Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Μαρ 2015

Απάντηση δημότισσας στον πρόεδρο της ΔΗΜ. ΚΟΙΝ. ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ στο 6ο θέμα της Η.Δ.

Απάντηση δημότισσας στον πρόεδρο της ΔΗΜ. ΚΟΙΝ. ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ στο 6ο θέμα της Η.Δ. «Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον καθαρισμό μνημάτων και το άναμμα των καντηλιών στο Κοιμητήριο Αμπελακίων.»
Αλήθεια πρόεδρε πως πας σε ψήφιση για θέμα που δεν κατέχεις; Δεν υπάρχουν υπηρεσίες για να σε ενημερώσουν; Θα το επαναφέρεις τώρα;
Από σχόλιο της, 9/3/15 19:38 
Κύριε Πρόεδρε δημοτικής κοινότητας Αμπελακίων. 

Στο προχθεσινό κοινοτικό συμβούλιο στο έξι θέμα που αφορούσε το άναμμα καντηλιών στο Κοιμητήριο Αμπελακίων μου δόθηκε ο λόγος μετά από αίτημα μου και σας ευχαριστώ πολύ.προκειμένου να εκφράσω τις απόψεις μου .Διαπιστώνοντας ότι οι κύριες που ασχολούνται με το άναμμα καντηλιών δεν καταβάλουν την προβλεπομένη από τον κανονισμό λειτουργίας εισφορά τους των 120 ευρώ και 175 ευρώ αντιστοίχως ,Μου απαντήσατε ότι έχετε διαφορετικό κανονισμό ,σας απάντησα ότι ο Δήμος είναι ένας και δεν υπάρχει ειδικός κανονισμός για εσάς. Για την ενημέρωση σας λοιπόν αν και θα έπρεπε να είχατε ενημερωθεί από τους υπευθύνους υπαλλήλους. σας λέω ότι:
Στο Δημοτικό Συμβούλιο 10/02/2011 και με την απόφαση 67/2011 ψηφίσθηκε κατά πλειοψηφία ο ενιαίος κανονισμός. Πιστεύω τώρα αφού ενημερωθήκατε από μία απλή δημότισσα ,να λάβετε τα μέτρα σας να εισπράξετε τα χρήματα αναδρομικά και το θέμα των υπευθύνων που δεν λειτούργησαν το να μη χάσει έσοδα ο Δήμος μας το αφήνω στην κρίση σας .
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

62 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/3/15 09:47

    ρε που την βρηκαμε αυτη? ολη μερα μεσα στα blogs? φαντασου ναταν και ......συμβουλος.μεγαλο ψωνιο αδερφακι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/3/15 10:12

    ΚΥΡΙΕ,Η ΚΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΟΧΙ;;;;;;;;;;;;ΑΝ ΗΘΕΛΕ!!!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ- Η ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.
    ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΩΣΤΗ Η ΛΑΘΟΣ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
    ΤΗΣ;;;;;;;;;ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΣΑΓΓΑΝΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ;;;ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΩΝΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΣΥ;;;;;;;;;;

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΥ!!! ΕΝΩ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ blogs ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/3/15 11:27

      σε πειραξε παρα πολυ φαινεται που δε πεταξαν και απο τη σκυταλη και απο το δημο.
      περαστικα σου.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος10/3/15 10:49

    ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ. ΟΛΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΕ ΥΠΕΥΘΥΝΕ ΜΑΖΕΨΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΑΣ. ΓΙΑ ΔΕΣΤΟ ΠΑΛΙ. Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΕΙΣ ,ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/3/15 11:12

      Ρε τσαμπαράκο, για πες μας πόσα λεφτά μπήκανε στο Ταμείο του Δήμου από τις καντηλονάφτριες και το παγκάρι;
      Και γιατί δεν μπήκανε;
      Μήπως κάποιος τα έβαζε μαύρα στην τσέπη;
      Τσαμπαράκο είσαι υπόλογος για χίλια δυό πράγματα, γιαυτό κάντο μόκο, γιατί θα σου ΄ρχεται η μία μετά την άλλη οι ... καρπαζιές.
      Και η λαλίστατη τούτη κυρία, αφού ήξερε την απόφαση του ΔΣ και συνεχώς βρίσκεται στα Νεκροταφεία και ξέρει τι γίνεται εκεί, αν πληρώνουν ή όχι, γιατί τόσα χρόνια δεν είχε βγάλει λέξη; Ποιόν / ποιούς κάλυπτε και με τι αντάλλαγμα;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/3/15 12:05

