Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Μαρ 2015

Δ.Τ. Αντιπεριφερειάρχη που μας γεμίζει απορίες, ποιός και γιατί συγκάλεσε αυτή την σύσκεψη και γιατί απουσίασε η καθ’ ύλην αρμοδία Δήμαρχος Σαλαμίνας κα Ρούλα Νάννου;


Δ.Τ. Αντιπεριφερειάρχη που μας γεμίζει απορίες, ποιός και γιατί συγκάλεσε αυτή την σύσκεψη και γιατί απουσίασε η καθ’ ύλην αρμοδία Δήμαρχος Σαλαμίνας κα Ρούλα Νάννου; Ειδοποιήθηκε και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί (;) ή μεθοδευμένα δεν προσεκλήθη; Σκοπιμότητα κ Αντιπεριφερειάρχα ή γκάφα ολκής; Θα αναμείνουμε την επίσημη απάντηση σας και θα επανέλθουμε.
======================================================

 Διεθνές ενδιαφέρον για τη ναυμαχία της Σαλαμίνας και τον Τύμβο των Σαλαμινομάχων
H ανάδειξη και η προβολή της ναυμαχίας της Σαλαμίνας, ως παγκόσμιο  μνημείο, καθώς επίσης και η δημιουργία θεματικού πάρκου με θέμα τη ναυμαχία συζητήθηκαν σήμερα σε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρου  με τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Μαριδάκη και μέλη του ΔΣ  του Διεθνούς Ιδρύματος  «Σαλαμίς». Στη συνάντηση ήταν παρόντες  εξέχοντες Ευρωπαίοι ιστορικοί και αρχαιολόγοι, όπως ο κ. Erik Rosh (Πρόεδρος εταιρείας ιστορικών θεματικών πάρκων παγκοσμίως), ο Dr. Boris Rankov (Καθηγητής αρχαίας ιστορίας, Πρόεδρος Ιδρύματος «Trireme Trust» του Λονδίνου και σχεδιαστής της Ολύμπιας Τριήρης) και ο Dr. Jari Pakkanen (Δ/ντης Φινλανδικού αρχαιολογικού ινστιτούτου).
Κατά την συνάντηση ο Δ/ντης του Φινλανδικού ινστιτούτου πρότεινε και τη συνεργασία του με την αρμόδια αρχαιολογική υπηρεσία για να γίνει ανασκαφή από Φινλανδούς στην περιοχή της αρχαίας πόλης της Σαλαμίνας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τους επισκέπτες για το ενδιαφέρον τους, τόνισε ότι   η νέα  Περιφερειακή  Αρχή ενδιαφέρεται για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς των νησιών και είναι στην διάθεσή τους για συγκεκριμένες προτάσεις τις οποίες θα προωθήσει στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού.

65 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/3/15 21:26

    ''Διεθνές ενδιαφέρον για την ναυμαχία της Σαλαμίνας''!
    Ποιον κοροιδεύεις ρε λαμόγιο γαρίδα; Προσπαθείς με κάθε τρόπο να βάλεις φράγκα στην τσέπη σου;
    Σ΄έχουν πάρει είδηση κ οι πέτρες το πόσο σ αρέσουν οι επιδοτήσεις.
    Ελπίζω όμως να σ αρέσει το τρίτο το μακρύτερο, γιατί μάλλον ένα τέτοιο θα πάρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/3/15 01:22

      βρε αρχιλαμογιάρι απεδειξε εάν οι Μαριδακηδες εχουν παρει 1 ευρω! Βγες όπως βγαινουν αυτοι παλιοκοτα και μετα παιξτο μαγκάκι

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/3/15 22:19

    νώνυμος13/3/15 17:58
    Που ειναι ο Δημαρχος Ρουλο-μηνας πισω απο τις κουτρινες;;;;;συγνωμη πισω απο τις Σημαιες;;;;ηθελα να πω;;;;;;;αποφασιζουν κατι για το νησι μας ,Και η Δημαρχος απουσα;;;;;;;

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος13/3/15 18:30
    Σιγά μην ήταν η δήμαρχος εκεί μαζί με τα ... ψώνια !!!!!!!!


    Ανώνυμος13/3/15 19:28
    Σωστά εχει διπλα της το διδάκτορα 4 πανεπιστημίων Λενη , τη πανεπιστημιακή με διδακτορικό στο πολιτισμό Πολυζου και καμια δεκαριά ρουφιανολογους της μασας και της αρπαχτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/3/15 23:36

      Για να μιλάς για τον Γ.Λένη πρέπει να πλένει το στομα σου με χλωρινη,εντάξει;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/3/15 09:42

      Τον Γερασιμούλη ξεχάσατε!!!!!! Άλλο αρχιλαμόγιο!!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος13/3/15 22:21

    ΜΟ ΜΑΝΑΡΙΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ!!!!!!!!!!!!! ΡΕ ΠΩ!!!!!!!! ΠΩ!!!!!!! ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΟ ΜΑΝΑΡΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑΘΟΥΝ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΑΙΟΛΙΚΑ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙΚΑΙ ΕΛΕΟΣ ΠΑΛΙ Η ΓΝΩΣΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΕΛΕΟΣ

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος13/3/15 19:19
    Μο μάναρα ασε το πληκτρολόγιο και κανε κατι για το νησι και ασε τους Μαριδακηδες κατα μέρος . Αυτοι έχουν στη πλάτη τους όσα έπρεπε να έκαναν όσους ψηφίσαμε και αντί να τους ευχαριστεις που κινούν γη και ουρανό για τη νησι χωρίς τίτλους , φανφάρες και αξιώματα κανείς και χιούμορ τρομάρα σου. Α να χαθείς λέω γω άχρηστα υποκείμενα .

