Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Απρ 2015

Επιστολή Δημαρχου προς Υπουργο Εσωτερικών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                   Σαλαμίνα  9-4-2015
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                               Αρ. Πρωτ.:  - 52 -
ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
           -----------
Προς:  Υπουργό Εσωτερικών & Διοικ/κής Ανασυγκρότησης.
Κοιν:   ΚΕΔΕ
            Δήμοι Αίγινας, Γαύδου, Γόρτυνας, Μεγάρων, Μεγίστης, Πειραιώς,  
            Περάματος, Σφακίων, Φαιστού, Φυλής.
 
Αξιότιμε κε Υπουργέ,
    Η πρόσφατη απόφαση σας να προωθήσετε σύντομα στη Βουλή νομοθετική ρύθμιση για δίμηνη παράταση ισχύος Προϋπολογισμού οικ. έτους 2014 που αφορά βέβαια μόνο τους 11 «κόκκινους» Δήμους της χώρας στους οποίους συγκαταλέγεται και ο Δήμος μας, προξενεί μεγάλη ανησυχία και προβληματισμό, διότι δια του τρόπου αυτού παρατείνεται η εκ του νόμου “κατάσταση ομηρίας” των Δήμων μας.

Ομηρία η οποία αναπόφευκτα εγκυμονεί κινδύνους τόσο για τη δημόσια υγεία όσο και την ασφάλεια των κατοίκων, γι’ αυτό και δεν πρέπει να συνεχισθεί.
Είναι γνωστό ότι από την αρχή του έτους, στους Δήμους που δεν έχουν εγκεκριμένο Προϋπολογισμό απαγορεύεται εκ του νόμου να κάνουν οτιδήποτε άλλο εκτός από το να πληρώνουν τις υποχρεωτικές δαπάνες της παρ.1 αρθρ.158 του Κώδικα δηλ. μισθούς-φως-νερό-τηλέφωνο.
Πως και μέχρι πότε μπορεί να αντέξει μία κοινωνία όταν ο νόμος, στο Δήμο που στερείται εγκεκριμένου Π/Υ, του απαγορεύει να προβεί σε προμήθειες ακόμα και γι΄ αυτές που είναι απολύτως αναγκαίες για να λειτουργήσει η καθαριότητα, ο φωτισμός, η ύδρευση;
Και πως μπορεί αυτές να λειτουργήσουν όταν ο Δήμος στερείται του δικαιώματος να
αγοράσει έστω και μία λάμπα, ένα ανταλλακτικό, ένα εξάρτημα ή ένα σακί άσφαλτο;
Ο Προϋπολογισμός του 2015, όπως καλώς γνωρίζετε, συντάχθηκε κατά νόμο με τα οικονομικά στοιχεία όπως αυτά είχαν διαμορφωθεί μέχρι τον Αύγουστο του 2014, τα οποία ήταν τόσο αρνητικά που δικαιολογημένα δεν επέτρεπαν την έγκριση του.
Συνεπώς είναι παράλογο να “αιχμαλωτίζεται” η όποια νέα Δημοτική Αρχή για τις πράξεις, τις παραλείψεις και τα πεπραγμένα της απελθούσης.
Το γιατί εκτινάχθηκε το χρέος στα ύψη (παρά την αποπληρωμή από το Κράτος των ληξιπρόθεσμων με 10 εκατομμ €) κι εξαιτίας αυτού δεν μπορεί να ισοσκελισθεί ο Π/Υ, είναι αρμοδιότητας και έργο των κοιμώμενων κρατικών ελεγκτικών μηχανισμών που ελέγχονται από την Κυβέρνηση. Εναπόκειται σε σας να τους ενεργοποιήσετε, κι όποιος ενδεχομένως ευθύνεται να υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του.
Πως μπορεί να ερμηνευτεί ότι το αίτημα (αρ.Πρωτ.81663/53719/ 23.12.2014) του Γ.Γ. Αποκ/νης Δ/σης Αττικής προς το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, κατόπιν απόφασης του ΔΣ, για διενέργεια έκτακτου οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου στο Δήμο μας, ακόμα εκκρεμεί …. στα συρτάρια;
Το γεγονός ότι όλοι οι Π/Υ μέχρι και πέρσι ήσαν πλασματικοί κι όμως εγκρίνονταν από τις αρμόδιες Αρχές, συνηγορεί υπέρ των  πρόσφατων δηλώσεων σας περί απαράδεκτων πολιτικών παρεμβάσεων για την έγκριση πλασματικών Π/Υ των Δήμων, τα προηγούμενα χρόνια.
    Η κατάρρευση του Δήμου μας προφανώς οφείλεται στην ανορθολογική οικονομική διαχείριση των προηγούμενων ετών και την υστέρηση εσόδων με κύριο χαρακτηριστικό το επί πολλών ετών μεγάλο άνοιγμα στο ισοζύγιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών το οποίο, όπως καλώς γνωρίζετε, δεν χρηματοδοτείται ποτέ και από κανένα κρατικό κονδύλι, λόγω ακριβώς του ανταποδοτικού χαρακτήρα.
Η νέα Δημοτική Αρχή αποφασισμένη να ανασυγκροτήσει το Δήμο, με βαριά καρδιά αλλά και με μεγάλη αίσθηση ευθύνης έκανε το χρέος της. Τακτοποίησε τα του οίκου της με οριακή πλην όμως γενναία αύξηση των ανταποδοτικών τελών.
Τα χρέη όμως είναι δυσβάστακτα και αδυνατεί να τα διαχειριστεί. Οι αλλεπάλληλες κατασχέσεις που επιβάλλονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς από τους ανεξόφλητους πιστωτές, είναι η θηλιά στο λαιμό του Δήμου. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του Κράτους για να μπορέσει να ξανασταθεί στα πόδια του ο Δήμος. 
Έχουν περάσει 7 μήνες από τότε που αναλάβαμε τη διοίκηση ενός καταχρεωμένου Δήμου και τα χέρια μας είναι ακόμα δεμένα. Τους 3 πρώτους μήνες εξαιτίας του άδειου Ταμείου που βρήκαμε με άδειους κωδικούς στον Π/Υ και άδειες από υλικά αποθήκες και τους τελευταίους 4 μήνες εξαιτίας της κατάστασης ομηρίας που επιβάλλει ο νόμος.
Κε Υπουργέ, η κοινωνία επένδυσε όλες τις ελπίδες της για ένα καλλίτερο αύριο τόσο σε σας ως νέα Κυβέρνηση όσο και σε μας ως νέα Δημοτική Αρχή και δεν έχουμε το δικαίωμα να τους απογοητεύσουμε.
Το κοινωνικό σύνολο δεν εξυπηρετείται με το να διατηρείται ο Δήμος έτι περισσότερον σε “χειμερία νάρκη” εξαιτίας των “λαθών” των προκατόχων μας.
Η παράταση του εμπάργκο προμηθειών και δράσεων δεν συνιστά λύση, απεναντίας επιτείνει την ζοφερή εικόνα.
 
Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ, με όλο το σεβασμό στο θεσμικό σας ρόλο αλλά και την βαριά ευθύνη που φέρω ως Δήμαρχος ενός πολύπαθου νησιού 70.000 μόνιμων κατοίκων και 250.000 παραθεριστών τους θερινούς μήνες, θα μου επιτρέψετε να διατυπώσω την άποψη μου η οποία είναι η εξής:
Αντί να νομοθετήσετε τη δίμηνη παράταση που απλά θα επιμηκύνει το διάστημα της “κατάστασης ομηρίας” των κόκκινων Δήμων, θα πρότεινα να προβείτε σε νομοθετική ρύθμιση που να παρέχεται η δυνατότητα στους προβληματικούς Δήμους να καλύψουν το έλλειμμα του Προϋπολογισμού με δανειοδότηση από το ΤΠ&Δ, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης γενικής ή ειδικής διάταξης, όπως έγινε και στο πρόσφατο παρελθόν. 
Παράλληλα δε, οι μέχρι τώρα ληξιπρόθεσμες οφειλές να χρηματοδοτούνται τμηματικά από το 4% των ΚΑΠ Δήμων & Περιφερειών που ήδη παρακρατείται, κατ΄ ανάλογη εφαρμογή της προηγούμενης ρύθμισης περί ληξιπρόθεσμων,, έτσι ώστε να αποσβεσθεί σε εύλογο χρόνο και το χρέος, χωρίς να επιβαρύνεται ο κρατικός Προϋπολογισμός.    
Οι καιροί ου μενετοί.
 
Προσβλέποντας στην ευαισθησία σας, ευελπιστώ στον προβληματισμό σας πριν την λήψη της όποιας τελικής απόφαση σας.
Σας εύχομαι καλή επιτυχία στο όντως δύσκολο έργο σας και Χρόνια Πολλά για τις Άγιες Ημέρες.
 
Με εκτίμηση
Ισιδώρα Νάννου – Παπαθανασίου
Δήμαρχος Σαλαμίνας.

138 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/4/15 19:52

    Προφασεις ΑΝΙΚΑΝΩΝ...Μηπως θυμαται η ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ το 2011;;;;;ΜΕ ΔΥΟ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΙΕΣΗ..ΠΩΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΠΡΟ"Υ"ΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ..ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ..ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ;;;;;;.ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ..ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ...ΛΑΜΠΕΣ.......ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ .....ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ....ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ...ΔΙΑΒΛΕΠΩ ...ΤΑΣΕΙΣ ...ΦΥΓΗΣ......ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/15 23:05

      ΘΕΜΑΤΑ ;;ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015

      ΘΕΜΑ 1;;;;;;;;;;;;;
      Ανώνυμος8/4/15 18:40
      Το ερώτημα που έχει τεθεί και αμφιβάλλουμε αν θα τύχουμε απαντήσεως από την σημερινή δήμαρχο είναι το εξής:
      Υπάρχει απόφαση δικαστηρίου που αφορά περιορισμένο αριθμό εργαζομένων στην καθαριότητα η οποία έχει αποσταλεί στον Δήμο και (δυστυχώς) οι εργαζόμενοι έπρεπε να φύγουν από τις θέσεις τους όπως ακριβώς αποχώρισαν με τον ίδιο τρόπο άλλοι;
      Υπάρχει απόφαση δικαστηρίου τρεις μήνες τώρα την οποία έπρεπε ΑΜΕΣΑ να εκτελεσθεί από τον Δήμο και παρόλο ταύτα έχει «χαθεί»

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/4/15 19:58

    Ανώνυμος13/4/15 19:51
    Ρε μηνακο νανο θυμασαι ρε απατεωνα τι μας ελεγες προεκλογικα;ρε εσυ δεν ελεγες οτι θα τα παρεις απο το νταμαρα;ρε εσυ δε μας ελεγες θα τα παρεις απο το ΔΕΣΦΑ;ρε εσυ δε μας ελεγες οτι ο δημος κερδιζει 800.000 ευρω το χρονο απο το νερο;ρε εσυ δε μας ελεγες οτι ο Τσαβες δεν εισπρατει εκατομμυρια ευρω απο αυτους που χρωστανε στο δημο;ρε εσεις δεν λεγατε οτι θα "νοικοκυρεψετε" το δημο και ολα θα πανε καλα;
    Ρε πολιτικοι απατεωνες μας παραμυθιαζατε;
    Ρε η φουκαριαρα ηταν η δεν ηταν 12 χρονια
    δημοτικη συμβουλος πριν γινει δημαρχος;αρα δεν μπορει να μας λεει τωρα οτι δεν ηξερε...
    Ρε αντι να κοροιδευετε ενα νησι γιατι δεν πατε εσυ να παιζεις ταβλι κι αυτη να πλενει πιατα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/4/15 20:01

    Δουλεια δεν ειχαμε.....Επιστολες γραφουμε.......Προτεινω μετα να τις εκδοσεις....Θαναι ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/15 20:10

      Καίνε οι διαπιστώσεις, γιαυτό το ρίξατε στον ...κατσιρλαμά.
      Επί της ταμπακέρας φίλε μου, επί της ταμπακέρας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/4/15 20:37

      Η ταμπακερα ειναι οτι εισαστε ανικανοι....Ρε ο ΤΣΑΒΕΣ μηπως θυμαστε τι τεραστια χρεη βρηκε ;;;;;;;;;;;;;Αλλα δεν ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ .."'ΩΣ ΜΩΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ...""Ουτε εγραφε ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ......

