Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

18 Απρ 2015

Εκδήλωση "η ελιά της Όρσας" Κυριακή 19 Απριλίου στις 11:30 το πρωΐ


44 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/4/15 12:45

    Ακριβως.....Αυτο εχει αναγκη το νησι....ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ....της ελιας ,της μουριας ,της αχλαδιας,της λεμονιας ,της συκιας...................στο βουρκαρι.......Ανεβαινω στη συκια και πατω στην αχλαδια......τα χαλια μας ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/4/15 15:22

      Δολοφονική επίθεση ταγμάτων εφόδου της αριστεράς σε οπαδό της Χρυσής Αυγής
      Απρόκλητη, δολοφονική επίθεση υπέστη οπαδός της Χρυσής Αυγής από συμμορίες της αριστεράς, οι οποίες αλώνιζαν ανενόχλητες στην πέριξ των φυλακών Κορυδαλλού περιοχή, υπό την ανοχή των αστυνομικών δυνάμεων.

      Ο οπαδός της Χρυσής Αυγής δέχτηκε την δολοφονική επίθεση των αριστερών, καθώς διέσχιζε με τη μοτοσυκλέτα του την λεωφόρο Γ. Λαμπράκη, στο ύψος του δημοτικού πάρκινγκ. Ξυλοκοπήθηκε από ένα όχλο αριστεριστών, κατέστρεψαν την μηχανή του και γλίτωσε χάρη στην επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες περιορίστηκαν απλώς στον απεγκλωβισμό του, δίχως να προχωρήσουν στην παραμικρή προσαγωγή ή σύλληψη!

      Χαρακτηριστικό του γεγονότος και της τρομοκρατίας που εξαπολύεται από Κράτος και παρακράτος είναι ότι οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης παρέμεναν στο σημείο ακόμη και μετά την αστυνομική επέμβαση, επιδεικνύοντας τα ρόπαλα τα οποία χρησιμοποίησαν προκειμένου να «συνετίσουν» έναν συμπατριώτη μας που επέλεξε να στρέψει την πλάτη του στα διεφθαρμένα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου.

      Εξόχως ενδεικτική του κλίματος τρομοκρατίας που στήθηκε από τους παρακρατικούς μηχανισμούς στον Κορυδαλλό, είναι και η επίθεση με προπηλακισμούς που δέχτηκε βουλευτής του κόμματος "Ποτάμι", ο οποίος βρισκόταν στο μπλογκ των αριστεριστών και ξυλοκοπήθηκε από αριστεριστές, προτού φυγαδευτεί από πολίτες. Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Ορφανός δέχτηκε επίθεση από μαυροφορεμένους αντιφασίστες με στυλιάρια.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος18/4/15 13:06

    βραβευουν και ελιες για φαντασου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/4/15 14:38

    ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

    ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΠΟΓΡΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΤΑ ΚΑΤΣΙΒΙΓΛΙΩΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/4/15 14:58

    Kλοράν στα ελληνικά. Τόσα ξέρουν, τόσα γράφουν. Η μαγκιά είναι της Klorane που τζάμπα διαφημίζεται, όχι δικιά σας. Τι καλά που θα ήταν να λύνατε κανένα πρόβλημα αντί για γελοίες εκδηλώσεις. Αντε να βγάλετε και ωραίες φωτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/4/15 14:59

    ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΙΑΣ ΑΙΩΝΟΒΙΑΣ ΕΛΙΑΣ. ΣΕ ΠΟΛΛΑ SITES ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΕΞΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΔΕΙΧΤΕΙ. ΑΥΤΟΠΟΥ ΕΓΩ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΑΠΟ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ. ΑΣ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΙΩΝΟΒΙΑ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/4/15 18:43

    Πωπωωω!!!! Καλέ γιατί τσαβγίζουν έτσι σήμερα όλα μαζί τα τσαβαρόσκυλα; Τι πάθανε και λυσσάξανε έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/4/15 20:19

      Zηλέψαμε την υψηλού επιπέδου πολιτιστική εκδήλωση της "Κλοράν". Μόνο για τέτοια είσαστε. Αντε η επόμενη να είναι της Avon, τάπερ κλπ

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος18/4/15 19:53

    12-45 ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΑΡΗ ΕΧΟΥΜΑΙ ΣΥΚΟΦΑΓΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΣΑΙ Σ Υ Κ Ο ΘΑ ΠΕΡΑΣΗΣ ΚΑΛΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/4/15 20:54

    Το κανάλι Mega χρωστάει 50.000.000 € και του «χαρίζονται»! Μια γυναίκα 90 χρονών χρωστάει 5.000 € και συλλαμβάνεται!

    Προς το αρχείο οδεύει η έρευνα των οικονομικών εισαγγελέων για τα δάνεια εκατομμυρίων ευρώ που χορηγήθηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel.

    Αυτό προκύπτει από έγγραφα που διαβίβασε στη Βουλή, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, έπειτα από σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη.

    Στην ερώτησή του, ο βουλευτής επικαλούνταν δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΠΑΡΟΝ της Κυριακής ( 19-1-2014 ), σύμφωνα με το οποίο, το 2009, λίγο καιρό μετά την ανάληψη της Πρωθυπουργίας από τον Γιώργο Παπανδρέου, το κανάλι έλαβε ομολογιακό… δάνειο ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο δεν μπόρεσε να αποπληρώσει.

    Οι τράπεζες Alpha Bank και Πειραιώς αποφάσισαν να διατηρήσουν στη ζωή το κανάλι των ζάμπλουτων εκδοτών χορηγώντας νέο δάνειο ύψους 98 εκατομμυρίων ευρώ.

    Για την υπόθεση αυτή είχε ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα από τους Οικονομικούς Εισαγγελείς τον Ιανουάριο του 2013.

    Σύμφωνα με τα έγγραφα που διαβιβάστηκαν στη Βουλή, η σχετική δικογραφία που σχηματίστηκε στο γραφείο του εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, διαβιβάστηκε στις 2.5.2013 στην εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς, το οποίο την έθεσε στο αρχείο και εκρεμμεί έγκριση ή μη της αρχειοθέτησης αυτής.

