Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Απρ 2015

Είναι αυτό περιβαλλοντολογικός πολιτισμός; Υπάρχει έλεγχος; Θα πληρωθεί ο ανάδοχος του έργου κανονικά; Δεν είναι η πρώτη φορά που εργολάβος αφήνει πίσω του το χάος! Έχεις δει εγκαταλελειμμένα κομμάτια άσφαλτο να πρασινίζουν; Στην Σαλαμίνα ναι.




20 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/4/15 08:53

    Έχεις δίκιο, είμαστε υπέρ του έργου το οποίο νομίζουμε εκτελεί η αντιπεριφέρεια για να λύσει προβλήματα ύδρευσης, όλα καλά αν δεν αφήσει πίσω της αυτή την κατάσταση όπως άφησε κομμάτια από την παλιά άσφαλτο ο εργολάβος επί δημαρχίας ΑΓΑΠΙΟΥ τα οποία η ίδια η φύση στην απελπισία της τα κάλυψε με χόρτο να μην τα βλέπουμε.

    Τώρα θα μου πεις το έργο αυτό που αναφέρω τέλειωσε τι το ψάχνεις τώρα;

    Το ψάχνω γιατί κάποιος κόπανος υπέγραψε να πληρωθεί ο εργολάβος, δεν είδε, δεν άκουσε;

    Ποιος, πώς και γιατί υπέγραψε; Δικαιούμαι να έχω την υποψία του χρηματισμού; Ή να πούμε πως ήταν ανίκανοι;

    Και επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται θα αναμείνουμε να κρίνουμε τα τεκταινόμενα εκ του αποτελέσματος κ αντιπεριφερειάρχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/4/15 13:36

    ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ,Ο ΔΗΜΟΣ ΟΜΩΣ ΩΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΝΟΤΑΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΙΕΣΤΗΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/4/15 15:04

    Αδιαφορία και προχειρότητα στα πάντα. Εχουμε τόσο συνηθίσει στην υποβάθμιση που δεν μας εντυπωσιάζει τίποτα πιά; Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/4/15 16:21

    Τραγέλαφος ψευδομαρτύρων κατηγορίας: Κάθισαν δίπλα στους κατηγορουμένους!
    Το φιάσκο του σαθρού κατηγορητήριου που αναμένεται να καταπέσει με πάταγο στην δίκη, έχει ήδη αρχίσει να αναδεικνύεται.

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ του capital.gr, το οποίο επιβεβαιώνεται και από δεκάδες μάρτυρες και δικηγόρους συνέβη το εξής αμίμητο στην διεξαγωγή της δίκης το πρωί:

    Αλλοδαποί μάρτυρες, μάλιστα η γυναίκα φορούσε μαντίλα, μπέρδεψαν τις θέσεις και κάθισαν στο εδώλιο των κατηγορουμένων με αποτέλεσμα να τους απομακρύνουν λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί. Οι εν λόγω μάρτυρες κατηγορίας κάθισαν μάλιστα δίπλα στους κατηγορουμένους σαν να μην συμβαίνει τίποτε.

    Το γεγονός αυτό από μόνο του αποδεικνύει πως οι εν λόγω μάρτυρες κατηγορίας δεν αναγνωρίζουν κανέναν από τους κατηγορουμένους, ειδάλλως δεν θα καθόντουσαν εκεί.

    Ο τραγέλαφος του σαθρού κατηγορητήριου θα αναδειχθεί σε όλο του το μεγαλείο σύντομα στην δίκη.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/4/15 16:27

    Οι τουρκοπράκτορες αποθρασύνθηκαν: Πρόκληση η περιφορά του επιταφίου στον Εχίνο της Ξάνθης!
    Σε άρθρο του, ο δημοσιογράφος Αμπτουλαχιλ Ντεντε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ''τουρκικα νέα'' με αφορμή το γεγονός της περιφοράς του Επιταφίου την Μ. Παρασκευή, υπό την αιγίδα του τέταρτου σώματος στρατού της Ξάνθης, στο χωριό Εχίνος του δήμου Μύκης, απαιτεί να μην τελούνται ορθόδοξες θρησκευτικές τελετές μέσα στην Ελληνική επικράτεια και τις χαρακτηρίζει ''ρεζιλίκι'' και ''σκάνδαλο''.

