Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Απρ 2015

ΣΥΡΙΖΑ O.M. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, τις έντονες διαμαρτυρίες εκπαιδευτικών, γονέων και διευθυντών σχολείων για τον αδιαφανή τρόπο διαχείρισης των πιστώσεων από τη Σ.Ε.Π.Ε Σαλαμίνας που σε συνδυασμό με την και την άσχημη κατάσταση-στα όρια ασφυξίας-που βρίσκονται οι σχολικές μονάδες του Δήμου θα θέλαμε να σημειώσουμε τα εξής:
  Πρώτον το καθεστώς αδιαφάνειας που έχει επιλέξει ο Δήμος Σαλαμίνας- σε αντίθεση με τους περισσότερους Δήμους της Χώρας- δεν προκύπτει από καμία κείμενη νομοθεσία όπου ρητά αναφέρονται τα εξής (ΦΕΚ 318/25/2/2011/ περί «καθορισμού λειτουργίας των Σχολικών Επιτροπών και ρύθμιση οικονομικών θεμάτων αυτών»):
                      «Η κατανομή των εγκεκριμένων πιστώσεων για την κάλυψη των αναγκών των σχολικών μονάδων γίνεται με απόφαση της Σχολικής Επιτροπής λαμβάνοντας υπόψη κυρίως τον αριθμό μαθητών, τον αριθμό τμημάτων, τον αριθμό αιθουσών διδασκαλίας, τη λειτουργία γυμναστηρίων, αιθουσών πολλαπλών χρήσεων, εργαστηρίων, βιβλιοθηκών κ.λπ., την παλαιότητα των κτιρίων, καθώς και τις ειδικότερες ανάγκες των σχολικών μονάδων» (ΦΕΚ 318/25/2/2011/άρθρο 2 )
                      «Η ίδια η σχολική Επιτροπή μπορεί να διατηρεί μέρος του ποσού που της αποδόθηκε από τον οικείο Δήμο, σε περίπτωση που θα προβεί κεντρικά σε ανάθεση εργασιών, προμηθειών κ.λπ. που αφορούν τις σχολικές μονάδες και αφού αφαιρέσει από το ποσό που θα διέθετε στην καθεμιά από αυτές τη δαπάνη που της αναλογεί». (έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών /αριθμ. πρωτ.53066/21-12-2011)
                      «Με απόφαση της Σχολικής Επιτροπής προσδιορίζεται το ποσό που τίθεται στη διάθεση κάθε διευθυντή σχολείου για την αντιμετώπιση λειτουργικών αναγκών των σχολικών μονάδων. Το ποσό αυτό κατατίθεται σε τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα της σχολικής επιτροπής με προσθήκη του ονόματος της αντίστοιχης σχολικής  μονάδας» (ΦΕΚ 318/25/2/2011/ άρθρο 8, παρ. α).
                        Τα χρήματα αυτά τα διαχειρίζεται το  «Συμβούλιο Σχολικής Κοινότητας, το οποίο αποτελείται από 3 έως 5 μέλη. Στο Συμβούλιο συμμετέχουν οπωσδήποτε ο διευθυντής σχολείου, τουλάχιστον ένας εκπρόσωπος γονέων, τουλάχιστον ένας εκπρόσωπος συλλόγου διδασκόντων, τουλάχιστον ένας εκπρόσωπος των μαθητικών κοινοτήτων για τα σχολεία της δευτεροβάθμιας» (ό.π./ άρθρο 1, παρ.2).
                      Στον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (άρθρο 215) αναφέρεται ρητά ότι οι πολίτες έχουν δικαίωμα έγγραφης απάντησης εντός 30 ημερών  σε ερωτήματά τους –πόσο μάλλον δύο Διοικητικά Συμβούλια που εκπροσωπούν τους εκπαιδευτικούς, τους διευθυντές/προϊσταμένες και τους γονείς της   Σαλαμίνας αγωνιώντας για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων και το καλό των παιδιών .
   Δεύτερον και πιο σημαντικό : είναι αναφαίρετο  και  αδιαμφισβήτητο δικαίωμα της εκπαιδευτικής κοινότητας (εκπαιδευτικών, γονέων)  αλλά και κάθε πολίτη αυτού του Δήμου να γνωρίζει τα ποσά που διατέθηκαν από την πολιτεία για τις πάγιες και λειτουργικές ανάγκες των σχολικών μονάδων του Δήμου Σαλαμίνας, καθώς και τον τρόπο διαχείρισης και κατανομής τους στα σχολεία. Είναι δημοκρατικό κεκτημένο και στοιχείο κοινωνικής λογοδοσίας.
Για αυτό το λόγο θεωρούμε απαράδεκτη την μη απάντηση στου Δήμου στο έγγραφο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της Ένωσης Γονέων και την προτροπή της Δημάρχου στον πρόεδρο της Σ.Ε.Π. Ε. να μην απαντήσει σε αυτό . Τα ερωτήματα αυτά όμως αφορούν και εμάς ως πολίτες και γονείς αυτού του Δήμου:
                      Ποια ποσά εισπράχθηκαν από τον Δήμο για τις ανάγκες των σχολικών μονάδων και πόσα από αυτά αποδόθηκαν στις σχολικές μονάδες;
                      Διατέθηκαν στο σύνολο τους αυτά τα ποσά στις σχολικές μονάδες;
                      Με ποια κριτήρια καθορίστηκε το ποσό για κάθε σχολείο;
                      Γιατί δεν υπάρχουν αποφάσεις της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, για την κατανομή πιστώσεων στα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία, όπως ορίζει ο νόμος;
                      Καλύφθηκαν και με ποιο τρόπο οι ανάγκες των σχολικών μονάδων σε πετρέλαιο?
   Καλούμε την Δημοτική Αρχή να εφαρμόσει την κείμενη νομοθεσία και να  αποδώσει άμεσα τα χρήματα στα σχολεία. Καλούμε τα μέλη του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής  να αναλογισθούν τις ευθύνες τους  και να λειτουργούν με βάση τη νομιμότητα  για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων , το καλό των παιδιών μας και της τοπικής κοινωνίας.