    Ο κ. Παναγούλης ζητούσε να ενημερωθεί ποιά είναι τα αποτελέσματα της προκαταρκτικής έρευνας και με ποια τραπεζικά κριτήρια εγκρίθηκαν τα δάνεια από τράπεζες που υπάγονται στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και έχουν ανακεφαλαιωθεί με τα λεφτά των φορολογουμένων και αν έχει ασκήσει τον ελεγκτικό της ρόλο η Τράπεζα Ελλάδας.

    Η συνέχεια…

    Μια απίστευτη περιπέτεια βίωσε 90χρονη γυναίκα που πάσχει από Αλτσχάιμερ, καθώς άνδρες της αστυνομίας τη συνέλαβαν γιατί χρωστούσε 5.000 ευρώ στο δημόσιο.

    Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί τη βρήκαν να περιπλανιέται ξημερώματα στο δρόμο και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

    Μετά από έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η υπερήλικη γυναίκα χρωστούσε 5000 ευρώ προς το δημόσιο με αποτέλεσμα να την οδηγήσουν στο κρατητήριο. Όπως ανέφερε συγγενικό της πρόσωπο, στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega, η 90χρονη γυναίκα τελικά μεταφέρθηκε στο «Δρομοκαΐτειο».

    Αναγνώστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος18/4/15 21:58

    http://agkathi-salamis.blogspot.com/2015/04/blog-post_98.html


    Τι ενοει? Μη μου πεις αυτο που υποψιαζομε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/4/15 23:25

      ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/4/15 00:46

      Ο ΔΟΓΓΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .ΓΙΑ ΔΕ ΤΟΥ ΠΕΡΝΕΤΕ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/4/15 11:25

      αρε σκοπελιτη τα γενια σου ευλογείς!!!!!!! Τώρα σε πιστέψαμε ότι τάχα ο καταξιωμένος προιστάμενος καθάρισε την Σαλαμίνα! Πάλι γλύφεις; θυμάσε τι έσερνες στην Ρούλα; Θυμάσε τα κολλητιλίκια με τον Σπηλιόπουλο; Άρε έγινες και ήρωας μόνος σου. Ζήτω οι ηλίθιοι

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος19/4/15 00:25

    Νέα στοιχεία φέρνει στη δημοσιότητα η βρετανική εφημερίδα Daily mail αναφορικά με την υπόθεση του πνιγμού 12 Νιγηριανών Χριστιανών από μουσουλμάνους στο μικρό πλεούμενο που ταξίδευε προς τις ιταλικές ακτές.

    Όταν η λέμβος που μετέφερε 100 περίπου άτομα άρχισε να βυθίζεται ένας Νιγηριανός χριστιανός άρχισε να προσεύχεται, όταν ένας εκ των μουσουλμάνων που βρίσκονταν στη βάρκα τον διέταξε με απότομο ύφος να σταματήσει, λέγοντας με ρπωτοφανές θράσος; «Εδώ προσευχόμαστε μόνο στον Αλλάχ».

    Όταν ο Νιγηριανός αρνήθηκε να υπακούσει στη μουσουλμανική ντιρεκτίβα μια βίαιη μάχη ξέσπασε στο μικρό πλεούμενο με αποτέλεσμα οι 12 Χριστιανοί να πεταχθούν στην θάλασσα και κατά συνέπεια να πνιγούν.

    «Του είπαν ότι θα τον πετάξουν από την βάρκα εάν δεν σταματούσε να προσεύχεται στο Θεό» λέει ένας εκ των επιβαινόντων στην εφημερίδα La Republica «Άρχισαν τότε να φωνάζουν. Δύο άτομα άρχισαν να τον κτυπούν και στο τέλος τον έσπρωξαν και έπεσε στη θάλασσα όπου και πνίγηκε» συμπλήρωσε.

    Ο άτυχος 21χρονος Νιγηριανός αναγνωρίστηκε μετά από τα τραύματα που έφερε στο σώμα του, από τη μάχη με τους μουσουλμάνους.

    Στη συνέχεια ακολούθησε μεγαλύτερη αναστάτωση όταν οι υπόλοιποι Χριστιανοί άρχισαν να διαμαρτύρονται για αυτό που έγινε αλλά με 90 μουσουλμάνους στο σκάφος το αποτέλεσμα ήταν να πνιγούν και αυτοί σε αυτή τη μαζική δολοφονία.

    Αυτούς αφήνει η ελληνική κυβέρνηση να έρχονται κατά χιλιάδες (10.000 μόνο το Μάρτιο) στην Ελλάδα αδιαφορώντας για τον Έλληνα πολίτη αλλά και τη μελλοντική αλλοίωση του πληθυσμού, μετατρέποντας σταδιακά τη χώρα σε μουσουλμανικό προτεκτοράτο όπως ονειρεύεται ο Ερντογάν και η ISIS.

    Το ανάθεμα των μελλοντικών γενιών των Ελλήνων για αυτή την προδοσία θα είναι μεγάλο αλλά τότε θα είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος19/4/15 08:02

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ... ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ...ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ! ΕΝΤΑΞΕΙ, ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΘΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΄΄ΞΕΝΟ- ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ΄΄ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΕΛΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ...Κ Ο Υ Φ Α Λ Α ΣΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ. ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/4/15 21:45

      Σήμερα το Αιάντειο βάζει τα γιορτινά του
      βραβεύει την ελιά της ΟΡΣΑΣ
      Και η ΠΡΟΕΔΟΣ μπροστά στους φακούς
      της δημοσιότητας. ΑΞΙΑ,μην ξεχάσεις
      κυρία ΠΡΟΕΔΡΕ την πλάκα που θα γράφει
      το όνομα σου. Δεν ντρέπεσε;;;;;;;;


      ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
      Η άλλη όψη του νομίσματος.Τα βουνά των σκουπιδιών.Οί καμμένες Λάμπες,Τα χόρτα στις Παιδικές Χαρές
      στις Πλατείες, Τα πεζοδρόμια.Η πλήρης εγκατάλειψις και απαξίωση της {{ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ}}
      Με τις λακκούβες,οί οποίες το Χειμώνα ,είναι παγίδα θανάτου.Τα νερά από βλάβες να πλημμυρίζουν τους δρόμους.
      Περπατώντας όλους τους ΔΡΟΜΟΥΣ του ΑΙΑΝΤΕΙΟΥΚαι όλες τις Παραλίες, θα πρέπει να αισθάνεστε ΝΤΡΟΠΗ Κυρία ΠΡΟΕΔΡΕ για τον εαυτό σας.Και μαζί με έσας θα πρέπει να ντρέπονται και οι ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ σας ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.Το Αιάντειο δεν σας χρειάζεται άλλο.
      Μπορεί ,να είσθε καλή σε άλλο τομέα ,αλλά δεν μπορείτε να ασκείται εξουσία ,από την καρέκλα.Είναι ένα πολύ δύσκολο έργο,και νομίζω ότι δεν είσαστε ;O κατάλληλος άνθρωπος ,στην κατάλληλη Θέση.


      ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΙΒΟΛΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΚΑΙ ΓΥΡΩ -ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

      ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΚΙΑ ΣΤΟ ΦΑΝΟΣΤΑΤΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ!!!

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος19/4/15 09:45

    Αμέε!! πως δεν την γνωρίζουμε ρε μανάρι!!....είναι της σπάνιας συνομοταξίας Tsabarious Kleftonius με την χαρακτηριστική κουφάλα!
    Η λαική παράδοση της Κούλουρης λέει ότι άμα κοιμηθείς βράδυ εκεί, το πρωί ξυπνάς χωρίς ρούχα.... ξεβράκωτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/4/15 13:57

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/4/15 13:59

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/4/15 14:52

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/4/15 15:05

      πωπωωω!!! ταραχή το τσαβαράν!!! καλέ ένα αστείο είπα για την ελιά με την κουφάλα....χαχαχαχαχα.....

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος19/4/15 10:09

    Ιδού, λοιπόν, ο λόγος του αρχιπροδότη και αρχιδολοφόνου Άρη Βελουχιώτη στη Δέσφινα, τον Σεπτέμβριο 1943. Ένας λόγος που έγινε σε στενό κομματικό ακροατήριο, γι’ αυτό και είναι αποκαλυπτικότατος για τους πραγματικούς σκοπούς του ΚΚΕ:

    «Σύντροφοι, τον σκοπό μας μέχρι της στιγμής δεν τον είχαμε αποκαλύψει για λόγους σκοπιμότητας. Τώρα εμείς παιδιά του φτωχού λαού και πρωτοπόροι του αγώνα θα αγωνισθούμε για να δώσουμε μια πραγματική ελευθερία στους λαούς, γιατί αυτό που γίνεται σήμερα σε μας, είναι μέρος διεθνούς αγώνα που όλοι οι λαοί ξυπνήσανε θέλουνε να διώξουνε τους τυράννους όχι μόνο αυτούς που έχουμε εδώ αλλά και αυτούς που αύριο θα μας κατακτήσουνε για να μας κάνουνε οικονομικούς τους δούλους για αιώνες ολόκληρους, γιατί αυτοί μεν που είναι εδώ θα φύγουνε μια μέρα, όπως και από κάθε γωνιά της γης, οι κεφαλαιοκράτες όμως του Λονδίνου και της Αμερικής θα επιβάλλουν τη δύναμή τους. Αλλά εμείς οι λαοί που ξυπνήσαμε πια δεν θα τους επιτρέψουμε να μας υποδουλώσουνε, γιατί τη δύναμη την έχουμε στα χέρια μας. Σκοπός μας δεν είναι να χτυπήσουμε τους Γερμανούς και τους Ιταλούς στρατιώτες, γιατί κι αυτοί είναι σαν και εμάς αδέλφια μας και είναι όργανα των διάφορων φασιστών και κεφαλαιοκρατών για τη κατάκτηση και υποδούλωση των λαών και γι’ αυτό τους έστειλαν εδώ κάτω. Λοιπόν να μην τρέφετε μίσος γι’ αυτούς. Φταίνε οι διάφοροι Βόλπι και Γιούγκερς της Ιταλίας και Γερμανίας. Εάν ρωτήσεις καλά – καλά κάθε στρατιώτη απ’ αυτούς τι επιθυμεί δεν θέλει τίποτε άλλο από του να φτάσει σύντομα σπίτι του, στη δουλειά του και στα παιδιά του. Σας φέρνω παράδειγμα πως μας επιβάλλανε στο 1912 και στο 17 και μετά στα 20 να πολεμήσουμε για να κατακτήσουμε τη Μακεδονία και τη Θράκη και τη Μικρά Ασία και να υποδουλώσουμε λαούς σαν τους Βουλγάρους και τους Τούρκους και να ανοίξουμε έτσι ένα άσπονδο μίσος μεταξύ μας, ιδίως με τους Βουλγάρους ενώ τα φυσικά σύνορα της Ελλάδος, δεν είναι πέραν από τον Όλυμπο και μπορούμε πολύ καλά να ζήσουμε χωρίς να έχουμε υποδουλώσει άλλο λαό …

    Ο πρώτος μας σκοπός που θα έχουμε μόλις επικρατήσουμε θα είναι να σφάξουμε όλη την άτιμη φάρα των αξιωματικών του αστικού στρατού που άλλο δεν κάνανε πριν παρά κινήματα για να παίρνουνε γαλόνια μισθούς και να γίνονται Πρόεδροι Δημοκρατίας ή Βασιλιάδες. Το κίνημα του Ζέρβα είναι κίνημα πουλημένο στους Εγγλέζους και αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα τους. Είναι τελείως ξένο με τον Ελληνικό λαό, αλλά έχουμε και μ’ αυτόν λογαριασμούς που πολύ γρήγορα θα τους ξεκαθαρίσουμε για να φύγει κάθε εμπόδια από το δρόμο μας.

