Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Μαΐ 2015

Η βίαιη φτωχοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας. Συνέπειες &επιπτώσεις στην ψυχική υγεία του πληθυσμού. Διαπιστώσεις - Συμπεράσματα - Προτάσεις

Στον Πειραιά, από τις 4 έως τις 6 Ιουνίου 2015, θα διεξαχθεί το 2ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα:
«Η βίαιη φτωχοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας. Συνέπειες &επιπτώσεις στην ψυχική υγεία του πληθυσμού. Διαπιστώσεις - Συμπεράσματα - Προτάσεις», που οργανώνει το Πανελλήνιο Σωματείο Έρευνας & Υποστήριξης Ατόμων για τη Μείωση της Φτώχειας στην Ελλάδα “ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ”.
Στο Συνέδριο ήδη έχουν κληθεί και θα πάρουν μέρος, επιφανείς Ευρωπαίοι -Έλληνες και Διεθνούς εμβέλειας επιστήμονες-, καθηγητές πανεπιστημίων και ερευνητές με συναφείς ειδικότητες προς το υπό εξέταση αντικείμενο.
Το Συνέδριο θα γίνει στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ο.Λ.Π. Α.Ε. (Ακτή Μιαούλη 10, Μέγαρο Ο.Λ.Π.) και πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη στιγμή για την ψυχική υγεία του πληθυσμού αφού, όπου και όταν, υπάρχει οικονομική δυσπραγία, οι πρώτες υπηρεσίες που θίγονται καίρια και πρωταρχικά είναι οι υπηρεσίες ψυχικής υγείας.
Η θεματολογία του Συνεδρίου καλύπτει ευρύ φάσμα των καταστάσεων που καλείται να αντιμετωπίσει η κοινωνία στο σύνολό της, στη βάση της αξιοπρεπούς διαβίωσης των ανθρώπων και όχι της ελεημοσύνης των αριθμών.
Τα συμπεράσματα του Συνεδρίου, που θα εκδοθούν σε βιβλίο, αμέσως μετά την λήξη των εργασιών θα αποτελέσουν την ακριβή περιγραφή ενός πάρα πολύ σοβαρού προβλήματος αλλά και την επιτομή των πιθανών λύσεων, εκφρασμένα από το στόμα των πλέον ειδικών στις κάθε είδους επιπτώσεις της βίαης φτωχοποίησης των πληθυσμών.
εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής του Συνεδρίου
Γιάννης Γαβρίλης
υπεύθυνος Τύπου
Για οποιανδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση παρακαλούμε πού να επικοινωνήστε μαζί μας.
“Στάση Ζωής”, Τμήμα Συνεδρίων,
τηλ.: 210 4653435, 6976175145, 6944356195, Φαξ: 210 66 66 009, email:sinedrio@stasizois.org

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/5/15 21:08

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
    Η ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/5/15 21:34

    κοινωνικο ιατρειο, εχεις σωσει πολυ κοσμο και η κουλουρη στο χρωσταει. το μπραβο ειναι λιγο σαυτο που κανετε για τον κοσμο. μηναρομπινιαροτετα ουαου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/5/15 01:06

    Τώρα με αριστερό μνημόνιο θα γίνουμε πάλι πλούσιοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/5/15 11:55

    Είδαμε και το δεξιό μνημόνιο που μας φόρεσαν κολλάρο οι ξεπουλημένοι δεξιοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.