      προς ανώνυμους νάνους υποστηριχτές και όχι μόνον

      Νόμιζα ότι θέλατε το καλό του Δήμου, και όχι ν' ασχολείστε με το τι έκαναν οι προηγούμενοι. Πρώτο σας μέλημα θα έπρεπε να διορθώνετε ότι σαθρό βρήκατε. Ασχολείστε μονίμως το ποιός λέει τι αδιαφορώντας για το αν έχει δίκιο ή όχι. Το δικαίωμα της γνώμης το έχουν όλοι οι δημότες και είναι καθήκον τους να εκφραστούν. Καιρός να πάψετε να αντιδράτε στην οποιαδήποτε κριτική σας γίνεται εξαπολύοντας κεραυνούς στον οποιονδήποτε τολμήσει να κάνει παράπονα ή προτείνει λύσεις. Η αλαζονική σας συμπεριφορά έχει αποτέλεσμα να αποξενώνετε τους δημότες από τα κοινά και να τους απομακρύνετε από την οποιαδήποτε συμμετοχή. Η απομόνωση και η επιθετική σας συμπεριφορά κατάφερε να μετατρέψει μια λαοφιλή δήμαρχο σε άβουλο πιόνι του στυγνού περιβάλλοντος της. Το είδωλο που χτίσατε με χρήμα και λάσπη έχει καταρρεύσει. Πρώτο σας μέλημα θα έπρεπε να ήταν να σταματήσετε το άρρωστο προεκλογικό κλίμα "η μαζί μας ή εχθροί" που με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί στην απομόνωση σας. Η πόλωση δεν καλύπτει τις όποιες αδυναμίες σας και σίγουρα δεν είναι για το καλό του νησιού. Απέναντι σας δεν βρίσκεται μόνο ο Τσαβαρής ή οποιοσδήποτε τολμήσει να εκφέρει γνώμη στην παντοδυναμία σας, αλλά όλο το νησί. Αυτό έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα. Η δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν χρήματα δεν στέκει και σίγουρα δεν καλύπτουν τις οποιεσδήποτε αδυναμίες σας. Κάθε φορά που κάποιος εκφράζεται "εναντίον σας" δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα εχθρός. Μπορεί απλά να σας κρούει το καμπανάκι. Καλά θα ήταν να το ακούσετε κάποια φορά. Η κριτική δεν είναι πάντα κακοπροαίρετη και δεν είναι ο εχθρός, ο ίδιος σας ο εαυτός και οι πρακτικές σας είναι. Θα έπρεπε κάποια στιγμή να σταματήσει το κυνήγι μαγισσών και να ασχοληθείτε με το αύριο.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος10/3/15 13:08

    ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ, Ε, ΡΟΥΛΑ, Ε, ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΓΟΥΒΑΣ,


    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο................................................Ο................Ο..............Ο...........ΓΟΥΒΑΣ

    Ε, ΡΟΥΛΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/3/15 13:31

    Πρός 11;27

    Φιλαράκο!!!!!σε πιάνω αδιάβαστο δεν σε έχουν ενημερώσει σωστά στο Σύλλογο μου όχι δεν με έδιωξαν άλλωστε γιατί να γινόταν αυτό που τους έκανα ένα Σύλλογο που μιλάει όλη η ΣΑΛΑΜΙΝΑ γι αυτόν.Σε πληροφορώ ότι με 'έχουν κάνει ΕΠΙΤΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΄¨Οσο για τον ΔΉΜΟ ποίος με πέταξε ;;;;;;;;;Επιλογή μου ήταν να μη κατέβω στις εκλογές παρ΄ότι όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι μου είχαν κάνει πρόταση .Μπορείς να τους ρωτήσεις. ΄¨Αρα αυτός που σε έβαλε να μου γράψεις αυτά ήθελε να σε εκθέσει ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!!!!!


    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/3/15 13:46

      Κυρία Δημητριάδου θα ήθελα να σας συγχαρώ που βγαίνετε κάθε φορά επώνυμα και εκφράζετε την άποψη σας. Μακάρι το παράδειγμα σας να το ακολουθήσουν και άλλοι. Μόνον έτσι μπορούμε να ελπίζουμε ότι μπορεί να ξεφύγει η πολιτική του νησιού από τις δικτατορικές πρακτικές και την τρομοκρατία των ανωνύμων.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/3/15 17:10

      Ξέχασες να γράψεις ...με αγάπη Γιάννης !

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/3/15 13:40

      Θα τα έγραφα και επώνυμα ηλίθιο νανάκι αλλά δεν με ξέρετε και ούτε γουστάρω να με μάθετε. Είστε οτι χειρότερο πέρασε από το νησί.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος10/3/15 13:57

    Και η λαλίστατη τούτη κυρία, αφού ήξερε την απόφαση του ΔΣ και συνεχώς βρίσκεται στα Νεκροταφεία και ξέρει τι γίνεται εκεί, αν πληρώνουν ή όχι, γιατί τόσα χρόνια δεν είχε βγάλει λέξη; Ποιόν / ποιούς κάλυπτε και με τι αντάλλαγμα;

    Και εσένα σε πιάνω αδιάβαστο εγώ η λαλίστατη κυρία ήμουν υπεύθυνη στα Νεκροταφεία ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΚΗ-ΒΙΚΛΑΣ και όλα αυτά τα είχα ανακαλύψει για τα δικά μας ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ που είχα ορισθεί υπεύθυνη ,και όχι μόνο!!!!!! και για τους Μαρμαράδες ,και για τους υπεύθυνους που είχαν τα γραφεία κηδειών .Και το πλήρωσα και με μήνυση από την υπάλληλο της Κοινότητας διότι για να βρω στοιχεία έπρεπε να μου τα δίνει εκείνη ότι ζητούσα και της χάλαγα την ησυχία της που όλη μέρα κουραζόταν???? η κοπέλα. Βέβαια δικαιώθηκα δεν το συζητάμε!!!!! Άρα το αντάλλαγμα μου ήταν η μήνυση που έφαγα ,και βρέθηκα και σε κόντρα με τον τέως Δήμαρχο που δεν με στήριξε. ρωτήστε τους Μαρμαράδες, τα γραφεία τελετών ,και τις δικές της κυρίες που άναβαν τα καντήλια.

