Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Μαΐ 2015

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΌΛΠ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ

Σε φάση κινητικότητας μπαίνει εκ νέου ο ΟΛΠ καθώς σήμερα συνεδριάζει το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) με σκοπό την επανεκκίνηση του διαγωνισμού για την αποκρατικοποίηση του 51% του ΟΛΠ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ θα εξετάσει αλλαγές στους όρους της προκήρυξης του διαγωνισμού, τις οποίες θα κάνει γνωστές σε όλους τους επενδυτές που συμμετέχουν στη δεύτερη φάση της διαδικασίας.
Πρόκειται για την κινεζικών συμφερόντων Cosco, την ολλανδική APM Terminals (θυγατρική της δανέζικης Maersk), την Ports of America, την ICTS και την Utilico.
Οι αλλαγές σχετίζονται με την παραχώρηση του 51% του ΟΛΠ έναντι του 67,7% που προβλεπόταν αρχικά, ενώ εξετάζεται το υπόλοιπο 16,7% να διατεθεί βάσει της προόδου που θα επιδεικνύει ο επενδυτής ως προς την υλοποίηση των έργων που έχουν συμφωνηθεί. Όπως και με το ύψος των επενδύσεων που θα πραγματοποιηθούν, το τίμημα και το ετήσιο μίσθωμα. Η ημερομηνία υποβολής δεσμευτικών προσφορών τοποθετείται μέχρι το Φθινόπωρο, ενώ προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί η διαδικασία είναι να υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους.
Συζητήσεις προκαλεί πάντως το γεγονός πως στο «παραπέντε» του σημερινού ξεμπλοκαρίσματος, βγήκε δημόσια ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού κ. Γιώργος Ανωμερίτης να εκφράσει την αντίθεσή του για την πώληση της πλειοψηφίας των μετοχών του ΟΛΠ. Στο μεγάλο λιμάνι μιλούν για «γνωστά πασοκικά κόλπα» καθώς ο Γ. Ανωμερίτης είναι από τις χαρακτηριστικότερες περιπτώσεις αυτού που αποκαλείται … βαθύ ΠΑΣΟΚ. Ο Ανωμερίτης παραμένει στη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΛΠ καθώς η θητεία του ανανεώθηκε τον περασμένο Ιούνιο, και παρά την αλλαγή της κυβέρνησης στις 25 Ιανουαρίου δεν δείχνει διατεθειμένος να εγκαταλείψει την … καρέκλα. Μάλιστα επικαλείται …. το έργο του, για να συνεχίσει την παραμονή του , μαζί με τις παχυλές απολαβές που αυτή συνεπάγεται, κι όπως λένε κάνοντας πλάκα στον Πειραιά «ούτε με γερανό δεν βγάζεις τον Ανωμερίτη από το γραφείο του».
Η εικόνα που έχουν βέβαια άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στο «μεγάλο λιμάνι» είναι πολύ διαφορετική από τις ωραιοποιήσεις που επιχειρεί ο Ανωμερίτης για να δικαιολογήσει τον… καρεκλοκενταυρισμό του. Η γενική εικόνα είναι πως η διοικητική διαχείριση του 2014 υπήρξε χειρότερη του 2013. Ο ΟΛΠ εμφανίζει μείωση του κύκλου εργασιών κατά -4%. Το 2013 ήταν περίπου 108.630.000€ και το 2014 έπεσε στα 104.320.000€. Παρατηρήθηκε μείωση κερδών μετά από φόρους, συγκεκριμένα το 2013 είχαμε περίπου 8.045.245€ και το 2014 περίπου 6.736.882€. Σημαντική είναι η μείωση κερδών ανά μετοχή: Το 2013 τα κέρδη ανά μετοχή ήταν 0,3218 και το 2014 ήταν 0,2706, ήτοι μείωση -15,9%.
Στο «μεγάλο λιμάνι» λένε κι άλλα ενδιαφέροντα πράγματα για τη διοίκηση του Ανωμερίτη.
Όπως:
• Ο ΟΛΠ δεν διαθέτει φορολογικό πιστοποιητικό καθ’ ότι χρωστάει στους πέντε όμορους δήμους 117.000.000€!
• Από την ανάλυση των επιμέρους επιχειρησιακών δραστηριοτήτων φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Προβλήτας I που ανήκει στον ΟΛΠ είναι ζημιογόνος (κέρδη προ φόρων -17.708.932€) ενώ ο Προβλήτας της ΣΕΠ (COSCO) είναι απόλυτα κερδοφόρος ( κέρδη προ φόρων +24.766.978€)
• Παρ ότι υπάρχει αύξηση του τζίρου στη ΣΕΠ (COSCO), ο αντίστοιχος τζίρος του Πειραιά έχει μειωθεί αρκετά. Ενώ ο Προβλήτας της ΣΕΠ δουλεύει στο 100%, ο Προβλήτας του ΟΛΠ είναι μόνο 60%.
• Στον Προβλήτα Ι οι γερανογέφυρες δεν έχουν παραληφθεί λόγω τεχνικών- λειτουργικών προβλημάτων εν τούτοις ο εργολάβος ‘’ ΡΟΚΑΣ’’ έχει εξοφληθεί και παραμένει στα χέρια του ΟΛΠ μόνο η εγγυητική επιστολή! Σε τι δεύτερες σκέψεις για το είδος του management που ασκείται μπορούν να οδηγούν τέτοια περιστατικά;
• Ο ΟΛΠ έχει δύο (2) θυγατρικές εταιρείες την ΝΑΥΣΟΛΠ ΑΕ και την LOGISTICS ΟΛΠ οι οποίες δεν έχουν καμία δραστηριότητα από τη σύστασή τους από το 2012 και σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου είναι εταιρείες φαντάσματα. Οι θυγατρικές δεν έχουν ξεκινήσει καμία δραστηριότητα κι απλώς «βολεύουν» φίλους!
Ο καθένας μπορεί από τα παραπάνω να καταλάβει πως ο «έρωτας» του Γ. Ανωμερίτη με την καρέκλα ουδόλως σχετίζεται με το «πετυχημένο έργο» αλλά με το γνωστό πρότυπο «έργων και ημερών» πασοκικής διακυβέρνησης.
Πηγή: RizopoulosPost

109 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/5/15 11:40

    ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ Ο (Ο.Λ.Π) ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ κ.ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ , ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ Ο.Λ.Π ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ, ΩΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/5/15 12:00

    να δωσει πισω ο ολπ ολα τα εδαφη που κατεχει στην κυνοσουρα στον λαο της σαλαμινας εδω και τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/5/15 13:28

      Ο ΟΛΠ δεν έχει καμία δικαιοδοσία επί της Σαλαμίνας σύμφωνα με τη σύμβαση παραχώρησης της 13/2/2002.
      Ούτε στην Κυνόσουρα, ούτε στον αρχαίο λιμένα, ούτε στην Πούντα.
      Εϊναι το μεγάλο κόλπο του ΟΛΠ που κανείς μέχρι σήμερα δεν έψαξε ή δεν τόλμησε να θίξει.

