Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Απρ 2015

Η σιωπή κα Δήμαρχε, δεν είναι πάντα χρυσός… …

Αξιότιμη κα Δήμαρχε,
Σήμερα πολλά blogs της Σαλαμίνας πήραμε το ακόλουθο μήνυμα από την δημοσιογράφο κα Βελισσαράτου, μπορείτε να μας πείτε εσείς σας παρακαλώ πολύ, τι θα της απαντήσουμε; Γιατί πραγματικά έχουμε έρθει σε δύσκολη θέση.
Θα πρέπει να της πούμε πως οι ντόπιοι δημοσιογράφοι της κοινής γνώμης της Σαλαμίνας βρισκόμαστε στο σκοτάδι από δική σας υπαιτιότητα που έχετε απαξιώσει πλήρως την ενημέρωση στο νησί μας; Έχετε συνειδητοποιήσει κα Δήμαρχε πως είσαστε στην εξουσία πάνω από μισό χρόνο και δεν έχετε κάνει ακόμα ούτε μια συνέντευξη τύπου;
Η κριτική δεν είναι πάντα για κακό, κάνει την εξουσία πιο προσεκτική και αποδοτική και μη την φοβάστε.
Πώς θα ‘πρεπε κατά την γνώμη σας να το χειριστούμε; Αναμένουμε την απάντηση σας
Με εκτίμηση
Ο διαχειριστής του SALAMIS NEWS

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Θα ήθελα να έχουμε μία επαφή για να αναδείξουμε τα χρόνια προβλήματα της Σαλαμίνας στη βουλή.
Θα ήταν πολύτιμη η βοήθεια σας στο να μου στέλνατε υλικό και δράσεις.
Ειδικά τώρα θα ήθελα να με ενημερώσετε για το αποτέλεσμα της συνάντησης που είχε η δήμαρχος του νησιού με τον Υπουργό Εσωτερικών για τον προϋπολογισμό του δήμου στη σκιά του ΠΝΠ για τα διαθέσιμα των δήμων.
Ιουλία Βελισσαράτου - Δημοσιογράφος και Επιστημονικός Συνεργάτης Νίκου Ορφανού, Βουλευτή Β' Πειραιά - το Ποτάμι.

80 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/4/15 20:29

    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ "ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ"
    Οι Τούρκοι διοργανώνουν συλλαλητήριο απέναντι από την Κω κατά της ελληνικής «κατοχής» 150 νησιών του Αιγαίου!
    Σε μια άκρως επικίνδυνη και ύποπτη εξέλιξη προχωρά το τουρκικό «βαθύ» κράτος με τη διοργάνωση συλλαλητηρίου κατά της «ελληνικής κατοχής» 150 νησιών και νησίδων στο Αιγαίο!

    Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 26 Απριλίου στην Αλικαρνασσό (Bodrum) και στις 15:00 απέναντι από την Κω όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα.

    Η συγκέντρωση μπορεί μεν να διοργανώνεται από το τουρκικό κόμμα Vatan πλην όμως έχει την ενθάρρυνση της τουρκικής ηγεσίας η οποία θα χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη εξέλιξη αλλά και τις επόμενες που θα ακολουθήσουν ως «λαϊκή αγανάχτηση» για την ελληνική «κατοχή».

    Στην συγκέντρωση όπως αναφέρεται πρόκειται να πάρουν μέρος Τούρκοι πολίτες από τις περιοχές της Σμύρνης, Αϊδινίου, Μπαλικεσίρ και των νοτιοδυτικών τουρκικών ακτών.

    Μάλιστα δεν θα πρόκειται για απλή συγκέντρωση.

    Στο συλλαλητήριο θα μιλήσει και ο πρώην υπουργός Άμυνας της Τουρκιάς, Barlas Doğu, ο οποίος αφού πρώτα θα αναγνώσει επιστολή στη συνέχεια θα επιχειρήσει να την επιδώσει στην ελληνική πρεσβεία της Άγκυρας και στην οποία θα γίνεται διαμαρτυρία για την παράνομη, όπως θα υποστηρίζεται της «κατοχής» 150 νησιών του Αιγαίου.

    Το ποια είναι η διασύνδεση βέβαια της συγκέντρωσης με το τουρκικό κράτος φαίνεται από το γεγονός ότι στην επιστολή θα γίνεται ιδιαίτερη μνεία στα νησιά Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι τα οποία, σύμφωνα με τους Τούρκους, με παράνομο τρόπο επιβλήθηκε η ελληνική κατοχή από το 2004 και μετά.

    Φυσικά είναι τα νησιά στα οποία παρατηρείται ο μεγαλύτερος αριθμός υπερπτήσεων τουρκικών μαχητικών κάτι που δείχνει πως η Άγκυρα έχει βάλει κυριολεκτικά «πλώρη» για νέα σχέδια στην περιοχή.

