Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Μαΐ 2015

Αρνούμαι ...

Αρνούμαι να συνεχίσω αυτό το αισχρό και βρώμικο παιχνίδι των ανώνυμων σχολίων των δυο μονομάχων.
Αρνούμαι να κρατάω με τις διαγραφές μου το επίπεδο εκείνων που δεν το αξίζουν.
Αρνούμαι να κρατάω το επίπεδο του «θεσμού» όταν οι δικοί του άνθρωποι το ρίχνουν τόσο χαμηλά.
Αρνούμαι να καλλιεργώ μαζί σας προεκλογικό κλίμα για ακόμα τέσσερα χρόνια.
Αρνούμαι να σέβομαι εγώ όλους γύρο μου, όταν εσείς δεν σεβόσαστε ΚΑΝΕΝΑΝ.
Γι’ αυτό δεν ξαναδιαγράφω ΚΑΝΕΝΑ σχόλιο όσο άσχημο κι αν είναι αν ο ίδιος ο «θιγόμενος» δεν μου το  ζητήσει με Ε-Μαιλ.
Δεν θα κυνηγώ καθημερινά την κόπρο του Αυγεία των όποιων ανεγκέφαλων που θέλουν κι ίσως τους πρέπει να κυλιούνται στην κόπρο που οι ίδιοι έστησαν.
Το dirty dance άλλωστε, εκ των πραγμάτων θέλει δυο για να το χορέψεις, χορέψτε λοιπόν οι δυο σας μόνοι σας, δεν θα παρακολουθήσω τον όλεθρο ΚΑΝΕΝΟΣ.
Ο διαχειριστής
του Salamis News

231 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/5/15 15:50

    Διαχειριστή ΜΠΡΑΒΟ!
    Αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσες να κάνεις και το ποιο δημοκρατικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/5/15 19:04

      Έκλεισε οριστικά η «Τυποεκδοτική» του ΚΚΕ: Κορόιδα όλου του κόσμου ενωθείτε, να σας τα φάμε!
      Υπό τον τίτλο «Τυποεκδοτική τέλος» η «Εφημερίδα των Συντακτών» αναφέρει τα εξής: «Έκλεισε οριστικά η εκδοτική επιχείρηση του ΚΚΕ, η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. Το Σάββατο τύπωσε για τελευταία φορά τον «Ριζοσπάστη». Η επιχείρηση πήρε την κατιούσα από την αρχή της οικονομικής κρίσης, αν και προηγουμένως θεωρούνταν μία από τις μεγαλύτερες στην εκτυπωτική βιομηχανία. Το 2009 απασχολούσε 320 εργαζόμενους και 100 σε εξωτερικά συνεργεία.

      Από το 2010 άρχισαν μαζικά κύματα απολύσεων, με αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα να εκτυπώνεται από ελάχιστους μόνο η κομματική εφημερίδα. Το κλείσιμο είχε σχεδιαστεί για τον Δεκέμβριο του 2014, αλλά αναβλήθηκε καθώς προέκυψαν κάποιες ελπίδες για πώλησή της. Τώρα η τύχη των κτιριακών της εγκαταστάσεων και του μηχανολογικού της εξοπλισμού βρίσκεται στα χέρια των πιστωτών της και ουσιαστικά στα χέρια της Εθνικής Τράπεζας».

      Την ίδια στιγμή, βεβαίως, στην κομματική φυλλάδα του ΚΚΕ, τον «Ριζοσπάστη» μπορεί να μην διαβάσαμε το παραμικρό για τους ανθρώπους που απέλυσε το μαγαζάκι του ανεπάγγελτου και παιδιού του κομματικού σωλήνα Κουτσούμπα, αλλά με το γνωστό απύθμενο θράσος και την ανάλογη πολιτική αλητεία που διέπει τους μαγαζάτορες του Περισσού διαβάζουμε συνεχώς δακρύβρεχτα άρθρα για όλους τους άλλους απολυμένους.

      Ο ηθικός και πολιτικός εξευτελισμός του ΚΚΕ έχει καθημερινές προβολές, οι οποίες ποικίλλουν ανάμεσα στην κωμωδία και την τραγωδία. Κωμωδία, γιατί το να ομιλούν για «εργατική τάξη» άτομα τα οποία δεν έχουν εργαστεί ποτέ στην ζωή τους, όπως ο μοσχοαναθρεμμένος (εκ της Μόσχας, όχι του μοσχαριού.) Κουτσούμπας και ο μονίμως φρεσκοξυρισμένος Παφίλης, καθώς και η μεγαλοαστή της Εκάλης Κανέλλη, προκαλεί (εκτός από την αηδία και την αγανάκτηση) και τον γέλωτα. Τραγωδία, γιατί φαίνεται ότι ο κομμουνισμός, ακόμα και στα δικά του μαγαζάκια, χρησιμοποιεί τις ίδιες απάνθρωπες και αντεργατικές μεθόδους με τον καπιταλισμό, αποδεικνύοντας έτσι ότι τα δύο αυτά συστήματα αποτελούν τις δύο όψεις ενός κοινού νομίσματος.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/5/15 19:05

      Η «Μεγάλη Αλβανία» προ των πυλών με τις ευλογίες των Αμερικανών

      Αποκαλυπτική συνέντευξη στην τηλεόραση του Κοσόβου έδωσε ένας εκ των αλβανών του UCK που ηγούταν της επιθέσεως στο Κουμάνοβο των Σκοπίων. Σύμφωνα με τον ίδιο «οι στόχοι της ομάδας ήταν πολιτικοί, επιδιώκαμε τη δημιουργία αλβανικού κράτους κατά το πρότυπο της Σερβικής Δημοκρατίας εντός της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης».

      Αξιοπερίεργο είναι, επίσης, το γεγονός ότι ο εν λόγω τρομοκράτης ήταν μεταξύ των συλληφθέντων στην περιοχή, όμως απέδρασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και «καταζητείται», την ίδια ώρα που δίνει συνεντεύξεις σε αλβανικά μέσα. Επίσης περίεργο και άξιο διερεύνησης αυτό που ανέφερε ο ίδιος σχετικά με την σύλληψή του, αφού ανέφερε ότι κατέθεσαν τα όπλα και παραδόθηκαν, επειδή τους τέλειωσαν τα πυρομαχικά και ενώ είχαν λάβει τη διαβεβαίωση ότι θα τους παραλάβουν εκπρόσωποι του ΟΑΣΕ. Συγκεκριμένα είπε ότι «αν ξέραμε ότι θα μας συλλάβει η αστυνομία, θα πολεμούσαμε μέχρι να πέσει και ο τελευταίος».

      Ο ΟΑΣΕ, όπως διαβάζουμε είναι ο μεγαλύτερος διακρατικός οργανισμός για την διαφύλαξη της ασφαλείας στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1975 στο Ελσίνκι ως Συνδιάσκεψη για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη και μετονομάστηκε στο όνομα που έχει σήμερα το 1995. Στο πεδίο ευθύνης του Οργανισμού περιλαμβάνεται ο έλεγχος της διάδοσης όπλων, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η ελευθερία του τύπου και η δίκαιη και ελεύθερη διεξαγωγή εκλογών. Κοινώς πρόκειται για έναν οργανισμό σχεδιασμένο για την εξυπηρέτηση των αμερικανικών συμφερόντων και της παγκοσμιοποίησης, ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση είχε αναλάβει την «εκκένωση» των τρομοκρατών, σε περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά. Από πού κι ως που ένας διεθνής οργανισμός συνεργάζεται κατ’ αυτόν τον τρόπο με τρομοκράτες;

      Το επικίνδυνο, όσον αφορά την Ελλάδα, είναι ότι από ότι φαίνεται τα σχέδια για τη δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας» προχωράνε κανονικά. Ήδη το «γεράκι», η Ολμπράιτ, προσπάθησε να εμπλέξει την χώρα μας στην επίθεση του Κουμάνοβο, με προφανή σκοπό να προετοιμάσει το έδαφος για την αφύπνιση των αλβανικών τρομοκρατικών πυρήνων, που βρίσκονται εντός της Ελλάδας και εδώ και καιρό προπαγανδίζουν, από κοινού με το επίσημο αλβανικό κράτος, τις ανοησίες τους περί «Τσαμουριάς».

      Είναι ολοφάνερο ότι επιχειρείται μία «αλβανοποίηση» των Βαλκανίων, προκειμένου οι ΗΠΑ να εξασφαλίσουν την περιοχή, μετά την ήττα τους στην Κριμαία από τους Ρώσους. Εμπλέκουν δε στα σχέδιά τους, τους διεθνείς οργανισμούς που οι ίδιοι δημιούργησαν, προκειμένου να ελέγχουν την ευαίσθητη περιοχή των Βαλκανίων. Έναν έλεγχο διά της αναταραχής, όπως κάνουν αυτή τη στιγμή στη Μέση Ανατολή με το Ισλαμικό Χαλιφάτο.



      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/5/15 19:34

      Στο νησί μας δεν είχαμε ποτέ τέτοια κατάντια μέχρι ο Τζαβεs μάζεψε το σκυλολόι του , τους σαράντα κλέφτες και ξεκίνησε προεκλογικές αλητείες με βρομιές και λασπολογίες και οι χειρότεροι από αυτούς όλους τους δυο ξένους μεγάλο αρπάχτρες που είχε για πρωτοπαλίκαρα για αυτό πρέπει να απομονώσουμε αυτά τα μιαρά πρόσωπα από την τοπική κοινωνία ξεχνάμε ότι στο νησί όλοι γνωριζόμαστε και είναι πολύ εύκολο για να σταματήσει ο κατήφορος και η βρομιά της τρόικας ,χρέος προς τα παιδιά μας να δώσουμε της καλές παλιές αρχές της κοινωνίας μας.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος16/5/15 20:12

      τα πιό χυδαία τα γράφετε εσείς με τις καλές παλιές αρχές

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος17/5/15 07:38

      πάρα πολύ σωστά τα λέει ο διαχειριστής τα σχόλιά από κάτω βέβαια ε?δεν αλλάζουν !!!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος17/5/15 19:08

      ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΠΕΙΛΗ: Έτοιμοι για δημοψήφισμα για «ανεξάρτητη Θράκη» οι πράκτορες της Τουρκίας

      Ολοκληρώθηκε τελικά το τουρκοσυνέδριο FUEN στην Κομοτηνή, με την συμμετοχή βουλευτών του Σύριζα και πολιτευτών από ΠΑΣΟΚ – ΝΔ να φημολογείται και οι φήμες να μην διαψεύδονται. Στο συνέδριο, όπως είχε προαναγγελθεί άλλωστε, έγιναν προκλήσεις εναντίον της χώρας και προσπάθεια εκ μέρους πρακτόρων του τουρκικού προξενείου να μιλήσουν εκ μέρους της μουσουλμανικής μειονότητας, παρουσιάζοντάς την ως «τουρκική».