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/4/15 21:23

      Για ρώτα τον Τραγάκη; Μέχρι πλακέτα του έδωσε που του πέρναγε τους προυπολογισμούς και κατέστρεψε το δήμο.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος13/4/15 20:06

    Ο Προϋπολογισμός του 2015, όπως καλώς γνωρίζετε, συντάχθηκε κατά νόμο με τα οικονομικά στοιχεία όπως αυτά είχαν διαμορφωθεί μέχρι τον Αύγουστο του 2014, τα οποία ήταν τόσο αρνητικά που δικαιολογημένα δεν επέτρεπαν την έγκριση του.
    Συνεπώς είναι παράλογο να “αιχμαλωτίζεται” η όποια νέα Δημοτική Αρχή για τις πράξεις, τις παραλείψεις και τα πεπραγμένα της απελθούσης.
    ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2014;
    ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/4/15 20:13

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΕ .ΔΕΝ ΕΒΑΨΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ;;;;;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΑ;;;;;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΡ;;;;;;;;;;;;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΠΤΣΕΤΑΚΙΑ;;;;;;;;;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΕΒΑΛΕ;;;;;ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ;;;;;;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΑΛΛΟ;;;;;;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΑΛΛΟ;;;;;;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΨΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ;;;;;;;;;ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ;;;;;;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΕΓΡΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟ!!!!!!!!!!ΚΥΡΙΟ ΓΚΙΟΚΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ;;;;;;;
    ΓΙΑΤΙ!!!! ΓΙΑΤΙ !!!!! ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ
    ΟΤΙ ΘΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/4/15 20:27

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑ PRESS ΛΕΙΨΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/4/15 20:29

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΤΥΧΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΥΓΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/4/15 20:44

    ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΡΑ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ;ΓΙΑ ΠΕΣΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΕΣΥ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΣ;
    ΨΗΦΙΖΕΣ ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ!!!!! ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2013 ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΜΕΙΩΣΗ 10%!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΝΤΑΝ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ (ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΚΑΙ 60%ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ).
    ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΑ ΤΥΠΟΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΓΚΡΙΘΕΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ;
    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ;
    ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ;
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΟΥ;ΠΟΣΑ;ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000.000ΕΥΡΩ;
    ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΟΥ;ΠΟΣΟ;1.200.000ΕΥΡΩ;
    ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΜ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ 750.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΚΕΣΑ;ΤΙΠΟΤΑ;
    ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.
    ΓΙΑΥΤΟ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ....

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/15 20:55

      ΜΗΝΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕ;;;;;;;;ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΝΟΥΜΕΡΑ;;;;;;;;;;;;;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕ ΠΟΣΟ ΧΡΕΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ 2014;;;;;;;;;;;;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΑ 43.000.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΤΣΑΒΕΣ;;;;;;;;;
      ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ "ΠΟΥΣΤΙΑ" ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑΜΕΙΑΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2014 ΜΗΝΑΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑΚΟ......
      ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΛΑΜΟΓΙΟ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/4/15 21:44

      Ρε τσάβες σύνελθε λιγάκι !!!
      Αφού όλα αυτά το Υπουργείο τα ξέρει καλλίτερα κι από σένα, τι επιθεωρητές και παπαριές λες;
      Κάντο ρε μόκο, κατέστρεψες ένα ολόκληρο δήμο και έχεις το θράσος και μιλας ακόμα;
      Ποιός ήταν δήμαρχος μέχρι τον Αύγουστο του 2014; Ρε μπας και δεν ήσουν εσύ;
      Άντε, άδειασέ μας τη γωνιά τώρα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/4/15 21:57

      ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΤΑΦΟΣ
      ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.
      ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ "ΒΡΕΙΤΕ"

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος13/4/15 23:04

      ΘΕΜΑΤΑ ;;ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015

      ΘΕΜΑ 1;;;;;;;;;;;;;
      Ανώνυμος8/4/15 18:40
      Το ερώτημα που έχει τεθεί και αμφιβάλλουμε αν θα τύχουμε απαντήσεως από την σημερινή δήμαρχο είναι το εξής:
      Υπάρχει απόφαση δικαστηρίου που αφορά περιορισμένο αριθμό εργαζομένων στην καθαριότητα η οποία έχει αποσταλεί στον Δήμο και (δυστυχώς) οι εργαζόμενοι έπρεπε να φύγουν από τις θέσεις τους όπως ακριβώς αποχώρισαν με τον ίδιο τρόπο άλλοι;
      Υπάρχει απόφαση δικαστηρίου τρεις μήνες τώρα την οποία έπρεπε ΑΜΕΣΑ να εκτελεσθεί από τον Δήμο και παρόλο ταύτα έχει «χαθεί»

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος13/4/15 21:13

    Ρε μας πρήξατα τα παπάρια με τον Τσάβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/15 21:32

      Ρε είσαι καλά, όνειρα βλέπεις;
      Ποιός ασχολείται με ξοφλημένους;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/4/15 21:38

      ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η ΜΠΥΘΑ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/4/15 21:47

      Εκτός από μπίθες, για την ταμπακιέρα τίποτα, ε;
      Χρόνια πολλά.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος13/4/15 21:23

    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ.ΣΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕ Ο ΜΗΝΑΚΟ,ΣΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/15 21:29

      Αυτά άσχετε τα ξέρουνε καλλίτερα από τον καθένα, γιαυτό και δεν πέρασε ο προυπολογισμός.
      Τι νόμιζες ότι θα ακούγανε εσένα που θα τους έλεγες παπαριές;
      Το θέμα είναι ότι πρέπει να λειτουργήσει ο δήμος για να κλείσουνε καμιά γούβα που έχουμε σπάσει τα αυτοκίνητα.
      Είναι απόλυτα σωστή η Δήμαρχος.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/4/15 21:48

      Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
      Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ "ΜΑΓΙΚΟΡΑΒΔΑΚΙΔΕΣ" ΚΑΙ ΠΟΛΥΞΕΡΟΙ ΣΕ ΟΛΑ
      Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΑΒΕΣ
      ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΑ ΝΑΝΑΚΙΑ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΧΕ Η ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ;
      ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ....
      ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΞΕΡΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/4/15 22:02

      Αυτό είναι να είσαι πολιτικός. Να δίνεις 60.000 ευρώ στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς για να σου λέει ότι πρέπει να κάνεις οικονομία κι εσύ να υποκλίνεσαι στον Τραγάκη για να σου περάσει τον προυπολογισμό και αντί να κάνεις οικονομία να τον ξεσκίζεις. Μπράβο ρε τσάβες γιαυτό σε πάω, είσαι ασυναγώνιστος στο ξέσκισμα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος13/4/15 22:30

      ΕΠΕΙΔΗ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ.
      ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ;
      ΡΕ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ" ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ"

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος13/4/15 21:59

    Ρουλίτσα δες εδώ http://www.aftodioikisi.gr/dimoi/epistoli-d-gortinas-sto-ipes-gia-to-oikonomiko-kanoni-o-dimos-den-einai-viosimos-na-simvallei-i-politeia-ti-proteinei-ston-voutsi
    για να μάθεις πως γράφονται οι επιστολές στον Υπουργό.
    Κι άσε το παραμυθάκι ότι για όλα φταίει ο Τσάβες.
    Σου τα είπε στο Συμβούλιο, προσπάθησε να σε συμβουλεύσει αλλά εσύ ........... οικονομολόγος γαρ........... το μπίθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/15 09:17

      Το μίσος που τρέφεις εναντίον των Σαλαμινίων για την οδυνηρή ήττα σου στις εκλογές σε έχει τυφλώσει και πέφτεις συνεχώς σε λάθη που σε εκθέτουν.
      Η προσφυγή που έκανες για να μη περάσει ο προυπολογισμός με σκοπό να δημιουργήσεις πρόβλημα στη λειτουργία του Δήμου ήταν τεράστιο λάθος και βλακεία μαζί. Ούτε που κατάλαβες ότι η μη έγκριση του θα σε εξέθετε ανεπανόρθωτα. Με τα στοιχεία της δικής σου θητείας φτιάχτηκε ο προυπολογισμός και δεν πέρασε.
      Μα τόση βλακεία;
      Έτσι εξηγείται πόσο μυαλό είχες και γιατί χρεοκόπησες το δήμο.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος13/4/15 22:19

    ΠΡΟΜΗΘΕΙΟΥΛΕΣ ΕΕΕΕΕΕΕ???? ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????? ΚΑΜΜΙΑ ΛΑΜΠΙΤΣΑ????? ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΚΟΡ?????? Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ Κα ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΑΜΑ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΝΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Κα ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΕΧΕΤΕ ΚΕΡΔΟΣ Κα ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΑΛΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΤΗΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ??????? ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ???????? ΑΚΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΕΝ ΚΡΙΣΗ ΟΥ ΡΕ!!!!!!!! ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΛΑΜΠΕΣ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/15 22:29

      Ρε βλάκα τόσο ηλίθιος είσαι ή τόσο πωρωμένος και δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις;
      Ακριβώς αυτό λέει η Δήμαρχος. Ενώ ο κόσμος πληρώνει τα δημοτικά τέλη, ο δήμος δεν μπορεί να αγοράσει ούτε μία λάμπα για να αλλάξει τη καμένη, διότι ο νόμος το απαγορεύει όταν δεν έχεις εγκεκριμένο προυπολογισμό.
      Αντε ξύπνα χαλβά.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος13/4/15 22:25

    Ρούλα διώξε τους ανάξιους από δίπλα σου..
    Έπρεπε να περάσουν εφτά μήνες και να φτάσει ο κόμπος στο χτένι για να βγάλεις μία λειψή ανακοίνωση.
    Πόσα εκατομμύρια μας άφησε φέσι ο Τσαβαρής?
    Πόσες εκατομμύρια άφησε απλήρωτα σε προμηθευτές?
    Πόσα εκατομμύρια πήρε δάνειο από το ΤΠκΔ?
    Πόσα εκατομμύρια άφησε φέσι στην ευδαπ?
    Πόσα εκατομμύρια πλήρωσε το δημόσιο για λογαριασμό μας στην ΕΥΔΑΠ και μας τα χρέωσε?
    Πόσα εκατομμύρια ανταποδοτικά, εντάξεις στο σχέδιο, κλπ. πήγαν στο μινώταυρο της σπατάλης?
    Πόσα εκατομμύρια άφησε φέσι ο φίλος του τον Αγγέλου?

    Αυτά όλα και άλλα τόσα πρέπει να βγουν στη φόρα αμέσως.
    Ο λαός της Σαλαμίνας είναι ανενημέρωτος.
    Αφήνεις τον Τσαβαρή που καταχρέωσε το νησί να κάνει τον ήρωα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/15 22:39

      Φουκαριαρα το θεμα της ΕΥΔΑΠ τωρα στο δημοτικο συμβουλιο
      Μηνακομιχαλακο αν εχετε ......... τωρα στο συμβουλιο για να μαθει το νησι ΟΛΗ την αληθεια.
      Μετα τον Αγγελου κλπ,κλπ
      Αν τολματε "ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ" το υπολοιπο μετα....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/4/15 23:03

      Αυτά του κώλου γιαννάκι αλλού. Όσο για το υπόλοιπο κάνε μπρόβες για να μη πονέσεις πολύ.
      Ρε μπας και δεν ήσουνα εσύ δήμαρχος μέχρι τον Αύγουστο του 2014 και ήταν ο Καπετανάκης;

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος13/4/15 22:31

    Το δημοτικό συμβούλιο του μεγαλύτερου δήμου της χώρας της Γόρτυνας Ηρακλείου Κρήτης αποφάσισε να αποστείλει τις επόμενες ημέρες στο Οικονομικό Παρατηρητήριο την έκθεση των οικονομικών του στοιχειών που συντάσσει, ώστε ο δήμος να μπορέσει να ενταχθεί σε Πρόγραμμα Εξυγίανσης. Κι αυτό γιατί, καθώς ο προϋπολογισμός δεν έχει εγκριθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ο δήμος δεν μπορεί να προχωρήσει σε οικονομικές συναλλαγές πλην μισθοδοσίας και τις απολύτως απαραίτητες λειτουργικές δαπάνες.

    http://www.aftodioikisi.gr/dimoi/skaei-to-proto-kanoni-stin-aftodioikisi-se-programma-exigiansis-o-dimos-gortinas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος13/4/15 22:45

    ΕΠΕΙΔΗ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ.
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ;
    ΡΕ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ" ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/15 23:10

      Γιαυτό έδωσε και πλακέτα στον τραγάκη, επειδή του πέρναγε τους προυπολογισμούς και κατέστρεψε το δήμο.
      Για το τεχνικό πρόγραμμα γιαννάκι καλλίτερα να πας να ρωτήσεις τον Νίκο τον Κριτσίκη που τον έκανες Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας. Τώρα τα πράγματα γιαννάκι στριμωχθήκανε και κανένας τραγάκης δεν μπορεί να σε σώσει για τις λοβιτούρες σου. Άκου δω, 120 κινητά !! Πού τα είχες δώσει όλα αυτά ρε αθεόφοβε, πώς να μη φαλιρήσει ο Δήμος;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/4/15 23:31

