Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Μαΐ 2015

Γιάννης Μπούτσης καταγγελία βόμβα! Συστήνει στην Δήμαρχο, να πάρει στα χέρια της τουλάχιστον την ενημέρωση των πολιτών

Σαλαμίνα 10 Μαΐου 2015
Με έκπληξη διάβασα προ ημερών, την ανακοίνωση της Δημάρχου για το ζήτημα της ποινικής δίκης του κ. Τσαβαρή, αναφορικά με την εκχώρηση παραλιών για το 2011.
Αντιπαρερχόμενος τα της ψυχολογικής καταστάσεως του τέως Δημάρχου, αυτό άλλωστε αφορά μόνο τον ίδιο και όποιον έκανε την … διάγνωση, θέλω να ρωτήσω την Δήμαρχο για ποιο λόγο παρουσιάζεται να αρνείται το ρόλο της καταγγελλούσης στην υπόθεση αυτή.
Θα θυμίσω μόνο, ότι η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσα στον Εισαγγελέα τον Ιούνιο του 2012, είχε αφετηριακό σημείο μια δική της συνέντευξη στην εφημερίδα Ανατροπές ένα μήνα νωρίτερα, που έλεγε επί λέξει: “Η απευθείας παραχώρηση … δεν συνιστά μόνο ποινικό αδίκημα αλλά επιφέρει και οικονομική ζημία στο Δήμο”.
Αυτό δεν είναι καταγγελία; Τι είναι; Απλή δήλωση; Ας μην παίζουμε λοιπόν με τις λέξεις.
Επιπλέον, με περισσή απορία διάβασα τον αναιδή υπαινιγμό που αφήνει η ανακοίνωση, έστω και με ερωτηματικά, για τον αν είμαι σήμερα στενός συνεργάτης του τέως Δημάρχου.
Είναι προφανές ότι ο συντάκτης της ανακοίνωσης προσπαθεί να απαξιώσει τα γεγονότα και τους αγώνες που δώσαμε τα τρία προηγούμενα χρόνια, εγώ αλλά και οι άλλοι Σύμβουλοι του τότε Κοινοτικού Συμβουλίου, για τα προβλήματα της Σαλαμίνας, συχνά μαζί με την Δήμαρχο.
Ποιος κεφαλαιοποίησε το πολιτικό όφελος αυτών των αγώνων;
Ποιος κάθεται σήμερα στην καρέκλα του Δημάρχου;
Αναρωτιέμαι, τι ταιριάζει άραγε καλύτερα στον συντάκτη του κειμένου: Το … “ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος” ή το … “στον αγώνα ενωμένοι και στη μάσα χωρισμένοι” (την πολιτική “μάσα” -τα πολιτικά οφέλη- εννοώ για να μην παρεξηγηθώ!)
Αναγκάζομαι να πω για πολλοστή φορά ότι όλες οι ενέργειες που έκανα είτε σαν Πρόεδρος της κοινότητας Αιαντείου είτε σαν  ανεξάρτητος Σύμβουλος αργότερα, είχαν στόχο την τήρηση της νομιμότητας και την προστασία των συμφερόντων του νησιού αλλά ποτέ την προσωπική τιμωρία του όποιου υπεύθυνου. Γι΄αυτό άλλωστε είναι αρμόδιο το Δημοτικό Συμβούλιο, ως το ανώτατο πολιτικό όργανο του νησιού.
Συστήνω λοιπόν στον συντάκτη της ανακοίνωσης να σέβεται, τουλάχιστον, την προσωπική ιστορία του καθενός πριν βάλει το όνομα της Δημάρχου κάτω από εμπαθείς ανακοινώσεις αυτού του είδους, που όχι μόνο δεν ενημερώνουν αλλά περιπλέκουν περισσότερο τα πράγματα.
Είμαι βέβαιος ότι η ανακοίνωση αυτή διέλαθε της προσοχής της Δημάρχου καθώς η ίδια έχει πραγματικά επιδείξει ως τώρα, έναν άλλου είδους πολιτικό πολιτισμό.
Γιάννης Μπούτσης
πρώην Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου

106 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/5/15 08:43

    ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΟ ΕΠΕΣΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΛΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ.
    ΕΓΙΝΕΣ ΠΑΛΙ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ.
    ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ.
    ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΟ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΝΤΑ ΛΙΑΝΑ.
    ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ, Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΕ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/5/15 11:18

      Μηνάκο τι γράφουν πιό πάνω;;;Ρε η φουκαριάρα δεν έχει πτυχίο;;;;;
      Ρε πολιτικοί απατεώνες και εδώ μας κοροιδέψατε;;;;;ρε τι οικονομολόγος και παπ@ριες μας πουλάγατε;;;;ρε τα μαθήματα της "στατιστικης"και της "οικονομετριας" ακόμη την περιμένουν;;;;;;ρε ουστ από δώ παλιό φασίνες του ΚΕΡΑΤΑ!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος11/5/15 09:11

    ΤΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΜΠΟΥΤΣΗ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ; ΤΙ ΤΑΠΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/5/15 09:24

    ο μεγαλυτερος κολοτουμπας ολων των εποχων Κος ΜΠΟΥΤΣΗΣ . εχει και μουτρα και μιλαει σαν δεν ντρεπεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/5/15 09:39

      Πιάσανε δουλειά τα παπαγαλάκια πρωί - πρωί.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/5/15 10:18

      ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ .ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΙΟΥΝΤΑΙ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ
      Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΥΤΕ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΑΡ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟ!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/5/15 11:20