    Παράλληλα θα επισημαίνεται ότι η Ελλάδα έχει… παραβιάσει την συνθήκη της Λοζάνης που απέδιδε τα νησιά αυτά στην Τουρκία!

    Μπορεί βέβαια στις 7 Ιουνίου να πραγματοποιηθούν οι βουλευτικές εκλογές στην Τουρκία και το Vatan να προσπαθεί έτσι να αυξήσει την εκλογική επιρροή του αλλά το γεγονός ότι ένα πολιτικό κόμμα στρέφεται ξεκάθαρα εναντίον της ελληνικότητας νησιών που πραγματοποιεί υπερπτησεις η τούρκικη Αεροπορία δείχνει τη σοβαρότητα του θέματος.

    Ακόμη ο κατάλογος των 150 νησιών και νησίδων που διεκδικούν ακόμη και έτσι δηλαδή ανεπίσημα οι Τούρκοι δεν είναι επακριβώς γνωστός , αλλά πολύ σύντομα η σχετική λίστα είναι πιθανό να λάβει και σφραγίδα τουρκικού ΥΠΕΞ.

    Έτσι τη στιγμή που στην Αθήνα πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις «αλληλεγγύης» για τους λαθρομετανάστες στην Τουρκία το αντίστοιχο κλίμα έχει σαν στόχο τα νησιά μας στο Αιγαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/4/15 00:46

      Σφοδρές αντιδράσεις από τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της Ομόνοιας για την εγκατάσταση λαθρομεταναστών που “λιάζονται”
      Έντονη είναι η αντίδραση των κατοίκων και των επιχειρηματιών της περιοχής της Ομόνοιας, οι οποίοι είναι αντίθετοι στο ενδεχόμενο να διατεθούν ακίνητα της περιοχής προκειμένου να φιλοξενηθούν λαθρομετανάστες. Διαμαρτύρονται έντονα για την πιθανότητα να λειτουργήσει το ιστορικό ξενοδοχείο «La mirage» ως χώρος φιλοξενίας των λαθρομεταναστών, οι οποίοι καταφθάνουν με απίστευτους ρυθμούς το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Χώρα μας. Ο Καμίνης, μάλιστα, έδωσε μια λίστα με 1.800 ακίνητα, τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την στέγασή τους προκαλώντας την αρνητική αντίφαση κατοίκων και επιχειρηματιών της περιοχής.

      «Δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλο αυτή την κατάσταση. Οι άνθρωποι αυτοί, αφού φτάνουν στα νησιά στα οποία διαμένουν μόνο για δυο-τρία 24ωρα, έπειτα καταλήγουν ταλαιπωρημένοι να περιφέρονται στην Ομόνοια. Η πρόταση του δημάρχου Αθηναίων είναι πρόχειρη και βεβαίως άστοχη. Δεν λύνεται έτσι το πρόβλημα», ειπώθηκε χαρακτηριστικά, ενώ σε άλλες δηλώσεις επιχειρηματιών της περιοχής τονίζεται ότι «Πρέπει να κρατήσουμε ζωντανή την Ομόνοια», με αναφορά στις επιπτώσεις που θα έχει η κατάλυση των λαθρομεταναστών σε κτίρια της περιοχής. Ακόμη, υποστήριξαν ότι «το Κέντρο απειλείται επικίνδυνα» και πως «η παρουσία των μεταναστών στην πλατεία Ομονοίας έριξε τον τζίρο». Μάλιστα, ειπώθηκε ότι οι εικόνες με τους εξαθλιωμένους μετανάστες μαραζώνουν τους επαγγελματίες αφού πολλοί αποφεύγουν να κάνουν τις αγορές τους στην περιοχή επειδή φοβούνται.

      Σε όλους αυτούς τους εκ του ασφαλούς «ανθρωπιστές» και «αντιρατσιστές», οι οποίοι από απόσταση ασφαλείας κουνούν το δάκτυλό τους για τις αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής, έχουμε να κάνουμε την εξής πρόταση: Να χρησιμοποιηθούν οι μεγάλες οικίες, όσων απ΄αυτούς διαθέτουν τέτοιες, και εκεί να φιλοξενηθούν για όσο καιρό χρειαστεί οι πρόσφυγες. Όταν οι ίδιοι δείξουν έμπρακτα πόσο φιλάνθρωποι και πονόψυχοι είναι, δίνοντας το καλό παράδειγμα, τότε δικαιούνται να ζητήσουν το ίδιο από τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες των Λαϊκών συνοικιών. Καναλάρχες, υπεραμειβόμενοι δημοσιογράφοι, ανήσυχοι και ευαισθητοποιημένοι μεγαλοαστοί των Βορείων προαστίων, το ΚΚΕ με το τεράστιο σε έκταση «σπίτι του λαού» και οι λοιποί «μπρούκληδες» της πάσης φύσεως αριστεράς και υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ας δώσουν μια αποστομωτική απάντηση σ΄όλους όσοι αμφισβητούν την έμφυτη γενναιοδωρία τους. Ας δείξουν την μεγαλοκαρδία τους και ας μοιραστούν τις ανέσεις των πολύτιμων κατοικιών τους με τους δυστυχισμένους και ταλαιπωρημένους ανθρώπους που συρρέουν στην Χώρα μας.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος23/4/15 20:43