      Γ. Κοκκινίδης.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/5/15 17:22

      Κε Κοκκινιδη η φιλη σου που υποστηριξες η νυν Δημαρχος τοψαξε....τολμησε?

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος13/5/15 15:17

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΓΙΑΤΙ ΟΥΤΡΕ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/5/15 15:21

    ΜΙΧΑΛΗ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
    Ζ
    Α
    Χ
    ΕΛΠΙΖΩ ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/5/15 15:29

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ

    Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2011
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΟΥΛΑΣ ΝΑΝΝΟΥ

    Θα πρέπει επί τέλους ο κ. Δήμαρχος να καταλάβει ότι δεν νομιμοποιείται να παράγει πολιτική, όπως κατά κόρον αρέσκεται να διαλαλεί, ούτε σε βάρος των συμφερόντων του Δήμου, ούτε με παράνομες αποφάσεις.
    Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της 1ης Αυγούστου, συζητήθηκε η πρόταση του Δημάρχου να ενταχθεί ο Δήμος στις διατάξεις του άρθρ. 49 του Ν.3943/2011 για την αναχρηματοδότηση του χρέους προς το Τ.Π.&Δ ύψους 11.102.891 ευρώ, επιλέγοντας μάλιστα την μέγιστη περίοδο αποπληρωμής που είναι τα 25 χρόνια.
    Η συζήτηση ήταν αποκαλυπτική των προθέσεων και επιδιώξεων της Δημ. Αρχής όσον αφορά τη διαχείριση του συνολικού χρέους του Δήμου..................................... ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΙΓΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    .............................Για μια ακόμη φορά, ο κ. Δήμαρχος με αναγκάζει να προσφύγω για να προστατεύσω τα συμφέροντα του Δήμου.
    Θα πρέπει επιτέλους η σημερινή Δημοτική Αρχή να μάθει να τηρεί τη νομιμότητα, γιατί τέτοιες ενέργειες δεν περιποιούν τιμή για κανέναν, πολλώ δε μάλλον για τον Δήμαρχο όταν του ακυρώνονται αποφάσεις, η μία μετά την άλλη, ως παράνομες.

    Ρούλα Νάννου
    Οικονομολόγος
    Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ.

    ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΒΑΖΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΗΣ . ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/5/15 15:38

      ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/5/15 16:36

      ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/5/15 16:39

      Ρε αλήτες τι θα σκαρφιστείτε ακόμα; Πόση λάσπη ακόμα θα ρίξετε;
      Σας τζούζει που η δήμαρχος είναι επιστήμονας;
      Ε, τι να κάνουμε, δεν είμαστε όλοι το ίδιο, δεν είμαστε όλοι ικανοί;
      Ρε δεν ντρεπώσαστε πουλημένα τομάρια;
      Σας έκοψε τη μάσα και έχετε λυσσάξει ;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος13/5/15 17:08

      ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

      ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

      ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

      ΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος13/5/15 17:09

      Δεν το ΣΚΑ(Ρ;;;;)ΦΙΣΤΕΙΚΑΜΕ....Το ..διαβαζουμε.....ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ..ΛΑΣΠΗ ΕΧΕΙΣ...

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος13/5/15 18:07

      Να βγάλει ανακοίνωση και τι να πεί συγνώμη που σας παραμύθιαζα;;;;;
      Άσε που θα πρέπει να δείξει και το πτυχίο που δεν έχει!!!!!!!!
      Άρθρο 162 τουΠ.Κ !!!!! ΜΗΝΑΚΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΡΗΣΕΤΟ....ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ.....

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος13/5/15 15:31

    Ο ΟΛΠ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ!
    ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/5/15 17:07

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΙΧΑΛΑΚΟ ΝΑΝΟ 16:39;;;;;; ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ;;;;;ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ;;;;;;;ΡΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;;;;;;;;
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΗΝΑΚΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 162 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ;;;;;;
    ΜΗΝΑΚΟ ΡΩΤΑ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ;;;;;;;ΡΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΟΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;;;;;;
    ΑΚΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ;;;;;;;;;ΡΕ ΤΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/5/15 17:44

    Η ΣΑΛΑΜΊΝΑ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΡΉΦΑΝΗ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΔΉΜΑΡΧΟ ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

    ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ., ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΊΔΙΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ.
    ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΧΟΙ, ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΕΙ-ΤΖΗΔΕΣ.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/5/15 17:59

      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΙτζης
      ΠΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑτζης

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος13/5/15 17:56

    Τι έχει η Σαλαμίνα;;;;;δήμαρχο επιστήμονα;;;;;;και μάλιστα οικονομολόγο;;;;;;
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ!!!!!!!
    ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!!
    ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΔΕΣ,ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΜΕ ΔΩΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!!!!
    ΜΗΝΑΚΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 162 ΤΟΥ Π.Κ!!!!! ΛΑΜΟΓΙΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/5/15 17:59

    Η ΣΑΛΑΜΊΝΑ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΡΉΦΑΝΗ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΔΉΜΑΡΧΟ ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

    ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ., ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΊΔΙΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ.
    ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΧΟΙ, ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΕΙ-ΤΖΗΔΕΣ.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος13/5/15 18:01

    Φουκαριάρα πόσα και ποιά μαθήματα χρωστάς;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος13/5/15 18:17

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΝΑ ΓΕΙΝΕΤΕ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ? ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΙ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ , Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ,ΔΕΝ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ? ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ , ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ? ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ , ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/5/15 20:44

      (ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΄΄ΠΑΠΑΡΑ΄΄ ΟΠΩΣ Ο 18.26,ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΕ.)
      ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ, ΣΥΜΦΩΝΩ, ΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΧΙ ΜΙΑ AΛΛΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΣΥΓΝΩΜΗ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΩ ΕΓΩ (ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ κ.ΝΑΝΝΟΥ) ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΕΣ;;;

