Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Ιουν 2015

ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ καλούνται όσοι χρωστάνε να προσέλθουν έως τις 26 Ιουνίου για να υποβάλλουν αίτηση υπαγωγής στη ρύθμιση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
 
Φέρεται σε γνώση των συνδημοτών μας ότι η προθεσμία για ρύθμιση οφειλών προς τους Δήμους παρατείνεται κατά ένα μήνα. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες δεν θα υπάρξει άλλη παράταση.
Συνεπώς, είναι μοναδική ευκαιρία για τους οφειλέτες του Δήμου να τακτοποιήσουν επί το ευνοϊκότερο τις οφειλές τους με πλήρη ή μερική απαλλαγή από τόκους και  προσαυξήσεις.
Προς τούτο καλούνται όσοι χρωστάνε και αμελήσανε να προβούν σε ρύθμιση να προσέλθουν το συντομότερο δυνατόν και το αργότερο έως τις 26 του τρέχοντος μηνός Ιουνίου στο Τμήμα Εσόδων του Δήμου για να υποβάλλουν αίτηση υπαγωγής στη ρύθμιση αυτή.
Συγκεκριμένα:
Α. Στη ρύθμιση υπάγεται το σύνολο των πάσης φύσεως βεβαιωμένων έως και την 26η Μαϊου οφειλών προς το Δήμο, όπως ανεξόφλητοι λογαριασμοί νερού, δημοτικά τέλη, ΤΑΠ, τέλος εστίασης, παραχώρηση κ/χ,  διοικητικά πρόστιμα από παραβάσεις κ.ο.κ  και πολεοδομικές παραβάσεις κ.ά., συμπεριλαμβανομένων των οφειλών που προκύπτουν από εισφορά σε χρήμα ή τη μετατροπή εισφοράς γης σε χρήμα των προς ένταξη ή και των ήδη ενταγμένων ιδιοκτησιών.
 
Β. Με την υπαγωγή σε ρύθμιση επέρχεται απαλλαγή από τις προσαυξήσεις και τους  τόκους εκπρόθεσμης καταβολής που τις επιβαρύνουν,  ως ακολούθως:
α)   Εάν η καθαρή οφειλή εξοφληθεί εξ ολοκλήρου η απαλλαγή είναι 100 %.
β)   Εάν εξοφληθεί σε 5 μηνιαίες δόσεις η απαλλαγή είναι 90 %.
γ)   Εάν εξοφληθεί σε 10 μηνιαίες δόσεις η απαλλαγή είναι 80 %.
δ)   Εάν εξοφληθεί σε 20 μηνιαίες δόσεις η απαλλαγή είναι 75 %.
ε)   Εάν εξοφληθεί σε 30 μηνιαίες δόσεις η απαλλαγή είναι 70 %.
στ) Εάν εξοφληθεί σε 40 μηνιαίες δόσεις η απαλλαγή είναι 65 %.
ζ)   Εάν εξοφληθεί σε 50 μηνιαίες δόσεις η απαλλαγή είναι 60 %.
η)   Εάν εξοφληθεί σε 60 μηνιαίες δόσεις η απαλλαγή είναι 55 %.
θ)   Εάν εξοφληθεί σε 70 μηνιαίες δόσεις η απαλλαγή είναι 50 %.
ι)    Εάν εξοφληθεί σε 80 μηνιαίες δόσεις η απαλλαγή είναι 45 %.
ια)  Εάν εξοφληθεί σε 90 μηνιαίες δόσεις η απαλλαγή είναι 40 %.
ιβ)  Εάν εξοφληθεί σε 100 μηνιαίες δόσεις η απαλλαγή είναι 30 %.
Γ. Παρακαλούνται οι επαγγελματίες που διατηρούν κατάστημα Υγειονομικού ενδιαφέροντος και δεν έχουν αποδώσει στο Δήμο το 0,5 % να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εσόδων το συντομότερο προκειμένου να προχωρήσουμε στην διαδικασία ώστε να καταστεί δυνατή η ένταξη στην ανωτέρω ρύθμιση.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Εσόδων κα Νικολαϊδου Δέσποινα στα τηλέφωνα 2132027346 / 2132027345.
Σαλαμίνα 1/6/2015
Η  Δήμαρχος  Σαλαμίνας
ΝΑΝΝΟΥ - ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  ΙΣΙΔΩΡΑ.