    `` ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ `` ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/4/15 21:00

    ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ( ΖΟΜΠΙ ) ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ? Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ? ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΗΜΠΩΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ? ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΑΤΕ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ? ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/4/15 21:24

    Νικόλα, μην βιάζεσαι.
    Πίσω έχει αχλάδα την ουρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/4/15 21:41

    η κυρία αυτή που δηλώνει συνεργάτης του βουλευτή από το ποτάμι δεν είδε πως ο βουλευτής ήρθε για πρώτη φορά στο δήμο για μια εθιμοτυπική επίσκεψη και μάλιστα έβγαλε και δελτίο τύπου ;; τι ακριβώς θέλει να μάθει όταν δουλεύει για τον βουλευτή;;; ρε μας δουλεύετε ή μας περνάτε για κουτούς;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/4/15 22:03

    Τα εν οίκω μη εν δήμω. Κι' αφού ο δήμος είναι σπίτι μας τηρούμε σιγή ιχθύος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/4/15 22:05

    μαστροκολε φαινεται οτι δεν πηρες τα αναμενομενα και εχεις ξυνισει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/4/15 23:08

      Tι θέλει να πει ο ποιητής; Οτι χρηματίζουν τους δημοσιογράφους για να ΜΗΝ μιλάνε;
      Συνέλθετε νανάκια γιατί αυτή η συσκότιση λειτουργεί εις βάρος σας. Εμείς σας ψηφίσαμε, εμείς σας πληρώνουμε, τα δικά μας χρήματα διαχειρίζεστε. Δεν είναι τσιφλίκι σας ο Δήμος.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/4/15 23:24

      Καλέ μου (Ανώνυμε 23/4/15 22:05) ξέρεις πως ο "μαστρόκολος" σας έχει χεσμένους και σας και τα λεφτά σας.
      ΤΕΛΟΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/4/15 23:55

      σιγά ρε υπεράνω..... όλοι και όλα έχουν την τιμή τους

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος24/4/15 00:01

      εξ ιδίων τα αλλότρια;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος24/4/15 00:18

      θα σας λυπήσω γι αυτό που θα διαβάσετε. Ο Μαστροκόλιας δεν σας έχει ανάγκη. Εσείς τρέχετε απο πίσω του και τον παρακαλάτε να μην αναβάζει όλα αυτά που όλοι κρύβεστε και τα λέτε πίσω απο τους Νάννους και τους Γίγαντες. Εσείς τον ενοχλήτε να βγουν τα σχόλια και και και και...... . Άντε μην γίνεστε άλλο γελοίοι και ρεζίληδες άντε άντε και για το τελος ουαουυυυ

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος24/4/15 00:20

      άτυχα τα κακόμοιρα, μεγαλεία ονειρεύονταν και πέσανε σε δυστοκία

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος24/4/15 00:20

      θα σας λυπήσω γι αυτό που θα διαβάσετε. Ο Μαστροκόλιας δεν σας έχει ανάγκη. Εσείς τρέχετε απο πίσω του και τον παρακαλάτε να μην αναβάζει όλα αυτά που όλοι κρύβεστε και τα λέτε πίσω απο τους Νάννους και τους Γίγαντες. Εσείς τον ενοχλήτε να βγουν τα σχόλια και και και και...... . Άντε μην γίνεστε άλλο γελοίοι και ρεζίληδες άντε άντε και για το τελος ουαουυυυ

      Διαγραφή
    8. OΙ ξένοι να πάνε στα χωριά τους....και ο Μαστροκόλλιας..................

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος27/4/15 23:43

      μεγάλη προσωπικότητα ο μαστροτέτοιος! του κώλου!

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος28/4/15 08:04

      Απ' ότι βλέπω όμως όλοι μ' αυτόν ασχολείστε σας μπήκε στην μύτη;
      Μόνο που αυτός ότι έχει να πει τα λέει δημόσια και επώνυμα ενώ εσείς "λαγοί" μέσα από το λαγούμι σας.
      Φτού σας ξεφτίλες μη και σας ματιάσω

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος23/4/15 23:23

    ΚΤΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΝΑΣΤΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΧΡΟΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

    ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΜΕ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ;ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΕΛΙΚΑ;..................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/4/15 23:27

    Ρε Νανάκια της Χιονάτης,
    Τι λέει ο άνθρωπος; Μας έχετε 7/8 μήνες στο σκοτάδι, τι κάνετε πως το κάνετε μούγκα στην στρούγκα του δήμου
    Ο μυστικισμός είναι για ανασφαλή ανθρωπάκια σαν και σας που φοβόσαστε και την σκιά σας.
    Εκτός κι αν!
    Ρε λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/4/15 23:28