29 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/4/15 22:32

    EKTAKTO_ H MIS KOTA (ΤΕΤΕ) AΛΛΑΞΕ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/4/15 22:42

    ΟΥΑ ... ΟΥ ΦΑΣΟΥΛΗ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙΣ 100.000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ
    ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/4/15 23:03

    Παρτουζοwin τι σου είπε ο εισαγγελέας για τα κινητά τηλεφωνά ,τι έγινε με τα χρήματα της σχολικής επιτροπής ,πότε θα ενημερώσεις τον λαό της Σαλαμίνας εσύ και ο δήμαρχο σου .Αναμένομαι .Να συνέρθεις πρώτα και σε περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/4/15 16:20

      Τσάβες, κάποιος πρέπει να σε σταματήσει από τα ολέθρια σφάλματα που συνεχίζεις να κάνεις.
      Το μίσος που τρέφεις εναντίον των Σαλαμινίων για την οδυνηρή ήττα σου στις εκλογές σε έχει τυφλώσει και πέφτεις συνεχώς σε λάθη που σε εκθέτουν.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος15/4/15 00:01

    ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟΜΗΝΑΚΟ ΔΩΣΕ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΤΖΑΒΑΡΗ
    ΡΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ;ΡΕ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ;ΡΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/15 01:14

      Ανώνυμος14/4/15 17:43

      Ο δήμαρχος Μεγίστης έφαγε 7 χρόνια φυλακή για διάφορα μεταξύ των οποίων και δαπάνη κινητής τηλεφωνίας ύψους 12.407,45 ευρώ.
      Εσένα ρε βουλογιαννάκι που δαπάνησες 150.000 ευρώ για τα 120 κινητά που είχες, πόσα χρόνια πρέπει να σου ρίξουνε;

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος15/4/15 01:54

    Κυρία Καρούση, όλα αυτά τα είπατε στο δημ συμβούλιο και πήρατε πληρωμένη την απάντηση από τη δήμαρχο.
    Γιατί αποκρύπτετε την επιστολή των συλλόγων δασκάλων / γονέων και δεν την αναρτάτε για να καταλάβει και ο κόσμος για τι πράγμα μιλάνε;
    Γιατί δεν ψηφίσατε την πρόταση της δημάρχου για έλεγχο από το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης;
    Τι παιγνίδια παίζετε με το νεοφερμένο φίλο σας δάσκαλο που έγινε και Πρόεδρος;
    Εμπρός λοιπόν βγάλτε στον αέρα την επιστολή και να αφήσετε τα παραμύθια κατά μέρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/15 09:22

      ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΦΕΡΜΕΝΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ,ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ,ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ!!!!! ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑ;;;;;;;;;ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ !!!!ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ. ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ .ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΠΟΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ (ΞΕΝΟΙ)!!!!!
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΟΛΗ ,ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΜΕΡΕΣ. ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΣΑΣ!!!!!!
      ΕΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΝΤΑΞΥ ????ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/4/15 09:27

      ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΠΙ;;;;;;;;;;;;;ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΑ!!!!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος15/4/15 05:52

    ΜΗΝΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ 100.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟ ΦΑΣΟΥΛΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΗΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗ ΔΕΗ
    ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΔΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΗΝΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/4/15 06:21

    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΕΔΟΣΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.Η ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΤΑ ΔΙΕΘΕΣΕ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.Η ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΣΑΒΑΡΗ-ΜΠΑΚΑΟΥΚΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/4/15 12:13

    Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΑΑΑΑΑΑΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/15 14:27

      Γράψε τα αρχικά

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/4/15 14:32

      Kαι ο γκόμενος τι κάνει :

