπας και γλυτώσεις το τρελοκομείο, άρωστη ώ άρωστη !!!!

      Διαγραφή
  90. Ανώνυμος2/2/15 16:15

    Ο Γιάννης ο αγρονόμος μέτραγε οικόπεδα στα σεληνια σήμερα.....παρεα με τους κύκλους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/2/15 22:02

      Ειναι συτος που θσ σε ...........παπουλη

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/2/15 22:08

      Ψυχραιμια κσι υπομονη.......

      Διαγραφή
  91. Ανώνυμος2/2/15 17:23

    Τα σχόλια του 2/2/15 00:25 και 00:30 δεν είναι τίποτα άλλο παρά αντιγραφή των όσων γράφει το blog των Ανατροπών της κας Βίκυ Ψυλλάκης και του συζύγου της κ.Χρήστου Θεοχάρη.
    Είναι μία ψευδής και επικριτική ανάρτηση για την Δήμαρχο μας.
    Αναφέρει η κα Ψυλλάκη: Εσείς κα Νάννου δεν είσαστε αυτή που κατέκρινε τον τέως δήμαρχο για αυτή του την συμπεριφορά; εσείς κα Νάννου θα συνεχίσετε να κυκλοφορείτε όλο το εικοσιτετράωρο με το πολυτελές τζιπ του δήμου;
    Ντροπή σας κα Ψυλλάκη.
    Η κα Νάννου ποτέ δεν κατέκρινε τον πρώην για το ότι χρησιμοποιούσε το πολυτελές τζιπ του Δήμου, εξάλλου γιαυτό αγοράσθηκε από τον προκάτοχό του τον κ.Σοφρά για τον οποίο ειρήσθω εν παρόδω δεν βγάλατε τσιμουδιά όταν το αγόρασε και φυσικό ήταν αφού σας είχε προσλάβει ως ειδικό σύμβουλο με παχυλό μισθό.
    Μιλάς για πολυτελές τζιπ. Πόσο πολυτελές είναι ένα αυτοκίνητο 7 ετών τρακαρισμένο από όλες τις μεριές; Πότε είδατε εσείς την σημερινή Δήμαρχο να το κυκλοφορεί όλο το 24ώρο;
    Νομίζετε ότι ζείτε μόνη σας στη Σαλαμίνα, ο κόσμος δεν βλέπει;
    Εγώ που είμαι καθημερινά έξω ποτέ δεν την έχω δει να πηγαίνει σε καφετέριες και σε ρεστοράντ με το τζιπ του Δήμου, αλλά με το ΙΧ της. Μάλιστα μια φορά σε κουβέντα που είχα μαζί της ήταν ανένδοτη να μας ακολουθήσει με το τζιπ. Είπε θα το πάω στο σπίτι και θα έρθω με το δικό μου. Η μόνη διαδρομή που κάνει με το τζιπ είναι Σπίτι-Δημαρχείο και Δημαρχείο-Σπίτι και μερικές φορές όταν πηγαίνει στα Υπουργεία.
    Μπορεί κα Ψυλλάκη να έχετε παράπονα από τη Δήμαρχο γιατί δεν ικανοποίησε τις όποιες επιθυμίες σας αλλά να ψεύδεστε τόσο ασύστολα είναι ντροπή σας.
    Ευτυχώς ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει, γιατί αν περίμενε ενημέρωση από σας, ζήτω που καϊκε !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ανώνυμος2/2/15 17:41

    Τι εγινε ρε παιδια? Τετοια αντικειμενικη πληροφορηση στο νησι μας? Τι γαργαρα ειναι αυτη για το θεμα της Wind?Γεματο απο δημοσιογραφους το Δημ. Συμβουλιο.Οπως καθε φορα βεβαια!Σαν δεν ντρεποσαστε λιγο.Επειτα μιλατε για αντικειμενικη και προυραλιστικη πληροφορηση.Ξεπληρωστε τα γραμματια.Ουτως η αλλως η υποθεση παει στον Εισαγγελεα. Παραπονα μονο μην ακουσω περι αποκλεισμων και για δελτια τυπου.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. Δημοσιογραφοι της ..........! Εξαιρουνται η κ Χιωτη και η κα Ψυλλακη! Αν και οι ανατροπες την εχουν κανει γαργαρα. Ειδωμεν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ανώνυμος2/2/15 18:06

    σαν να φαίνεται ότι προσπαθούν να μην πάει στον εισαγγελέα ο κλαψομούνης τζαβαροκουράδας μάνος!
    Ρούλα μη τον λυπάσαι, στείλε στο εδώλιο τον κάμπια, το κινητοφάγο λαμόγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ανώνυμος2/2/15 18:16

    Λες να ηταν συμμετεχοντες σαν guest star στο Wind gate? Λεω τωρα! Μηπως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ανώνυμος2/2/15 19:02

