Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Ιουν 2015

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 5 Ιουνίου και τουριστική ατραξιόν!



Κι' ενώ ο αρχαιολογικός χώρος στις Κολώνες ετοιμάζεται να ανοίξει στο κοινό, ο δήμος μας προετοιμάζεται να υποδεχτεί τους τουρίστες. Κάποιες φωτό, λίγο μετά το σπήλαιο του Ευριπίδη, πηγαίνοντας προς Κολώνες μην χάσετε αυτήν την εξαιρετική χωματερή και οι υπόλοιπες διάσπαρτες σε διάφορα σημεία του νησιού άλλες αλιεύσαμε από τις ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ κι άλλες από διάφορα blogs της Σαλαμίνας, μένει να δούμε την αξιοποίηση τους.
Ζήτω η ιστορική Σαλαμίνα και μέλλουσα πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης.
Ευχαριστούμε τις ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ από τις οποίες και “υποκλέψαμε” το φωτορεπορτάζ ως και την φίλη μας blogger που έκανε το δικό της φωτορεπορτάζ και μας το έστειλε στο Ε-Μαιλ.
Η κριτική στην εξουσία είναι υποχρέωση κάθε σκεπτόμενου πολίτη.

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/6/15 00:11

    ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΡΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΠΟΧΑ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΧΟΛΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/6/15 14:50

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΔΡΑΓΟΜΑΝ... ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ. ΜΠΡΑΒΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ; ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/6/15 16:05

      με την καλη σας την κουβεντα ε?ο τιμιος κ ικανος γινετε μπραβος !!!αυτα μας φαγανε!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος5/6/15 14:53

    Εχθές ήταν η δεύτερη φορά που παραβρέθηκα σε Δημοτικό Συμβούλιο ,και αισθάνθηκα πολύ άσχημα .Όταν φέρατε το 2 Θέμα έκτός ημερησίας διάταξις Σέβομαι την Πρόεδρο των εργαζομένων καθαριστριών , αλλά απορώ με αυτούς που ακούν αλλά δυστυχώς δεν αντιδρούν.
    Δεν είναι δυνατόν να δέχεται ολόκληρο Συμβούλιο μία Πρόεδρο να απειλεί όλο το Συμβούλιο, την Δήμαρχο ,την Πρόεδρο του Δ.Σ
    και να θέτει όρους , δημιουργώντας εντυπώσεις ότι τα γνωρίζει όλα. .Όταν μέσα στα απειλητικά της λόγια έλεγε ότι οι άλλοι Δήμοι πληρώνουν τ ους ίδιους εργαζόμενους και ότι γνώριζε και τον τρόπο Κανένας δεν την σταμάτησε λέγοντας της να μας πει το τρόπο που πληρώνουν οι άλλοι Δήμοι για να εφαρμόσουμε και εμείς το ίδιο , και εφόνσον είναι νόμιμο. Εάν πράγματι γνώριζε και αληθεύουν τα όσα έλεγε, να είχε μιλήσει με την Δήμαρχο δείχνοντας της τα αποδεικτικά στοιχεία από τον τρόπο που πληρώνουν ,οι άλλοι Δήμοι
    και να μην χρειαζόταν να έρθει το θέμα καν στο Δημοτικό Συμβούλιο . Άλλα τους αφήσαμε να μας απειλούν ότι θα κάνουν απεργία ορίζοντας και την ημερομηνία την οπο'ια φαίνεται ότι ήταν ήδη πογγραματισμένη Αυτό ξέρουν σαν Κόμμα να κάνουν καλά αλλά ας το κάνουν εκεί που τους παίρνει.όχι σε εμάς!!. Και να ακυρώσετε τη δέσμευση ότι θα πάρετε εσείς συνάδελφο Δήμαρχο να ρωτήσετε με ποίο τρόπο πως πληρώνουν . Να τους στείλουμε έμείς έγγραφο σε αυτούς να μας πουν εγγράφως πως πληρώνονται από τους΄άλλους ΔΗΜΟΥΣ .Ξανά ρίξετε τους λοιπόν πίσω την μπάλα που τους αφήσατε να πετάξουν εχθές. για να φανούν στο κόσμο ότι έβαλαν ΓΚΟΛ.
    ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/6/15 15:27

    ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ , ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/6/15 16:09

    Μητροπουλε,ποιος σε ακουει;;;;; "φωνή βοώντος εν τη ερήμω";άδικα προσπαθεις!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/6/15 16:43

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΚΟΠΟ.!!!!! ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/6/15 17:09

    16:43 σωστά αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/6/15 05:27

    Ποιά δήμαρχος ρε βλάμη;
    Ο Μηνάς θες να πεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.