Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Απρ 2015

Με πολύ σεβασμό στις άοκνες προσπάθειες τους δημοσιεύουμε ατόφιο το κείμενο των εργαζομένων στην καθαριότητα στο Δήμο Σαλαμίνας

ΜΙΑ ΩΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάποιοι συνδημότες μας μέσω φωτογραφιών αναρτημένες στο διαδίκτυο αναδεικνύουν το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το τμήμα καθαριότητας του δήμου Σαλαμίνας τούς ευχαριστούμε γιαυτήν τούς την κίνηση και θα προσθέσουμε και εμείς με την σειρά μας ότι...
Αν μη τη άλλο θα έπρεπε όταν μπαίνεις σε τέτοια διαδικασία να αναδείξεις κάποιο πρόβλημα καλό θα είναι να εστιάζουμε πρώτα στο που οφείλετε και να γίνετε μια σχετική μνεία ως προς τούς εργαζομένους της καθαριότητας που στο κάτω κάτω αυτοί τα τραβάνε όλα.
Όσοι ζούμε σε αυτό το Δήμο γνωρίζουμε ότι η πόλη αυτή στο βαθμό που είναι καθαρή οφείλεται στις προσπάθειες των λιγοστών εργαζομένων που κοπιάζουν για να περισυλλέξουν τα απορρίμματα κάτι που είναι υποχρέωσή τους αφού πληρώνονται για αυτό.
Και ας έχει περικοπεί ο μισθός τους κατά 50%, ας έχει μειωθεί ο αριθμός των εργαζομένων και δεν επαρκούν για να είναι η πόλη καθαρή στο σύνολό της και όπως πρέπει.
Οι δημότες έχουν δίκιο όταν διαμαρτύρονται και απαιτούν να είναι πιο καθαρή η πόλη. Να σκουπίζονται όλοι οι δρόμοι, να πλένονται οι κάδοι, γιατί πληρώνουν πανάκριβα δημοτικά τέλη. Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι μεγάλο μέρος των χρημάτων αυτών δεν δαπανώνται για την καθαριότητα........... αλλά για να κλείνει η εκάστοτε δημοτική εξουσία άλλες τρύπες.
Όταν για παράδειγμα αρκετό καιρό πριν της τελευταίες εκλογές δεν έχει δαπανηθεί ούτε ένα ευρώ για τις ανάγκες της καθαριότητας όταν τα τηλέφωνα ολόκληρου τμήματος είναι απλήρωτα μήνες .... όταν έγιναν μόνο απολύσεις συναδέλφων και καμία πρόσληψη όταν δεν έγινε καμιά επισκευή απορριμματοφόρων αρπαγών και λοιπών μηχανημάτων αυτό μας δημιουργεί περίεργες σκέψεις.
Στόχος μας είναι να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να μας ξεγελάσει να μην πετύχει αυτό που θέλει τον κοινωνικό αυτοματισμό να στρέψουν τη μια κοινωνική ομάδα εναντίον μιας άλλης.
ΔΕΝ είδαμε ποτέ να ενδιαφέρεται κανένας για την υγεία των εργαζομένων που παλεύουν με τα σκουπίδια βουτηγμένοι στα μικρόβια και τις ασθένειες για να διατηρούν τη πόλη καθαρή.
Να προμήθευαν τα αναγκαία μέσα ατομικής προστασίας στην ώρα τους.
Να ενδιαφερόντουσαν για τις ιατρικές εξετάσεις για τα απορριμματοφόρα που πολλά από αυτά είναι δημόσιος κίνδυνος όταν κυκλοφορούν χωρίς κατάλληλα ελαστικά όταν δεν γίνεται ο αναγκαίος τεχνικός έλεγχος γιατί δεν υπάρχουν ανταλλακτικά όταν, όταν, όταν….