    Μπάαααα δεν το φαντάζομαι
    Εσείς έχετε τα χέρια άσπρα σαν το γάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος24/4/15 00:17

    Σας πήρανε χαμπάρι και οι απέναντι και ζητάνε να μάθουν τα χάλια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/4/15 02:13

      Ο Δήμος πτώχευσε επί Τσαβαρή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν μερίδιο ευθύνης και οι προηγούμενοι Δήμαρχοι, την κύρια όμως ευθύνη την έχει αυτός.
      Αν άκουγε τη Νάννου που του έλεγε το 2011 να μπει ο Δήμος στο Πρόγραμμα Εξυγίανσης, σήμερα θα είχαμε ένα εύρωστο Δήμο. Δυστυχώς δεν την άκουσε. Το αποτέλεσμα; Να μη μπορεί να λειτουργήσει ο Δήμος γιατί δεν έχει εγκεκριμένο προυπολογισμό λόγω των υπέρογκων χρεών.
      Ο προυπολογισμός που δεν περνάει, φτιάχθηκε σύμφωνα με το νόμο με τα οικονομικά στοιχεία όπως αυτά είχαν διαμορφωθεί τον Αύγουστο του 2014. Ποιός είπαμε ότι ήταν δήμαρχος τότε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/4/15 07:52

      ΡΕ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ
      ΡΕ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟ ΟΡΘΙΟ ΜΕ ΔΙΟΛΑΣΙΟ ΧΡΕΟΣ
      ΡΕ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΓΙΝΟΣΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΡΕΖΗΛΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ
      ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΡΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
      1.ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΤΙΣ 1-1-2011
      2.ΠΟΣΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΙΣ 31.12.2014
      3.ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ,ΟΦΕΙΛΗ ΕΥΔΑΠ ΚΛΠ,ΚΛΠ
      ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΗΦΘΕΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ.
      ΟΜΩΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ....... ΑΓΓΑΛΙΑΤΟΥ ΣΑΝ .....ΣΥΚΟ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/4/15 10:55

      Τα λαμόγια σαν και σένα έχουν το ελεύθερο να γράφουν ότι παπαριά τους κατέβει στο κεφάλι.
      Το ότι όμως ο δήμος πτώχευσε επί τσαβαρή και με τη βούλα του κράτους, αυτό δεν αλλάζει με τίποτα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος25/4/15 23:39

      ΜΗΝΑΚΟ 02:13,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΤΟΣΟ ΕΣΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΜΙΑ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΤΥ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος26/4/15 09:29

      Από ότι δημοσιεύθηκε και μετά από έλεγχο ορκοτού λογιστή, ο Τσαβαρής άφησε ταμιακά διαθέσιμα κάποιο επταψήφιο νούμερο. Αν όχι ας βγει στον αέρα το πραγματικό

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος24/4/15 01:47

    Τι ζητάει αυτή η κυρία; να μάθει για το αποτέλεσμα της συνάντησης που είχε η δήμαρχος του νησιού με τον Υπουργό Εσωτερικών για τον προϋπολογισμό του δήμου στη σκιά του ΠΝΠ για τα διαθέσιμα των δήμων;
    Ε, δεν είμαστε με τα καλά μας !!!! Πού ζει η κυρία, για ποιά διαθέσιμα μιλάει;
    Πριν γράψει αυτά, ρώτησε τον κ.Ορφανό να μάθει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Δήμος μας;
    Αφού είναι δημοσιογράφος, έριξε καμιά ματιά στα blogs ή στις εφημερίδες του νησιού και να διαβάσει τις ανακοινώσεις της Δημάρχου για την κατάρρευση του Δήμου;
    Διάβασε την επιστολή της Δημάρχου προς τον Υπουργό Εσωτερικών για να δει ότι ο Δήμος μας έχει τη ....τιμή να είναι μέσα στους 11 κόκκινους Δήμους της Ελλάδας χωρίς εγκεκριμένο προϋπολογισμό και χωρίς φράγκο;
    Διάβασε ότι με απόφαση του ΔΣ ο Γενικός Γραμματέας έχει ζητήσει από το Δεκέμβριο Οικονομικό και Διαχειριστικό έλεγχο και το Υπουργείο Οικονομικών ...κωφεύει;
    Αν δεν τα διάβασε όλα αυτά, καλά θα κάνει να τα διαβάσει και να μη λέει αρλούμπες. Άκου δω διαθέσιμα;
    Ποιά διαθέσιμα κυρά μου; Οι κόκκινοι Δήμοι έχουν διαθέσιμα; Θα μας τρελάνεις όλους τελικά;
    Πες της να πα να κάνει καμιά άλλη δουλειά και να μη γράφει σαχλαμάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/4/15 11:45

