Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Ιαν 2015

Όπου το ήθος ενός πολιτευτή έρχεται να σώσει την τιμή και την υπόληψη του πολιτικού κόσμου! Γιώργος Αναγνωστάκος κάνει την διαφορά!



ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΥ, ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ.

Λόγοι αρχών, αυτοσεβασμού και προσωπικής και πολιτικής αξιοπρέπειας δεν μου επέτρεψαν να συμμετέχω στον εκλογικό συνδυασμό των ΑΝΕΛ στη Β’ Πειραιά.‘Όταν έχω εκφράσει την διαφωνία μου εντός των αρμοδίων κομματικών οργάνων στην πολιτική συνεργασία των ΑΝΕΛ με ανεξάρτητους βουλευτές προερχόμενους από τη ΝΔ, δεν μπορώ να ανεχθώ τη συνύπαρξη στο βαθμό που μπορώ, με τα μνημονιακά ορφανά του ΠΑΣΟΚ – ΓΑΠ, με τους περιφερόμενους επαγγελματίες κρατικοδίαιτους πολιτευτές, που προμοτάρονται από συνεργάτες βουλευτών της ΝΔ στη Β’ Πειραιά, από τυχοδιωκτικές οπορτουνιστικές τακτικές ψευτοπαραγόντων και απ’ όσους αγνοούν και δεν σέβονται τα συλλογικά κομματικά όργανα και τις αποφάσεις τους.
Παραμένω πιστός και συνεπής στις πατριωτικές αντιμνημονιακές αρχές μου όπως τις έχω βιώσει και πραγματώσει στην πολιτική μου πορεία μέχρι σήμερα, παραμένω στον πατριωτικό δημοκρατικό αντιμνημονιακό χώρο και προχωράω μαζί με τους συναγωνιστές μου, μαζί με όλους όσους, όλα αυτά τα χρόνια δώσαμε μαζί κοινούς αγώνες.
Οι μάχες για θέσεις, αξιώματα και έδρες δεν με φοβίζουν, δεν με αφορούν, ούτε συμμετέχω.
Με συγκινούν και δίνω το παρόν στις μάχες για την ελευθερία της πατρίδας μου, για την κοινωνική δικαιοσύνη, για την αξιοπρέπεια του Λαού μας, για τις αρχές και τις αξίες που έχω ανατραφεί.
Καλή επιτυχία στον εκλογικό αγώνα σε όλους τους συνεπείς υποψηφίους των ΑΝΕΛ, καλή επιτυχία σε όλους τους Έλληνες δημοκράτες πατριώτες που βάζουν πάνω απ’ όλα την Ελλάδα.
Γιώργος Χρ. Αναγνωστάκος
Μέλος Ε.Ε. ΑΝΕΛ
Υποψήφιος στη Β’ Πειραιά το 2012

26 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/1/15 09:49

    Διάφοροι ανέφεραν εδώ μέσα ότι ο πρώην θα κατέβαινε βουλευτής. Άλλοι έλεγαν με τους ανελ άλλοι με το ποτάμι ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι ως δήμαρχος έπαιζε μπάλα με το πασοκ και συνεργαζόταν άψογα με την νδ. Γάτα ο πρώην που έχει κάνει ένα νησί να πιστεύει ότι ο ίδιος θέλει να πιστέψουμε.
    Τελικά όλοι διαψευστήκατε. Θα παραμείνει δημοτικός σύμβουλος γιατί δεν χώνεψε ποτέ του την ήττα. Θα κυνηγήσει όσο πάει την δήμαρχο προκειμένου να μην κάνει έργο. Αυτό πιστεύω εγώ. Εκτός αν κάποιος πιστεύει ότι αυτοπροτάθηκε αλλά τα κόμματα του γύρισαν την πλάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/1/15 10:22

      Πολύ σωστά. Του έγινε πρόταση από κόμματα και δεν δέχτηκε. Παραμένει δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού του. Τον είχα ρωτήσει ο ίδιος όταν διαδίδονταν αυτές οι φήμες και μου είπε ότι του έχουν γίνει προτάσεις αλλά δεν τον ενδιαφέρουν