39 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/4/15 14:27

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΡΑΛΗΡΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ????? ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ?????ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ?????ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ. ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΣΤΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ???? ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ???? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ. ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕΣ ΓΙΑΤΡΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΥΓΕΙΗΝΗΣ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΛΗΕΩΝΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΟΥ. ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/15 16:31

      ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ...ΚΑΙ ΠΑΩ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΟΥ ,,,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΜΙΑ 15ΕΤΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ! ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΛΗΛΟς 25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕς ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14/4/15 15:02

    ΩΡΑ να βγουν παλι ο πεθαμένος και τα παπαγαλάκια του και να βρίζουν τους υπαλλήλους της καθαριότητας.

    Ούτε Ευρώ για την καθαριότητα ο κ.Τσαμπα(μάγκας)ρης
    Ούτε τα τηλέφωνα ενώ μοίραζαν κινητά σε όλη την Σαλαμίνα
    Καμία επισκευή οχημάτων
    Μονο απωλήσεις

    Βγείτε και διαψεύστε και αυτά

    Ο αετός, ο μαμιάς, ο καλύτερος Δήμαρχος, ο δρομέας.
    Εύγε του.

    Αυτές τις μαγκιές πληρώνουμε τώρα.

    Αλλά εννοείται ότι φταίει μόνο η Νάννου και τα νανάκια ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/15 17:25

      Πίπη μας, έχεις να πεις κάτι για την δική σου περίοδο; κι άσε τις ανώνυμες κωλοτούμπες στα καταγγελλόμενα τους μπορείς να απαντήσεις μόνο για την δική σου περίοδο κι όλα τ' άλλα είναι παπαριές για να περνάει η ώρα
      Χριστός Ανέστη Πίπη μας επί τον τύπον των ήλων

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος14/4/15 15:13

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΟΥΒΑ ΠΑΤΣΙ
    ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/15 16:05

      ΜΑ ΦΥΣΙΚΆ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΘΟΎΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΉΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΔΑΛΟΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΜΠΑΛΕΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΑ ΝΑ ΠΗΓΕΝΑΝ ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ ΒΡΑΣΕ ΡΥΖΙ...Ο ΝΟΏΝ ΝΟΗΤΌ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/4/15 16:15

      ΣΥΝΆΔΕΛΦΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.....
      ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ ΓΙΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΑ 2.
      ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΕΦΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ.

      ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος14/4/15 15:18

    ΓΙΑΝΝΑ ΕΓΙΝΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ;

    ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

    ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΛΗ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ

    ΦΑΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ PITBULL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/4/15 17:04

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΟΥΒΑ ΠΑΤΣΙ
    ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος14/4/15 16:05
    ΜΑ ΦΥΣΙΚΆ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΘΟΎΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΉΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΔΑΛΟΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΜΠΑΛΕΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΑ ΝΑ ΠΗΓΕΝΑΝ ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ ΒΡΑΣΕ ΡΥΖΙ...Ο ΝΟΏΝ ΝΟΗΤΌ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/4/15 17:06

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ. ΑΙΣΧΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΙΑ. ΚΑΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΧΑΝ ΛΕΙΞΕΙ.( ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΟΜΒΑ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ).ΚΑΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΑΝΕ.ΚΑΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΒΛΑΒΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΡΡΗΜΑΤΟΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΑΤΕ. ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΑΝΟΙΓΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΩΝΟΤΑΝΕ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΞΤΗ. ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/15 17:29

      Κάτσε καλά, πως θα ρεφάρει ρε άνθρωπε ο Μηνάκος; τόσα εκατομμύρια ξόδεψε να κάνει την "Χιωνάτη" δήμαρχο, για βλάκα τον πέρασες;
      Ρε θα ρεφάρει και συ χτύπα τον κώλο κάτω.
      Ζήτω η "Χιωνάτη"

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/4/15 18:27

      όταν έγιναν μόνο απολύσεις ( και παραμένουν μέσα παρανόμος μόνο οι εκλεκτοί) συναδέλφων και καμία πρόσληψη όταν δεν έγινε καμιά επισκευή απορριμματοφόρων αρπαγών και λοιπών μηχανημάτων αυτό μας δημιουργεί περίεργες σκέψεις... πολύ περίεργες σκέψεις.....