    Φιλαρακια "ανωνυμοι"του φιλου σας του Μηνακου,η' εισαστε η' μας θεωρειτε πολυ μακακες.Εχετε η' δεν εχετε ρε λαμογια την πλειοψηφια;πηρατε η' δεν πηρατε ΟΜΟΦΩΝΗ αποφαση του Δ.Σ;τωρα τι εγινε φοβοσαστε να παει η υποθεση στον εισαγγελεα;
    Ρε αυτσ που θσ παθενετε σε κανα δυο χρονια που θα βγαινουν οι αποφασεις δεν θα χει ξαναγινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Ανώνυμος2/2/15 19:04

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ 17:41 ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ;;;;;; ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;;ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;;;;;;;;; ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΙΡΕΙΣ; ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. Η ΑΝΑΤΡΟΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Η.ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ..... ΑΝ ΠΑΕΙ!!!.Ε ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ !!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ;;;;;;;;;ΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΦΥΜΙΣΘΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ανώνυμος2/2/15 19:12

    aΑΠΑΝΤΗΣΗ 17:23
    ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2013

    ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ. ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Η ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ .ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ.ΛΕΜΕ ΟΤΙ Η ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΗ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΤΖΙΠ ,ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗ ΜΕ ΑΙΣΘΕΝΟΦΟΡΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΝΑ. .ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ,ΑΛΛΑ ΕΤΑΖΕ Η ΝΑΝΝΟΥ .ΑΛΛΑ ΕΤΑΖΕ Ο ΜΗΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ ΤΩΡΑ!!!!!

    ΑΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΨΕΥΔΕΤΕ Η ΚΥΡΙΑ ΨΥΛΛΑΚΗ;;;;;;;;ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΣΟΥ !!!ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΧΑ,ΧΑ, ΧΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ανώνυμος2/2/15 19:14

    ΚαπταΜηνα δε σε ξερουν καλα,εδω ξεσκιζες απο τα στορια (για τους στεριανους τροφοδοσια)και θαφησεις τωρα το δημο;θα τους πιεις το αιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ανώνυμος2/2/15 19:24

    Teta o Minakos theli dihtioto kaltson kai mavri kaltsodeta
    Ouaouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ανώνυμος2/2/15 19:52

    Μάνος ο Λεμονόκουπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ανώνυμος2/2/15 22:11

    Ανοιγατε λακους και τωρσ νανακια πεφτετε μεσα!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ανώνυμος2/2/15 22:19

    Γερό χαστούκι για την πληοφηφία του Δήμου η αποχώρηση του κ. Αντώνη Χατζή από το Δημοτικό Συμβούλιο όταν συζητιότανε η πατάτα για το δήθεν σκάνδαλο των τηλεφώνων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ανώνυμος2/2/15 22:25

    Ρε φίλε καλά τα λες για την αποχώρηση του Χατζή από το Δημοτικό Συμβούλιο. Γράψε όμως και κάτι για ποιο λόγο ο πρώτος του συνδυασμού απουσίασε από όλο το Δημοτικό Συμβούλιο. Εδώ σε θέλω μάστορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ανώνυμος2/2/15 22:29

    Εγώ πάντως το ξαναλέω. Τα Τσαβαράκια θα δημιουργούν συνεχώς καινούργια προβλήματα. Χα,Χα,Χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ανώνυμος2/2/15 22:39

    Τι σχέση έχουν τα Τσαβαράκια με το μεγάλο όχι του Αντώνη Χατζή στα χτυπητά ψέμματα για το σκάνδαλο των τηλεφώνων. Όποιος το βρει κερδίζει ένα ... Σουβλάκι. Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Ανώνυμος3/2/15 00:29

    Τσαβαρής και Δερτούζος μόλις υπέγραψαν την καταδίκη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Ανώνυμος3/2/15 09:11

    το διδυμο της συμφορας ο μαγειρας και η λεμονοκουπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Ανώνυμος3/2/15 16:56

    Αδαμοπουλ θα φας καλα...μονο να μην εξαφανιστεις τοτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/2/15 21:03

      σαν να φαίνεται ότι προσπαθούν να μην πάει στον εισαγγελέα ο κλαψομούνης τζαβαροκουράδας μάνος!
      Ρούλα μη τον λυπάσαι, στείλε στο εδώλιο τον κάμπια, το κινητοφάγο λαμόγιο!

      Διαγραφή
  109. Ανώνυμος4/2/15 09:12

    Κρίμα τον κακομοίρη Βρυκόλακα Πασών των Δασών!
    Του έβαλαν το ειδικό παλούκι από πίσω και τώρα δεν ξέρει πως να το βγάλει!
    Ρούλα βάλε ένα τέλος στο δράμα του!
    Βάλτου ένα μεγαλύτερο! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.