      Μεταξύ άλλων ομιλία έκανε και ο ψευδομουφτής, Αχμέτ Μεμέ, ο οποίος έφτασε μέχρι του σημείου να ζητήσει δημοψήφισμα (!), απειλώντας ευθέως για «ανεξάρτητη Θράκη». Προφανώς ο ψευδομουφτής παίρνει θάρρος από το γεγονός ότι πλέον κυβερνάνε ομογάλακτοί τους, που χρόνια τώρα προπαγάνδιζαν ότι «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του» και άλλα τέτοια αντεθνικά.

      Ξεκινώντας με την παραδοχή ότι είναι τούρκος, προσπάθησε να παραποιήσει την Ιστορία, φτάνοντας μέχρι να επικαλεστεί την συνθήκη της Λωζάννης. Ιδού τι είπε: «Εμείς ως Τούρκοι της Δυτικής Θράκης εμπιστευόμασταν μόνο την μητέρα πατρίδα μας Τουρκία, ενώ παίρνοντας θάρρος από την συνθήκη ειρήνης της Λοζάννης, λέγαμε πως η Τουρκία μας στηρίζει».

      Αγνοεί, προφανώς, ή θέλει να κάνει ότι αγνοεί ότι το περιεχόμενο της εν λόγω συνθήκης δεν έκανε λόγο για τούρκους, αλλά για μουσουλμάνους και επιπλέον η ρήτρα περί ίσων μειονοτικών πληθυσμών παραβιάστηκε από την Τουρκία ήδη από τα Σεπτεμβριανά του 1955.

      Στην συνέχεια της ομιλίας του επικαλέστηκε το μόνιμο επιχείρημα των τούρκων ότι τους ανήκει η μουσουλμανική μειονότητα, λέγοντας: «Ωστόσο η Ελλάδα προσπαθεί να μας εξοντώσει διασπώντας μας σε τρία στοιχεία. Αυτό είναι κάτι βέβαια που έληξε με αποτυχία. Προσπάθησε να μας αποτελειώσει χωρίζοντας μας σε Τούρκους, Πομάκους και Ρομά».

      Αυτή ήταν και η διαφωνία που είχε οδηγήσει στην αποβολή της μουσουλμάνας Ρομά από το ευρωψηφοδέλτιο του Σύριζα, αφού αποδεικνυόταν ότι αυτό που λέει ο ψευδομουφτής είναι ψευδές. Τότε, μάλιστα, είχε υπάρξει και δημόσια τοποθέτηση εκ μέρους του Σύριζα ότι «η μειονότητα είναι ένα ενιαίο τουρκικό πράγμα», γεγονός που αναδεικνύει τις σχέσεις της Κουμουνδούρου με πράκτορες της Άγκυρας.

      Για το τέλος ο ψευδομουφτής κράταγε το καλύτερο, αφού απείλησε ευθέως με δημοψήφισμα σε περίπτωση που δεν αναγνωριστεί η μουσουλμανική μειονότητα ως «τουρκική», προκειμένου να μπορέσει να εγείρει αξιώσεις η Τουρκία. Συγκεκριμένα είπε:

      «Αλλά επαναλαμβάνω πως αυτό είναι κάτι που έληξε με αποτυχία. Διότι όλοι οι άνθρωποι μας με αυτές τις υπο-ταυτότητες μιλάνε τουρκικά και λένε πως “είμαστε Τούρκοι”. Μπορεί να μιλάνε τσιγγάνικα, αλβανικά, πομάκικα και αγγλικά, αλλά το σημαντικό είναι το τι δηλώνουν. Και εάν η δήλωση μας δεν έχει αξία τότε να, στην Δυτική Θράκη υπάρχουν 150 χιλιάδες Τούρκοι, εγώ προτείνω να γίνει ένα δημοψήφισμα. Τότε να δούνε όλοι οι άνθρωποι και τα κράτη το τι και ποιοι είναι οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης!»

      Ένα φυσιολογικό κράτος θα είχε ήδη απαντήσει στις απειλές του ψευδομουφτή, εφαρμόζοντας το προσήκων άρθρο του Ποινικού Κώδικα, τόσο γι’ αυτόν όσο και για τους βουλευτές που υποστηρίζουν τέτοιου είδους ενέργειες. Όμως το ψευτορωμαίικο έχει πάψει προ πολλού να είναι εθνικά κυρίαρχο κράτος και έτσι φτάνει μέχρι του σημείου να ανέχεται απειλές από φυσικά πρόσωπα και από κράτη.

      Σε ένα φυσιολογικό κράτος δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν σύλλογοι και ενώσεις που θα αμφισβητούν την εδαφική του ακεραιότητα, όμως εδώ είναι το ψευτορωμαίικο, το παρακμάζων ελλαδικό κράτος των μαρξιστών διεθνιστών και των φιλελεύθερων οικουμενιστών, που μισούν οτιδήποτε το εθνικό.

      Μην περιμένετε καμία σοβαρή και εθνική απάντηση από τον κονφερασιέ του ΝΑΤΟ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος16/5/15 15:55

    Εγώ, ο ειδικός δημοτικός σύμβουλος του Τζάβες, Νικολάκης Xατζηγλείφτης καταγγέλω τον Μηνά επίσημα,
    διότι στο συμβούλιο μας έδωσε να πιούμε νερό από την Αφρική
    με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά ο κλανιάς μας και από τότε δεν λέει να σβήσει!
    Απάντηση

    Ανώνυμος16/5/15 15:45
    Δολοφόνε μηνά, τι σούφταιξε το αφράτο κωλαράκι του Νίκου και το ξεκώλοσες;
    Απάντηση

    Ανώνυμος16/5/15 15:52
    Φίλε admin η αθλιότητα προκαλείται από την μία πλευρά......
    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/5/15 16:09

    ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!.....ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ!!!!!!! ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ.......
    ΞΥΔΙ ΤΣΑΒΟΣΚΥΛΟ, ΠΙΕΣ ΞΥΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/5/15 17:42

      Φίλε admin η αθλιότητα προκαλείται από την μία πλευρά......
      Απάντηση

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος16/5/15 16:24

    Καπτάν Μηνά θυμάμαι τις αξέχαστες στιγμές στην σουίτα στο CORAL BEACH RESORT στο Dubai.
    Να σαι καλά καπτάν μου αξέχαστες στιγμές. Τι να μας πει τώρα ο τζαβες που δεν ξέρει πέρα απ το Χατζηκυριάκειο και τελευταία έμαθε και την Σαλαμίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/5/15 16:26

      αμέ, πως δεν θυμάμαι......ήταν τότε που ο αράπης ο Χασάν σε έπιανε από το τρυφερό σου κωλ...χεράκι και σου μάθαινε.....γεωγραφία!
      γι αυτό σε πήρε κοντά του ο τσάβες......γιατί να του δείξεις τι υπάρχει πέρα από το Χατζηκυριάκειο.......

      ΧΑΑΑΑΑΧΑΧA!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/5/15 20:13

      επίπεδο νάνων

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/5/15 02:21

      δεν σάρεσε η τάπα τσαβοσκυλο;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/5/15 09:40

      επίπεδο νάνων

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος16/5/15 16:30

    αντε τσαβοσκυλα, στείλτε τα email χα,χα,χα,χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/5/15 16:56

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΞΑΛΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΑ ΑΜΜΑ ΣΥΖΗΤΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ???????????????. ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΘΑΝ ΣΟΚ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/5/15 17:29

    Καπτα μηνάκο εκτος απο το να στέλνεις την θεσμική δήμαρχο γιά σκουπίδια δεν μας παρουσιάζεις και το πτυχίοτης;;;;
    Δυστυχώς τα χάλια σας θα μας κάνουν πρώτο θέμα στα κανάλια σύντομα αφού ως γνωστόν το θέμα "πουλάει"!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/5/15 17:39

      Είπαμε...μέτρα τη σουφροδιάμετρό σου να το πάρεις σε ρολό
      θελουμε ακρίβεια εδώ...χαχαχα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/5/15 20:13

      επίπεδο νάνων

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος16/5/15 17:34

    ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΕΝΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣ ΚΑΚΗ ΒΙΓΛΑ---ΣΕΛΗΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!!!
    ΑΣΕ ΔΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΟΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/5/15 17:45

      ''το νερό''

      Ανώνυμος16/5/15 10:28
      ΤΙ ΝΕΡΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;;;;;,,<< RIOBA >> ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ;;;;;;; ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΠΙΤΙ!!

      Απάντηση

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/5/15 09:42

      από την στιγμή που κανένας σύμβουλος του Τσαβαρή δεν ήταν στο δημοτικό συμβούλιο, διαβάζουμε μια ακόμα προβοκάτσια επιπέδου νάνων

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος16/5/15 17:39

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

    Εγώ, ο ειδικός δημοτικός σύμβουλος του Τζάβες, Νικολάκης, καταγγέλω τον Μηνά επίσημα, διότι στο συμβούλιο μας έδωσε να πιούμε νερό από την Αφρική με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά ο κλανιάς μας και από τότε δεν λέει να σβήσει!