    Απάντηση

    Ανώνυμος13/3/15 19:42
    Μεσα στο γκρι και στη μίζερη πραγματικότητα , η ελπίδα που θα μας οδηγήσει σε μια Σαλαμινα με τουρισμό , ανάπτυξη και επίκεντρο παγκόσμιας προβολής παίρνει σάρκα και οστα με το όραμα της οικογένειας του κ. Μαριδακη ιδιαιτερα της διεθνουσ προβολής του κ. Κυριακου Μαριδακη φέροντας στο νησι διεθνές προσωπικότητες , σε μια εποικοδομητική συνεργασία με τη Περιφερια Αττικης και τον αξιόλογο κ. Χατζηπερο , αποδυκειουν οτι με θέληση και με μοναδικο "όπλο" την αγαπη του νησιου μπορούν να γίνουν θαύματα.


    Αξιοι συγχαρητηρίων !

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος13/3/15 21:07
    Να το δούμε και να μη το πιστεύουμε !!!!
    Τα ίδια μας λέγατε και πριν 4 χρόνια.
    Μακάρι αλλά χωρίς Μπαρουφάκη δεν γίνεται τίποτα.


    Ανώνυμος13/3/15 21:13
    MAZEPSTE TA PSONIA GIATI XANOMASTE

    Απάντηση

    Ανώνυμος13/3/15 21:18
    ΨΩΝΑΡΕΣ ΟΟΟΥΥΥΥΥΑΑΑΑΑΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥ

    Απάντηση

    Ανώνυμος13/3/15 22:09
    καλε μαζεψτε τους εχουν τρελαθεί??????!!!!!!!!! με ολο το μέρος του νησιου με μια βροχη να βγάζει τα σκατά στο δρόμο, με τους δρόμους στα κακά τους χαλια θελετε να κουβαλίσουμε και ξενους εδ. εχουμε γινει γνωστη περαμα και κερατσινι πρεπει να γινουμε και διεθνώς. μο μανάρα ρουλα μην τους ακους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/3/15 22:45

    Πηρατε το λογαριασμο της ΔΕΗ;;;;;;;;;;;;;;;;Για να δοξασετε τα ΝΑΝΝΟΠΟΥΛΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Ειμαι τρομερα ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ........Δεν πληρωνω το ΔΗΜΟ ...μονο το ρευμα ,κι αυτο...δυσκολα.....το τι βρυσιμο στην ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ πεφτει....και τους κολλητους της ..δεν ...περιγραφεται.......δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ.ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/3/15 23:20

      Αίσχος, ήρθε και ο δικός μας, Το πόσο μετανοιώνω που τους ψήφισα δεν λέγεται. Ντροπή να μαδάτε τον κόσμο που υποφέρει. Δεν μας φτάνανε όλα τα άλλα.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος13/3/15 22:56

    Μω μανάρι μου γω δεν ψήφισα Ρούλα, όμως η Ρούλα είναι δήμαρχος τώρα και μας εκπροσωπεί είναι ο θεσμός μας κανένα λαμόγιο δεν έχει δικαίωμα να την απαξιώνει.
    Ρε Μαριδάκιδες πως ζητάτε τον σεβασμό μας πατέρας και γιός όταν θέλετε να ξεφτιλίζετε και να απαξιώνετε τον θεσμό;
    Αυτό το "Διεθνούς Ιδρύματος «Σαλαμίς»" πούθε ξεπρόβαλε πάλι; τι φρούτο είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/3/15 09:14

      νυμος11/3/15 14:13
      ώνυμος11/3/15 10:22
      Ρε νανακια ποτε θα πιασετε δουλεια;
      Ρε μας πνιξαν τα σκουπιδια;
      Ρε συνδεσεις ποτε θα κανετε;
      Ρε λαμπες ποτε θαλλαξετε;
      Ρε λογαριασμους του νερου ποτε θα στειλετε;
      Ρε για τη πολιτιστικη πρωτευουσα ουτε επιτροπη;
      Ρε με το κοινωνικο παντοπωλειο τι θα γινει;
      Ρε με το κοινωνικο ιατρειο-φαρμακειο τι θα γινει;
      Ρε μα τις λακουβες τι θα κανετε;
      Ρε με τα ειδικευμενα τι θα κανετε;
      Ρε με το 1.000.000ευρω που αυξησατε μεσα σε εξι μηνες το χρεος της ΕΥΔΑΠ τι το κανατε;που πηγε;
      Ρε με το Προυπολογισμο που δεν εχει εγκριθει τι θα κανετε;
      Ρε με το Τεχνικο Προγραμμα που δεν εχει εγκριθει τι θα κανετε;
      Ρε χωρις οκταμηνιτες στη καθαριοτητα τι θα κανετε το καλοκαιρι;
      Ρε με τα Σαλαμινια του 2015 τι θα κανετε;
      Ρε με τα προβληματα στα σχολεια τι θα κανετε;
      Κλπ,κλπ,κλπ,κλπ,
      ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ,ΠΟΥ ΠΑΜΕ;;;;;;;;Ουαουυυυυ!!!!!!!!!!

