Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

18 Μαΐ 2015

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ της Δέσποινας Kαρούση Δημ. Σύμβουλος Σαλαμίνας

Το 2021 συμπληρώνονται 2500 χρόνια από την ναυμαχία της Σαλαμίνας.
Μια ναυμαχία τόσο σημαντική όχι μόνο για εμάς τους Έλληνες αλλά για όλο τον κόσμο και κυρίως τον Δυτικό.
Ο Πειραιάς λοιπόν διεκδικεί την πολιτιστική πρωτεύουσα με βάση αυτό το γεγονός.
Κι όμως τον χώρο που έγινε η ναυμαχία της Σαλαμίνας δεν μπορεί να τον επισκεφθείς παρά μόνο αν είσαι εφοπλιστής και θέλεις να επισκευάσεις το σκάφος σου ή αν ασχολείσαι με ναυπηγοεπισκευαστικές εργασίες.
 Κι αυτό γιατί…..
….. Ο χώρος που έγινε η  ναυμαχία της Σαλαμίνας, δηλαδή η Χερσόνησος της Κυνοσούρας και το λιμάνι της αρχαίας Σαλαμίνας αν και έχουν χαρακτηρισθεί αρχαιολογικοί χώροι (απολύτου προστασίας η Κυνόσουρα) είναι γεμάτοι από ναυπηγεία.

Το 1982 με το ΦΕΚ 305/1982 η Μελίνα Μερκούρη χαρακτηρίζει την Χερσόνησο της Κυνοσούρας αρχαιολογικό-ιστορικό τόπο. Με αυτόν τον τρόπο προσπάθησε να προστατέψει τον χώρο ο οποίος είχε αρχίσει να λεηλατείται σιγά-σιγά.
‘Όμως τα λεφτά είναι πολλά για τα μεγάλα συμφέροντα!!!!
Και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο ΟΛΠ!!!!  Από την εποχή που του παραχωρείται ο χώρος για να τον προστατέψει.
Και τον «προστάτεψε».
-Ξεκίνησε με εξορύξεις για να φτιάξει τα κεντρικά λιμάνια της χώρας.
-Έδωσε άδεια εγκατάστασης σε SLOPS συμφερόντων μεγάλης εταιρείας.
-Έδωσε και εξακολουθεί να δίνει άδειες επέκτασης ναυπηγείων.
Όπως αποδεικνύεται από στοιχεία της Greenpeace (ΤΒΤ 89600μg/Kg όταν το όριο είναι 0,05μg/Kg) οι  έλεγχοι που έκανε όσον αφορά την τήρηση των περιβαλλοντικών μελετών των ναυπηγείων ήταν ελλιπείς ή ανύπαρκτοι.
Περιβαλλοντικό έγκλημα έχει χαρακτηρισθεί ο χώρος.
Και μετά απ’ όλ’ αυτά… 
Το 2013 ο ΟΛΠ αποχαρακτηρίζει τον χώρο από αρχαιολογικό-ιστορικό, τον μετατρέπει σε ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη και μεγαλώνει τον συντελεστή δόμησης σε μια ζώνη που ήταν χαρακτηρισμένη  Α΄και Β΄ αρχαιολογική.
Έτσι μπορεί πολύ άνετα να πουλήσει και αυτόν τον χώρο, ο οποίος δεν είναι ιδιοκτησία του απλώς του έχει παραχωρηθεί, χωρίς ν’ ανοίξει ρουθούνι!!!!!
Το ΥΠΠΟ το μοναδικό Υπουργείο που θα μπορούσε να αποτρέψει αυτό το έγκλημα,  άλλοτε δεν παίρνει είδηση για το τι γίνεται και άλλοτε κάτι ψιθυρίζει χωρίς σθένος και πυγμή.
Είναι πράγματι λυπηρό η διαδικασία της πώλησης του αρχαιολογικού-ιστορικού χώρου της Κυνοσούρας, να συνεχίζεται ακόμα και σήμερα, χωρίς το συναρμόδιο ΥΠΠΟ να αρθρώνει τον ουσιαστικό και θεσμικό λόγο που οφείλει και του αναλογεί.
Για
 Ένα χώρο που θα έπρεπε να μπορεί να επισκέπτεται ο καθένας και να βλέπει από κοντά τον τόπο που δόθηκε μια μάχη που άλλαξε τον ρου της ιστορίας.
Ένα  χώρο που θα έπρεπε να είναι το στολίδι τουλάχιστον του λιμανιού του Πειραιά αν όχι όλης της Ελλάδας.
Παρ’ όλα αυτά ακόμη και σήμερα υπάρχουν κάποιοι ρομαντικοί, λίγοι αλλά υπάρχουν, που πιστεύουν ότι προσφεύγοντας  στα Δικαστήρια ή στις τοπικές αρχές θα σώσουν τον χώρο και θα του δώσουν την αξία που του πρέπει.
Αυτοί όμως παλεύουν ενάντια στα μεγάλα συμφέροντα.
Πολλές φορές απειλούνται και άλλες χαρακτηρίζονται ως γραφικοί.
Σίγουρα μετά από αυτό το έγκλημα θα πρέπει να είναι κανείς αφελής για να πιστεύει ότι θα παίξει ρόλο ο χώρος για τα 2500 χρόνια από την ναυμαχία της Σαλαμίνας.
Απλώς θα περάσει στην ιστορία ότι κάποτε έγινε μια ναυμαχία που οι Έλληνες κατατρόπωσαν τους βάρβαρους και υπάρχει ένα νησί, που μάλλον, τιμής ένεκεν ονομάσθηκε Σαλαμίνα.
Kαρούση Δέσποινα