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος13/5/15 18:26

    Ρε παπάρα, τι είναι η δήμαρχος αργόσχολη σαν και σένα;
    Εδώ γράφονται χίλιες παπαριές, αλοίμονο αν η δήμαρχος απαντούσε στον κάθε ανώνυμο μακάκα .
    Αν κάποιος το ζητούσε επώνυμα, σίγουρα η δήμαρχος θα ανταποκρινότανε.
    έχουνε τα .... ούμπαλα όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος13/5/15 18:27

    Το γέλιο κάνει καλό στην υγεία.
    Αν θέλετε να σας φτιάξει το κέφι και η ημέρα ακούστε τη συνέντευξη τύπου του Τσαβαρή, την οποία έβαλαν στο συρτάρι για να μην ακουσθεί από τον κόσμο και φάει … ντομάτες.
    Μιλάμε και για πολύ γέλιο !!
    Έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι ο άνθρωπος είναι για δέσιμο!!

    Μέρος 1ο διάρκεια 1ω και 10λ περίπου
    http://k003.kiwi6.com/hotlink/2e4i4s1hmz/TSAVES-2h-Part_1_SYNENTEYKSI_2015.mp3

    Μέρος 2ο άλλα τόσα
    http://k003.kiwi6.com/hotlink/6ga0zxnx75/TSAVES-2h-Part_2_SYNENTEYKSI_2015.mp3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος13/5/15 18:29

    ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΞΙΓΕΙΘΗΚΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΤΟΥ , ΤΩΡΑ ΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ, ΕΜΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΙΑ ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος13/5/15 18:49

    Είναι γεγονός ότι το πτυχίο του Τσαπαπαρή που το πήρε νύχτα λαδώνοντας τον διευθυντή, έχει μεγάλη αξία!
    Μαζί με το πτυχίο της Ανωτάτης Απατεωνικής Τέχνης που πήρε με έπαινο, έκανε μεταπτυχιακή εργασία με θέμα: Η Τέχνη του να φαληρήσεις έναν Δήμο'' 'και έγραψε το βιβλίο '' Ο Γητευτής των τσαβαρόσκυλων''
    Η Μαφία και η Κοζα Νόστρα τον έκαναν επίτιμο μέλος!
    Ο Ακης συγκινημένος του έστειλε μία ολοκαίνουρια ριγέ στολή!

    Ρούλα, αυτά είναι πτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος13/5/15 19:07

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΙτζης
    ΠΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑτζης
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/5/15 17:56
    Τι έχει η Σαλαμίνα;;;;;δήμαρχο επιστήμονα;;;;;;και μάλιστα οικονομολόγο;;;;;;
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ!!!!!!!
    ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!!
    ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΔΕΣ,ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΜΕ ΔΩΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!!!!
    ΜΗΝΑΚΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 162 ΤΟΥ Π.Κ!!!!! ΛΑΜΟΓΙΟ......
    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/5/15 19:09

      Η ΣΑΛΑΜΊΝΑ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΡΉΦΑΝΗ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΔΉΜΑΡΧΟ ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.
      Ρούφα το αυγό σου τώρα απατεώνα ΤΕΙ-τζή.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/5/15 19:32

      Πες πες μπορεί να το πιστέψεις. αλλά εμείς δεν σας πιστεύουμε πια. Είναι πολύ σοβαρή καταγγελία και καλό θα ήταν να βγάζατε ένα δελτίο τύπου αν δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/5/15 20:45

      Η καταγγελία για να έχει βάση πρέπει να είναι επώνυμη. Βάλε το όνομα σου και είμαι σίγουρος ότι θα πάρεις την απάντηση που σου χρειάζεται από την ίδια τη Δήμαρχο.
      Άντε απατεώνα γιαννάκι, κάντο μη κρύβεσαι πίσω από τη κουρτίνα της ανωνυμίας.
      Βγάλε το στριγγάκι και φέρσου μια φορά σαν άντρας.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος13/5/15 21:42

      Επωνυμη ειναι..ΟΛΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ.....Ειναι απλο....Εχει, καλως...δεν εχει...και λοιπον λεει πουθενα οτι οι υποψηφιοι ΔΗΜΑΡΧΟΙ ,πρεπει ναχουν και ..ΠΤΥΧΙΟ.;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος13/5/15 22:11

      Τούμπα πλάκα τώρα;
      Για λύπηση είσαστε ρε απατεώνες.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος13/5/15 22:17

      ..ΟΛΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ..
      κι εκπροσωπείς εσύ ρε τζαμπαρόσκυλο τη Σαλαμίνα;
      Βγάλε το στριγγάκι και φέρσου μια φορά σαν άντρας, είπα μακάκα.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος14/5/15 01:13

      Εισαι και ΒΛΑΞ ΟΛΚΗΣ.....ΟΛΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΕΧΕΙ η ΔΕΝ ΕΧΕΙ.....ΚΑΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ..ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΠΟΥ ..ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ......Εσυ τωρα που τοδες το στριγγακι μου καλε....Πω,πω πω ..τι ΑΝΤΡΕΣ.........Τωρα γιατι οποιος γραφει κατι που δε σας αρεσει ,ειναι ,αυτοματως αδεσποτο τζαμπαροσκυλο.....αυτο μονο καποιος ειδικος ..κτηνιατρος πρπει να το εξετασει....

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος13/5/15 19:39

    ΟΣΟ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΟΣΟ ΕΝΟΧΟΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ. ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος13/5/15 21:34

    Μηνάκο η προσφορά ισχύει.
    Βγάλε τώρα το πτυχίο της έστω μαϊμού και κερδίζεις δύο εισιτήρια aller retour στο Dubai με δωρεάν διανυκτέρευση σε σουίτα του CORAL BEACH HOTEL και extra προσφορά χαλαρωτικό μασάζ από λευκή σάρκα.
    Και μην φοβάσαι Μηνάκο ας σε έχουν επικηρύξει στο Dubai.
    Δεν θα φύγεις νύχτα όπως τότε. Έχουν καθαρίσει τα καρακόλια του Χασάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/5/15 21:53

      σ΄έμαθε καλή γεωγραφία ο χασάν τσαβαρόσκυλο; σου τ΄άνοιξε τα ματάκια; χαχααχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος13/5/15 21:49

    Είναι γεγονός ότι το πτυχίο του Τσαπαπαρή που το πήρε νύχτα λαδώνοντας τον διευθυντή, έχει μεγάλη αξία!
    Μαζί με το πτυχίο της Ανωτάτης Απατεωνικής Τέχνης που πήρε με έπαινο, έκανε μεταπτυχιακή εργασία με θέμα: Η Τέχνη του να φαληρήσεις έναν Δήμο'' 'και έγραψε το βιβλίο '' Ο Γητευτής των τσαβαρόσκυλων''
    Η Μαφία και η Κοζα Νόστρα τον έκαναν επίτιμο μέλος!
    Ο Ακης συγκινημένος του έστειλε μία ολοκαίνουρια ριγέ στολή και τον περιμένει να του δώσει συγχαρητήρια αυτοπροσώπως!

