Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Απρ 2015

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ συμμετείχαν στην συγκέντρωση τροφίμων σε συνεργασία με τα νηπιαγωγείων Παλουκίων Σεληνίων και Σαλαμίνας.

Με  πρωτοβουλία  του  Νηπιαγωγείου  Παλουκίων  και με την συμμετοχή του Νηπιαγωγείου  Σεληνίων, του  Έκτου Νηπιαγωγείου Σαλαμίνας  και του  Πρώτου Νηπιαγωγείου Σαλαμίνας πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση  τροφίμων  και  ειδών  πρώτης  ανάγκης για  «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Στην προσπάθεια συμμετείχαν  και οι Δυνάμεις Εθελοντών Σαλαμίνας βοηθώντας στην συγκέντρωση και στην φόρτωση  τους  στο φορτηγό του  Χαμόγελου   που τα παρέλαβε την Τρίτη 31 Μαρτίου από το Νηπιαγωγείο Παλουκίων, μεταφέροντας  τα  στο Κέντρο Στήριξης  Παιδιού & Οικογένειας Αμαρουσίου για να γίνει o απαραίτητος έλεγχος  και  διαλογή.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά τους γονείς και  όλους  όσους  ευαισθητοποιήθηκαν  και συμμετείχαν στην προσπάθεια.

20 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/4/15 21:15

    ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΝΗΣΙΟΥ; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ;;; ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/15 00:29

      ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΛΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΤΑΙΖΕΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/4/15 00:04

    Πρόσκληση 3ης Τακτικής Συνεδρίασης της Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου (26/3/2015)
    Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του αρθρ.88 Ν.3852/10 σας καλούμε σε Τακτική Συνεδρίαση (3η) της Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου του Δήμου Σαλαμίνας, την 30η Μαρτίου έτους 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 στη Δημοτική Κοινότητα Αιαντείου για τη συζήτηση και λήψη απόφασης των παρακάτω θεμάτων:
    1) Προέγκριση ΚΥΕ του κ. ΜΠΑΛΕΣΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
    2) Ίδρυση Γραφείου Εθελοντισμού στη Δ.Κ. Αιαντείου
    ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑ:ΙΔΡΥΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ Δ.Κ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ
    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ .ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ, ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΑΡΘΡΟ 84 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:
    ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ.ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΜΕ.ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΕΙΔΑΛΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ1) ΔΙΑΣΠΑΣΗ.ΚΑΙ 2)ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΤΩΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΑΣ.ΕΝΩ ΟΙ ΔΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    .
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕΙ ,ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΜΑΣ.ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΡΟΦΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΟΥΝ ,ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ,ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
    .
    ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΚΥΡΙΚΩΝ .ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ .ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ .
    ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ.ΠΡΙΝ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/4/15 01:29

    Μπάβο βρε ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
    Μου αρεσει που είστε υποτίθεται για το νησί μας.
    Μαζέψατε και δώσατε τρόφιμα σε ένα πάμπλουτο σωματείο με τεράστια περιουσία σε ακίνητα, που χρηματοδοτείται απο παντού, αποροφά όλα τα ΕΣΠΑ, αφήνοντας τους συνανθρώπους μας στο νησί αβοήθητους. Βλέπεις τακτοποιήσατε τα του οίκου σας και είπατε να πεταχτείτε μέχρι το Μαρούσι στο Κέντρο Στήριξης του παιδιού και της Οικογένειας, γιατί για σας η Σαλαμίνα φαίνεται πως δεν διαθέτει φτωχά παιδιά και οικογένειες.
    Ψάξατε και ρωτήσατε τους ντόπιους και είδατε ότι δεν υπάρχει ανάγκη ευημερεί το νησί κατά την άποψή σας, γι αυτό είπατε να ξανοιχτείτε στα Βόρεια Προάστεια.
    Κρίμα γιατί πιστεύαμε ότι είσαστε σκεπτόμενοι και σοβαροί.
    Σας ξεχωρίζαμε λόγω του κ. Φρίμα και του κ. Γαβρίλη.
    Εύγε! Και εις ανώτερα. Αλλάξτε λοιπόν και έδρα τι καθεστε;
    Ο κύριος στη φωτο ταιριάζει καλύτερα στα Βόρεια Προάστεια παρά στην Κούλουρη. Με τη φτωχολογιά θ΄ ασχολείστε;
    Η Σαλαμίνα σας ευγνωμονεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/15 16:09

      ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 5/4/2015 - 01.29 ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΣΑΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΡΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΗΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ - ΤΡΟΦΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΠΙΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΩΘΕΙ ΔΥΟ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΑΜΑΞΙΔΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΣΕ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ Δ.Ε.Σ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΙΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΤΑΝ ΑΜΜΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΙΧΕ ΔΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ! ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΥΡΙΕ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΑΝΩΝΗΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΕΞΑΛΟΥ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΝΥΔΙΟΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ !!!! ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΚΑΚΟΗΘΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΤΗΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΝΤΟΥ !!!! ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ 24 ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΛΑΤΕ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΗΤΕ ΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΥΜΗΖΩ ΟΤΙ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ !!! ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΦΡΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΑΒΡΙΛΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ !!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος5/4/15 08:56

    Μου φαίνεται ότι δεν ξέρετε να διαβάζετε. Η πρωτοβουλία δεν ήταν δικιά τους, απλά συμμετείχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/4/15 08:57

    ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑΝΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΑΨΟΓΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ;
    ΕΤΡΕΧΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΑΝ ΤΡΟΦΗΜΑ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΣΤΟ FACE BOOK ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/15 10:42

      Κάθε χριστούγεννα , Πάσχα, έναρξη σχολικής περιόδου, το Κοινωνικό Πάντοπωλείο προσέφερε στόν κόσμο. Η περισσυλογή γινόταν μόνο απο δυό άτομα. Κάθε μέρα ήταν ανοιχτό έστω λίγο λάδι όταν κάποιος έμπαινε και το είχε ανάγκη, προσφερόταν. Η κ. Νάννου πολλές φορές είχε συγχαρεί τα μέλη του προσωπικά και χωρίς αντιπολιτευτικές διαθέσεις και ΜΠΡΑΒΟ της! Μάλιστα είχε προσφέρει άτυπα και λείαν προσωπικά αρκετές φορες. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τώρα η "καρδιά"¨της σκλήρινε. Απλά το team δεν είναι απο τα καλύτερα της με αποτέλεσμα την κατάρρευση αυτού του τόσο ευσθητου έργου. Κ. Νάννου σας παρακαλώ πάρτε τα υνία στα χέρια σας, έχετε την ευσθησία πάρτε και τα "κλειδιά" για να δώσετε πνοή και ελπίδα σε όσους το έχουν ανάγκη

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος5/4/15 09:57

    "ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
    ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/15 15:30

      ΑΝΤΕ ΓΑΜ@@@@ ΡΕ ΜΑΛ@@@ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!!!
      ΓΙΑ ΟΥΑΟΥ ΚΑΙ ΤΣΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος5/4/15 12:14

    η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια....για οσους δεν γνωριζουν αλλα και για τους '' καλοθελητες'' η συγκεκριμενη ομαδα εθελοντων εχει και συμετοχη στις κινησεις -ενεργειες του κοινωνικου-ιατρειου-φαρμακειου,οπως και στις δρασεις του κοινωνικού παντοπωλειου. επειδη δεν ευλογανε τα γενια τους βγαινοντας φωτο και γλυφοντας την καθε δημοτικη αρχη ,συμβουλο, κομματαρχη του νησιου ,δεν σημαινει οτι δεν κανουν τα παντα για το νησι. ενα παραδειγνα ειναι το κρεβατι κατακλυσης που δωθηκε πριν λιγες μερες στο Κ.Φ.Ι ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ,Κ,Λ,Π ΗΔΗ Η ΔΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥς ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΔΙΝΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ.ΣΕ ΣΥΝΑΘΡΟΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ. ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΣΑΝΔΡΕΣ χαλαρωστε και ανοιξτε τα ματακια σας.... τα βαλατε με τους εθελοντες που παρατανε τα σπιτια τους,τις οικογενειες τους για να προσφερουν αυτα που μπορουν.και παντα με δικα τους εξοδα.ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/4/15 17:58