    Συνάμα, εμμέσως πλην σαφώς, προτρέπει τους φανατικούς μουσουλμάνους της Ξάνθης να επιτίθενται σε χριστιανούς ακόμα και με.. ρίξη μολότοφ. Τονίζει μάλιστα, ότι επειδή ο Εχίνος είναι το χωριό του Ζεϊμπέκ ενός Έλληνα μουσουλμάνου βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου, του ζητά να καταδικάσει την θρησκευτική τελετή της Ορθοδοξίας.

    Ο Σύριζα Ξάνθης κι ο κ. Ζεϊμπέκ κρατούν μια ένοχη σιωπή και δεν βγαίνουν ξεκάθαρα να καταδικάσουν τις δηλώσεις αυτού του ερπετού και ειδικά για το γεγονός ότι προέβη σε πρόκληση δημιουργίας κακουργηματικών πράξεων προτρέποντας τους μουσουλμάνους κατοίκους του Εχίνου να αντιδράσουν βίαια κατά των χριστιανικών εκδηλώσεων στην Ελληνική Επικράτεια.

    Δικαιολογημένα λοιπόν σκεφτόμαστε ότι ίσως η απαγόρευση των ορθοδόξων θρησκευτικών εκδηλώσεων στα πομακοχώρια της Ξάνθης, ήταν μία ακόμη δέσμευση του Σύριζα προς το μίασμα του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, προκειμένου να ψηφιστεί από την μειονότητα.

    Για ακόμη μία φορά η Χρυσή Αυγή δηλώνει ότι οι τρομοκράτες παρακρατικοί του τούρκικου προξενείου και τα βουλευτικά πρακτοράκια τους, τα τσιράκια του δήθεν συνταγματικού τόξου δεν έχουν χώρο στην πατρίδα μας. Πότε επιτέλους θα κατανοήσει ο Θρακιώτης πολίτης ότι μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές μάχονται για τα εθνικά μας θέματα και ιδιαίτερα για την Θράκη; Όλοι οι άλλοι είναι ανθελληνικά προδοτικά ανδρείκελα, που όχι μόνο δεν διστάζουν αλλά το χαίρονται, το θεωρούν πρόοδο κι επίτευγμα του πολυπολιτισμού να ξεπουλούν, να καταργούν ήθη κι έθιμα Ελληνορθόδοξα και να παραδίδουν την Πατρίδα μας στην ‘’γείτονα’’, προκειμένου να παραμείνουν κι αυτοί, όπως και οι προηγούμενοι, κολλημένοι στον θώκο της εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/4/15 18:58

    Απρόκλητη, δολοφονική επίθεση υπέστη οπαδός της Χρυσής Αυγής από συμμορίες της αριστεράς, οι οποίες αλώνιζαν ανενόχλητες στην πέριξ των φυλακών Κορυδαλλού περιοχή, υπό την ανοχή των αστυνομικών δυνάμεων.

    Ο οπαδός της Χρυσής Αυγής δέχτηκε την δολοφονική επίθεση των αριστερών, καθώς διέσχιζε με τη μοτοσυκλέτα του την λεωφόρο Γ. Λαμπράκη, στο ύψος του δημοτικού πάρκινγκ. Ξυλοκοπήθηκε από ένα όχλο αριστεριστών, κατέστρεψαν την μηχανή του και γλίτωσε χάρη στην επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες περιορίστηκαν απλώς στον απεγκλωβισμό του, δίχως να προχωρήσουν στην παραμικρή προσαγωγή ή σύλληψη!

    Χαρακτηριστικό του γεγονότος και της τρομοκρατίας που εξαπολύεται από Κράτος και παρακράτος είναι ότι οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης παρέμεναν στο σημείο ακόμη και μετά την αστυνομική επέμβαση, επιδεικνύοντας τα ρόπαλα τα οποία χρησιμοποίησαν προκειμένου να «συνετίσουν» έναν συμπατριώτη μας που επέλεξε να στρέψει την πλάτη του στα διεφθαρμένα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου.