    Άρα πιστεύω σας ενημέρωσα άλλη μία φόρα για να μάθετε τι εστί ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/3/15 14:49

    Ποιος πρόεδρος μικρής τοπικής ομάδας της Σαλαμίνας έχει φέρει αλα ήθη στο νησί μας;
    Πληρώνει και κυκλοφορεί με μπράβους ακόμα και μέσα στο γήπεδο της Σαλαμίνας;
    Τι έχει να φοβηθεί;
    Μήπως έχει πονηρές η μαύρες συναλλαγές και για αυτό φοβάται;
    Αναρτήθηκε από Salamikonos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/3/15 16:22

    Ανώνυμος10/3/15 11:12
    Ρε τσαμπαράκο, για πες μας πόσα λεφτά μπήκανε στο Ταμείο του Δήμου από τις καντηλονάφτριες και το παγκάρι;
    Και γιατί δεν μπήκανε;

    Από ότι σας είπα με την απόφαση 67/11 Ο Τσαβαρης το πέρασε, η διαδικασία μετά είναι των υπαλλήλων εσόδων να αρχίζουν να είσπράτουν. Άντε να πούμε ότι φταίει και πάλι Ο Τσαβαρης!!!! Την απόφαση 67/11 την είχε ψηφίσει και η τότε αντιπολίτευση και νυν Δήμαρχος κυρία Νάννου.όταν λοιπόν έγινε ο προυπολογισμός ,Ισολογισμός,απολογισμός,τα υποχρεωτικά τρίμηνα.δεν είδε κανείς απο την αντιπολίτευση ότι δε υπήρχαν στο κωδικό αυτό ΕΣΟΔΑ;;;;;;;;; και μάλιστα η νυν Δήμαρχος που διεκδικούσε τον Δημαρχιακό θώκο;;και λόγω επαγγέλματος;;;;;.Και ας αφήσουμε τα παλαιά τώρα 10 μήνες τι κάναμε για όλα αυτά;;;;Δεν έπρεπε πριν γίνουν οι αυξήσεις των τελών ,και της ύδρευσης να είχατε δει από που θα μπορούσατε να εισπράξετε ΝΟΜΙΜΑ και ΑΝΩΔΥΝΑ;;;;;;.Διότι πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλες νόμιμες πήγες να εισπράξουμε.έχουμε συνέχεια εάν δεν τις ανακαλύψετε μόνοι σας.
    Δημητριάδου Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/3/15 18:23

      γλυκια η μασα που χασαμε μαρακι μου ε? γιαυτο μας τσουζει τοσο.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος10/3/15 17:22

    αυτη η κοληβου που ειναι συνταξιουχος γιατι ειναι καθε μερα πανο απο τα καντηλια που ειναι ο κορος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/3/15 19:45

      ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΤΙ ΥΠΟΝΟΕΙΣ?

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος10/3/15 17:40

    Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ..ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΛΩΝ «ΑΝΔΡΩΝ» ! ! !

    Υποψήφιος βουλευτής Χρυσής Αυγής

    Με την κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου με χωρίζει ιδεολογική άβυσσος.

    ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΗ Η ΛΕΖΑΝΤΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος10/3/15 17:46

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/3/15 19:44

      Τα λεφτά από τα παγκάρια που παίρνατε επί τέσσερα χρόνια μαζί με τον Καπετανάκη να φέρεις πίσω Τσαβ-γαβ και άσε τις μεγαλοστομίες και τις συμβουλές .Αλήθεια τα χρήματα των σχολικών επιτροπών με τα οποία αγοράζατε κινητά τηλέφωνα και τα μοιράζατε δεξιά και αριστερά πότε θα τα επιστρέψεις; Α και μη ξεχάσεις και τα δωράκια της wind που ανέφερε ο υπάλληλος στο δημοτικό συμβούλιο .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/3/15 07:10

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος10/3/15 18:40

    μαρακι πες αλευρι....................η μπινιαρη σε γυρευει χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/3/15 18:59

    Οι ποιητές 18;27 ΚΑΙ 18:40 Τι ακριβώς θέλουν να πουν;;;;;;Γιατί με γυρεύει το Ειρηνάκι ακριβώς;;
    Και για πια μάσα ποίος την είχε ακριβώς και την έχασε;;;;;;;;;Πάντως όχι εγώ!!!!!! Για κοίτα στον καθρέπτη σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος10/3/15 19:08