    Εμείς τα παιδιά του φτωχού λαού είμαστε ικανοί και αξιωματικοί να γίνουμε και να διοικήσουμε τον τόπον μας.

    Σύντροφοι, γιατί από τώρα και στο εξής έτσι θα λεγόμαστε, δεν έχουμε τίποτε να κρύψουμε από το λαό. Οι νίκες μας στο Στάλιγκραντ και στο Χάρκοβο μας φέρνουνε μια ώρα αρχύτερα στη πραγματική λεβεντιά. Δεν περιμένουμε τίποτε άλλο από ένα σύνθημα από το Κέντρο για να ξεχυθούμε στα πεζοδρόμια και στους δρόμους, στα μέγαρα και στις πολυκατοικίες τις Αθήνας για να ξεκαθαρίσουμε μια για πάντα τους λογαριασμούς μας. Από τώρα και στο εξής όλοι πάνω στα πηλίκια σας θα γράψετε με κόκκινα γράμματα «Ερυθρός Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός ΕΛΑΣ Ζωή ή θάνατος».


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος19/4/15 11:03

    ΕΟΡΤΗ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!!!!! ΡΟΥΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ,Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΧΛΑΤΣΑΔΑ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος19/4/15 12:39

    ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
    Τζιχαντιστές οι δύο συλληφθέντες Αλγερινοί στην πρυτανεία!
    Αλγερινοί τζιχαντιστές συνελήφθησαν κατά την επέμβαση της αστυνομίας στην Πρυτανεία, οι οποίοι έρχονται να προστεθούν σε μια μακριά λίστα ξένων με πολύ ιδιαίτερα επικίνδυνα χαρακτηριστικά, οι οποίοι συμμετείχαν πρόσφατα σε υποκινούμενα επεισόδια προς αποσταθεροποίηση της ελληνικής κυβέρνησης και προφανώς αποτελούσαν μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου εφαρμοζόμενου από ξένα και εγχώρια κέντρα εξουσίας.

    Οι καταλήψεις των τελευταίων εβδομάδων δεν είναι τόσο «αθώες» αλλά οργανωμένο σχέδιο αποστεθεροποίησης της Κυβέρνησης από ξένες μυστικές υπηρεσιες αλλά και της ελληνικης δαπλοκής.

    Πρώτα είχε συλληφθεί Ουκρανός κουλοφόρος που ήταν μέλος του ναζιστικού "Δεξιού Τομέα" στην διάρκεια των επεισοδίων έξω από το Πολυτεχνείο στις 7 Απριλίου.

    Ακολούθησε στις 14 Απριλίου η περίεργη περίπτωση όταν ανάμεσα στις 21 προσαγωγές από τον χώρο της πρυτανείας του ΕΚΠΑ ανάμεσα στους συλληφθέντες υπήρχε ένας τζιχαντιστής και ένας Πολωνός πρώην πράκτορας, τον οποίο αναζητούσε η Ιντερπολ για εμπόριο ναρκωτικών!

    Η εμπορία ναρκωτικών είναι η πιο προσφιλής μέθοδος των μυστικών υπηρεσιών στο να βρουν πόρους για τις επιχειρήσεις τους, χωρίς να απολύπτουν τον πραγματικό εντολέα τους, όπως κάνει για χρόνια η CIA στις χώρες της Νοτίου Αμερικης.

    Αν και στην περίπτωση του Πολωνού, οι αρχικές υποψίες της παρουσίας του, έκαναν λόγο για εμπορία ναρκωτικών, όπως έχουν μεταδώσει κι όλα τα πρακτορεία ειδήσεων, το σεσημασμένο παρελθόν του με τις Πολωνικές Μυστικές Υπηρεσίες, δείχνουν προς την κατεύθυνση ότι οι καταληψίες δεν έχουν σχέσεις τόσο με Ελληνες του αναρχικού χώρου, όσο με ξένες υπηρεσίες που έχουν όφελος από τυχών αναταραχές στο εσωτερικό της Ελλάδας.

    Αυτό σε συνδυασμό με την παρουσία του ισλαμιστή που πέρασε τα σύνορα με τουρκικό διαβατήριο, έχουν θορυβήσει την ΕΥΠ για την ύπαρξη ενός συνολικού σχεδίου αποσταθεροποίησης.

    Σημειώνεται ότι μέσα στην Πρυτανεία συνελήφθη και ο Πολύκαρπος Γεωργιάδης ο οποίος είχε συμμετοχή στην απαγωγή Γ.Μυλωνά και ήταν συνεργάτης του Β.Παλαιοκώστα.

    Σήμερα όπως επιβεβαίωσε κι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης (βίντεο) , μεταξύ των συλληφθέντων οι δύο Αλγερινοί υπήκοοι έμεναν στο Μεγάλη Βρετάνια (!), οι οποίοι «δεν ήταν και τόσο αθώοι, όσο παρουσιάστηκε».

    Τι ήταν όμως οι δύο Αλγερινοί;

    Οι δυο Αλγερινοι τζιχαντιστές είχαν απελαθεί από την Αιγυπτο γιατί ανήκαν στην Ισλαμική οργάνωση «Υποστηρικτές της Ιερουσαλήμ» η οποία ειναι παρακλάδι του ISIS και η οποία στις 2 Απριλίου σκότωσε 15 στρατιώτες και δύο πολίτες σε μια επίθεσή της εναντίον των δυνάμεων ασφαλείας κοντά στα σύνορα της Αιγύπτου με τη Λωρίδα της Γάζας.