    Εξόχως ενδεικτική του κλίματος τρομοκρατίας που στήθηκε από τους παρακρατικούς μηχανισμούς στον Κορυδαλλό, είναι και η επίθεση με προπηλακισμούς που δέχτηκε βουλευτής του κόμματος "Ποτάμι", ο οποίος βρισκόταν στο μπλογκ των αριστεριστών και ξυλοκοπήθηκε από αριστεριστές, προτού φυγαδευτεί από πολίτες. Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Ορφανός δέχτηκε επίθεση από μαυροφορεμένους αντιφασίστες με στυλιάρια.

    Υ.Γ. Υπήρξε προσπάθεια να εξαφανιστεί το οπτικοακουστικό υλικό της δολοφονικής επίθεσης των αριστεριστών κατά του οπαδού της Χρυσής Αυγής αλλά δυστυχώς για κάποιους απέτυχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/4/15 19:32

    Κυβερνητικό τσίρκο: Πανούσης εναντίον Χριστοδουλοπούλου για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης
    Οι ανεκδιήγητες, ανεδαφικές και ασόβαρες δηλώσεις της Τασίας Χριστοδουλοπούλου για το καυτό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης οδήγησαν σε εσωτερικές έριδες ανάμεσα στην κυβέρνηση. Ο Γιάννης Πανούσης, κατά την διάρκεια σύσκεψης το περασμένο Σάββατο για το τόσο σημαντικό αυτό θέμα, δήλωσε τα εξής, «καρφώνοντας» ουσιαστικά την Χριστοδουλοπούλου:

    «Ακούω τις διάφορες απόψεις ότι και να έρθουν ένα, δύο ή τρία εκατομμύρια μετανάστες δεν πειράζει, διότι είναι πονεμένοι άνθρωποι. Προφανώς είναι πονεμένοι άνθρωποι, αλλά όταν έχεις 9.000.000 Έλληνες δεν μπορείς να έχεις 5.000.000 αλλοδαπούς. Έχεις πρόβλημα». Πρόσθεσε επίσης ότι οι μετανάστες «όπως μπαίνουν κρυφά μπορούν να βγουν και κρυφά. Όμως δεν είναι δυνατόν να έρχονται 100.000, να επαναπροωθούνται 10.000 και οι υπόλοιποι 90.000 να γίνονται αόρατοι».

    Φαίνεται ότι η Χριστοδουλοπούλου «τα ακούει» ακόμη και από τους «συντρόφους» της μέσα στην κυβέρνηση. Αλλά πέρα από τις οποιεσδήποτε φαιδρές απόψεις της Χριστοδουλοπούλου, οι οποίες όμως γίνονται πολύ επικίνδυνες λόγω ακριβώς του θεσμικού της ρόλου, οι δηλώσεις του Πανούση μπορούν να ερμηνευθούν κι αλλιώς. Ως ένα «αντίβαρο» στα όσα υποστηρίζει η Χριστοδουλοπούλου, έτσι ώστε να μετριαστεί κάπως η τεράστια αρνητική εντύπωση που έχει δημιουργηθεί στην συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, ανεξαρτήτως κομματικής πεποίθησης.

    Μετά τα άκρως σοκαριστικά, εκτός πραγματικότητας και βόμβα μεγατόνων στα θεμέλια της Κοινωνίας λεγόμενα της Χριστοδουλοπούλου, έρχεται «να αποκαταστήσει την τάξη» ο Πανούσης, ώστε να μην έχει τεράστιο πολιτικό πρόβλημα ο ΣΥΡΙΖΑ. Αποτελεί, δηλαδή, μια πολιτική εκδοχή του «καλού και κακού αστυνομικού», με αντικειμενικό σκοπό να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου γύρω από τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Γι' αυτό τον λόγο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πέσουμε στην αποπροσανατολιστική παγίδα του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/4/15 20:24

    Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΤΟΥ, ΤΕΛΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΘΥΛΙΚΟΝ ΟΡΝΕΟΝ ,Η ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ, Ο ΔΕ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΧΥ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥ !!!! ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ , ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος20/4/15 20:32

    ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΝΤΑΛΤΟΝ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΗΤΤΑ ;ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟ .ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΑΡΑ ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος20/4/15 21:24

    Εκει στα Παλουκια παραπονιουνται οτι δεν εχουν πετρελαιο και κανουν εκδηλωση 3.500 ευρω με τη Ρεμπουτζικα; Δεν ειχαν αλλες αναγκες; Το σχολειο δεν ειναι αρτος και θεαματα. Ειναι προκληση να δινονται αυτα τα χρηματα σε καιρο κρισης και με τα σχολεια να εχουν τοσες αναγκες. Τα χρηματα αυτα ποιος τα δινει; Γιατι δε δινονται για υλικοτεχνικο εξοπλισμο του νεου σχολειου; Ντροπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος21/4/15 01:31

    Στους διεθνείς τοκογλύφους τα διαθέσιμα των Ταμείων και μάλιστα με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου!
    Προεκλογικώς η κυβέρνηση Σανέλ μεμφόταν - και ορθώς - τους Σαμαροβενιζέλους ότι κυβερνούσαν με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, χωρίς δηλαδή την συναίνεση του Κοινοβουλίου. Μεμφόντουσαν επίσης τους Σαμαροβενιζέλους - και πάλι ορθώς - ότι αποσαθρώνουν την Ελληνική Οικονομία, επιβάλλοντας υφεσιακά μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού.

    Παρά τις μομφές, όμως, και τις φλογερές προεκλογικές εξαγγελίες, οι Έλληνες βιώνουν «μια απ’ τα ίδια», αφού η νέα κυβέρνηση επιμένει στα υφεσιακά μέτρα, τα οποία μάλιστα παίρνει με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου. Συγκεκριμένα, δημοσιεύτηκε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου , με την οποία καθίσταται «αναδρομικά» υποχρεωτική η μεταφορά των διαθέσιμων των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης στην Τράπεζα της Ελλάδος.

    Κοινώς οι συριζαίοι έβγαλαν μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που δεν πέρασε δηλαδή από την Βουλή, σύμφωνα με την οποία αναδρομικά από τις 17 Μαρτίου (ένα μήνα πριν δηλαδή) τα πάσης φύσεως Ταμεία της Χώρας (Δήμοι, Περιφέρειες κλπ) θα πρέπει να μεταφέρουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα στην ΤτΕ, ώστε να τα δώσουν οι συριζαίοι στους διεθνείς τοκογλύφους.

    Αυτό, βεβαίως, είναι μία μορφή έμμεσης και κάθετης φορολόγησης, όπως αυτή που τόσο καιρό εφάρμοζαν οι σαμαροβενιζέλοι. Απλώς αντί να τα παίρνουν απευθείας από την τσέπη των Ελλήνων, τα παίρνουν από τις κρατήσεις που τους γινόντουσαν.

    Ουσιαστικά είναι ακριβώς το ίδιο, απλώς δεν φαίνεται απευθείας στον Έλληνα, ο οποίος θα πρέπει να περιμένει για να δει τη μείωση των αντίστοιχων παροχών που έπαιρνε από τους φορείς, τους οποίους η κυβέρνηση «στραγγίζει» από ρευστότητα, για να πληρώσει το ΔΝΤ.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος21/4/15 01:58

    Μόνον οι αληθινοί και γνήσιοι Έλληνες που τιμούν την ψήφο με την οποία εκλέχθηκαν στέκονται όρθιοι και απροσκύνητοι απέναντι στα ''πυρά" των συκοφαντών ανθελλήνων που στο πρόσωπο του ΑΡΧΗΓΟΥ και των συναγωνιστών βουλευτών μας βγάζουν το ανθελληνικό μίσος τους και δείχνουν ασέβεια στο σύνταγμα ''υβρίζοντας'' με αυτό τον τρόπο όλους εμάς που ψήφισαν και στηρίζουν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Κόμμα που δεν είναι παράνομο και εισήλθε στη βουλή με τις ψήφους Ελλήνων.