    Απάντηση

    Ανώνυμος16/5/15 15:16
    Μιχαλάκο 10:22,όσο και να βρίζετε, ότι αθλιότητα και να πείτε,σας χαρακτηρίζουν......
    Το πτυχίο της φουκαριάρας αν δεν το παρουσιάσετε θα είσαστε οι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ της Σαλαμίνας
    Απάντηση

    Ανώνυμος16/5/15 15:18
    15:16 , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!!!!!!!!!!
    Απάντηση

    Ανώνυμος16/5/15 15:24
    προς το τσαβόσκυλο 15:12
    Να μας φέρεις τον κλανιά σου για εξέταση γιατί αλλιώς θα φας μήνυση για συκοφαντία!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Απάντηση

    Ανώνυμος16/5/15 15:31
    ΜΗΝΑΚΟ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!!!!!!
    Απάντηση

    Ανώνυμος16/5/15 15:38
    Ανακοίνωση

    Όσα τσαβόσκυλα στο συμβούλιο, ήπιαν νερό της Αφρικής, παρακαλούνται να φέρουν τους κλανιάδες τους για εξέταση, ώστε να στοιχειοθετηθεί επισήμως κατηγορία εναντίον του μηνά, για απόπειρα Μαζικής Δολιοφθοράς!
    Μη λείψει κανείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος16/5/15 17:41

    Μένω σε ένα ΄ΆΡΝΟΥΜΑΙ΄΄. Σ΄αυτό που λέει: ΄΄Αρνούμαι να σέβομαι εγώ όλους γύρο μου, όταν εσείς δεν σεβόσασθε ΚΑΝΕΝΑΝ΄΄. Επειδή στους τελευταίους συμπεριλαμβάνεις και τον ευατό μου και επειδή είσαι ο πρώτος που με κατηγορείς για έλλειψη σεβασμού,θεωρώ άστοχη την γενίκευση αυτή.Καλό θα ήταν να υπάρξει μια διόρθωση,έστω μια εκ μέρους σου μια παραδοχή του σχολίου μου.Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/5/15 17:46

      ονοματάκι έχουμε;

      Διαγραφή
    2. Δεν έγινε αντιληπτό ακριβώς τι θέλεις να πεις, σαφώς κι αν εσύ δεν συμμετέχεις στην αθλιότητα δεν αναφέρομαι σε σένα. Όμως όλα τελικά έχουν όρια ακόμα και η αντοχή μας στην αθλιότητα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/5/15 19:35

      Στο νησί μας δεν είχαμε ποτέ τέτοια κατάντια μέχρι ο Τζαβεs μάζεψε το σκυλολόι του , τους σαράντα κλέφτες και ξεκίνησε προεκλογικές αλητείες με βρομιές και λασπολογίες και οι χειρότεροι από αυτούς όλους τους δυο ξένους μεγάλο αρπάχτρες που είχε για πρωτοπαλίκαρα για αυτό πρέπει να απομονώσουμε αυτά τα μιαρά πρόσωπα από την τοπική κοινωνία ξεχνάμε ότι στο νησί όλοι γνωριζόμαστε και είναι πολύ εύκολο για να σταματήσει ο κατήφορος και η βρομιά της τρόικας ,χρέος προς τα παιδιά μας να δώσουμε της καλές παλιές αρχές της κοινωνίας μας.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος16/5/15 18:06

    Ευχαριστώ για την διευκρίνιση.Βέβαια είναι η τελευταία φορά που ΄΄ενημερώνωμαι΄΄ από το ΄΄SALAMIS NEWS΄΄,αφού μετά την απόφαση της μη διαγραφής των εμετικών σχολίων,διαπιστώνω ότι ο ...βόθρος θα είναι πλέον διαρκώς ανοικτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OK κανένα πρόβλημα, αν δεν το καταλαβαίνεις πως δεν φταίμε εμείς αν κάποιοι ξεκίνησαν κοπροπόλεμο.
      Όμως εσύ είσαι ο ψηφοφόρος που αύριο θα κληθείς να τους ψηφίσεις, δεν πρέπει να ξέρεις ποιους ψηφίζεις;
      Εμείς κάνουμε τα σχόλια; Δεν πρέπει επιτέλους ο ΛΑΟΣ να αναλάβει τις ευθύνες του; να δει ποιους βάζει κάθε φορά να τον διοικήσουν; Γιατί εμείς να τους προστατεύουμε διαγράφοντας συνεχώς;
      ΟΧΙ καλέ μου φίλε, άλλωστε το επόμενο βήμα αν η κατάσταση συνεχιστεί (εκεί θα συμφωνήσουμε μαζί σου) Θα βάλουμε τα σχόλια ελεγχόμενα πλέον.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/5/15 18:25

      Άλλα σου λέει ο άνθρωπος άλλα καταλαβαίνεις, άλλα ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/5/15 02:38

      18:06 στο καλό τσαβόσκυλο και να μας γράφεις!

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος16/5/15 18:39

    Προφανώς δεν έγινα αντιληπτός.Δεν είναι ότι δεν αποδέχομαι την απόφασή σας.Προφανώς και την επικρωτώ,όμως ως έσχατο μέσον διατήρησης της δικής σας προσπάθειας.΄Ομως επειδή στη Σαλαμίνα λίγο - πολύ όλοι γνωριζόμαστε,θεωρώ -λόγω ηλικίας πρωτίστως- ότι μπορώ να έχω άποψη για τους εκάστετε παρουσιαζόμενους ...Σωτήρες μας,έστω και χωρίς να διαβάζω τα αποθημένα (sic) του καθενός. Ραντεβού λοιπόν όταν υλοποιήσετε την τελευταία σας παράγραφο (ελεγχόμενα σχόλια).Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/15 02:42

      στο καλό μπάρμπα! στο καλό!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/5/15 09:44

      θαυμάστε επίπεδο μ.ν. ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος16/5/15 19:11

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;
    ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ, ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
    ΑΦΗΝΕΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ.
    ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ;
    ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΛΟΥΜΠΙΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΩΒΗΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος16/5/15 19:32

    Στο νησί μας δεν είχαμε ποτέ τέτοια κατάντια μέχρι ο Τζαβεs μάζεψε το σκυλολόι του , τους σαράντα κλέφτες και ξεκίνησε προεκλογικές αλητείες με βρομιές και λασπολογίες και οι χειρότεροι από αυτούς όλους τους δυο ξένους μεγάλο αρπάχτρες που είχε για πρωτοπαλίκαρα για αυτό πρέπει να απομονώσουμε αυτά τα μιαρά πρόσωπα από την τοπική κοινωνία ξεχνάμε ότι στο νησί όλοι γνωριζόμαστε και είναι πολύ εύκολο για να σταματήσει ο κατήφορος και η βρομιά της τρόικας ,χρέος προς τα παιδιά μας να δώσουμε της καλές παλιές αρχές της κοινωνίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος16/5/15 19:46

    19:32 και 19:35,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΝΑΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ!!!!
    Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος16/5/15 20:02

    Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ!!!!
    ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΣΙΩΠΑΤΕ.........
    ΠΕΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΠΤΥΧΙΟ????????
    ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ........
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/5/15 20:17

      μα για να μην απαντήσουνε βλέπουμε όλη αυτή την έξαρση της κοπρολαγνείας τελευταία
      όποιος δεν μπορεί να απαντήσει, βρίζει

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/5/15 21:07

      ΌΛΟ ΑΥΤΌ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΟΙΑ, ΤΟ ΆΡΧΙΣΕ ΤΟ ΤΣΑΒΌΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ ΚΟΨΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ, ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!
      ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/5/15 21:54

      ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΠΑΘΕ ΔΙΑΡΡΟΙΑ!!!ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΛΛΟΣ!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/5/15 02:29

      άνοιξε τα γκαβά σου και διάβασε σχόλιο τσαβγάβ που αναδημοσίευσε ο 17:45 ποιο πάνω!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος17/5/15 09:14

      ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ;;;;ΜΗΠΩΣ ΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ;;;;
      ΤΟ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΝΙΑ ΜΗΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
      ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ή ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
      ΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΛΑΝΣΑΡΑΤΕ ΩΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
      ΟΤΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ(Β.Α) ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
      ΟΤΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Η ΡΟΥΛΑ ΨΗΦΙΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ "ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ" ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΤΗ ΑΠΟ ΤΙ ΧΕΡΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΘΣΒΗΤΕΙ;
      ΤΟ ΟΤΙ ΕΦΕΤΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ(ΜΗΝΑ) Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
      ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ "ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
      ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΚΙΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος17/5/15 09:48

      η πλάκα είναι ότι δεν τα αντιλαμβάνονται όλα αυτά διότι οι αλαζόνες έχουν πάντα δίκιο

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος16/5/15 20:25

    Στο νησί μας δεν είχαμε ποτέ τέτοια κατάντια μέχρι ο Τζαβεs μάζεψε το σκυλολόι του , τους σαράντα κλέφτες και ξεκίνησε προεκλογικές αλητείες με βρομιές και λασπολογίες και οι χειρότεροι από αυτούς όλους τους δυο ξένους μεγάλο αρπάχτρες που είχε για πρωτοπαλίκαρα για αυτό πρέπει να απομονώσουμε αυτά τα μιαρά πρόσωπα από την τοπική κοινωνία ξεχνάμε ότι στο νησί όλοι γνωριζόμαστε και είναι πολύ εύκολο για να σταματήσει ο κατήφορος και η βρομιά της τρόικας ,χρέος προς τα παιδιά μας να δώσουμε της καλές παλιές αρχές της κοινωνίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/5/15 21:02

      OYST TSABOKOPROSKULA!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/5/15 09:50

      το ουστ να το πεις στο σπίτι σου όχι εδώ μέσα δικτατορίσκε της συμφοράς

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος16/5/15 21:17

    Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ!!!!
    ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΣΙΩΠΑΤΕ.........
    ΠΕΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΠΤΥΧΙΟ????????
    ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ........
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/15 02:33

      να βγει πρώτα η αρχιαπατεώνισα κότα τσάβω, να το καταγγείλει επίσημα και μετά θα το δείτε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/5/15 09:36

      Πιστοί στην άποψη "δεν μας φτύνουν ψιχαλίζει" ο μηνάκο νάνο κρύβει ως επτασφράγιστο μυστικό το ότι η φουκαριάρα δεν έχει πτυχίο!!!!!!
      Ποιός μπορεί να πιστέψει ότι αν το είχε δεν θα τόχε κάνει σημαία;;;;;;
      Δεν φθάνει που μας κοροίδευαν τόσα χρόνια, εξακολουθούν να μας κοροιδεύουν και τώρα που τους πιάσαμε με τη γίδα στη πλάτη!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/5/15 09:51