      Πρέπει να εισαι πολύ βλάκας; Συνέχισε να σνομπάρεις τους δημοσιογράφους και τα μπλοκ και θα φας καλά.
      Ελπίζω η κυρία Νάνου να σε διώξει κλοτσηδόν.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/4/15 15:20

      δεν μπορω να καταλαβω τον μαιο του 14 δεν εκλεχτηκε δημαρχεσα? θελει να μας πει οτι μεχρι την 1η σεπτρεμβριου που παρελαβε δεν της εμεινε χρονος να περασει εστω για τα ματια να δει τι γινετε στο δημο? οταν τον εκλεισε το ετος με στοιχεια του αυγουστου θελει να πει η δημαρχεσα οτι δεν γνωριζε? αλλα εχει μαθει να σας κανει να την ακολουθητε σαν προβατα και οτι σας λεει εσεις το αναπαραγετε. κριμα που εχει γεμισει ο δημος με κομπλεξικα ατομα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/4/15 13:20

      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΨΗΦΙΣΕ
      Κ'ΕΒΓΑΛΑΝ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ
      ΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ
      ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΥΡΤΙΝΑ

      ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΨΗΦΙΣΑΝ
      "ΛΙΓΙΑ" ΚΑΙ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΑ
      ΚΑΙ Ο ΜΗΝΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ
      ΤΗΝ ΚΑΝΑΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ

      ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΑΚΟ ΑΡΧΗΓΟ
      ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΥΛΑ
      ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ
      ΣΑΠΙΑ ΨΑΡΟΒΑΡΚΟΥΛΑ

      ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ "ΑΓΟΡΑΣΑΝ"
      ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ
      ΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΛΑ
      ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ "ΡΕΦΑΡΟΥΝ"

      ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ
      ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
      ΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ
      ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΣ ........ΚΑΡΥΔΙΑ...

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος24/4/15 07:55

    Ρε λαμογιο μηνακο νανο γιατι απο το Δεκεμβρη και οχι απο τον Οκτωμβρη που πηρε αποφαση το Δ.Σ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος24/4/15 08:27

    Ρε Νανάκι της Χιονάτης (Ανώνυμος24/4/15 02:13) δεν ντρεπόσαστε λιγάκι;
    Δεν φτάνει που σας στήριξαν να βγείτε που δεν θα βγαίνατε ούτε με σφαίρες, τους ρίχνεις και ευθύνες;
    Τα ακούς Μάριε; Για να ξέρεις ρε κατακαημένε ποιους στήριζες μέχρι και σήμερα. Έχεις μέγιστη ευθύνη γιατί έμπειρος ήσουνα και δεν δικαιολογείσαι, το δις εξαμαρτείν κι άντε να μου βρεις δικαιολογία τώρα.
    Όσον αφορά τον «αυτός» αυτιά γαιδάρου να βγάλεις εσύ κι όλο σου το σόι κόπανε και να γκαρίζετε τη νύχτα παλιοχαμάδα του κερατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος24/4/15 08:48

    ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ Ο 02:13 ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΥΣΙΤΣΑ Ο ΜΗΝΑΚΟ ΝΑΝΟ
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ "ΑΓΟΡΑΣΕ" ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/4/15 11:04

      Ακόμα να το χωνέψετε, ε; σοδίτσα-σοδίτσα και θα σας περάσει !
      118 κινητά ρε απατεώνες;

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος24/4/15 09:52

    ρε καταφερετε να φριαξετε αποθηκγ στον δημο και να τηρειθει το διπλογραφικο λογιστικο συστημα και μετα μιλαμε βλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/4/15 11:01

      Γιατί, αυτή η λινάτσα ο αστραπόγιαννος δεν είχε αποθήκη;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/4/15 22:04

      ΡΕ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ
      ΡΕ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟ ΟΡΘΙΟ ΜΕ ΔΙΟΛΑΣΙΟ ΧΡΕΟΣ
      ΡΕ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΓΙΝΟΣΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΡΕΖΗΛΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ
      ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΡΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
      1.ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΤΙΣ 1-1-2011
      2.ΠΟΣΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΙΣ 31.12.2014
      3.ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ,ΟΦΕΙΛΗ ΕΥΔΑΠ ΚΛΠ,ΚΛΠ
      ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΗΦΘΕΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ.
      ΟΜΩΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ....... ΑΓΓΑΛΙΑΤΟΥ ΣΑΝ .....ΣΥΚΟ

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος24/4/15 11:29

    ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΜΙΑ Η ΛΙΝΑΤΣΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ??????? ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΑΛΑΝΕ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος24/4/15 13:26