Δημ. Σύμβουλος Σαλαμίνας της Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α.

28 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/5/15 19:38

    Μιχαλάκη σταμάτα να περιφέρεσαι με το στικάκι στα βιβλιοπωλεία της Κούλουρης και να κάνεις σπέκουλα παρακαλώντας να σου βγάζουν φωτοτυπίες γιατί ο προηγούμενος δεν σας άφησε ούτε ένα φύλλο Α4. Και καλά ας πούμε ότι ο προηγούμενος κακός Δήμαρχος δεν σας άφησε τίποτα. Η μαμά κι ο μπαμπάς δεν έχουν να σου δώσουν 5 ευρώ να πάρεις ένα πακέτο; Στα σπίτια σας δεν έχετε ούτε εκτυπωτές ούτε Α4;
    Γιατί PC έχετε σίγουρα Μιχαλάκη. Ξημεροβραδιάζεστε σε αυτό για να γράφετε νυχθημερόν μπαμπάς και γιος για να ρίχνετε λάσπη.
    Μιχαλάκη αγόρι μου αυτές οι Γκαιμπελίστικες μέθοδοι είναι της εποχής του μπαμπά. Δεν είναι για σένα που είσαι νέο παιδί.
    Με αυτή την συμπεριφορά ξέρεις τι μου θυμίζεις; Το βίντεο που βγήκε στο διαδίκτυο το Σαββατοκύριακο και έδειχνε τους ΔΑΠίτες που πανηγυρίζοντας για την νίκη τους στις φοιτητικές εκλογές φώναζαν ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΓΕΡΟΥΝ.
    Αυτές οι συμπεριφορές Μιχαλάκη μας γεμίζουν οργή και αγανάκτηση. Γιατί είστε η νεολαία μας. Το μέλλον του τόπου.
    Μιχαλάκη κάτσε και σκέψου λίγο και προβληματίσου. Είσαι νέο παιδί. Αφού ασχολείσαι που ασχολείσαι και είσαι το δεξί χέρι της μητέρας σου, αν αλλάξεις μπορείς να βοηθήσεις και την ίδια και τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/5/15 19:58

    ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΟΥΣΗ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΠΛΕΟΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ.
    ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΟΣ.
    Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΤΕ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ.
    ΤΟ 2012 ΚΑΙ 2013 ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΥΡΙΟ ΤΕΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΜΑΓΙΑΤΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΓΚΙΝΗΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/5/15 19:59

