Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Ιουν 2015

Εορταστικές εκδηλώσεις «Μιαούλεια 2015» στην Ύδρα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος εκπροσώπησε την Περιφέρεια Αττικής στα «Μιαούλεια» και στις εκδηλώσεις για την επέτειο των 180 χρόνων από το θάνατο του Ναυάρχου Ανδρέα Μιαούλη και κατέθεσε στεφάνια στο μνημείο του Ναυάρχου και στον υγρό τάφο.

Ο κ. Χατζηπέρος κατά τον χαιρετισμό του ανέφερε ότι οι νησιώτες αγωνιστές της Επανάστασης του 1821, ιδιαίτερα οι Υδραίοι, οι Σπετσιώτες και οι Ψαριανοί, αποτελούν φωτεινά παραδείγματα για όλους εμάς σήμερα που η πατρίδα μας περνάει δύσκολες στιγμές και μας δίνουν το κουράγιο και τη δύναμη να ανταπεξέλθουμε επάξια. Την εποχή εκείνη, σε αντίθεση με τη σημερινή, ο εχθρός ήταν ορατός ενώ σήμερα είναι αόρατος. Για αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε πιο αποτελεσματικά τα προβλήματα τα οποία μας έχουν δημιουργήσει.

Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη το Δήμαρχο της Ύδρας και όλους τους συντελεστές των κατά γενική ομολογία πολύ επιτυχημένων εκδηλώσεων. 

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος29/6/15 15:32

    Κύριε διαχειριστή, για τα ΄΄ΜΙΑΟΥΛΕΙΑ΄΄ μας ενημερώσατε και τώρα πλέον νοιώθουμε πιο ...σοφοί. Κάποιο άλλο γεγονός που μιλάει ολόκληρη η υφήλιος μήπως διέφυγε της προσοχής σας; Aλοίμονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.