      Απάντηση

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/3/15 09:45

      Αυτός που ξεφτίλιζει και απαξιώνει το θεσμό και τους κατοίκους ειναι το αντίθετο , ειναι αυτοι οι ψηφίσαμε και έταξαν λαγούς και πέτραχιλια , ειναι αυτοι που κατεκλεψαν το Δημο , ειναι αυτοι που τα περνούν απο τα Ναυπηγεία , ειναι αυτοι που κλείνουν τα ματια στην επέκταση των Ιχθυοκαλλιεργειων , ειναι αυτοι που θέλησαν να απαξιώσουν το νησι για να σταματήσουν τα Σαλαμινια με τη πολιτιστική πρωτευουσα πίσω απο φθηνές δικαιολογίες , ειναι αυτοι που κοροϊδεύουν τους εθελοντές , ειναι αυτοι που καθε μερα αποσκοπούν στο κλείσιμο του Δημου. Με το σκέφτικο αυτο θα πρέπει σύλλογοι , φορείς να σταματήσουν να λειτουργούν για να μην ...απαξιώνουν το θεσμο . Είστε για τα σίδερα .

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος13/3/15 23:25

    Τους Μαριδάκηδες τους βρίσκω γραφικούς, ωστόσο όποιος προσπαθεί για το νησί καλά κάνει. Τώρα αν κάποιοι κομπλεξικοί αισθάνονται ταπεινωμένοι, κακό δικό τους. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εμποδίσει όποιον προσπαθεί για την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου, μας αρέσει δεν μας αρέσει, μόνο καλό είναι Βαρεθήκαμε να καπελώνουν οι εκάστοτε δημοτικές αρχές οτιδήποτε πάει να γίνει, Και στο τέλος δεν γίνεται τίποτα. Αν εισαστε ικανοί κάντε κάτι κι' εσείς.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/3/15 23:33

    ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ-ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ. ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΑΙΔΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΛΗΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ,. ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ;;; ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΥΣ...ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/3/15 09:49

      Διαθέτουν αγαπη για το νησι , αυτο ειναι αρκετό , όλοι με τα μάστερ και τα πτυχία ειναι για φραπέ και λογια , ευτυχώς που υπάρχουν οι άνθρωποι αυτοι αλλιώς αν περιμέναμε απο τα πτυχία θα περνάμε άδεια των ναυπηγειων για να βλέπαμε το Τυμβο.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος14/3/15 00:20

    Το μαριδάκι έχει που έχει τελειώσει Ανωτάτη Τσαβαρική Απατεωνική Φιλοσοφία, έχει πιάσει από κοντά τον Καραπέρο και προσπαθεί να τον κάνει να βάλει στο χέρι στη τσέπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14/3/15 08:37

    Καλημέρα σε όλους,
    Νομίζω πως άλλος περισσότερο κι άλλος λιγότερο ξεφύγαμε από το θέμα.
    Η ουσία της δημοσίευσης από τον διαχειριστή δεν είναι ούτε οι Μαριδάκιδες ούτε αν καλώς ή κακώς έγινε η σύσκεψη.
    Είναι πως και γιατί άφησαν απ' έξω την Σαλαμίνα την ίδια.
    Γιατί μην μου πείτε πως την Σαλαμίνα την εκπροσωπούν επισήμως οι Μαριδάκιδες που δεν τους ξέρω και δεν με ενδιαφέρει να τους μάθω, ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ επίσημος εκπρόσωπος της Σαλαμίνας είναι ο Δήμαρχος της κι αυτός απουσίασε.
    Αυτό είναι λοιπόν το ερώτημα πως και γιατί απουσίασε μπορούμε να έχουμε μια επίσημη απάντηση κι ας αφήσουμε για αργότερα τους χαρακτηρισμούς αν σας αρέσει ή όχι η κα Νάννου, αυτή την στιγμή είναι ο θεσμός κι έτσι πρέπει να την βλέπουμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος14/3/15 08:47

    ΧΙΛΙΕΣ ΒΑΡΕΛΕΣ ΜΕ ΜΠΕΤΟΝ, ΧΙΛΙΑ ΛΑΜΠΤΟΠ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΥΜΟΣ ΕΝΟΣ, ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΔΗΣΕΙ. ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ ΤΑ ΕΦΑΓΕ, ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΤΟ ΠΗΡΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΞΕΝΕ ΑΡΠΑΧΤΗ ΣΕ ΔΙΩΞΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΘΑΡΕΙΣ ΠΩΣ ΑΛΛΞΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΕ ΤΟ ΔΑΓΚΑ.
    ΔΑΓΚΑΣ, ΔΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14/3/15 09:09

    νυμος11/3/15 14:13
    ώνυμος11/3/15 10:22
    Ρε νανακια ποτε θα πιασετε δουλεια;
    Ρε μας πνιξαν τα σκουπιδια;
    Ρε συνδεσεις ποτε θα κανετε;
    Ρε λαμπες ποτε θαλλαξετε;
    Ρε λογαριασμους του νερου ποτε θα στειλετε;
    Ρε για τη πολιτιστικη πρωτευουσα ουτε επιτροπη;
    Ρε με το κοινωνικο παντοπωλειο τι θα γινει;
    Ρε με το κοινωνικο ιατρειο-φαρμακειο τι θα γινει;
    Ρε μα τις λακουβες τι θα κανετε;
    Ρε με τα ειδικευμενα τι θα κανετε;
    Ρε με το 1.000.000ευρω που αυξησατε μεσα σε εξι μηνες το χρεος της ΕΥΔΑΠ τι το κανατε;που πηγε;
    Ρε με το Προυπολογισμο που δεν εχει εγκριθει τι θα κανετε;
    Ρε με το Τεχνικο Προγραμμα που δεν εχει εγκριθει τι θα κανετε;
    Ρε χωρις οκταμηνιτες στη καθαριοτητα τι θα κανετε το καλοκαιρι;
    Ρε με τα Σαλαμινια του 2015 τι θα κανετε;
    Ρε με τα προβληματα στα σχολεια τι θα κανετε;
    Κλπ,κλπ,κλπ,κλπ,
    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ,ΠΟΥ ΠΑΜΕ;;;;;;;;Ουαουυυυυ!!!!!!!!!!