    ΑΛΛΑ ΝΤΑΛΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟ ΓΑΛΑ......
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.......
    ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ......
    ΠΡΟΤΑΣΗ;;;;;;;
    ΓΙΟΚ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/15 20:05

      ΕΙΜΑΙ Η 19:59 ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/5/15 20:10

      απαντηση στην 19"59.........εσυ βεβαια εισαι πολυ κουρασμενη απο τον.....καναπε σου. ΕΥΓΕ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος18/5/15 20:30

    Δέσποινα μην σκας δεν εμαθες τα νέα? Οι Αμπελακιωτοσεληνιωκατσιβιγλιώτες κάνουν νέο δήμο οι εκλογές είναι το 2016 αλλά ο δήμαρχος έχει βγει από τώρα θα πάρει το θέμα στους ώμους του ο ταμτάκος και θα το λύσει όπως το έλυσε τόσα χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/15 23:04

      ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΤΑΜΤΑΚΟΣ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ

      Διαγραφή
  5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ18/5/15 21:35

    Κυρία Καρούση,
    Καλή η αυτοπροβολή σας δε λέω, αλλά δεν μας προτείνετε τίποτε για το τί πρέπει να κάνουμε. Αυτά που γράφετε τα έχουμε ακούσει και τα έχουμε διαβάσει χιλιάδες φορές.
    Αλλά πριν μας απαντήσετε, θα μου επιτρέψετε να σας θυμήσω αυτό που λέχθηκε παλαιότερα από τον πρώην πρωθυπουργό Κων. Καραμανλή, τον πρεσβύτερο και έχει μείνει στην ιστορία το, : " Μα επιτέλους, ποιός κυβερνά αυτόν το τόπο; ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/5/15 00:08

    Κύριε Τσαβαρή, κάποιος πρέπει να σε σταματήσει από τα ολέθρια σφάλματα που συνεχίζεις να κάνεις.
    Το μίσος που τρέφεις εναντίον των Σαλαμινίων για την οδυνηρή ήττα σου στις εκλογές σε έχει τυφλώσει και πέφτεις συνεχώς σε λάθη που σε εκθέτουν.
    Η προσφυγή που έκανες για να μη περάσει ο προϋπολογισμός με σκοπό να δημιουργήσεις πρόβλημα στη λειτουργία του Δήμου ήταν τεράστιο λάθος και βλακεία μαζί. Ούτε που κατάλαβες ότι η μη έγκριση του θα σε εξέθετε ανεπανόρθωτα. Με τα στοιχεία της δικής σου θητείας φτιάχτηκε ο προϋπολογισμός και δεν πέρασε. Μα τόση βλακεία;
    Έτσι εξηγείται πόσο μυαλό είχες και γιατί χρεοκόπησες το δήμο.
    Ο κόσμος, ο απλός κόσμος έχει αναλάβει να σε σταματήσει από την κατηφόρα, και να σώσει το νησί από την υστεροβουλία σου, την άκρατη εκδικητικότητά σου και τη μανία καταστροφής που σε διακατέχουν.
    Ευτυχώς για τους κατοίκους του νησιού, που ο πραγματικός εαυτό σου εκδηλώθηκε γρήγορα και με σαφήνεια. Δεν χρειάστηκε παραπάνω από ένα μικρό διάστημα της δημαρχίας σου να εκδηλωθεί ο χαρακτήρας σου. Η αυτοκριτική που δεν έκανες θα σε βοηθούσε να καταλάβεις που σε έχει κατατάξει ο κόσμος της Σαλαμίνας στη συνείδησή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/5/15 07:06

    Μηνάκο 23:49,πάλι το ίδιο σχόλιο;Ρε δεν μας πείθεις ....από λάσπη χορτάσαμε!!!!!
    Γκε γκε;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/5/15 09:04