      και μετα.....ξυπνησες

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/5/15 11:27

      το θέμα είναι ότι εσείς δεν καταφέρνετε να ξυπνήσετε που όλο οι άλλοι φταίνε

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος11/5/15 09:37

    ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!
    ΜΗΝΑΚΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ;;
    ΡΕ ΚΑΙ ΣΑΥΤΟ ΠΟΥΛΑΓΑΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/5/15 09:48

    ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑΚΟ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/5/15 10:30

      ΣΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ .ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΡΕΓΟΥΛΑ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ !!!ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ !!!!ΤΟΣΟ ΓΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/5/15 11:10

      ΑΛΛΑ ΝΤΑΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟ ΓΑΛΑ.
      ΕΣΥ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ
      ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΟΠΟΤΕ ΖΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ
      ΟΝΕΙΡΕΥΣΟΥ ΝΕΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/5/15 11:15

      Μηνάκο τι γράφουν πιό πάνω;;;Ρε η φουκαριάρα δεν έχει πτυχίο;;;;;
      Ρε πολιτικοί απατεώνες και εδώ μας κοροιδέψατε;;;;;ρε τι οικονομολόγος και παπ@ριες μας πουλάγατε;;;;ρε τα μαθήματα της "στατιστικης"και της "οικονομετριας" ακόμη την περιμένουν;;;;;;ρε ουστ από δώ παλιό φασίνες του ΚΕΡΑΤΑ!!!!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος11/5/15 10:03

    To πιο πιθανό είναι τα νανάκια να έβγαλαν την ουρίτσα τους απέξω για να μην φανεί η ήττα. Δεν τους αρέσει καθόλου να χάνουν, αλλά μέχρι στιγμής μόνο σκαμπίλια τρώνε. Συνεχίστε να υποτιμάτε την νοημοσύνη μας και να μην παραδέχεστε τα λάθη σας και μονίμως να θέλετε να βγείτε από πάνω. Μια χαρά τα καταφέρνετε, στο τέλος δεν θα μείνει άνθρωπος που να σας συμπαθεί, εκτός από αυτούς που ταίζετε, όσο τους ταίζετε. Μεγάλη απογοήτευση ήσουνα Ρούλα.

    ένας κοψοχέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/5/15 11:14

      Μηνάκο τι γράφουν πιό πάνω;;;Ρε η φουκαριάρα δεν έχει πτυχίο;;;;;
      Ρε πολιτικοί απατεώνες και εδώ μας κοροιδέψατε;;;;;ρε τι οικονομολόγος και παπ@ριες μας πουλάγατε;;;;ρε τα μαθήματα της "στατιστικης"και της "οικονομετριας" ακόμη την περιμένουν;;;;;;ρε ουστ από δώ παλιό φασίνες του ΚΕΡΑΤΑ!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/5/15 11:49

      Aν κοροιδεψαν..τοτε δεν ειναι μονο "πολιτικοι""............Εναι κατι παραπανω......

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος11/5/15 10:28

    Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης έχουμε. Ποιός είναι; Ξέρει κάποιος να με ενημερώσει;

    Άρθρο 77

    Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης

    1. Στους δήμους άνω των είκοσι χιλιάδων (20.000) κατοίκων, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, επιλέγεται, κατόπιν προκηρύξεως που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του δήμου, πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας, ως συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης. Υποψηφιότητες υποβάλλονται με δήλωση που κατατίθεται στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου κατά την έναρξη της διαδικασίας επιλογής. Ως συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης δεν μπορεί να επιλεγεί αιρετός δήμου, περιφέρειας ή βουλευτής. Ως προς το αξίωμα του συμπαραστάτη του δημότη ισχύουντα κωλύματα και τα ασυμβίβαστα που προβλέπονται στο άρθρο 14 του παρόντος. Η θητεία του συμπαραστάτη ακολουθεί τη θητεία των δημοτικών αρχών.

    2. Η διαδικασία για την επιλογή του συμπαραστάτη γίνεται εντός έξι (6) μηνών από την εγκατάσταση των αρχών. Ο συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης επιλέγεται με απόφαση η οποία λαμβάνεται με μυστική ψηφοφορία και με πλειοψηφία των δύο τρίτων (2/3) του συνόλου των μελών του δημοτικού συμβουλίου. Αν δεν επιτευχθεί η επιλογή, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται κατά την ίδια ή μεταγενέστερη συνεδρίαση με την ίδια πλειοψηφία. Είναι επιτρεπτή με την ίδια πλειοψηφία και την αυτή διαδικασία η ανάκληση του συμπαραστάτη για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων του, με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

    3. Ο συμπαραστάτης υποστηρίζεται διοικητικά από τις υπηρεσίες του δήμου, δέχεται καταγγελίες άμεσα θιγόμενων πολιτών και επιχειρήσεων για κακοδιοίκηση των υπηρεσιών του δήμου, των νομικών του προσώπων και των επιχειρήσεών του και διαμεσολαβεί προκειμένου να επιλυθούν τα σχετικά προβλήματα, ενώ είναι υποχρεωμένος να απαντά εγγράφως ή ηλεκτρονικά εντός τριάντα (30) ημερών στους ενδιαφερόμενους.

    4. Η υποβολή καταγγελίας ή αναφοράς στο συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης δεν αναιρεί τη σχετική αρμοδιότητα του Συνηγόρου του Πολίτη ως ανεξάρτητης αρχής, ούτε τις αρμοδιότητες άλλων ελεγκτικών οργάνων και αρχών, καθώς και του Ελεγκτή Νομιμότητας.