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/3/15 09:34

      ΩΩ!!! ξύπνησε η μις ΟΥΑΟΥ!
      Καλημέρα κυρία Πίπα Τσαβά!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/3/15 11:23

      Λιλίκα ουαου! Παίξε το κλαρίνο του και παράτα μας. Ούτε οι δικοί του αυτοί που του έχουν απομείνει δεν σε γουστάρουν δεν το χεις καταλάβει ακόμα?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/3/15 11:29

      Λιλίκα φτιάξτου καμιά πιτούλα χωρίς φλουρί παίξε του μουσική ξέρεις εσύ και μην ασχολείσε με τίποτα άλλο. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. Μην νομίζεις ότι επειδή οι τωρινοί δεν είναι πουθενά θα ξαναγυρίσουμε στον Τζαβαρή σου.
      Μπάι Μπάι Τζαβαρή, μπάι μπάι Μηναρούλα, μπάι μπάι Λιλίκα! ΟΥΑΟΥ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/3/15 21:14

      Δεν ντρέπεστε λίγο ρε άθλια υποκείμενα, άρρωστοι να χτυπάτε αυτό το κορίτσι ακόμα; Θα σας άρεσε να το έκαναν στην μάνα σας ή την αδελφή σας; Υπανάπτυκτοι νάνοι ντροπή της Σαλαμίνας.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος14/3/15 09:30

    Τι σημαίνει ΄΄Είναι πως και γιατί άφησαν απ΄έξω την Σαλαμίνα την ίδια΄΄;
    Πήραν απόφαση και άφησαν την κούλουρη στην απ΄έξω;
    Μήπως παρεξήθηκαν οι ''εξέχοντες ευρωπαίοι ιστορικοί'' που ξαναήρθαν εδώ, επειδή είχε λαδωθεί το αντεράκι τους με γαριδούλες τύπου τσάβες σε προηγούμενα μαριδάκια;
    Η Δήμαρχος είχε προφανώς θα είχε πολύ σοβαρότερη δουλειά να κάνει, από το να ξανακούσει πάλι τα χιλιοειπωμένα ίδια και ίδια μπλα μπλα του γαριδάκη!
    Αλλού αυτά πονηρέ 08:37

    Ας πήγαινε στην συνάντηση το αφεντικό σου!
    Ο απατεώνας Τσάβες, μια που τώρα κάθεται ολημερίς και τα ξύνει όλη μέρα, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την τέχνη του, να τους παραμύθιαζε με τις φημισμένες του παπαριές!
    Να χρησιμεύσει και λίγο σαν αντιπολίτευση....για το καλό της κούλουρης!




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/3/15 12:34

      Ρε παραλία πουθενάδες τι μακακίες γράφεις ξανά; ρε είσαστε Ναννάκια και στον εγκέφαλο;
      Ο άνθρωπος σας γράφει για να στηρίξει τον "θεσμό" τρομάρα σας και τον βρίζεις κι από πάνω;
      Τόσο μακάκας; Ρε δεν είσαστε ούτε για την καρότσα του απορριμματοφόρου κι όχι για διοίκηση

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/3/15 14:00

      ΑΘΛΙΑ, ΑΝΙΚΑΝΑ,ΑΝΗΘΙΚΑ ΝΑΝΑΚΙΑ,
      ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
      ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ.
      ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/3/15 16:54

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος14/3/15 09:36

    Οσοι μιλατε και κρινετε συμπολιτε μασ γραφικουσ κοιταχτε το καθρεφτι να δειτε ποιοσ ειναι ο γραφικοσ και ποιοσ οχι , αποφεύγεται να σχολιάζετε το πραγματικό γεγονός που ειναι το διεθνές ενδιαφερον για το νησι μας , Ανασκαφές που δεν είχαν γίνει ποτε , δημιουργία ενός μοναδικού πάρκου , προβολη διεθνη ,απο μια Οικογενεια που εχει αφιερώσει τη ζωη της σε αυτο που λέγετε Σαλαμινα . Προσπαθήτε με ηλιθια τεχνασματα να δημιουργήσετε μια προβληματική σχέση επικοινωνίας του Χατζηπερου με τη Ναννου κατι φυσικα που το δελτίο τύπου το λέει ξεκάθαρα οτι η συνάντηση ήταν με το Ίδρυμα και τους ανθρώπους αυτούς.
    Η κ Παπαδημητριου λέει όσα πιστεύουμε όλοι μας γιαυτο παραθέτω το σχόλιο της.

    Γραφικός είναι αυτός που σχεδιάζει , σκέφτετε , που ροσπαθεί να πραγματοποίηση κατι που δεν μπορούν οι άλλοι , εχει τoσθένος τη παλικάρια να αγωνιζετε σε κατι που οι άλλοι κρύβονται , εχει αξίες και ιδανικά κατι που οι άλλοι έπαψαν να πιστεύουν , εχει πίστη σε κατι καλύτερο και κατι που μπορει να αλλάξη τη νησι μας οταν κάποιοι κανουν τα πάντα για να το ξεπουλήσουν εάν αυτοι ειναι γραφικοί τότε όλοι εμείς που αγαπάμε την ιστορία μας και την χώρα μας ειμαστε το ίδιο !