      Κύριε Τσαβαρή, κάποιος πρέπει να σε σταματήσει από τα ολέθρια σφάλματα που συνεχίζεις να κάνεις.
      Το μίσος που τρέφεις εναντίον των Σαλαμινίων για την οδυνηρή ήττα σου στις εκλογές σε έχει τυφλώσει και πέφτεις συνεχώς σε λάθη που σε εκθέτουν.
      Η προσφυγή που έκανες για να μη περάσει ο προυπολογισμός με σκοπό να δημιουργήσεις πρόβλημα στη λειτουργία του Δήμου ήταν τεράστιο λάθος και βλακεία μαζί. Ούτε που κατάλαβες ότι η μη έγκριση του θα σε εξέθετε ανεπανόρθωτα. Με τα στοιχεία της δικής σου θητείας φτιάχτηκε ο προυπολογισμός και δεν πέρασε. Τόση βλακεία;
      Έτσι εξηγείται πόσο μυαλό είχες και γιατί χρεοκόπησες το δήμο.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος13/4/15 23:13

    ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ! Η ΤΕΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΝΑΤΕ ΑΚΟΜΑ LIKE; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος13/4/15 23:15

    ΓΙΑΝΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΧΕΖΕΙ ΕΣΕΝΑ;
    ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ;

    ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΡΕ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΟΚΟΜΟΙΡΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος13/4/15 23:24

    Νανακια υπομονη και ψυχραιμια γιατ μετα το "ιδου η ροδος" ερχετε το "πηδημα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/15 23:46

      Τα ναννάκια γιαννάκι έχουν και υπομονή και ψυχραιμία, εσύ την έχεις χάσει και μιλάς σαν δεν ντρέπεσαι για πηδήματα. Ποιός είσαι ρε ο Πρίαπος; Αντε να χαθείς κοντοστούπι που μας το παίζεις και ......., χαμένε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/6/15 16:33

      ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΚΟΜΕΝΟΣ !!!ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ!!! ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΖΗΛΙΑΡΗ;;;;;;;;;;;;;;;

      ΣΕ ΕΧΕΙ Π&&&&&&Ι ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΗΣ;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος13/4/15 23:28

    Ανώνυμος13/4/15 21:48
    Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ "ΜΑΓΙΚΟΡΑΒΔΑΚΙΔΕΣ" ΚΑΙ ΠΟΛΥΞΕΡΟΙ ΣΕ ΟΛΑ
    Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΑΒΕΣ
    ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΑ ΝΑΝΑΚΙΑ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΧΕ Η ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ;
    ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ....
    ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΞΕΡΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος13/4/15 23:31

    Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
    ΚΑΙ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟ ΜΗΝΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος13/4/15 23:33

    Κύριε Τσαβαρή, κάποιος πρέπει να σε σταματήσει από τα ολέθρια σφάλματα που συνεχίζεις να κάνεις.
    Το μίσος που τρέφεις εναντίον των Σαλαμινίων για την οδυνηρή ήττα σου στις εκλογές σε έχει τυφλώσει και πέφτεις συνεχώς σε λάθη που σε εκθέτουν.
    Η προσφυγή που έκανες για να μη περάσει ο προυπολογισμός με σκοπό να δημιουργήσεις πρόβλημα στη λειτουργία του Δήμου ήταν τεράστιο λάθος και βλακεία μαζί. Ούτε που κατάλαβες ότι η μη έγκριση του θα σε εξέθετε ανεπανόρθωτα. Με τα στοιχεία της δικής σου θητείας φτιάχτηκε ο προυπολογισμός και δεν πέρασε. Τόση βλακεία;
    Έτσι εξηγείται πόσο μυαλό είχες και γιατί χρεοκόπησες το δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος13/4/15 23:34

    Ποιο τσαβαρόσκυλο θα απαντήσει?

    Πόσα εκατομμύρια μας άφησε φέσι ο Τσαβαρής?
    Πόσα εκατομμύρια άφησε φέσι σε προμηθευτές?
    Πόσα εκατομμύρια άφησε απλήρωτα στην ευδαπ?
    Πόσα εκατομμύρια πήρε δάνειο από το ΤΠκΔ?
    Πόσα εκατομμύρια πλήρωσε το δημόσιο στην ΕΥΔΑΠ και μας τα χρέωσε?
    Πόσα εκατομμύρια ανταποδοτικά, εντάξεις στο σχέδιο, κλπ. πήγαν στο μινώταυρο της σπατάλης?
    Πόσα εκατομμύρια μας άφησε φέσι ο φίλος του τον Αγγέλου?

    Άντε τσαβαρολεβέντες μην κρύβεστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/15 23:40

      ΜΗΝΑΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΣΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!
      ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ;
      ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΗΝΑΚΟ ΝΑΝΟ...ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝ ΟΛΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/4/15 23:44

      ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΡΡΩΣΤΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
      ΜΩΡΗ ΤΖΑΣΛΗ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΩΡΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ;

      ΕΔΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ;
      ΑΛΛΩΘΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ.
      ΣΕ ΠΑΙΖΕΙ Η ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΟΡΕΥΕΙΣ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/4/15 23:45

      Γιαρί ρε τσαβαρόβιε, πονάει ο πισινός σου να απαντήσεις?
      Σφίξου καμάρι μου..

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος13/4/15 23:51

    Ρε καραγκιοζη 23:44 μπερδευεις τον Τσαβες με τον Γιαννη το Καψο μπιθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος13/4/15 23:54

    ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΨΟ ΜΠΙΘΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος13/4/15 23:58

    Ρωτα τον μηνακο να σου πει,αυτος ξερει καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος13/4/15 23:58

    Ατέλειωτα εκατομμύρια στο βρόντο..

    Το 2011 έμειναν απλήρωτα 20 εκατομμύρια από τα 24 που είχαν δεσμευθεί και ψηφισθεί!!!
    (13/2012, ΒΟΧΡΩ1Ε-4ΚΚ και 20/2012, ΒΟΖΙΩ1Ε-8Υ3).
    Το 2012 έμειναν απλήρωτα 26 εκατομμύρια από τα 29 δεσμευμένων και ψηφισμένων πιστώσεων!!!
    (απόφαση οικονομικής επιτροπής 9/2013 και 30/2013 )
    Το 2013 έμειναν απλήρωτα 12 εκατομμύρια!!!
    (1/2014 και 5/2014 ΒΙΨ4Ω1Ε-0ΨΓ).

    Κάνω λάθος κύριε Τσαβαρή??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/15 00:13

      Οικονομολογε του κ@λου γιατι δεν τα φερνεις θεμα στο δημοτικο συμβουλιο για να παρεις απαντησεις για ολα;γιατι ενω σας προκαλει ο Τσαβες κιοτευει η φουκαριαρα; αμα ομως γουσταρεις να τα εισηγηθεις εσυ μηνακο και αυτο θα το δεχθουμε;αντε λοιπον μηνακο κο κο κο
      Συζητηση για τα οικονομικα χωρις χρονικους περιορισμους και να δεις τι καζο θα παθεις οικονομολογε του πανεπιστημιου του κερατα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/4/15 00:20

      πονάει ο πισινός σου και δεν απαντάς???
      είναι αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής του Τσαβαρή.
      τσούζει έ.....



      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος14/4/15 00:04

    Σύναψη σύμβασης με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ύψους 9.965.084 €
    Επιμήκυνση αποπληρωμής παλαιότερων δανείων (ΑΔΑ: Β4ΣΥΩ1Ε-520).

    Κάνω λάθος κύριε Τσαβαρή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος14/4/15 00:05

    ΜΗΝΑΚΟ ΝΑΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟ@ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...
    ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΜΗΝΑΚΟ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΛΑ ΣΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΜΗΝΑΚΟ ΝΑΝΟ ΝΟΜΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/15 00:25

      οι οικονομικοί επιθεωρητές θα σας χώσουν μέσα και βαθιά.
      μέχρι τότε απολογηθείτε στο λαό της Σαλαμίνας που ρημάξατε τα ταμεία και αφήσατε παντού φέσια.

      τσούζει ο πισινός σας και δεν απαντάτε??

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος14/4/15 00:09

    Nέο δάνειο 4,5 εκατομμύρια από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων
    για ισοσκέλιση του προϋπολογισμού του 2012.
    με δέσμευση μελλοντικών πόρων του δήμου.
    (ΑΔΑ: Β4ΣΥΩ1Ε-5Χ0).

    Κάνω λάθος κύριε Τσαβαρή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/15 00:32

      ΜΗΝΑΚΟ ΝΑΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΖΩΗ
      ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΑΔΙΑ...
      ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ...ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/4/15 00:42

      Nομίζεις ότι το φέσωμα και τα δανεικά είναι μαγκιά?
      Νομίζεις ότι θα μας χαρίσουν τα δανεικά?
      Νομίζεις ότι ένας καταχρεωμένος και καταφεσωμένος δήμος όπως τον καταντήσατε και τον ρημάξατε μπορεί να πάρει δανεικά??
      Όταν φεσώνεις με δεκάδες εκατομμύρια τους προμηθευτές του δήμου είναι μαγκιά?
      Ποιος νομίζεις ότι θα πληρώσει τα φέσια.

      Απαντήστε επαγγελματίες απατεώνες.

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος14/4/15 00:13

    Απλήρωτες υποχρεώσεις στην ΕΥΔΑΠ 6,5 εκατομμύρια ευρώ.

    Κάνω λάθος κύριε Τσαβαρή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος14/4/15 00:15

    Xρέωση από τη Γενική Κυβέρνηση με 4,2 εκατομμύρια ευρώ για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών, τα οποία θα παρακρατούνται από την κρατική επιχορήγηση τα επόμενα δέκα χρόνια.

    Κάνω λάθος κύριε Τσαβαρή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος14/4/15 00:17

    Σκάει» το πρώτο «κανόνι» στην Αυτοδιοίκηση – Σε Πρόγραμμα Εξυγίανσης ο Δήμος Γόρτυνας

    ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ !!!!

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΝΟΝΙ;;;;;;;;;;ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/15 08:34

      Καλά εσύ διαβάζεις και δεν καταλαβαίνεις;
      11 είναι τα κανόνια μαζί κι εμείς.
      Άλλη μια μεγάλη ......επιτυχία του τσάβες, η μεγαλύτερη.
      Σε παραδέχομαι ρε γιαννάκι, είσαι πολύ μάγκας. Τον ξέσκισες το δήμο, ούτε κολυμπηθρόξυλο δεν άφησες.
      Σκέπτομαι τι θα γινότανε αν έσπαγε ο διάολος το ποδάρι και ξανάβγαινες!! Θα μας είχες πουλήσει και μας ακόμη.

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος14/4/15 00:31

    Ατέλειωτα εκατομμύρια στο βρόντο..

    Το 2011 έμειναν απλήρωτα 20 εκατομμύρια από τα 24 που είχαν δεσμευθεί και ψηφισθεί!!!
    (13/2012, ΒΟΧΡΩ1Ε-4ΚΚ και 20/2012, ΒΟΖΙΩ1Ε-8Υ3).
    Το 2012 έμειναν απλήρωτα 26 εκατομμύρια από τα 29 δεσμευμένων και ψηφισμένων πιστώσεων!!!
    (απόφαση οικονομικής επιτροπής 9/2013 και 30/2013 )
    Το 2013 έμειναν απλήρωτα 12 εκατομμύρια!!!
    (1/2014 και 5/2014 ΒΙΨ4Ω1Ε-0ΨΓ).

    Σύναψη σύμβασης με Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ύψους 9.965.084 €
    Επιμήκυνση αποπληρωμής παλαιότερων δανείων (ΑΔΑ: Β4ΣΥΩ1Ε-520).

    Nέο δάνειο 4,5 εκατομμύρια από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων
    για ισοσκέλιση του προϋπολογισμού του 2012.
    με δέσμευση μελλοντικών πόρων του δήμου.
    (ΑΔΑ: Β4ΣΥΩ1Ε-5Χ0).

    Απλήρωτες υποχρεώσεις στην ΕΥΔΑΠ 6,5 εκατομμύρια ευρώ.

    Xρέωση από τη Γενική Κυβέρνηση με 4,2 εκατομμύρια ευρώ για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών, τα οποία θα παρακρατούνται από την κρατική επιχορήγηση τα επόμενα δέκα χρόνια.