    5. Ο συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης συντάσσει ετήσια έκθεση. Η ετήσια έκθεση παρουσιάζεται από τον ίδιο και συζητείται στην ειδική δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τον απολογισμό της δημοτικής αρχής κατά τις διατάξεις του άρθρου 217 του Κ.Δ.Κ., εντός τριάντα (30) ημερών από την υποβολή της. Ο συμπαραστάτης μπορεί επίσης να προβαίνει στη διατύπωση προτάσεων βελτίωσης της δημοτικής διοίκησης και των σχέσεών της με το κοινό, τόσο στο πλαίσιοτης ετήσιας έκθεσής του, όσο και επ’ ευκαιρία σημαντικών προβλημάτων κακοδιοίκησης που ο ίδιος εντοπίζει. Στην τελευταία αυτή περίπτωση, οι ειδικές προτάσεις του συμπαραστάτη υποβάλλονται στον δήμαρχο και κοινοποιούνται στο δημοτικό συμβούλιο και στον γενικόγραμματέα του δήμου. Τόσο η ετήσια έκθεση όσο και οι ειδικές προτάσεις του συμπαραστάτη αναρτώνται υποχρεωτικά στην ιστοσελίδα του δήμου με φροντίδα των δημοτικών υπηρεσιών.

    6. Ο συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης λαμβάνει αντιμισθία ισόποση με την αντιμισθία του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. Ως προς την καταστατική θέση και τις ευθύνες του συμπαραστάτη και της επιχείρησης ισχύουν οι σχετικές διατάξεις για τους δημοτικούς συμβούλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/5/15 10:33

    ΤΙ ΕΜΑΘΕΣ ΠΑΛΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ;ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΤΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/5/15 11:11

    Μηνάκο τι γράφουν πιό πάνω;;;Ρε η φουκαριάρα δεν έχει πτυχίο;;;;;
    Ρε πολιτικοί απατεώνες και εδώ μας κοροιδέψατε;;;;;ρε τι οικονομολόγος και παπ@ριες μας πουλάγατε;;;;ρε τα μαθήματα της "στατιστικης"και της "οικονομετριας" ακόμη την περιμένουν;;;;;;ρε ουστ από δώ παλιό φασίνες του ΚΕΡΑΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/5/15 11:31

    Αν όντως δεν έχει πτυχίο είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα. Και χειρίζεται και τα οικονομικά του δήμου ως οικονομικός εγκέφαλος... οικογενειακώς... Νομίζω πως γι’ αυτό τουλάχιστον πρέπει να βγει και να απαντήσει, είναι κρίμα να μείνει ρετσινιά αν είναι συκοφαντίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος11/5/15 11:39

    Τη παρτίδα τη σώνει μόνο άμα έχει πτυχίο ο αντιδήμαρχος οικονομικών ........ο μηνάκος
    Ουστ απο δω παλιό ξεφτύλες του ΚΕΡΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/5/15 11:43

      και πως να την αντέξει κανείς τόση φαιά ουσία

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος11/5/15 12:54

    Ρε τι πτυχίο και μακακίες λέτε....
    Ρε ο μηνάκο νάνο έχει τελειώσει την ανωτάτη αρπαχτική με MASTER στην petroil lovitur του πανεπιστημίου της αραπιάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος11/5/15 13:22

    Ρε Γιάννη Μπούτση, γιατί υπογράφεις εσύ και δεν υπογράφει ο συντάκτης της επιστολής που δεν είναι άλλος από τον προχθεσινό σου φίλο, τον χθεσινό σου εχθρό και τούμπα πλάκα τον σημερινό σου φίλο;
    Δεν ντρέπεσαι λιγάκι μωρέ, έχεις τελείως ξεχύσει;
    Τουλάχιστον αυτά που σου χρώσταγε στα ΄δωσε όλα ή σε κρατάει όμηρο για να υπογράφεις τις ανακοινώσεις του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/5/15 14:37

      Τολμάτε και μιλάτε για χρωστούμενα; Να σας θυμίσουμε τι χρωστάτε εσείς; Δουλειές στα κορίτσια του γραφείου, δουλειές στους ανέργους, δουλειές στο δήμο, δουλειές σε όλους. Η Ρουλίτσα προεκλογικά έταξε ότι προλάβαινε για να υφαρπάξει υποστήριξη και ψήφους. Αμ τα έργα; Έργα στο Μούλκι, έργα στα Κανάκια, έργα στα Βασιλικά, έργα παντού. Αυτά που υποσχεθήκατε προεκλογικά, αυτά χρωστάτε. Κοιτάξτε να μαζέψετε τα σκουπίδια που βρομίσαμε κι αφήστε τι χρωστάει ο τέως στον πρώην.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/5/15 15:00

      13:22, το πτυχίο της μαμάκας γρήγορα!!!!!!
      Νανάκια εδώ δεν είναι αραπιά!!!!!
      Εδώ θα σας ψάξουμε μέχρι την .........τρυπα!!!!!!
      Ψεύτες,συκοφάντες και ανίκανοι,αυτό είσαστε νανάκια του κερατά!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/5/15 16:08

      Μιχαλάκη απάντησε για το πτυχίο της μαμάκας και άστα τάλλα!!!!!!
      Πάλι σας έκανε τσακωτούς με τη γίδα στη πλάτη!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/5/15 18:19

      Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΜΗ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ. ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΣΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ;;;;ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΕ ΑΓΩΓΕΣ ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;ΡΕ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΞΕΡΟΛΑ ΚΑΝΕΙΣ

      ΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ Η ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ;;;;;;;;;;ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΡΑΠΤΟ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ
      ΜΠΟΎΜΕΡΑΝΓΚ!!!!!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος11/5/15 18:23

      Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΜΗ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ. ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΣΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ;;;;ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΕ ΑΓΩΓΕΣ ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;ΡΕ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΞΕΡΟΛΑ ΚΑΝΕΙΣ

      ΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ Η ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ;;;;;;;;;;ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΡΑΠΤΟ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ
      ΜΠΟΎΜΕΡΑΝΓΚ!!!!!!!