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/1/15 11:13

      Συμφωνώ μαζί σου φίλε, και μένα μου είπε πως του έγινε πρόταση από τη Ν.Δ, απο το ΣΥΡΙΖΑ, από το ΠΑΣΟΚ, από τους ΑΝΕΛ, από το ΠΟΤΑΜΙ, από το Κίνημα του Παπανδρέου, από το ΚΚΕ ακόμη και από τη Χρυσή Αυγή και η αλήθεια είναι ότι τις απέριψε όλες.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/1/15 11:49

      Με προκαλείς να σου ένα ανέκδοτο:
      Συζητούν δυο κυνηγοί για τα κατορθώματα τους στο τοπικό καφενείο του χωριού.
      Αφού τελειώνει ο πρώτος παίρνει τον λόγο ο δεύτερος φημισμένος παραμυθάς της περιοχής και διηγείται την περιπέτεια του με μια αρκούδα στο βουνό!
      Λέει λοιπόν:
      … εκεί που την βλέπω να ‘ρχεται καταπάνω μου έξαλλη, σηκώνω το ντουφέκι μου της ρίχνω μια κι άλλη μια και πάρτη κάτω με τα πόδια ψηλά….
      Στο σημείο αυτό τον διακόπτει ο καφετζής «…Βασίλη τηλέφωνο η γυναίκα σου..» πάει στο τηλέφωνο λοιπόν και επιστρέφει μετά από 2/3 λεπτά συνομιλίας για να συνεχίσει την ιστορία του.
      Βασίλης: … που είχαμε μείνει ρε παιδιά;
      Φίλος: … εκεί που πού ‘χε μείνει με τα πόδια ψηλά…
      Βασίλης: … ε ρε παιδιά πέφτω και της τραβάω ένα π@@τσο τι να σας πω
      Και σκάει στα γέλια όλος ο καφενές
      Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και πράγματα είναι απλά συμπτωματική

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/1/15 12:23

      Η αλήθεια είναι ότι πήγε σε όλα τα κόμματα μπας και κολήσει πουθενά, αλλά έφαγε πόρτα.
      Τώρα απειλεί τις υπηρεσίες του Δήμου ότι θα τους στείλει στον Εισαγγελέα αν συνεχίσουν να κάνουν τα ίδια που έκαναν επί δημαρχίας του με εντολή δική του. Καλά να πάθουνε, γιατί τον κάλυπταν και δεν τον στείλανε αυτοί στον Εισαγγελέα όπως όφειλαν. Δεν ξέρει βέβαια ότι μαζί με αυτούς που τώρα απειλεί θα πάει κι ο ίδιος μέσα.
      Κοντός ψαλμός αλληλούϊα !!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/1/15 15:30

    Μηνακο επειδη απο τωρα σεχει φαει η αγωνια να ξερεις οτι με τον κοντο δεν θα καθαρισεις ευκολα,μπορει να κερδισες μια μαχη αλλα νικητης ειναι αυτος που κερδιζει τον πολεμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/1/15 01:00

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος10/1/15 15:40

    ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ;;ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΤΒ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΡΕ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ,ΡΕ ΑΝΑ ΜΟΥΝΟΥ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/1/15 15:50

      den ikseres minaroula den rotages?anasa den tha parete,minako thes poly na refaris ,then prokite omos na se afisi,oso poustika tou ferthikes toso magika tha se ..,gargalisi

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/1/15 17:43

      Νατην παλι η ξοφθαλμη μερες ειχαμε την @@@@@ του μηνακου την εχεις δει? σιγουρα οχι γιατι εχεις το μαυρο σου το χαλι προσεχε ομως γιατι σε περιπτωσεις οπως την δικη σου την δειχνει

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/1/15 20:57

      Αυτός μπορεί να τα κονόμησε στη ξενητειά και μαγκιά του, δεν έφαγε όμως ούτε ένα ευρώ από το δημόσιο κουρβανά. Ο κοντός όμως είναι αρπακτικό του δημόσιου χρήματος γιαυτό τον κυνηγάνε Θεοί και δαίμονες.
      Μεγάλη η διαφορά. Η μέρα με τη νύκτα !!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/1/15 10:27

      αχ ΞΟΦΘΑΛΜΟ ΜΟΥ ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΟΛΛΗΡΙΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΙΡΙ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος10/1/15 21:32