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/4/15 19:05

      ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΥΝΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΣΤΑ ΤΣΑΚΑ ΤΣΑΚΑ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος15/4/15 18:04

    ΓΙΑ ΤΟ 14,32 ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ Η ΦΟΙΝΙΚΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/4/15 19:45

    Τσάβες, κάποιος πρέπει να σε σταματήσει από τα ολέθρια σφάλματα που συνεχίζεις να κάνεις.
    Το μίσος που τρέφεις εναντίον των Σαλαμινίων για την οδυνηρή ήττα σου στις εκλογές σε έχει τυφλώσει και πέφτεις συνεχώς σε λάθη που σε εκθέτουν.
    Η προσφυγή που έκανες για να μη περάσει ο προυπολογισμός με σκοπό να δημιουργήσεις πρόβλημα στη λειτουργία του Δήμου ήταν τεράστιο λάθος και βλακεία μαζί. Ούτε που κατάλαβες ότι η μη έγκριση του θα σε εξέθετε ανεπανόρθωτα. Με τα στοιχεία της δικής σου θητείας φτιάχτηκε ο προυπολογισμός και δεν πέρασε. Μα τόση βλακεία;
    Έτσι εξηγείται πόσο μυαλό είχες και γιατί χρεοκόπησες το δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/15 19:50

      ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΣΚΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/4/15 20:10

      ΡΕ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΡΕ ΠΟΣΟ ΚΟΥΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.
      ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/4/15 21:47

      Θα το θελες να ήταν έτσι, ε;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/4/15 07:42

      ΚΟΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος16/4/15 16:18

    Τσάβες, κάποιος πρέπει να σε σταματήσει από τα ολέθρια σφάλματα που συνεχίζεις να κάνεις.
    Το μίσος που τρέφεις εναντίον των Σαλαμινίων για την οδυνηρή ήττα σου στις εκλογές σε έχει τυφλώσει και πέφτεις συνεχώς σε λάθη που σε εκθέτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος16/4/15 16:37

    Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε «περί εξωπραγματικών ελληνικών απαιτήσεων», ο Μανώλης Γλέζος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Εντελώς εξωπραγματικές είναι οι απόψεις του ίδιου του Σόιμπλε. Αντί να αοριστολογεί, ας μας πει σε ποια διεθνή δικαστήρια και πότε συζητήθηκαν τα θέματα αυτά. Γνωρίζει πολύ καλά ότι το μόνο διεθνές δικαστήριο που αναμείχθηκε ποτέ ήταν αυτό της Χάγης, το οποίο αποφάνθηκε ότι είναι αναρμόδιο να δικάσει, επειδή η υπόθεση είναι καθαρά πολιτική και πρέπει να λυθεί μεταξύ των δύο λαών και των κυβερνήσεών τους. Αυτό λέμε κι εμείς καιρό τώρα. Και, επιτέλους, αν όλα είναι λυμένα και τακτοποιημένα, ας κοπιάσει η Γερμανία στο τραπέζι, να βάλει την υπογραφή της σε μια Συνθήκη Ειρήνης ανάμεσα στις χώρες μας. Φτάνουν πια υπεκφυγές και η λασπολογία σε βάρος της Ελλάδας και του λαού μας.

    Και κάτι τελευταίο. Τις επόμενες μέρες πραγματοποιώ μια μεγάλη περιοδεία στη Γερμανία, και καλώ τον Σόιμπλε, σε κάποια από τις πόλεις όπου θα μιλήσω, να έρθει να με αντικρούσει ενώπιον του γερμανικού λαού».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος17/4/15 07:51

    Μηνακο νανο εισαι ο μοιραιος ανθρωπος για τον δημο αφου εξαγοραζοντας πολιτικα τις δημοτικες εκλογες εφερεςτη διαλυση μεσα απο την προσωπικη ανικανοτητα σου στη διοικηση ως παραθεσμικος δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος17/4/15 09:02

    Τσάβες, κάποιος πρέπει να σε σταματήσει από τα ολέθρια σφάλματα που συνεχίζεις να κάνεις.
    Το μίσος που τρέφεις εναντίον των Σαλαμινίων για την οδυνηρή ήττα σου στις εκλογές σε έχει τυφλώσει και πέφτεις συνεχώς σε λάθη που σε εκθέτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος17/4/15 12:45

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΗΝΑΚΟ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ
    ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟ
    ΠΑΛΙΟ ΠΑΠΑ@Α

    Απάντηση

    Ανώνυμος17/4/15 12:40
    ΜΗΝΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ
    ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος18/4/15 07:18

    ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ
    ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΟΥΜΕ

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/4/15 09:22

      ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΤΣΑΒΕΣ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΗ ΤΣΙΜΠΛΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ?
      ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΝΑ ΚΑΛΑΜΙ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ
      ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΒΑΛΙΚΕΨΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.