Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Μαρ 2015

Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος Ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Αίγινα-Μέθανα-Πόρο


Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος συγκάλεσε σύσκεψη σήμερα στο γραφείο του με τον κ. Πάρη Τσάγκαρη (Hellenic Seaways) και τους κ.κ. Γιάννη και Ιωσήφ Λεφάκη (Nova Ferries). Στην εν λόγω σύσκεψη συζητήθηκαν τα μεγάλα προβλήματα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών του Σαρωνικού και η δυσχέρεια επικοινωνίας της Αίγινας με τα Μέθανα και τον Πόρο.

Αποτέλεσμα της σύσκεψης ήταν η διαβεβαίωση των ακτοπλόων ότι θα υπάρχει απογευματινό δρομολόγιο κάθε Κυριακή και Τετάρτη για Πόρο, με ενδιαμέσους σταθμούς την Αίγινα και τα Μέθανα, και αναχώρηση από τον Πόρο κάθε Δευτέρα και Τετάρτη πρωί στις 06.00 π.μ. προς Μέθανα, Αίγινα και Πειραιά μέχρι το Πάσχα.

Κατά την διάρκεια της εορτής του Πάσχα τα δρομολόγια θα πυκνώσουν για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών, και μετά το πέρας του Πάσχα τα δρομολόγια αυτά θα εκτελούνται καθημερινά κατά διαβεβαίωση των ακτοπλόων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.