    Καλύτερα γραφικός παρά προδότης της πατρίδα μου και των Προγωνων μου.


    Μαρία Παπαδημητρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/3/15 12:41

      Έχεις δίκιο κανείς δεν κάνει να αγκίζει την «αγία οικογένεια», δεν ξέραμε ότι έκανε και ίδρυμα να το χαίρεσαι

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/3/15 17:31

      Η κυρία Μαρία ποιο πάνω ξέρει ότι όταν βρέχει, στην γωνία της οδού Αγ. Κυριακής, μερικοί ξύπνοι εκεί, βγάζουν τις κουράδες τους βόλτα στον δρόμο;
      Το ξέρει πως αν δουν καμία από αυτές οι αξιότιμοι ντόκτορες Jari, Boris και Erik θα την κάνουν Λούις και μην είδατε τον Παναή;

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος14/3/15 11:10

    ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΛΑΝΗ. ΧΙΛΙΕΣ ΒΑΡΕΛΕΣ ΜΕ ΜΠΕΤΟΝ, ΧΙΛΙΑ ΛΑΜΠΤΟΠ ΚΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ ΑΦΕΝΤΗ ΤΗΣ ΜΑΣΑΡΠΑΧΤΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος14/3/15 13:00

    Μηνακο νανο συνεχιστε να γραφετε υβρεις και αθλιοτητες,ετσι αποδεικνυετε στη πραξη τι διαφορα σας απο την αληθεια και την πραγματικοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος14/3/15 13:27

    Παρατείνεται η διαδικασία της εκλογής συμπαραστάτη του δημότη, για τις περιπτώσεις που δεν είχε ολοκληρωθεί έως τις 28 Φεβρουαρίου, αυτό διευκρινίζεται με οδηγία του υπουργού Εσωτερικών η οποία απεστάλη προς της Περιφέρειες και τους ΟΤΑ όλης της χώρας.

    Στην ίδια εγκύκλιο διευκρινίζεται ακόμη ότι στην περίπτωση που ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης έχει την υπαλληλική ιδιότητα, λαμβάνει ειδική άδεια άνευ αποδοχών για όλο το διάστημα της θητείας του.
    Η αποστολή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης συνοψίζεται στην διαμεσολαβητική επίλυση διαφορών που προκύπτουν ανάμεσα σε άμεσα θιγόμενους πολίτες ή επιχειρήσεις και στις υπηρεσίες, τα νομικά πρόσωπα και τις επιχειρήσεις του Δήμου.

    Προς τούτο διαθέτει δύο αρμοδιότητες, για την επίτευξη της αποστολής του.
    1) Χειρισμός καταγγελιών (άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010)
    Οι άμεσα θιγόμενοι πολίτες και επιχειρήσεις έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν στον Συμπαραστάτη καταγγελίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την κακοδιοίκηση των υπηρεσιών, νομικών προσώπων και επιχειρήσεων του Δήμου. Ο Συμπαραστάτης, εφόσον λάβει καταγγελία που συγκεντρώνει τις παραπάνω προϋποθέσεις, έχει την αρμοδιότητα να διαμεσολαβήσει για να επιλυθούν τα προβλήματα κακοδιοίκησης και είναι υποχρεωμένος να απαντήσει εγγράφως ή ηλεκτρονικά στους ενδιαφερόμενους εντός τριάντα (30) ημερών. Για την εκπλήρωση αυτής της αρμοδιότητας, ο Συμπαραστάτης, εφόσον διαπιστώσει τη βασιμότητα της καταγγελίας, επικοινωνεί με την καταγγελλόμενη πλευρά και επιδιώκει την εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς.
    2)Διατύπωση προτάσεων βελτίωσης
    Ο Συμπαραστάτης μπορεί επίσης να προβαίνει στη διατύπωση προτάσεων βελτίωσης της δημοτικής διοίκησης και των σχέσεών της με το κοινό, τόσο στο πλαίσιο της ετήσιας έκθεσής του, όσο και επ’ ευκαιρία σημαντικών προβλημάτων κακοδιοίκησης που ο ίδιος εντοπίζει.
    Στην τελευταία αυτή περίπτωση, οι ειδικές προτάσεις του συμπαραστάτη υποβάλλονται στον Δήμαρχο και κοινοποιούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο και στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου.
    Τόσο η ετήσια έκθεση όσο και οι ειδικές προτάσεις του Συμπαραστάτη αναρτώνται υποχρεωτικά στην ιστοσελίδα του δήμου με φροντίδα των δημοτικών υπηρεσιών.
    Γιατί.......