    Φίλοι μου από προσωπική εμπειρία.
    Εμπειρία, αν έρθει κάποτε δήμαρχος και βάλει τάξη στις ανεξέλεγκτες σπατάλες του Δήμου ο Δήμος θα έρθει στα "ίσια" του.
    Όχι μόνο θα ξοφλήσει τις υποχρεώσεις του αλλά θα κάνει και έργο.
    Αν θες τα δικά σου "καθαρά χέρια" δεν είναι πανάκια τι θα κάνεις με τα "λερωμένα τ' άπλυτα" του κάθε λαμόγιου εκεί μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος24/4/15 13:45

    ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΦΤΙΑΧΘΕΙ ΑΠΟΘΗΚΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΒΑΣΗ. ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ Η ΔΟΥΡΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος24/4/15 21:54

    ΡΕ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ
    ΡΕ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟ ΟΡΘΙΟ ΜΕ ΔΙΟΛΑΣΙΟ ΧΡΕΟΣ
    ΡΕ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΓΙΝΟΣΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΡΕΖΗΛΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ
    ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΡΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    1.ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΤΙΣ 1-1-2011
    2.ΠΟΣΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΙΣ 31.12.2014
    3.ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ,ΟΦΕΙΛΗ ΕΥΔΑΠ ΚΛΠ,ΚΛΠ
    ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΗΦΘΕΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ.
    ΟΜΩΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ....... ΑΓΓΑΛΙΑΤΟΥ ΣΑΝ .....ΣΥΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος24/4/15 22:40

    Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝ.
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΧΙΛΙΑ ΛΑΜΠΤΟΠ , ΟΥΤΕ ΧΙΛΙΑ ΚΙΝΗΤΑ, ΟΥΤΕ ΧΙΛΙΕΣ ΒΑΡΕΛΕΣ ΜΠΕΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ ΓΚΟΜΕΝΟΠΙΑΤΣΑΣ.
    Ο ΜΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΕΙ. ΓΙΑΝΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΖΗΛΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/4/15 22:45

      και μετά ξύπνησες και είδες πως όνειρο ήταν

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος24/4/15 23:00

    22:40 Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ Ο ...ΘΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος24/4/15 23:27

    22!40 Οι βλακες δεν εχουνε κουδουνια....εχουν ομως ..πληκτρολογιο....
    Ρ ε τι εγραψε ο ..βλαξ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος25/4/15 19:36

    Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΨΗΦΙΣΕ
    Κ'ΕΒΓΑΛΑΝ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ
    ΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ
    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΥΡΤΙΝΑ

    ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΨΗΦΙΣΑΝ
    "ΛΙΓΙΑ" ΚΑΙ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΑ
    ΚΑΙ Ο ΜΗΝΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ
    ΤΗΝ ΚΑΝΑΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ

    ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΑΚΟ ΑΡΧΗΓΟ
    ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΥΛΑ
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ
    ΣΑΠΙΑ ΨΑΡΟΒΑΡΚΟΥΛΑ

    ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ "ΑΓΟΡΑΣΑΝ"
    ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ
    ΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΛΑ
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ "ΡΕΦΑΡΟΥΝ"

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ
    ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
    ΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ
    ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΣ ........ΚΑΡΥΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/4/15 07:53

      ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΑΒΕΣ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ. ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ.

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος25/4/15 20:40

    Οταν καεί το πελεκούδι ποιόν θα κυνηγάμε; Toν Θεό που έριξε πολλή βροχή και μεγάλωσαν τα χόρτα;
    απορίες του Νικόλα του ψαρά

    Το βρήκα στον Κυχρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/4/15 23:54

      Το καλοκαίρι να δεις τι φωτιές θα βάλουνε.
      Όταν θυμάμαι ότι ο κοντός τζαμπαρο-Νέρωνας έβαλε το περασμένο Σεπτέβρη με θερμοκρασία 8 βαθμούς φωτιά στα κλαδιά που τα ΄χαν μαζώξει έξω από το σκοπευτήριο, σκέπτομαι τι θα κάνει το καλοκαίρι, θα κάψει τη Σαλαμίνα.
      Φυλαχτείτε αδέλφια και μακρυά από τον τζαμπαρο-Νέρωνα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/4/15 02:00

      Aν πιάσουνε φωτιά τα πρανή θα φταίει ο Τσαβαρής και όχι οι σημερινοί θες να πεις. Βέβαια, πάντα κάποιος άλλος φταίει για την ανικανότητα μας. Μα πόσο βλάκας είσαι.