    Κάνω λάθος κύριε Τσαβαρή?
    Οφείλεις εξηγήσεις στο λαό που φέσωσες κύριε Τσαβαρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος14/4/15 00:39

    ΜΗΝΑΚΟ ΝΑΝΟ ΕΛΑ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΤΟ ΤΣΑΒΕΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ Α@@@@Α
    ΕΛΑ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ...
    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΚΙΟΤΗΣ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΑΡΙΖΕΙΣ
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΕΙΡΑ
    ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝΑΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/15 00:46

      Tι είπαμε ότι σε πονάει και δεν απαντάς?
      Είναι αποφάσεις που υπογράφει ο Τσαβαρής, ο Καπετανάκης και η παρέα τους.
      Τσούζει έ....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/4/15 01:22

      Γιαννάκο τσαμπαράκο (00:39) δεν χρειάζεται να τα πεις στο δημοτικό συμβούλιο και κουραστείς, γιατί και που θα τα πεις τι θα γίνει; Μια τρύπα στο νερό, όπως πάντα.
      Ετοιμάσου αισχρό υποκείμενο να τα πεις στον Εισαγγελέα, να είσαι σίγουρος ότι αυτός έχει πολύ υπομονή να ακούσει όλες τις παπαριές σου.

      Διαγραφή
  35. Ανώνυμος14/4/15 00:43

    Μηνακο νανο "καψο μπιθας" τι σημαινει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/15 00:47

      ότι σε λίγο θα σου βγει απ' το στόμα..

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος14/4/15 00:52

    ΞΕΡETE ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΗΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΩΘΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝΟ !!!!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ .ΝΟΜΙΖΑΝΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΑΚΑΣ!!!!!!ΜΗΝΑΚΟ ΜΟΥ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΕΣ ΣΕ ΕΡΗΜΟ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/15 01:00

      Ποιος είπαμε ότι φέσωσε το δήμο με δεκάδες εκατομμύρια και ρήμαξε τα ταμεία?

      Ποιανού δεν πονάει ο πισινός του να εξηγήσει τα δεκάδες εκατομμύρια που άφησε φέσι ο Τσαβαρής??

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/4/15 09:04

      Ρε απύθμενα Ναννάκια,
      Έχετε κάνει καραμέλα σε σχόλια ανώνυμα πάντα (γιατί για να μιλήσεις επώνυμα θέλει παντελόνια) για τα άδεια ταμεία που σας άφησε ο Τσάβες για τα εκατομμύρια που ρήμαξε ο Τσάβες τα ταμεία σας κα πολλά πάντα ανώνυμα.
      Εμένα μου δημιουργεί μια απορία όλο αυτό το σκηνικό, αν όντως είναι όπως τα λέτε, για δεν τον τυλίξατε ήδη σε μια κόλα χαρτί να πάει από κείθε που ρθε;
      Εσείς είσαστε τόσο ανίκανοι; Ή αυτός τόσο μάγκας που δεν άφησε στοιχεία;΄
      Είτε το ένα συμβαίνει είτε το άλλο να πάτε να γ.....τε άχρηστοι κι ανίκανοι να διαχειριστήτε τα αυτονόητα.
      Τα μόνα που βρήκατε ρε ανίκανοι μέχρι σήμερα είναι η πλακόστρωση του Ι. Ναού αν είχε 3 ή 13 κυβικά λάσπη; Τα κινητά τηλέφωνα αν ήταν 3 ή 123; Ή μήπως η προσθήκη μιας παραγράφου στο συμβόλαιο του Flamingo;
      Ποιος δικαστής ρε βλήματα θα τον δικάσει και γιατί; Μπορείτε να του αποδώσετε δόλο για αυτά; Μπορείτε να αποδείξετε ότι έβαλε απ' αυτές τις υποθέσεις 1 ευρώ στην τσέπη;
      Αν μπορείτε ΜΠΡΑΒΟ και μαζί σας είμαστε αν δεν μπορέσετε όμως και τον αθωώσετε, να δω που θα βρήτε τρύπα να κρυφτήτε;
      Άλλωστε εκεί φαγώθηκαν τα εκατομμύρια που μας λέτε; Αυτά είναι ψιλά για φιλοδώρημα.
      Αν έφαγε από που θα τρωγε τα εκατομμύρια;
      Από έργα, έκανε έργα; Εκεί τι βρήκατε; Δικαιούται αυτός ο λαός να ξέρει;
      Αντιθέτως μαθαίνουμε πως και εσείς ακολουθείτε την πεπατημένη, βάλατε χέρι στα λεφτά της ΕΥΔΑΠ κι αυξήσατε το χρέος σε 1 εκατομμύριο ίσως και περισσότερο.
      Τα φορτηγά του δήμου τα επισκευάζετε και εσείς στο "αμαρτωλό" συνεργείο του Τσάβες.
      Υπάρχει λόγος; Δικαιούμαστε να γνωρίζουμε.
      Οι γούβες στο νησί είναι πλέον σε επικίνδυνο σημείο για την ζωή των παιδιών μας αν πέσουν μέσα με τα δίκυκλα.
      Οι καμένες λάμπες διαδέχονται η μια την άλλη.
      Διοικητικές πράξεις στοπ δεν πληρώνετε κανέναν μόνο αυξήσεις (με πόνο καρδιάς κάνατε) το χρήμα ρέει στον δήμο και σεις δεν είσαστε ικανοί να το διαχειριστήτε.
      Αλήθεια τι παριστάνετε εκεί όλοι η πλειοψηφία;
      Δεν εκλεγήκατε για να διαχειριστήτε τα face book σας και να ανταλλάσετε τα "wow" μεταξύ σας.
      Τώρα θα μου πεις εσείς τι φταίτε; και προεκλογικά φαινόταν το πράγμα που θα πάει εμείς φταίμε για όλα
      Γιαυτό σκάω και σας περιμένω το 2019.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/4/15 21:15

      ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.
      ΠΟΣΑ ΕΣΟΔΑ ΕΙΧΕΣ ΑΝΟΗΤΟ ΤΖΟΒΑΝΙ ;
      ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ 19 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΗΞΗΠΡΟΘΕΣΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑΔΩΣΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ;
      ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΠΩΣ ΜΕΙΩΣΕΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ;
      ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
      ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.

      Διαγραφή
  37. Ανώνυμος14/4/15 01:02

    ΜΑΝΤΩ
    Η Πρόεδρος και τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Μύρινας, προσκαλούν τους δημότες της πόλης μας να συμμετέχουν και να υποστηρίξουν την υπό σύσταση εθελοντική ομάδα της Δημοτικής Κοινότητας, με στόχο την πραγματοποίηση εθελοντικών δράσεων.

    Πρωταρχικός στόχος μας, η συμμετοχή των εθελοντών στα τοπικά δρώμενα και σε δράσεις που αφορούν στο : περιβάλλον, υγεία, πολιτισμό, αθλητισμό, κοινωνική αλληλεγγύη.

    ΓΙΝΕΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!!!!

    Η προσφορά σας είναι σημαντική!

    Μη μένετε αμέτοχοι!!

    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ: Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε, άσχετα από ηλικία, οικονομική κατάσταση η μορφωτικό επίπεδο. Γι αυτό σας περιμένουμε να συμπορευτούμε στο δρόμο του εθελοντισμού, που μας επιφυλάσσει χαρές και συγκινήσεις.

    Οι ιδέες σας, η συμπαράσταση και όποιο κομμάτι των δυνάμεων και του ελεύθερου χρόνου σας θέλετε να συνεισφέρετε, είναι ΠΟΛΥΤΙΜΑ και ΑΝΑΓΚΑΙΑ!!!!


    ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥΣ( ΣΥΣΤΑΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ) ΟΧΙ ΓΡΑΦΕΙΟ!!!!!ΟΜΑΔΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ
    ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/15 09:57

      Ρε μαγικοραβδακιδες μηνακομιχαλακο,ρε ασχετοι ο Τσαβες φωναζει οκτω μηνες τωρα για να φερετε ως θεμα το Χρεος που παρεδωσε(περιπου 20.000.000 ευρω)το χρεος που παρελαβε (πανω απο 43.000.000ευρω) και πως τα διαχειρηστηκε.
      Εσεις ομως μεχρι τωρα επειδη ξερετε την αληθεια κιοτευετε.
      Μηνακο εσυ δεν εγραφες στο προεκλογικο σας προγραμμα οτι ο δημος κερδιζει καθε χρονο απο την ΕΥΔΑΠ 800.000 ευρω;
      Εσυ δεν εγραφες οτι θα εισπραξεις ΑΜΕΣΑ τα τελη του νταμαρα;
      Εσυ δεν εγραφες οτι θα βαλεις τελη επιπλεον στο ΔΕΣΦΑ;
      Εσυ δεν ελεγες οτι θα εισπραξεις τα χρεωστουμενα απο τους δημοτες γιατι θα νοικοκυρευες το δημο και αλλες τετοιες θεωριεςκαι αλλα τετοια ψεματα;
      Οσο για αυτα που δημοσια ρωτας ξερεις οτι ειναι φουσκα γιαυτο αν εχεις "καρυδια"βαλε την υπογραφη σου απο κατω,φερτα αμεσα σε συνεδριαση στην αιθουσα του Μπογρη με ελευθερο χρονο συζητησης και τοτε θα δεις ποσα πιδια βαζει ο σακκος
      "ΕΜΠΡΟΣ ΜΗΝΑΚΟ ΛΑΓΕ ,ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜ ΜΠΟΓΡΗ"

      Απάντηση

      Διαγραφή
  38. Ανώνυμος14/4/15 01:08

    Ποιος θα απαντήσει??

    Το 2011 έμειναν απλήρωτα 20 εκατομμύρια από τα 24 που είχαν δεσμευθεί και ψηφισθεί!!!
    (13/2012, ΒΟΧΡΩ1Ε-4ΚΚ και 20/2012, ΒΟΖΙΩ1Ε-8Υ3).

    Το 2012 έμειναν απλήρωτα 26 εκατομμύρια από τα 29 δεσμευμένων και ψηφισμένων πιστώσεων!!!
    (απόφαση οικονομικής επιτροπής 9/2013 και 30/2013 )

    Το 2013 έμειναν απλήρωτα 12 εκατομμύρια!!!
    (1/2014 και 5/2014 ΒΙΨ4Ω1Ε-0ΨΓ).

    Σύναψη σύμβασης με Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ύψους 9.965.084 €
    Επιμήκυνση αποπληρωμής παλαιότερων δανείων (ΑΔΑ: Β4ΣΥΩ1Ε-520).

    Nέο δάνειο 4,5 εκατομμύρια από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων
    για ισοσκέλιση του προϋπολογισμού του 2012 με δέσμευση μελλοντικών πόρων του δήμου.
    (ΑΔΑ: Β4ΣΥΩ1Ε-5Χ0).

    Απλήρωτες υποχρεώσεις στην ΕΥΔΑΠ 6,5 εκατομμύρια ευρώ.

    Xρέωση από τη Γενική Κυβέρνηση με 4,2 εκατομμύρια ευρώ για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών, τα οποία θα παρακρατούνται από την κρατική επιχορήγηση τα επόμενα δέκα χρόνια.