    Ο γνωστός γκέμπελς (Τσάβες) έπιασε πάλι δουλειά, έβαλε μπροστά τη μπετονιέρα έφτιαξε κατά παραγγελία τη λάσπη και την άδειασε μπροστά τον ανεμιστήρα και όποιον πάρει ο χάρος, είναι το γνωστό παιχνίδι του γνωστού ανώνυμου κουκουλοφόρου. Είναι γνωστό σε όλους όσους εμπλέκονται με τα κοινά στη Σαλαμίνα, πως ένας είναι αυτός, που έχει βρίσει κατά καιρούς και κατά πως τον βολεύει όλους τους δημάρχους, που πέρασαν από αυτό τον τόπο, ξεκίνησε με τον κύριο Μακρή, συνέχισε με τον κύριο Αγαπίου, με τον κύριο Σοφρά, πέρασε στον κύριο Τραυλό και τώρα βέβαια με την κυρία Νάννου. Πρέπει να καταλάβει ο κύριος αυτός ότι δεν φταίνε όλοι αυτοί που κατηγορεί και βρίζει, αλλά το πρόβλημα είναι δικό του και χρίζει ιατρικής παρακολούθησης για να αποφευχθούν τα χειρότερα για την υγεία του. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις οι ασθενείς νομίζουν πως όλοι οι γύρο του είναι άρρωστοι και ο μόνος υγιής είναι αυτός, επιβάλλεται να επισκεφθεί άμεσα σχετικό ιατρό να θεραπευτεί ο ίδιος αλλά να απαλλαγούμε και οι λοιποί από το σύνδρομό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/5/15 09:06

      ΜΗΝΑΚΟ γιά όσα ανυπόστα γράφεις κάθε μεσάνυκτα!!!!!!! έχουν απαντηθεί πολλές φορές και με στοιχεία!!!!!αφού όμως είναι έτσι όπως τα λες γιατί δεν τα υπογράφεις είτε εσύ είτε ο μιχαλάκος είτε η ίδια η φουκαριάρα;;;;;;Τι φοβόσαστε όλες αυτές τις αθλιότητες και ψέματα να τις κάνετε ενυπόγραφα;;;;;
      Γιατί αφού επανειλημμένα σας έχει προκαλέσει ο Τσάβες δεν αφήνετε τη φουκαριάρα να πάει σε κοινή συνέντευξη τύπου για τα οικονιμικά;;;;γιατί δέκα μήνες τώρα δεν βγάζετε στον αέρα π.χ με στοιχεία το έλλειμμα του ταμείου;;;
      γιατί δεν βγάζετε επίσημη ανακοίνωση για το πόσο ήταν το χρέος την 01-01-2011 όταν παρέλαβε ο Τσάβες και με πόσο χρέος έκλεισε ο Τσάβες;;;
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ;;;;;;
      ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΗΛΘΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΤΑΤΡΑΚ!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος19/5/15 10:57

    Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΟΥΣΗ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΛΕΟΝ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ,ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ,ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΕΙΝΕ Η ΑΠΟΣΠΑΣΗ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ? ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ !! ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος19/5/15 12:12

    Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά αποσπάσθηκε σε Βουλευτικό γραφείο για να ελέγξει, λόγω εμπειρίας, τη λίστα Λαγκάρντ.
    Ο κομματισμός, η ευνοιοκρατία , η υποκρισία και τα κροκοδείλια δάκρυα, σ' όλο τους το μεγαλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος19/5/15 12:21

    Αν δεν σας απασχολουσαν οι ΚΑΤΙΝΙΕΣ σας 10.57-12.12 ποσο διαφορετικη θαταν η σαλαμινα να ξερατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος19/5/15 13:37

    Από πότε είναι .....κατινία η επαγγελματική απασχόληση των πολιτικών;
    Όταν μάλιστα γίνεται απο αυτούς που μέχρι να γίνουν κυβέρνηση κριτικάριζαν τους ΠΑΝΤΕΣ και μάλιστα ....εξ αριστερών!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος19/5/15 17:56