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος11/5/15 13:27

    Το δεκανίκι του τσάβες. Δεν μας λες ρε Γιάννη, σου είχε δώσει κι εσένα κινητό;
    Δεν μπορεί 183 κινητά είχαν πάρει, που στο διάολο τα δώσανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/5/15 14:32

      Kαι πως να την αντέξει κανείς τόση ευγένεια και τόση φαιά ουσία... και τόση προχειρότητα. Ρε σεις που ανεβαίνετε στο βήμα στην αίθουσα Μπόγρη, 9 μήνες τώρα ακόμα να δείτε ότι αντί για δήμος, γράφει δήλος. Ενα γράμμα είναι, αφού είστε πτωχοί και δεν έχετε να βάλουμε ρεφενέ να σας πάρουμε ένα Μ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/5/15 14:43

      Ρε 13:27,γιατι νανάκι έχεις άγχος;;;;αφου το ξέρεις ότι το θέμα έχει πάει στή δικαιοσύνη γιατι βιάζεσαι ψευτράκο;;;;;
      Ρε μιχαλάκο βγάλτε στον αέρα το πτυχίο.....της φουκαριάρας.......
      Ρε δεν ντρεπόσαστε να την παρουσιάζατε σαν οικονομολόγο κιαυτη να είναι πτυχιούχος εξαταξίου γυμνασίου;;;;το ότι φοίτησε κάποια έτη δεν λέει τίποτα αν δεν έχει πάρει πτυχίο!!!!!!!και η φουκαριάρα δεν εχει πάρει πτυχίο!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/5/15 18:27

      ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ
      ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/5/15 19:27

      ΠΟΣΑ ΤΗΛ.ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ?????183 ΛΑΘΟΣ 184 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΨΩΚΟΛΗ .......ΚΕΡΑΤΑ Ε ΚΕΡΑΤΑ

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος11/5/15 13:47

    Ρε υποκείμενα και μιλώ για αυτούς που μαλώνουν σαν κοκόρια για την καρέκλα που έχασαν ή την καρεκλά που κατέχουν ρε έτσι θα πάει μπροστά αυτός ο τόπος ??? είστε άχρηστοι όλοι σας και ποιο μαλάκες εμείς που σάς ψηφίζουμε αη στο διάολο λαμόγια κάντε καμιά δραχμή δουλειά και αφήστε τις αντιπαραθέσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/5/15 23:15

      ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος11/5/15 14:32

    ΜΗΝΑΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ!!!!
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ!!!!!!!
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος11/5/15 14:54

    ΤΟ MASTER ΤΟ ΕΧΕΙ Ο Dr. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΕΞ"ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος11/5/15 15:17

    ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΦΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ.
    Ο ΜΕΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΥΠΩΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ Dr (καθηγητή)ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ.Η ΔΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ........
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος11/5/15 15:18

    Γιάννη από το Μούλκι, τι χρώμα κοιλοτάκι σου έχει δώσει ο Τσάβες να φοράς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/5/15 15:50

      Του έδωσε της γυναίκας σου......κερατουκλη και μαρτυριαρη

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/5/15 18:00

      ΚΕΡΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΑΦΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΗ ΤΣΑΒΕΣ
      ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑΛΑΞΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΕ ΕΛΑΦΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/5/15 18:07

      ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΣΕΝΑ Η ΚΥΡΑ ΝΑΝΝΟΥ?????????

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/5/15 18:32

      ΝΑΝΑΚΙ 18:00,ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ
      ΤΩΡΑ ΠΕΣΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΑΝΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ....
      ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΙΝΕΙΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ
      ΝΤΡΟΠΗ,ΝΤΡΟΠΗ,ΝΤΡΟΠΗ

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος11/5/15 15:30

    ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΦΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ.
    Ο ΜΕΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΥΠΩΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ Dr (καθηγητή)ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ.Η ΔΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ........
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος11/5/15 15:59

    ΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΡΟΥΛΑ ΜΟ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΝΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ.
    ΜΟ ΤΙ ΤΑΘΕΛΕΣ ΕΣΥ ΑΥΤΑ,ΜΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ.ΜΟ ΔΕΝ ΤΑΝΤΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος11/5/15 18:08

    Ρε μεδαύτους κιαυτό θα δούμε.......ρε μουσαντέ δήμαρχινα είχαμε αλλά ότι η δημαρχίνα θα ήταν και μουσαντέ οικονομολόγος δεν το περιμέναμε......
    Ρε ποιά καθαρά χέρια μας λέγατε ;;;;ρε αυτά είναι βουτηγμένα μεσα στή κομπίνα και τη λάσπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος11/5/15 18:25

    ΜΟΥΣΑΝΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΜΗΝΑΚΟ ΤΟ ΝΑΝΟ ΕΙΧΑΜΕ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΥΣΑΝΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Ε !!!!!!! ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!
    ΝΑΝΑΚΙΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!!!!
    Απάντηση

    Ανώνυμος11/5/15 18:22
    Γιατί σκάτε;;κυρία δήμαρχε τύβενο φόρεσες;;πάπυρο πήρες στα χέρια;;
    Δώσε μας τον αριθμό του πτυχίου σου;;τη σχολή και το έτος αποφοίτησης;;
    Εάν αυτά δεν τα έχεις για τι καθαρά χέρια μιλάμε;;Μηνακομιχαλάκο πού είσαστε ρε ηθικοί αυτουργοί αυτής της αθλιότητας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος11/5/15 18:54

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ?ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ? ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ
    Τ Ο Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο Τ Η Σ
    ΕΝΩ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ!!!

    ΒΕΒΑΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/5/15 19:26

      Ο ΤΣΑΒΕΣ 18:54 ΔΕΝ ΕΚΡΥΨΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΘΗΚΕ!!!!!
      ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΦΑΚΕΛΟ ΑΡΙΣΤΟ....ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΚΕΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ!!!!!!
      ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ!!!!!!

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος11/5/15 19:19

    ΑMBER ALERT:ΑΠΩΛΕΣΘΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΑΝΝΟΥ ΙΣΙΔΩΡΑΣ (ΡΟΥΛΑΣ)!!!!!!!
    Ο ΕΥΡΩΝ .....ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΙΣΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος11/5/15 19:33


    ΑΠΟΦΑΣΗ 12/2015
    Παρευρέθηκε στη Συνεδρίαση η Δήμαρχος Σαλαμίνας κ.Νάννου Παπαθανασίου Ισιδώρα. Παρευρέθηκαν στη Συνεδρίαση οι Δ.Σ. Σαλαμίνας κ.κ.Μακρή – Τοπούζογλου Αναστασία , Καρούση Δέσποινα και η Πρόεδρος της Δ.Κ. Αιαντείου κ. Μπούνταλη Καίτη.
    ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΛΕ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ,ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ.


    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
    Προτείνει να παραχωρηθεί το δικαίωμα στη Δημοτική Κοινότητα ώστε να μεριμνήσει για τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να κατασκευαστεί το Δημοτικό Σχολείο Σεληνίων και να δοθεί λύσει στην στέγαση των μαθητών.
    Αυτή η απόφαση έλαβε αυξ. αριθμό 12/2015. Γι’ αυτό συντάχθηκε αυτό το πρακτικό και υπογράφεται.
    ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕΛΗΝΙΩΝ
    Γεώργιος ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/5/15 21:25

      ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΛΗΝΙΩΝ.;;;;;;;;;;

      ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ,ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ .ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΤΗΣ ΞΕΝΟΙΚΙΑΖΟΥΜΕ???? ΑΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ::: Η ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΣΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΡΓΩΝ ?????

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος11/5/15 20:09

    ΜΟΥΣΑΝΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΜΗΝΑΚΟ ΤΟ ΝΑΝΟ ΕΙΧΑΜΕ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΥΣΑΝΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Ε !!!!!!! ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!
    ΝΑΝΑΚΙΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!!!!
    Απάντηση

    Ανώνυμος11/5/15 18:22
    Γιατί σκάτε;;κυρία δήμαρχε τύβενο φόρεσες;;πάπυρο πήρες στα χέρια;;
    Δώσε μας τον αριθμό του πτυχίου σου;;τη σχολή και το έτος αποφοίτησης;;
    Εάν αυτά δεν τα έχεις για τι καθαρά χέρια μιλάμε;;Μηνακομιχαλάκο πού είσαστε ρε ηθικοί αυτουργοί αυτής της αθλιότητας;;
    Απάντηση

    Ανώνυμος11/5/15 18:54
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ?ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ? ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ
    Τ Ο Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο Τ Η Σ
    ΕΝΩ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ!!!

    ΒΕΒΑΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.
    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος11/5/15 19:26
    Ο ΤΣΑΒΕΣ 18:54 ΔΕΝ ΕΚΡΥΨΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΘΗΚΕ!!!!!
    ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΦΑΚΕΛΟ ΑΡΙΣΤΟ....ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΚΕΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ!!!!!!
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ!!!!!!
    Απάντηση

    Ανώνυμος11/5/15 19:19
    ΑMBER ALERT:ΑΠΩΛΕΣΘΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΑΝΝΟΥ ΙΣΙΔΩΡΑΣ (ΡΟΥΛΑΣ)!!!!!!!
    Ο ΕΥΡΩΝ .....ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΙΣΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!
    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/5/15 21:08

      ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΩΦΕΛΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.
      ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ.
      ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ . ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΖΗΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΣΟΥ ΟΣΟ ΗΣΟΥΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος11/5/15 20:13

    Εκδηλωσεις,facebook,ουαου,το κυνηγι της ραμπας!!!!!!!!!!!,λασπη ,ψεμματα,αποπροσανατολισμος,κατηγοριες ενθεν κι ενθεν,αρνησεις καταγγελιων,WIND-GATE;;;;;;;;;;,ασχημιες και ουκ εστιν αριθμος,υβρεων.....ΚΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ,ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ....ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΝΙΓΟΥΝ......ΚΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ;;;;;;; ΑΜΗΧΑΝΗ...ΑΠΡΑΓΗ...ΧΩΡΙΣ ΠΥΞΙΔΑ...ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ,ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΜΑΗ......ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ...ΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ::::::::::::::::::::::::::ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ......ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΤΑΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος11/5/15 20:28

    ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΟΚΩΣΤΑΣ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ , ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕ 150 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΟ ΕΝΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος11/5/15 20:57

    "Κανένας αγώνας δεν είναι χαμένος, μόνο όσοι δε δίνονται"...