      υπεκφεύγουν προκαλώντας και βρίζοντας, επίπεδο νάνων

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος16/5/15 21:20

    Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΜΑΖΕΥΕ ΕΥΡΩΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ.
    ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΖΑΤΖΑΚΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΔΗΦΑΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος16/5/15 21:46

    Είσαστε τόσο ξεδιάντροποι λασπολόγοι που μας θεωρείτε τόσο κάφρους ώστε να πιστεύετε οτι πιστεύουμε όλες αυτές τις αθλιότητες που γράφετε!!!!!
    Φυσικά εδώ δεν κοκκινίζετε για την τεράστια πολιτική απάτη ότι η κατά συνθήκη δήμαρχος είναι πτυχιούχος οικονομολόγος και θα το κάνετε στα ψέματα που γράφετε για τον τεως δήμαρχο;;;;;;;;ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος16/5/15 21:49

    ΠΟΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ - ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ ΠΡΩΗΝ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΑΛΟΥΚΑΡΟ ΤΟΥ ΝΤΑΜΑΡΑ ΠΡΟΣΛΗΦΤΗΚΕ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΜΕ ΜΕΣΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΤΑΜΤΑΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/5/15 22:24

      Για πες μας ρε "κούκλα" μας, που είναι το πρόβλημα;
      Δυο χρόνια άνεργος ήταν ο άνθρωπος, τι σε πείραξε εσένα;
      Το ότι βρήκε επιτέλους δουλειά με "μέσον" όπως εσύ λες;
      'Η για το υπονοούμενο της κωλοτούμπας που "παράτησε" τον δικό σου κι έγινε κωλυτός του πρώην;
      Κυρία, να ξέρεις όταν ο άλλος έχει δυο χρόνια στην ανεργία, δεν έχει την πολυτέλεια να το παίξει ούτε ιδεολόγος ούτε .... μήπως, λέω εγώ τώρα μήπως ο "δικός" σου του έσταζε χαρτζιλίκι τόσα χρόνια κι έπρεπε να το "σεβαστεί";
      Ασε λοιπόν τις ανοησίες κι αν θες να κάνεις αντιπολίτευση έχεις τόσα να πεις για τους πρώην και τους νυν και μ αυτούς ασχολήσου κι όχι με φουκαράδες που κυνηγούν τον επιούσιο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/5/15 22:41

      ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΡΕ ΓΚΑΣΜΑΤΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΙ ΤΙΣ ΗΘΕΛΕΣ;;;;
      ΑΦΟΥ ΓΛΥΦΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΘΕΣ ΕΦΤΥΝΕΣ!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/5/15 22:59

      Γενικά θα συμφωνήσω μαζί σου Ανώνυμε 16/5/15 22:24 με την διευκρίνηση ότι δεν είμαι ούτε κούκλα ούτε κυρία. Διαφωνώ όμως μαζί σου και πιστεύω ότι οι άνεργοι που έχουν προβλήματα επιβίωσης και όχι φουκαράδες όπως εσύ τους αποκαλείς δεν πρέπει να ασχολούνται με τα δημοτικά.
      Και λέω εγώ ο αφελής μήπως ασχολούνται μόνο και μόνο για να βολευτούν και να λύσουν το πρόβλημα επιβίωσης; Και συνεχίζω ..... μήπως ένας λόγος που μας προτρέπεις να ασχολούμαστε και να κάνουμε αντιπολίτευση στους πρώην και τους νυν αλλά και επόμενους είναι κι αυτός;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος16/5/15 23:23

      ΩΠΑΑΑΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΜΕΓΑΛΕ?
      ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΥΝ?
      ΤΑΣΠΑΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΤΟΥΣ?
      ΦΑΝΤΑΖΟΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑΚΟΥΣΕΙ Η ΡΟΥΛΑ.
      ΤΟΥ ΤΖΑΒΑΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ.
      ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΗΝΑΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος17/5/15 01:13

      ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΗΝΑΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ

      πιάσαμε την παλιά μας τέχνη με τις απειλές βλέπω

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος17/5/15 07:09

      ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ;;;;ΜΗΠΩΣ ΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ;;;;
      ΤΟ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΝΙΑ ΜΗΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
      ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ή ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
      ΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΛΑΝΣΑΡΑΤΕ ΩΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
      ΟΤΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ(Β.Α) ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
      ΟΤΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Η ΡΟΥΛΑ ΨΗΦΙΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ "ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ" ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΤΗ ΑΠΟ ΤΙ ΧΕΡΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΘΣΒΗΤΕΙ;
      ΤΟ ΟΤΙ ΕΦΕΤΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ(ΜΗΝΑ) Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
      ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ "ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
      ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΚΙΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος16/5/15 21:57

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΝΟΥΜΕ ΚΙΟΥΖ::: ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΛΩΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος16/5/15 22:29

    ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΗΘΟΣ, ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ Η ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ. ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΤΑΙ ΟΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΕΔΩ ΘΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος17/5/15 00:21

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΖΕΤΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΤΔΕΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/15 01:15

      ουστ από το νησί που αγόρασα ήθελε να γράψει ο καλλιτέχνης

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/5/15 07:08

      ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ;;;;ΜΗΠΩΣ ΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ;;;;
      ΤΟ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΝΙΑ ΜΗΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
      ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ή ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
      ΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΛΑΝΣΑΡΑΤΕ ΩΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
      ΟΤΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ(Β.Α) ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
      ΟΤΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Η ΡΟΥΛΑ ΨΗΦΙΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ "ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ" ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΤΗ ΑΠΟ ΤΙ ΧΕΡΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΘΣΒΗΤΕΙ;
      ΤΟ ΟΤΙ ΕΦΕΤΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ(ΜΗΝΑ) Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
      ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ "ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
      ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΚΙΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/5/15 09:55

      ΜΗΝΑΚΟ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΕΝΩ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.....
      ΜΗΝΑΚΟ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΑΚΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΓΚΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/5/15 09:55

      "πιστεύω ότι οι άνεργοι που έχουν προβλήματα επιβίωσης και όχι φουκαράδες όπως εσύ τους αποκαλείς δεν πρέπει να ασχολούνται με τα δημοτικά"

      εδώ ο καλλιτέχνης τα είπε όλα, μόνο οι πλούσιοι να ασχολούνται με την πολιτική... σαν ποιούς άραγε;
      σαν αυτούς που ήλπιζαν να τα αυγατίσουν αλλά δεν τους έκατσε;

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος17/5/15 01:28

    Αρνούμαι να διαγράψω ξανά οτιδήποτε αισχρό και βρώμικο σχόλιο ανωνύμου διότι απλά το γουστάρω, μ' αρέσει, ηδονίζομαι με τη βρώμα και την αισχρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/15 03:00

      Μερικά τσαβάκια εδώ μέσα αρέσκονται μέσω της ανωνυμίας, να γράφουν σχόλια που ξεφτιλίζουν την οικογένεια της δημάρχου και την ίδια, ίσως γιατί είναι γυναίκα!
      Οταν όμως ταπώθηκαν από ανάλογα αντίθετα σχόλια, θυμήθηκαν σεβασμούς και σεμνότητες!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/5/15 10:00

      Τα πιο χυδαία τα γράφουν οι ανώνυμοι υποστηρικτές της δημάρχου, χορτάσαμε απειλές και κατά φαντασίαν σεξ. Αυτό είναι το επίπεδο σας νάνοι. Νομίζετε ότι τρομοκρατείτε και τελικά είσαστε ο περίγελος του νησιού.

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος17/5/15 07:06

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ;;;;ΜΗΠΩΣ ΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ;;;;
    ΤΟ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΝΙΑ ΜΗΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ή ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
    ΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΛΑΝΣΑΡΑΤΕ ΩΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
    ΟΤΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ(Β.Α) ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
    ΟΤΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Η ΡΟΥΛΑ ΨΗΦΙΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ "ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ" ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΤΗ ΑΠΟ ΤΙ ΧΕΡΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΘΣΒΗΤΕΙ;
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΦΕΤΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ(ΜΗΝΑ) Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
    ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ "ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
    ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΚΙΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/15 09:58

      μήπως παραήπιες νερό της αραπιάς;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/5/15 10:02

      9:58 κεφάτος ξύπνησες νανάκι, μήπως ονειρευόσουνα παρά φύσιν βιασμούς στον ύπνο σου;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/5/15 11:05

      Ρε 07:06 τζαμπαράκο, εάν αυτά που γράφεις είναι για σένα αλήθειες καραμπινάτες, γιατί δεν βγαίνεις επώνυμα να τα πεις; Η αλήθεια δεν διώκεται, γιατί φοβάσαι, γιατί κρύβεσαι και πετάς λάσπη;
      Εμείς οι Κουλουριώτες ρε απατεώνα δεν τρώμε κουτόχορτο. Ξέρουμε πολύ καλά ποιοί είναι οι Νάννοι.
      Τα ίδια έλεγες και προεκλογικά στις γιάφκες των οικιστών και οι άνθρωποι χωρίς να γνωρίζουν την οικογένεια Νάννου νομίζανε ότι είχαν να κάνουν με εγκληματίες.
      Έφθασες ρε αθεόφοβε στο σημείο να τους λες ότι ο καπτά Μηνάς είναι έμπορος πετρελαίων, όπλων και ναρκωτικών. Τόσο αλήτης και αισχρός λασπολόγος ήσουνα και είσαι καθίκι, γιαυτό θα σε γαμ.....
      Ήρθε η ώρα που θα πληρώσεις όλες τις βρωμιές σου, άθλιε συκοφάντη.
      Ο καιρός ζυγώνει, η θηλειά σφίγγει, το κελί ετοιμάζεται.
      Η Σαλαμίνα θα απαλλαγεί μιά για πάντα από τις βδέλες.
      Είναι προεκλογική δέσμευση της Δημάρχου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/5/15 12:01

      επίπεδο νάνων, λάσπη και απειλεί με παρά φύσιν βιασμό
      πέσατε τόσο χαμηλά που κανείς δεν σας πιστεύει πλέον, ούτε οι ίδιοι οι δημοτικοί σας σύμβουλοι

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος17/5/15 09:11

    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 14/5/2015
    ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ
    ΑΡ,ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ :11