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/6/15 09:13

    Είδες Μηνακομιχαλάκο άμα είναι να τα πάρουμε πως βγάζουμε ανακοίνωση; Εκεί ξέρουμε και μπορούμε; Για να ενημερώσουμε το πόπολο για την πορεία αυτού του τόπου δεν ξέρουμε;
    Μη φοβάσαι και η απαξιώση του κόσμου θα φανεί στους σταυρούς, θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα, έως τότε συνέχισε να βάζεις κόσμο απέναντι, συνέχισε να χαρακτηρίζεις όποιον σας κριτικάρει ως "τσαβαρόσκυλα" και θα φας καλά όταν έρθει η ώρα.
    Η φιλοσοφία του πας μη Έλλην, Βάρβαρος δεν έχει τύχη στην πολιτική παρά μόνον για άχρωμους και απολύτικους σαν και εσάς που στόχο σας δεν έχετε τελικά το συμφέρον αυτού του τόπου, είναι δε τόσο χαλαροί οι δεσμοί σας που θα διαλυθείτε γρηγορότερα απ' ότι σας περίμενα, ελπίδα να καταλάβετε τι σας λέω;
    Κ Α Μ Ι Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/6/15 11:20

    ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΛΑΕ ΤΗΣ ΣΛΑΜΙΝΑΣ!!!!!!! ΕΓΩ Ο ΓΟΝΕΑΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Ή ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΣΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ 6 ΕΥΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/6/15 12:14

      ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣΟ ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΣΕ ΜΑΘΕΙ? ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ Η ΜΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/6/15 13:39

      ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΝΕΥΣΤΟ Η ΚΡΟΥΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ε Ν Τ Ε Λ Ω Σ ΔΩΡΕΑΝ.(

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος2/6/15 12:50

    ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Η ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ.ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΟΥΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/6/15 14:37

    ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!!!!! ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!!!!! ΣΤΙΣ 8Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΑ ΜΠΑΛΕΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΕΙΦ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΕΤΕ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΝΑ ΣΕΛΗΝΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΔΟΥ -ΕΞΟΔΟΥ 6 ΕΥΡΩ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΜΠΟΝΤΙ ΚΑΡΤ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/6/15 15:39

    Αφού δεν εισέπραξε ευρώ από τον Αγγέλου όπως είχε προεκλογικά υποσχεθεί τώρα ας τα πληρώσεις εσύ ο απλός δημότης. Τσαβρής Νάννου σημειώσατε Χ στην ικανότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/6/15 17:53

    Η κ.ΚΑΡΟΥΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ !!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ ΚΑΘ' ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/6/15 18:57

      εχετε μεγαλη πλακα τελικα...................ρε ποια ειναι? ο Βαρουφακης? ελεος.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/6/15 16:38

      ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος2/6/15 23:33

    ΤΣΑΒΑΡΗΣ- ΝΑΝΝΟΥ Ο-2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/6/15 10:01

    ποιος να ασχοληθει για τα προβληματα του νησιου. οι κ...υ....ρ....ι....ε....ς που ξεροσταλιάζουν στο ν υπολογιστη για να ενημερωσουν σε ποιο καφε βρισκονται η οι κ....υ.....ρ.....ι.......ο......ι που ακολουθουν το σοι- βλεπεις αυτο εχει εμπειρια στην καταστροφη επαγγελματική και οικογενειακη και σαν τυφλοι πεφτουν απο το ενα σφαλμα στο αλλο.ολοι βεβαια κατα τα αλλα κυριοι με λογο τιμης. ασχολουμαστε αν εχει πτυχιο η νάννου και αν θα την υποστηριζει ο μηνας. αντε βγαλτε απο τη μεση ολες αυτα τα κοκορια θηλυκα και μη και τουυς παρατρεχαμενους που κανουν παιχνιδι με τις μεγααααααλες πλατες καποιων. μηπως και δουμε ασπρη μερα στο νησι διαφορετικα μια απο τα ιδια. η αληθεια ειναι μια οι κομπλεξικοι και ανοητοι μιας αρρωστημενης ζωης και καταστασης δεν γουσταρουν να βλεπουν ουτε καν τους δικους τους να ειναι καλα τους θελουν ομοιους τους παντα στα υπογεια. ξυπνηστε πριν ειναι αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.