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος14/4/15 17:40

    ΜΕΓΑΛΟΒΔΟΜΑΔΙΤΙΚΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ Ο ΜΗΝΑΚΟΤΑΜΤΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ...ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ...ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
    ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ;ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/15 08:55

      Η Δήμαρχος βγήκε με τον άντρα της να συζητήσουν την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας σε καφετέρια.
      Δεν κάθονται σπίτι τους να τα πουν.

      Πόσο μ@λάκες είστε ήθελα να ήξερα.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος14/4/15 17:46

    ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΦΤΕΞΕ , Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜ . ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΟΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ! ΓΙΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !!!!!!!!!!! ΕΔΩ ΤΕΡΙΑΖΕΙ (ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΦΕΥΓΟΥΝΕ ΜΑ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕΝΟΥΝ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14/4/15 17:50

    Ώρα να δούμε πόσο μας στοιχίζει η αποκομιδή των σκουπιδιών με την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου (προσωπικό, μέσα, συντήρηση, μεταφορά), και πόσο θα στοιχίσει με μία ιδιωτική εταιρία.
    Πριν βιαστείτε να βρίσετε, απαντήστε στο ερώτημα αν θέλετε καθαρή Σαλαμίνα και μείωση των τελών καθαριότητας που τα πληρώνουμε όλοι.. ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος14/4/15 17:58

    ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΑΓΙΑΝΝΑΚΙ:
    αρκετό καιρό πριν της τελευταίες εκλογές δεν έχει δαπανηθεί ούτε ένα ευρώ για τις ανάγκες της καθαριότητας όταν τα τηλέφωνα ολόκληρου τμήματος είναι απλήρωτα μήνες .... όταν έγιναν μόνο απολύσεις συναδέλφων και καμία πρόσληψη όταν δεν έγινε καμιά επισκευή απορριμματοφόρων αρπαγών και λοιπών μηχανημάτων αυτό μας δημιουργεί περίεργες σκέψεις.
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΒΟΥΛΑΓΙΑΝΝΑΚΙ; ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14/4/15 18:00

    Ο δήμαρχος Μεγίστης έφαγε 7 χρόνια φυλακή για διάφορες απάτες μεταξύ των οποίων και δαπάνη κινητής τηλεφωνίας ύψους 12.407,45 ευρώ.
    Εσένα ρε βουλογιαννάκι που δαπάνησες 150.000 ευρώ για τα 120 κινητά που είχες, πόσα χρόνια πρέπει να σου ρίξουνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος14/4/15 18:00

    ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΑΓΙΑΝΝΑΚΙ:
    αρκετό καιρό πριν της τελευταίες εκλογές δεν έχει δαπανηθεί ούτε ένα ευρώ για τις ανάγκες της καθαριότητας όταν τα τηλέφωνα ολόκληρου τμήματος είναι απλήρωτα μήνες .... όταν έγιναν μόνο απολύσεις συναδέλφων και καμία πρόσληψη όταν δεν έγινε καμιά επισκευή απορριμματοφόρων αρπαγών και λοιπών μηχανημάτων αυτό μας δημιουργεί περίεργες σκέψεις.
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΒΟΥΛΑΓΙΑΝΝΑΚΙ; ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος14/4/15 18:02

    ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Ο ΜΗΝΑΚΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ "ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ";
    ΕΙΝΑΟ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟΒΔΟΜΑΔΙΑΤΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ Ο ΜΗΝΑΚΟ,Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΤΑΜΤΑΚΟΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ;
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΤΗΣ ΩΣ ΣΩΤΗΡΑΣ...
    ΙΔΙΟΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑΚΟΤΑΜΤΑΚΟΥ
    "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΡΗΓΟΡΗΤΕ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/15 19:16

      ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΒΟΥΛΟΓΙΑΝΝΑΚΙ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ.
      ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΝΕ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ;
      ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΜΕΤΑ, Ε;

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος14/4/15 18:22

    Για πιά καθαριότητα μιλάτε και για ποιούς εργαζόμενους; Για τους εργαζόμενους που διωχτήκανε και άλλοι κρατήθηκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΌΝΟ ΕΛΆΧΙΣΤΑ ΆΤΟΜΑ ΠΑΡΌΛΟΥ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΒΓΕΊ ΑΠΌΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;Για ποιό δήμο μιλάμε και για ποιό πράγμα να στηρίξουν οι πολίτες της Σαλαμίνας όταν λειτουργούν με δυό μέτρα και δυό σταθμά. Η εργασία είναι για λίγους μόνο ΠΡΟΝΟΜΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος14/4/15 19:11

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ?????? ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΕΝΑΝ ΓΥΦΤΟ. ΑΝΑΜΟΥΝΟΥ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΓΗ Σ.ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος14/4/15 19:22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/15 00:29

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος14/4/15 20:19

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/15 20:45

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/4/15 21:21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/4/15 05:57

      ΜΗΝΑΚΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ Ο ΒΟΥΡΚΟΣ ΠΟΥ ΚΥΛΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος14/4/15 21:22

    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΣ ,ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙ !! ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ
    ΞΙΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΑΓΡΑΜΑΤΕ ,ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΛΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος14/4/15 21:36

    Ανώνυμος14/4/15 17:04
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΟΥΒΑ ΠΑΤΣΙ
    ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος14/4/15 16:05
    ΜΑ ΦΥΣΙΚΆ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΘΟΎΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΉΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΔΑΛΟΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΜΠΑΛΕΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΑ ΝΑ ΠΗΓΕΝΑΝ ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ ΒΡΑΣΕ ΡΥΖΙ...Ο ΝΟΏΝ ΝΟΗΤΌ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος14/4/15 22:35

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/15 07:49

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος15/4/15 06:00

    ΜΗΝΑΚΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ Ο ΒΟΥΡΚΟΣ ΠΟΥ ΚΥΛΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος15/4/15 09:34

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος15/4/15 11:24

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος15/4/15 12:33

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΕ. ΟΥΞΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος15/4/15 19:41

    Τσάβες, κάποιος πρέπει να σε σταματήσει από τα ολέθρια σφάλματα που συνεχίζεις να κάνεις.
    Το μίσος που τρέφεις εναντίον των Σαλαμινίων για την οδυνηρή ήττα σου στις εκλογές σε έχει τυφλώσει και πέφτεις συνεχώς σε λάθη που σε εκθέτουν.
    Η προσφυγή που έκανες για να μη περάσει ο προυπολογισμός με σκοπό να δημιουργήσεις πρόβλημα στη λειτουργία του Δήμου ήταν τεράστιο λάθος και βλακεία μαζί. Ούτε που κατάλαβες ότι η μη έγκριση του θα σε εξέθετε ανεπανόρθωτα. Με τα στοιχεία της δικής σου θητείας φτιάχτηκε ο προυπολογισμός και δεν πέρασε. Μα τόση βλακεία;
    Έτσι εξηγείται πόσο μυαλό είχες και γιατί χρεοκόπησες το δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος16/4/15 15:01

    ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Ο ΜΗΝΑΚΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ "ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ";
    ΕΙΝΑΟ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟΒΔΟΜΑΔΙΑΤΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ Ο ΜΗΝΑΚΟ,Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΤΑΜΤΑΚΟΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ;
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΤΗΣ ΩΣ ΣΩΤΗΡΑΣ...
    ΙΔΙΟΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑΚΟΤΑΜΤΑΚΟΥ
    "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΡΗΓΟΡΗΤΕ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.