    Σας γνωστοποούμε ότι είχαμε προγραμματισμένη συνάντηση με τη δήμαρχο Σαλαμίνας Κα Νάννου Στις 12/5/205 με σκοπό να συζητηθούν::1.Η προέκταση του αύλειου χώρου του σχολείου.
    2.Οι ελλείψεις του σχολείου εξαιτίας της κακής λειτουργίας της σχολικής επιτροπής(ελλείψεις σε γραφική ύλη
    απορρυπαντικά κ.λ.π.)
    Στη συζήτηση θα συμμετείχαν:Ο Διευθυντής του σχολείου,εκπρόσωπος του Συλλόγου Διδασκ΄ντων και εκπαιδευτικός σχολείου και
    το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.
    Η συνάντηση όμως ακυρώθηκε από τη γραμματέα της και δεν ανανεώθηκε για άλλη ημέρα και ώρα.Η αιτιολογία ήταν ότι η δήμαρχος έχει πολλές υποχρεώσεις που αφορούν το Δήμο και δεν έει χρόνο για την υπόθεση του σχολείου προς το παρόν.
    Άραγε το Δημοτικό σχολείο Αμπελακίων δεν αποτελεί μέριμνα του Δήμου αυτού;;;;Αν όχι που πρέπει να απευθυνθούμε για να
    εισακουστούν τα αιτήματα μας;;;;;

    Αυτή η ανακοίνωση αναρτήθηκε έξω από το ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ .Τα συμπεράσματα ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/15 10:04

      αν έχετε τίποτα σκουπίδια φωνάξτε την να τα μαζέψει, δυστυχώς για περισσότερα δεν το βλέπω

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/5/15 10:13

      ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ . ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
      ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΗΚΟΟΣ ΜΑΡΤΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΣΟΒΑΡΟ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ.ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΝΟΗΣΑΝ. ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ. ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/5/15 10:22

      αφού ξέρουμε όλοι ποιός το γράφει, γιατί δεν το υπογράφεις με το ονοματάκι σου

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/5/15 10:23

      Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΕΤΑΤΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΕΙΔΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ
      ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΦΕΛΙΖΟΛ ΤΡΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΗΣ Λ. ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΣΤΑ ΨΑΡΑΔΙΚΑ. ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ. ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ..ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ
      ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ .. ΘΑ ΜΑΣ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΤΩΡΑ... ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΥΠΡΕΠΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ..

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος17/5/15 10:37

      ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος17/5/15 10:46

      Ρε τι ευπρεπή διάλογο; Τον προάγετε εσείς αυτόν για να σας σεβαστεί κι ο κόσμος; Ανα μουνε

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος17/5/15 12:06

      10:23 Aν είχε στελέχη και οργάνωση δεν θα μας είχε πνίξει το σκουπίδι. Εν τω μεταξύ ποιός παίζει τον δήμαρχο, όταν η Ρούλα ασχολείται με τα σκουπίδια; Oσο για το φελιζόλ και λοιπές θεωρίες συνομωσίας, μια ακόμα δικαιολογία για να καλύψετε την ανικανότητα σας. Ρε ούτε το νούμερο δεν ήξερες να πάρεις; Εδώ γελάνε.

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος17/5/15 09:57

    ΜΗΝΑΚΟ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΕΝΩ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.....
    ΜΗΝΑΚΟ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΑΚΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΓΚΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/15 10:25

      ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΩΣ ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ.
      ΕΣΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΙΜΟ Η΄ ΟΧΙ ?
      ΑΝ ΟΧΙ. ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΤΣΑΒΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ.
      ΑΝ ΝΑΙ. ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ-ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ.
      ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΞΙΩΘΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΩΣ Ο ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/5/15 12:08

      Δεν είναι πιο απλό να βγείτε εσείς και να τους το τρίψετε στα μούτρα; Τις κουμπάρες παίζουμε;

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος17/5/15 10:05

    πόσο μάγκας μπορεί να γίνει ένας σαν τον τσαμπες που είναι ήδη ξεβρακωμένος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος17/5/15 10:15

    Η πλάκα είναι ότι με όλες αυτές του οθωμανικού τύπου ονειρώξεις που διαβάζουμε εδώ μέσα, και βέβαια όλοι ξέρουμε από ποιούς προέρχονται, δεν μας πείθουν ούτε για την δύναμη, ούτε για την αρρενωπότητα τους. Συνεχίστε να ξεδιπλώνεστε, έχουμε πλέον πειστεί όλοι για τις ψυχικά διαταραγμένες προσωπικότητες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος17/5/15 10:20

    10:05 ξεβρακώματα... πάλι με οπίσθια ασχολείσαι; θα πρέπει να το κοιτάξεις αυτό παιδί μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος17/5/15 10:45

    Και ποιός σου είπε 10:25,ότι αυτό οφείλετε να το αποδείξετε (εννοώ την ύπαρξη πτυχίου ) μόνο στο τζαβαρη;
    Δηλαδή όλους εμάς που έχουμε τις ίδιες αμφιβολίες μας διαγράφετε;
    Εμείς δεν πρέπει να ξέρουμε;
    Δηλαδή κύριοι και κυρίες του γραφείου της δημάρχου αν αυτό υπάρχει ως αμφισβήτηση ποιανού νομίζετε ότι θα κάνει ζημιά;
    Αν λοιπόν το έχει βγάλτε το στον αέρα να τελειώνει το θέμα γιατί διαφορετικά θα έχετε τεράστιο πολιτικό πρόβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/15 11:31

      Ρε ηλίθιε, πόσες φορές θα στο πούμε;
      Αυτός που έβγαλε αυτή τη βρώμα και όλοι γνωρίζουμε ότι είναι τζαμπαράκος να βγεί και να την κατηγορήσει ευθέως επώνυμα για να πάρει και την απάντηση. Γιατί δεν το κάνει; Δεν αναρωτιέσαι;
      Θέλει πολύ μεγάλη σκέψη για να καταλάβεις ότι είναι ψέμα ότι είναι λάσπη ή μήπως νομίζεις ότι θα της το χάριζε;
      Θα την είχε περάσει γενεές δεκατέσσερις.
      Επειδή όμως ξέρει την αλήθεια, πετάει τη φόλα κι εσύ σαν πεινασμένο αδέσποτο το παίρνεις και το αναμασάς,
      τόσο ηλίθιος είσαι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/5/15 11:35

      ......Κι αν έχεις αμφιβολίες όπως λες τότε να βγείς εσύ επώνυμα να το πεις και είμαι σίγουρος ότι η δήμαρχος θα σου απαντήσει με στοιχεία. Όλα στο φως, κι όχι στο σκοτάδι όπως θέλεις εσύ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/5/15 12:07

      ΤΣΑΒΕΣ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ
      ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ?
      ΡΕ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/5/15 12:11

      Υπεκφεύγεις, το πτυχίο στον αέρα τώρα και πάψε να βρίζεις όποιον έχει διαφορετική γνώμη. Δεν είμαστε όλοι τσαβαρόσκυλα όπως μας αποκαλείς. Τελικά το μόνο που καταφέρνετε είναι να απομακρύνετε τον κόσμο από την δήμαρχο. Συγχαρητήρια, είστε πανέξυπνοι. Τώρα την αμφισβητούμε όλοι.

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος17/5/15 11:47

    ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ......
    ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ.....
    ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!!
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΥΤΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΟΛΑ ΤΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟ ΓΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/15 12:02

      ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/5/15 12:12

      Πήγαινε να δεις αν έρχομαι νανάκι.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/5/15 12:38

      Πολύ καλά κάνει η Δήμαρχος και δεν απαντάει στο κάθε ζόμπι.
      Οι δημότες και βέβαια έχουν δικαίωμα να ρωτούν και να μαθαίνουν την αλήθεια, και βέβαια έχουν δικαίωμα να κριτικάρουν με την πρέπουσα όμως ευγένεια τις πράξεις και τις παραλείψεις της δημοτικής αρχής, και βέβαια έχουν δικαίωμα να ζητούν διευκρίνηση όταν έχουν αμφιβολίες.
      Όταν όμως λέμε δημότες δεν εννοούμε φαντάσματα. Δημότες είναι εκείνοι που έχουν όνομα και διεύθυνση.
      Κι αν η δήμαρχος δεν απαντήσει με στοιχεία σε ερώτηση επώνυμου ότι είναι οικονομολόγος, τότε θα είμαι εγώ εκείνος που θα την μηνύσω επώνυμα για ψευδή δήλωση και παραπλάνηση μας.
      Κι όταν λέμε οικονομολόγος εννοούμε να διαθέτει Πτυχίο Οικονομικής Σχολής Πανεπιστημίου κι όχι βοϊδοσχολής ΤΕΙ. Εμπρός λοιπόν όλα στο φώς γιατί πολύ λάσπη έχει πέσει.
      Όποιος έχει το ανάστημα να βγεί επώνυμα, αλλά τι να περιμένει κανείς από ....κότες !!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/5/15 12:42

      μπορείς άνετα να την καθαρίσεις, βγάλε το πτυχίο στον αέρα

      Διαγραφή
  34. Ανώνυμος17/5/15 11:53

    Η δήμαρχος πτυχίο οικονομολόγου γιοκ!!!!!!!!!!
    Γκε γκε ρε κουτονιερί!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος17/5/15 12:02

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ;;;;ΜΗΠΩΣ ΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ;;;;
    ΤΟ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΝΙΑ ΜΗΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ή ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
    ΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΛΑΝΣΑΡΑΤΕ ΩΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
    ΟΤΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ(Β.Α) ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
    ΟΤΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Η ΡΟΥΛΑ ΨΗΦΙΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ "ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ" ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΤΗ ΑΠΟ ΤΙ ΧΕΡΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΘΣΒΗΤΕΙ;
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΦΕΤΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ(ΜΗΝΑ) Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
    ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ "ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
    ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΚΙΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/15 12:08