    Ρούλα, αυτά είναι πτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/5/15 23:32

      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΙτζης
      ΠΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑτζης
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/5/15 17:56
      Τι έχει η Σαλαμίνα;;;;;δήμαρχο επιστήμονα;;;;;;και μάλιστα οικονομολόγο;;;;;;
      ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ!!!!!!!
      ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!!
      ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΔΕΣ,ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΜΕ ΔΩΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!!!!
      ΜΗΝΑΚΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 162 ΤΟΥ Π.Κ!!

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος13/5/15 22:34

    Ρε ποιο ΤΕΙ λέτε; ο τσάβες δεν ξέρει καλά καλά τι είναι το μπουζί!
    Βοηθός σουβλατζή ήτανε, σερβίριζε, σκούπιζε, έπλενε , δουλευταράς ήτανε, δε λέω αλλά το αφεντικό του ακόμα ψάχνει μια ολόκληρη σούβλα κοκορέτσι και 150 καλαμάκια που τούκλεψε ο τσάβες λαδώνοντας διευθυντή, να πάρει το πτυχίο!
    Από μικρός είχε το ''χάρισμα''!

    Επαμεινώντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/5/15 23:33

      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΙτζης
      ΠΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑτζης
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/5/15 17:56
      Τι έχει η Σαλαμίνα;;;;;δήμαρχο επιστήμονα;;;;;;και μάλιστα οικονομολόγο;;;;;;
      ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ!!!!!!!
      ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!!
      ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΔΕΣ,ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΜΕ ΔΩΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!!!!
      ΜΗΝΑΚΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 162 ΤΟΥ Π.Κ!!

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος13/5/15 22:49

    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΑΒΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΑΙ Η΄ΟΧΙ ?
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΤΡΕΧΕΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ) ΝΑ ΣΟΥ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΝΑΙ Η΄ΟΧΙ ?
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΑΙ Η΄ΟΧΙ ?
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΕΩΣ Η΄ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ?
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΑΠΟ 50% ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ 65% ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΣΚΕΛΗΣΕΙ ΝΑΙ Η΄ΟΧΙ ?
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΣΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΙ Η΄ΟΧΙ ?
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΝΑΙ Η΄ΟΧΙ ?
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΧΡΗΣΗΣ ( ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014) ΝΑΙ Η΄ΟΧΙ ?
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟ ΝΑΙ Η΄ΟΧΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/5/15 23:35

      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΙτζης
      ΠΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑτζης
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/5/15 17:56
      Τι έχει η Σαλαμίνα;;;;;δήμαρχο επιστήμονα;;;;;;και μάλιστα οικονομολόγο;;;;;;
      ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ!!!!!!!
      ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!!
      ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΔΕΣ,ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΜΕ ΔΩΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!!!!
      ΜΗΝΑΚΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 162 ΤΟΥ Π.Κ!!

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος13/5/15 23:00

    ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΑΒΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ) ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΣΑΙ Τ.Ε.Ι ΑΝΤΖΗΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΚΑΙ (ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗΣ). ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΨΥΧΑΛΑΛΥΤΗ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ. ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗ ΤΣΑΒΕΣ ΣΕ ΛΥΠΑΤΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος13/5/15 23:08

    Δεν φταίω εγώ!
    Το λάδι που με άλοιψε ο νονός μου, ήταν κλεμένο από μπακάλικο!

    Τσάβες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος13/5/15 23:30

    Α ρε φουκαρά μηνάκο το καλό που σου θέλω πάρτη φουκαριάρα καί κοπάνατη......
    Έρχονται δύσκολες μέρες παραμυθαντζή λασπολόγε!!!!
    Ρε δήμαρχο ψεύτρα ότι είναι επιστήμονας!!!!!!!!ρε οικονομολόγος μουσαντέ!!!!!!
    Ρε πόσες κλωτσές θέλετε;;;;;;;;ουστ από δώ νανάκια πλαστογράφοι του κερατά!!!!!
    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/5/15 23:42

      κάτσε ένα λεπτό να γράψω την αίτησή σου στα σοφά αρχ....α μου! να συσκεφτούνε αργότερα το θέμα σου!

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος13/5/15 23:34

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΙτζης
    ΠΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑτζης
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/5/15 17:56
    Τι έχει η Σαλαμίνα;;;;;δήμαρχο επιστήμονα;;;;;;και μάλιστα οικονομολόγο;;;;;;
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ!!!!!!!
    ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!!
    ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΔΕΣ,ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΜΕ ΔΩΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!!!!
    ΜΗΝΑΚΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 162 ΤΟΥ Π.Κ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/5/15 23:45

      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΑ ΑΠΌ ΔΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΓΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 (ΤΡΙΑ)!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος13/5/15 23:51

    4,5 ΜΥΡΙΑ ΤΣΕΠΩΣΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΑΛΙΟΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΚΥΠΡΟ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/5/15 00:15

      Ρε μακάκα λασπολόγε τι το πέρασες το τσάβες
      Ρε ο Τσάβες θα σας ....πηδάει πολιτικά γιατί δεν έχει να σας φοβηθεί σε τίποτα λαμόγια!!!!!!
      Μηνακοφουκαράκο το πτυχίο της φουκαριάρας μήπως το έχετε ξεχάσει στο ΚΟΡΑΛ ΜΠΙΤΣ ΡΕΣΟΡΤ.........ΟΤΑΝ ΤΗ ΚΟΠΑΝΗΣΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ;;;;;;;;ΡΕΜΗΝΑΚΟΦΟΥΚΑΡΑΚΟ ΜΗΠΩΣ ΤΟΧΕΙ ΚΡΥΨΕΙ Ο ΧΑΣΑΝ;;;;;ΔΕΝ ΠΕΤΑΓΕΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΔΩΣΕΙ.......