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος25/4/15 23:20

    ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΑ ΚΟΥΣ;ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΤΑΚΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/4/15 00:51

      Ρε ψωνάρα τζαμπαράκο, λες φουκαριάρα τη Νάννου που έγινε Δήμαρχος;
      Ρε τόσο μακάκας είσαι;
      Ρε δεν κοιτάς τη μούρη σου που έγινες κλητήρας, φουκαριάρη μου !!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/4/15 02:02

      Αυτό σας ένοιαζε, να γίνετε δήμαρχοι οικογενειακώς. Το γεγονός ότι είστε ανεπαρκείς και πήρατε το νησί στον λαιμό σας δεν σας νοιάζει. Εσείς το ψωνάκι σας το ικανοποιήσατε.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/4/15 16:31

      Μιλάς εσύ ρε τζαμπαράκο για ανεπάρκεια όταν ....... με την ανεπάρκεια σου κατάφερες να βάλεις το Δήμο μας μέσα στους 11 κόκκινους δήμους της χώρας;
      Α, φουκαριάρη μου, αν είχες έστω κι ένα δράμι από το μυαλό και τη μόρφωση των Νάννων, όλα θα ήταν διαφορετικά. Αυτό το ξέρεις πολύ καλά αλλά υποκρίνεσαι κι αυτοί που ακόμη σε ακολουθούν είναι ηλίθιοι. Αυτός είναι και ο λόγος που από προεκλογικά κιόλας δεν έκανες τίποτα άλλο παρά να βρίζεις ρίχνοντας λάσπη στα μέλη της οικογένειας της Δημάρχου. Όμως είμαι σίγουρος και πρέπει κι εσύ να ΄σαι σίγουρος ότι οι Νάννοι δεν παίζουν με την αξιοπρέπεια τους και τη συκοφαντία που έχεις εξαπολύσει καιρό τώρα και συνεχίζεις να την καλλιεργείς φορώντας την κουκούλα, θα την πληρώσεις πολύ μα πάρα πολύ ακριβά.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/4/15 21:07

      Καιρό είχες να απειλήσεις φιλαράκο και μας έλειψε. Ελάτε να μας πιάσετε και θα δείτε ότι δεν είμαστε ο Τσαβαρής. Αγανακτισμένοι είμαστε.

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος25/4/15 23:44

    ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΧΟΡΟ
    ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΝΑΙΣΥΡΕΙ
    ΜΑ ΗΤΑΝ ΑΤΙΜΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ
    ΤΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΗ ΣΕΙΡΑ.'
    ΓΙΑΝΝΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΙΚΟ ΜΟΥ
    ΜΥΑΛΟ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ
    ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΑΤΑΒΑΝΕΙΣ.
    ΔΗΜΟΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΟ ΔΕΝ
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΟΤΙ
    ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΡΙΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/4/15 02:04

      Ποιητής εκ του προχείρου έχων την μορφή του χοίρου. Νανόχοιρου συγκεκριμένα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/4/15 07:01

      ΡΕ ΜΗΝΑΚΟ 23:44, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΧΕΙΣ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ
      ΠΑΡΕ ΤΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΦΤΙΑΣΙΔΙ" ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ
      Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/4/15 01:10

      Το ράσο θέλει καλοπέραση κι η πουτανιά φτιασίδι...
      Μηνάκο ακούς;;;;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος27/4/15 15:47

      Ο Γιαννικος θα ξαναματαβγει Δημαρχος τον κο..λ σας να χτηπατε γιατι ξεφτιλιστικατε ολοι σας. .Ο γιαννικος δεν εφαγε λεφτα ουτε εκανε την σαλαμινα σκουπιδοτοπο ουτε ξεκηνησε εργα μεσα στις εορτες και δεν εδωσε υποσχεσεις μεγαλες............. οτι και να λετε τα ακουμε βερεσε.ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ ΚΑΤIΚΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (OΧI ''Ξενος" γιατι οσοι υποστιριζουν τον Τσαβαρη ειναι ξενοι..........)

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος26/4/15 06:55

    Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΨΗΦΙΣΕ
    Κ'ΕΒΓΑΛΑΝ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ
    ΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ
    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΥΡΤΙΝΑ

    ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΨΗΦΙΣΑΝ
    "ΛΙΓΙΑ" ΚΑΙ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΑ
    ΚΑΙ Ο ΜΗΝΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ
    ΤΗΝ ΚΑΝΑΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ

    ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΑΚΟ ΑΡΧΗΓΟ
    ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΥΛΑ
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ
    ΣΑΠΙΑ ΨΑΡΟΒΑΡΚΟΥΛΑ

    ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ "ΑΓΟΡΑΣΑΝ"
    ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ
    ΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΛΑ
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ "ΡΕΦΑΡΟΥΝ"

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ
    ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
    ΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ
    ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΣ ........ΚΑΡΥΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/4/15 07:53

      ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΑΒΕΣ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ. ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ.

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος26/4/15 09:05


    25/4/2015
    Με τους δημάρχους και περιφερειάρχες θα συναντηθεί σήμερα ο πρωθυπουργός
    ===========================================================

    ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΞΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΜΗΝΑΣ,ΜΙΧΑΛΗΣ.ΣΟΦΡΑΣ,ΤΡΑΥΛΟΣ,ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΡΟΥΛΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/4/15 12:34

      Αφου ουτε η φουκαριαρα δεν ητανε η τυποις δημαρχος.
      Θα γραφτουμε στο γκινες. Ειμαστε ο μοναδικος δημος στον κοσμο με 6 + 1 θανασακης δημαρχους να μας διοικουν κι ομως τον παμε σουμπητο για λουκετο.
      Ουαου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/4/15 16:34

      Τώραααααααα; το λουκέτο έχει μπει τώρα κι ένα χρόνο.

