Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Απρ 2015

Η Εταιρεία Αστρονομίας & Διαστήματος (Παράρτημα Σαλαμίνας), πραγματοποίησε Διάλεξη με Θέμα “Η Ζωή και το Έργο του Αϊνστάϊν”

Η Εταιρεία Αστρονομίας & Διαστήματος ( Παράρτημα Σαλαμίνας ) τιμώντας την Επέτειο των 100 χρόνων από την διατύπωση της Γενικής Θεωρίας της Σχετικότητας , πραγματοποίησε Διάλεξη με Θέμα “Η Ζωή και το Έργο του Αϊνστάϊν” στις 26-3-15 στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Σαλαμίνας  “Δ. Μπόγρης”.
Ομιλητής ήταν ο συμπατριώτης μας  Φυσικός και Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο King Saud  της Σαουδικής Αραβίας  Δρ. Βασίλης Λεμπέσης.
Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και την ιδιαιτερότητα του θέματος το κοινό της Σαλαμίνας τίμησε τον συμπατριώτη του με την πολυπληθή προσέλευση του.
Η ευγλωττία του Κου Λεμπέση  και η χιουμοριστική του διάθεση καθήλωσε το κοινό  επί μια ώρα αδιάλειπτης παρακολούθησης.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Σαλαμίνας για την παραχώρηση της αίθουσας και την Δήμαρχο που μας τίμησε με την παρουσία της.
Ευχαριστούμε όλους εσάς που στηρίζετε τις Εκδηλώσεις μας.
Σας περιμένουμε και στις Θερινές  Δραστηριότητες μας.
Για να παρακολουθήσετε την Δραστηριότητα αυτήν σάς παραπέμπουμε στο ακόλουθο νήμα : https://www.youtube.com/watch?v=eSR43ma_ZSg
Με Τιμή
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κ . ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σ . ΡΑΠΤΗΣ
 

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/4/15 19:22

    Κάλε μας ζαλίσατε , εδώ ο κόσμος χάνεται και εσείς κοιτάτε τα άστρα . Επιτέλους πρέπει να καταλάβετε ότι προκαλείτε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/4/15 20:07

      Υπάρχει απόφαση δικαστηρίου που αφορά περιορισμένο αριθμό εργαζομένων στην καθαριότητα η οποία έχει αποσταλεί στον Δήμο και (δυστυχώς) οι εργαζόμενοι έπρεπε να φύγουν από τις θέσεις τους όπως ακριβώς αποχώρισαν με τον ίδιο τρόπο άλλοι;
      Υπάρχει απόφαση δικαστηρίου τρεις μήνες τώρα

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/4/15 21:35

    ΚΑΛΕ ΚΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΡΙΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΩΜΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΖΟΥΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ???????? ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ????? ΜΟ ΜΑΝΑΡΙΑ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟ ΦΑΚΟ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ 3ΜΑΓΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ????? ΕΓΩ ΚΑΤΑΞΟΔΕΥΤΗΚΑ ΚΑΛΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/4/15 22:27

    μω τεμπελμαναρι ειπαμε ασε τις φιεστες και παγαινε να κανεις κανα μεροκαματο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/4/15 00:16

    Είμαστε όλοι βουτηγμένοι στην λάσπη, κάποιοι από εμάς κοιτάνε τ' άστρα.
    Oscar Wilde

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/4/15 09:12

    Μερικοί έχουν τέτοιο απωθημένο να φιγουράρουν που εφευρίσκουν το οτιδήποτε για να βλέπουμε τη φάτσα τους. Χωρίς προσόντα,χωρίς σπουδές, έχουν λόγο και ειδικά για θέματα ιδιαίτερα, τι στο καλό γίνεται στη Σαλαμίνα, εμβολιάζονται για να συμμετέχουν σε συλλόγους, έτσι μόνο πέρνετε κάποια αξία ???? Από οικογένεια ο ένας είναι στα άστρα, η άλλη θέλει σώνει και καλά να είναι σε κάποια επιτροπή, μόνο τα παιδιά δεν μπαίνουν και αυτά μέχρι κάποια ηλικία. Γελάμε και κοιτάμε τα αστρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/4/15 19:54

      Πόσο δίκιο εχεις αγαπητε(η) 09.12!!!!!!!!!!!!!Η Μωροφιλοδοξια σε ολο της το μεγαλειο.Αρκει να μας φωτογραφιζουν ...Στην Ελλαδα και δη στην Σαλαμινα εισαι ..οτι δηλωσεις....''Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ...ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ'' ΑΛΜΠΕΡΤ ΑΙΝΣΤΑΙΝ''.....Υ.Γ..Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Κος ΡΑΠΤΗΣ ΤΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ??????ΑΠ''ΟΤΙ ΕΙΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑΥΤΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΗΤΑΝ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΓΕΛΑΝΟ.....Ε ΡΕ ΨΩΝΑΡΕΣ!!!!




      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/4/15 21:02

      Ρε χαμένε, αν ένας καπετάνιος δεν έχει σχέση με την αστροφυσική, ποιός άλλος μπορεί να έχει;
      Αντε τσοπαναραίοι !!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/4/15 11:36

      ΑΝ Ο ΝΑΥΤΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ Τ ΑΣΤΡΑ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΠΑΝΑΡΑΙΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΠΡΟΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΑΙΡΙ

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος6/4/15 09:30

    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΣΤΩ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΙ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΜΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/4/15 15:20

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΦΥΤΟΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/4/15 15:28

    Η διάλεξη ήταν ενδιαφέρουσα και μπράβο τους. Τι να κάνουμε, άλλοι την βρίσκουν με την Γωγώ Τσαμπά κι' άλλοι με τ' αστέρια. Κι' άλλοι απλά φθονούν και κουτσομπολεύουν. Αυτή είναι η προσφορά τους στο νησί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/4/15 16:46

    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο Κος ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΛΕΞΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝ. ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΙ. ΜΟ ΜΑΝΑΡΙΑ ΤΟ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/4/15 23:29

    ΜΗΝΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ 750.000ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΔΗΚΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΑ;;;;;ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ;;;;ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ;;;;;;ΜΗΝΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΤΩΡΑ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗΤΗΣ;;;;;;;;ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΞΕΡΕΙΣ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/4/15 12:45

      ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΑΒΕΣ ΠΑΛΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ?

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος8/4/15 09:07

    ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ.ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.