    Κύριε Μπούτση Ι, άστους τους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ να γράφουν άλλωστε είναι ΔΩΡΕΑ το γράψιμο

    Δημητριάδου Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/5/15 22:09

      πέρνα καμια βόλτα από το δαφνί.....μια δωρεάν συνέντευξη θα σου πάρω.... μια που τυχαίνει ν΄ είσαι μουλκιαρώτισα.....και τυχαίνει νάσαι φίλη με τον γιάννη τον κωλοτούμπα, τον γνωστό αγωνιστή του κώλου....
      μεταπτυχιακό κάνω....

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος11/5/15 21:15

    Που να πάρει πτυχίο η καψερή. Στα νιάτα της ως φοιτήτρια τα ποδαράκια της είχαν βγάλει φουσκάλες για να πουλάει τον "Θούριο" σαν μέλος του "Ρήγα". Που μυαλό για πτυχίο.
    Μετά λόγω καψ ... έγινε Νουδούλα και τώρα στα γεράματα ως Δήμαρχος πάλι φουσκάλες έβγαλαν τα ποδαράκια της αλλά για να μαζεύει σκουπίδια.
    Μας τελείωσε ο "Θούριος" μας τελείωσε κι ο ¨Ρήγας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος11/5/15 21:27

    ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΑΒΕΣ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ. ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΕΛΘΟΝ ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ.
    ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΕΛΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος11/5/15 21:42

    ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ…
    ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!
    ΡΕ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ,ΜΑΣ ΒΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΙΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ!!!!!!!!
    ΡΕ ΜΟΥΣΑΝΤΕ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ........ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ;;;;;ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΝΗΣΙ!!!!!!
    ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ;;;ΠΟΤΕ,ΠΟΥ,ΚΑΙ ΠΟΙΟ;;;;;
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΠΤΥΧΙΟ!!!!!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος11/5/15 21:43

    ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ…
    ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!
    ΡΕ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ,ΜΑΣ ΒΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΙΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ!!!!!!!!
    ΡΕ ΜΟΥΣΑΝΤΕ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ........ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ;;;;;ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΝΗΣΙ!!!!!!
    ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ;;;ΠΟΤΕ,ΠΟΥ,ΚΑΙ ΠΟΙΟ;;;;;
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΠΤΥΧΙΟ!!!!!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος11/5/15 21:57

    Γιάννη από το Μούλκι, τι χρώμα κοιλοτάκι σου έχει δώσει ο Τσάβες να φοράς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/5/15 23:22

      ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΟΥ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!!!1

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος11/5/15 21:59

    ΜΗΝΑΚΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΚΑΨΕΡΗΣ
    ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος11/5/15 22:00

    Ρε κερατούκλη αφού σου απάντησα της γυναίκα σου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/5/15 22:24

      Αρα το φοράει το στριγκάκι ο γιαννάκης, ο νταής εξ Αιαντείου!! Λίγο σιτεμένος αλλά φαίνεται μορφωμένος! Μας κάνει!

      Σύλλογος Κωλομπαράδων Ραμολιμέντων Απόστολος Παύλος! (ΣΚΡΑΠ)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/5/15 23:28

      ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΕΙ;;;;;;;;;;ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ;;;;;;ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/5/15 00:09

      ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ
      ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ
      ΕΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ!!!!

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
      Σ.Κ.Ρ.Α.Π.

      Διαγραφή
  38. Ανώνυμος11/5/15 22:02

    ΜΗΝΑΚΟ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΑ.
    ΕΡΩΤΑΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος11/5/15 22:23

    Ο πρωην δημαρχος προσπαθει με επιχειρηματολογια του κολου και σχολια βοθρου να παρει πισω τη δημαρχια. Η νυν δημαρχος ακολουθει επαξια το βοθρο και αντι να διοικει αναλωνεται σε εκατερωθεν βρισιες πεζοδρομιου. Γι αυτο το κολονησι αυτο δε θα δει προκοπη ποτε! Τετοια σκατα διοικουσαν και διοικουν. Αει στο διαολο ρε κολομπακαουκες και ξενοφερτοι σωτηρες.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/5/15 22:27

      εγώ προσωπικά να πάρω τη δημαρχία; ποτέ! ποτέ! ποτέ! η Τσάβω από την σύμη είναι υπερήφανη!
      μόνο αμα με παρακαλέσετε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/5/15 23:31

      ΒΡΕΣ ΕΣΥ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΩΤΗΡΑ!!!!!!!!

      Διαγραφή
  40. Ανώνυμος11/5/15 22:42

    ΜΗΝΑΚΟ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΑ.
    ΕΡΩΤΑΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος11/5/15 22:52

    ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΤΗΣ. ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η΄ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ Η ΟΧΙ. ΧΑΡΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΝΤΑΡΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΑΒΕΣ. ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ.
    ΕΣΕΝΑ ΤΣΑΒΕΣ ΣΕ ΑΠΟΡΡΙΨΑΜΕ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος11/5/15 23:33

    ΦΙΛΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΜΕ ΓΑ ΠΑΝΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ
    ΑΝΑΛΑΒΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ Η ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ????????????? ΤΣΑΓΓΑΝΟ ΕΧΕΙ;; ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΟΣΚΕΛΗΣΗ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΑΝΑ ΟΧΙ ΛΥΠΑΠΕ!!!!!!!!!!
    ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΧΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ???????
    ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΕΝΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΛΛΑ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος12/5/15 07:19

    ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΑΤΟΝ ΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
    ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΑΥΤΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΠΟΣΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ;ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ;ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ;ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ;
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ;ΕΔΩ ΗΡΘΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΔΙΣΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΛΟΓΩ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΝΤΡΑΠΕΙΤΕ; ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΝΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΑΝΤΕ ΝΑΝΑΚΙΑ,ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/5/15 09:18

      ΕΔΩ ΡΕ ΚΑΝΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΡΠΑΧΤΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ-ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ-ΠΑΡΚΙΝ-ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΑΝΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΗ ΤΟΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ. ΙΣΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΙΣΑ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΝΥΡΗΣ

      Διαγραφή
  44. Ανώνυμος12/5/15 08:30

    ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ!
    ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ;
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΕΔΩΣΕ ΣΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/5/15 10:53

      Ο ΤΣΑΒΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΗΝΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ!!!
      ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/5/15 10:56

      ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΑΤΟΝ ΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
      ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΑΥΤΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΠΟΣΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ;ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ;ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ;ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ;
      ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ;ΕΔΩ ΗΡΘΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΔΙΣΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΛΟΓΩ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΝΤΡΑΠΕΙΤΕ; ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΝΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΑΝΤΕ ΝΑΝΑΚΙΑ,ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

      Απάντηση

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/5/15 15:31

      ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΝΝΟΕΙΣ Τ.Ε.Ι ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΣΑΦΕΙΑ .
      ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟ ΚΟΛΠΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 2014. ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος12/5/15 18:13

      Να μας δείξει το πτυχίο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, κι άμα το δείξει να με χέσεις εμένα !!
      Απολυτήριο νυκτερινού γυμνασίου έχει, τίποτα άλλο

      Διαγραφή
  45. Ανώνυμος12/5/15 08:35

    ΜΗΝΑΡΟΥΛΑ ΤΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ "Η ΨΕΥΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ"
    ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος12/5/15 12:08

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/5/15 14:00

      επειδή ότι έχει σχέση με τον τσαβες ρωτάω πάντα τα σοφά αρχ.....ια μου, τα ρώτησα και μου είπανε ότι τους αρέσει να τα ζαλίζει και μετά να τους κάνει αερα ο τσαβες!
      το κάνει πολύ καλά τώρα που ειναι στην αντιπολίτευση!
      οπότε....περιμένετε μέχρι να βαρεθούνε!

      μηνάς

      Διαγραφή
  47. Ανώνυμος12/5/15 14:43

    Μηνάκο τυχερέ πέτυχε η εγχείρηση!!!
    Μηνάκο σου θυμίζει τίποτα το ΚΟΡΑΛ ΜΠΙΤΣ ΣΤΟ ΤΟΥΜΠΑΙ;;;;;
    ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ!!!!!!!#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/5/15 15:00

      ναι σε θυμάμαι......δούλευες στο κοραλ σαν ερευνητής χυσοσυλλέκτης-αρχιδομελετητής! γι αυτό σε προσέλαβε ο τσαβες!
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/5/15 15:32

      ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΝΝΟΕΙΣ Τ.Ε.Ι ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΣΑΦΕΙΑ .
      ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟ ΚΟΛΠΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 2014. ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/5/15 15:35

      ....και αμελετητογλείφτης....χα!χα!χα!χα!χα! ......τέτοιους θέλει ο τσαπαπαρής

      Διαγραφή
  48. Ανώνυμος12/5/15 16:10

    Είναι άθλιο η δήμαρχος να έχει κοροιδέψει ένα νησί ότι δήθεν έχει πτυχίο οικονομολόγου και τελικά το μόνο που έχει είναι το απολυτήριο του γυμνασίου!!!!!!
    ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΓΝΩΜΗ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος12/5/15 18:28

    ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ…
    ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!
    ΡΕ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ,ΜΑΣ ΒΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΙΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ!!!!!!!!
    ΡΕ ΜΟΥΣΑΝΤΕ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ........ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ;;;;;ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΝΗΣΙ!!!!!!
    ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ;;;ΠΟΤΕ,ΠΟΥ,ΚΑΙ ΠΟΙΟ;;;;;
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΠΤΥΧΙΟ!!!!!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος12/5/15 20:13

    Ο Τσάβες λεβεντόπαιδα δεν είναι ψεύτης και δεν παίζει με αυτά.
    Δείτε περίληψη της διαπιστωτικής πράξης αυτοδίκαιης λύσης υπαλληλικής σχέσης της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, περίληψη της οποίας δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ και αφορά τον τέως Δήμαρχο Τσαβαρή Ιωάνη του Μιχαήλ, όπου αναφέρεται η οργανική του θέση, που είναι ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕ (Τριτοβάθμια Εκπαίδευση) ΚΛΑΔΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ.