      Ανώνυμος17/5/15 11:05
      Ρε 07:06 τζαμπαράκο, εάν αυτά που γράφεις είναι για σένα αλήθειες καραμπινάτες, γιατί δεν βγαίνεις επώνυμα να τα πεις; Η αλήθεια δεν διώκεται, γιατί φοβάσαι, γιατί κρύβεσαι και πετάς λάσπη;
      Εμείς οι Κουλουριώτες ρε απατεώνα δεν τρώμε κουτόχορτο. Ξέρουμε πολύ καλά ποιοί είναι οι Νάννοι.
      Τα ίδια έλεγες και προεκλογικά στις γιάφκες των οικιστών και οι άνθρωποι χωρίς να γνωρίζουν την οικογένεια Νάννου νομίζανε ότι είχαν να κάνουν με εγκληματίες.
      Έφθασες ρε αθεόφοβε στο σημείο να τους λες ότι ο καπτά Μηνάς είναι έμπορος πετρελαίων, όπλων και ναρκωτικών. Τόσο αλήτης και αισχρός λασπολόγος ήσουνα και είσαι καθίκι, γιαυτό θα σε γαμ.....
      Ήρθε η ώρα που θα πληρώσεις όλες τις βρωμιές σου, άθλιε συκοφάντη.
      Ο καιρός ζυγώνει, η θηλειά σφίγγει, το κελί ετοιμάζεται.
      Η Σαλαμίνα θα απαλλαγεί μιά για πάντα από τις βδέλες.
      Είναι προεκλογική δέσμευση της Δημάρχου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/5/15 12:08

      ΤΣΑΒΕΣ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ
      ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ?
      ΡΕ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/5/15 12:16

      Ρε τσάμπα την ελάχιστη φαιά ουσία που σου έχει απομείνει χαλάς νανάκι. Αξιοπιστία δημάρχου τέλος, είσαστε άξιοι συγχαρητηρίων, εσείς τα καταφέρατε μόνοι σας. IQ ποντικοκούραδου....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/5/15 12:27

      ΤΣΑΒΕΣ Ο ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΩΡΑΙΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος17/5/15 12:42

      Γιατί, πρώτη φορά το ακούς εσύ;
      Η Δήμαρχος του το έχει πει κατάφατσα τουλάχιστον 10 φορές μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.
      Τσάμπα μάγκας = κουραδόμαγκας (Λεξικό Τεγόπουλου-Φυτράκη).

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος17/5/15 12:38

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟ ΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΓΙΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟ


    ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ Η ΣΕ ΦΥΛΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/15 12:39

      Eίναι που θα το πουλούσε να πάρει ασθενοφόρο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/5/15 12:46

      ΡΟΥΛΑ Η Η Η Η Η Η Η Η Η Η Η Η Η ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

      Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ

      ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΟΥΛΑ ΡΕ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/5/15 12:46

      Βρε α, γαμ.... αρχ...δι, που έχει ανάγκη ο γιός της να κυκλοφορεί με το κωλοαυτοκίνητο του δήμου.
      Ανάρτησε ρε μουν... μια φωτο;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/5/15 12:56

      επίπεδο νάνων

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος17/5/15 12:56

      Μιχαλάκο γιατί πάντα χάνεις την ψυχραιμία σου και βρίζεις;;;
      Σε θυμάμαι απο τον προεκλογικό αγώνα!!!!
      Είσαι γεμάτος ψυχολογικά προβλήματα και πραγματικά σου προτείνω ιατρική υποστήριξη

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος17/5/15 14:37

      θερμοκέφαλος και δεν ξέρει τι λέει, αρκεί να τον διαβάζει κανείς και βγάζει συμπεράσματα, ανίατη περίπτωση

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος17/5/15 14:43

      ΣΤΟΚΟΣ

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος17/5/15 17:59

      Τσάμπα μάγκας = κουραδόμαγκας (Λεξικό Τεγόπουλου-Φυτράκη).

      Διαγραφή
  37. Ανώνυμος17/5/15 12:38

    "Ο καιρός ζυγώνει, η θηλειά σφίγγει, το κελί ετοιμάζεται."
    Πολλά γουέστερν βλέπεις και ονειρεύεται κρεμάλες. Μόνο που αυτό που παίζεται εδώ είναι σπαγγέτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος17/5/15 12:41

    ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ


    ΡΟΥΛΑ Η ΟΙΚΟΜΟΜΟΛΟΓΟΣ Ε///////////////////////////////////////////////////////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος17/5/15 12:43

    Μιχαλάκο 12:08,με το να προσπαθείς να λες ότι είναι ψέματα όλα όσα γράφει ο 12:02 ποιον προσπαθείς να κοροιδέψεις εκτός από τον εαυτό σου;
    Υπάρχει κανείς κάτοικος του νησιού που να τα αμφισβητεί;
    Εδώ λοιπον κρίνεται και η αξιοπιστία σας....
    Μιχαλάκο είσαστε πλέον με ουραγοί και με διαφορά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/15 12:52

      Κάντε μια δημοσκόπηση να δείτε τι πιστεύει ο κόσμος και θα πέσετε από τα σύννεφα. Γιατί δεν έχετε συνειδητοποιήσει τι ζημιά της έχετε κάνει. Δεν πειράζει, χτίζετε το πολιτικό μέλλον του Τσαβαρή και καταστρέφετε της Ρούλας. Αξιοι, πάντα τέτοια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/5/15 12:59

      Με κότες δεν μιλάμε. Τις σφάζουμε και τις τρώμε.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/5/15 13:03

      Μη στενοχωριέσαι, δημοσκόπηση θα γίνει και επίσημη με κάλπες μετά από 4 χρόνια΄και η Νάννου θα πάρει 70%.
      Μέχρι τότε περαστικά σας !!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/5/15 14:31

      Επιασες τώρα τα μαχαίρια νανάκι; άσε έχουμε γλαρόσουπα. Αντε βγείτε να τάξετε να δω ποιός θα σας πιστέψει την επόμενη. Εχετε πλάκα το πόσο καβαλημένοι είσαστε.

      Διαγραφή
  40. Ανώνυμος17/5/15 12:54

    ΠΕΡΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ΤΣΑΜΗ ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΤΕ ΣΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ



    ΡΟΥΛΑ ΠΕΡΑΣΤΕ /////////////////////////////////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος17/5/15 13:05

    Ανώνυμος17/5/15 12:42
    Γιατί, πρώτη φορά το ακούς εσύ;
    Η Δήμαρχος του το έχει πει κατάφατσα τουλάχιστον 10 φορές μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.
    Τσάμπα μάγκας = κουραδόμαγκας (Λεξικό Τεγόπουλου-Φυτράκη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος17/5/15 13:08

    Ανώνυμος17/5/15 12:38
    Πολύ καλά κάνει η Δήμαρχος και δεν απαντάει στο κάθε ζόμπι.
    Οι δημότες και βέβαια έχουν δικαίωμα να ρωτούν και να μαθαίνουν την αλήθεια, και βέβαια έχουν δικαίωμα να κριτικάρουν με την πρέπουσα όμως ευγένεια τις πράξεις και τις παραλείψεις της δημοτικής αρχής, και βέβαια έχουν δικαίωμα να ζητούν διευκρίνηση όταν έχουν αμφιβολίες.
    Όταν όμως λέμε δημότες δεν εννοούμε φαντάσματα. Δημότες είναι εκείνοι που έχουν όνομα και διεύθυνση.
    Κι αν η δήμαρχος δεν απαντήσει με στοιχεία σε ερώτηση επώνυμου ότι είναι οικονομολόγος, τότε θα είμαι εγώ εκείνος που θα την μηνύσω επώνυμα για ψευδή δήλωση και παραπλάνηση μας.
    Κι όταν λέμε οικονομολόγος εννοούμε να διαθέτει Πτυχίο Οικονομικής Σχολής Πανεπιστημίου κι όχι βοϊδοσχολής ΤΕΙ. Εμπρός λοιπόν όλα στο φώς γιατί πολύ λάσπη έχει πέσει.
    Όποιος έχει το ανάστημα να βγεί επώνυμα, αλλά τι να περιμένει κανείς από ....κότες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/15 14:35

      ποιές είναι οι ξεπουπουλιασμένες κότες μετά την συνέντευξη του Τσαβαρή είναι προφανές, άντε τώρα στον καθρέφτη σου να φτυστείς μην ματιαστείς

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/5/15 14:39

      ΤΕΙ ΞΕ ΤΕΙ ΑΥΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΟΥΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
      ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΡΥΨΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΜΙΟΥΔΕΝΙΕΣ

      Διαγραφή
  43. Ανώνυμος17/5/15 14:23

    Να βγει ο αρχηγός τους, η λυράτη κότα Τσάβω, να κατηγορήσει την δήμαρχο ευθέως για το πτυχίο επώνυμα, αλλιώς να μαζέψει τα 2-3 ηλίθια τζαβοκοπριτόσκυλα που έχει εδώ μέσα που γράφουν ότι θέλουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/15 14:33

      παραμύθια τούμπανα χορτάσαμε, βρες καλύτερη δικαιολογία, όλη η Κούλουρη γελάει με τα χάλια σας

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/5/15 14:41

      ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΝΑΝΝΑΚΙΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ
      ΕΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/5/15 18:04

      ΟΥΣΤ ΑΠΌ ΔΩ ΚΟΠΡΌΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΠΙΆΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΌΜΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΟΎΛΟΥΡΗ, ΒΡΩΜΙΆΡΗΔΕς.

