Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Απρ 2015

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος συγκάλεσε σύσκεψη σχετικά με τα έργα αποχέτευσης της Σαλαμίνας

Ενόψει της εκκίνησης και της επιτάχυνσης του έργου του βιολογικού καθαρισμού Σεληνίων και Αμπελακίων Σαλαμίνας, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος συγκάλεσε σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο Προϊστάμενος της ΤΥΔΚ, εκπρόσωποι του εργολάβου του έργου και της αρχαιολογικής υπηρεσίας. Στόχος της σύσκεψης ήταν η επιτάχυνση του έργου και η ολοκλήρωσή του εντός των χρονικών ορίων του ΕΣΠΑ.
Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι αποτελεί ένα πολύ δύσκολο έργο λόγω του πλούτου και της πυκνότητας των αρχαιολογικών ευρημάτων ιδιαίτερα στην περιοχή των Αμπελακίων, για αυτό απαιτείται άριστος συντονισμός και συνεργασία μεταξύ των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και του αναδόχου.
Τα μέτωπα θα είναι αρκετά και θα λαμβάνεται υπόψη η καθημερινότητα των κατοίκων, έτσι ώστε να υπάρχει η ελάχιστη όχληση. Για το λόγο αυτό θα υπάρχει σχέδιο καθημερινής ενημέρωσης για τις απαιτούμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε συνεργασία με τον Δήμο και την Τροχαία Σαλαμίνας.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος11/4/15 12:34

    Αληθεια εκπροσωποι του ΔΗΜΟΥ δεν παρισταντο.Ρε ΧΑΤΖΗΠΕΡΟ τοκανες και αυτο στη συσκεψη να μην υπαρχουν οι αμεσα ενδιαφερομενοι ///

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.