    Ο Δήμος δεν λειτουργεί χωρίς τους πολίτες .
    Είναι λάθος να αντιμετωπίζουμε τον Δήμο ως έναν ακόμη δημόσιο οργανισμό με αιρετή ηγεσία.
    Ο Δήμος δεν είναι ένας επαγγελματικός σύλλογος ή ένας μονοθεματικός φορέας που καλούμαστε μια φορά κάθε τόσα χρόνια να ψηφίζουμε την ηγεσία του.
    Ο Δήμος δεν είναι η Βουλή ή η Κυβέρνηση, κάτι απομακρυσμένο και περίκλειστο ,που αφορά την συνολική διακυβέρνηση της Χώρας.
    Ο Δήμος είναι μια ζωντανή μηχανή που για να λειτουργήσει αποτελεσματικά, σε καθημερινή βάση, πρέπει να συμβάλλουν όλοι οι πολίτες.
    Μια πόλη με ένα πλούσιο ανθρώπινο δυναμικό και σημαντικούς πόρους, δεν είναι δυνατόν να διοικηθεί επαρκώς μόνο από ανθρώπους που ψηφίζονται μία φορά ανά πέντε, όσο ικανοί και αν είναι.
    Χρειάζεται η καθημερινή αλληλεπίδραση και συμβολή των πολιτών. «δεν χρειάζεται να πάει ο πολίτης στον Δήμο αλλά ο Δήμος να “πηγαίνει” στον πολίτη».

    το Άρθρο 4, του νόμου 4257/ ΦΕΚ/Α/93/14-4-2014 :
    Το πρώτο εδάφιο της παρ . 2 του άρθρου 77 του ν . 3852/2010 και το δεύτερο εδάφιο της παρ . 1 του άρθρου 179 του ν. 3852/2010, όπως ισχύουν, αντικαθίστανται ως εξής:
    « Η διαδικασία για την επιλογή του Συμπαραστάτη γίνεται εντός έξι (6) μηνών από την εγκατάσταση των αρχών.>>

    Διαβάστε περισσότερα: http://psiliammos.blogspot.gr/2015/03/blog-post_11.html#ixzz3UMHhSXY2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος14/3/15 13:52

    "Μηνακο νανο υιος και Σια Α.Ε" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/3/15 16:32

      Πόσες φορές θα στο πω ρε χαζοβιόλι γιαννάκο τσαμπαράκο ότι δεν με λένε μηνάκο νάνο;
      Αμάν πια, τι έρωτας είναι αυτός, τόσο ... χοντρό κεφάλι έχει και ΄σου λείπει;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/3/15 17:13

      Ρε φίλε είναι απλό..... Του τζαμπαρόσκυλου 13:52, του έχει γίνει εφιάλτης ο μηνάκος!
      Δεν μπορεί να φάει γιατί ο μηνάκος του έχει κάτσει στο στομάχι,
      Δεν μπορεί να κοιμηθεί γιατί βλέπει συνέχεια τον ίδιο εφιάλτη: να τον πιάνει ο μηνάκος , να τον ξεβρακώνει και να ετοιμάζεται να τον γα@@@σει!

      Χθες πλάκωσε στο ξύλο τη γυναίκα του γιατί τον ρώτησε πότε είναι του Αγ. Μηνά!
      Εχουμε κανα γιατρό πρόχειρο να τον κοιτάξει;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/3/15 17:37

      ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!.... αμέ!!!!.τον Μηνά, που είχε κάνει παλιά ένα χρόνο πρωκτολόγος ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/3/15 22:46

      Μηνακο νανο:ψυχασθενης κερατολογος με διεθνεις διακρισεις!!!!!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος14/3/15 23:05

      Θα συμπληρωνα και εγχωριες π.χ Καψοκωλ@ς κλπ

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος14/3/15 17:22

    ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΕΤΣΑΝΕ ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ;ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΕΠΤΑΜΗΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ,ΟΧΙ ΕΠΙ ΤΣΑΒΑΡΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΕΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΒΡΥΖΕΙ ΕΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος14/3/15 18:10

    Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ, ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΔΕΝ ΜΑΤΑΠΕΥΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος14/3/15 19:47

    ΠΡΟΣΤΥΧΕ, ΑΝΑΓΩΓΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/3/15 22:29

      Αθλια νανακια οι υβρεις και οι αθλιοτητες σας ξεχωριζουν και σας χαρακτηριζουν...
      Θυμηθειτε οτι πολυ συντομα δεν θα βρεισκετε τρυπα να κρυφτειτε απο την κατακραυγη της κοινωνιας!!!!!αθλια σκουληκακια!!!!--

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/3/15 17:15

      MΑΝΑ ακρίβηνε η φέτα!!!!!!!!! ΜΠΟΥΧΟΥΧΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος14/3/15 21:07

    8:37
    "Είναι πως και γιατί άφησαν απ' έξω την Σαλαμίνα την ίδια."

    Εχετε μεγάλη πλάκα ρε. Επειδή εξαγοράσατε τις εκλογές δεν σημαίνει πως σας ανήκει και το νησί. Δεν είστε η ίδια η Σαλαμίνα ρε, ένα μάτσο άχρηστοι είσαστε. Ζητάτε και σεβασμό στον θεσμό; Ποιόν θεσμό, αυτόν που ξεφτιλίζετε καθημερινά; Που είναι το πρόγραμμα σας; Μας ξεγελάσατε και υφαρπάξατε την ψήφο μας. Κι' αφού δεν είστε ικανοί για τίποτα, αφήστε τους Μαριδάκηδες και τον οποιονδήποτε θέλει να προσφέρει όπως μπορεί. Εξάλλου αν πετύχουν θα τρέχετε να το καπελώσετε μετά.
    Τι φοβάστε, ότι θα χάσετε το ονόρε και πιθανόν κάποια χρηματοδότηση που θα κέρδιζε κάποιος; Φοβάστε μην μείνετε στην απέξω;
    Η Σαλαμίνα ανήκει στον κόσμο της, αυτόν που εξαπατήσατε, σε μας που πληρώνουμε τα χαράτσια που μας φορτώσατε. Καθήστε λοιπόν στις καρέκλες, βολέψτε τα φιλαράκια και τις υποχρεώσεις σας, ξαμολήστε και τους ψυχανώμαλους να βρίζουν στα μπλογκς και παίξτε τον ρόλο της γλάστρας που τόσο σας ταιριάζει.