      Διαγραφή
  44. Ανώνυμος17/5/15 14:42

    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 14/5/2015
    ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ
    ΑΡ,ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ :11

    Σας γνωστοποούμε ότι είχαμε προγραμματισμένη συνάντηση με τη δήμαρχο Σαλαμίνας Κα Νάννου Στις 12/5/205 με σκοπό να συζητηθούν::1.Η προέκταση του αύλειου χώρου του σχολείου.
    2.Οι ελλείψεις του σχολείου εξαιτίας της κακής λειτουργίας της σχολικής επιτροπής(ελλείψεις σε γραφική ύλη
    απορρυπαντικά κ.λ.π.)
    Στη συζήτηση θα συμμετείχαν:Ο Διευθυντής του σχολείου,εκπρόσωπος του Συλλόγου Διδασκ΄ντων και εκπαιδευτικός σχολείου και
    το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.
    Η συνάντηση όμως ακυρώθηκε από τη γραμματέα της και δεν ανανεώθηκε για άλλη ημέρα και ώρα.Η αιτιολογία ήταν ότι η δήμαρχος έχει πολλές υποχρεώσεις που αφορούν το Δήμο και δεν έει χρόνο για την υπόθεση του σχολείου προς το παρόν.
    Άραγε το Δημοτικό σχολείο Αμπελακίων δεν αποτελεί μέριμνα του Δήμου αυτού;;;;Αν όχι που πρέπει να απευθυνθούμε για να
    εισακουστούν τα αιτήματα μας;;;;;

    Αυτή η ανακοίνωση αναρτήθηκε έξω από το ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ .Τα συμπεράσματα ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/15 14:46

      ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/5/15 17:55

      KAI ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/5/15 18:16

      Ντροπή τους να βγάζουν τέτοια ανακοίνωση που απλά χαρακτηρίζει το επίπεδο τους.
      ...........Η συνάντηση όμως ακυρώθηκε από τη γραμματέα της και δεν ανανεώθηκε για άλλη ημέρα και ώρα.
      Και σεις τι κάνατε, γιατί δεν ζητήσατε καινούργιο ραντεβού ή γιατί δεν πήγατε στη σχολική επιτροπή να συζητήσετε τα προβλήματα αφού έλλειπε η δήμαρχος;
      Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 5 μέρες κοσκινίζει, λέει η μάνα μου.
      θέλουν να δουν τη δήμαρχο, όμως η δήμαρχος αρκετές φορές

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/5/15 18:34

      ΌΜΩΣ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΤΙ;;;;;;;;;;;;;; ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ!!

      ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος17/5/15 22:20

      ζυμώνει; φτιάχνει πίτες; πλάθει κουλουράκια με τα δυό χεράκια;

      Διαγραφή
  45. Ανώνυμος17/5/15 14:56

    Το πρωί της Τρίτης, 5 Μαΐου 2015, επισκέφτηκε το σχολείο μας η Δήμαρχος Σαλαμίνας Ισιδώρα Νάννου συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μιχάλη Κορρό και από την αντιπρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, Αγγελική Φουρίκη.
    Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ,η Δήμαρχος συνεχάρη τη μαθήτρια Παυλίνα Τουρλουμούση που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα mtb που διεξήχθη στο Ηράκλειο της Κρήτης.

    Στην ομιλία της προς τους μαθητές ,η Δήμαρχος υποσχέθηκε την ενίσχυση των υποδομών των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού μας και τόνισε πως θα συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία της Διεύθυνσης του σχολείου μας με τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ιδιαίτερα με τον Πρόεδρό της και τους συνεργάτες του.
    Αναρτήθηκε από SALAMINA-PRESS στις 13:06

    ΓΙΑ ΦΙΕΣΤΕΣ ΠΡΩΤΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/15 18:38

      ΣΤΗΝ ΜΙΧΑΛΑΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΞΩ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΑΛΛΑ!!!!
      ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΦΙΛΙΑΓΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΑΣ;;;;;;;;;;;ΓΙΑ ΤΡΑΒΗΞΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ !!!

      Διαγραφή
  46. Ανώνυμος17/5/15 15:45

    ΤΣΑΒΑΡΗ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ 21 ΜΟΝΟ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗΣΟΥ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος17/5/15 16:19

    ΡΟΥΛΑ ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΜΑΚΡΗ ΑΣΤΡΑΚΟ ΣΟΦΡΑ ΤΡΑΥΛΟ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΒΓΗΚΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΜΟΥΤΖΟΝΟΝΤΑΙ!!!!
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗΣΟΥ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΤΗΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ
    ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΡΟΥΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος17/5/15 17:03

    Με ανταλλάγματα άλλα προ και άλλα μετά τις εκλογές..........
    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ,ΠΟΥ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος17/5/15 17:30

    Η ΡΟΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος17/5/15 17:40

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ 12-46 ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΦΕΡΡΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΚΟΝΙΟ ΕΤΡΕΧΕΣ ΜΕ 120 ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΦΕΡΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΗΞΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ;ΞΕΡΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/15 18:18

      Ρε πήγαινε να σε δει κανάς ψυχίατρος, ψυχασθενή ώ ψυχασθενή.

      Διαγραφή
  51. Ανώνυμος17/5/15 17:53

    προς 16:19 και τα πέριξ τσαβγάου

    Εσείς τα απλά τσαβάκια, αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι σας έχουμε μόνιμα γραμμένους στα μεγάλα μας αρχ...ια!
    Όσο για το τεράστιο πολιτικό πρόβλημα που λέτε, το έχετε ήδη εσείς, βαθιά χωμένο μέσα στους κλανιάδες σας γι αυτό άλλωστε φωνάζετε και σκούζετε με κεφαλαία γράμματα!!
    Βάσει λοιπόν αυτού, κανονίστε την πορεία σας!

    Αυτό είναι το επίπεδο απαντήσεων που σας ταιριάζει και αν δεν σας αρέσει και πάλι στα αμελέτητά μας!

    Αντε μπραβο τσαβόσυκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/15 18:05

      ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ,ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΡΥΖΕΤΕ ΔΩΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ........................

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/5/15 18:32

      17¨53 ωραία ανατροφή σου δώσανε, όσο για τα άλλα, θα κρατάμε μικρό καλάθι

      Διαγραφή
  52. Ανώνυμος17/5/15 17:56

    Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΟΥΛΑ ΜΙΧΑΛΑΚΟΜΗΝΑΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΡΕ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ


    ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος17/5/15 17:59

    ΠΤΥΧΙΟ ΓΙΟΚ ΡΟΥΛΑ

    ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος17/5/15 18:22

    Ρε μάγκες, εσείς του τσάβες, εμένα δεν με ενδιαφέρει να δω πτυχία!
    εγώ να Ενεργηθώ θέλω!
    έχω μια μικρή δυσκοιλιότητα......εσείς που δοκιμάσατε νερό της αραπιάς και ξεκωλοθήκατε μπορείτε να μου δώσετε και μένα να πιω λίγο, μόνο ίσα που να ελευθερωθώ λιγάκι;
    Εύχομαι σε όσους ήπιατε πολύ, ο θεός να σας βοηθήσει να....γιάνετε γρήγορα!
    Και θα σας ψηφίσω σίγουρα αν ο τσαβες είναι ακόμα έξω!
    Φχαριστώ εκ των προτέρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/15 18:37

      με χαμηλή νοημοσύνη ούτε για χιούμορ δεν είσαι ικανός, ανίκανοι νάνοι σε όλα εκτός από την χυδαιότητα... ευμεγέθους σωματικής διάπλασης ατομικός εραστής

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/5/15 18:38

      φίλε! θα ρωτήσω τον ειδικό σύμβουλο Νικολάκη..... όταν βγει, πρώτα ο θεός, από τον καμπινέ!
      έχει δυο μέρες να βγει.....ξέρεις ήπιε λόγω ζέστης λίγο παραπάνω αραπόνερο μονοκοπανιά....
      λίγο υπομονή κάνε γιατί τώρα δεν μπορεί ούτε να μιλήσει.....χαχαχαχαχα άτιμε μηνα χαχαχα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/5/15 18:39

      ΤΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/5/15 18:42

      Μ.Ν. ΡΕΝΤΙΚΟΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  55. Ανώνυμος17/5/15 18:39

    Το πρωί της Τρίτης, 5 Μαΐου 2015, επισκέφτηκε το σχολείο μας η Δήμαρχος Σαλαμίνας Ισιδώρα Νάννου συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μιχάλη Κορρό και από την αντιπρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, Αγγελική Φουρίκη.
    Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ,η Δήμαρχος συνεχάρη τη μαθήτρια Παυλίνα Τουρλουμούση που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα mtb που διεξήχθη στο Ηράκλειο της Κρήτης.

    Στην ομιλία της προς τους μαθητές ,η Δήμαρχος υποσχέθηκε την ενίσχυση των υποδομών των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού μας και τόνισε πως θα συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία της Διεύθυνσης του σχολείου μας με τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ιδιαίτερα με τον Πρόεδρό της και τους συνεργάτες του.
    Αναρτήθηκε από SALAMINA-PRESS στις 13:06

    ΓΙΑ ΦΙΕΣΤΕΣ ΠΡΩΤΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ?????

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος17/5/15 18:38
    ΣΤΗΝ ΜΙΧΑΛΑΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΞΩ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΑΛΛΑ!!!!
    ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΦΙΛΙΑΓΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΑΣ;;;;;;;;;;;ΓΙΑ ΤΡΑΒΗΞΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/15 10:22

      Ο ΚΟΡΡΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΒΥΖΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟΤΟΥ (ΑΡΓΥΡΗ ΚΟΡΟ) ΑΝΕΡΓΟ ΜΕ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΟ ( Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΟΣ ΚΑΜΑΡΙ) ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ. ΦΙΛΙΑΓΚΟ ΣΤΟΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.

      Διαγραφή
  56. Ανώνυμος17/5/15 18:43

    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΥΛΑ;;;;ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗ ΣΑΝ ΠΕΝΤΑΜΗΝΙΤΙΣΣΑ ΕΚΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος17/5/15 18:47

    ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΓΚΕΜΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΑΠΕΤΑΧΘΕΙ;;;;;;;;ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ.ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ;;;;;;;;;;; ΤΙ ΛΕΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ
    ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ!!! ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος17/5/15 19:05

    ΤΣΑΒ ΓΑΒ ΤΣΑΒΓΑΒ ΤΣΑΒΓΑΒ ΤΣΑΒΓΑΒ ΤΣΑΒ ΓΑΒ ΤΣΑΒ ΓΑΒ ΤΣΑΒΓΑΒ ΤΣΑΒ ΓΑΒ ΤΣΑΒ ΓΑΒ ΤΣΑΒΓΑΒ ΤΣΑΒ ΓΑΒ ΤΣΑΒΓΑΒ ΤΣΑΒΓΑΒ ΤΣΑΒ ΓΑΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος17/5/15 19:09

    ΤΣΑΒΑΡΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ 21 ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ. ΑΚΟΥΣΕΤΩ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος17/5/15 19:20

    εμ το άλλο....΄΄΄΄πάει πάει πάει και δεν ξαναγυρίζει πια΄΄΄΄
    το πουλάκι πέταξε τσαμπαράκοοοο........

