Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Ιουν 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ "ΣΑΛΑΜΙΣ" ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΡΑΝΙΑ ΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ
Δεξίωση για να τιμήσει την 69η επέτειο της ανεξαρτησίας  πραγματοποίησε  Πρεσβεία του Χασεμιτικού Βασιλείου της Ιορδανίας στην Αθήνα, την Παρασκευή 5 Ιουνίου.
Ο Κυριάκος Μαριδάκης προσκεκλημένος του πρέσβη Fawwaz Al-Etan εκπροσωπώντας το διεθνές Ίδρυμα "Σαλαμίς" είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον πρέσβη σχετικά με τις προοπτικές ανάπτυξης της Σαλαμίνας και αναφέρθηκε στην εξαιρετική συνεργασία του ιδρύματος με την Πρεσβεία τόσο για τα αναπτυξιακά τουριστικά προγράμματα του ιδρύματος όσο και την προβολή της Ιστορικής Σαλαμίνας στην τουριστική αγορά της ιστορικής Ιορδανίας.

Ο Κυριάκος Μαριδάκης είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει με την Πρέσβη του Ισραήλ κ. Ιριτ Μπεν Αμπά φίλη του Ιδρύματος  , τον επίτιμο πρόξενο της  κοινοπολιτείας των Μπαχαμών Ναύαρχο Π.Ν. ε.α. Στυλιανό Αναστόπουλο  υποστηριχτή του Ιδρύματος και με τον Πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας Dr. Rayed Khalid A. Krimly για θέματα που σχετίζονται με την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη .

Ο Πρέσβης της Ιορδανίας πρόκειται να επισκεφθεί το προσεχές διάστημα την Ιστορική Σαλαμίνα κατόπιν προσκλήσεως του διεθνούς ιδρύματος "Σαλαμίς".