    17:13
    Εσύ το πας το γράμμα. Τέτοια εμμονή δεν εξηγείται αλλιώς. Τόσες φαντασιώσεις.... μάλλον εύχεσαι να το πάθεις. Σου εύχομαι ολόψυχα να βγουν αληθινές, να βρεθεί επιτέλους κάποιος να στον κάνει Ισπανικό τάληρο. Αντε να σου φύγει ο καημός, μήπως και ησυχάσουμε από τις χυδαιολογίες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/3/15 15:14

      Yφαρπάξαμε τον ψήφο σας;
      Τη μπουκιά μέσα από το στόμα σας πήραμε, θες να πεις!
      Γι αυτό και έχετε σκυλιάσει τσαβαταπλαν!!

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος14/3/15 21:44

    ΤΑΜΤΑΚΟΟΟΟΟ ΟΥΑΟΥ

    Με επείγουσα έρευνά του, το ΣΔΟΕ ψάχνει όλα τα περιουσιακά στοιχεία (αξίες, τίτλους, χρηματιστηριακά προϊόντα και χαρτοφυλάκια στην Ελλάδα και το εξωτερικό) του Κώστα Λαλιώτη, της Βάσως Παπανδρέου, καθώς και του Ανδρέα Μακρυπίδη, όπως
    αναφέρει στο αυριανό πρωτοσέλιδό του το «Πρώτο Θέμα».
    Ειδικότερα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, με εμπιστευτικό έγγραφο η Ειδική Διεύθυνση Ελέγχου Εθνικών και Κοινοτικών Δαπανών και Καταπολέμησης Απάτης και Διαφθοράς του ΣΔΟΕ με κατεπείγουσα έρευνα ζητά από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να ξεσκονίσει τα περιουσιακά στοιχεία (αξίες, τίτλους, χρηματιστηριακά προϊόντα και χαρτοφυλάκια στην Ελλάδα και το εξωτερικό) των πέντε προσώπων.
    Παράλληλα, ζητά να ερευνηθεί αν κάποιο από τα πέντε πρόσωπα διέθετε ή διαθέτει μετοχές, ομόλογα και γενικότερα πάσης φύσεως επενδυτικά χαρτοφυλάκια στο διάστημα από 2000 έως και το 2012, γεγονός που αποδεικνύει πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βγάζει στην επιφάνεια ξεχασμένους φακέλους και καταγγελίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος14/3/15 22:34

    Λαμογιοταμτακο ο κλοιος σφιγγει...την καταγγελια που ειχες κανει εις βαρος του τσαβες σκουλικι στο σδοε θα την πληρωσεις αλητη κομπιναδορε...για να επαληθευτει η παροιμια
    "Οποιος ανοιγει το (πολιτικο)λακκο του αλλουνου πεφτει ο ιδιος μεσα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος14/3/15 22:52

    Ταμτακο ο Ρακιντζης ψαχνει και την "μικρη ποσοτητα υλικου"που ειχες παρει για την πετρα της Τουρλας, λαμογιο πιστεψες οτι ολα ειχαν τελειωσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/3/15 17:17

      pppprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......opote fovamai klano

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος14/3/15 23:51

    Ντροπή και αίσχος κε διαχειριστά. Τούτο δεν είναι blog ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων, είναι blog της Τρούμπας με ανταλλαγή βρισιών. Να το χαίρεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/3/15 06:11

      Καλημερα Ταμτακο,καλημερα Τουρλα,καλημερα Ρακιντζη!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/3/15 06:27

      Μηνακο νανο 01:12 γνωστε ξενυχτη,εισαι "ηθικολογος" αλα καρτ και γιαυτο εισαι υποκριτης και λασπολογος κατεξακολουθηση

      Διαγραφή
    3. Στον φίλο [Ανώνυμος14/3/15 23:51]
      Όταν κάνουμε τόσο αυστηρές και ακραίες κρίσεις δίνουμε και προτάσεις, εσύ πρόταση έχεις;

      Εμείς από την μεριά μας που ξέρουμε τι εστί "Τρούμπα" κάνουμε ότι μπορούμε κι έτσι ότι βλέπουμε με αισχρολογίες το διαγράφουμε, αν μας ξέφυγε και κανένα να μας το επισημάνεις να το διαγράψουμε.

      Από 'κει και πέρα δεν είμαστε και το ξέρεις υπεύθυνοι για το "επίπεδο" των σχολίων, αλλά αυτό δείχνει ο καθένας σε τι περιβάλλον μεγάλωσε και τι αγωγή έλαβε. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα διαμορφώσουμε το επίπεδο των σχολίων αλλά εσείς οι ίδιοι.

      Αν ζητάς να λογοκρίνουμε και τις απόψεις σας -όχι εμείς- μακριά το άθλημα αυτό από μας, είναι αντιδεοντολογικό όσο και αντιδημοκρατικό.