    Η «Επαρχία του Σινά» επιδιώκει να καταστήσει τη χερσόνησο επαρχία του χαλιφάτου ISIS

    Μυστηριωδώς όλα αυτά ξεκίνησαν μόλις έγιναν γνωστές οι προθέσεις της κυβέρνησης να "Τραβήξει" μέχρι τέλους το "σχοινί" με την ΕΕ και να προχωρήσει σε συμφωνία με την Μόσχα για τον αγωγό που θα φέρει το ρωσικό φυσικό αέριο, και θα αποφέρει 5 δισ.ευρώ "ζεστό" χρήμα στα ελληνικά ταμεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος19/4/15 12:48

    Χάνουν τα λόγια τους οι κατήγοροι της Χρυσής Αυγής πριν καν ξεκινήσει η δίκη
    Το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται οι κατήγοροι της Χρυσής Αυγής και το σαθρό κατηγορητήριο που θα καταπέσει παταγωδώς αναδεικνύεται πριν καν ακόμα ξεκινήσει η "δίκη του αιώνα" όπως θέλουν να λένε τα παπαγαλάκια των διαπλεκόμενων ΜΜΕ.

    Πρόκειται για την δίκη - φιάσκο του αιώνα και το πρόγευμα της δίκης των ραδιούργων, όπου εκεί θα δικαστούν και θα λογοδοτήσουν αυτοί που έστησαν την σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.

    Χαρακτηριστικό της ένδειας των επιχειρημάτων, της απόλυτης απουσίας επιβαρυντικών στοιχείων, αλλά και των παλινωδιών των κατηγόρων της Χρυσής Αυγής τα λόγια του δικηγόρου της πολιτικής αγωγής, Κώστα Παπαδάκη στο κυριακάτικο "Έθνος".

    Ο εν λόγω δικηγόρος λέει αυτολεξεί για την επικείμενη δίκη: "Η πολιτική αγωγή στη δίκη της Χρυσής Αυγής δεν επιδιώκει ούτε να ποινικοποιήσει ιδέες, ούτε να καταδικαστούν αθώοι. Δεν αναγνωρίζουμε σε κανένα δικαστήριο την αρμοδιότητα να επιτρέπει ή να απαγορεύει τη λειτουργία κομμάτων και τη διακίνηση ιδεών και σεβόμαστε το τεκμήριο της αθωότητας, το οποίο άλλωστε από τη θεσμική μας λειτουργία υπηρετούμε. Εξάλλου, οι ποινικές ευθύνες είναι ατομικές και όχι συλλογικές."

    Εμείς μετά από αυτά έχουμε μόνο να απευθύνουμε τα εξής ερωτήματα:

    1 - Αν υπήρχε σεβασμός στο τεκμήριο της αθωότητας, γιατί το "δημοκρατικό τόξο" ανέστειλε την κρατική χρηματοδότηση ενός νομίμου πολιτικού κόμματος πριν υπάρξει οποιαδήποτε καταδικαστική απόφαση;

    2 - Αφού δεν επιδιώκεται να ποινικοποιηθούν ιδέες, γιατί οι πολιτικά διωκόμενοι κατηγορούνται μόνο για άρθρα και ομιλίες τους στην Βουλή;

    3 - Αφού οι ποινικές ευθύνες είναι ατομικές και όχι συλλογικές, γιατί κατηγορείται συλλήβδην μια νομίμως εκλεγμένη κοινοβουλευτική ομάδα ενός κόμματος; Και γιατί επιλεκτικά; Γιατί δεν διώκονται και οι ευρωβουλευτές και οι νέοι βουλευτές που εξελέγησαν με την Χρυσή Αυγή; Γιατί ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, αφού δεν είναι πια βουλευτής, παραμένει παράνομα προφυλακισμένος;

    Είναι ξεκάθαρο ακόμα και στους αδαείς ή και τους πιο φανατικούς πολέμιους της Χρυσής Αυγής πως η δίωξη είναι ολοφάνερα πολιτική και αυτό θα αποδειχθεί στην αίθουσα του δικαστηρίου, όπου η σκευωρία θα καταπέσει με πάταγο!




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος19/4/15 13:38

    ΩΡΑΙΑ ,ΚΙΝΗΣΗ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ,ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΕΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΟΡΣΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΙ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΥΜΟΡΦΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΡΑ::: ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ!!

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/4/15 22:22

      ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΑΓΓΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ,ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΑ ΒΡΩΜΟΝΕΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΥΣΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ.
      ΩΡΑ ΠΡΩΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΞΥΓΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!! Η ΕΛΙΑ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ!!!

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος19/4/15 15:42

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ "17 ΝΟΕΜΒΡΗ"
    Τα στελέχη αυτά ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίστηκαν ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο και τον Ηρακλή Κωστάρη που καταδικάστηκαν γιατις ενέργειες της 17 Νοέμβρη, αλλά και τον Γιάννη Σερίφη, που απαλλάχθηκε.
    τα στελέχη αυτά του ΣΥΡΙΖΑ -που σήμερα βρίσκονται στην Διοικούσα Επιτροπή του- είναι ο καθηγητής Βένιος Αγγελόπουλος, ο Δημήτρης Στρατούλης, ο γιατρός Νίκος Μανιός, ο Χριστόφορος Παπαδόπουλος και ο Παναγιώτης Λάμπρου.