    υπ' 'οψιν, η καρέκλα της αντιπολίτευσης που κάθεσαι, θέλει βάψιμο!
    ξέρεις εσύ....γαντάκια, γιαλόχαρτα, πινέλο......άντε και γρήγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος17/5/15 19:27

    ΜΠΡΑΒΟ Κ. ΛΑΜΠΡΟ ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΣΕ ΟΛΑ. ΚΟΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος17/5/15 19:49

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ
    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/15 20:37

      ΤΣΑΒΕΣ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ
      ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ?
      ΡΕ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/5/15 22:07

      ενώ εσύ που φοράς παντελόνια βγαίνεις μπροστά...

      Διαγραφή
  63. Ανώνυμος17/5/15 21:24

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ;;;;ΜΗΠΩΣ ΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ;;;;
    ΤΟ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΝΙΑ ΜΗΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ή ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
    ΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΛΑΝΣΑΡΑΤΕ ΩΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
    ΟΤΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ(Β.Α) ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
    ΟΤΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Η ΡΟΥΛΑ ΨΗΦΙΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ "ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ" ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΤΗ ΑΠΟ ΤΙ ΧΕΡΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΘΣΒΗΤΕΙ;
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΦΕΤΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ(ΜΗΝΑ) Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
    ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ "ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
    ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΚΙΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/15 22:42

      ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΗΡΕ ΜΟΛΙΣ 21 ΨΗΦΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ; ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ ΤΣΑΒΑΡΗ ΞΕΣΠΑΣΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΕΡΙ ΛΟΓΟΥ ... ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΛΑΖΟΝΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ; ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ......ΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ... ΠΟΙΟΣ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/5/15 22:44

      Πάρε το δαχτυλίδι μου που γραφει το εμβασμά σου... καταλαβες γιαγκούκο;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/5/15 23:52

      ΤΣΑΒΕΣ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ
      ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ?
      ΡΕ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος18/5/15 09:24

      ΡΕ 22:42, 22:44, 23:52 ΜΗΝΑΚΟ ΝΑΝΟ, ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ "ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟ" ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΡΟΤΣΙ!!!!!!
      ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΠΗΡΑΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.....ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΟΤΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΘΑ ΤΗ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
      ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΟΤΣΑΒΕΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ........
      ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ.....ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΡΕ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ;;;ΕΚΑΝΕΣ Ή ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΤΗΝ "ΑΝΩΝΥΜΗ" ΚΑΡΑΓΓΕΛΙΑ;;;
      ΕΧΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ;ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΣΔΟΕ;;;ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ!!!!!!!ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ..."ΑΝΩΝΥΜΕ"
      ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο 21:24
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ Χ ΜΙΧΑΛΑΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!
      ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.........

      Διαγραφή
  64. Ανώνυμος17/5/15 22:06

    Δεν φτάνει που τους στρίμωξε ο Τσάβεζ, σφίξανε οι ζέστες και κάποιοι έχουν παραληρήσει. Να φωνάξουμε τα παιδιά με τις ρόμπες που δένουν πίσω. Αξιιοθρήνητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος17/5/15 22:48

    *Ο Χρήστος Μιχάλαρος έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος και σύμβουλος επικοινωνίας. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΑΣΕΣ ΤΣΑΒΕΣ; 21 ΣΟΥ ΕΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/15 08:20

      Ένα από τα λάθη του Τσαβαρή. Έβαλε ένα παιδάκι που δεν έχει δουλέψει στην ζωή του (;) να έχει λόγο στην προεκλογική καμπάνια για να κάνει τα μυαλά του πατέρα του. Πήραμε 1000 και χάσαμε 3000. Απλά μαθηματικά είναι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/5/15 09:17

      Μην τυχόν και δείτε αξιόλογο, καλλιεργημένο άνθρωπο, αμέσως να τον θάψετε. Περαστικά σας.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/5/15 09:48

      Μιχαλάκο νάνο 08:20,είσαι ίδιος ο πατέρας σου...είσαι ένα κακό ανθρωπάκι!!!!!!
      Ντροπή σου να καταγγέλεις έναν αξιόλογο νέο άνθρωπο

      Διαγραφή
  66. Ανώνυμος18/5/15 01:41

    έμαθα ότι ο αρχηγός τζαμπαράν έφαγε κλωτσιά από την γυναίκα του...αληθεύει κορίτσια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/15 09:38

      Μηνακομιχαλάκο αστη γυναίκα του τσάβες και κοίτα τα χάλια σας που τα ξέρει όλη η Σαλαμίνα........
      Δείξε το πτυχίο το μουσαντέ της γυναίκας σου της οικονομολόγου.....
      Είσαστε πολιτικά ότι χειρότερο έχει δεί αυτός ο τόπος!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  67. Ανώνυμος18/5/15 07:54

    ΡΟΥΛΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

    Η ΣΥΖΗΤΗΗ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΟΥΛΑ

    ΡΕ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος18/5/15 09:26

    ΡΕ 22:42, 22:44, 23:52 ΜΗΝΑΚΟ ΝΑΝΟ, ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ "ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟ" ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΡΟΤΣΙ!!!!!!
    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΠΗΡΑΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.....ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΟΤΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΘΑ ΤΗ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
    ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΟΤΣΑΒΕΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ........
    ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ.....ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΡΕ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ;;;ΕΚΑΝΕΣ Ή ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΤΗΝ "ΑΝΩΝΥΜΗ" ΚΑΡΑΓΓΕΛΙΑ;;;
    ΕΧΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ;ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΣΔΟΕ;;;ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ!!!!!!!ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ..."ΑΝΩΝΥΜΕ"
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο 21:24
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ Χ ΜΙΧΑΛΑΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/15 10:32

      ΤΣΑΒΕΣ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ
      ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ?
      ΡΕ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/5/15 11:42

      Aμηχανη ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ απαντηση....Δυστυχως,για σας ΚΑΤΑΛΑΒΕ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ.....ΝΤΡΟΠΗ....

      Διαγραφή
  69. Ανώνυμος18/5/15 12:26

    ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ

    ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΡΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος18/5/15 12:38

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

    ΜΑΛΛΟΝ

    Ο ΓΙΟΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/15 12:49

      ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΣΧΟΛΙΩΝ;;; MA EMEIΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ;;; ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/5/15 12:50

      ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΄΄ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ΄΄

      Διαγραφή
  71. Ανώνυμος18/5/15 12:50

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!!!!
    Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΑΝΝΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΤΑΥΤΗΣ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ........
    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ ,ΠΟΥ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος18/5/15 13:01

    ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

    ΡΕ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ

    ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/15 14:33

      ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΛΗ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΤΗΡ ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΣΩΜΟΙ ΣΤΟ ΔΙΕΥΝΘΥΝΤΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ::::::::::::

      ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΣΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!!!!!

      ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ!!!ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ!!!

      Διαγραφή
  73. Ανώνυμος18/5/15 13:11

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αιάντειο: 13/05/2015
    ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αρ. Πρωτ : 9796/2015
    ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

    ……………………………………………………………………………..

    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
    ---------------------------------


    Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του αρθρ.88 Ν.3852/10 σας καλούμε σε Τακτική Συνεδρίαση (5η) της Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου του Δήμου Σαλαμίνας, την 20η Μαΐου έτους 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 στη Δημοτική Κοινότητα Αιαντείου για τη συζήτηση και λήψη απόφασης των παρακάτω θεμάτων:


    1) Παραχώρηση χώρων αιγιαλού και παραλίας εντός των ορίων της Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου
    2) Προέγκριση άδειας ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΚΥΕ (ΚΑΝΤΙΝΑ) του κ. ΜΠΑΚΟΛΟΥΚΑ ΛΟΥΚΑ
    3) Προέγκριση άδειας ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΚΥΕ (ΚΑΝΤΙΝΑ) του κ. ΚΟΡΟΜΥΤΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
    4) Προέγκριση άδειας ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΚΥΕ της εταιρείας Ν. ΜΟΥΡΑΤΟΣ – Π. ΜΟΥΡΑΤΟΣ Ο.Ε.
    5) Έγκριση χορήγησης ή μη, παράτασης ωραρίου λειτουργίας χρήσης μουσικής έως τις 04:00 π.μ. καταστήματος «Καφετέρια – OPEN BAR (GALA-SKY DECK)» της εταιρείας Δ. ΠΕΤΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
    6) Συζήτηση - Απόφαση για την περισυλλογή και την φροντίδα των αδέσποτων ζώων.
    7) Παραχώρηση συστέγασης στο σωματείο «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ» στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Αιαντείου.
    8) Μετονομασία της οδού «Αγ. Παταπίου» σε «Λεωφ. Πόρτο Φίνο» Πόρτο Φίνο.


    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ


    ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΠΟΥΤΑΛΗ-ΠΑΥΛΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος18/5/15 13:25

    ΜΙΧΑΛΑΚΟΜΗΝΑΚΟ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΙΑ

    ΠΤΥΧΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Η ΡΟΥΛΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ανώνυμος18/5/15 13:33

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΡΟΥΛΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ



    ο γιοσ αθηνα////////////////////////////////////////////////////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμος18/5/15 13:41

    ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ


    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ Ε ΡΟΥΛΑ ΧΕΡΙΑ...............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ανώνυμος18/5/15 13:47

    ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΙΔΙΑΤΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ


    1.2,3.4 ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/15 14:04

      τις έχουμε υπ΄όψιν όταν ανοίξουμε τον γνωστό οίκο! υπομονή

      Διαγραφή
  78. Ανώνυμος18/5/15 14:01

    Μόλις πριν λίγο βγήκα από το αποχωρητήριο....μετά από τρεις μέρες και τρεις νύχτες.....δεν μούμεινε άντερο!
    τι ήτανε αυτό ρε που μας έκανε το νερό του μηνά; Τι δηλητήριο είχε βάλει μέσα;
    τρεις τρίχες είχα στην τσαβοκεφάλα μου και από το ζόρι...πάνε.... τις έχασα και αυτές!
    Να τσαβογαβγίσω τον πόνο μου λίγο ρε παιδιά;

    ΤΣΑΒΓΑΒ ΤΣΑΒΓΑΒ ΤΣΑΒΓΑΟΥΟΥΟΥΟΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανώνυμος18/5/15 14:03

    ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/15 14:05

      μπορείς να τσαβγίσεις και συ τον πόνο σου

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.