    Κάνω λάθος κύριε Τσαβαρή?
    Οφείλεις εξηγήσεις στο λαό που πρόδωσες και φέσωσες κύριε Τσαβαρή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/15 09:16

      Αγαπητή μου κα Ρούλα,
      Κάνεις ερωτήσεις που ζητάνε απαντήσεις και μπράβο σου.
      Αυτά σου φωνάζουμε τόσο καιρό, βγες επώνυμα και κάντου αυτές τις ερωτήσεις, στρίμωξε τον να μην μας το παίζει αθώα περιστερά το γεράκι της Κούλουρης.
      Ποιος θα ασχοληθεί ρε δήμαρχε με ένα ανώνυμο σχόλιο στα blogs άλλωστε πόσοι από την Κούλουρι διαβάζουν τα σχόλια;
      Βγες επώνυμα και στείλτο σαν Δ.Τ. σε όλα τα blogs και τις τοπικές εφημερίδες.
      Κάνε ένα ανοιχτό συμβούλιο στου Μπόγρη μ’ αυτά τα θέματα να μάθει ο κόσμος.
      Βγες όμως ταυτόχρονα και δώσε μας τις προτάσεις σου. Προεκλογικά ήσουν λαλίστατη είχες προτάσεις και λύσεις για όλα, Τώρα;;;;;
      Άντε ρε εκεί μέσα που αραχνιάσατε κοιτώντας την φωτογραφία του Τσάβες, δουλεύτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κουνηθήτεεεεεεεεεεεεεε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/4/15 09:44

      Ρε μαγικοραβδακιδες μηνακομιχαλακο,ρε ασχετοι ο Τσαβες φωναζει οκτω μηνες τωρα για να φερετε ως θεμα το Χρεος που παρεδωσε(περιπου 20.000.000 ευρω)το χρεος που παρελαβε (πανω απο 43.000.000ευρω) και πως τα διαχειρηστηκε.
      Εσεις ομως μεχρι τωρα επειδη ξερετε την αληθεια κιοτευετε.
      Μηνακο εσυ δεν εγραφες στο προεκλογικο σας προγραμμα οτι ο δημος κερδιζει καθε χρονο απο την ΕΥΔΑΠ 800.000 ευρω;
      Εσυ δεν εγραφες οτι θα εισπραξεις ΑΜΕΣΑ τα τελη του νταμαρα;
      Εσυ δεν εγραφες οτι θα βαλεις τελη επιπλεον στο ΔΕΣΦΑ;
      Εσυ δεν ελεγες οτι θα εισπραξεις τα χρεωστουμενα απο τους δημοτες γιατι θα νοικοκυρευες το δημο και αλλες τετοιες θεωριεςκαι αλλα τετοια ψεματα;
      Οσο για αυτα που δημοσια ρωτας ξερεις οτι ειναι φουσκα γιαυτο αν εχεις "καρυδια"βαλε την υπογραφη σου απο κατω,φερτα αμεσα σε συνεδριαση στην αιθουσα του Μπογρη με ελευθερο χρονο συζητησης και τοτε θα δεις ποσα πιδια βαζει ο σακκος
      "ΕΜΠΡΟΣ ΜΗΝΑΚΟ ΛΑΓΕ ,ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜ ΜΠΟΓΡΗ"

      Διαγραφή
  39. Ανώνυμος14/4/15 08:39

    Ανώνυμος13/4/15 23:33
    Κύριε Τσαβαρή, κάποιος πρέπει να σε σταματήσει από τα ολέθρια σφάλματα που συνεχίζεις να κάνεις.
    Το μίσος που τρέφεις εναντίον των Σαλαμινίων για την οδυνηρή ήττα σου στις εκλογές σε έχει τυφλώσει και πέφτεις συνεχώς σε λάθη που σε εκθέτουν.
    Η προσφυγή που έκανες για να μη περάσει ο προυπολογισμός με σκοπό να δημιουργήσεις πρόβλημα στη λειτουργία του Δήμου ήταν τεράστιο λάθος και βλακεία μαζί. Ούτε που κατάλαβες ότι η μη έγκριση του θα σε εξέθετε ανεπανόρθωτα. Με τα στοιχεία της δικής σου θητείας φτιάχτηκε ο προυπολογισμός και δεν πέρασε. Μα τόση βλακεία;
    Έτσι εξηγείται πόσο μυαλό είχες και γιατί χρεοκόπησες το δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/15 09:23

      Ρε ανίκανοι όποιο παλούκι μπει στον μπίθα σας ο Τσαβαρής σας το βαλε;
      Ρε δεν ντρεπόσαστε καθόλου; Είσαστε ανίκανοι να κάνετε προϋπολογισμό κι αυτός σας φταίει;
      Για πες μας γιατί στο τέλος θα μας τον κάνετε με την ανικανότητα σας και ήρωα, αυτού του γύρισε έστω κι ένας προϋπολογισμός ή τεχνικό πρόγραμμα πίσω;
      Ανα μούνε λοιπόν άχρηστοι κι ανίκανοι τουλάχιστον πάρτε κανένα ειδικό σύμβουλο σε τέτοια θέματα να σας ξελασπώσει μαθητευόμενοι μάγοι του κερατά
      Ανα μουνε άλλη μια φορά
      Ο δήμος ρε άχρηστοι δεν είναι Face Book

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/4/15 10:53

      Ο προυπολογισμός αισχρέ τσαβαρόπληκτε είναι τυφλοσούρτης και αναφέρει τα οικονομικά στοιχεία που είχαν διαμορφωθεί μέχρι τον Αύγουστο του 2014. Αν βρείς ποιός ήταν δήμαρχος μέχρι τότε, θα βρείς και τον υπεύθυνο.
      Ακριβώς επειδή οι προυπολογισμοί εγκρινόντουσαν με πολιτική παρέμβαση, γιαυτό και η πλακέτα στο ταγάκη, γιαυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΊΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ 2015 έγραφε πρόσφατη ανακοίνωση του αείμνηστου Τσαβαρή και ήταν προφητικός.
      Μεγαλύτερη επιτυχία από αυτήν που έκανε να μας βάλει στην 11άδα της εθνικής κόκκινης ελλάδας δεν έχει ματαγίνει.

      Διαγραφή
  40. Ανώνυμος14/4/15 09:23

    ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΑΒΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ) ΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗΣ). ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΨΥΧΑΛΑΛΥΤΗ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/15 09:25

      Καλά δώσε τα χάπια της μανούλας και τα ξαναλέμε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/4/15 09:49

      Ρε μαγικοραβδακιδες μηνακομιχαλακο,ρε ασχετοι ο Τσαβες φωναζει οκτω μηνες τωρα για να φερετε ως θεμα το Χρεος που παρεδωσε(περιπου 20.000.000 ευρω)το χρεος που παρελαβε (πανω απο 43.000.000ευρω) και πως τα διαχειρηστηκε.
      Εσεις ομως μεχρι τωρα επειδη ξερετε την αληθεια κιοτευετε.
      Μηνακο εσυ δεν εγραφες στο προεκλογικο σας προγραμμα οτι ο δημος κερδιζει καθε χρονο απο την ΕΥΔΑΠ 800.000 ευρω;
      Εσυ δεν εγραφες οτι θα εισπραξεις ΑΜΕΣΑ τα τελη του νταμαρα;
      Εσυ δεν εγραφες οτι θα βαλεις τελη επιπλεον στο ΔΕΣΦΑ;
      Εσυ δεν ελεγες οτι θα εισπραξεις τα χρεωστουμενα απο τους δημοτες γιατι θα νοικοκυρευες το δημο και αλλες τετοιες θεωριεςκαι αλλα τετοια ψεματα;
      Οσο για αυτα που δημοσια ρωτας ξερεις οτι ειναι φουσκα γιαυτο αν εχεις "καρυδια"βαλε την υπογραφη σου απο κατω,φερτα αμεσα σε συνεδριαση στην αιθουσα του Μπογρη με ελευθερο χρονο συζητησης και τοτε θα δεις ποσα πιδια βαζει ο σακκος
      "ΕΜΠΡΟΣ ΜΗΝΑΚΟ ΛΑΓΕ ,ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜ ΜΠΟΓΡΗ"

      Απάντηση

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/4/15 10:03

      Ανώνυμος14/4/15 09:04
      Ρε απύθμενα Ναννάκια,
      Έχετε κάνει καραμέλα σε σχόλια ανώνυμα πάντα (γιατί για να μιλήσεις επώνυμα θέλει παντελόνια) για τα άδεια ταμεία που σας άφησε ο Τσάβες για τα εκατομμύρια που ρήμαξε ο Τσάβες τα ταμεία σας κα πολλά πάντα ανώνυμα.
      Εμένα μου δημιουργεί μια απορία όλο αυτό το σκηνικό, αν όντως είναι όπως τα λέτε, για δεν τον τυλίξατε ήδη σε μια κόλα χαρτί να πάει από κείθε που ρθε;
      Εσείς είσαστε τόσο ανίκανοι; Ή αυτός τόσο μάγκας που δεν άφησε στοιχεία;΄
      Είτε το ένα συμβαίνει είτε το άλλο να πάτε να γ.....τε άχρηστοι κι ανίκανοι να διαχειριστήτε τα αυτονόητα.
      Τα μόνα που βρήκατε ρε ανίκανοι μέχρι σήμερα είναι η πλακόστρωση του Ι. Ναού αν είχε 3 ή 13 κυβικά λάσπη; Τα κινητά τηλέφωνα αν ήταν 3 ή 123; Ή μήπως η προσθήκη μιας παραγράφου στο συμβόλαιο του Flamingo;
      Ποιος δικαστής ρε βλήματα θα τον δικάσει και γιατί; Μπορείτε να του αποδώσετε δόλο για αυτά; Μπορείτε να αποδείξετε ότι έβαλε απ' αυτές τις υποθέσεις 1 ευρώ στην τσέπη;
      Αν μπορείτε ΜΠΡΑΒΟ και μαζί σας είμαστε αν δεν μπορέσετε όμως και τον αθωώσετε, να δω που θα βρήτε τρύπα να κρυφτήτε;
      Άλλωστε εκεί φαγώθηκαν τα εκατομμύρια που μας λέτε; Αυτά είναι ψιλά για φιλοδώρημα.
      Αν έφαγε από που θα τρωγε τα εκατομμύρια;
      Από έργα, έκανε έργα; Εκεί τι βρήκατε; Δικαιούται αυτός ο λαός να ξέρει;
      Αντιθέτως μαθαίνουμε πως και εσείς ακολουθείτε την πεπατημένη, βάλατε χέρι στα λεφτά της ΕΥΔΑΠ κι αυξήσατε το χρέος σε 1 εκατομμύριο ίσως και περισσότερο.
      Τα φορτηγά του δήμου τα επισκευάζετε και εσείς στο "αμαρτωλό" συνεργείο του Τσάβες.
      Υπάρχει λόγος; Δικαιούμαστε να γνωρίζουμε.
      Οι γούβες στο νησί είναι πλέον σε επικίνδυνο σημείο για την ζωή των παιδιών μας αν πέσουν μέσα με τα δίκυκλα.
      Οι καμένες λάμπες διαδέχονται η μια την άλλη.
      Διοικητικές πράξεις στοπ δεν πληρώνετε κανέναν μόνο αυξήσεις (με πόνο καρδιάς κάνατε) το χρήμα ρέει στον δήμο και σεις δεν είσαστε ικανοί να το διαχειριστήτε.
      Αλήθεια τι παριστάνετε εκεί όλοι η πλειοψηφία;
      Δεν εκλεγήκατε για να διαχειριστήτε τα face book σας και να ανταλλάσετε τα "wow" μεταξύ σας.
      Τώρα θα μου πεις εσείς τι φταίτε; και προεκλογικά φαινόταν το πράγμα που θα πάει εμείς φταίμε για όλα
      Γιαυτό σκάω και σας περιμένω το 2019.

      Απάντηση

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/4/15 14:32

      Ανώνυμος14/4/15 13:20
      ΡΕ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΑΠΑΝΗ ΑΠΟ 1-1-2011 ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ;
      ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ;
      ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ

      Απάντηση

      Διαγραφή
  41. Ανώνυμος14/4/15 09:26

    ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΩΦΕΛΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ . ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΖΗΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΣΟΥ ΟΣΟ ΕΙΣΟΥΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος14/4/15 09:54

    Ρε μαγικοραβδακιδες μηνακομιχαλακο,ρε ασχετοι ο Τσαβες φωναζει οκτω μηνες τωρα για να φερετε ως θεμα το Χρεος που παρεδωσε(περιπου 20.000.000 ευρω)το χρεος που παρελαβε (πανω απο 43.000.000ευρω) και πως τα διαχειρηστηκε.
    Εσεις ομως μεχρι τωρα επειδη ξερετε την αληθεια κιοτευετε.
    Μηνακο εσυ δεν εγραφες στο προεκλογικο σας προγραμμα οτι ο δημος κερδιζει καθε χρονο απο την ΕΥΔΑΠ 800.000 ευρω;
    Εσυ δεν εγραφες οτι θα εισπραξεις ΑΜΕΣΑ τα τελη του νταμαρα;
    Εσυ δεν εγραφες οτι θα βαλεις τελη επιπλεον στο ΔΕΣΦΑ;
    Εσυ δεν ελεγες οτι θα εισπραξεις τα χρεωστουμενα απο τους δημοτες γιατι θα νοικοκυρευες το δημο και αλλες τετοιες θεωριεςκαι αλλα τετοια ψεματα;
    Οσο για αυτα που δημοσια ρωτας ξερεις οτι ειναι φουσκα γιαυτο αν εχεις "καρυδια"βαλε την υπογραφη σου απο κατω,φερτα αμεσα σε συνεδριαση στην αιθουσα του Μπογρη με ελευθερο χρονο συζητησης και τοτε θα δεις ποσα πιδια βαζει ο σακκος
    "ΕΜΠΡΟΣ ΜΗΝΑΚΟ ΛΑΓΕ ,ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜ ΜΠΟΓΡΗ"

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος14/4/15 09:56

    Η ΓΙΑΝΝΑ Η ΖΟΥΖΟΥΝΙΑΡΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΡΙΓΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΦΙΑΖΕΙ.
    ΒΑΨΩΜΑΛΛΙΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ Ε; ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΖΟΒΕΝΟ;

    Α....ΤΖΑΖΛΗ ΓΙΑΝΝΑ. ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος14/4/15 10:01

    Ανώνυμος14/4/15 09:04
    Ρε απύθμενα Ναννάκια,
    Έχετε κάνει καραμέλα σε σχόλια ανώνυμα πάντα (γιατί για να μιλήσεις επώνυμα θέλει παντελόνια) για τα άδεια ταμεία που σας άφησε ο Τσάβες για τα εκατομμύρια που ρήμαξε ο Τσάβες τα ταμεία σας κα πολλά πάντα ανώνυμα.
    Εμένα μου δημιουργεί μια απορία όλο αυτό το σκηνικό, αν όντως είναι όπως τα λέτε, για δεν τον τυλίξατε ήδη σε μια κόλα χαρτί να πάει από κείθε που ρθε;
    Εσείς είσαστε τόσο ανίκανοι; Ή αυτός τόσο μάγκας που δεν άφησε στοιχεία;΄
    Είτε το ένα συμβαίνει είτε το άλλο να πάτε να γ.....τε άχρηστοι κι ανίκανοι να διαχειριστήτε τα αυτονόητα.
    Τα μόνα που βρήκατε ρε ανίκανοι μέχρι σήμερα είναι η πλακόστρωση του Ι. Ναού αν είχε 3 ή 13 κυβικά λάσπη; Τα κινητά τηλέφωνα αν ήταν 3 ή 123; Ή μήπως η προσθήκη μιας παραγράφου στο συμβόλαιο του Flamingo;
    Ποιος δικαστής ρε βλήματα θα τον δικάσει και γιατί; Μπορείτε να του αποδώσετε δόλο για αυτά; Μπορείτε να αποδείξετε ότι έβαλε απ' αυτές τις υποθέσεις 1 ευρώ στην τσέπη;
    Αν μπορείτε ΜΠΡΑΒΟ και μαζί σας είμαστε αν δεν μπορέσετε όμως και τον αθωώσετε, να δω που θα βρήτε τρύπα να κρυφτήτε;
    Άλλωστε εκεί φαγώθηκαν τα εκατομμύρια που μας λέτε; Αυτά είναι ψιλά για φιλοδώρημα.
    Αν έφαγε από που θα τρωγε τα εκατομμύρια;
    Από έργα, έκανε έργα; Εκεί τι βρήκατε; Δικαιούται αυτός ο λαός να ξέρει;
    Αντιθέτως μαθαίνουμε πως και εσείς ακολουθείτε την πεπατημένη, βάλατε χέρι στα λεφτά της ΕΥΔΑΠ κι αυξήσατε το χρέος σε 1 εκατομμύριο ίσως και περισσότερο.
    Τα φορτηγά του δήμου τα επισκευάζετε και εσείς στο "αμαρτωλό" συνεργείο του Τσάβες.
    Υπάρχει λόγος; Δικαιούμαστε να γνωρίζουμε.
    Οι γούβες στο νησί είναι πλέον σε επικίνδυνο σημείο για την ζωή των παιδιών μας αν πέσουν μέσα με τα δίκυκλα.
    Οι καμένες λάμπες διαδέχονται η μια την άλλη.
    Διοικητικές πράξεις στοπ δεν πληρώνετε κανέναν μόνο αυξήσεις (με πόνο καρδιάς κάνατε) το χρήμα ρέει στον δήμο και σεις δεν είσαστε ικανοί να το διαχειριστήτε.
    Αλήθεια τι παριστάνετε εκεί όλοι η πλειοψηφία;
    Δεν εκλεγήκατε για να διαχειριστήτε τα face book σας και να ανταλλάσετε τα "wow" μεταξύ σας.
    Τώρα θα μου πεις εσείς τι φταίτε; και προεκλογικά φαινόταν το πράγμα που θα πάει εμείς φταίμε για όλα
    Γιαυτό σκάω και σας περιμένω το 2019.

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/15 11:05

      Ανώνυμος14/4/15 10:29
      Ρε ξεφτιλισμένα τσαβαράκια, τι παριστάνετε τους νταήδες και γράφετε " να πάτε να γ....τε;
      Ου να χαθείτε λούστροι.
      Και συ που τα γράφεις αυτά φοράς παντελόνια; Γιατί δεν τα γράφεις επώνυμα;
      Τις απαντήσεις θα τις βρείς σχεδόν όλες στην επιστολή της δημάρχου, ξαναδιάβασε τη και θα καταλάβεις αρκεί να έχεις πρώτα απολυμάνει τον εγκέφαλό σου από την τσαβαρο-υστερία.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/4/15 12:53

      Δεν μπορώ να πιστέψω πως χωράει τόση μ@λ@κία σε έναν εγκέφαλο, τώρα θα μου πεις ποιόν εγκέφαλο, από το πολύ το τάκα, τάκα το έκαψες ο άνθρωπος, πάλι καλά που δεν τυφλώθηκες

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/4/15 14:15

      Ρε μαγικοραβδακιδες μηνακομιχαλακο,ρε ασχετοι ο Τσαβες φωναζει οκτω μηνες τωρα για να φερετε ως θεμα το Χρεος που παρεδωσε(περιπου 20.000.000 ευρω)το χρεος που παρελαβε (πανω απο 43.000.000ευρω) και πως τα διαχειρηστηκε.
      Εσεις ομως μεχρι τωρα επειδη ξερετε την αληθεια κιοτευετε.
      Μηνακο εσυ δεν εγραφες στο προεκλογικο σας προγραμμα οτι ο δημος κερδιζει καθε χρονο απο την ΕΥΔΑΠ 800.000 ευρω;
      Εσυ δεν εγραφες οτι θα εισπραξεις ΑΜΕΣΑ τα τελη του νταμαρα;
      Εσυ δεν εγραφες οτι θα βαλεις τελη επιπλεον στο ΔΕΣΦΑ;
      Εσυ δεν ελεγες οτι θα εισπραξεις τα χρεωστουμενα απο τους δημοτες γιατι θα νοικοκυρευες το δημο και αλλες τετοιες θεωριεςκαι αλλα τετοια ψεματα;
      Οσο για αυτα που δημοσια ρωτας ξερεις οτι ειναι φουσκα γιαυτο αν εχεις "καρυδια"βαλε την υπογραφη σου απο κατω,φερτα αμεσα σε συνεδριαση στην αιθουσα του Μπογρη με ελευθερο χρονο συζητησης και τοτε θα δεις ποσα πιδια βαζει ο σακκος
      "ΕΜΠΡΟΣ ΜΗΝΑΚΟ ΛΑΓΕ ,ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜ ΜΠΟΓΡΗ"

      Διαγραφή
  45. Ανώνυμος14/4/15 10:12

    Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012

    Ανεξαρτητοποίησηση του προέδρου της κοινότητας Αιαντείου

    Απεδείχθη δυστυχώς ότι είναι
    Δήμαρχος μιας παρέας αυλικών και ρουφιάνων –και όσους ενοχλεί η λέξη, να κοιτάξουν
    σ΄ένα λεξικό τη σημασία της-, που σκοπό μόνο έχουν την εξυπηρέτηση των
    μικροσυμφερόντων τους.

    Από τις αρχές του 2011, που εκλέχθηκα Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου,
    ζητούσα συνεχώς, επίμονα και φορτικά, από τον κ. Τσαβαρή να διαθέσει στην Δημοτική
    Κοινότητα ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό για την εξυπηρέτηση των διαπιστωμένων και
    καταγεγραμμένων αναγκών των κατοίκων του Αιαντείου, που καθημερινά ερχόντουσαν στα
    γραφεία της Κοινότητας παραπονούμενοι.

    Σας θυμίζω εδώ, ότι η Κοινότητα Αιαντείου είναι εδαφικά το 44,6% του νησιού, με
    απομακρυσμένες περιοχές, με δύσβατους δρόμους, με υπερήλικες μόνιμους κατοίκους και
    εντέλει με πλήθος προβλημάτων , που ο ίδιος ο κ. Τσαβαρής, στην προεκλογική του ομιλία,
    τον Οκτώβριο του 2010, στο Αιάντειο, υποσχέθηκε ότι θα λύσει, αναβαθμίζοντας τον ρόλο
    και τις δυνατότητες της Δημοτικής Κοινότητας.

    Οι απαντήσεις που έπαιρνα στα αιτήματα μου για ανθρώπους και εξοπλισμό, ήταν πως δεν
    υπάρχουν και να περιμένω. Κάποια στιγμή, θύμισα στον κ. Τσαβαρή, ότι οι Δημοτικές
    Κοινότητες Αμπελακίων και Σεληνίων, «κληρονόμησαν» τους ανθρώπους και τον
    πλεονασματικό εξοπλισμό του πρώην Δήμου Αμπελακίων. Του ζήτησα λοιπόν να διαθέσει
    από εκεί εξοπλισμό, για μία μέρα την εβδομάδα, ώστε να επιτελείται πιο ολοκληρωμένα το
    έργο της καθαριότητας, που ακόμα και σήμερα γίνεται τακτικά μόνο στους κεντρικούς
    δρόμους.

    Και πάλι εισέπραξα την άρνηση του κ. Τσαβαρή. Επί λέξει μου απάντησε «να ‘ξερες τι ζητάς
    τώρα…». Το αποτέλεσμα είναι ότι ο κ. Τσαβαρής με την στάση του χώρισε το νησί σε
    περιοχές πρώτης και … εσχάτης κατηγορίας. Το 44,6% του νησιού το Αιάντειο, είχε και έχει
    ελλιπή καθαριότητα, ενώ το 15,6% του νησιού (Αμπελάκια και Σελήνια) λάμπουν
    κυριολεκτικά αφού εκεί ο κ. Τσαβαρής παρέχει επάρκεια προσωπικού και πλεόνασμα
    εξοπλισμού.

    Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Την ίδια περίοδο που ζητήσαμε ανθρώπους για
    την εκτέλεση της καθαριότητας από τον κ. Τσαβαρή και μας έλεγε «δεν έχω»,
    κάποιοι εργαζόμενοι του Δήμου, έκαναν καλλωπισμό στα Αμπελάκια,
    φρεσκάροντας με χρώμα, τα ρείθρα των πεζοδρομίων, γύρω από το κατηργημένο

    Δημαρχείο. Αλλά εκεί βλέπετε, είναι περιοχή πρώτης κατηγορίας και πάντα
    προηγείται.

    Και μια πικρόχολη παρατήρηση. Είναι τυχαίο ότι τα αυτοκίνητα του πρώην Δήμου
    Αμπελακίων, φέρουν ακόμα τα διακριτικά του πρώην Δήμου και όχι του νέου
    Δήμου Σαλαμίνας, όπου ανήκουν –τουλάχιστον θεωρητικά- πλέον;
    ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΥΤΑ;;;;;;
    ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΟΧΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος14/4/15 10:16

    Το κτηριακό

    Ένα άλλο θέμα που επεδίωξα να λύσω, ευθύς μόλις ανέλαβα την Προεδρία της Κοινότητας,
    ήταν το κτηριακό. Όπως γνωρίζετε η Κοινότητα Αιαντείου είναι διάσπαρτη σε πολλά και
    μερικά ακατάλληλα κτήρια, με αποτέλεσμα να δαπανώνται χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα
    αφενός και να μην εξυπηρετούνται σωστά οι ανάγκες της Κοινότητας και των πολιτών
    αφετέρου.

    Σκοπός μου ήταν να συντηρήσω το παλιό δημοτικό σχολείο, στην πλατεία Αιαντείου, για να
    μεταφερθούν εκεί τα γραφεία της Κοινότητας ώστε να αποκτήσει ξανά ζωή η πλατεία, αλλά
    και να συγκεντρώσω σε ένα άλλο ενιαίο χώρο, όλες τις άλλες υπηρεσίες της κοινότητας
    (ιατρείο, ΚΑΠΗ, νηπιαγωγείο, αποθήκες, γυμναστήριο κλπ.) προκειμένου να
    διαπραγματευτούμε και να πετύχουμε χαμηλότερο, συνολικά, ενοίκιο.

    Για το θέμα του σχολείου, εκδηλώθηκε η διπροσωπία στο μεγαλείο της. Την ώρα που σε
    μένα, ο κ. Τσαβαρής ανέφερε ότι το κτήριο έχει στατικά προβλήματα και είναι επικίνδυνο,
    την ίδια ακριβώς ώρα το «έταζε» στον αρχαιολόγο κ. Λώλο για να το κάνει Μουσείο.