    Βένιος Αγγελόπουλος, Καθηγητής του ΕΜΠ
    Ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του καταδικασμένου με ισόβια κάθειρξη, Αλέξανδρου Γιωτόπουλου. Σύμφωνα με τα ΝΕΑ, στην κατάθεσή του επιχείρησε να αποσυνδέσει τον Γιωτόπουλο από το ρόλο του αρχηγού της οργάνωσης, υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσε στο εδώλιο να κάθεται ο ίδιος καθώς ο «Γιωτόπουλος είναι άλλος ένας εγώ».
    Δημήτρης Στρατούλης
    Κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Γιάννη Σερίφη, που απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι ο τελευταίος ήταν για χρόνια «συνήθης ύποπτος» και στόχος των διωκτικών αρχών.
    Νίκος Μανιός, γιατρός
    Ήταν και αυτός μάρτυρας υπεράσπισης του «συνήθους υπόπτου» Γιάννη Σερίφη, τον οποίο χαρακτήρισε «ιδεολόγο εργάτη επαναστάτη» και μίλησε για κατασκευασμένες κατηγορίες.
    Χριστόφορος Παπαδόπουλος
    Ήταν στους μάρτυρες υπεράσπισης του Ηρακλή Κωστάρη (εκτίει ισόβια κάθειρξη) αλλά η κατάθεσή του διεκόπη πριν καν αρχίσει, με τον ίδιο να λέει ότι ήρθε να υπερασπιστεί την παραβίαση του κράτους δικαίου, και τον εισαγγελέα να τον ρωτά αν το κόμμα του τον είχε στείλει ως εκπρόσωπό του.
    Παναγιώτης Λάμπρου
    Επίσης μάρτυρας υπεράσπισης του Ηρακλή Κωστάρη, στο Δευτεροβάθμιο Δικαστήριο, όπου είπε ότι τον ήξερε από το αριστερό κίνημα, τονίζοντας ότι δεν μπορούσε να καταθέσει αν είχε ή όχι ο κατηγορούμενος σχέση με τις τρομοκρατικές ενέργειες της 17 Νοέμβρη, αλλά μεταφέρει την εικόνα που «υπάρχει έξω. Ότι η εμπλοκή του έχει σχέση με την προσπάθεια εμπλοκής του Γιάννη Σερίφη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος19/4/15 15:51

    Εδώ και χρόνια λέμε ότι οι «αναρχικοί» είναι το μακρύ χέρι του πολιτικού κατεστημένου που το χρησιμοποιεί για να κατευνάσει τις αντιδράσεις και να νομιμοποιήσει την καταστολή των ελευθεριών. Η ΝΔ «ξεχνά» επιλεκτικά ότι επί ημερών της θέριεψαν οι καταλήψεις του Πολυτεχνείου. «Ξεχνά» ότι επί των ημερών του σημερινού ΠτΔ κάηκε η Αθήνα και καταστράφηκε το εμπορικό κέντρο της πόλης. «Αγνοεί» επιδεικτικά ότι κάηκαν ζωντανοί τέσσερεις άνθρωποι από πολύ γνωστούς «αγνώστους» που σήμερα είναι κατήγοροι της Χρυσής Αυγής, αλλά επιλέγει να σιωπήσει για τους πρώτους και να κυνηγήσει τους δεύτερους.

    Η παράνοια Σαμαρά εξαπλώνεται στους συμβούλους του και εξελίσσεται σε μανία καταδιώξεως. Η ομάδα Σαμαρά ισχυρίζεται ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα «σατανικό σχέδιο»: “Για υπολογίστε ποιοι είναι εκείνοι που ευνοούνται από τις εικόνες που έστησε αυτή η κυβέρνηση; Δηλαδή τους χιλιάδες μετανάστες να λιάζονται στο κέντρο της Αθήνας και παράλληλα τους μπαχαλάκηδες να κάνουν Πάσχα στο πανεπιστήμιο και να μην το σηκώνουν ρούπι (…) Από τις εικόνες αυτές μόνον οι ακροδεξιοί ευνοούνται. Τρίβει τα χέρια του ο Μιχαλολιάκος και η παρέα του βλέποντας την Χριστοδουλοπούλου, τον Πανούση και τον Παρασκευόπουλο να παραμένουν στις θέσεις τους. Γελάνε και τα μουστάκια του Παππά που ακούει τις θεωρίες περί «ηλιοθεραπείας». Κρατάει την κοιλιά του από τα γέλια ο Κασιδιάρης που βλέπει τα κύματα λαθρομεταναστών να καταλαμβάνουν τη χώρα και τον Τσίπρα να μην ξέρει τι να κάνει. Υπάρχουν καλύτεροι χορηγοί της Χρυσής Αυγής από τους «αριστερούς»; Το σενάριο θα μπορούσε να λέει ότι διαλύουν τη χώρα προκειμένου να ενισχύσουν την άκρα δεξιά και να αποδυναμώσουν τη Νέα Δημοκρατία ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να μην έχει αντίπαλον δέος. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ το κάνει επίτηδες, αν έχει δηλαδή σχέδιο να στρέψει τους κεντρώους και τους δεξιούς στο άκρο, τότε εγκληματεί κατά της χώρας. Διότι δημιουργεί σκηνικό εμφυλίου πολέμου και σε λίγο θα παίζουμε ξύλο με τους ακροδεξιούς στους δρόμους. Ό,τι κι αν συμβαίνει, λίγες ημέρες πριν από τη δίκη της Χρυσής Αυγής, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, οι αριστεροί επαναστάτες, πριμοδοτούν το Μιχαλολιάκο και τους πραιτοριανούς του».

    Τι να σχολιάσει κανείς από το νεοδημοκρατικό παραλήρημα; Η ψευτοδεξιά χρεωκόπησε. Ούτε τα προβεβλημένα στελέχη της ούτε βεβαίως ο Σαμαράς είναι σε θέση να σταματήσουν το κόμμα από το να αυτοεξευτελίζεται με γελοιότητες σαν αυτές που προαναφέραμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ με νοητικά άλματα και καταφανή ψεύδη ανταγωνίζεται την ΝΔ σε ασυναρτησίες, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την δίκη της Δευτέρας, γιατί, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του, «προηγήθηκαν δολοφονίες και σοβαροί τραυματισμοί εκατοντάδων μεταναστών και Ελλήνων πολιτών από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής».