    το μονο που σου εμεινε κακομοιρα μου για να εισαι μεσα στα κοινα ειναι να απαντας ολη μερα στα blogs και να βαζεις φωτο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ μου φίλε (10/3/15 19:08)
      Για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο, η εν λόγω ανάρτηση είναι δικιά μας πρωτοβουλίας αντιγράφοντας σχόλιο της Μαρίας και όχι δική της επιθυμία, όσο αφορά την φωτογραφία που κι αυτό της το αποδίδεις, εκείνη δεν έχει καμιά σχέση, είναι "φωτοαπόκομμα" από μεγάλη φωτογραφία συμβουλίου στο Αιάντειο και μεις την χρησιμοποιήσαμε.
      Δεν ξέρω αν έχεις ή όχι εμπάθεια με την Μαρία, πιθανόν να έχει κάνει και λάθη στην ζωή της ίσως και να σ' έχει αδικήσει δεν σε ξέρω, όμως μακάρι αυτός ο τόπος να 'χε 10 Μαρίες να αγωνιζόντουσαν όπως αυτή κι ας έκαναν τα λάθη τους.
      Να 'σαι βέβαιος το νησί μας θα 'ταν πολύ καλύτερο σήμερα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/3/15 07:09

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος10/3/15 19:26

    Εμένα μου έμεινε να απαντώ στα blogs με επιχειρήματα , απόψεις τεκμηριωμένες και τοποθετήσεις ΕΠΩΝΥΜΑ
    Αντίθετα με εσένα κακομοίρη μου που μπορεί να είσαι και στα πράγματα αλλά σου λείπει η μαγκιά η δική μου να λες αυτό που θέλεις να πεις ,και όχι να εξαρτάσαι από άλλους τι θα πεις .Οσο για την φωτογραφία δεν είχα ιδέα και μπορεί να το επιβεβαιώσει ο Διαχειριστής .Γλυκέ μου δεν έχω ανάγκη την φωτογραφία που μου έβαλαν τα γραφόμενα μου δείχνουν ποία είμαι και τι μπορώ να κάνω είτε είμαι ΜΕΣΑ είτε είμαι ΕΞΩ από τα κοινά.!!!!!!


    Δημητριαδου Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/3/15 20:12

      Μη παιδεύεσαι τόσο πολύ, άδικος ο κόπος.
      Σε μάθαμε κι εσένα όπως και τον διαχειριστή.
      Γλείψε τώρα εκεί που έφτυνες, κι έχει ο ... Θεός !!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/3/15 20:57

      Μη παιδεύεσαι τόσο πολύ, άδικος ο κόπος.
      Σε μάθαμε κι εσένα.
      Γλείψε τώρα εκεί που έφτυνες, κι έχει ο ... Θεός !!!!!!!!

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος10/3/15 19:37

    Σε ευχαριστώ διότι με πρόλαβες φαίνεται από την ανάρτηση και μόνο Κύριε διαχειριστή του blog salamis- news
    Και πάλι σε ευχαριστώ ,θα σου στείλω μια πιο καλή φωτογραφία γιατί από ότι φαίνεται θα μας χρειαστεί.

    Το Μαράκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/3/15 20:13

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/3/15 07:05

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος10/3/15 20:14

    Ανώνυμος10/3/15 03:39
    Κουλάρησε τσαμπαράκο, κουλάρησε πριν σου βάλουν ζουρλομανδύα.
    Σήμερα στην Οικονομική Επιτροπή ζήτησες να παρευρίσκεσαι στο διαγωνισμό για τις προμήθειες.
    Γιατί τσαμπαράκο, ποιόν θέλεις να προωθήσεις πάλι και με τι αντάλλαγμα;
    Αυτά που έκανες τσαμπαράκο, στην άλλη ζωή θα τα ... ξανακάνεις.
    Όσο για τα κινητά, μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα.
    120 κινητά ρε αθεόφοβε;
    Ρε μπας και είσαι συνεταίρος με τον Καλογιάννη στη WIND ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/3/15 21:08

      Δηλ...Ναννακια οποιος θελει να παρευρεθει στις δημοπρασιες του ΔΗΜΟΥ...πρεπει ντε και καλα να προωθει καποιον .;;;;;;;;;;;;;;;;.Ειναι ανοικτη στο κοσμο ναι η οχι.;;;;;;;;;..Επομενως ,κατα τη ..ηλιθια λογικη σας..οποιος παρακολουθειΔημ. Συμβουλος πρεπει καποιον να προωθει...ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ....
      Ετσι δεν ειναι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;αμοιρη ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΕ ΤΙς ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ.....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/3/15 21:54

      Θέλεις την προμήθεια γραφικής ύλης να την πάρει ο Μπρούφας γιατί έχει μίζα καλή , Ε Γιαννάκη . Άρε πονηράκο τις παλαιές συνήθειες δεν τις ξέχασες .