    Ρε καραγκοζακια της δηθεν πολιτικης αλλα και ανικανα φοβιτσιαρικα νανακια τον Τζαβαρη για να τον πιασετε στο στομα σας πρεπει πολιτικα να δουλεψετε πολλα χρονια,γιατι καραγκιοζακια εισαστε(;) πολτικοι χωρις εργο εισαστε μονο της θεωριας του κ@λου.
    Ο Τζαβαρης δοκιμαστηκε και πετυχε στις πιο δυσκολες συνθηκες για την τοπικη αυτοδιοικηση οπως ηταν η εφαρμογη του Καλλικρατη και η αρχη της οικονομικης κρισης και πετυχε να δημιουργησει τον νεο δημο,να ολοκληρωσει την αποχετευση,τα μειωσει στο μισο το χρεος οταν το παρελαβε πανω απο 43.000.000 ευρ,να ενταξει στο ΕΣΠΑ εργα πανω απο 40.000.000ευρ,να τελειωσει το σχολειο στα Παλουκια,να φτιαξει απο την αρχη τον παιδικο σταθμο στα Παλουκια,να φτιαξει σταθμο μεταφορτωσης για τα σκουπιδια,να στρωσει με ταπητα το γηπεδο της παραλιας,να ενταχθουν μετα απο δικη του πιεση τα εργα των ομβριων απο την Περιφερεια,προχωρησε τις διαδικασιες για την επεκταση των σχεδιων σε ολο το νησι,εφερε σε πρωτο πλανο παγκοσμιως την ιστορια και το πολιτισμο της Σαλαμινας,εστεισε κοινωνικες δομες απο το τιποτα,πετυχε την ενταξη στο ΠΕΠ Αττικης το κλειστο γυμναστηριο των Αμπελακιων,εφερε για οδοποιια 1.000.000ευρω (αυτα που υπεγραψε συμβαση η σημερινη δημαρχος),εφερε χρηματα για την επισκευη των κλειστων και ανοικτων γυμναστηριων,το εργο της επισκευης του αντλιοστασιου στα Κανακια,υπεγραψε τη συμβαση με τον ΔΕΣΦΑ για την συνδεση της Σαλαμινας με το φυσικο αεριο κλπ,κλπ,
    Αυτα εκανε οΤσαβες με τους συνεργατες του.
    Τι να μας πειτε ρε νανοι της πολιτικης και του "δηθεν";
    Η πολιτικη ειναι πραξη,η πολιτικη ειναι αποτελεσμα ΜΕΤΡΗΣΙΜΟ νανακια και θεωρητικοι του κ@λου.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/4/15 20:34

    ΚΡΑΖΗΣ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/4/15 21:26

    το χεσατε το θεμα απο αλλου ξεκινησε και αλλου κατεληξε.Ενα μεγαλο μπραβο στους εθελοντες που σκιζονται για για ολους και για ολα στη Σαλαμινα που μεχρι και τους πυροσβεστες κανουν το καλοκαιρι με τις πυρκαγιες για να μην καουν τα δαση μας τα σπιτια μας και εμεις οι ιδιοι. Μακαρι να καναμε τα μισα απο οτι κανουν οι ΔΕΣ. Και κατι αλλο για ποιες ακριβως επισκευες κλειστων γυμναστηριων μιλαει ο κυριος η η κυρια παραπανω? Που σταζουν απο παντου με τις βροχες? που γινονται μεσα πισινα??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/4/15 07:05

    Γιαυτες που λες 21:26 εχουν εγκριθει μετα απο τρεξιμο του Τσαβες 350.000ευρω και περιμενουν το δημο Σαλαμινας.Ρωτησε να μαθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/4/15 09:22

    ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. Ο ΕΝΑΣ ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, Ο ΕΝΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ...ΜΑΝΑΡΙΑ..... ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΧΟΛΗ. ΕΛΕΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΣΙ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ,ΚΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ. ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/4/15 13:07

      ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 6/4/2015 09.22 ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΟΦΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΡΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΜΙΣΟΣ ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΕ ΕΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΤΟΠΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΕΥΚΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΚΙΤΡΙΝΟΣ - ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΙΝΕΖΟΣ Η ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ !!!!! ΟΛΟΙ ΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΥΡΑΝΟ !!!!! ΟΛΟΙ ΠΟΝΑΜΕ - ΑΓΑΠΑΜΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ !!!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ !!!! ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ !!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/4/15 13:40

      ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 6/4/2015 09.22 ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΟΦΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΡΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΜΙΣΟΣ ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΕ ΕΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΤΟΠΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΕΥΚΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΚΙΤΡΙΝΟΣ - ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΙΝΕΖΟΣ Η ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ !!!!! ΟΛΟΙ ΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΥΡΑΝΟ !!!!! ΟΛΟΙ ΠΟΝΑΜΕ - ΑΓΑΠΑΜΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ !!!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ !!!! ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ !!!!!!!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος6/4/15 13:25

    ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ !!! ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ! ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΕΡΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΣΕΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος6/4/15 16:15

    αγαπητε 6/4/15 07:05 δεν χρειαζεται να ρωτησω Βλεπω.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.