Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Απρ 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ανοιχτή εκδήλωση για την Ελληνική στρατηγική για βιώσιμη ανάπτυξη: Η κοινωνική διάσταση

Η Πολιτική Κίνηση Ιδεών και Δράσης «ΠΡΑΤΤΩ», συνεχίζοντας την προσπάθειά της να συμβάλει στην αποσαφήνιση των μεγάλων πολιτικών και κοινωνικών ζητημάτων της χώρας, ιδιαίτερα σήμερα, που τις τύχες της έχει η Κυβέρνηση Κοινωνικής Σωτηρίας, διοργανώνει την Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 και ώρα 19:00 μ.μ. στο POLIS CAFE (Πεσμαζόγλου 5 – Στοά Βιβλίου), ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Η Ελληνική στρατηγική για βιώσιμη ανάπτυξη: Η κοινωνική διάσταση».
Η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και η προστασία των εργαζομένων αποτελούν τον πυρήνα του Ελληνικού προβλήματος, αφού το «σύστημα παρακμής», μέσω του μνημονιακού «οδοστρωτήρα», τα προηγούμενα χρόνια προκάλεσε την πλήρη αποδιοργάνωση της οικονομικής της βάσης και διέλυσε ακόμα και τα στοιχειώδη εργασιακά δικαιώματα.
          Ομιλητές θα είναι οι: Θεόδωρος Σακελλαρόπουλος, Καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Γιάννης Κουζής, Καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Χρήστος Πούρης, Γενικός Διευθυντής Proton, μέλος του «ΠΡΑΤΤΩ».
Την συζήτηση θα συντονίσει ο Καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και μέλος του Δ.Σ. του «ΠΡΑΤΤΩ» Νίκος Λέανδρος.
Μετά το πέρας των εισηγήσεων, θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση όσων προσκεκλημένων το επιθυμούν.
Γραφείο Τύπου «ΠΡΑΤΤΩ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.