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/3/15 07:03

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/3/15 07:27

      Ρε ανικανα νανακια σας ψηφισε ο κοσμος για να του λυσετε τα προβληματα,τοχετε καταλαβει αυτο;ρε ντεντεκτιβ της συμφορας τοπατε για τα κινητα 100 φορες!!!!!!ψηφισατε ομοφωνα(και ο τσαβες) να παει το θεμα στη δικαιοσυνη και να ελεχθει.ΤΕΛΟΣ
      Τωρα αρχιστε τη δουλεια!!!!!!!
      Λυστε τα προβληματα!!!!!!!!!
      Δεν βγηκατε για να κανετε Ουαου!!!!!!!!!!
      Εισαστε μεχρι τωρα μια ορχηστρα χωρις μαεστρο!!!!!!!!!
      Δεν υπαρχει κανεις να σας συντονιζει!!!!!!!
      Η φουκαριαρα ειναι οπως την περιμεναμε(για κλαματα)!!!!!!!!
      Ο μηνακο νανο ειναι οπως τον ξεραμε(αρπαχτικο)!!!!!!!!
      Ο μιχαλακο οπως τον μαθαμε (το κουμαντο)!!!!!!!!!
      Και ολοι μαζι ενα τσιρκο!!!!!!!!!
      ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΝΤΡ--------ΝΑΝΟ!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος10/3/15 20:27

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος10/3/15 21:02

    ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΜΟΥΓΚΑ , Ε ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος10/3/15 22:17

    Ανώνυμος10/3/15 22:14
    Ανώνυμος10/3/15 03:19
    Μπράβο Μαριώ, από το 2011 είναι η απόφαση αλλά ο Τσαβαρής με παρότρυνση του Π"θεοχάρη την έκρυψαν κάτω από το ...χαλί. Τώρα ζητάς από τον Ζόγκο τα ...ρέστα; Πού να την ξέρει ο άνθρωπος αφού είναι κρυμμένη;
    Για το ίνδαλμα σου όμως .... τσιμουδιά !!!!!!!!!!!



    Καλά ολόκληρο καλοκαίρι δεν σήκωσαν τα χαλιά;;;;;;;;;τι μου λες;;;;; Δεν ζήτησα τα ρέστα από κανένα Πρόεδρο. Είπα την ευθύνη την έχουν οι υπεύθυνοι υπάλληλοι εσόδων,που δεν ενημέρωσαν τους Καινούργιους υπεύθυνους, Εγώ δε θα μπω στη διαδικασία ποίος και αν ίσχυε αυτό για τον κάθε Τέως Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο .η Δημοτική αρχή άλλαξε και οι υπάλληλοι έπρεπε να κάνουν 10 μήνες την σωστή ενημέρωση .κάνω λάθος;;;
    Υπάρχει κανένα έγγραφο υπογεγραμμένο από το ΙΝΔΑΛΜΑ ΜΟΥ που να δίνει εντολή να μην εισπράττουν τα χρήματα; Ψάξε λοιπόν τους υπευθύνους εκεί που πρέπει είναι πάρα εύκολο .και το γνωρίζεις.!!

    ΜΑΡΙΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος10/3/15 22:28

    Βρε τι θα γινει με τον Δημο.Ολο κλαιγονται οτι λεφτα δεν εχουν αλλα δεν κανουν τιποτα για να μειωσουν τα εξοδα τους μισθοδοσιες και παγια εξοδα.Ασε που καλυπτουν ημετερους προμηθευτες τους γνωστους χρηματοδοτες αυτους που παλια λεγαμε οτι δινουν χρηματα για τους ''εθελοντες''.Κυρια Νανου τα ιδια Παντελη μου τα Ιδια Παντελακη μου ζει και βασιλευει απο κατω η πλεμπα του Δημους ξερεις τα υπαλληλακια που τα τσεπωναν για βεβαιωσεις αλλοδαπων τα αλλα που τα παίρναν και κλαιγοντουσαν στους δημαρχους και βγαζαν πληρωμες σε προμηθευτες χρηματοδοτες τα υπαλληλακια που καναν τα στραβα ματια μετα πληρωμης στα αυθαιρετα και τις καταγγελιες για μαγαζια κλπ Μαλλον τα καθαρα χερια πιασαν τα σκατα και τους εμεινε η βρωμα..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος11/3/15 07:02

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος11/3/15 10:22

    Ρε νανακια ποτε θα πιασετε δουλεια;
    Ρε μας πνιξαν τα σκουπιδια;
    Ρε συνδεσεις ποτε θα κανετε;
    Ρε λαμπες ποτε θαλλαξετε;
    Ρε λογαριασμους του νερου ποτε θα στειλετε;
    Ρε για τη πολιτιστικη πρωτευουσα ουτε επιτροπη;
    Ρε με το κοινωνικο παντοπωλειο τι θα γινει;
    Ρε με το κοινωνικο ιατρειο-φαρμακειο τι θα γινει;
    Ρε μα τις λακουβες τι θα κανετε;
    Ρε με τα ειδικευμενα τι θα κανετε;
    Ρε με το 1.000.000ευρω που αυξησατε μεσα σε εξι μηνες το χρεος της ΕΥΔΑΠ τι το κανατε;που πηγε;
    Ρε με το Προυπολογισμο που δεν εχει εγκριθει τι θα κανετε;
    Ρε με το Τεχνικο Προγραμμα που δεν εχει εγκριθει τι θα κανετε;
    Ρε χωρις οκταμηνιτες στη καθαριοτητα τι θα κανετε το καλοκαιρι;
    Ρε με τα Σαλαμινια του 2015 τι θα κανετε;
    Ρε με τα προβληματα στα σχολεια τι θα κανετε;
    Κλπ,κλπ,κλπ,κλπ,
    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ,ΠΟΥ ΠΑΜΕ;;;;;;;;Ουαουυυυυ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος11/3/15 10:59