    «Ξεχνώντας» βεβαίως να αναφέρει έστω και μία περίπτωση που να καταδικάστηκε στέλεχος της Χρυσής Αυγής για κάποια από τις «εκατοντάδες» δολοφονίες και τραυματισμούς. «Ξεχνώντας» βεβαίως και τα φιλικά του τάγματα εφόδου των αριστεριστών με τα καλάσνικοφ, τις μολότωφ, και άλλα γιατροσόφια της κοινωνίας από τον τσελεμεντέ της Αριστεράς. Αλλά και η ΝΔ αυτοσυγχαίρεται γιατί αυτή εδίωξε την Χρυσή Αυγή και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν σταύρωσε ακόμη τον Αρχηγό και τα μέλη της πριν καν ξεκινήσει η δίκη. Πόσες μετάνοιες ακόμη θα κάνει στα αφεντικά της για να πάρει πίσω το δαχτυλίδι της διακυβέρνησης;

    Αυτούς τους παράφρονες ψήφιζε ο λαός, από ρουσφέτι και παραπληροφόρηση, υπό την απειλή και τον φόβο, αυτοί μας κυβερνούσαν, αυτοί μας κυβερνούν ακόμη, αυτοί έφεραν την χώρα στην καταστροφή. Συμπέρασμα. Αριστεροί και Δεξιοί υπολογίζουν και φοβούνται μόνον την Χρυσή Αυγή. Είναι ώρα να αλλάξουμε σελίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος19/4/15 15:55

    Οι Ρώσοι διαψεύδουν τις εξαγγελίες Λαφαζάνη για την προκαταβολή των 5 δισ.
    Ο Σύριζα με την άθλια ενεργειακή πολιτική του γελοιοποιεί τη χώρα διεθνώς και ταυτόχρονα αρνείται να αξιοποιήσει τα ελληνικά κοιτάσματα υδρογονανθράκων, που μπορούν να δώσουν λύση στο οικονομικό αδιέξοδο της Πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/4/15 16:32

      εσύ τι είσαι μανάρι μου; προδότης της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ;
      τολμας να βρίζεις τον ΣΥΡΙΖΑ κοπρίτη υπάλληλε του ΔΝΤ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/4/15 16:38

      XΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ!
      ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΣΚΥΛΙ

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος19/4/15 17:43

    ΕΔΩ Π ΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος19/4/15 18:08

    ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΤΟ SPIEGEL – ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ «ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ – ΕΞΑΛΛΟΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/4/15 18:09

      EXOUN XASI TIN MPALA STON SIRIZA RE TA POUSTRAKIA KAROTA KAROTA OUAOU LOULOUDES

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/4/15 18:11

      Διαψεύδει το Κρεμλίνο ότι στο πλαίσιο της Ελληνο – ρωσικής συμφωνίας για τον αγωγό φυσικού αερίου , θα δοθεί άμεσα προκαταβολή στην Ελλάδα ποσό ύψους 5 δισ. ευρώ, όπως ανέφερε σε δημοσίευμα του το γερμανικό περιοδικό Spiegel.

      Δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία για χορήγηση προκαταβολής στην Ελλάδα ύψους 3-5 δισ. ευρώ από τα κέρδη του «Ελληνικού αγωγού» φυσικού αερίου, που αναμένεται να υπογραφεί την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ.

      Ωστόσο , όπως ανέφερε ο κ. Πεσκόφ το ζήτημα για την ενεργειακή συνεργασία τέθηκε στις συναντήσεις που υπήρξαν στην Ρωσία από τον Έλληνα πρωθυπουργό και τον υπουργό Ενέργειας.

      «Είναι φυσικό ότι με το πέρας των συνομιλιών κορυφής συμφωνήθηκε ότι σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων θα υπάρξει επεξεργασία όλων των ζητημάτων, που σχετίζονται με τη συνεργασία στον τομέα της ενέργειας, ενώ η Ρωσία δεν υποσχέθηκε οικονομική βοήθεια, διότι ουδείς την ζήτησε», είπε ο κ. Πεσκόφ, μιλώντας σε ραδιόφωνο της Μόσχας.

      Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σχετικά με τον σχεδιαζόμενο “Ελληνικό αγωγό” κυβερνητικές πηγές στη Μόσχα είχαν αναφέρει κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού ότι “εξασφαλίστηκε η δυνατότητα χρηματοδότησης ενός μεγάλου έργου, πάντοτε εντός των θεσμικών πλαισίων της ΕΕ. Το κόστος κατασκευής του υπολογίζεται σε 2 δισ. ευρώ και η λειτουργία του αγωγού εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει την 1/1/2019″ και ότι θα επιφέρει κέρδη για το ελληνικό Δημόσιο ύψους 500 εκατ. ευρώ ετησίως από τα τέλη διέλευσης και μόνο.

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος19/4/15 18:12

    Russia denied media reports that it is going to give Greece a loan of up to $5 billion as advance payment for future transit profits from a future gas pipeline. The sum was mooted by the German magazine Spiegel.

    Greece is expected to shortly join a joint Russian-Turkish pipeline project that will pump Russian gas to Europe via Turkey. The magazine cited a senior source in the Greek government as saying that the country would get from $3 billion to $5 billion in credit as part of the deal. It was reportedly agreed during Greek Prime Minister Alexis Tsipras’ visit to Moscow last week.

    But on Saturday, the Russian president’s spokesman Dmitry Peskov said no such loan is planned.

    “[Russian President Vladimir] Putin said himself during the media conference that nobody asked for our help. Naturally energy cooperation was discussed. Naturally, the parties of the high level talks agreed to work out all details of these issues at an expert level. Russia didn’t offer financial help because it was not asked,” the spokesman told the Russian radio station Business FM.

    Earlier Greek and Russian officials said an energy deal that would have Greece join the Turkish stream project would be inked in a matter of days, but no exact date or particular terms were given.

    If Russia did loan money to Greece, it would help it deal with a looming national default. The new Greek government is in difficult negotiations with Germany and the International Monetary Fund to secure further loans to help its economy. Alexis Tsipras was elected in January on the promise of stopping painful austerity measures, which foreign creditors demand for loans to continue flowing.

    Turkish Stream is a pipeline project that would carry Russian natural gas under the Black Sea into Turkey and Greece. Russia initiated it after scrapping the South Stream pipeline, which would have run through Bulgaria and other Balkan states, citing obstruction from the European Union as the reason for the move.