      Αν κάποιο σχόλιο σε θίγει προσωπικά, δεν έχεις παρά να μας ενημερώσεις για να το διαγράψουμε

      Να χεις μια καλή Κυριακή

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος15/3/15 00:12

    Ο κόσμος ξέρει καλά ποιά είναι η Δήμαρχος, δεν περιμένει να την μάθει από την εισαγόμενη τσαμπαρική συμμορία
    που από το πρωϊ μέχρι το βράδυ βρίζει ανελέητα, λέει του κόσμου τα ψέματα και θίγει υπολήψεις φορώντας πάντα την κουκούλα της ανωνυμίας.
    Η εκλογή της Νάννου τους έθεσε στο περιθώριο, τους έκοψε τη μάσα και τις αρπαχτές, γιαυτό και έχουν σκυλιάσει.
    Θυμάμαι ότι πριν ακόμα αναλάβει η Νάννου, οι αισχροί και ανήθικοι τσαμπαρικοί είχαν αρχίσει τον πόλεμο, γιατί δεν τους ενδιαφέρει αν η Σαλαμίνα, που την έχουνε χεσμένη, πάει μπροστά. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πώς θα εκδικηθούνε τον κόσμο που τους έριξε κλωτσιά και χάσανε τη μάσα.
    Αυτή είναι η πικρή αλήθεια.
    Δυστυχώς η πάστα των τσαμπαρικών αποδείχτηκε ότι είναι το χειρότερο είδος τρωκτικών που δεν αφήσανε ούτε κολυμπηθρόξυλο στο Δήμο, το κατασπαράξανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/3/15 00:49

      Ο κόσμος δεν ήξερε, αλλά έμαθε πλέον καλά ποιά είναι η Δήμαρχος. Η καταστροφή του νησιού φοβάμαι, κι' ελπίζω να βγω ψεύτης. 6μιση μήνες συν 3 προετοιμασία κι' ακόμα περιμένουμε να δούμε κάτι, έστω μικρό βρε αδερφέ, που να βελτιώσει την καθημερινότητα μας. Απ' το κακό στο χειρότερο πάμε, ρώτα όποιον θες στον δρόμο, στα μαγαζιά, να δεις τι θα ακούσεις. Αν δεν αλλάξουν τροπάρι, ν' αφουγκραστούν τους δημότες, θα είναι η πιο μισητή δήμαρχος που πέρασε από το νησί.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/3/15 06:02

      ΑΥΤΟΣ (00:12)ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΝΑΣ ΝΑΝΟΣ!!!!! ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ!!! ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΘΥΜΑ!!!!
      ΚΥΡΙΕ ΝΑΝΝΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ;
      ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ,ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ;
      ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;ΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ,ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ "ΒΡΕΙΤΕ"ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΥΣΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ.....
      ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ "ΒΛΕΠΕΤΕ" ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
      ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!

      Απάντηση

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος15/3/15 00:37

    17:13 Είσαι τόσο βλάκας που δεν έχεις συνείδηση ότι επαναλαμβάνεις συνέχεια τις ίδιες "εξυπνάδες" για τον Τσιτσάνη. Είναι ο άνθρωπος τόσο βίαιος; Εχει τέτοιες τάσεις; Για σκέψου το λίγο, αν έχεις λίγο νιονιό, στο τέλος θα του βγάλεις φήμη του Τσιτσάνη ότι είναι πισωγλέντης μ' αυτά που γράφεις. Ονειρα γλυκά καλό μου, δεν σου λέω απονήρευτα, όλοι ξέρουμε τι θα δεις στον ύπνο σου απόψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/3/15 07:14

      Η αληθεια "κρυβεαι"στα βιβλια περιστατικων του κεντρου υγειας...

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος15/3/15 00:53

    Να, και μία πράξη σωστή, μπας και συνετισθούνε οι ανώνυμοι αισχροί σχολιαστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος15/3/15 01:12

    Ρε εσύ διαχειριστή, σε κάποια στιγμή είδα να μην εμφανίζονται τα σχόλια και νόμιζα ότι τα έσβησες, γιαυτό και είπα Να, και μία πράξη σωστή, μπας και συνετισθούνε οι ανώνυμοι αισχροί σχολιαστές.
    Κρίμα όμως, φαίνεται ότι ....αυτο-ικανοποιείσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/3/15 06:17

      Μηνακο νανο 01:12 γνωστε ξενυχτη,εισαι "ηθικολογος" αλα καρτ και γιαυτο εισαι υποκριτης και λασπολογος κατεξακολουθηση

      Διαγραφή
    2. Στον καλό μας φίλο (Ανώνυμος15/3/15 01:12)
      Μην κρίνεις εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια
      Να χεις μια καλή Κυριακή

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος15/3/15 13:06

    προς 8:37
    ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ επίσημος εκπρόσωπος της Σαλαμίνας είναι ο Δήμαρχος της κι αυτός απουσίασε.
    Γλώσσα λανθάνουσα μόνο Αλήθεια λέει

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΕΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΟΧΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ!!! περαστικά μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος15/3/15 13:20

    KALA BRE KORITAKI MOY RHNAKI PVS AFHNEIS KAI LENE LOGIA GIA THN OIKOGENEIA MARIDAKH!!!
    PVS TO EPITREPEI O EYATOS SOY;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος15/3/15 15:22

    Τι ωραία την Κυριακή!
    Πίνεις το καφεδάκι, γράφεις ένα μπινελίκι στα πεινασμένα Τσαβα Τα Πλαν να πάρει μπρος το τσάβγισμα, και μετά κάααθεσαι να τα βλέπεις να λυσσάνε....... χαχαχαχα!!!!!!!!!!!
    Ασχημο πράμα η τσαβαρόπεινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.