    Minako Teta ti kanete vre paliopeda
    Ouaouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος11/3/15 11:18

    Ο γκαιμπελίσκος διαχειριστής σβήνει όλα τα απαντητικά σχόλια και αφήνει μόνο εκείνα των ψυχασθενών που βρίζουν τη Δήμαρχο, την οικογένεια της και τους συνεργάτες της.
    Άξιος ο μισθός του !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/3/15 12:03

      Ααααα...τωρα ειναι Γκαιμπελισκος Ναννακια..;;;;;;;;;;;;;;;;Οταν τοκανε επι τεσσερα χρονια για τον ΤΣΑΒΑΡΗ ηταν καλος εεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      Ναννακια ....ονομα και πραμα.....

      Διαγραφή
    2. Ως συνήθως βλέπεις τα γεγονότα με τα δικά σου χρωματιστά γυαλιά.
      Την κα Δήμαρχο και την οικογένεια της την εκτιμώ ιδιαίτερα και τους σέβομαι, η κριτική μου όποτε γίνεται δεν έχει να κάνει με προσωπική αντιπαράθεση αλλά με παραγωγική κριτική την οποία και οφείλετε να αντέξετε.

      Όσον αφορά τα σχόλια που διαγράφω και θα εξακολουθήσω να διαγράφω, ανεξάρτητα τον ποιόν αφορούν είναι μόνο όσα έχουν αισχρόλογα έστω και υπονοούμενα και ποτέ απόψεις σας, έστω κι αν διαφωνώ μ’ αυτές.

      Αν κατά λάθος έσβησα δικιά σου σωστή κριτική χωρίς υπονοούμενα και αισχρές εκφράσεις, τότε σου ζητώ συγνώμη, δεν έγινε επί σκοπού

      Ο Γκαιμπελίσκος σου

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/3/15 13:41

      ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο κ.ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΄΄ΣΥΓΝΩΜΗ΄΄ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ . ΠΡΑΤΤΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ.(προσωπικά έχω...εισπράξει τέσσερις ΄΄συγνώμες΄΄). ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ...ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ΄΄ ΤΟΥ ( ΄΄Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΣ ΣΟΥ΄΄). ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ...ΜΙΣΕΣ) ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος12/3/15 13:45

      Τα νανάκια να γράφουν χωρίς να βρίζουν ή να απειλούν είναι αδύνατον. Κάπως έτσι κατάφεραν να μας κάνουν να αντιπαθήσουμε την νέα δημοτική αρχή. Τους αξίζουν συγχαρητήρια.

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος11/3/15 11:21

    Ανώνυμος10/3/15 03:39
    Κουλάρησε τσαμπαράκο, κουλάρησε πριν σου βάλουν ζουρλομανδύα.
    Σήμερα στην Οικονομική Επιτροπή ζήτησες να παρευρίσκεσαι στο διαγωνισμό για τις προμήθειες.
    Γιατί τσαμπαράκο, ποιόν θέλεις να προωθήσεις πάλι και με τι αντάλλαγμα;
    Αυτά που έκανες τσαμπαράκο, στην άλλη ζωή θα τα ... ξανακάνεις.
    Όσο για τα κινητά, μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα.
    120 κινητά ρε αθεόφοβε;
    Ρε μπας και είσαι συνεταίρος με τον Καλογιάννη στη WIND ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος11/3/15 12:38

    Ανώνυμος11/3/15 10:22
    Ρε νανακια ποτε θα πιασετε δουλεια;
    Ρε μας πνιξαν τα σκουπιδια;
    Ρε συνδεσεις ποτε θα κανετε;
    Ρε λαμπες ποτε θαλλαξετε;
    Ρε λογαριασμους του νερου ποτε θα στειλετε;
    Ρε για τη πολιτιστικη πρωτευουσα ουτε επιτροπη;
    Ρε με το κοινωνικο παντοπωλειο τι θα γινει;
    Ρε με το κοινωνικο ιατρειο-φαρμακειο τι θα γινει;
    Ρε μα τις λακουβες τι θα κανετε;
    Ρε με τα ειδικευμενα τι θα κανετε;
    Ρε με το 1.000.000ευρω που αυξησατε μεσα σε εξι μηνες το χρεος της ΕΥΔΑΠ τι το κανατε;που πηγε;
    Ρε με το Προυπολογισμο που δεν εχει εγκριθει τι θα κανετε;
    Ρε με το Τεχνικο Προγραμμα που δεν εχει εγκριθει τι θα κανετε;
    Ρε χωρις οκταμηνιτες στη καθαριοτητα τι θα κανετε το καλοκαιρι;
    Ρε με τα Σαλαμινια του 2015 τι θα κανετε;
    Ρε με τα προβληματα στα σχολεια τι θα κανετε;
    Κλπ,κλπ,κλπ,κλπ,
    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ,ΠΟΥ ΠΑΜΕ;;;;;;;;Ουαουυυυυ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος11/3/15 13:35