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος14/5/15 00:06

    ΜΗΝΑΚΟ ΦΟΥΚΑΡΑΚΟ ΑΝ ΕΙΧΕΣ........ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΚΑΤΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος14/5/15 00:06

    Ρε Γιάννη, εσύ δεν μας είπες ότι η Δήμαρχος δεν έχει πτυχίο και ότι στην Τράπεζα την προσέλαβαν με το απολυτήριο του Γυμνασίου;
    Εδώ μας λένε ότι είναι Οικονομολόγος απόφοιτη των Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
    Τι γίνεται ποιός λέει την αλήθεια εσύ ή τα ναννάκια;
    Γιάννη ως εδώ, μας ξεφτίλησες, την κάναμε ήρωα.
    Εγώ δεν μπορώ να βάλω το όνομα μου. Εσύ που μας το ΄πες και δεν φοβάσαι, βγες με ανακοίνωση και κατηγόρησε την ότι εξαπατά τόσο καιρό τον κόσμο ότι είναι οικονομολόγος.
    Θα αναγκαστεί να απαντήσει. Έτσι θα δούμε αν έχει ή δεν έχει.
    Γιάννη, σε θέλω παληκάρι όπως σε μάθαμε. Αν όμως κάνεις τη κότα τότε διέγραψε με από φίλο.
    Θα βγω και θα ζητήσω συγνώμη από τη Δήμαρχο και θα σε ... κάψω.
    Γιατί καλό το παιγνίδι μας αλλά να ξεφτιλιζόμαστε τόσο πολύ, όχι ρε αδελφέ, όλα έχουν τα όρια τους.
    Περιμένω μέχρι την Παρασκευή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/5/15 00:20

      Μηνακοφουκαράκο 00:06, το πτυχίο της φουκαριάρας στον αέρα τώρα λαμόγιο!!!!
      Όλα ταλλα είναι νάχαμε να λέγαμε απατεώνα!!!!!!!!

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος14/5/15 00:36

    Ρε Γιάννη, εσύ δεν μας είπες ότι η Δήμαρχος δεν έχει πτυχίο και ότι στην Τράπεζα την προσέλαβαν με το απολυτήριο του Γυμνασίου;
    Εδώ μας λένε ότι είναι Οικονομολόγος απόφοιτη των Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ένα Πτυχίο που πρέπει να έχεις πολλά ... ούμπαλα για να το πάρεις.
    Τι γίνεται λοιπόν ποιός λέει την αλήθεια εσύ ή τα ναννάκια;
    Γιάννη ως εδώ, μου φαίνεται ότι την πατήσαμε, πέσαμε στη λούμπα και με την έξυπνη σιωπή της την κάναμε ήρωα. Εγώ δεν μπορώ να βάλω το όνομα μου. Εσύ που μας το ΄πες όμως και ξέρω ότι δεν σε σταματάει τίποτα, βγες με ανακοίνωση και κατηγόρησε την ότι εξαπατά τόσο καιρό τον κόσμο ότι είναι οικονομολόγος.
    Θα αναγκαστεί να απαντήσει. Έτσι ή θα δικαιωθούμε ή θα πάρουμε όλοι μαζί τον ... πούλο. Γιάννη, σε θέλω παλικάρι όπως σε ξέρουμε. Αν όμως κάνεις τη κότα τότε διέγραψε με από το team της λάσπης όπως το λες.
    Θα βγω και θα ζητήσω συγνώμη από τη Δήμαρχο και θα σε ... κάψω.
    Γιατί καλό το παιγνίδι μας αλλά να ξεφτιλιζόμαστε τόσο πολύ, όχι ρε αδελφέ, δεν το δέχομαι.
    Περιμένω μέχρι την Παρασκευή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/5/15 15:01

      ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/5/15 00:02

      Θα βγω και θα ζητήσω συγνώμη από τη Δήμαρχο και θα σε ... κάψω.
      Γιατί καλό το παιγνίδι μας αλλά να ξεφτιλιζόμαστε τόσο πολύ, όχι ρε αδελφέ, δεν το δέχομαι.
      Περιμένω μέχρι την Παρασκευή.
      ΝΟΜΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΑΚΑΚΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!! Ε ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ;;;;;ΠΟΥ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος14/5/15 07:04

    ΡΕ ΜΗΝΑΚΟ ΦΟΥΚΑΡΑΚΟ 01:23,ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΑΠΕΣ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΜΠΟΣΚΟ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ........
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ......ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗ !!!!!!!!!
    ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ......
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!!!
    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος14/5/15 07:58


    ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗ ΤΖΑΜΠΑΠΑΡΗ, ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΑΠΕΣ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΜΠΟΣΚΟ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ........
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ......ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗ !!!!!!!!!
    ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ......
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/5/15 08:04

      Δεν φταίω εγώ!
      Το λάδι φταίει που με άλοιψε ο νονός μου!
      Ητανε κλεμένο

      Παπαρής

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος14/5/15 08:44

    Ρούλα βγάλε το πτυχίο να τους το τρίψεις στα μούτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος14/5/15 09:45

    ΡΕ ΜΗΝΑΚΟ ΦΟΥΚΑΡΑΚΟ 01:23,ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΑΠΕΣ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΜΠΟΣΚΟ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ........
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ......ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗ !!!!!!!!!
    ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ......
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!!!
    Απάντηση
    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος14/5/15 10:10

    Μιχαλάκο 08:16,Πες στην φουκαριάρα την μαμάκα να βγεί και να πεί την αλήθεια για το πτυχίο....αν δεν το κάνετε θα είναι συνεχώς αυτό το θέμα στη πρώτη γραμμή γιατι δεν μπορεί η δήμαρχος να είναι απατεώνησα.......
    ΓΙΑΥΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!!!!
    Απάντηση

    Ανώνυμος14/5/15 09:57
    ΡΕ ΜΗΝΑΚΟ ΦΟΥΚΑΡΑΚΟ 01:23,ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΑΠΕΣ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΜΠΟΣΚΟ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ........
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ......ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗ !!!!!!!!!
    ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ......
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!!!
    Απάντηση

    Ανώνυμος14/5/15 09:58
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΙτζης
    ΠΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑτζης
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/5/15 17:56
    Τι έχει η Σαλαμίνα;;;;;δήμαρχο επιστήμονα;;;;;;και μάλιστα οικονομολόγο;;;;;;
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ!!!!!!!
    ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!!
    ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΔΕΣ,ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΜΕ ΔΩΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!!!!
    ΜΗΝΑΚΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 162 ΤΟΥ Π.Κ!!
    Απάντηση