    Γι αυτό μόκο. Ας πράξουν το ίδιο και οι άλλοι εμπλεκόμενοι στον πρόσφατο ιντερνετικό πτυχιοπόλεμο.
    Μπορούν;

    http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wE4q6ggiv8WTXdtvSoClrL8PD8wzczkG7N5MXD0LzQTLaM8BZk1sbae8knBzLCmTXKaO6fpVZ6Lx3UnKl3nP8NxdnJ5r9cmWyJWelDvWS_18kAEhATUkJb0x1LIdQ163nV9K--td6SIufXipv5txUxlzQiGxh1GX62OrQd3mdSVcdatI_aOGJWF

    ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
    ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΤΕΥΧΟΣ ΤΡΙΤΟ Αρ. Φύλλου 123

    25 Φεβρουαρίου 2015
    Με την υπ’ αρ. πρωτ. 240853/21−01−2015 πράξη της Πε−
    ριφερειάρχη Αττικής, η οποία εκδόθηκε σύμφωνα με
    τις διατάξεις των άρθρων 148 και 156 του Ν. 3528/2007
    (ΦΕΚ 26/τ. Α΄/09−02−2007) «Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδι−
    κα», διαπιστώνεται η αυτοδίκαιη λύση της υπαλληλικής
    σχέσης λόγω παραίτησης του μονίμου υπαλλήλου της
    Περιφέρειας Αττικής ΤΣΑΒΑΡΗ ΙΩΑΝΝΗ του Μιχαήλ με
    οργανική θέση κατηγορίας TE κλάδου Μηχανικών και
    βαθμό Β΄, από 31−12−2014, ημερομηνία δεύτερης αίτησης
    παραίτησης με την οποία εμμένει στην παραίτησή του
    (ημερομηνία πρώτης αίτησης παραίτησης 05−12−2014).
    (Αριθμ. βεβ. διαγραφής από το Μητρώο Μισθοδοτού−
    μενων Ελληνικού Δημοσίου: 2911912710/20−01−2015).
    Η Περιφερειάρχης
    ΕΙΡΗΝΗ ΔΟΥΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/5/15 21:02

      ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΤΟ "ΤΕ" ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΛ. ΤΕΙ
      Η ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΕ" ΔΗΛ. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ
      ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ

      Διαγραφή
  51. Ανώνυμος12/5/15 21:02

    Απορώ, πως με τέτοιο δίπλωμα ο Τσάβες, δεν δέχτηκε την πρόταση της NASA να τον στείλει στη Σελήνη και δέχτηκε να γίνει απλός δήμαρχος!
    Μυστήριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος12/5/15 21:30

    ΡΕ 21:02,ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΑΠΩΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΚΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;ΡΕ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑΝΑΚΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΜΑΕΙ!!!!!
    ΝΑΝΑΚΙΑ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος12/5/15 21:40

    Το τι έγινε σήμερα στη δημαρχία μεταξύ Μπινιάρη και Δραγουμάνουβιτς δεν μπορείτε να το φανταστείτε!!!πόλεμος με βρισιές και αλληλοκατηγορίες!!!!
    Μηνάκο τα καθαρά χέρια έγιναν γρήγορα πόδια και όποιος φύγει φύγει,μετά όμως μηνάκο το πήδημα θα είναι "άλμα απο τον κοντό" και πίστεψέ με θα σαρέσει πολύ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος12/5/15 21:43

    Ρε ο Τσάβες είναι πολιτικός που σαν τη φουκαριάρα θέλει καμιά πενηνταριά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/5/15 21:57

      δηλ.κάτι σαν πολίτικος χαλβάς

      Διαγραφή
  55. Ανώνυμος13/5/15 07:53

    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΑΒΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΑΙ Η΄ΟΧΙ ?
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΤΡΕΧΕΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ) ΝΑ ΣΟΥ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΝΑΙ Η΄ΟΧΙ ?
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΑΙ Η΄ΟΧΙ ?
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΕΩΣ Η΄ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ?
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΑΠΟ 50% ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ 65% ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΣΚΕΛΗΣΕΙ ΝΑΙ Η΄ΟΧΙ ?
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΣΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΙ Η΄ΟΧΙ ?
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΝΑΙ Η΄ΟΧΙ ?
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΧΡΗΣΗΣ ( ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014) ΝΑΙ Η΄ΟΧΙ ?
    ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟ ΝΑΙ Η΄ΟΧΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος13/5/15 09:44

    ΠΟΣΟ ΦΤΩΧΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ.....
    ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ "ΑΡΑΠΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ!!
    ΒΡΕ ΝΑΝΑΚΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ "ΠΑΡΕΛΚΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ"!!!!!!!!!ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΝΟΗΤΑ,ΑΜΑΘΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑΝΑΚΙΑ;;;;;;;;;ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΤΕ;;;;;;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ;;;;ΡΕ ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ;;;;;;
    ΡΕ ΑΣΧΕΤΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΑΝ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ 10 εκ€ ΑΠΟ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ,ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ 10 εκ € ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ,ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΡΓΑ 45 εκ € ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΔΑΕΙΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ!!!!
    ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΘΥΜΩΣΑΣΤΕ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ 50% ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΚΑΘΑΡΙΩΤΗΤΑΣ ΚΑΙ 60% ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΤΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑΝΑΚΙΑ......ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝΑΚΟ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ (ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ) ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!!!!!
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ!!!!!
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος13/5/15 20:11

    Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΕΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΝΩΤΑΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
    Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ Η ΜΙΝΑ ΜΑΣ ΤΙ ΠΤΥΧΗ Ο ΕΧΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/5/15 23:29

      Ας όψονται το κλεμένο κοκορέτσι και τα 150 καλαμάκια

      Διαγραφή
  58. Ανώνυμος15/5/15 09:43

    ΜΗΝΑΚΟ 14:52,ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!!!!
    ΜΗΝΑΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗ,ΑΠΑΤΕΩΝΑΚΟΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΛ ΜΠΙΤΣ ΧΟΤΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ......ΕΜΠΟΡΙΟ!!!!!!!!ΕΔΩ ΛΑΜΟΓΙΟ ΘΑ ΣΕ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.