    Ανώνυμος11/3/15 07:27
    Ρε ανικανα νανακια σας ψηφισε ο κοσμος για να του λυσετε τα προβληματα,τοχετε καταλαβει αυτο;ρε ντεντεκτιβ της συμφορας τοπατε για τα κινητα 100 φορες!!!!!!ψηφισατε ομοφωνα(και ο τσαβες) να παει το θεμα στη δικαιοσυνη και να ελεχθει.ΤΕΛΟΣ
    Τωρα αρχιστε τη δουλεια!!!!!!!
    Λυστε τα προβληματα!!!!!!!!!
    Δεν βγηκατε για να κανετε Ουαου!!!!!!!!!!
    Εισαστε μεχρι τωρα μια ορχηστρα χωρις μαεστρο!!!!!!!!!
    Δεν υπαρχει κανεις να σας συντονιζει!!!!!!!
    Η φουκαριαρα ειναι οπως την περιμεναμε(για κλαματα)!!!!!!!!
    Ο μηνακο νανο ειναι οπως τον ξεραμε(αρπαχτικο)!!!!!!!!
    Ο μιχαλακο οπως τον μαθαμε (το κουμαντο)!!!!!!!!!
    Και ολοι μαζι ενα τσιρκο!!!!!!!!!
    ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΝΤΡ--------ΝΑΝΟ!!!!!!!!!!

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος11/3/15 13:50

    Ανώνυμος11/3/15 13:45
    Ρε γιαννακο τσαμπαρακο 120 κινητά ρε αθεόφοβε;
    Ρε είσαι συνεταίρος με τον Καλογιάννη στη WIND ;
    Ρε μα@@@@ σε ποιόν τα είχες δώσει;
    Ρε λαμόγιο με ποιό δικαίωμα χρέωνες το Δήμο;
    Ρε ξεφτίλα γιαυτό σε κάναμε δήμαρχο για να πληρώνει ο Δήμος τα κινητά των φίλων σου;
    Ου να μου χαθείς λαμόγιο που έχεις το θράσος και μιλάς κι από πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος11/3/15 15:56

    Ανώνυμος11/3/15 11:18
    Ο γκαιμπελίσκος διαχειριστής σβήνει όλα τα απαντητικά σχόλια και αφήνει μόνο εκείνα των ψυχασθενών που βρίζουν τη Δήμαρχο, την οικογένεια της και τους συνεργάτες της.
    Άξιος ο μισθός του !!!!!!!!!!!!!!!!!!


    Ανώνυμος11/3/15 13:41
    ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο κ.ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΄΄ΣΥΓΝΩΜΗ΄΄ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ . ΠΡΑΤΤΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ.(προσωπικά έχω...εισπράξει τέσσερις ΄΄συγνώμες΄΄). ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ...ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ΄΄ ΤΟΥ ( ΄΄Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΣ ΣΟΥ΄΄). ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ...ΜΙΣΕΣ) ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ;

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ Η ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ;;;;;; ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟ;;;;;;;;;ΕΣΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟ.ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ!!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος11/3/15 15:59

    "Μηνακο νανο και υιος Α.Ε"
    Ανωνυμος Εταιρεια Ανικανων Νανων:
    Οτι πιο χειροτερο και μοιραιο για το νησι μας.
    Ανθρωποειδη που τρεφονται στη λασπη και στο βουρκο.
    Στοχος τους η οικονομικη αλωση του δημου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος11/3/15 17:33

    Στην 9η Τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας στο τρίτο θέμα ;Μεταφορά της δημοτικής κοινότητας στο Παλαιό σχολείο Αιαντείου.(εισηγητής Μητρόπουλος Γεώργιος) Ένα αίτημα μας και επί προηγούμενης θητείας σαν Κοινοτικοί Σύμβουλοι Αιαντείου και το οποίο δεν υλοποιήθηκε. Μετά από προεκλογική δέσμευση της Δημάρχου όταν θα βγει Δήμαρχος γραμμένη και στο πρόγραμμα της. Ερχόμαστε στην
    Απόφαση 40/12-11-2014 ένα δείγμα ότι αρχίζουμε να υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας.Ότι θα γίνει στα πλαίσια του νοικοκυρέματος του Δήμου Παρ ΄ότι η Πρόεδρος είχε το ίδιο προεκλογικό βιβλιαράκι ,σε απάντηση στον κ. Μητρόπουλο Γεώργιο ότι δεν υπάρχουν χρήματα,για να επισκευαστεί το σχολείο ψηφίσαν την πρόταση του συμβούλου κ. Σοφρά ,κ. Γαλανάκη Μαρίνου άκουσον άκουσον κατασκευή καινούργιου κτηρίου για την Δημοτική Κοινότητα Αιαντείου σε ιδιόκτητο οικόπεδο του Δήμου.και το παλαιό σχολείο να χρησιμοποιηθεί για διάφορες υπηρεσίες .Δεν είχαν ελάχιστα χρήματα για να επισκευάσουν το ήδη υπάρχον κτήριο προεκλογικής δέσμευσης. Να φανεί ότι κάτι άρχισε να γίνεται στο χωριό μας
    και θα αγοράζαμε ιδιόκτητο οικόπεδο για κατ/ή νέου κτηρίου.
    Απόφαση 41/2014 Ενοικιαζόμενες αποθήκες στη δημοτική κοινότητα(Εισηγητής Ο κ.Μητρόπουλος Γεώργιος).
    Αποφασίζουν ομόφωνα::: να ξενοικιαστούν οι αποθήκες.

