Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Απρ 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΜΠΑΤΗ

Το νέο βιβλίο του συγγραφέα και σκηνοθέτη Ντίνου Κουμπάτη, με τίτλο "Η ψυχολογία του ρόλου, βασικός παράγων στην ερμηνεία του θεατρικού έργου", θα παρουσιαστεί την Κυριακή 19 Απριλίου 2014 και ώρα 11.30' το πρωΐ, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σαλαμίνας (επί της οδού Ηφαίστου, στο Βουρκάρι, πίσω από το Ζαχαροπλαστείο "Μπεγνής").
Πρόκειται για μία εμπεριστατωμένη και ενδελεχή μελέτη με πυρήνα την διείσδυση του ηθοποιού στην ψυχολογία των χαρακτήρων, τους οποίους ερμηνεύει επί σκηνής.
Για την υφή του βιβλίου και τον σκοπό του πονήματος, θα μιλήσει ο Σκηνοθέτης - Καθηγητής Υποκριτικής και Αγωγής του Προφορικού Λόγου Αντώνης Ανδριόπουλος. Για το σκηνοθετικό έργο του συγγραφέως, σε σχέση με την μελέτη, θα μιλήσει ο Σκηνοθέτης Χρήστος Μυλωνάς.
Η λογοτέχνις Παναγιώτα Χριστοπούλου - Ζαλώνη θα σκιαγραφήσει το πορτρέτο του συγγραφέα.
Τον συντονισμό θα έχει ο κ. Παντελής Γαρείος και αποσπάσματα από το βιβλίο θα παρουσιάσει η κυρία Χριστίνα Μανδέκη.
Το πρόγραμμα θα κλείσει με τραγούδια από και για το Θέατρο, από την γνωστή αοιδό Μαρία Μπεγνή και τον συνθέτη μουσικό Δημήτρη Παγάραλη, ο οποίος και θα την συνοδεύσει, ενώ θα συμμεθέξει και η γυναικεία χορωδία "Πρωτόκλητος" υπό την κα Θεώνη Μούλτου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/4/15 17:31

    Η γενίκευση δεν ωφελεί !!
    Τάσος Θεοχάρης/Ψιλή Άμμος

    ΣΥ ΕΙΠΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/4/15 17:31

    ΚΥΡΙΕ ΤΑΣΟ (ΨΙΛΗ ΑΜΜΟ) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΟ ΣΙΤΕ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ;;;;;;;;;ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΉΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΒΗΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΓΙΖΕΙ ΕΣΑΣ ,ΕΜΑΣ!!!!!!!!!!!ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑΝ!!! ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ,ΠΑΡ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ !! ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΡΘΡΙΟΙ!!!!!



    Ανώνυμος5/4/15 14:32


    ΤΑΣΟΥΛΗ ΣΚΥΨΕ ΝΑ ΚΩΨΕΙΣ ΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ...

    ΑΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΡΟΥΛΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΘΥΜΩΣΕΣ;;;;;;;;ΤΙ ΝΑ ΠΩ !!!!! ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΑΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/4/15 18:08

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, Κε Κουμπάτη! Επιτέλους θα μπορέσω να ΄ρθω! Πάντα με εκτίμηση Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.