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος26/4/15 09:35

    Πολλά λέγονται αλλά το κακόμοιρο το Αιάντειο δεν το θυμάται κανείς. Ούτε καν δημοσιεύεται κάτι. Πέθανε λόγω εκδικητικότητας (το είχε πει η Λυρίγκο την άλλη μέρα των εκλογών, όταν έδειχνε το ήθος της)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος26/4/15 12:32

    το αιαντειο πεθανε απο τοτε που καταργηθηκε η κοινοτητα μας, δλδ το 1998

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος26/4/15 15:22

    ΑΣΤΡΑΚΟ ΚΑΙ ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ!!!ΛΕΓΕ ,ΛΕΓΕ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος26/4/15 15:42

    Ήρθαν τα μαντάτα σου !!! Κόψε το ένα ,κόψε το άλλο από την Κυβέρνηση Τώρα άρχισε η αφαίρεση στην αριθμητική του Δημοτικού Συμβουλίου 20-2=18. Σου δίνει σημάδια ο Κύριος από ψηλά ότι θα πρέπει να την .κάνεις με ελαφριά πηδηματάκια. πρίν είναι πολύ αργά για όλους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/4/15 16:48

      Και όλους να τους εξαγοράσεις τζαμπαράκο με τα κλεμένα εκατομμύρια του δήμου, τη Ρούλα θα την έχεις και θα την φωνάζεις κυρία Δήμαρχε για τουλάχιστον άλλα 10 χρόνια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/4/15 16:50

      Τζαμππαράκο πες αλεύρι; η WIND σε γυρεύει.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/4/15 17:22

      και μετά...ξύπνησες αγαπητέ 16.48!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος27/4/15 07:12

      ανοιξε τα ματια σου μπας και ξυπνησεις απο το τζαμπαρικο ληθαργο

      Διαγραφή
  34. Ανώνυμος26/4/15 16:28

    pali 20 eine astrakos pipis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος26/4/15 17:43

    ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑ;;;;;;;ΕΑΝ Ο ΜΕΝ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ .Γ.Γ ΚΑΙ Ο ΔΕ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ;;;;;;;;

    ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ( ΟΙ ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ????ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ

    ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΑΝΕΥ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;

    ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ;;;;;Η ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ;;;;;;;;;;;

    ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΑΝΕΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ;;;;;;;;;

    ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΕΣΥ ;;;;;;;;ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ;;;;;;;;ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος26/4/15 18:31

    ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ Μ. ΠΕΜΠΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 ΣΕΛΙΔΑ 5 ΑΝΑΦΕΡΕΙ;

    ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΑΣ .ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΕΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ;;;;;;;;;;;;;;
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ κ.ΓΑΒΡΙΛΗΣ Γ.ΙΩΡΓΟΣ

    ΚΥΡΙΕ ΓΑΒΡΙΛΗ, ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ

    ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ;;;;;;;ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΟΝΔΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ

    ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΕΡΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΜΕΝΑ ΑΝΕΥ ΤΡΥΠΩΝ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ,ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 1023.ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΟΡΟΥ, ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΕΚΤΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΕΙΧΑ ΠΙΑΣΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΘΑ ΤΥΠΟΘΗΚΕ ΔΙΠΛΟ

    ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΣΦΡΑΓΓΙΔΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΟΒΕΤΕ
    ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ .ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΕ
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ,ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ.ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΣΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΡΠΑΞΑΣ ΤΟΥ ΑΡΠΑΞΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΦΘΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΕ
    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος27/4/15 08:31

    μεχρι να βγει καποιος ειτε δημαρχος ειτε συμβουλος τρεχει ξοπισω απο τον οποιοδηποτε νομιζει οτι ασκει εξουσια για να πεισει κοσμο, μετα οχι δεν το θυμαται αλλα κανει και τον βαρυ και ασηκωτο. χαλια αδιορθωτα που δεν προκειται να αλλαξει τιποτε. απλα τωρα ειναι η σειρα αυτη μετα η αλλη και ετσι θα πορευονται. θα τακτοποιηθουν βεβαια καποιοι, θα κυκλοφορησουν καποιες περα δωθε στο δημαρχιακο μεγαρο γιατι ειναι βλεπεις απωθημενο και μη νομιζετε ακομη και αυτοι που γλυκομιλουν στην εξουσια μολις κλεινουν οι πορτες τοτε αρχιζουν τα κουτσομπολια και οι κατηγοριες. αλλα ποιος ειναι ξύπνιος για να καταλαβει αμα ηταν δεν θα ασχολιόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος28/4/15 13:52

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.