    ΡΕ ΕΧΕΙ @@@@@ KΑΙ Ο ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ;
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ!!!ΑΦΟΥ ΠΗΔΑΕΙ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΚΙΟ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ Η ΕΠΙΣΤΙΜΗ ΚΑΙ ...ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝΑΣΤΕΝΕΙ.ΜΗΝΑΚΟ ΑΞΙΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/1/15 21:42

    ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΟΝΟΜΙΣΕΣ (ΑΡΠΑΞΕΣ)ΣΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ ΤΟΣΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ,ΟΤΣΝ ΤΑΦΕΡΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΑ ΔΗΛΩΣΕΣ;ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΦΟΡΟ;ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΑ;ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ;ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΜΟΥ,ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/1/15 21:48

      Έλα ρε κοντέ τώρα, μιλάς κι εσύ;

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος11/1/15 16:57

    ΜΗΝΑΚΟΠΙΠΑΚΟΛΟΣΤΟΚΑΜΠΙΝΑΚΟΕΚΑΝΕΗΑΝΤΟΥΑΝΝΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/1/15 19:42

    ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ...ΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΙΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/1/15 21:19

    Το τσιπακι που της εχουν βαλει λεει ,τα ιδια και τα ιδια σε ολες τις πιτες ΟΛΑ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ για να μη παραδεχθει οτι ολοι μεσα στο δημο που ανελαβαν ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!! ΤΙς κακιας ψ.........ς τηςφταει η τριχα!! ολο φταιει ο προηγουμενος ΔΗΜΑΡΧΟΣ επειδη δεν μπορει να κανει εργο.αναφερει οτι υπαρχει προσχωμα απο τον ΤΕΩΣ επειδη ειναι πρωτη φορα που αντιπολιτευση κανει προσφυγη στο τεχνικο προγραμμα και στο προυπολογισμο.εγινε ΠΡΟΣΦΥΓΗ για αυτα ;;;;;;;;;;; η για αλλη αιτια,;;;;;;;κυρια δημαρχε;;;;;;;;;και το λετε για δικαιολογια για να το εμπεδωσετε εσεις οι ιδιοι;;;;;;;;; Αγαπητοι ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ δεν ντρεπεστε για τις ανακριβιες που λεει η ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ;;;;;;;;; Η δεν εχετε καταλαβει και εσεις τι ακριβως συμβαινει και τι ψηφιζετε;;;;;;;;;
    Οσο για τους υπαλληλους αυτη ειναι η πραγματικη αληθεια;;;;;;;;;;Η η ιδια επειδη δεν μπορει να προστατεψει τους υπαλληλους για να κανουν αυτο που υποχρεωτικα χρειαζεται να κανουν! για να μην υπαρχει προβλημα στο ΔΗΜΟ διοτι αφου εχει φωναξει ελεχγο οι ιδιοι υπαλληλοι μονοι τους φοβονται να κανουν τα αυτονοητα!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥΣ και οχι οτι τους Απειλει ο τ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ οπως προσπαθει να περασει στον κοσμο,και να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα.

    ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ .ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!!!!!!!!!!!
    ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Ε.Σ.ΠΑ Κ.Λ.Π ΑΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!!ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΜΕ!!!!
    ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΑΜΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΦΗΞΕΤΕ ΤΑ ΖΩΝΑΡΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΑΡΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ .ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ.Ο Κ.ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ!!! ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Α Ρ Γ Α???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/1/15 22:53

    ΜΗΝΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΟΣΤΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ,ΠΕΣΜΑΣ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΟΤΖΑΒΑΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟΝ ΛΑΤΟΜΟ,ΕΜΠΡΟΣ ΡΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ Α@@@@@Α ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/1/15 22:57

    ΜΗΝΑΚΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ;ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ:ΤΗΝ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος11/1/15 23:03

    ΣΗΜΕΡΑ ΝΟΙΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΜΑΖΕΥΤΕΤΗΝ ΓΡΑΦΤΕΤΗΣ ΔΥΟ ΣΕΙΡΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος12/1/15 09:39

    Minako. Teta ouaouuuuuuuuuu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/1/15 13:23

    Πόσο άρωστος μπορεί να είσαι !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος12/1/15 14:37

    Minako. Teta ouaouiuuuuuuuu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος14/1/15 21:41

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΘΗΚΕ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΜΒΑ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2015. ΔΥΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ
    (ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ) ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος14/1/15 22:51

    ΝΑ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΩΤΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.