    Ανώνυμος14/5/15 10:06
    Μιχαλάκο πες στη φουκαριάρα τη μάνα σου να ψάξει στα σκουπίδια που πάει με τον δωνδωρο μήπως βρε μιχαλάκη κουτονιερί βρεί το πτυχίο της....
    Έχει ...φάει τον κόσμο έχει ψάξει όλο το σπίτι!!!!!
    Ρε μήπως να πάμε στη Νικολούλη;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος14/5/15 15:13

    ΡΕ ΤΖΑΜΠΑΠΑΡΑΚΟ ΦΟΥΚΑΡΑΚΟ, ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΑΠΕΣ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΜΠΟΣΚΟ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ........
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ......ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗ !!!!!!!!!
    ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ......
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος14/5/15 15:46

    Μιχαλάκο 08:16,Πες στην φουκαριάρα την μαμάκα να βγεί και να πεί την αλήθεια για το πτυχίο....αν δεν το κάνετε θα είναι συνεχώς αυτό το θέμα στη πρώτη γραμμή γιατι δεν μπορεί η δήμαρχος να είναι απατεώνησα.......
    ΓΙΑΥΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!!!!
    Απάντηση

    Ανώνυμος14/5/15 09:57
    ΡΕ ΜΗΝΑΚΟ ΦΟΥΚΑΡΑΚΟ 01:23,ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΑΠΕΣ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΜΠΟΣΚΟ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ........
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ......ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗ !!!!!!!!!
    ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ......
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!!!
    Απάντηση

    Ανώνυμος14/5/15 09:58
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΙτζης
    ΠΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑτζης
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/5/15 17:56
    Τι έχει η Σαλαμίνα;;;;;δήμαρχο επιστήμονα;;;;;;και μάλιστα οικονομολόγο;;;;;;
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ!!!!!!!
    ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!!
    ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΔΕΣ,ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΜΕ ΔΩΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!!!!
    ΜΗΝΑΚΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 162 ΤΟΥ Π.Κ!!
    Απάντηση

    Ανώνυμος14/5/15 10:06
    Μιχαλάκο πες στη φουκαριάρα τη μάνα σου να ψάξει στα σκουπίδια που πάει με τον δωνδωρο μήπως βρε μιχαλάκη κουτονιερί βρεί το πτυχίο της....
    Έχει ...φάει τον κόσμο έχει ψάξει όλο το σπίτι!!!!!
    Ρε μήπως να πάμε στη Νικολούλη;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος14/5/15 16:15

    ΡΕ ΤΖΑΜΠΑΠΑΡΑΚΟ ΦΟΥΚΑΡΑΚΟ, ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΑΠΕΣ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΜΠΟΣΚΟ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ........
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ......ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗ !!!!!!!!!
    ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ......
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!!!

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος14/5/15 16:23

    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΑΒΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΑΙ Η΄ΟΧΙ ?
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΤΡΕΧΕΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ) ΝΑ ΣΟΥ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΝΑΙ Η΄ΟΧΙ ?
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΑΙ Η΄ΟΧΙ ?
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΕΩΣ Η΄ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ?
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΑΠΟ 50% ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ 65% ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΣΚΕΛΗΣΕΙ ΝΑΙ Η΄ΟΧΙ ?
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΣΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΙ Η΄ΟΧΙ ?
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΝΑΙ Η΄ΟΧΙ ?
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΧΡΗΣΗΣ ( ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014) ΝΑΙ Η΄ΟΧΙ ?
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟ ΝΑΙ Η΄ΟΧΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος14/5/15 19:44

    ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΕΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΟΠΩΣ Ο 16:23,ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΟ ΟΠΟΙΟ (ΜΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΛΑΘΗ ΣΤΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ.
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ;;;;
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΘΔΗ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΕΙΔΙΕΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΛΑΘΟΣ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/5/15 19:53

      Κύριε δήμαρχε μηνάκο νάνο,γιατί αφού σας έχει προκαλέσει ο Τσάβες επανηλλημένα σε δημόσια αντιπαράθεση γιά τα οικονομικά γιατί κιοτεύετε;;;;
      Εξάλλου η σύζυγό σας και κατά συνθήκη δήμαρχος είναι όπως διαδιδετε οικονομολόγος!!!!άρα τι έχει να φοβηθεί απο ένα ΤΕΙτζη;;;
      Ά και πούσε παραθεσμικέ πάρτε μαζί και το πτυχίο της οικονομολόγου για να του το τρίψει στα ............μούτρα!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/5/15 21:05

      ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΑΒΕΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ. ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΠ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ.
      Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ? Ή ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ?
      ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.
      ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝΕ ΑΝ ΠΑΡΕΛΚΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΠΑΠΑΡΙΑ.
      ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ.
      ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΦΕΛΗΘΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΑΝ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΡΗΤΟ "Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΙΤΗ ΚΑΙ ΕΣΚΕΜΕΝΗ!!!!!. ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΟΙΝΩΣ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/5/15 23:19

      Η πρόθεση του Τσάβες μικρέ λασπολόγε μιχαλάκο νάνο είναι να πετύχει την ακύρωση των υπέρογκων αυξήσεων που σχεδιάσατε και μας "φορέσατε" εσύ και ο απατεώνας μπαμπά σου!!!!!!κάτι που ακόμα το προσπαθεί στην επιτροπή του άρθρου152 του Ν 3463/06.
      Οσο γιά τα υπόλοιπα γιατί δεν πάει η οικονομολόγος φουκαριάρα μαμά να κάνει κοινή συνέντευξη τύπου με τον Τσάβες;;;;;;κοτζαμάν οικονομολόγος του κερατά είναι!!!!!!! Ή μήπως είναι ΜΟΥΣΑΝΤΕ;;;;;;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ;;;;;;;ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΨΕΜΑΤΑ;;;;;;ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  41. Ανώνυμος14/5/15 21:52

    Κύριε Τσαβαρή, κάποιος πρέπει να σε σταματήσει από τα ολέθρια σφάλματα που συνεχίζεις να κάνεις.
    Το μίσος που τρέφεις εναντίον των Σαλαμινίων για την οδυνηρή ήττα σου στις εκλογές σε έχει τυφλώσει και πέφτεις συνεχώς σε λάθη που σε εκθέτουν.
    Η προσφυγή που έκανες για να μη περάσει ο προυπολογισμός με σκοπό να δημιουργήσεις πρόβλημα στη λειτουργία του Δήμου ήταν τεράστιο λάθος και βλακεία μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος14/5/15 22:57