    Όσο για την πρόταση της συγκέντρωσης των υπηρεσιών της Κοινότητας σε ένα κατάλληλο
    χώρο, ο οποίος βρέθηκε και θα κόστιζε τα μισά περίπου χρήματα από τα ενοίκια των
    διάσπαρτων μισθωμάτων, το θέμα σκόνταψε στην άρνηση του κ. Τσαβαρή που με θολές
    και ασαφείς δικαιολογίες περί συμβατικών και μη υποχρεώσεων προσπάθησε να με πείσει
    ότι δεν γίνεται τίποτα. Ο κ. Τσαβαρής αντί να νοικοκυρεύει τον υπερχρεωμένο Δήμο, κάνει
    … πολιτική. Αν αυτή η συμπεριφορά δεν είναι βλαπτική για τα συμφέροντα του Δήμου, τότε
    ποια είναι;

    Στα κτηριακά, με την ευρεία έννοια, εντάσσεται και το οξύτατο πρόβλημα των
    υπερκορεσμένων νεκροταφείων της περιοχής μας και ειδικά του Αιαντείου. Οι ταφικές
    ανάγκες, κατά μέσο όρο είναι, δυστυχώς, πενήντα θέσεις το χρόνο. Παρά την απόφασή της
    Δημοτικής Κοινότητας, αλλά και τις πραγματικές πιεστικές ανάγκες, να ξεκινήσουν οι
    διαδικασίες, για να δημιουργηθεί νέο νεκροταφείο, σε ιδιόκτητη δημοτική έκταση 250
    στρεμμάτων, στην περιοχή της Δρακατσούλας, ο κ. Τσαβαρής, έφερε το θέμα στο Δημοτικό
    Συμβούλιο που ψήφισε επί της αναγκαιότητας του αιτήματος μας και πέραν τούτο ουδέν

    ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ,ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος14/4/15 10:23

    Ανώνυμος26/7/12 11:58
    ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΣΗ ΗΡΩΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ, Ο ΛΕΓΑΜΕΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ, ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ.

    ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/15 14:30

      Ανώνυμος14/4/15 13:20
      ΡΕ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΑΠΑΝΗ ΑΠΟ 1-1-2011 ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ;
      ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ;
      ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ

      Απάντηση

      Διαγραφή
  48. Ανώνυμος14/4/15 10:39

    Ποιος θα απαντήσει??

    Το 2011 έμειναν απλήρωτα 20 εκατομμύρια από τα 24 που είχαν δεσμευθεί και ψηφισθεί!!!
    (13/2012, ΒΟΧΡΩ1Ε-4ΚΚ και 20/2012, ΒΟΖΙΩ1Ε-8Υ3).

    Το 2012 έμειναν απλήρωτα 26 εκατομμύρια από τα 29 δεσμευμένων και ψηφισμένων πιστώσεων!!!
    (απόφαση οικονομικής επιτροπής 9/2013 και 30/2013 )

    Το 2013 έμειναν απλήρωτα 12 εκατομμύρια!!!
    (1/2014 και 5/2014 ΒΙΨ4Ω1Ε-0ΨΓ).

    Σύναψη σύμβασης με Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ύψους 9.965.084 €
    Επιμήκυνση αποπληρωμής παλαιότερων δανείων (ΑΔΑ: Β4ΣΥΩ1Ε-520).

    Nέο δάνειο 4,5 εκατομμύρια από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων
    για ισοσκέλιση του προϋπολογισμού του 2012 με δέσμευση μελλοντικών πόρων του δήμου.
    (ΑΔΑ: Β4ΣΥΩ1Ε-5Χ0).

    Απλήρωτες υποχρεώσεις στην ΕΥΔΑΠ 6,5 εκατομμύρια ευρώ.

    Xρέωση από τη Γενική Κυβέρνηση με 4,2 εκατομμύρια ευρώ για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών, τα οποία θα παρακρατούνται από την κρατική επιχορήγηση τα επόμενα δέκα χρόνια.

    Κάνω λάθος κύριε Τσαβαρή?
    Οφείλεις να δώσεις εξηγήσεις στο λαό που πρόδωσες και φέσωσες κύριε Τσαβαρή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος14/4/15 10:56

    Ανώνυμος14/4/15 10:53
    Ο προυπολογισμός αισχρέ τσαβαρόπληκτε είναι τυφλοσούρτης και αναφέρει τα οικονομικά στοιχεία που είχαν διαμορφωθεί μέχρι τον Αύγουστο του 2014. Αν βρείς ποιός ήταν δήμαρχος μέχρι τότε, θα βρείς και τον υπεύθυνο.
    Ακριβώς επειδή οι προυπολογισμοί εγκρινόντουσαν με πολιτική παρέμβαση, γιαυτό και η πλακέτα στο ταγάκη, γιαυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΊΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ 2015 έγραφε πρόσφατη ανακοίνωση του αείμνηστου Τσαβαρή και ήταν προφητικός.
    Μεγαλύτερη επιτυχία από αυτήν που έκανε να μας βάλει στην 11άδα της εθνικής κόκκινης ελλάδας δεν έχει ματαγίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/15 13:00

      Σου απάντησα ήδη το πολύ το τάκα, τάκα κάνει το παιδί μ@λ@κ@ πόσο μάλον εσένα που δεν είσαι και παιδί εδώ και χρόνια

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/4/15 15:02

      ΡΕ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΑΠΑΝΗ ΑΠΟ 1-1-2011 ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ;
      ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ;
      ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/4/15 17:34

      Τι λες βρε μαλ.....;
      Άκου βουλογιαννάκι, τα σάπια σου αλλού.
      Πόσα εκατομμύρια ρε λαμόγιο έχεις πληρώσει χωρίς την έγκριση του Ελεγκτικού συνεδρίου;
      Βγες και πες επώνυμα αυτά που λες και τότε θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι, βλήτο ώ βλήτο, που νομίζεις ότι όλοι τρώμε κουτόχορτο.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/4/15 19:32

      Πουσαι 17:36 Τα χρηματικα ενταλματα που ΔΕΝ ειναι εγκεκριμενα ,επιστρεφουν στο ΔΗΜΟ με πραξη της ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ του ΕΛ.ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ..και βρισκονται στην Ταμειαξ=κη Υπηρεσια του ΔΗΜΟΥ..Αν παρ"ολα αυτα εχουν πληρωθει τοτε ο ταμιας πρεπει ναναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΛΑΞ και οχι μονο.,εκτος κιαν εχει ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠ' ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, με ρητη μνεια στην εντολη οτι ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ,ΟΥΣΙΩΔΩΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ...κατοπιν ο ταμιας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ,ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΕΛ.ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ για την ΑΝΟΙΚΙΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ....
      Επομενως ΤΑ ΧΡΗΜ. ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ,ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ....Γιατι δεν τα βγαζεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Τι καθεσαι και ρωτας """ποσα εκατομμυρια ,ρε λαμογιο εχεις πληρωσει κλπ,κλπ...."""ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ...Η ΔΗΜΑΡΧΟΣΕΧΕΙ ..ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ''ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΠΛΗΡΩΘΕΝΤΑ"';;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      Τωρα ας κρινει ο καθεις ..ποιοι ειναο οι λασπολογοι..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος14/4/15 19:34

      Πουσαι 17:36 Τα χρηματικα ενταλματα που ΔΕΝ ειναι εγκεκριμενα ,επιστρεφουν στο ΔΗΜΟ με πραξη της ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ του ΕΛ.ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ..και βρισκονται στην Ταμειαξ=κη Υπηρεσια του ΔΗΜΟΥ..Αν παρ"ολα αυτα εχουν πληρωθει τοτε ο ταμιας πρεπει ναναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΛΑΞ και οχι μονο.,εκτος κιαν εχει ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠ' ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, με ρητη μνεια στην εντολη οτι ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ,ΟΥΣΙΩΔΩΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ...κατοπιν ο ταμιας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ,ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΕΛ.ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ για την ΑΝΟΙΚΙΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ....
      Επομενως ΤΑ ΧΡΗΜ. ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ,ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ....Γιατι δεν τα βγαζεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Τι καθεσαι και ρωτας """ποσα εκατομμυρια ,ρε λαμογιο εχεις πληρωσει κλπ,κλπ...."""ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ...Η ΔΗΜΑΡΧΟΣΕΧΕΙ ..ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ''ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΠΛΗΡΩΘΕΝΤΑ"';;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      Τωρα ας κρινει ο καθεις ..ποιοι ειναο οι λασπολογοι..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  50. Ανώνυμος14/4/15 11:42

    Ανώνυμος14/4/15 11:38
    Να γιατί και ο Δήμος Μεγίστης παίζει κι αυτός στην 11άδα της εθνικής κόκκινης ελλάδας.
    Σε δεύτερο βαθμό, ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου, θα εξεταστεί, η υπόθεση με κατηγορούμενο για απιστία στην υπηρεσία κατ’ εξακολούθηση και για υπεξαίρεση, τον σε αργία τελούντα δήμαρχο Μεγίστης κ. Παύλο Πανηγύρη.
    Στον δήμαρχο Μεγίστης έχει επιβληθεί πρωτοδίκως ποινή κάθειρξης 7 ετών με ανασταλτικό ως προς την έφεση αποτέλεσμα.
    Η όλη υπόθεση στηρίζεται στα διαλαµβανόµενα σε πόρισµα έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου που διενήργησε στον Δήµο Μεγίστης,…….
    Στο διοικητικό σκέλος της υπόθεσης ο κ. Πανηγύρης έχει αναστείλει καταλογισμό σε βάρος του με απόφαση του 7ου Τµήµατος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ενώ εκκρεμεί νέα καταλογιστική απόφαση από το Ελεγκτικό Συνέδριο.
    Ο Δήμαρχος κ. Πανηγύρης βρέθηκε κατηγορούμενος μεταξύ άλλων για το ό,τι προέβη στο διάστημα των ετών 2000 – 2007 σε δαπάνη για την προμήθεια ανταλλακτικών και τη συντήρηση και επισκευή μεταφορικών μέσων και λοιπών μηχανημάτων συνολικού ύψους 33.825 ευρώ, σε δαπάνες για έξοδα επιδείξεων, δεξιώσεων, εορτών και φιλοξενειών ύψους 265.681,77 ευρώ, σε δαπάνη για προμήθεια υλικών για έργα ύψους 237.195,91 ευρώ, σε δαπάνη για προμήθεια καυσίμων ύψους 43.409,17 ευρώ, σε δαπάνη για τον καθαρισμό αυλάκων ύψους 328.655,31 ευρώ, σε δαπάνη για τη συντήρηση κτηρίων ύψους 39.852,81 ευρώ, σε δαπάνη για εκτέλεση έργων ύψους 19.897,28 ευρώ, σε δαπάνη για αμοιβές νομικών ύψους 8.483,44 ευρώ, σε δαπάνη για λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας ύψους 12.407,45 ευρώ, σε δαπάνη για την προμήθεια προκατασκευασμένων δεξαμενών ύψους 30.000 ευρώ.
    Το ύψος της ζημίας, που φέρεται να προκάλεσε στο Δήμο από τις ως άνω δαπάνες, που έχουν προκαταρκτικά κριθεί παράνομες από το Ελεγκτικό Συνέδριο, ανέρχεται στο ποσό των 1.051.473,64 ευρώ.

    http://www.aftodioikisi.gr/dimoi/katigoreitai-gia-apistia-stin-ipiresia-kat-exakolouthisi-o-dimarxos-kastelorizou-foto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/15 13:20

      ΡΕ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΑΠΑΝΗ ΑΠΟ 1-1-2011 ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ;
      ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ;
      ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/4/15 17:36

      Τι λες βρε μαλ.....;
      Άκου βουλογιαννάκι, τα σάπια σου αλλού.
      Πόσα εκατομμύρια ρε λαμόγιο έχεις πληρώσει χωρίς την έγκριση του Ελεγκτικού συνεδρίου;
      Βγες και πες επώνυμα αυτά που λες και τότε θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι, βλήτο ώ βλήτο, που νομίζεις ότι όλοι τρώμε κουτόχορτο.