    Ερχόμαστε σήμερα επτά μήνες αφού έχει αναλάβει η νέα Δημοτική αρχή .Βλέποντας εδώ και δυο βδομάδες πως άρχισε και βάφεται το εξωτερικό μέρος του Δημαρχιακού Κτηρίου.,εγώ δεν θα ρωτήσω ποίοι είναι αυτοί που το βάφουν και πως θα πληρωθούν.;;;Και ακούσω αυτές τις απαντήσεις που δόθηκαν στην Οικονομική προχθές. Εγώ θα σταθώ ότι ήταν πιο επείγων να γίνει αυτή η συγκεκριμένη εργασία στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ όχι ότι δεν έχει ανάγκη και το Δημαρχείο.την συντήρηση του Αλλά περίμενα να έστελνε όλους αυτούς τους εργάτες είτε λέγονται εθελοντές είτε λέγονται κοινωφελών εργασιών.είτε εργάτες του Δήμου, να έρθουν στο Αιάντειο να αρχίσουν εργασίες για την επισκευή του Δημοτικού παλαιού σχολείου ,ώστε να μεταφερθεί η ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ να αρχίσουμε να γλιτώνουμε το ενοίκιο (550ευρω) Μη σας πω ότι αυτό έπρεπε να είχε γίνει από τότε που μας έβαψαν τα εσωτερικά του Δημαρχιακού Κτηρίου, ( Που ήταν κάποια δωρεά όπως είχε ακουστεί από κάποιους) .Και σημειωτέον ότι βάφτηκε και η ήδη ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ πριν μπει η ΝΈΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.(Που πάλι ήταν δωρεά όπως είχαν πει σε ερώτηση μου όταν το είδα ,διότι πίστευα και εγώ ότι άμεσα θα φεύγαμε)Αυτό είναι το νοικοκύρεμα,;;Και δεν νομίζω ότι οι αποθήκες ξενοικιάστηκαν ( 475,55 ευρώ) Υπάρχουν δύο δεξαμενές που μπορούμε να της κάνουμε αποθήκες. Αν και οι συγκεκριμένες αποθήκες από ότι άκουσα από τον κύριο Μητρόπουλο ο οποίος είχε πάει και είχε δει ο ίδιος από κοντά.Έχουν η μία σπασμένες καρέκλες της Δημοτικής Πλάζ,και η άλλη μία κούκλα πλαστική ,και τα παραβάν των ψήφων.
    Άλλη μία πρόταση για έσοδα στο Δήμο μας,και έχουμε και συνέχεια!!!

    Μητροπουλος Γεωργιος Δημητριαδου Μαρια












    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος11/3/15 18:14

    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΗΜΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΡΤΥ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΤΟ ΝΑΝΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΒ-ΓΑΒ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ 5ΧΡΟΝΙΑ. ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΟΥΔΕΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΑΝΙΑ, ΟΙ ΚΑΝΤΗΛΟΝΑΦΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΝΑ ΑΝΑΣΥΓΡΟΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος11/3/15 19:09

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ 7550 ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος11/3/15 23:24

    ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΕΕΣ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΔΩΡΕΑΣ;;;;;;;;ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ;;;;;;;ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ,ΝΑ;ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ!!!!!!
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΝΕ ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΤΣΑΒΑΡΗ;;;;; ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΖΑΤΕ.!!!!! Η ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!!!!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΣ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος11/3/15 23:42

    ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΟΥΣΗ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΕΡΥ ΜΠΟΤΑΤΖΗΔΕΣ ΔΩΡΕΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΟΔΟΧΗ ΔΩΡΕΑΣ. ;;;Η ΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΥΚΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Μ Α Υ Ρ Ο;;;;;;;;;

    ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΤΑΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος12/3/15 16:12

    ΤΟΥ ΑΡΑΠΗ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ ΔΕΝ ΑΣΠΡΙΖΟΥΝ!!!!ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!!

    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ ;;;;;;;;;ΑΣΠΡΙΖΑΝ;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.