    Η πρόθεση του Τσάβες μικρέ λασπολόγε μιχαλάκο νάνο είναι να πετύχει την ακύρωση των υπέρογκων αυξήσεων που σχεδιάσατε και μας "φορέσατε" εσύ και ο απατεώνας μπαμπά σου!!!!!!κάτι που ακόμα το προσπαθεί στην επιτροπή του άρθρου152 του Ν 3463/06.
    Οσο γιά τα υπόλοιπα γιατί δεν πάει η οικονομολόγος φουκαριάρα μαμά να κάνει κοινή συνέντευξη τύπου με τον Τσάβες;;;;;;κοτζαμάν οικονομολόγος του κερατά είναι!!!!!!! Ή μήπως είναι ΜΟΥΣΑΝΤΕ;;;;;;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ;;;;;;;ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΨΕΜΑΤΑ;;;;;;ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/5/15 23:47

      Βγες μωρή κότα ανοιχτά και κατηγόρησε την Δήμαρχο ότι δεν έχει πτυχίο.

      Δημοτικέ σύμβουλε της ανωνυμίας και της ψευτιάς.

      Βγες σαν μάγκας χατζηκυριακιώτης που δεν είσαι και κάντην ρόμπα.

      Παλιοκότα ξεμαδημένη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/5/15 23:49

      Κότα η Τσαβούλα.

      Βγες μωρή κότα. Βγες μωρή κοτούλα ανοιχτά.

      Να σαι δω μαγκιά. Κο κο κο κο

      ΚΟΤΕΣ - Τσαβαρόκοτες

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/5/15 23:51

      Η Τσάβω από την Σύμη, η κλεφτοκοτού!

      KOOOOOOO KOKOKOKOKOKO!!!!!

      Διαγραφή
  43. Ανώνυμος14/5/15 23:24

    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΑΒΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΑΙ Η΄ΟΧΙ ?
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΤΡΕΧΕΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ) ΝΑ ΣΟΥ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΝΑΙ Η΄ΟΧΙ ?
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΑΙ Η΄ΟΧΙ ?
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΕΩΣ Η΄ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ?
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΑΠΟ 50% ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ 65% ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΣΚΕΛΗΣΕΙ ΝΑΙ Η΄ΟΧΙ ?
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΣΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΙ Η΄ΟΧΙ ?
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΝΑΙ Η΄ΟΧΙ ?
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΧΡΗΣΗΣ ( ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014) ΝΑΙ Η΄ΟΧΙ ?
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟ ΝΑΙ Η΄ΟΧΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος15/5/15 08:02

    ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΕΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΟΠΩΣ Ο 23:24,ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΟ ΟΠΟΙΟ (ΜΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΛΑΘΗ ΣΤΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ.
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ;;;;
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΘΔΗ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΕΙΔΙΕΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΛΑΘΟΣ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ
    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος14/5/15 19:53
    Κύριε δήμαρχε μηνάκο νάνο,γιατί αφού σας έχει προκαλέσει ο Τσάβες επανηλλημένα σε δημόσια αντιπαράθεση γιά τα οικονομικά γιατί κιοτεύετε;;;;
    Εξάλλου η σύζυγό σας και κατά συνθήκη δήμαρχος είναι όπως διαδιδετε οικονομολόγος!!!!άρα τι έχει να φοβηθεί απο ένα ΤΕΙτζη;;;
    Ά και πούσε παραθεσμικέ πάρτε μαζί και το πτυχίο της οικονομολόγου για να του το τρίψει στα ............μούτρα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος15/5/15 08:04

    ΡΕ ΜΗΝΑΚΟ 01:52 ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ.
    ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ,ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΛΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕ 6 ΣΤΑ 9 ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!!!!!!!,
    ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΩΝ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΕΙΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΛΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΑΦΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΘΩΩΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ Π.Χ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ,ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΛΠ,ΚΛΠ
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ!!!!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΜΟΥΣΑΝΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΗΣ.....
    ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΜΗΝΑΚΟ ΝΑΝΟ ΩΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΛΑΜΙΓΙΟ ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ!!!!!!!!!
    ΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΗΝΑΚΟ ΝΑΝΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ!!!!!!
    ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΦΕΘΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΒΡΗΚΕ Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΥΘΗΝΘΕΙ
    ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑΝΟΙ!!!!!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑΛΛΑ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΣΤΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!!!!!!
    Υ.Γ ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος15/5/15 08:10

    ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΑΒΕΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.
    ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ.
    Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ?
    Ή
    ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ?
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.
    ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝΕ ΑΝ ΠΑΡΕΛΚΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΠΑΠΑΡΙΑ.
    ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ.
    ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΦΕΛΗΘΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.
    ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΑΝ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΡΗΤΟ "Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ.

    Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΙΤΗ ΚΑΙ ΕΣΚΕΜΕΝΗ!!!!!.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΟΙΝΩΣ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος15/5/15 08:55

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΙτζης
    ΠΑΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑτζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος15/5/15 09:01

    Παιδιά στην επόμενη εκπομπή της Νικολούλη θα δούμε όλοι το πτυχίο του οικονομολόγου της φουκαριάρας της δημάρχου!!!!!
    Τσάβες κάτσε στην τηλεόραση να το δείς για να μην ξαναπείς κουβέντα!!!!!
    Αργήσαμε λίγο γιατί το είχαμε ξεχάσει στο Ντουμπαι!!!!!
    Μη ξεχνάτε ότι αναγκαστήκαμε να φύγουμε σε μιά νύχτα γιατί μας κυνηγάγανε θεοί και δέμονες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος15/5/15 09:30

    Ρε παιδιά θα το δούμε στην επόμενη εκπομπή της Νικολούλη!!!!!!
    Κάντε λίγο υπομονή......
    Μέχρι ανραπόκριση απο το DUBAI θα εχει το Χασαν να ψάχνει το πτυχίο στο CORAL BEETS RESORR HOTEL!!!!!!!!
    ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΗΝΑΚΟ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΑΚΙΡΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος15/5/15 13:55

    ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ…
    ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!
    ΡΕ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ,ΜΑΣ ΒΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΙΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ!!!!!!!!
    ΡΕ ΜΟΥΣΑΝΤΕ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ........ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ;;;;;ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΝΗΣΙ!!!!!!
    ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ;;;ΠΟΤΕ,ΠΟΥ,ΚΑΙ ΠΟΙΟ;;;;;
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΠΤΥΧΙΟ!!!!!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/5/15 15:25

      ΡΕ ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΟΣΟ ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ?
      ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ
      ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝΕ

      Διαγραφή
  51. Ανώνυμος15/5/15 16:38

    ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/5/15 17:13

      ΡΟΥΛΑ ΠΤΥΧΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΓΙΟΚ !!!!!!!!!!
      ΓΚΕ ΓΚΕ ??????????????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/5/15 17:46

      ΡΕ ΤΣΑΒΕΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ
      ΡΕ ΠΟΣΟ ΚΟΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ?
      ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙΣ ΝΑ ΝΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ
      ΤΣΑΒΕΣ ΤΡΑΒΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗ ΣΥΜΗ Η ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΟΠΟΥ ΘΕΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/5/15 21:25

      ΡΕ ΤΣΑΒΕΣ ΠΟΣΟ ΚΟΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ?
      ΠΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΑΡΒΑΝΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΜΑΝΑΡΑ ΜΟΥ
      ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ

      Διαγραφή
  52. Ανώνυμος15/5/15 18:31

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ!!!!!
    ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΤΥΧΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ......
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΙΣΧΡΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/5/15 21:39

      ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡ.....ΙΑ ΜΑΣ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/5/15 21:57

      ΤΣΑΒΕΣ ΚΟΥΤΟΝΙΕΡΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/5/15 22:42

      Ρε 21:39 μήπως ήθελες να πείς στα τεράστια ΚΕΡΑΤΑ ΜΑΣ!!!!!!!
      Λέω μήπως????????????????

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/5/15 23:03

      ΡΕ 21.39 ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ,ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ.ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ (ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ) ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ

      Διαγραφή
  53. Ανώνυμος15/5/15 22:38

    Μιχαλάκο νάνο 21:39,21:59,γιατί χαλάς αλητάκο το στοματάκι σου;;;;
    Θα σου βάλλω πιπέρι......το ξέρω πονάς γιατί η φάπα που τρώτε στα δημοτικά πάει σύννεφο .......και να φανταστείς κουτονιερί ότι τώρα ξεκινάει το ......πανηγύρι
    σκέψου τι καρπαζοεισπράκτορας θα γίνεις;;;;;;όσο γιά το μηνάκο καλά αυτό το κάζο που θα πάθει δεν θα τόχει ξαναπάθει.....μόνο ο χασάν θα τον σώσει.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/5/15 09:07

      δεν τον ξεχνάς τον χασαν πισωγλέντη του τσαβες
      σ΄έμαθε καλή γεωγραφία ε; χαχαχαχα

      Διαγραφή
  54. Ανώνυμος16/5/15 00:05

    Θα βγω και θα ζητήσω συγνώμη από τη Δήμαρχο και θα σε ... κάψω.
    Γιατί καλό το παιγνίδι μας αλλά να ξεφτιλιζόμαστε τόσο πολύ, όχι ρε αδελφέ, δεν το δέχομαι.
    Περιμένω μέχρι την Παρασκευή.
    ΝΟΜΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΑΚΑΚΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!! Ε ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ;;;;;ΠΟΥ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος16/5/15 08:58

    ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/5/15 09:49

      ΡΟΥΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΦΙ ΣΟΥ(ΤΑΡΑΝΔΟΣ)ΣΟΥ

      Διαγραφή
  56. Ανώνυμος16/5/15 09:13

    καλημέρα κουτσαβάκια του τσαβες!
    Αποφασίσαμε να σας δώσουμε το πτυχίο!!
    Πέστε μας μόνο την διάμετρο της κωλοτρυπίδας σας, να σας το δώσουμε σε ρολό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος16/5/15 09:48

    Καλημέρα κουτσαβάκια το τσάβες!!
    Αποφασίσαμε σήμερα να σας δώσουμε το πτυχίο!
    Παρακαλούμε να μας κοινοποιήσετε την διάμετρο της κωλοτρυπίδας σας, για να το παραλάβετε έτοιμο σε ρολό!

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος16/5/15 09:44
    ΤΣΑΒΕΣ ΚΟΥΤΟΝΙΕΡΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ


    Ανώνυμος16/5/15 09:43
    ΤΕΤΟΙΑ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ;;;;ΤΟ ΠΑΡΑΔΧΕΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛ......ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/5/15 10:19

      Α! Αφού ο Τσάβες ξέρει να βάλει τον ρολό μόνος του στον κώλο του, τότε εντάξει!
      Πάντως άμα δυσκολεύεται μπορεί να έρθει ο μηνάκος να βοηθήσει να του μπει ποιο εύκολα!!!!!!!
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  58. Ανώνυμος16/5/15 13:34

    Μηνάκο ο Τσάβες είναι γνωστός αρσενικός!!!
    ενώ εσύ γνωστός κερα@ας σόλο το νησί!!!!!!
    Όσο για την διάμετρο....μηνάκο νάναι καλά ο Χασάν που σέφτιαξε στο DUBAI γιά μιά ζωή!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/5/15 16:05

      καλά καλά, τους ξέρουμε κάτι τέτοιους αρσενικούς!
      για μία ψήφο ο συγκεκριμένος κάνει επίκειψη 180 μοίρες!
      Για δύο φέρνει και την γυναίκα του ΡΕ ΟΥΣΤ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/5/15 12:15

      ΤΣΑΒΕΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΕΛΑΦΙΝΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/5/15 20:00

      ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ
      ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ!!!!!!!!

      Διαγραφή
  59. Ανώνυμος17/5/15 09:47

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ;;;;ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ;;;;
    ΤΟ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΝΙΑ ΜΗΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ή ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
    ΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΛΑΝΣΑΡΑΤΕ ΩΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
    ΟΤΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ(Β.Α) ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
    ΟΤΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Η ΡΟΥΛΑ ΨΗΦΙΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ "ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ" ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΤΗ ΑΠΟ ΤΙ ΧΕΡΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΘΣΒΗΤΕΙ;
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΦΕΤΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ(ΜΗΝΑ) Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
    ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ "ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;
    ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΚΙΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/15 12:32

      ΤΣΑΒΕΣ Ο ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΩΡΑΙΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.