      Διαγραφή
  51. Ανώνυμος14/4/15 12:14

    Αριθµ.Αποφ: 09/ 2015
    Θέµα: «Ορισµός Γνωµοδοτικών Επιτροπών στα παραρτήµατα του Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π που
    καθορίστηκαν µε την υπ’ αριθµ: 02/2010 απόφαση του ∆ιοικητικού Συµβουλίου, σύµφωνα µε
    το άρθρο 103 παρ.6 του Ν.3852/2010, για το Έτος 2015»


    ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 2/2011 ΟΧΙ 2/2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος14/4/15 13:13

    πάντηση

    Ανώνυμος14/4/15 09:56

    Ρε απύθμενα Ναννάκια,
    Έχετε κάνει καραμέλα σε σχόλια ανώνυμα πάντα (γιατί για να μιλήσεις επώνυμα θέλει παντελόνια) για τα άδεια ταμεία που σας άφησε ο Τσάβες για τα εκατομμύρια που ρήμαξε ο Τσάβες τα ταμεία σας κα πολλά πάντα ανώνυμα.
    Εμένα μου δημιουργεί μια απορία όλο αυτό το σκηνικό, αν όντως είναι όπως τα λέτε, για δεν τον τυλίξατε ήδη σε μια κόλα χαρτί να πάει από κείθε που ρθε;
    Εσείς είσαστε τόσο ανίκανοι; Ή αυτός τόσο μάγκας που δεν άφησε στοιχεία;΄
    Είτε το ένα συμβαίνει είτε το άλλο να πάτε να γ.....τε άχρηστοι κι ανίκανοι να διαχειριστήτε τα αυτονόητα.
    Τα μόνα που βρήκατε ρε ανίκανοι μέχρι σήμερα είναι η πλακόστρωση του Ι. Ναού αν είχε 3 ή 13 κυβικά λάσπη; Τα κινητά τηλέφωνα αν ήταν 3 ή 123; Ή μήπως η προσθήκη μιας παραγράφου στο συμβόλαιο του Flamingo;
    Ποιος δικαστής ρε βλήματα θα τον δικάσει και γιατί; Μπορείτε να του αποδώσετε δόλο για αυτά; Μπορείτε να αποδείξετε ότι έβαλε απ' αυτές τις υποθέσεις 1 ευρώ στην τσέπη;
    Αν μπορείτε ΜΠΡΑΒΟ και μαζί σας είμαστε αν δεν μπορέσετε όμως και τον αθωώσετε, να δω που θα βρήτε τρύπα να κρυφτήτε;
    Άλλωστε εκεί φαγώθηκαν τα εκατομμύρια που μας λέτε; Αυτά είναι ψιλά για φιλοδώρημα.
    Αν έφαγε από που θα τρωγε τα εκατομμύρια;
    Από έργα, έκανε έργα; Εκεί τι βρήκατε; Δικαιούται αυτός ο λαός να ξέρει;
    Αντιθέτως μαθαίνουμε πως και εσείς ακολουθείτε την πεπατημένη, βάλατε χέρι στα λεφτά της ΕΥΔΑΠ κι αυξήσατε το χρέος σε 1 εκατομμύριο ίσως και περισσότερο.
    Τα φορτηγά του δήμου τα επισκευάζετε και εσείς στο "αμαρτωλό" συνεργείο του Τσάβες.
    Υπάρχει λόγος; Δικαιούμαστε να γνωρίζουμε.
    Οι γούβες στο νησί είναι πλέον σε επικίνδυνο σημείο για την ζωή των παιδιών μας αν πέσουν μέσα με τα δίκυκλα.
    Οι καμένες λάμπες διαδέχονται η μια την άλλη.
    Διοικητικές πράξεις στοπ δεν πληρώνετε κανέναν μόνο αυξήσεις (με πόνο καρδιάς κάνατε) το χρήμα ρέει στον δήμο και σεις δεν είσαστε ικανοί να το διαχειριστήτε.
    Αλήθεια τι παριστάνετε εκεί όλοι η πλειοψηφία;
    Δεν εκλεγήκατε για να διαχειριστήτε τα face book σας και να ανταλλάσετε τα "wow" μεταξύ σας.
    Τώρα θα μου πεις εσείς τι φταίτε; και προεκλογικά φαινόταν το πράγμα που θα πάει εμείς φταίμε για όλα
    Γιαυτό σκάω και σας περιμένω το 2019.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος14/4/15 14:24

    Ανώνυμος14/4/15 13:20
    ΡΕ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΑΠΑΝΗ ΑΠΟ 1-1-2011 ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ;
    ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ;
    ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/15 15:06

      Ή είσαι τελικά άσχετος ή είσαι μόνο ψεύτης.
      Δεν υπάρχεις πάντως.
      Είσαι όνειρο θερρινής νυκτώς και όχι μόνο για τον μιχαλομηνάκο αλλά για όλους μας.

      Δυστυχώς υπάρχουν άλλοι Δήμαρχοι που σε προλάβανε για την φυλακή.
      Θα καυχόσουν ότι είσαι ο πρώτος αλλά...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/4/15 17:38

      Τι λες βρε μαλ..... 13:20;
      Άκου βουλογιαννάκι, τα σάπια σου αλλού.
      Πόσα εκατομμύρια ρε λαμόγιο έχεις πληρώσει χωρίς την έγκριση του Ελεγκτικού συνεδρίου;
      Βγες και πες επώνυμα αυτά που λες και τότε θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι, βλήτο ώ βλήτο, που νομίζεις ότι όλοι τρώμε κουτόχορτο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/4/15 19:21

      ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΓΏ; ΓΥΡΩ ΣΤΑ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΝΝΑΚΙ, ΚΑΛΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ;
      ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΟ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/4/15 19:41

      Πουσαι 13:20 και 1-:21 Τα χρηματικα ενταλματα που ΔΕΝ ειναι εγκεκριμενα ,επιστρεφουν στο ΔΗΜΟ με πραξη της ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ του ΕΛ.ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ..και βρισκονται στην Ταμειακη Υπηρεσια του ΔΗΜΟΥ..Αν παρ"ολα αυτα εχουν πληρωθει τοτε ο ταμιας πρεπει ναναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΛΑΞ και οχι μονο.,εκτος κιαν εχει ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠ' ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, με ρητη μνεια στην εντολη οτι ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ,ΟΥΣΙΩΔΩΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ...κατοπιν ο ταμιας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ,ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΕΛ.ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ για την ΑΝΟΙΚΙΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ....
      Επομενως ΤΑ ΧΡΗΜ. ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ,ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ....Γιατι δεν τα βγαζεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Τι καθεσαι και ρωτας """ποσα εκατομμυρια ,ρε λαμογιο εχεις πληρωσει κλπ,κλπ...."""ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ...Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ..ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ''ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΠΛΗΡΩΘΕΝΤΑ"';;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      Τωρα ας κρινει ο καθεις ..ποιοι ειναι οι λασπολογοι..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος15/4/15 02:17

      Τι εντάλματα και παπαριές λες ρε μαλ......
      Εγώ σε ρώτησα πόσα εκατομμύρια έχεις πληρώσει χωρίς την έγκριση του Ελεγκτικού συνεδρίου;
      Αν έχεις τα κότσια βγες και πες επώνυμα αυτά που λες και τότε θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι, μαλ...., που νομίζεις ότι όλοι τρώμε κουτόχορτο.

      Διαγραφή
  54. Ανώνυμος14/4/15 15:04

    ΓΙΑΝΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ. ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΦΗ.

    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ. ΚΛΑΣΕ ΣΤΑ BLOGS ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΑΚΟΜΑ.
    ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/15 00:34

      Ανώνυμος14/4/15 13:20
      ΡΕ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΑΠΑΝΗ ΑΠΟ 1-1-2011 ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ;
      ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ;
      ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ

      Διαγραφή
  55. Ανώνυμος14/4/15 17:43

    Ο δήμαρχος Μεγίστης έφαγε 7 χρόνια φυλακή για διάφορα μεταξύ των οποίων και δαπάνη κινητής τηλεφωνίας ύψους 12.407,45 ευρώ.
    Εσένα ρε βουλογιαννάκι που δαπάνησες 150.000 ευρώ για τα 120 κινητά που είχες, πόσα χρόνια πρέπει να σου ρίξουνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος14/4/15 19:17

    Κύριε Τσαβαρή, κάποιος πρέπει να σε σταματήσει από τα ολέθρια σφάλματα που συνεχίζεις να κάνεις.
    Το μίσος που τρέφεις εναντίον των Σαλαμινίων για την οδυνηρή ήττα σου στις εκλογές σε έχει τυφλώσει και πέφτεις συνεχώς σε λάθη που σε εκθέτουν.
    Η προσφυγή που έκανες για να μη περάσει ο προυπολογισμός με σκοπό να δημιουργήσεις πρόβλημα στη λειτουργία του Δήμου ήταν τεράστιο λάθος και βλακεία μαζί. Ούτε που κατάλαβες ότι η μη έγκριση του θα σε εξέθετε ανεπανόρθωτα. Με τα στοιχεία της δικής σου θητείας φτιάχτηκε ο προυπολογισμός και δεν πέρασε. Μα τόση βλακεία;
    Έτσι εξηγείται πόσο μυαλό είχες και γιατί χρεοκόπησες το δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος14/4/15 19:20

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος14/4/15 20:20

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/15 20:46

      ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝΑ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΣΟΥΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΟΤΙ ΞΕΝΟΠΗΔΑΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΖΕΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕΧΟΥΝΕ ΚΟΛΛΗΤΟ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΑΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΠΑΛΙΟ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΕ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/4/15 21:23

      ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΣ ,ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙ !! ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ
      ΞΙΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΑΓΡΑΜΑΤΕ ,ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΛΑΘΟΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/4/15 00:35

      Ανώνυμος14/4/15 13:20
      ΡΕ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΑΠΑΝΗ ΑΠΟ 1-1-2011 ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ;
      ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ;
      ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/4/15 02:22

      Τι εντάλματα και παπαριές λες ρε μαλ......
      Εγώ σε ρώτησα πόσα εκατομμύρια έχεις πληρώσει χωρίς την έγκριση του Ελεγκτικού συνεδρίου;
      Αν έχεις τα κότσια βγες και πες επώνυμα αυτά που λες και τότε θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι, μαλ...., που νομίζεις ότι όλοι τρώμε κουτόχορτο.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος15/4/15 06:09

      ΡΕ ΚΑΡAΓΚΙΟΖΟΜΗΝΑΚΟ ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΓΕΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ.
      ΡΕ ΕΝΑ,ΕΝΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΜΗΝΑΚΟ

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος15/4/15 16:52

      Ρε μηνακο επειδη οπως λες ο Τζαβαρης δεν μας λεει ποσα τιμολογια εχει πληρωσει εκτος ελεγχου ελεκτικου συνεδριου,βγαλε εσυ μαναρι μου τα τιμολογια στον αερα αφου οπως λες τα χεις και πρεπει να ταχεις.
      Γιατι αν δεν ταχεις και λες μακακιες εισαι ρε καραγκιοζακο για τα μπαζα

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος16/4/15 23:09

      Όλα στην .... ώρα τους, ένα - ένα όχι όλα μαζί.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος16/4/15 23:11

      Όλα στην .... ώρα τους, ένα - ένα όχι όλα μαζί.

      Διαγραφή
  59. Ανώνυμος14/4/15 20:52

    Καμμια απαντηση στον 19:41;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Τ εγινε και βγαλατε το ΣΚΑΣΜΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Εμπρος ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ...ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ......
    Αντε να σε χαρω......Αντε να σε καμαρωσω.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/15 22:44

      Aληθεύει ότι

      Το 2011 έμειναν απλήρωτα 20 εκατομμύρια από τα 24 που είχαν δεσμευθεί και ψηφισθεί!!!
      (13/2012, ΒΟΧΡΩ1Ε-4ΚΚ και 20/2012, ΒΟΖΙΩ1Ε-8Υ3).

      και το 2012 έμειναν απλήρωτα 26 εκατομμύρια από τα 29 που είχαν δεσμευθεί και ψηφιστεί!!!
      (απόφαση οικονομικής επιτροπής 9/2013 και 30/2013 )

      τα υπόλοιπα στα χαρίζω.

      ΜΙλάμε για αποφάσεις του Τσαβαρή και της παρέας του.
      Τσούζει έ..

      Διαγραφή
  60. Ανώνυμος15/4/15 00:40

    ΜΗΝΑΚΟ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΟΛΑ ΤΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ "ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος15/4/15 09:30

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑΦΑΓΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ. ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΗΝΑ
    ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος15/4/15 16:55

    Ρε μηνακο επειδη οπως λες ο Τζαβαρης δεν μας λεει ποσα τιμολογια εχει πληρωσει εκτος ελεγχου ελεκτικου συνεδριου,βγαλε εσυ μαναρι μου τα τιμολογια στον αερα αφου οπως λες τα χεις και πρεπει να ταχεις,αφου εισαι διοικηση.
    Γιατι αν δεν ταχεις και λες μακακιες εισαι ρε καραγκιοζακο για τα μπαζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος16/4/15 11:19

    ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑΚΟΥ ΝΑΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΥΡΙΕΥΕΙ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ.
    ΒΓΗΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΛΑΜΠΤΟΠ (ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;) ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΚΙΝΗΤΑ.
    ΑΧ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος16/4/15 15:04

    ΜΗΝΑΚΟ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΟΛΑ ΤΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ "ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.