    Eνοχλήθηκαν οι ''δήθεν'' φιλάνθρωποι, αντιρατσιστές και δημοκράτες από τις αλήθειες που ειπώθηκαν μέσα στη βουλή και θέλησαν με φυλακίσεις, διώξεις, εκφοβισμούς και εκτελέσεις αθώων να φιμώσουν την φωνή της Ελλάδας. Ενοχλήθηκαν οι "πράκτορες'' αυτών που επιβουλεύονται την διάλυση της χώρας μας και την υποδούλωση του ελληνικού λαού στους καιροσκόπους τοκογλύφους-εκβιαστές και προσπάθησαν να μας τρομοκρατήσουν!

    Μα πόσο ανιστόρητοι είναι!! Πόσο αφελείς και τυφλοί! Έχει καμία ομοιότητα ο ΑΡΧΗΓΟΣ μας και όλη η Κ. Ομάδα μας με όσους ''κατασπατάλησαν'' το δημόσιο χρήμα και αντί να είναι στη φυλακή είτε απολαμβάνουν την ελευθερία τους είτε έχουν καταφύγει στο εξωτερικό; με πολλά δις στην βαλίτσα τους;

    Ποιον εμπαίζουν; Τον άνεργο, τον χαμηλοσυνταξιούχο που συντηρεί δύο οικογένειες ή και τρείς ή τους χιλιάδες πτυχιούχους που βλέπουν το μέλλον τους να χάνεται;

    Αρχίζουν είπαν οι αιτήσεις για τα επιδόματα σχετικά με την ανθρωπιστική κρίση. Κανένα ελληνόπουλο άνεργο δεν θα πάρει επίδομα γιατί φιλοξενείται στον πατέρα του και ας ζει από έναν μισθό πείνας τετραμελής οικογένεια. Ποιοι θα πάρουν; Οι ρομά, οι λαθρομετανάστες, οι πρόσφυγες!

    Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να δώσει λύση στην απόλυτη υποδούλωση στο ΔΝΤ και στους τοκογλύφους.

    Η Ελλάδα χρειάζεται Εθνικό Κυβερνήτη με όραμα, αξία, δύναμη, γνώση, ιδανικά και πιστεύω.

    Η Χρυσή Αυγή πρέπει να δικαιωθεί και να στηρίξει την Ελλάδα ως η μόνη κατάλληλη πολιτική δύναμη.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/15 01:59

      Κοινωνική αλληλεγγύη» Σύριζα: Δωρεάν διαμερίσματα και 11 ευρώ σε κάθε λαθρομετανάστη!

      Σας χαιρετώ. Καλή εβδομάδα εύχομαι δικαίωση να τελείωση αυτό το μαρτύριο να λάμψη η αλήθεια που άδικα σας βασανίζουν τόσους μήνες. Και εμείς δεν αισθανόμαστε καλά όταν σας βασανίζουν. Σας θέλουμε να μας αντιπροσωπεύεται στο κοινοβούλιο. Εμείς δεν βάλαμε στο κοινοβούλιο εγκληματικές οργανώσεις αλλά ψηφίσαμε εθνικιστές γιατί είσθε οι μόνοι που ενδιαφέρεστε για την Ελλάδα μας. Ο θεός είναι κοντά σας όπως και εμείς. Με συναγωνιστικούς χαιρετισμούς η νίκη είναι μαζί σας.


      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος21/4/15 07:42

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος21/4/15 12:15

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος21/4/15 12:45

    Γλυκιέ μου άντρα (λέμε τώρα) δεν είναι κακό που την λένε ελαφίνα, κακό είναι το τι λένε για σένα στην Κούλουρι που το ξέρεις, δεν το γράφω για να μην το σβήσει ο Admin που τα πάντα θωρεί και καλά κάνει….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος21/4/15 17:29

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος23/4/15 07:55

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.