    Moscow says it plans to stop pumping gas to Europe through Ukraine once the current transit contract expires. By that time, European consumers would have to complete necessary infrastructure to take Russian gas from Greece, or find another source, Russian officials warned.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος19/4/15 18:58

    ΡΕ ΑΝΤΜΙΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/4/15 19:51

      ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ
      Η νέα κτηνωδία του ISIL - Aποκεφαλίζουν και εκτελούν 31 Αιθίοπες Oρθόδοξους Χριστιανούς
      Nέες φρικαλεότητες διέπραξαν οι ισλαμιστές εγκληματίες του ISIL, αυτή τη φορά το παρακλάδι της Λιβύης το οποίο αποκεφάλισε δεκαέξι Αιθίοπες Κόπτες χριστιανούς (οι παλαιοί Ορθόδοξοι προ της Β' Οικουμενικής Συνόδου) και εκτέλεσε με πυροβολισμούς άλλους δεκαπέντε

      Στη Λιβύη μεταφέρεται σταδιακά το «θέατρο» της βαρβαρότητας του ISIL, καθώς, ισλαμιστική οργάνωση που είναι παρακλάδι του εκτέλεσε περίπου τριάντα έναν χριστιανούς αιχμαλώτους.

      Το βίντεο διάρκειας 29 λεπτών δημοσιεύθηκε στο Διαδίκτυο (ωστόσο αυτή τη στιγμή έχει «κατέβει) και απεικονίζει ένοπλους να έχουν απαγάγει δύο ομάδες χριστιανών, στον Βορρά και το Νότο της Λιβύης.

      Όμως υπάρχει ένα απόσπασμα πέντε περίπου λεπτών που είναι ενδεικτικό του τι πρεσβεύουν αυτά τα κτήνη που εξέθρεψε η Δύση για να ανατρέψει τον πρόεδρο Άσαντ, και τώρα υποκριτικά δήθεν βομβαρδίζει χωρίς αποτέλεσμα. Ο Σύρος πρόεδρος Άσαντ αλλά και η κυβέρνηση του Ιράκ καταγγέλουν ότι οι βομβαρδισμοί των Αμερικανών έιναι "τζόυφιοι" για το θεαθήναι, και οι Ιρακινοί δηλώνουν ότι πολλάκις οι δυτικοί έχουν ρίψει "κατά λάθος" εφόδια στους τζιχαντιστές.

      Δυστυχώς αυτά τα κτήνη έχουν καταστρέψει ένα μεγάλο μέρος της ανθρώπινης Ιστορίας, προ ημερών ανατίναξαν την αρχαία Νινευί, ανενόχλητοι (δεν εθεάθη κανένα αμερικανικό μαχητικό για να τους βομβαρδίσει), και έτσι όλως τυχαίως εφαμόζουν την βασική αρχή της Νέας Τάξης Πραγμάτων, το ξαναγράψιμο της Ιστορίας.Αν δεν υπάρχουν μνημεία δεν υπάρχει Ιστορία, τόσο απλά.

      Οι χριστιανικοί πληθυσμοί ορθόδοξης κυρίως προέλευσης όλως τυχαίως κυνιγιούνται ανηλεώς σε όλες τις περιοχές όπου δρα αυτό το βδέλυγμα που λέγεται ISIL. Ως γνωστόν οι ορθόδοξοι πληθυσμοί κοιτούν προς την πλευρά της Μόσχας, και αυτό δεν αρέσει στα νεοταξικά κέντρα που εδράζουν στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ.

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος20/4/15 07:51

    ΩΡΑΙΑ ,ΚΙΝΗΣΗ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ,ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΕΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΟΡΣΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΙ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΥΜΟΡΦΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΡΑ::: ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ!!



    Ανώνυμος19/4/15 22:22
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΑΓΓΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ,ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΑ ΒΡΩΜΟΝΕΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΥΣΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ.
    ΩΡΑ ΠΡΩΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΞΥΓΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!! Η ΕΛΙΑ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος20/4/15 07:53

    ΕΟΡΤΗ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!!!!! ΡΟΥΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ,Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΧΛΑΤΣΑΔΑ !!!!!!!!!!


    Ανώνυμος19/4/15 21:45
    Σήμερα το Αιάντειο βάζει τα γιορτινά του
    βραβεύει την ελιά της ΟΡΣΑΣ
    Και η ΠΡΟΕΔΟΣ μπροστά στους φακούς
    της δημοσιότητας. ΑΞΙΑ,μην ξεχάσεις
    κυρία ΠΡΟΕΔΡΕ την πλάκα που θα γράφει
    το όνομα σου. Δεν ντρέπεσε;;;;;;;;


    ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
    Η άλλη όψη του νομίσματος.Τα βουνά των σκουπιδιών.Οί καμμένες Λάμπες,Τα χόρτα στις Παιδικές Χαρές
    στις Πλατείες, Τα πεζοδρόμια.Η πλήρης εγκατάλειψις και απαξίωση της {{ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ}}
    Με τις λακκούβες,οί οποίες το Χειμώνα ,είναι παγίδα θανάτου.Τα νερά από βλάβες να πλημμυρίζουν τους δρόμους.
    Περπατώντας όλους τους ΔΡΟΜΟΥΣ του ΑΙΑΝΤΕΙΟΥΚαι όλες τις Παραλίες, θα πρέπει να αισθάνεστε ΝΤΡΟΠΗ Κυρία ΠΡΟΕΔΡΕ για τον εαυτό σας.Και μαζί με έσας θα πρέπει να ντρέπονται και οι ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ σας ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.Το Αιάντειο δεν σας χρειάζεται άλλο.
    Μπορεί ,να είσθε καλή σε άλλο τομέα ,αλλά δεν μπορείτε να ασκείται εξουσία ,από την καρέκλα.Είναι ένα πολύ δύσκολο έργο,και νομίζω ότι δεν είσαστε ;O κατάλληλος άνθρωπος ,στην κατάλληλη Θέση.


    ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΙΒΟΛΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΚΑΙ ΓΥΡΩ -ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΚΙΑ ΣΤΟ ΦΑΝΟΣΤΑΤΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.