    απο τοτε που ανθρωποι σαν εσενα που καθονται μονο στον καναπε τους , βγαζουν χολη γιατι δεν εχουν τιποτα αλλο να προσφερουν στον τοπο που ζουν αυτοι και τα παιδια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος19/5/15 18:01

    ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΩΦΕΛΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ . ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΖΗΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΣΟΥ ΟΣΟ ΕΙΣΟΥΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/5/15 10:35

      Ρε μιχαλάκη μανάρι μου γιατί δεν τα υπογράφεις αυτά ,αφού είσαι (όπως λες) παλικαράκι!!!!!
      Έτσι μιχαλάκη δεν κάνουν τα παλικαράκια αλλά τα κοτοπουλάκια!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος19/5/15 18:26

    ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙΝΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΟΥΣΗ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ , ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ !!!!!! ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ,ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΑΦΗΝΑΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΑΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ! ΠΕΣΜΑΣ ΤΩΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ,ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΘΗΚΕΣ ? ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/15 11:25

      19/5/15 18,26 ΑΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΟΥΣΗ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ. ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ κ.κ. ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ???

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος20/5/15 09:07

    ΜΗΝΑΚΟ 00:27,γιά όσα ανυπόστα γράφεις κάθε μεσάνυκτα!!!!!!! έχουν απαντηθεί πολλές φορές και με στοιχεία!!!!!αφού όμως είναι έτσι όπως τα λες γιατί δεν τα υπογράφεις είτε εσύ είτε ο μιχαλάκος είτε η ίδια η φουκαριάρα;;;;;;Τι φοβόσαστε όλες αυτές τις αθλιότητες και ψέματα να τις κάνετε ενυπόγραφα;;;;;
    Γιατί αφού επανειλημμένα σας έχει προκαλέσει ο Τσάβες δεν αφήνετε τη φουκαριάρα να πάει σε κοινή συνέντευξη τύπου για τα οικονιμικά;;;;γιατί δέκα μήνες τώρα δεν βγάζετε στον αέρα π.χ με στοιχεία το έλλειμμα του ταμείου;;;
    γιατί δεν βγάζετε επίσημη ανακοίνωση για το πόσο ήταν το χρέος την 01-01-2011 όταν παρέλαβε ο Τσάβες και με πόσο χρέος έκλεισε ο Τσάβες;;;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ;;;;;;
    ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΗΛΘΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΤΑΤΡΑΚ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/5/15 09:24

      Δεν απαντάμε σε οποιοδήποτε τυχαία τσαβόσκυλα, χαμηλής νοημοσύνης!

      Μόνο στον αρχηγό των τσαβόσκυλων!

      Να βγει λοιπόν να το ζητήσει επίσημα, η λυράτη κότα Τσάβω!

      ΚΟΟΟΟΟΟΟΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος20/5/15 10:26

    Μηνάκο ο Τσάβες μέσα από συνέντευξη τύπου πού έδωσε σας προκάλεσε με τον πιό επίσημο τρόπο.....
    Μήπως τελικά είσαστε εσείς τα συμπαθή πουλερικά???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος20/5/15 10:48

    ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΟΥΣΗ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/5/15 12:00

      ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΛΕΕΙ.....ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΗΛΙΘΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΝΙΚΗΣΕΙ ΛΟΓΩ ........ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος20/5/15 22:52

    αν σας ζητησουν βιογραφικα απο ολους σχεδον τους απασχολούμενους στο δημο δεν θα ξερετε που να κρυφτείτε με την ανυπαρξία προσόντων και φυσικα δεν μιλαμε για τους μονιμους υπαλλήλους αλλα για αυτους που βγήκαν μεσα απο εκλογες. βλεπεις ολους αυτους τους προτιμουν αναλογα με το ποσο ευκολα μπορουν να τους πλησιάσουν για προσωπικα οφέλη. οι ιδιοι βεβαια ο λογος που ασχολουνται είναι για να βολεψουν τον αδελφο, τα παιδια, τον γκόμενο η τον φίλο του αδελφου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.